6 διάσημα πάρκα στην Jamshedpur με εικόνες Στυλ στη ζωή

Το Jamshedpur είναι μια μικρή βιομηχανική πόλη με μέτριο πληθυσμό. Ενώ δεν είναι τόσο ανεπτυγμένη όσο οι πόλεις του μετρό είναι καλά συντηρημένη και προσφέρει τα πάντα μια κυρίαρχη πόλη μπορεί. Είναι σαν ένα σχέδιο κατοικίδιων ζώων της βιομηχανίας Tata Steel που έχει τα φυτά της εδώ. Η πόλη αναφέρεται συχνά ως Tata ή Steel City. Αν και μια βιομηχανική πόλη, ο τόπος αυτός εξακολουθεί να έχει το πράσινο της. Στην περιοχή αυτή υπάρχουν πολλά πάρκα και λίμνες.

Καταπληκτικά πάρκα στο Jamshedpur με εικόνες:

Ας δούμε τα καλύτερα πάρκα στο jamshedpur.

 1. Jubilee Park:

πάρκα-σε-jamshedpur-jubilee-πάρκο

Η Tata Steel είχε πολλά να κάνει με την ανάπτυξη του Jamshedpur. Μία από τις συνεισφορές της ήταν στην ομορφιά της πόλης. Το πρώτο πάρκο που η Tata Steel προικισμένος στην πόλη ήταν το Jubilee Park. Άνοιξε ο πρώτος πρωθυπουργός της Ινδίας Pandit Jawaharlal Nehru και είναι επομένως παλιά χρόνια. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να περάσετε ένα χαλαρωτικό βράδυ ή για να πάτε για πρωινό περπάτημα μέσα. Το πάρκο διαθέτει ξεχωριστό πάρκο για παιδιά με κούνιες και άλλες αναψυχής. Διαθέτει σιντριβάνια και καταπράσινους κήπους που προσδίδουν τη γοητεία του. Οι ποδηλάτες, οι joggers, οι περιπατητές και οι οπαδοί τους συναντώνται συχνά σε αυτόν τον τομέα.

2. Ζωολογικό πάρκο Tata Steel:

πάρκα-σε-jamshedpur-tata-χάλυβα-ζωολογικό πάρκο

Αυτό το πάρκο είναι ένα άλλο παράδειγμα του πόσο καλά η εταιρεία Tata βοηθά στη διατήρηση της ισορροπίας στη φύση. Βρίσκεται κοντά στο χαλυβουργείο, το πλούσιο πράσινο και η ποικιλόμορφη άγρια ​​φύση αυτού του πάρκου βοηθά στην αντιστάθμιση της ρύπανσης και του καπνού που προκαλεί το φυτό. Ο ίδιος ο ζωολογικός κήπος είναι ένα εξαιρετικό σημείο για ένα ήσυχο πικνίκ. Μια βόλτα γύρω από τη λίμνη Jubilee ή κατά μήκος της διαδρομής της φύσης είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να ηρεμήσετε τα νεύρα σας. Το πάρκο Safari στο ζωολογικό κήπο σας επιτρέπει να οδηγείτε μέσα από την ασφαλή περιοχή του πάρκου όπου μπορείτε να δείτε τα ζώα που απολαμβάνουν τη ζωή τους στο φυσικό τους περιβάλλον!

Δείτε περισσότερα: Θαλάσσια πάρκα στο Ludhiana

3. Jubilee πάρκο ψυχαγωγίας Nicco:

parks-in-jamshedpur-jubilee-nicco-ψυχαγωγικό πάρκο

Αυτό είναι το πρώτο πάρκο ψυχαγωγίας που θα ανοίξει στην περιοχή και είναι επομένως ένα όφελος για τα παιδιά του Jamshedpur που είχαν μόλις ακούσει για τέτοιες συναρπαστικές βόλτες στα πάρκα διασκέδασης των πόλεων του μετρό. Το πάρκο περιλαμβάνει διασκεδαστικές και περιπετειώδεις βόλτες, όπως περιστρέφοντας τον άνεμο, επιβλητικά αυτοκίνητα, κύλιση μέχρι το φεγγάρι, ιππασία με ντέρμπι, οδήγηση με κάμπια και διαφάνεια 75 μέτρων. Σε αντίθεση με τα πάρκα διασκέδασης των πόλεων του μετρό που έχουν πολλά χρώματα μαζί με το σκυρόδεμα, αυτό το πάρκο διαθέτει πράσινους λόφους και μπλε υδάτινα σώματα που προσθέτουν μια φυσική γοητεία στο περιβάλλον. Είναι το καλύτερο μέρος για να περάσετε μια Κυριακή με την οικογένειά του μέσα.

4. Πάρκο Sir Dorabji Tata:

πάρκα-σε-jamshedpur-sir-dorabji-tata-πάρκο

Αυτό είναι ένα από τα ομορφότερα πάρκα στο Jamshedpur. Είναι αθλητικά πλούσια πράσινα χωράφια με πολύχρωμα λουλούδια dotting τους λόγους, φρέσκια μυρωδιά τους που καίγεται στον άνεμο. Το διάσημο ετήσιο λουλούδι της Jamshedpur πραγματοποιείται σε αυτούς τους λόγους. Εξαιρετικά φωτισμένες βρύσες που ενεργοποιούνται κάθε βράδυ, προσθέτουν στη γοητεία του τόπου. Το πάρκο βρίσκεται γύρω από την περιοχή του Keenan Stadium και είναι ένας χώρος που αξίζει να επισκεφθείτε. Αυτά είναι τα υπέροχα πάρκα στο jamshedpur.

Δείτε περισσότερα: Πάρκα νερού κοντά στο Vadodara

5. Πάρκο Bhatia:

πάρκα-σε-jamshedpur-bhatia-πάρκο

Βρίσκεται κατά μήκος των όχθες της Subarnarekha ή του ποταμού Kharkai, αυτό είναι ένα άλλο εξαιρετικό πάρκο που βρίσκεται στο Jamshedpur. Το πάρκο είναι πράσινο και πολύ ελκυστικό στο μάτι. Οι γκαζόν και τα καλά διατηρημένα παρτέρια, επιδεινώνει την αισθητική της αίσθηση. Είναι ένα ασφαλές μέρος για να αφήσετε τα παιδιά σας να χαλαρώσουν. Σκιασμένα δέντρα και ένα μονοπάτι από σκυρόδεμα, το καθιστά ένα κατάλληλο μέρος για να περάσετε ένα βράδυ ή να πάτε για πρωινό.

Δείτε περισσότερα: Πάρκα ψυχαγωγίας στη Μπανγκαλόρ

6. Παιδικό Πάρκο στο Jubilee Park:

πάρκα-σε-jamshedpur-παιδική πάρκο-στο-jubilee-πάρκο

Ένα ξεχωριστό πάρκο έχει γίνει μέσα στο πάρκο Jubilee Park. Αυτό είναι ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια των περισσότερων παιδιών της πόλης. Εκτός από κούνιες, διαφάνειες και άλλα τέτοια ψυχαγωγία, το πάρκο προσφέρει όλα όσα ένα παιδί θα ονειρευόταν στο πάρκο των ονείρων του. Φιστίκια, καραμέλα από ροζ βαμβάκι, παγωτά και άλλα τέτοια πράγματα πωλούνται από πωλητές στο πάρκο. Έχει ακόμη ένα παγοδρόμιο!

Leave A Comment

7 + 3 =