50 Τελευταίες Hairstyles για τα κοντά μαλλιά για τις γυναίκες Στυλ στη ζωή

Πίσω στις παιδικές μου μέρες, όλοι θα συγκινούσαμε κοντά στη γιαγιά μου, ενώ θα έλεγε ιστορίες, καθώς δέσερε τα μαλλιά μας σε μια μακριά πλεξούδα. Θα συνεχίσει να λέει, πώς στις παιδικές της μέρες θα είχε πολύ μεγαλύτερο μονοπάτι που θα συνέβαινε καθ 'όλη τη διάρκεια των ισχίων της και πώς θα γελούσαμε στις ιστορίες διασκέδασης που θα μοιραζόταν. Στη συνέχεια, για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, οι τάσεις της μόδας άλλαξαν και επικεντρώθηκαν κυρίως στα μαλλιά μεσαίου μήκους. Και πάλι ο κόσμος είπε ότι οι παλιές μέρες ήταν χρυσές και ήρθε η μακρά χαίτη για άλλη μια φορά. Ακόμα κι αν καθυστερημένα, ο κόσμος έχει θυμηθεί λίγο με τα αγαπημένα αστέρια της παλιάς ημέρας, συχνά οι τελευταίες τάσεις έχουν δείξει πως η συγγένεια των γυναικών έχει κάμψει προς τα τώρα αθλητικά μικρά μαλλιά.

hairstyles for short hair

Οι πολυάσχολες γυναίκες σε καθημερινή βάση τώρα θέλουν να απαλλαγούν από τον πόνο της ανάγκης να καθίσουν μέσα από μια αυστηρή διαδικασία δέσμευσης μαλλιών και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι σύγχρονες γυναίκες έχουν καθιερωθεί όλοι όμορφα με το νέο κομψό ύφος που είναι μαλακό και σύντομο επιπτώσεις. Η δύναμη των κοντών μαλλιών έγινε πρόσφατα συνειδητοποιημένη όταν οι γυναίκες αγκάλιασαν τη νέα τάση και ως εκ τούτου προχώρησαν σε κάποιες ισχυρές δηλώσεις μόδας.

Εύκολη Haircuts για τις κοντές γυναίκες μαλλιών 2017:

Δεδομένου παρακάτω είναι μερικά από τα καλύτερα κοντά χτενίσματα που η σύγχρονη γυναίκα μπορεί να πάρει ένα σύνθημα από.

1. Χαριτωμένο κούρεμα Bob για τα κοντή μαλλιά:

μικρός hairstyles1

Από τότε που άρχισε η ταχεία τάση των μαλλιών, οι άνθρωποι έχουν επικεντρωθεί στο bob αρκετά και γι 'αυτό το πρώτο στον κατάλογό μας πολλών είναι η κλασική κούρεμα bob. Το hairstyle εδώ έχει μια ελαφριά κλειδαριά που έχει χωριστεί από τη μία πλευρά και πέφτει επισφαλώς στο μέτωπό σας, ενώ το υπόλοιπο της τρίχας τελειώνει ακριβώς κάτω από τη γραμμή των γνάθων σας τονίζοντας ακόμα περισσότερο.

2. Η γωνιακή ματιά Κοντό κομμάτι:

μικρός hairstyles2

Το δίπλα στον κατάλογο είναι η γωνιακή εμφάνιση που έχει κάνει το δίκιο μερίδιο των γύρων μετά από το σύντομο μαλλιά bug τάση κομμάτι αυτό. Συνήθως η κοινή σκηνή θα περιλαμβάνει μια εμπρόσθια όψη μακρύτερη από την άλλη, η οποία θα σκοντάψει με γωνιακό τρόπο και θα πέσει με κλίση στα μέτωπά σας. Συχνά τα υπόλοιπα μαλλιά είτε παραμένουν πίσω από το επίπεδο κλειδαριάς είτε απλά κόβονται σε όλη τη διαδρομή.

3. Scruffles Hairstyle για κοντά μαλλιά:

μικρός hairstyles3

Η χτενίσματα στο χέρι εδώ ονομάζεται κούρεμα shag, όπου τα στρώματα είναι σε πλήθος εύκολα να ολοκληρώνονται το ένα μετά το άλλο για να προσθέσετε όγκο και προσωπικότητα στο βλέμμα σας ενώ προσπαθείτε να κρατήσετε τις κλειδαριές ελεύθερες και αφράτες κόβοντας τους αρκετό καιρό να τους στοιβάζετε στη θέση τους. Για άλλη μια φορά το μπροστινό στρώμα είναι μεγαλύτερο από το υπόλοιπο.

