6 Καλύτερα σχέδια αράχνης νυχιών Στυλ στη ζωή

6 Καλύτερα σχέδια αράχνης νυχιών Στυλ στη ζωή

Τα Spider Web Nail Art Designs θα κάνουν τα νύχια σας να φαίνονται εξαιρετικά funky. Ο εύκολος τρόπος να φτιάξετε ένα νυχιών αυτού του είδους είναι να χρωματίσετε πρώτα το νύχι σας με χρώμα για τη βάση, για παράδειγμα μαύρο. Χρησιμοποιήστε ένα άλλο αντίθεση χρώματος για να κάνετε και τα δύο χρώματα εξίσου ορατά, όπως το λευκό. Τώρα πάρτε ένα πολύ λεπτό πινέλο και βάλτε ένα λοξό εγκεφαλικό πάνω από το νύχι. Στη συνέχεια, κάντε δύο επιπλέον κτυπήματα μία προς τα αριστερά και μία προς τα δεξιά της πρώτης διαδρομής. Κάνετε κυρτά ημικύκλια μεταξύ των εγκεφαλικών επεισοδίων και γεμίστε ολόκληρο το καρφί με αυτόν τον τρόπο, που θα κάνει τέλεια την εμφάνιση των νυχιών σας σαν αράχνη.

Όμορφη σχέδια αράχνης Nail Art:

1. Glittered βάση νυχιών για μια αράχνη τέχνη νυχιών:

αράχνη web nail art

Για να κάνετε την τέχνη της αράχνης σας λίγο πιο ελκυστική, θα μπορούσατε απλά να χρησιμοποιήσετε το ασπρόμαυρο χρώμα των νυχιών, το οποίο δεν θα πρέπει να είναι πολύ σκοτεινό. Πρώτα τοποθετήστε το χρώμα βάσης ως το αστραφτερό χρώμα των νυχιών, ή το βάλτε και στη συνέχεια βάλτε γυαλιστερό αστραφτερό χρώμα των νυχιών ως παλτό. Στη συνέχεια, κάντε κτυπήματα με πιο σκούρο χρώμα και φτιάξτε κυρτά ημικύκλια σε όλα τα νύχια όπως ακριβώς και το προηγούμενο. Για να γίνει πιο μοναδικό, αφήστε το ένα δάχτυλο να βαφτεί διαφορετικά και τραβήξτε μια αράχνη πάνω του. Πρώτα τραβήξτε ένα ωοειδές σχήμα στη μέση του νυχιού και στη συνέχεια κάντε οκτώ πόδια της αράχνης, και οι κώνοι με τα χτυπήματα της μαύρης βούρτσας.

Δείτε περισσότερα: Ανάγλυφα σχέδια Hello Kitty

2. Κόκκινο μαύρο και άσπρο τέχνη νυχιών αράχνης:

το κόκκινο Black And White Spider Nail Art

Κόκκινο, μαύρο και άσπρο είναι τρία πανέμορφα χρώματα τα οποία αλληλοσυμπληρώνονται πολύ καλά με. Απλά βάψτε το πάνω μισό των νυχιών σας με κόκκινο χρώμα ως βάση και κρατήστε το άλλο μισό άδειο ή προσθέστε γυαλιστερό χρώμα των νυχιών ή μπορείτε ακόμη και να το βάψετε με λευκό χρώμα. Στη συνέχεια, σχεδιάστε ιστούς αράχνης σε μαύρο χρώμα, με πλάγια και κυρτή μορφή και τελειώσατε με ένα όμορφο σχέδιο νυχιών.

3. Αριστοκρατικό Gray Spider Web Nail Art:

6 Καλύτερα σχέδια αράχνης νυχιών Στυλ στη ζωή

Εάν πρέπει να πάρετε κάποια αριστοκρατική τέχνη νυχιών για ένα πάρτι πρέπει να βάψετε τα νύχια σας ακριβώς όπως βλέπετε την παρακάτω εικόνα. Πάρτε παρόμοια λαμπερά χρώματα γκρίζων νυχιών και ζωγραφίστε τα νύχια σας. Πάρτε μια μαύρη βούρτσα και πατήστε τα νύχια από τη μία άκρη του νυχιού σας και διατηρήστε τα παράλληλα κενά μεταξύ τους. Κρατήστε ένα καρφί γκρίζο και λαμπερό, που θα του δώσει μοναδικότητα.

4. Spider Web Nail Art σε ένα δάχτυλο:

6 Καλύτερα σχέδια αράχνης νυχιών Στυλ στη ζωή

Αν είστε κουρασμένοι με παρόμοιες τεχνικές νυχιών, δοκιμάστε κάτι διαφορετικό. Ακριβώς πάρτε λίγο μέρος από τις άκρες των νυχιών σας βαμμένο ναυτικό μπλε ή μαύρο, εκτός από ένα καρφί το οποίο θα θέλατε να δώσετε λίγο περισσότερη σημασία για. Χρωματίστε το καρφί εξ ολοκλήρου με το σκούρο χρώμα και αφήστε το υπόλοιπο όπως είναι. Πάρτε τη λεπτότερη βούρτσα διαθέσιμη για τις τέχνες των νυχιών, και ζωγραφίστε μια αράχνη πέπλο σε όλο το καρφί με παρόμοια εγκεφαλικά επεισόδια από τη μια γωνία και τα κυρτά σχέδια για να φανεί σαν ένα πλέγμα. Προσθέστε μικρά σημεία στο τέλος των εγκεφαλικών επεισοδίων και τελειώσατε.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια ζωγραφικής νυχιών ζωγραφικής

5. Αράχνη καρφί από τη μέση ένα καρφί:

Πρώτα χτυπήστε δύο γραμμές και δημιουργήστε ένα σχήμα V από τη μια πλευρά που θα πρέπει να είναι η μέση των νυχιών και σύρετε δύο ή τρεις γραμμές μεταξύ τους, σύμφωνα με το χώρο και κάντε το πλέγμα να είναι προεξέχον με τους ημικυκλούς ακριβώς όπως συνήθως. Ακριβώς όπως η περικομμένη εικόνα παρακάτω.

6 Καλύτερα σχέδια αράχνης νυχιών Στυλ στη ζωή

Στη συνέχεια, ζωγραφίστε το υπόλοιπο καρφί και στις δύο πλευρές με μια σκούρα λάμψη νυχιών, που το κάνει να φαίνεται ασυνήθιστο. Για να προσθέσετε την τέχνη της νυχιών σας, δώστε την τελική επαφή με ένα μικρό σπινθηριστή, όπως μπορείτε να δείτε, για να κάνετε το κέντρο της αράχνης λίγο πιο εμφανές.

6. Εύκολο Stick-on Web Nail Art:

Εύκολος Stick-on Web Nail Art

Ο εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε μια τέχνη νυχιών στο διαδίκτυο είναι να αγοράσετε μόνο αυτοκόλλητα του ιστού (αν είναι διαθέσιμα) και αράχνες και να τα κολλήσετε σε μια καθαρή και καθαρή βάση με ένα απλό χρώμα νυχιών.

Δείτε περισσότερα: Ζώνες εκτύπωσης σχέδια νυχιών

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Leave A Comment

+ 40 = 46