7 διάσημα πάρκα στο Vijayawada με εικόνες | Στυλ στη ζωή

Το Vijayawada είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη στο νότιο ινδικό κράτος του Andhra Pradesh. Είναι μια εμπορική πόλη και έχει τη δεύτερη καλύτερη σιδηροδρομική διασταύρωση στην Ινδία. Είναι σαν μια παγκόσμια πόλη γιατί είναι ισχυρή σε όλες τις πτυχές της βιομηχανίας, της πολιτικής, των μεταφορών, της γεωργίας κλπ. Η πόλη έχει διάφορα μέρη για να επισκεφτούν οι άνθρωποι σαν ναούς, λόφους, σπήλαια και η πόλη είναι γνωστό ότι έχει 60 πάρκα μεταξύ των οποίων Τα πιο δημοφιλή είναι το πάρκο Rajiv Gandhi και το πάρκο Mahatma Gandhi.

Όμορφα πάρκα στο Vijayawada με εικόνες:

Εδώ είναι μια λίστα των καλύτερων πάρκων στο Vijayawada.

Πάρκο Rajiv Gandhi:

πάρκα in vijayawada

Το Rajiv Gandhi Park βρίσκεται στην είσοδο της Vijayawada και είναι μια από τις πόλεις πολύ δημοφιλείς τόπους επίσκεψης. Το πάρκο ιδρύεται και συντηρείται από την Δημοτική Επιχείρηση της πόλης. Το πάρκο προσφέρει σωστά κομμένα λιβάδια και μονοπάτια όπου οι άνθρωποι περπατούν, είναι σαν ένα μίνι ζωολογικό κήπο που δημιουργήθηκε και ενυδρείο το οποίο έχει δημιουργήσει τεχνητά ζώα, υπάρχουν μουσικά σιντριβάνια ανοιχτά τα βράδια. Έχουν επίσης εκπαιδευτικό ρόλο στο πάρκο, όπου οι άνθρωποι γνωρίζουν για τους δεινόσαυρους και τα εξαφανισμένα ζώα. Έχουν απεικονίσει πυροβολισμούς πυροβόλων όπλων, υπάρχει ένα τζιπ που υπάρχει εκεί για τα παιδιά για να ποδηλατεί, υπάρχει μια ζώνη κρίκετ, bungee τραμπολίνο και ακόμη και καντίνα.

Dr.B.R. Ambedkar & Raghavaiah Park:

Περίφημος Parks in Vijayawada-Dr.B.R.Amedkar & Raghavaiah Park

Αυτό που κάνει τα δημοφιλή πάρκα στο Vijayawada διάσημο είναι η μοναδικότητα του στον εξοπλισμό που απεικονίζουν όμορφα. Το Dr.B.R. Το Ambedkar & Raghavaiah Park έχει το κύριο αξιοθέατό του στην κρεμαστή γέφυρα που συνδέει δύο πάρκα του πάρκου εκατέρωθεν των καναλιών. Δημιούργησαν κέντρα διασκέδασης όπως τα κούνια και τις διαφάνειες που έχουν κατασκευαστεί για τα παιδιά.

Πάρκο K.L.Rao:

Περίφημος Parks in Vijayawada-K.L.Rao Park

Τα πάρκα συνήθως γίνονται για τους ανθρώπους να περπατούν, να ασκούν και να παίρνουν τα παιδιά και να οδηγούν στα αντικείμενά τους διασκέδασης. Κ. L Rao Park στο Vijayawada έχει αλλάξει αυτούς τους ορισμούς προσθέτοντας περισσότερα πράγματα σε αυτό. Το πάρκο διαθέτει πισίνα και χώρο βαρκών και οι άνθρωποι έχουν περισσότερη ψυχαγωγία από ό, τι περιμένουν από ένα πάρκο.

Δείτε περισσότερα: Πάρκα νερού στη Γκόα

Πάρκο Μαχάτμα Γκάντι:

Περίφημος Parks in Vijayawada-Mahatma Gandhi Park

Το πάρκο Mahatma Gandhi είναι το παλαιότερο πάρκο της Vijayawada. Όπως μπορούμε να δούμε στην εικόνα, στην είσοδο έχουμε μια μπλε πύλη σχάρων με το όνομα που γράφεται στην τάφρο μαζί με μια κεκλιμένη στέγη από πέτρες. Το πάρκο έχει πολλά δέντρα και λουλούδια και μονοπάτια για τους ανθρώπους να περπατούν. Το πάρκο αποτελείται επίσης από ένα γυμναστήριο και είναι αρκετά δημοφιλές.

G.V.S Sastry Park:

Περίφημος Parks in Vijayawada-G.V.S Sastry Park

Ο G. V. S Sastry Park βρίσκεται κοντά στο Satyanarayanapuram στο Vijayawada. Το πάρκο έχει γίνει με πολλές ιδέες που κάνουν τους ανθρώπους και τους τουρίστες να προσελκύονται σε αυτό ακόμα περισσότερο. στην παρακάτω εικόνα παρατηρούμε ότι υπάρχει ένα ευρύ μονοπάτι για να περπατήσετε και στις δύο πλευρές του, έχει φυτά κατάλληλα περιποιημένα και κάποια τεχνητά δημιουργημένα. Υπάρχουν αριθμοί που γίνονται σε τούβλα και στο εσωτερικό είναι γεμάτο από διαφορετικά είδη δέντρων. Υπάρχει ένας «δακτύλιος πατινάζ» τον οποίο τα παιδιά αγαπούν πολύ.

Δείτε περισσότερα: Πάρκα ψυχαγωγίας στο Ooty

Τανγκιράλα Βεέρα Πάρκο Ραγκαβάια:

Περίφημος Parks in Vijayawada-Tangirala Veera Raghavaiah Park

Το Tangirala Veera Raghavaiah Park είναι ένα πάρκο στο Vijayawada έχει δημιουργηθεί με τρόπο που μας οδηγεί πίσω στις παλιές μέρες καθώς μοιάζει με κάποιο παλάτι ή φρούριο. Από έξω έχει ζωγραφιστεί κόκκινο και ανάμεσα σε δύο τούβλα μπορούμε να δούμε και το λευκό. Μας λέει ιστορίες των ιστοριών του παρελθόντος που έχουν δημιουργηθεί με διάφορα αγάλματα.

Δείτε περισσότερα: Πάρκα νερού στο Mysore

Θεματικό πάρκο Haailand:

Περίφημος Parks in Vijayawada-Haailand Theme Park

Το θεματικό πάρκο Haailand είναι ένα πάρκο διασκέδασης της Vijayawada, το οποίο έχει μια λαμπρή καινοτομία από τους μηχανικούς, για να κάνει μια φιγούρα του Βούδα να αναστέλλει στον αέρα και να έχει βρύσες κάτω από αυτό. Αυτό το πάρκο ψυχαγωγίας έχει πολλές βόλτες και ένα πάρκο νερού για αναψυχή ανθρώπων.

Η Vijayawada είναι αυτή της αναπτυσσόμενης πόλης της Ινδίας. Υπάρχουν πολλά πάρκα στο Vijayawada που δείχνουν όμορφη φύση. Την επόμενη φορά που σχεδιάζετε να δείτε αυτά τα όμορφα πάρκα .. δεν το παραδέχεστε!

Leave A Comment

+ 39 = 47