4. Νέο σύντομο χτένισμα:

μικρός hairstyles4

Για όλους όσους φοβούνται να χάσουν το βάθος των μαλλιών τους κόβοντας τα μαλλιά τους κοντά, είναι ένα κλασικό παράδειγμα πώς μπορείτε να διατηρήσετε τα μαλλιά σας στο τέλειο μήκος και συγχρόνως σιγουρευτείτε ότι δεν παραμένετε πίσω από τη γραμμή μόδας. Τα μαλλιά είναι τέλεια τοποθετημένα στο μέτωπό σας και γίνονται σε έξυπνα στρώματα των δύο. Για μια ακόμη φορά τελειώνει κάτω από τη γραμμή των γνάθων.

5. Το μέγιστο κόψιμο αγοριών:

μικρός hairstyles5

Αυτό το χτένισμα δείχνει το μικρότερο κομμάτι του χτενίσματος που μπορείτε να πετάξετε και ταυτόχρονα να διατηρήσετε τους ρυθμιστές τάσεων στα τακούνια τους. Αν το απασχολημένο πρωινό είναι πάρα πολύ για σας, απλά επιλέξτε το κλασικό κομμωτήριο κομμένο αγόρι με μερικά scruffy μπροστινά στρώματα που πέφτουν ακριβώς πάνω από τα φρύδια σας δημιουργώντας το τέλειο μίγμα για να σας σύντομο ναυτικό στυλ πίσω.

6. Τα περιορισμένα κύματα κοντά μαλλιά:

μικρός hairstyles6

Τα μαλλιά εδώ περιορίζονται στο επίπεδο του αυτιού και μέσα σε αυτό το μίνι bob hairstyle, οι κλειδαριές που είναι σε ένα μόνο στρώμα είναι διακοσμημένες με ένα μαλακό κύμα παραλίας. Το μέτωπο είναι λίγο πιο ελεύθερα τοποθετημένο από το πίσω, το οποίο είναι περιορισμένο εξαιτίας της δημιουργίας όλων των επιπέδων. Θα μείνει στην πρώτη θέση των καλύτερων κοντών χτενισμάτων για τις γυναίκες με απλές φροντίδες.

7. Μια άλλη γωνιακή εμφάνιση μαλλιών:

μικρός hairstyles

Πρόκειται για ένα ακόμη κομψό χτένισμα που είναι κάπως διαφορετικό από αυτό για το οποίο έχουμε ήδη μιλήσει. Αυτό το χτένισμα είναι εμπνευσμένο από τη γωνιακή μόδα όταν συνδυάζεται με το μίνι bob που ετοιμάστηκε λίγο πριν από αυτό. Πολύ παρόμοια με αυτά, τα μαλλιά στο μέτωπο είναι μαλακά και τυλίγονται σε στροβιλισμό, ενώ η υπόλοιπη κλειδαριά, μικρότερη από την μπροστινή κλειδαριά, συστέλλεται και κρατιέται στη θέση της.

8. Οι Μικροί Αστεροειδείς Hairstyles:

μικρός hairstyles8

Για να πάρετε αυτό το βλέμμα, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα απλό πόνι με μαλακά μπροστινά στρώματα και όταν τα μπροστινά στρώματα σας ενοχλούν στη θερμότητα απλά τραβήξτε τα πίσω και στερεώστε τα σε ένα μικρό πόνι στο στέμμα του κεφαλιού σας.

9. Η μαλακή εμφάνιση:

μικρός hairstyles9

Αυτό το χτένισμα είναι ακόμα μια παραλλαγή σε ένα συμπαγές bob αλλά αυτή τη φορά τα χαρακτηριστικά και οι υφές της κλειδαριάς διαμορφώνονται με θηλυκό τρόπο με κάποια από την κλειδαριά στο μέτωπο μαλακά να βουρτσίζουν το μέτωπο που πέφτει στη μία πλευρά.

10. Το πλευρικό κλείδωμα Κοντά μαλλιά:

μικρός hairstyles10

Εδώ έχουμε μια άλλη γωνιακή εμφάνιση όπου τα μαλλιά είναι σίγουρα ένα κομμάτι δήλωσης με την μεγαλύτερη από την υπόλοιπη τελετουργική πλάγια κλειδαριά που πηγαίνει μέχρι το πλάι της γραμμής των γνάθου ενώ τα υπόλοιπα σε αντίθεση με τα άλλα hairstyles κρατούνται στο ελάχιστο ελάχιστο με σύντομη ασταθές κλειδαριές.

11. Κορδόνι μικρού μήκους:

μικρός hairstyles11

Τώρα οι συντομότερες εκδοχές των hairstyles θεωρούνται pixie looks και ο καλύτερος τρόπος να τους αντιμετωπίσετε είναι απλά χρησιμοποιώντας μια μπάντα πέρα ​​από το στέμμα σας. Τα μαλλιά σε αυτό το χτένισμα είναι αρκετά μικρά και τραγανή, ευνοώντας τα σφάλματα της μόδας σας και ταυτόχρονα προστίθεται στο προσκήνιο ένα φινίρισμα με απλή μπάντα.

