6 Amazing Gel Νυχιών Σχέδια με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Τα χρώματα των νυχιών είναι σε μορφή πηκτής λόγω των χρωματικών χρωστικών που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή τους. Τα Gel Nail Art Designs είναι απλά κάθε είδους σχέδια που γίνονται με τα χρώματα των νυχιών 'gel'. Το Gel Nail Art θα μπορούσε να δώσει μια πιο λαμπερή εμφάνιση προσθέτοντας γυαλιστερό χρώμα των νυχιών ως παλτό για να το καταστήσει πιο σημαντικό.

Απλή και εύκολη σχεδίαση νυχιών γέλης με εικόνες:

1. Σχεδιασμός νυχιών μαύρου πηκτώματος:

γέλη nail art

Πρέπει να είστε τολμηροί και όμορφοι για να μεταφέρετε αυτό το πανέμορφο μαύρο gel gel νυχιών. Αυτό είναι απλό μαύρο χρώμα που χρησιμοποιείται στα νύχια. που έχει μια μοναδική τέχνη που γίνεται στο δαχτυλίδι δάχτυλο, το οποίο έχει ασημένια πέτρα σχήμα πέτρα προστεθεί σε αυτό. Αυτό φαίνεται εξαιρετικά αριστοκρατικό και για να προσθέσετε στην ομορφιά της παλάμης, χρησιμοποιήθηκε ένα τεράστιο ορθογώνιο δαχτυλίδι που σίγουρα τραβάει μεγάλη προσοχή.

2. Σχεδιασμός νυχιών γαλάζιας γέλης:

6 Amazing Gel Νυχιών Σχέδια με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Οι άκρες ζωγραφικής των νυχιών είναι τόσο συνηθισμένες τώρα. Για να δημιουργήσετε ένα νυχτερινό σχέδιο με δύο αποχρώσεις του μπλε, αρχικά χρωματίστε το πάνω μέρος του νυχιού με indigo. Στη συνέχεια, προσθέστε ασημένια αστραφτερά γέλη καρφιών και τραβήξτε το σαν όριο μετά το χρώμα indigo. Πάρτε ένα ελαφρύτερο μπλε χρώμα και κάντε ένα άλλο χτύπημα, ακριβώς όπως και οι δύο προηγούμενες και το βάψτε κάτω από το glittered gel. Τέλος, προσθέστε ένα άλλο ασπρόμαυρο περίγραμμα και τελειώσατε.

Δείτε περισσότερα: Glitter Nail Art Σχέδια

3. Ζελατίνη Ζελέ Ζελέ:

6 Amazing Gel Νυχιών Σχέδια με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Η τέχνη νυχιών στην παραπάνω εικόνα μοιάζει εξαιρετικά όμορφη; Ακόμα και μπορείτε να τα κάνετε. Ακριβώς χρωματίστε τις άκρες των μακριών νυχιών με λευκό νυχιών και αφήστε το να στεγνώσει. Πάρτε μια λεπτή μαύρη βούρτσα νυχιών και τραβήξτε γραμμές δύο από την αριστερή πλευρά του νυχιού. και διατηρώντας απόσταση μεταξύ δύο από τη δεξιά πλευρά. Οι γραμμές δεν πρέπει να συμπίπτουν μεταξύ τους δεδομένου ότι θα έκανε το σχέδιο τέχνης νυχιών zebra να χάσει το αρχικό του αποτέλεσμα. Τέλος, για να το κάνει λαμπερό βάλτε ένα γυαλιστερό νυχιών και παλτό.

4. Σχηματοποιημένο σχέδιο νυχιών γέλης:

6 Amazing Gel Νυχιών Σχέδια με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Χρησιμοποιήστε χρώμα ανοιχτόχρωμης βαφής για τη βάση, κάτι σαν αυτό το στίλβωμα σιταριού, το οποίο βλέπουμε στην εικόνα. Ας φαίνεται καθαρό και καθαρό. Προσθέστε μικρά κυκλικά καρφιά στην τέχνη των νυχιών που κάνουν τα νύχια να φαίνονται λαμπερά. Τα καρφιά κάνουν το νυχιών να μοιάζει σαν να έχουν πέσει πάνω τους οι σταγόνες νερού. Υπάρχουν τρία μεγάλα κυκλικά καρφιά τα οποία είναι ομοιόμορφα κατανεμημένα σε τριγωνικό σχήμα. Έχουν επίσης προστεθεί μικρά καρφιά όπως οι χάντρες. Είναι ομοιόμορφα τοποθετημένα επίσης. προκειμένου να διατηρηθεί η παρόμοια εμφάνιση στα νύχια.

Δείτε περισσότερα: Τέχνη νυχιών χρησιμοποιώντας σφουγγάρι

5. Ροζ και ξεθωριασμένο Glittered Gel Nail Art Design:

6 Amazing Gel Νυχιών Σχέδια με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Αυτά τα λαμπερά αστραφτερά καρφιά που βλέπετε παρακάτω είναι εύκολο να ζωγραφιστούν. Απλά βάψτε τέσσερα καρφιά με σκούρο ροζ χρώμα για τη βάση και αφήστε το να στεγνώσει. Προσθέστε το ασπρόμαυρο χρώμα των νυχιών από το κατώτατο σημείο στο μέσο του κάθε καρφιού και βεβαιωθείτε ότι η ποσότητα των glitters μειώνεται όταν φθάνει στη μέση, αυτό θα δώσει στα νύχια μια εξασθενητική επίδραση των glitters. Κάντε το βλέμμα μοναδικό με ένα περίεργο καρφί που είναι σίγουρα το άγονο καρφί. Χρωματίστε το εντελώς με το αστραφτερό χρώμα των νυχιών και αυτό είναι το πώς θα κοιτάξει

6. Γυαλιστερό μπλε με το χρυσό Glitter Gel Nail Art:

6 Amazing Gel Νυχιών Σχέδια με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Αυτό μοιάζει με μια αριστοκρατική τέχνη νυχιών παρακάτω. Αν είστε αρκετά έντονοι για να τους έχουν ως δικό σας, ακολουθήστε τα απλά βήματα και κάντε το. Πρώτα βάλτε τέσσερα νύχια της παλάμης σας με μπλε χρώμα ναυτικού και αφήστε το να στεγνώσει. Πάρτε χρυσό χρώμα σε μια λεπτή βούρτσα και κάνετε δύο σχήματα V σε δύο διαδοχικά νύχια, όπως μπορούμε να δούμε στην εικόνα. Πάρτε κυκλικές και χρυσές καρφίτσες όπως βλέπετε στην εικόνα και τις κολλούν σωστά με κόλλα για τα νύχια. Επιτέλους, αφήστε το μικρό δάχτυλο ζωγραφισμένο με χρυσή λάμψη και είστε καρφιά έτοιμοι να πάρουν μέρος.

Gel Nail Art σχέδια για τα νύχια σας έχουν μια λαμπερή και καταπληκτική εμφάνιση! Επιλέξτε το καλύτερο και δοκιμάστε το.

Δείτε περισσότερα: Αποκριάτικες ιδέες αποκριών νυχιών

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Leave A Comment

66 + = 68