8 Διάσημα Ιερά και Πάρκα στην Άντρα Πραντές Στυλ στη ζωή

Η πολιτεία του Andhra Pradesh μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλά πάρκα και κήπους που είναι όμορφα διαμορφωμένο. Τα πάρκα και οι κήποι υποστηρίζουν ένα ευρύ φάσμα πλούσιας βιοποικιλότητας που το κράτος μπορεί να υπερηφανεύεται για τη γεωγραφική του κατανομή. Οι κήποι φιλοξενούν διάφορα φυτικά είδη, μερικά από τα οποία σπάνια βρίσκονται στην Ινδία.

Όμορφα Ιερά και Πάρκα στην Άντρα Πραντές.

Εδώ είναι ένας κατάλογος των πάρκων και των ιερών στο Andhra Pradesh.

1. Πάρκο Lumbini:

πάρκα in andhra pradesh

Το πάρκο Lumbini στο Hyderabad είναι ένα όμορφα διακοσμημένο πάρκο στις όχθες της όμορφης λίμνης Hussein Sagar. Η μαγευτική δομή του Βούδα σε αυτή τη λίμνη φαίνεται καλύτερα από το πάρκο Lumbini. Το πάρκο προσφέρει ένα γαλήνιο θέαμα με τη Γραμματεία και το Β.Μ. Birla Temple αποτελούν το τέλειο σκηνικό. Στην κύρια είσοδο, ένα μεγάλο floral ρολόι σας καλωσορίζει στο πάρκο. Φτιαγμένο από φωτεινά άνθη και μια ποικιλία γρασιδιού που φυτεύεται στο έδαφος με τη μορφή ενός ρολογιού, δείχνει τον πραγματικό χρόνο και τα μοτίβα συνεχίζουν να αλλάζουν με βάση την εποχή.

2. Κήποι NTR:

parks-in-andhra-pradesh-ntr-gardens

Οι κήποι που χτίστηκαν γύρω από το μνημείο του αινιγματικού πρώην επικεφαλής υπουργού Nandamuri Taraka Rama Rao, γνωστού γνωστού ως N.T.Rama Rao. Οι ήσυχοι και απόλυτα περιποιημένοι καταπράσινοι κήποι χτύπησαν με ανθρώπους όλων των ηλικιακών ομάδων. Νωρίτερα αυτό ήταν ένα έδαφος απόρριψης του τοπικού θερμικού σταθμού παραγωγής ενέργειας, αλλά δεν είναι η θέση του πιο φρέσκου φορτίου οξυγόνου στην πόλη του Hyderabad.

Δείτε περισσότερα: Καταφύγια άγριας ζωής στο Chhattisgarh

Τα κύρια αξιοθέατα είναι:

  • Ιαπωνικό Κήπο,
  • Car Café,
  • Ant Hill,
  • Machan Tree,
  • Παιδική χαρά και
  • Μονό σιδηροδρομική διαδρομή.

Ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκουραστεί η οικογένεια

3. Indira Park:

πάρκα-in-andhra-pradesh-indira-πάρκο

Ένα αφιέρωμα στον τελευταίο πρωθυπουργό της Ινδίας, κα Indira Gandhi, αυτό το πάρκο έχει καταπράσινους χλοοτάπητες και τη διαφορετική ποικιλία δέντρων. Τα σανδάλια, οι παλάμες και ο Κβούδας κοσμούν το πάρκο. Υπάρχουν πολλά οπωροφόρα δέντρα στο πάρκο και ένας τεχνητός καταρράκτης με μουσικά σιντριβάνια. Διαθέτει επίσης έναν κήπο με τριανταφυλλιές και ένα εμπορικό νηπιαγωγείο. Εκτός από αυτό μια εγκατάσταση βαρκών μόνο σφραγίζει τη συμφωνία για μια πλήρη διασκεδαστική οικογενειακή έξοδο.