12. Η παραλλαγή του Mohawk 1:

μικρός hairstyles12

Τώρα αρχίζουμε να εξερευνούμε τις μάλλον σκληρές εκδόσεις της νέας τάσης σύντομων μαλλιών, όπου οι Mohawks, οι οποίες περιορίστηκαν μόνο σε παιδιά, εμφανίστηκαν στις σελίδες των γυναικείων περιοδικών με προσωπικότητες που προσυπογράφουν την εμφάνιση, συμπεριλαμβανομένων των διάσημων Sharon Stone και Miley Cyrus. Συνήθως τα μαλλιά από τη μέση υποστηρίζονται σε στυλ Mohawk με τα υπόλοιπα καθαρά κομμένα.

13. Το κούρεμα κοπής:

μικρός hairstyles13

Οι αιχμές, αν και μπορεί να μοιάζουν λίγο με το Mohawk, δεν είναι ακριβώς οι ίδιες όταν διακρίνονται. Οι αιχμές που μοιάζουν με ένα Mohawk έχουν μικρότερες πλευρές με μεγαλύτερο μέσο στη μέση. Ωστόσο, οι αιχμές κατά τη σύγκριση είναι συνήθως πιο έντονα με έντονες τραγανές άκρες σε σύγκριση με ένα Mohawk. Ποιος δεν θέλει να αρέσει αυτό το είδος σύντομου hairstyle που φέρνει περισσότερα χειροκροτήματα από το πλήθος.

14. Χαριτωμένο κοπιασμένο κορίτσι:

μικρός hairstyles14

Αυτή είναι μια ακόμη ποικιλία του τμήματος hardcore όπου η τρίχα στην πλευρά αντί να καθαρίζεται καθαρά ξυρίζεται αφήνοντας μόνο τα μαλλιά στη μέση για να φροντίσει για τον εαυτό της. Τα μαλλιά εδώ είναι σε μικρές αιχμές και συνήθως από το αυτί πηγαίνει γυμνό εδώ, ένα φανταχτερό μανικέτι αυτί ή αλυσίδα αυτί συνήθως ταιριάζει πολύ καλά με αυτό το βλέμμα.

15. Η κλασική γιαγιά:

μικρός haircuts for women

Αυτές τις μέρες πολλές γιαγιάδες μας έχουν αποφασίσει να αφήσουν τη μόδα να μιλήσει για τον εαυτό τους και ως εκ τούτου αυτό το συγκεκριμένο hairstyle έχει αγκαλιαστεί από πολλές γυναίκες της ώριμης ηλικίας. Όχι μόνο φέρνει την ωριμότητα του βλέμματος, αλλά ταυτόχρονα σας κρατάει διασκεδαστικό και ενεργητικό.

16. Το Hairstyle Pin Up:

μικρός hairstyles16

Τώρα ξεκινάμε με το τμήμα των hairdos όπου ο μύθος της θυσίας hairdos ακριβώς επειδή έχετε μια μικρότερη μαλλιά είναι σπασμένα. Για να γευτείτε την καθημερινή κούρεμα bob, αυτή τη φορά δοκιμάστε αυτή την φοβερή εμφάνιση. Ξεκινήστε με το διαχωρισμό μεμονωμένων κλώνων από το πλάι και την πρόσδεσή τους διασταυρώνονται το ένα δίπλα στο άλλο.

17. Τα Hairstyles Side Braid:

μικρός hairstyles17

Με το πλαϊνό πλεξούδα θα σας φανέψαμε πώς οι πλεξίδες σε όλο το κεφάλι σας μπορούν να λάβουν υπόψη διαφορετικές τάσεις χτενίσματος. Για τις μέσες κλειδαριές που απλά δεν θα σταματήσουν, εδώ είναι μια φοβερή ιδέα να το αντιμετωπίσετε. Ξεκινήστε με τις πλευρικές κλειδαριές, πλέκοντάς τις και απλά τις τοποθετήστε στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας με μια καρφίτσα bobby.

18. Η κούρεμα του μπροστινού πλεκτού:

μικρός hairstyles18

Για το μπροστινό πλεξούδα, διαχωρίστε τα μικρότερα στρώματα από μπροστά. Εάν έχετε ένα γωνιακό κούρεμα, κάντε το κομμάτι στο γωνιακό τμήμα και στη συνέχεια ξεκινήστε το πλέξιμο προς τα πίσω. Μπορείτε συχνά να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον και κάποτε να το πλέξετε στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας και να το βάλτε σε θέση.

