7 καλύτερες βούρτσες Eyeliner | Στυλ στη ζωή

Τα Eyeliners είναι ένα από τα βασικά εργαλεία μακιγιάζ και θα πρέπει να περιλαμβάνονται σε ένα κιτ ομορφιάς μιας γυναίκας. Αυτές οι βούρτσες χρησιμοποιούνται για να επισημάνουν τις περιοχές γύρω από τα μάτια και να κάνουν μια ματιά πιο ελκυστική. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι βούρτσες για τα eyeliner στην αγορά, αλλά όλα εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό. Η χρήση ενός eyeliner δεν είναι εύκολη. Ως εκ τούτου, δεν πρέπει να αγοράσετε τίποτα άλλο από το καλύτερο προϊόν που θα ενισχύσει αποτελεσματικά τις γραμμές γύρω από τα μάτια. Τώρα, ας συζητήσουμε τις καλύτερες βούρτσες eyeliner που μπορείτε να αγοράσετε.

Οι 7 καλύτερες βούρτσες Eyeliner είναι οι εξής:

1. Βούρτσα ματιών Audreys MUB-4:

ΜΟΛΥΒΙ ΜΑΤΙΩΝ Brushes 1

Αυτή η βούρτσα έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί τις γραμμές πάνω από τα περιγράμματα των ματιών και να τις κάνει ορατά ελκυστικές. Η βούρτσα είναι εφοδιασμένη με τις πιο μαλακές ίνες του κόσμου που είναι γνωστές ως Taklon. Μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα αυτό το πινέλο μετά τη χρήση. Αν ψάχνετε για ένα προϊόν υγιεινής για τα μάτια σας τότε θα σας προτείνουμε να πάτε για αυτό.

2. Βούρτσα εγχόρδων ελιάς E.L.F:

ΜΟΛΥΒΙ ΜΑΤΙΩΝ Brushes 2

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα βούρτσες eyeliner στην αγορά καλλυντικών και ομορφιάς αυτή τη στιγμή. Η βούρτσα έχει διαμορφωθεί με αντιβακτηριακά στοιχεία. Περιέχει ένα συνθετικό τελείωμα που θα επιτρέψει τη βούρτσα να λειτουργήσει καλύτερα σε σύγκριση με άλλα eyeliners στην αγορά. Το καλύτερο χαρακτηριστικό σχετικά με αυτό το προϊόν είναι η συμβατότητά του. Η βούρτσα σχεδιάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο με βρεγμένα όσο και με ξηρά προϊόντα. Με τη βοήθεια αυτού του γωνιασμένου eyeliner, ο καθένας μπορεί εύκολα να δημιουργήσει μια καλά επιπλωμένη στούντιο-όπως εμφάνιση.

3. Βούρτσα ματιών Chantecaille:

ΜΟΛΥΒΙ ΜΑΤΙΩΝ Brushes 3

Μερικοί αισθητικοί πιστεύουν ότι πρέπει να υπηρετούμε την ομορφιά με κάτι εξίσου όμορφο. Αυτή η ιδιαίτερη βούρτσα είναι όμορφα σχεδιασμένη και εφοδιασμένη με τέχνασμα μαλλιά. Θα σας παρέχει μια σαφώς καθορισμένη και τολμηρή γραμμή ματιών. Αποκτήστε την επαγγελματική θεραπεία μακιγιάζ με αυτή την εκπληκτική βούρτσα eyeliner η οποία σας προσφέρει επίσης μια καλύτερη λαβή με τη ξύλινη λαβή ελεφαντόδοντου.

4. Maybelline Νέα διαρκείας γεμάτη δραματικές γέλες:

ΜΟΛΥΒΙ ΜΑΤΙΩΝ brushes

Αυτή η εκπληκτική γραμμή μαύρων ματιών αθλητική μια απαλλαγμένη από το πετρέλαιο φόρμουλα που θα σας χορηγήσει με σωστά τελειωμένες γραμμές ματιών. Το μοναδικό χαρακτηριστικό του που αποτρέπει τη μούχλα το καθιστά μία από τις καλύτερες βούρτσες eyeliner στην καλλυντική επιχείρηση. Για το διαρκές δράμα, αυτή η βούρτσα έχει προεγκατασταθεί με έντονες γραμμές. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της βούρτσας eyeliner είναι ότι είναι ασφαλές για τους χρήστες φακών επαφής.

5. Βούρτσα ματιών Linen Kent:

ΜΟΛΥΒΙ ΜΑΤΙΩΝ Brushes 5

Αυτό το γωνιακό eyeliner είναι ένα καθαρό χειροποίητο προϊόν που έχει σχεδιαστεί με εξαιρετικά λεπτή τρίχα και μια κατάλληλη λαβή για να πάρει μια σωστή λαβή. Είναι μια από τις πιο βολικές βούρτσες eyeliner στην αγορά αυτή τη στιγμή.

Δείτε περισσότερα:   Καλύτερο Eye Brow Brush

6. Βούρτσα Ecotool Liner:

ΜΟΛΥΒΙ ΜΑΤΙΩΝ Brushes 6

Η βούρτσα είναι κατασκευασμένη με μεταξωτό μπαμπού και χειροποίητα ελαφρά μαλλιά στην κορυφή. Είναι αθλητικές μαλακές τρίχες και ανακυκλωμένα αλουμινένια καλώδια που είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Αυτή η όμορφη βούρτσα ματιών είναι κατασκευασμένη για να σας παρέχει έντονες και έντονες γραμμές ματιών.

Δείτε περισσότερα:   Βούρτσες σκιάς ματιών

7. Επαγγελματική βούρτσα γυμναστικής GoBonjour:

ΜΟΛΥΒΙ ΜΑΤΙΩΝ Brushes 7

Αυτή η βούρτσα eyeliner έχει σχεδιαστεί για να επισημαίνει τις γραμμές ματιών σας απαλά αλλά αποτελεσματικά. Για αυτό το προϊόν επιτρέπεται η χρήση υγρού. Το προϊόν λειτουργεί όμορφα και δίνει στις γραμμές των ματιών μια ιδιαίτερη πινελιά κούρασης και ομορφιάς. Κάνετε τις γραμμές των ματιών σας πιο έντονες με αυτή την εκπληκτική βούρτσα των ματιών.

Δείτε περισσότερα:  Μακιγιάζ ματιών και τις χρήσεις τους

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Leave A Comment

− 3 = 4