50 καλύτερες φυσικές συμβουλές για το πώς να κάνετε τα μαλλιά μεγαλώνουν γρηγορότερα

Στις παλιές μέρες οι ινδιάνικες γυναίκες είχαν μακρά, χοντρά και ισχυρά μαλλιά. Χρησιμοποίησαν ακολουθούν όλες τις παραδοσιακές μεθόδους. Αλλά αυτές τις μέρες δεν έχουμε χρόνο για όλα αυτά. Επιπλέον, η ρύπανση έχει αυξηθεί πολύ, πράγμα που καταστρέφει τα μαλλιά μας. Παίρνουμε εύκολα προβλήματα όπως πτώση των μαλλιών, βλάβη των μαλλιών κλπ., Λόγω των οποίων προτιμούμε κυρίως να διατηρούμε κοντές τρίχες. Μετά από να πάρει ένα κούρεμα δεν αισθανόμαστε άσχημα και θέλουμε να πάρουμε τα μαλλιά πίσω; Σε αντίθεση με το παρελθόν, είναι πολύ δύσκολο να αναπτυχθούν τα μαλλιά μακρά και παχιά.

50 Best Natural Tips For How To Make Hair Grow Faster

Ας δούμε λοιπόν 50 χρήσιμες φυσικές και σπιτικές συμβουλές για το πώς να μεγαλώνουμε τα μαλλιά γρηγορότερα με υγιεινό τρόπο.

Σπιτικές συμβουλές για το πώς να κάνετε τα μαλλιά μεγαλώνουν γρηγορότερα και φυσικά:

1. Κάθε 2-3 μήνες Τρίψτε τα διαχωρισμένα άκρα σας Τρίχες:

Διαίρεση ends trim for haircare

Λοιπόν γνωρίζουμε ότι τα μαλλιά μεγαλώνουν από τις ρίζες και όχι από τις άκρες. Συχνά θα διαπιστώσετε ότι τα μαλλιά σας έχουν διασπασμένα άκρα φυσικά. Γιατί είναι σημαντικό να κόβουμε τα μαλλιά και αυτό πάρα πολύ μία φορά σε 2 έως 3 μήνες; Αν δεν ξεριζώσετε τα μαλλιά σας, δηλαδή μην κόψετε τα αδιέξοδα των μαλλιών σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανάπτυξης τρίχας, τα μαλλιά σας παίρνουν σιγά-σιγά τα άκρα και στη συνέχεια σπάει. Τώρα ο χρόνος για να σταματήσει αυτό το πρόβλημα, είναι απαραίτητο να κρατάτε τα μαλλιά σας τρίψιμο κάθε τρεις μήνες για να απαλλαγείτε από τα διαχωρισμένα άκρα και αφήστε τα μαλλιά σας να γίνουν ακόμα ταχύτερα. Τώρα ξέρετε ότι αυτή είναι μια από τις λύσεις για το πώς να μεγαλώνουν τα μαλλιά γρηγορότερα Απλά δεν θέλουν να μεγαλώσουν τα μαλλιά. Θέλετε να το κάνετε με υγιεινό τρόπο. Επομένως, είναι σημαντικό να αφαιρέσετε εγκαίρως αυτά τα αδιέξοδα.

2. Μασάζ λαδιού:

Κεφάλι Massage 789

Τα μασάζ πετρελαίου κάνουν πάντα θαύματα. Ζεστάνετε το λάδι και μαλάζετε απαλά το κρανίο σας για κάποιο χρονικό διάστημα με αυτό το καυτό λάδι. Μπορείτε να επιλέξετε το κατάστημα αγορασμένο θεραπείες επίσης, αλλά αυτό μπορεί επίσης να κάνει το ίδιο. Το λάδι καρύδας, το ελαιόλαδο, το αμυγδαλέλαιο, το λάδι jojoba κ.λπ. μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά για σας. Αφήστε αυτό για κάποιο χρονικό διάστημα και θα δείτε τη διαφορά.

Διαβάστε περισσότερα: Μασάζ με καυτό λάδι για τα μαλλιά

3. Αιθέρια Έλαια για την ανάπτυξη των μαλλιών ταχύτερα:

Ουσιώδης oils for hair

Γνωρίζουμε ότι τα αιθέρια έλαια είναι καλά για το δέρμα. Αλλά ξέρετε ότι αυτά είναι καλά για την ανάπτυξη των μαλλιών επίσης. Ανακατέψτε το λάδι λεβάντας, το δεντρολίβανο, το θυμαρίσιο, το ξύλο κέδρου και το λάδι jojoba σε ίση αναλογία και εφαρμόστε το στο τριχωτό της κεφαλής. Αυτό σίγουρα θα αυξήσει τη διαδικασία ανάπτυξης μαλλιών.

4. Λάδι σπόρων σταφυλιών:

Σταφύλι seed Oil 456

Μέχρι τώρα γνωρίζετε ότι το καυτό λάδι μασάζ και τα αιθέρια έλαια είναι καλό για την ανάπτυξη των μαλλιών. Τώρα ήρθε η ώρα να ξέρετε ότι το μασάζ πετρελαίου από σπόρους σταφυλιού είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για τα μαλλιά σας. Αντιμετωπίστε τα μαλλιά σας με λίγο λάδι από σπόρους σταφυλιού κάθε βράδυ ή τουλάχιστον 2 έως 3 φορές την εβδομάδα για να βελτιώσετε την ανάπτυξη των μαλλιών σας. Αυτή η θεραπεία συνιστάται ακόμα και για τα μαλλιά που έχουν υποστεί βλάβη.