19. Το πίσω μπράτσο Νέες κοντές τρίχες:

μικρός hairstyles19

Για άλλη μια φορά το πλεξούδες στο πίσω μέρος ξεκινούν με το πλαϊνό πλεξούδα, αλλά αυτή τη φορά το πλεξούδα είναι δεμένο μέχρι το πίσω μέρος. Αυτή τη φορά αρχίστε με τις δύο πλευρές και συγκλίνετε την πλεξούδα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας για να πάρετε την τέλεια εμφάνιση.

20. Trendy Updo Κούρεμα:

μικρός hairstyles20

Ποιος θα σκεφτόταν ότι ένα τέτοιο αγαθό μπορεί να επιτευχθεί από μια τόσο μικρή μαλλιά. Ωστόσο, υπάρχουν πολύ περισσότεροι μηχανισμοί και επιπλοκές σε αυτό το βλέμμα, αλλά μόλις επιτευχθεί θα έχετε την ώρα σας αξίζει. Ξεκινήστε με το στρίψιμο των μαλλιών σας από τη μέση και την καρφιά προς τα πίσω. Συνεχίστε το ίδιο με τις υπόλοιπες κλειδαριές και μετά περάστε το για να το τοποθετήσετε.

21. Το Alys Curls:

μικρός hairstyles21

Οι μπούκλες έχουν πάντοτε φτάσει στον κορυφαίο κατάλογο και ακόμη και εδώ ο σύντομος κανόνας χτένισμα έχει δοθεί ένα νέο νόημα με τη χρήση σύντομων μπούκλες για να καθορίσει πόσο ισχυρή τρίχα μπορεί να είναι να διατυπώσει την προσωπικότητα. Εδώ οι μπροστινές μπούκλες είναι χαλαρές και ελεύθερες πτώσεις, ενώ το υπόλοιπο στο πίσω μέρος συγκρατείται και πάλι λόγω των βαριών στρωμάτων.

22. Πάνω από το κόψιμο των ματιών στα μάτια:

κούρεμα for short hair

Το κλασικό πάνω από το μάτι είναι μια σίγουρη εμφάνιση που έχετε δει πολλές φορές επικαλυμμένη στις πρώτες σελίδες ενός γυαλιστερού περιοδικού και τώρα με λίγη προσπάθεια μπορείτε να εμπλέξετε τη λάμψη και σε σας. Πρόκειται για ένα ακόμη μπροστινό κλείστρο μεγαλύτερο από το υπόλοιπο βλέμμα και μπορεί να κάνει πολύ καλά με επίσημα και ανεπίσημα γεγονότα. Φυσικά για δραματικά εφέ πάντα βεβαιωθείτε ότι η μπροστινή κλειδαριά είναι τοποθετημένη μπροστά από το μάτι που έχει χτυπηθεί ακριβώς επάνω αρκετά για να δείτε.

23. Τρεχούσες κινήσεις της Κίνας:

μικρός hairstyles23

Η κινεζική εμφάνιση μπροστά κτύπημα καλύπτει συνήθως ολόκληρο το μήκος και το πλάτος του μετώπου. Συνήθως παχύ ως ελέφαντα και λαμπερό αυτό το hairstyle μπορεί να επιλεγεί σε μια κανονική εμφάνιση bob ή σε στρώσεις. Ωστόσο, αν θέλετε λίγο κομμάτι τροποποίησης εδώ, σιγουρευτείτε ότι προσπαθείτε για αυτή την ασυμμετρική εμφάνιση.

24. Οι κοπές σύντηξης:

μικρός hairstyles24

Για να ξεκινήσετε, αυτό το χτένισμα ονομάζεται σύντηξη εξαιτίας των πλευρών του, αλλά αυτό που κρατάει το βλέμμα διαφορετικό είναι οι μαλακές κλειδαριές που καλύπτουν σχεδόν ολόκληρη την κεφαλή εκτός από το μαλακό ξύρισμα της πλευράς. Οι συνδυασμοί χρωμάτων κάνουν μια καλή δήλωση μόδας και έτσι εδώ το χρώμα έχει ένα τεράστιο ρόλο να παίξει.

25. Η κούρεμα Classic Shag:

μικρός hairstyles25

Πρόκειται για μια ακόμη παραλλαγή σε ένα κομμωτήριο, όπου τα ξύλινα στρώματα είναι χτισμένα και στοιβαγμένα καλά στη μόδα, αλλά από την εμφάνιση του το χτένισμα φαίνεται αρκετά ελεύθερο και εύκαμπτο. Λόγω των μικρών κλειδαριών, τα μαλλιά κερδίζουν έναν όγκο, ενώ το κοφτερό βλέμμα προσθέτει στο διασκεδαστικό persona σας.

