8 καλύτερα σαμπουάν για ξηρά και σκληρά μαλλιά στην Ινδία Στυλ στη ζωή

Τα χρόνια στυλ και η έκθεση σε διαφορετικά χρώματα κατά τη διάρκεια των φάσεων ηλικίας έχουν καταστρέψει τη φυσική υγρασία για τα μαλλιά σας. Τότε υπήρξαν μερικοί που εγκατέλειψαν τα λάδια ως μέρος της τάσης και για άλλη μια φορά η φυσική υγρασία για τα μαλλιά χάθηκε. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο σύνολο λίγων λόγων που μπορούν να κατηγορηθούν για τα ξηρά μαλλιά σας προβλήματα.

σαμπουάν for dry hair

Η χημική ουσία στα χρώματα και η υπερβολική θερμότητα από τους στιλβέζους, η έλλειψη αιθέριων ελαίων για να τροφοδοτήσουν τα μαλλιά σας και επίσης οι βλαβερές σκληρές ακτίνες του ήλιου αναμιγνύονται με τους ρύπους που φεύγουν. Είτε έτσι είτε αλλιώς, τα ερειπωμένα μαλλιά σας μπορούν τώρα να μετατραπούν ξανά στη ζωή με λίγες ειδικές απαιτήσεις στο ντουλάπι σαμπουάν σας.

Σαμπουάν για Ξηρά Μαλλιά:

Σε αυτό το άρθρο, θα περάσουμε μερικά προϊόντα σαμπουάν που διατυπώνονται ειδικά για να θεραπεύσουν τα ξηρά νεκρά μαλλιά σας και να τα επαναφέρουν στη ζωή.

1. Tresemme Κερατίνη Λεπτό Σαμπουάν για Ξηρά Μαλλιά:

Καλύτερος shampoo for dry hair 1

Η ομαλή κερατίνη από την Tresemme εμβαπτίζει σε ένα μπουκάλι ενεργό σωματίδιο κερατίνης, το προϊόν που δημιουργεί το σώμα για τα μαλλιά σας, το οποίο θα προσθέσει την απαιτούμενη πρωτεΐνη στο άψυχο μέρος και θα μεταμορφώσει τα μαλλιά σας σε λάμψη και αναπήδηση. Το Tresemme θεωρείται πάντοτε ως ένα επαγγελματικό προϊόν για τα μαλλιά σε σαλόνι με αυτό το μπουκάλι που έρχεται ειδικά σε μια φόρμουλα με χαμηλή περιεκτικότητα σε θειικά άλατα για να αποφύγετε τα σκληρά χημικά στα μαλλιά σας.

2. Σαμπουάν Derax-Calm Kerastase Bain Riche:

Καλύτερος shampoo for dry hair 2

Η σειρά kerastase Specifique έχει το σαμπουάν Bain Riche για τα ξηρά τραχιά μαλλιά, όπου το σαμπουάν ενυδατώνει τους θύλακες των τριχών και δουλεύει στις ευαίσθητες ξηρές τρίχες και αναβιώνει την ζωή τους. Βαθιά καθαρίζοντας το τριχωτό της κεφαλής σας και τρέφοντας ταυτόχρονα, η σειρά Kerastase Specifique είναι τόσο γιατρός όσο και αισθητικός για τα μαλλιά σας.

3. Σαμπουάν Schwarzkopf Bonacure Ενυδατική Κούκ:

Καλύτερος shampoo for dry hair 3

Το κτύπημα υγρασίας Bonacure είναι έκρηξη αμινοξέων και πρωτεϊνών γάλακτος στο σαμπουάν σας που τρέφει τα ξηρά νεκρά μαλλιά και ανακτά τη φυσική τους υφή. Αυτό το σαμπουάν που συσκευάζεται σε μια επαγγελματική λευκή φιάλη φτάνει βαθιά μέσα στα κατεστραμμένα στρώματα των κλώνων σας και τα αναπληρώνει για να είναι μεταξένια και ισχυρή.

4. L'Oreal Elvive Έκτακτο Έλαιο Τρένο Σαμπουάν:

Καλύτερος shampoo for dry hair 4

Εδώ είναι η τέλεια λύση για έναν ξηρό και εξαιρετικά ξηρό τύπο μαλλιών, όπου η L'Oreal έρχεται με μια σύντηξη των αιθέριων ελαίων που θα αναπληρώσουν τα υποσιτιζόμενα μαλλιά και θα τα ταΐσουν με τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά. Συγχωνεύοντας μείγμα από έξι διαφορετικά αιθέρια έλαια, το προϊόν αυτό θα καταπολεμήσει την ξήρανση των μαλλιών ενώ θα σας αφήσει με ένα γλυκό μονοπάτι με λουλούδια.

Δείτε περισσότερα: Ποιο σαμπουάν είναι καλύτερο για σγουρά μαλλιά

5. Dove Intense Repair Σαμπουάν για ξηρά μαλλιά:

Καλύτερος shampoo for dry hair 5

Το Dove έχει για πάντα να τροφοδοτεί τις ανάγκες σας για τα μαλλιά χωρίς οποιεσδήποτε καταγγελίες και εδώ είναι ακόμα ένα λαμπρό προϊόν από αυτούς που ταιριάζουν στην ιδιαίτερη ανάγκη σας για να μετατρέψετε τα ξηρά κατεστραμμένα μαλλιά σε ένα ζωντανό πλούσιο κεφάλι γεμάτο κλειδαριές. Εμπλουτισμένο με κερατινοειδή δραστικά συστατικά, το σαμπουάν Dove μεταφέρεται στα κύτταρα των μαλλιών στεγνώματος και τα θρέφει από μέσα.

6. Σαμπουάν φροντίδας ξηρού Dove:

Καλύτερος shampoo for dry hair 6

Αυτή τη φορά η Dove πήγε κατευθείαν στο σημείο με τον τίτλο του σαμπουάν όπου αυτό το σαμπουάν είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει τα ξηρά και άψυχα μαλλιά σας. Το προϊόν αυτό είναι εφοδιασμένο με ορό μικρής υγρασίας που εξομαλύνει την ξηρότητα ενώ παράλληλα σχηματίζει μια προστατευτική κλειδαριά πάνω από τη χαίτη για να αποφύγει περαιτέρω ξήρανση.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερο σαμπουάν για ξηρά μαλλιά στην Ινδία

7. L'Oreal Total Repair 5 Αποκατάσταση Σαμπουάν:

Καλύτερος shampoo for dry hair 7

Το σύμπλεγμα αργινίνης Κ επικεντρώνεται στην υγεία των μαλλιών καθώς διεισδύει στο κυτταρικό επίπεδο και αναζωογονεί τα σπασμένα σωματίδια έτσι ώστε να μπορεί να αναπτυχθεί μακρά και ισχυρή εξαλείφοντας τα 5 ορατά σημάδια γήρανσης και αντικαθιστώντάς τα με 5 υγιή σημάδια μαλλιών.

8. Σαμπουάν τεχνικής Fekkai για σκληρά μαλλιά:

Καλύτερος shampoo for dry hair 8

Το χρώμα στα μαλλιά στεγνώνει ταχύτερα και γι 'αυτό ο τεχνικός του Frederick Fekkai είναι ένα προστατευτικό τριπλού χρώματος σαμπουάν με προστασία από τον ήλιο που θα μπορούσε να λειτουργήσει με την αποξήρανση των νεκρών μαλλιών σας και να αναζωογονήσει τη φυσική υφή και το χρώμα.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερο σαμπουάν για τα χαλασμένα μαλλιά στην Ινδία

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

− 1 = 8