7 Καλύτερα σχέδια σφουγγαριών νυχιών Στυλ στη ζωή

Για να δημιουργήσετε ένα σφουγγάρι Nail Art Design στα νύχια σας, χρειάζεστε μερικά διαφορετικά χρώματα για τα νύχια και ένα σφουγγάρι. Ένα παλτό πρέπει να εφαρμοστεί ως βάση, τα υπόλοιπα χρώματα θα προστεθούν στο σφουγγάρι και στη συνέχεια θα κτυπηθούν στα νύχια. Αυτό θα έκανε τα χρώματα να συγχωνευτούν το ένα το άλλο χωρίς να έχουν κάποια γραμμή συνόρων που να δείχνει τη διαίρεσή τους.

1. Απλό σχεδιασμό νυχιών σφουγγαριών:

7 Καλύτερα σχέδια σφουγγαριών νυχιών Στυλ στη ζωή

Πρώτα βάλτε όλα τα καρφιά με χρώμιο κίτρινο και αφήστε το να στεγνώσει. Στη συνέχεια, πάρτε πορτοκαλί βερνίκι νυχιών σε ένα σφουγγάρι και πατάξτε το στο μισό του νυχιού. Το τέλος θα πρέπει να έχει πιο σκούρο αποτέλεσμα από το πορτοκαλί χρώμα των νυχιών και η μέση θα πρέπει να έχει λίγο πορτοκαλί και λίγο κίτρινο που θα έκανε και τα δύο χρώματα να φαίνονται σαν να έχουν συγχωνευθεί μεταξύ τους, δίνοντας το πραγματικό φαινόμενο τέχνης σφουγγαριών. Λάβετε υπόψη ότι η βάση πρέπει να είναι πιο ανοιχτό, ώστε όταν το σφουγγάρι χρησιμοποιείται με πιο σκούρο χρώμα, το πιο ανοιχτόχρωμο χρώμα δεν θα είναι ορατό.

Δείτε περισσότερα: Αποκριάτικα σχέδια νυχιών αποκριών

2. Αποχρώσεις του μπλε χρησιμοποιούνται σε σφουγγάρι σχεδιασμό νυχιών Art:

7 Καλύτερα σχέδια σφουγγαριών νυχιών Στυλ στη ζωή

Η τέχνη των νυχιών φαίνεται εντελώς συγκλονιστική. Πρώτα χρωματίζετε τα νύχια σας με ένα ελαφρύ, πράσινο, μπλε χρώμα νυχιών, στη συνέχεια, παίρνετε ένα πιο σκούρο μπλε στο σφουγγάρι και τους κτυπάτε στην κάτω πλευρά του νυχιού. Η μερίδα ενδιάμεσα δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ σκοτεινή ούτε πολύ ελαφριά, πράγμα που θα έκανε τα χρώματα να αναμιγνύονται μεταξύ τους όμορφα.

3. Καρδιές στα σχέδια σφουγγαριών Nail Art:

σφουγγάρι nail art

Οι υπέροχες αποχρώσεις της κρέμας και του λευκού θα πρέπει να εφαρμόζονται σε διαφορετικά καρφιά εναλλακτικά, ή με τον τρόπο που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Πάρτε το χρώμα κρέμα νυχιών κρέμα και να σχεδιάσετε μια καρδιά στη μέση των νυχιών βαμμένα με λευκό. Τώρα πάρτε το χρώμα των νυχιών ροδακινί σε ένα σφουγγάρι και ζωγραφίστε το πάνω μισό της καρδιάς.