26. Hairstyle Princess για κοντή μαλλιά:

μικρός hairstyles26

Ακριβώς επειδή τους αφήσατε να κοπούν τα μακρύτερα κλειδαριές σας, δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσετε να αγκαλιάζετε τις θηλυκές μπούκλες σας. Ακόμα και με ένα κλασικό bob αν έχετε κάτι για μπούκλες, εδώ είναι η τέλεια εμφάνιση για σας. μόλις το bob γίνεται, χρησιμοποιήστε έναν απλό κύλινδρο για να καμπυλώσετε το κάτω μέρος των κλειδαριών σας δίνοντάς σας έτσι το μαλακό κύμα κύματος που μπορείτε να αγαπάτε. Είναι ένα από τα πιο μοντέρνα χτενίσματα για μικρά μαλλιά που είναι τόσο όμορφα.

27. Μικρό κομμάτι Braid Bun:

μικρός hairstyles27

Μια σύντομη τρίχα είναι σε θέση πολύ περισσότερο από ένα απλό κλιπ και εδώ είναι ένα ζωντανό παράδειγμα της. Curling τα μαλλιά σας συνδέουν σε ένα μαλακό πίσω κουλούρι και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε το μακρύτερο στρώμα στο μέτωπο για να πλέκω και να το φέρει σε όλη τη διαδρομή πάνω από το κουλούρι και χρήση bobby καρφίτσες για να το καρφώσει στη θέση του.

28. Vintage εμφάνιση στυλ για κοντό μαλλιά:

μικρός hairstyles28

Το μανταλάκι και το κορδόνι είναι πίσω στο παλιό στυλ του. Επιστροφή εκείνη την εποχή, τα κεφάλια κασκόλ θα είναι μια καυτή τάση της μόδας και με εκείνο το μικρό πόνι υψηλό στην κορωνίδα σας τώρα μπορείτε εύκολα να επιλέξουν για εκείνη την παλιά ημέρα εμφάνιση νοικοκυρά.

29. Shag Variation 2.0:

μικρός hairstyles29

Μια άλλη τροποποίηση ενός κούρεμα κούρεμα τα μαλλιά εδώ είναι ισιωμένο ακόμα κι αν έχει ακόμα διακρίνει πολλά στρώματα διατηρώντας το βλέμμα φρέσκο ​​και τραγανό. Τα μαλλιά έχουν ηρεμιστεί σε αντίθεση με τις άλλες κούρεμα shag που είναι αρκετά ικανοποιητική και ανήσυχη.

30. Το Tuck In Under Band:

μικρός hairstyles30

Τελειώνουμε τη λίστα με μια απλή ζώνη κεφαλής για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, όταν τα μαλλιά μπορούν να τυλιχτούν γύρω από την ταινία κεφαλής στο κάτω μέρος, ακριβώς πάνω από τον αυχένα του λαιμού και στη συνέχεια να τα στερεώσουμε για να το τοποθετήσουμε με έναν πείρο ή δύο στο πλευρές.

31. Τα παλιά γοητευτικά μαλλιά φαίνονται μικρά:

μικρός hairstyles31

Αυτό είναι ένα από τα κλασικά hairstyles για κοντά μαλλιά και σε αυτό μπορείτε να δείτε ότι αυτό είναι επίσης κατάλληλο για τις ώριμες κυρίες. Σε αυτό, όπως μπορείτε να δείτε το σύντομο βλέμμα των μαλλιών είναι πολύ χαμηλή στη συντήρηση και αυτό είναι ένα πολύ καλό για τους ανθρώπους με λίγο αραίωση μαλλιά πρόβλημα. Αυτό συμβαίνει επειδή τα hairstyles όπως αυτά εμποδίζουν την πτώση των μαλλιών και έτσι μπορείτε να διατηρήσετε τον όγκο των μαλλιών άθικτο.

32. Κομψή κοπή μαλλιών:

μικρός hairstyles32

Αυτό είναι ένα ακόμη από τα στυλ ρετρό και εξακολουθεί να είναι πολύ δημοφιλές με τα έξυπνα κορίτσια. Σε αυτό το hairstyle για κοντές τρίχες μπορείτε να έχετε το πίσω μέρος της τρίχας πραγματικά μακρύ και πολύ φτερό πάρα πολύ. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να κρατήσετε το εμπρόσθιο τμήμα σύντομο και περικομμένο και να το φανείτε ακατάστατο. Όλοι οι άκρες των μαλλιών είναι πιθανόν να γίνουν με το λεπτό ψαλίδι που κάνει το όλο πράγμα να φαίνεται φτερές.

33. Απλές περικοπές Pixie για κοντές τρίχες:

μικρός hairstyles33

Ένα από τα πιο απλά από τα σύντομα hairstyles και σε αυτό δεν έχετε αυτό το μεγάλο μέρος του παράγοντα κινδύνου, διότι το μήκος είναι δροσερό και αρκετά φυσιολογικό και δεν υπάρχει κανένα σημάδι ή pop χρώματα γίνει σε αυτό. Επίσης, αυτή η ματιά τώρα πηγαίνει με όλα τα είδη των εξαρτήσεων επειδή pixie είναι το νέο δροσερό τώρα. Μπορείτε ακόμη και να αθληθείτε αυτό το βλέμμα με ένα saree και να κάνετε swag σας εντυπωσιάσει όλους τους ανθρώπους γύρω σας.