4. Sanjeevaiah Park:

πάρκα-in-andhra-pradesh-sanjeevaiah-πάρκο

Το πάρκο Sanjeevaiah βρίσκεται στην οδό κολιέ Hyderabad, είναι το πιο επισκέψιμο πάρκο στην πολιτεία. Ένα τεράστιο ακίνητο 99 στρεμμάτων που ονομάστηκε από τον πρώην πρόεδρο της Ινδίας, κ. Neelam Sanjeev Reddy. Το κυριώτερο σημείο είναι ο όμορφος και αρωματικός κήπος από τριαντάφυλλα της υψηλότερης τάξης. Ένα άλλο αξιοθέατο είναι ο Rock Garden. Συνεπώς, εξακολουθεί να προσελκύει μια σταθερή ροή επισκεπτών για να παντρευτεί στην ομορφιά της.

Δείτε περισσότερα: Πάρκα στην Assam

5. Παιδικό πάρκο Yogibear:

πάρκα-in-andhra-pradesh-yogi-bear-μίνι γκολφ-πάρκο

Το Παιδικό πάρκο Yogibear στο Hyderabad, κοντά στο Πάρκο Sanjeevaiah, είναι ένα πάρκο ψυχαγωγίας για παιδιά. Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μεταξύ των παιδιών όλων των ηλικιών.

6. Εθνικό Πάρκο Kasu Brahmananda Reddy:

parks-in-andhra-pradesh-kasu-brahmananda-reddy-εθνικό-πάρκο

Ένα εθνικό πάρκο που ονομάζεται δικαίως μια ζούγκλα μέσα σε μια συγκεκριμένη ζούγκλα στεγάζει επίσης το περίφημο παλάτι Chiran και βρίσκεται στην πλούσια τοποθεσία του Jubilee Hills. Είναι μια περίοδος πράσινου στα αυξανόμενα επίπεδα ρύπανσης και έτσι προσφέρει εξαιρετικό πνευμονικό χώρο. Είναι γνωστό ότι είναι το σπίτι σε μια συγκλονιστική

• 600 είδη φυτών
• 140 είδη πτηνών
• 30 είδη πεταλούδων

Δείτε περισσότερα: Θεματικό πάρκο στο Gurgaon

7. Εθνικός Δρυμός Mahavir Harina Vanasthali (Deer):

parks-in-andhra-pradesh-mahavir-harina-vanasthali-εθνικό πάρκο

Πρόκειται για ένα πάρκο ελαφιών που βρίσκεται στο Hyderabad και εκτείνεται σε 3.758 στρέμματα γης. Είναι το μεγαλύτερο πράσινο patch στο Hyderabad. Αυτό ήταν ένα κυνήγι του Nizams, αλλά αργότερα μετατράπηκε σε εθνικό πάρκο που ονομάστηκε μετά από έναν άγιο Jain. Στεγάζει διάφορα ζώα μαζί με το ζώο sate τα μαύρα δολάρια. Είναι ένα δημοφιλές τουριστικό σημείο που δίνει οικολογικές τουριστικές περιηγήσεις στα μαύρα δολάρια.

8. Εθνικό Πάρκο Sri Venkateshwara:

πάρκα-in-andhra-pradesh-sri-venkateswara-εθνικό πάρκο

Πρόκειται για ένα απόθεμα βιόσφαιρας γνωστό για τους πολλούς καταρράκτες του, όπως τα Talakona, Gundalakona και Gunjana. Βρίσκεται στην Ανατολική Ghats αυτό εξαπλώνεται πάνω από τους λόφους Seshachalam και Tirumala λόφους. Η περιοχή έχει

• 1.500 είδη αγγειακών φυτών
• 178 είδη πτηνών
Μερικά από τα απειλούμενα και απειλούμενα είδη σε όλο τον κόσμο βρίσκονται εδώ όπως
• Κίτρινο λαιμό Bulbul
• Το Περιστέρι Pompadour Green
• Oriental White-backed Vulture
• Ο ασιατικός ελέφαντας

Είστε ενθουσιασμένοι από τα πάρκα του Άντρα Πραντές είναι ένα μέρος όπου οι άνθρωποι εκτιμούν τη φύση.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 & 8.

Leave A Comment

− 7 = 1