4. Funky Sponge Nail Art:

7 Καλύτερα σχέδια σφουγγαριών νυχιών Στυλ στη ζωή

Η λειτουργικότητα είναι τάση. Ζωγραφίστε τα νύχια σας με ανοιχτά χρώματα όπως το ροζ ροδάκινο και πάρτε το μαύρο χρώμα των νυχιών στο σφουγγάρι. Χρωματίστε τα νύχια και κρατήστε το ένα καρφί για να βάψετε εντελώς μαύρο. Το παλτό του νυχτολούλου χρώματος στην κορυφή και στη συνέχεια κολλήστε αυτοκόλλητα για τις τέχνες των νυχιών όπως βλέπουμε στην εικόνα. Τα αστέρια και οι κύκλοι χρησιμοποιούνται συνήθως. Ένα αυτοκόλλητο με τη μορφή ενός μουσικού σημειώματος θα το έκανε να φαίνεται πιο funkier. Αυτό είναι το καλύτερο σφουγγάρι Nail Art Design για αρχάριους.

Δείτε περισσότερα: Τέχνη νυχιών με λάμψη

5. Διπλό Σφουγγάρι Σχεδιασμός Νυχιών:

7 Καλύτερα σχέδια σφουγγαριών νυχιών Στυλ στη ζωή

Αυτό είναι ένα από τα πιο δύσκολα και ενδιαφέροντα νυχτερινά έργα τέχνης που μπορείτε ποτέ να βρείτε. Πρώτα χρωματίζετε τα νύχια σας λευκά στη συνέχεια από την κορυφή προς τα κάτω παίρνετε διαφορετικές αποχρώσεις του ιώδους και τους βάφετε με ένα σφουγγάρι. Το χρώμα συνδυάζεται και έχει τελείως ανοιχτά χρώματα στην κορυφή και σκούρα χρώματα. Τώρα κάνετε το ίδιο πράγμα προς την αντίθετη κατεύθυνση. Χρωματίστε ξανά το λευκό και σφουγγαράκι αποχρώσεις μοβ από κάτω προς τα πάνω. Τώρα και τα δύο παλτά είναι σε διαφορετικές κατευθύνσεις και το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ραβδί για να κάνετε τρεις ταινίες μεταξύ τους και να κάνετε και τα δύο παλτά ορατά.

6. Λευκό και μπλε σφουγγάρι σχεδιασμός νυχιών:

7 Καλύτερα σχέδια σφουγγαριών νυχιών Στυλ στη ζωή

Βάλτε όλα τα νύχια σας τακτοποιημένα και μετά παίρνετε ουρανό γαλαζωπό χρώμα στο σφουγγάρι και κολλάτε κάθετα στο δεξί μισό των νυχιών και το μισό σας κάνει. Για να προσθέσετε στην τέχνη των νυχιών μπορείτε να πάρετε μια λεπτή βούρτσα νυχιών και να κάνετε σχέδια σε αντίθεση με τα σκοτεινά χρώματα.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια νυχιών γέλης

7. Πολύχρωμο σφουγγάρι Nail Art:

7 Καλύτερα σχέδια σφουγγαριών νυχιών Στυλ στη ζωή

Μπορούμε να δούμε πώς όλα τα τέσσερα χρώματα του κόκκινου, του μπλε, του κίτρινου και του πράσινου τοποθετούνται σε ένα σφουγγάρι και ζωγραφίζονται ένα προς ένα, συνδυάζοντας όμορφα και τα τέσσερα χρώματα μαζί και δίνοντάς του πανέμορφο βλέμμα. Αλλά πιθανότατα να πάρει και τα τέσσερα χρώματα σε ένα σφουγγάρι, εντελώς, μπορεί να μην λειτουργήσει σωστά. Σε αυτή την περίπτωση το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τα βάψετε το ένα μετά το άλλο πατώντας τα χρώματα στο σφουγγάρι και στη συνέχεια στα νύχια σας.

Σφουγγαράκια σχέδια τέχνης καρφιών είναι καλύτερο ιδέες τέχνη νυχιών για αρχάριους. Αυτά τα σχέδια είναι πολύ αποτελεσματικά για τα νύχια σας.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Leave A Comment

22 + = 32