34. Όμορφο κορίτσι Σύντομο κομμωτήριο Bob:

μικρός hairstyles34

Δεδομένου ότι υπάρχουν λιγότερες επιλογές για τις σύντομες περικοπές, ο παράγοντας δημιουργικότητας είναι εξαιρετικά σημαντικός. Σε αυτό θα δείτε επίσης ότι είναι ένα απλό bob αλλά με λίγη περισσότερη δημιουργικότητα. Σε αυτό το μαλλί έχει φυσικά μπούκλες και σε αυτό το κτύπημα γίνεται λίγο διαφορετικά. Αυτή είναι μια πιο ήπια εκδοχή του παλιού σχολείου bob cut. Σε αυτό το κτύπημα κρατιέται μικρότερο σε μήκος και είναι ομοιόμορφα απλωμένο σε όλο το μέτωπο.

35. Sharp Pixie Cut:

μοντέρνο short haircuts

Σε αυτό το χτένισμα το κορίτσι δεν έχει πάρει πολύ μεγάλο κίνδυνο, αλλά τα λευκασμένα μαλλιά έχουν δημιουργικότητα ανέπαφη. Αυτή είναι μια εκδοχή της πλευράς κάτω από το κομμάτι, αλλά λίγο πιο ασφαλής από αυτό. Όπως μπορείτε να βρείτε σαφώς στην εικόνα ότι τα μαλλιά περικοπεί από τη μια πλευρά αλλά δεν ξυρίζεται μακριά για να κάνει μια σωστή κάτω. Η άλλη πλευρά έχει μείνει σύντομη αλλά και μακριά και δεν έχει τραβηχτεί.

36. Νέα έκδοση Shag:

μικρός hairstyles36

Όταν το παλιό σαλιγκάρι είναι ένα από τα πιο πρόσφατα hairstyles για μικρά μαλλιά πάρα πολύ, αυτό έχει πάρει μια πιο σημαντική θέση στον κατάλογο. Σε αυτό το τρίχωμα δίνεται μια πιο σύγχρονη αφή και τα νεαρά κορίτσια μπορούν επίσης να προσπαθήσουν για αυτό. Σ 'αυτό το μέρος οι πλευρές κρατούνται λίγο πιο σύντομες και επίσης γίνονται με το λεπτό ψαλίδι. Αυτή είναι μια πολύ καλή επιλογή όταν πρόκειται για hairstyles για στρογγυλά ή οβάλ πρόσωπα.

37. Απλή Mohawk Short Haircut:

μικρός hairstyles37

Πρόκειται για ένα πολύ έξυπνο χτένισμα για μικρά μαλλιά και είναι μια πολυεπίπεδη έκδοση των μαλλιών με στυλ Mohawk. Σ 'αυτό το τρίχωμα τα μαλλιά παραμένουν βραχύτερα από το μεσαίο τμήμα και έτσι σχηματίζονται τα κατάλληλα στρώματα αλλά τα στρώματα είναι μικρότερα από τα κανονικά κούρεμα. Σε αυτό, αν ρυθμίσετε τα μαλλιά με το τυπικό στυλ Mohawk θα μπορείτε να δείτε ότι οι πλευρές έχουν μικρό μήκος από το συνηθισμένο Mohawk στο οποίο οι πλευρές είναι σχεδόν ξυρισμένες.

38. Γυμνάσιο Γυμναστήριο Σύντομη εμφάνιση:

μικρός hairstyles38

Σε αυτό το χτένισμα, η κυρία προσπαθεί να απομακρυνθεί από όλα τα συμβατικά χτενίσματα και ακόμη και το συντομότερο από τα hairstyles. Εδώ έχει επιλέξει ένα απόλυτο αγόρι στυλ στο οποίο τα μαλλιά διατηρούνται κλασικά σύντομη και ακριβώς τον τρόπο με τον τρόπο σχολείο αγόρια είναι χτενισμένα. Αυτός είναι επίσης ο παράγοντας στυλ αυτού του hairstyle και οι ώριμες κυρίες θα φανεί καλύτερα σε αυτό το είδος hairstyle.

