Κορυφαίοι 8 Ναοί στη Δυτική Βεγγάλη | Στυλ στη ζωή

Η Δυτική Βεγγάλη είναι ένας κόμβος για κάθε θρησκεία, ναούς που ξεπερνούν κατά κύριο λόγο οποιαδήποτε άλλη θρησκεία. Συνήθως μια βάση και ένα καταφύγιο για τους Ινδουιστές προσκυνητές, η Δυτική Βεγγάλη είναι μια χώρα άγριας πολιτιστικής κληρονομιάς, που στηρίζει και στεγάζει από μόνη της μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών κοσμικών πολιτισμών. Στο σημερινό άρθρο, θα συζητήσουμε για έναν τέτοιο κατάλογο ο οποίος να δίνει το δικαίωμα σε μια εντελώς νέα σειρά ναών στη Δυτική Βεγγάλη.

Μια κατάσταση πολλαπλών ειδωλολατρών, οι ναοί της Δυτικής Βεγγάλης δεν έχουν ποτέ μια υγιή ταυτότητα μετά από ένα μόνο κανάλι λατρείας. Ενώ ορισμένοι ναοί είναι αφιερωμένοι στη θεά δυναμική και υψηλή, οι άλλοι χαρακτηρίζονται ως οι αποταμιευτές ημέρας, οι θεοί. Τότε υπάρχουν μερικοί που δίνουν την πλήρη προσοχή τους στη διατήρηση της κληρονομιάς και της ομορφιάς του θεού του Θεού. Είτε έτσι είτε αλλιώς υπάρχει εδώ ένας κλασικός κατάλογος για όλους τους αξιόλογους ναούς που αξίζουν μια επίσκεψη μόλις μπείτε στη δυτική Βεγγάλη.

1. Ναός Dakshineswar Kali:

ναούς in west bengal

Αυτό που ήταν απλώς ένα περίγραμμα των ονείρων της, η πλούσια χήρα Ράνι Ρασμόνι ονειρευόταν την ίδια τη θεϊκή θεά Κάλι που εμφανίστηκε στα όνειρά της και ζήτησε έναν μεγάλο πρόσφυγα στις όχθες των ρέων Γάγγη. Ένα από τα μεγαλύτερα ιερά της θεάς Kali μέχρι σήμερα, μετά τη θανάτου του ιερού ιερέα, ήταν ο επαναστάτης Ramakrishna που ανέλαβε την ευθύνη. Αποδίδοντας την ίση θεότητα στον Ράντε Κρίσνα και τον Λόρδο Σίβα, αυτό είναι ένα τόπο αξίζει να προσεύχεστε.

2. Ναός Ταραπίθ:

Ναοί in west Bengal 2

Ένας ναός που υπαγορεύει ολόκληρη την ύπαρξη μιας πόλης, το Tarapith είναι μια πόλη ναών μαζικά γνωστή για τον εκτεταμένο πολιτιστικά διακοσμημένο ιερό ναό της θεάς Tara, μια μετενσάρκωση της θεάς Kali. Ζωντανή και ζωντανή στις καλύτερες στιγμές της, αυτή η επιθυμία που δίνει το ναό φαίνεται παραδεισένιο να είναι γεμάτο από συρρέουν τουρίστες από όλο. Μεταξύ των άλλων αξιοθέατων, υπάρχει η γειτονική διάσημη ταφή έδαφος.

3. Ναός του Μαέσχ:

Ναοί in west Bengal 3

Απομονωμένος σε μοναξιά σε μια γωνιά της πόλης Serampore, ο ναός Mahesh σημείωσε τη λατρεία και τη θρησκεία του στον Θεό Jagannath. Συμπαγής και ακριβής, αυτός ο μικρός ναός φιλοξενεί στην πραγματικότητα έναν από τους μεγαλύτερους Rath-Yatras, μια ευκαιρία για μαζικούς άμαχους αμαξοστοιχίες που θα βοηθήσουν στο ταξίδι στον προορισμό του θεού Jagannath.

4. Ναός του Ταράκεσμπουργκ:

Ναοί in west Bengal 4

Ένας ναός για πιστούς θιασώτες του Shiva, κρυμμένος μακριά στη ζεστασιά του Tarekshwar είναι ο ναός που είναι τόσο γνωστός σε όλη την γη και πέρα ​​από τη Βεγγάλη. Βρίσκεται στις παρακείμενες περιοχές της συνοικίας Hooghly, το Tarekshwar είναι μία από τις πιο γνωστές και παλαιότερες αναστάσεις του ναού με μια ακόμα πιο σταθερή ιστορία πίσω σε έναν τυφλό στην πίστη πιστό που απεικονίζει την αγάπη του μέσα από την κατασκευή αυτού του ναού.

Δείτε περισσότερα:  Ναοί του Χιματσάλ Πραντές

5. Ναός Iskcon:

Ναοί in west Bengal 5

Ένας λαμπρός ναός που κατασκευάστηκε στην αγκαλιά της φύσης, των κήπων, των λιμνών και όλων αυτών, ο ναός αυτός που βρίσκεται στην περιοχή των θαυμάτων Siliguri είναι ένας κόμβος ηρεμίας όπου το Iskcon μπορεί να καθοριστεί ως υποκατάστημα των πιστών του Κρίσνα που συρρέουν σε αυτό το νεύρο,.

6. Rampara kalibari:

Ναοί in west Bengal 6

Ένα σπιτικό λυτρωμένο να λατρεύει τη θεϊκή θεά Kali, το Rampara Kalibari είναι γνωστό για την υπερβολική του puja, μια τελετή που συμβαίνει γύρω από το Diwali γεμάτο με φώτα και τη ζωή. Στεγάζεται σε μια αυλή, και αυτός ο ναός στεγάζει τον θεό Jagannath.

Δείτε περισσότερα:  Διάσημοι ναοί στο Tamilnadu

7. Ναός Kalighat:

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ IN WEST BENGAL 7

Η υπερηφάνεια του Κολκάτα, ένας χώρος λατρείας ακριβώς μέσα σε μια πόλη που χτυπάει, ο ναός kalighat μας τραβάει και πάλι πίσω στην πόλη της Joy. Ένας υπερβολικός και ζωντανός ναός στα καλύτερά του, η θεά Kali ευνοεί τους τυχερούς επισκέπτες εδώ που πλήθος εδώ κάθε μέρα.

8. Ramkrishna Belur Math:

Ναοί in west Bengal 8

Περνώντας σε μια καλή έκταση 40 στρεμμάτων, το Μπελούρ Ματ είναι άλλο ένα αφιερωμένο τόπο αφοσίωσης για τους λάτρεις του Ραμακρίσνα. Η γραφική ομορφιά είναι τόσο ασύγκριτη όσο ο ναός, που είναι ακόμα ένας πολύ γνωστός κόμβος λατρείας στην περιοχή Howrah.

Δείτε περισσότερα: Ναοί της Ασσάμης

Leave A Comment

+ 66 = 72