7 καλύτερες θέσεις μήνα του μέλιτος στο Rajasthan με εικόνες Stylesatlife

Το Ρατζαστάν είναι κράτος στην ανατολική πλευρά της Ινδίας. Είναι πλούσιο σε κληρονομιά, πολιτισμό, σαφάρι και αμμόλοφους με την αντίθεση ακόμη και των πλούσιων δασών. Έχει την αρχαιότερη οροσειρά της Ινδίας ως σκηνικό. Τα ζευγάρια του μήνα του μέλιτος συχνά επιλέγουν να έρχονται εδώ στις αρχές του χειμώνα, είναι η πιο ευνοϊκή στιγμή. Τα ζευγάρια γοητεύονται με την ομορφιά της πόλης, η οποία εξακολουθεί να έχει κάπου το αρχαίο μείγμα με όλα τα μνημεία και ιστορίες που έρχονται μαζί της.

Μήνας του Μέλιτος Θέσεις στο Ρατζαστάν:

Τζαϊπούρ:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ places in rajasthan

Jaipur είναι η πρωτεύουσα του Rajasthan και είναι επίσης γνωστή ως η ροζ πόλη, καθώς υπήρξε μια εποχή που όλα τα σπίτια όπου ζωγραφισμένα ροζ. Στα απομακρυσμένα μέρη της πόλης, οι άνθρωποι μπορούν ακόμα να βρουν 3 ή 4 γειτονικά σπίτια σε ροζ χρώμα. Έχουν πολύχρωμη αγορά όπου μπορούν να αγοραστούν τα εθνικά κοσμήματα, τα ρούχα και οι τέχνες. Η πόλη έχει πάρκα, θαυμάσια ξενοδοχεία και χαρούμενους φιλόξενους ανθρώπους.

Udaipur:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ Places in Rajasthan-Udaipu

Udaipur είναι ένα από τα καλύτερα σημεία μήνα του μέλιτος στην Ινδία. Είναι γεμάτοι κήποι, ναοί, μεγάλα παλάτια, αρχοντικά και γεμάτα λίμνες, που του δίνει το όνομα «Πόλη των Λιμνών». Το City Palace είναι ένα σημαντικό τουριστικό σημείο. Το Doodh Tai είναι ένας κήπος διάσημος για το σημείο του ηλιοβασιλέματος που προσελκύει περισσότερο τα ζευγάρια, ειδικά αν βρίσκονται σε βάρκα. Έπειτα έχουν τον κήπο Nehru, το ηλιακό παρατηρητήριο της Udaipur για να επισκεφτούν και να κάνουν βόλτες με την καμήλα, να απολαύσουν το άλογο.

Δείτε περισσότερα: Χώροι μέλιτος στο Κασμίρ

Τζοντπούρ:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ Places in Rajasthan-Jodhpur

Ακριβώς όπως η πόλη Pink, το Jodhpur είναι γνωστό ως η μπλε πόλη του Rajasthan. Το Jodhpur είναι ένα από τα πιο ρομαντικά μέρη με παλάτια, ναούς, αρχοντικά που προσδίδουν στην ομορφιά του ταξιδιού. Η ομορφιά του Umaid Bhavan είναι αξιοσημείωτη. ήταν χτισμένο από μάρμαρο και ροζ ψαμμίτη. Η λίμνη Balasamand διαθέτει κήπο στο περιβάλλον της. Άλλα μέρη για να επισκεφθείτε θα είναι Mehrangarh Fort, Mandore Garden και Jaswant Thada.

Jaisalmer:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ Places in Rajasthan-Jaisalmer

Το Jaisalmer είναι γνωστό ότι είναι η Χρυσή Πόλη του Ρατζαστάν, καθώς οι τουρίστες μπορούν να δουν την άμμο που λάμπει στη θέση του. Ο τόπος φαίνεται τόσο όμορφη και ζωντανή τη νύχτα, που το ζευγάρι δεν μπορεί περισσότερο από την πολύχρωμη πόλη. Ο τόπος είναι θαυμάσιος με πολυάριθμους ναούς Jain, υπάρχουν κίτρινες κατασκευές ψαμμίτη που χρησιμοποιούνται στην πόλη, γεγονός που το καθιστά αρκετά συναρπαστικό. Το φρούριο Jaisalmer, ο Tazai Tower, η λίμνη Gadsisar, ο Havelis και πολλά άλλα μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε.

Δείτε περισσότερα: Προορισμοί για το μήνα του μέλιτος στο Χιματσάλ Πραντές

Mount Abu:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ Places in Rajasthan-Mount Abu

Το όρος Abu είναι το μοναδικό θέρετρο λόφου στο Rajasthan και μόνο η όαση στην έρημο. Η ομορφιά των ναών Dilwara Jain πρέπει να επισκεφθεί για όλα τα ζευγάρια. Εάν τα ζευγάρια μπορούν να καταφέρουν να πάνε στον Guru Sikhar, την υψηλότερη κορυφή, τότε θα είναι σε θέση να δουν ολόκληρη την περιοχή του Mount Abu. Η λίμνη Nakki και το Toad Rock είναι σημαντικά μέρη για επίσκεψη, αλλά πάνω απ 'όλα το σημείο ηλιοβασιλέματος σε ένα μέρος που κανένα ζευγάρι δεν θα ήθελε να χάσει. Υπάρχει ένα Honeymoon Point το οποίο είναι τόσο κατάλληλο για αυτούς και τους κάνει να αισθάνονται ξεχωριστές.

Bikaner:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ Places in Rajasthan-Bikaner

Το Bikaner βρίσκεται στα βόρεια του Rajasthan και ιδρύθηκε από έναν βασιλιά Rajput Rao Bika. Σήμερα είναι πιο εύκολα ονομάζεται Camel Χώρα, δεδομένου ότι παρέχει την καλύτερη καμήλα ιππασία στον κόσμο και έχει επίσης Camel έρευνα και αναπαραγωγής αγρόκτημα εδώ. Bikarner επιβάλλει όμορφη αρχιτεκτονική της ιστορίας, οι σκαλιστές Jharokas είναι ένα μεγάλο χτύπημα των τουριστών. Υπάρχουν πολλά οχυρά, ναοί και haveli επίσης.

Δείτε περισσότερα: Μήνας του μέλιτος Place κοντά στο Δελχί

Bharatpur:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ Places in Rajasthan-Bharatpur

Η ιστορία του Bharatpur βρίσκεται στο Βασίλειο Matsya από τον 5ο αιώνα π.Χ. Ο Matsya ήταν σύμμαχοι του πολέμου Pandavas in Mahabharata. Είναι η ανατολική πύλη του Ρατζαστάν. Η πόλη είναι γεμάτη από πολυάριθμα φρούρια, ναούς, παλάτια και έχει ένα εθνικό πάρκο που ονομάζεται Εθνικό πάρκο Keoladep Ghana, προς το παρόν.

Ελπίζω να σας άρεσαν αυτά τα διάσημα μέρη Honeymoon στο Ρατζαστάν! Αφήστε τα σχόλιά σας.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Leave A Comment

18 − 8 =