39. Μπροστινό κούρεμα κομψού στυλ για κοντές τρίχες:

μικρός hairstyles 39

Για να διατηρήσετε την ισορροπία με τους ωραίους άντρες εκεί έξω, αυτά τα κορίτσια ροκ στυλ το κάνουν με πολλά swag όπως μπορείτε να δείτε. Αυτό το κορίτσι στην εικόνα είναι ένα τέτοιο παράδειγμα για το πώς μπορείτε να μεταφέρετε δημιουργικότητα με στυλ. Ακόμα και μερικά χρόνια πίσω αυτά τα hairstyles ήταν από τα πιο άγρια ​​όνειρα. Σε αυτό το κομμάτι του αγοριού διατηρείται απλό, αλλά το πάνω μέρος ή η κορώνα έχει μείνει λίγο περισσότερο μήκος και έτσι η λοξή εκδοχή του.

40. Μοντέρνα πλεκτά μαλλιά:

μικρός hairstyles40

Ένα pixie με μια πλεξούδα είναι κάτι που δεν πρέπει ποτέ να σκεφτείς, αλλά απλά το παίρνεις εδώ. Σε αυτό το κορίτσι έχει μια ασύμμετρη περικοπή pixie και η μία πλευρά της τρίχας αφήνεται περισσότερο από την άλλη πλευρά. Για σας, μπορείτε να πάρετε αυτή τη μακριά πλευρά των μαλλιών και να αρχίσει το πλέξιμο με έναν τρόπο που κινείται πάνω από το στέμμα και σχηματίζει σαν μια ταινία τρίχας από το πάνω μέρος του κεφαλιού και στη συνέχεια ακουμπά στην άλλη πλευρά.

41. Περικοπή και κοφτερή κούρεμα:

μικρός hairstyles41

Νομίζω ότι αυτό είναι το απλούστερο μεταξύ όλων των hairstyles για κοντά μαλλιά σε ολόκληρη αυτή τη λίστα. Όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα τα μαλλιά είναι εξαιρετικά περικομμένα και επίσης βρώμικα, αλλά είναι φυσικά μακριά από το να είναι μια υποτιμή, δεδομένου ότι σε αυτό είναι συνήθως περικοπεί. Τώρα όλα αυτά τα βρώμικα μαλλιά έχουν δημιουργηθεί με ζελατινοποίηση και φαίνονται σκληρά και αιχμηρά και όλα τα καρφιά από όλες τις πλευρές.

42. Πολύ δημιουργικό μοντέρνο κούρεμα:

μικρός hairstyles42

Αυτό είναι ένα από τα πολύ μοντέρνα γεωμετρικά hairstyles για τις γυναίκες με τα μαλλιά πουκάμισα. Αυτός είναι ένας κίνδυνος που λαμβάνεται επειδή αυτό είναι πρώτα απ 'όλα μια νέα τάση και τα μαλλιά κόβονται κατά τέτοιο τρόπο ώστε να χρειαστεί πολύς χρόνος για να αναπτυχθεί και θα πρέπει να διατηρήσετε το στυλ μέχρι εκείνη τη στιγμή φυσικά. Με τον τρόπο αυτό η κοπή bob κόβεται ξανά από τα άκρα κοντά στα αυτιά και στη συνέχεια επιτυγχάνεται η γεωμετρική έκδοση του απλού bob.

43. Innocent Bob Κοντό κομμωτήριο για τα κορίτσια:

μικρός hairstyles43

Αυτό το χτένισμα είναι το πιο κατάλληλο για τα κορίτσια και τις κυρίες με σγουρά μαλλιά. Έχει πολύ χαμηλή συντήρηση και είναι τακτοποιημένη. Μπορείτε να πάρετε αυτό το κόψιμο μαλλιών για μια πιο γλυκιά και πιο γλυκιά εμφάνιση, επειδή η αθωότητα σε σας εκφράζεται καλύτερα μέσα από αυτό το ένα κούρεμα. Μπορείτε απλά να πάρετε αυτό και δεν ανησυχεί καν για το τι να φορέσει γιατί αυτό είναι κατάλληλο με όλα όσα θέλετε να καμαρώνετε.

44. Blow Αποξηραμένα Bob Μικρά Hairstyles:

μικρός hairstyles44

Σε αυτό το ένα χτένισμα θα βρείτε ένα απλό από τα πιο απλά hairstyles που αναζητούν πιο σέξι από ό, τι συνήθως κάνει. Δεν υπάρχει τίποτα και καμία πρόσθετη προσπάθεια που πρέπει να βάλετε γιατί τα μαλλιά στεγνώνουν απλώς και χωρίς τίποτα άλλο. Είναι ένα απλό bob με ένα ωραίο κτύπημα στο μπροστινό μέρος. Τα μαλλιά στεγνώνουν με το χτύπημα και έτσι φαίνονται πολύ τρελά και ακατάστατα.

