7 Καλύτερα Hairstyles Dread για Ανδρες | Στυλ στη ζωή

Τα hairstyles Dread ήταν παλαιότερα κοινά μόνο σε επιλεγμένη περιοχή λόγω της κουλτούρας. Ωστόσο, τώρα έχουν υιοθετηθεί ευρέως. Μπορεί να έχετε φυσικά dreadlocks ή ακόμα και με επεκτάσεις. Ωστόσο, για τη διατήρηση των dreads πρέπει να είστε προσεκτικοί ενώ σαμπουάν ή γραβάτα dreads σας για σας δεν πρέπει να τους δέσει όταν είναι ακόμη υγρό, καθώς μπορεί να σαπίσουν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στεγνωτήρα μαλλιών. Για να τα προστατεύσετε περαιτέρω, μπορείτε να δέσετε ένα μαντήλι ενώ κοιμάστε έτσι ώστε να είναι στη θέση του και να μην χαλαρώνετε.

Μερικά από τα κοινά και τα καλύτερα όλων των εποχών Dread Styles είναι:

φόβος hairstyles for men1

Εάν έχετε μια σύντομη τρίχα τότε μπορείτε να πάτε για αυτό το φόβο Mohawk. Το Mohawk είναι από τα αγαπημένα όλων και είναι ένα αειθαλές στυλ που δεν ξεφεύγει ποτέ από τη μόδα μεταξύ ανδρών και γυναικών. Αν και αυτό είναι χρονοβόρο αλλά είναι καρποφόρο. Εάν δεν είστε σίγουροι για τη φινέτσα τον εαυτό σας τότε μπορείτε να εμπλακείτε σε έναν στιλίστα σε περίπτωση που επιλέγετε Mohawk για ένα πάρτι.

φόβος hairstyles for men2

Αν έχετε μεσαία dreads τότε μπορείτε να εξετάσετε αυτό το ύφος. Στο μπροστινό μέρος μπορείτε να επιλέξετε να πάτε με στυλ zig zag. Ωστόσο, αυτό μπορεί να μην είναι εύκολο για μια φορά και μπορεί να χρειαστείτε έναν στιλίστα ή μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε χάντρες στα χείλη σας και να τους συνδέσετε στο πίσω μέρος - όχι με μια λαστιχένια ζώνη, αλλά με ένα από τα ίδια τα dread. Αυτό είναι σίγουρα μοντέρνο και είναι ένα βλέμμα του αγοριού δίπλα.

φόβος hairstyles for men3

Το όφελος των μακριών dreads είναι ότι μπορούν να σας βοηθήσουν να έχετε τόσο μια casual και ημι-casual ματιά. Ωστόσο, το στυλ μπορεί να είναι με λιγότερες επιλογές, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε παρακάτω από αυτές για να δώσετε πιο κομψή εμφάνιση στα dreads σας.

Εάν θέλετε μια μικρή ημι-τυπική εμφάνιση τότε απλώς δέστε τα dreads σας στο πίσω μέρος όπως αυτή που ακολουθεί. Αυτό είναι απλά, αλλά απλά τέλεια ματιά για μακριά dreads χωρίς να πάει σε πολλές επιπλοκές.

φόβος hairstyles for men4

Για μια κομψή εμφάνιση μπορείτε να δέσετε ακόμη και τα μισά dreads σαν μια πόνι πόνυ και να κρατήσετε το άλλο μισό κρέμονται χαλαρά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδέσει το μισό σωστά και σφιχτά έτσι ώστε να είναι άθικτο και δεν χαλαρώνει στο μισό δρόμο έτσι πρέπει να χρησιμοποιήσετε καλή καουτσούκ μπάντα για να δέσετε.

Δείτε περισσότερα:  Μαύρες κουρέματα αντρών

φόβος hairstyles for men5

Μπορείτε να αφήσετε απλώς τα dreads να κρεμάσουν χαλαρά με παχιά dreads στο μπροστινό μέρος, δηλαδή μπροστά από τους ώμους ενώ άλλα αφήνονται χαλαρά στο πίσω μέρος. Αυτό μπορεί επίσης να φαίνεται καλό αν τα στυλ καλά με gel για να τα κρατήσει στη θέση τους ενώ είστε έξω για ένα πάρτι, αλλιώς μπορείτε να κάνετε μακριά με το τζελ. Ωστόσο, αν θέλετε αυτό για περισσότερο από μια ημέρα, τότε προτιμάτε ένα τζελ.

φόβος hairstyles for men6

Κρατήστε τα dreads σας και στις δύο πλευρές των ώμων σας αφήνοντας να κρεμάσει χαλαρά και στη συνέχεια φορέστε ένα καπάκι για να πάρετε αυτό το απλό αλλά μοντέρνο βλέμμα για τα dreads σας. Χρώματα όπως κόκκινο, λευκό, πορτοκαλί, μαύρο καπάκι θα είναι πολύ μοντέρνα.

Δείτε περισσότερα:  Hairstyles για τους άνδρες με τα λεπτά μαλλιά

φόβος hairstyles for men7

Μπορείτε να δέσετε ακόμη και όλα τα dreads σας στην πλάτη εκτός από ένα ή δύο με μια πολύχρωμη κορδέλα και στη συνέχεια αφήστε ένα ή δύο dreads να κρεμαστούν χαλαρά στα πλάγια για ένα casual και κομψή εμφάνιση, όπως αυτό κάτω.

Δείτε περισσότερα:  Πολύ κοντό χτένισμα για τους άνδρες

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Leave A Comment

62 + = 65