45. Emo Short Hairstyles:

μικρός hairstyles45

Όταν κάνουμε μια λίστα με όλα τα σύντομα hairstyles είναι σαν μια αμαρτία να μην αναφέρουμε το πολύ trendy emo κομμένα. Στην εικόνα θα μπορείτε να δείτε με πολύ καλό τρόπο πώς η απλή περικοπή emo προσθέτει επίσης τόση στυλ στην εμφάνιση. Αυτό δεν είναι ένα πολύ εύθυμο και έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πάρα πολύ πριν να το κάνετε αυτό. Το μόνο πράγμα είναι ότι αν είστε περισσότερο σε σύντηξη ή ινδική φθορά τότε αυτό δεν είναι για σας.

46. ​​Χοντρές και Ρετρό Χτενίσματα για Μικρά Μαλλιά:

μικρός hairstyles46

Αυτό το στυλ bob είναι μια ρετρό εκδοχή των κοντών hairstyles και είναι πιο κατάλληλο για τις γυναίκες που έχουν παχιά μαλλιά. Τώρα για αυτό δεν χρειάζεστε πολύ καλή αίσθηση του στυλ, επειδή αυτό το είδος κούρεμα δεν χρειάζεται καν πάρα πολύ styling. Είναι καλύτερα να αφεθείτε σε έναν πιο απλό τρόπο για την καλύτερη εμφάνιση.

47. Κούρεμα Μεξικού Pixie για Γυναίκες:

μικρός hairstyles47

Πρόκειται για μια πιο όμορφη εκδοχή της περικοπής Pixie που συνδυάζεται με το κομμωτήριο κομμένο σε μπομπ. Σε αυτό το τρίχωμα κόβεται ομοιόμορφα και στις δύο πλευρές, αλλά στην πίσω πλευρά δίνεται το άγγιγμα του pixie. Τώρα στο μέτωπο οι κρόσσες καλύπτουν το μέτωπο και κάνουν το πρόσωπό σας μικρότερο. Τα πειρασμένα και μπερδεμένα μαλλιά προσθέτουν στο δράμα και φαίνεστε πιο όμορφα με αυτόν τον τρόπο.

48. Κοίτα Up Emo Look:

μικρός hairstyles48

Έχουμε ήδη αναφέρει το κανονικό και απλό κομμάτι emo και τώρα ας κινηθούμε προς κάποια περισσότερη δημιουργικότητα. Αυτή η έκδοση του emo emo είναι για τα κορίτσια που δεν φοβούνται να πειραματιστούν και μπορούν να μεταφέρουν τα πιο φρικτά hairstyles με το ίδιο ύφος. Σε αυτό το τρίχωμα έχει μια εμφάνιση emo από το μπροστινό μέρος και από την πλάτη όλα τα μαλλιά είναι ανυψωμένο και φτιαγμένο για να φανεί όλα έσπρωξε επάνω. Τι στάση!

49. Μικρό χτένισμα με μοντέρνα μπούκλες:

μικρός hairstyles49

Πρόκειται για ένα δραματικό χτένισμα και φαίνεται εξαιρετικό για κάθε ειδική εκδήλωση ή ακόμα και για περιπτώσεις κόκκινου χαλιού. Σε αυτό το hairstyle όπως μπορείτε να δείτε είναι ότι τα μαλλιά είναι σύντομη και χτενίζεται πολύ καλά. Τώρα γίνεται μια πλευρική διάσπαση και στη συνέχεια όλα τα μαλλιά φτάνουν στη μία πλευρά του κεφαλιού. Εδώ είναι καρφωμένο και οι μπούκλες κολλάνε έτσι χαλαρά. Το καρφωμένο μέρος φαίνεται εντελώς ευθεία και έτσι κάνει έναν τρομερό συνδυασμό.

50. Μικρά Vintage Waves Hair look:

μικρός hairstyles50

Περισσότερο από ένα στυλ της Κλεοπάτρας, αυτό είναι πολύ στυλ σε ένα πλαίσιο. Για όλες τις κυρίες που έχουν κοντά μαλλιά και προγραμματίζουν να παρακολουθήσουν το επόμενο μεγάλο γεγονός με ένα φόρεμα ή οποιαδήποτε κλασική στολή δεν μπορεί να είναι τίποτα καλύτερο από αυτό. Σε αυτό απλά πάρτε όλα τα μαλλιά σας στη μία πλευρά και στη συνέχεια καρφίτσα επάνω. Τώρα κάνετε κύματα σε αυτό το τμήμα και πηκτώστε κατάλληλα για να τα ρυθμίσετε. Τώρα δείτε πώς προσελκύετε όλα τα μάτια στην εκδήλωση.

Είναι αλήθεια ότι παίρνουμε συγκριτικά μικρότερες επιλογές όταν πρόκειται για ένα hairstyle για κοντές τρίχες, αλλά ένα πράγμα είναι βέβαιο ότι δεν μπορείτε να φαίνεστε πιο έξυπνοι από τον αθλητισμό ένα σύντομο κούρεμα.

Leave A Comment

51 − 42 =