5. Φοινικέλαιο:

Παλάμη Oil

Επενδύστε σε ένα καλό φοινικέλαιο. Τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα το εφαρμόζετε σε ολόκληρο το μήκος των μαλλιών σας. Θυμηθείτε ότι δεν πρέπει να εφαρμόζετε ή να κάνετε μασάζ στο κρανίο σας. Εφαρμόστε μόνο στα μαλλιά. Αφήστε το για 10 έως 15 λεπτά και πλύντε το με σαμπουάν ως συνήθως. Το φοινικέλαιο είναι γνωστό ότι παρέχει προστασία από τον ήλιο, το αλάτι, το χλώριο κτλ. Αυτό είναι χρήσιμο για την σωστή ανάπτυξη των μαλλιών.

6. Πλύσιμο μαλλιών:

Συμβουλές to Make Your Hair Grow Faster Hair Wash

Πόσο συχνά πλένετε τα μαλλιά σας; Πόσο συχνά το πλύσιμο είναι υγιές; Πολλοί άνθρωποι λένε ότι πρέπει να το πλένουμε τακτικά σαν να λουζόμαστε, αλλά οι σκληρές χημικές ουσίες στα σαμπουάν και στα μαλακτικά βλάπτουν τα μαλλιά. Είναι πολύ δύσκολο για τα μαλλιά να επιβιώσουν ακόμη και αν υποβάλλονται καθημερινά σε αυτές τις χημικές ουσίες. Γι 'αυτό συνιστάται να πλένετε τα μαλλιά σας δύο φορές την εβδομάδα. Εάν έχετε λιπαρά μαλλιά, στη συνέχεια πλύνετε το τριάντα την εβδομάδα.

7. Μασάζ για τα μαλλιά μεγαλώνουν γρηγορότερα:

Κεφάλι Massage 790

Κάθε φορά που πλένετε τα μαλλιά σας, μασάζ το κρανίο σας πολύ απαλά για περίπου 30 έως 60 δευτερόλεπτα. Αυτό διεγείρει τα θυλάκια των τριχών καθιστώντας τα μαλλιά να γίνονται ταχύτερα. Το αποτέλεσμα μπορεί να παρατηρηθεί σε λίγες εβδομάδες χρονικού διαστήματος.

8. Κλιματιστικά:

Το κλιματισμό είναι πολύ σημαντικό για να έχετε υγιή και μακριά μαλλιά. Βαθιά condition τα μαλλιά σας μία φορά την εβδομάδα. Πηγαίνετε σε ένα σαλόνι ή πάρετε ένα καλό προϊόν περιποίησης μαλλιών και το κάνετε μόνοι σας. Κάνει απαλότητα στα μαλλιά και κάνει τα μαλλιά μεταξένια απαλά. Επίσης, θα πρέπει να θυμάστε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει ποτέ να εφαρμόσετε το κλιματιστικό στο τριχωτό της κεφαλής σας. Θα πρέπει να εφαρμόζεται μόνο στα μαλλιά. Εάν το κάνετε αυτό, θα κάνει τα μαλλιά σας να φαίνονται ζαρωμένα και να δημιουργούν flyways κάνοντας τα μαλλιά σας βαριά. Μπορεί ακόμη και να τείνει στην πιτυρίδα.

εφαρμόζοντας hair conditioner

Ένας καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε ένα μαλακτικό είναι να πλύνετε τα μαλλιά σας και να εφαρμόσετε το κοντίσιονερ, και στη συνέχεια αφήστε το για 10 λεπτά αν είναι δυνατόν. Εάν είναι δυνατόν, κάθονται σε ατμόλουτρο ή μπορείτε να ατμούτε ξεχωριστά τα μαλλιά σας. Αυτός ο ατμός βοηθά στη διείσδυση των θρεπτικών συστατικών στο κοντίσιονερ βαθιά μέσα στα μαλλιά καθιστώντας το πιο μεταξένιο και υγιές. Εάν δεν έχετε την εγκατάσταση ατμού, τότε τυλίξτε μια ζεστή πετσέτα.

9. Φυσικά προϊόντα για τα μαλλιά:

Τώρα γνωρίζετε πολλές σημαντικές συμβουλές σπιτικής θεραπείας. Όταν έρχεστε να επιλέξετε καλά προϊόντα περιποίησης μαλλιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κοινή λογική σας. Ναι έχεις δίκιο. Θα πρέπει να επιλέξετε φυσικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Τα προϊόντα με λιγότερα χημικά θα πρέπει πάντα να προτιμώνται για τα όμορφα μαλλιά σας. Ελέγξτε για διάφορες απαλές και φυσικές μάρκες. Εάν είναι δυνατόν, πηγαίνετε επίσης για προϊόντα σπιτικής κρέμας. Είναι πολύ καλύτερα από οποιαδήποτε χημική ουσία.

Οργανικός products

Ένα ακόμα πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι τα πλούσια σε πυρίτιο προϊόντα περιποίησης μαλλιών φαίνονται πάντα να δίνουν υγιή και όμορφα μαλλιά ενώ δεν το κάνουν. Φράζουν τους θύλακες των τριχών και κάνουν τα μαλλιά αδύναμα και δεν μεγαλώνουν σωστά. Αυτά τα αποτελέσματα φαίνονται μόνο μακροπρόθεσμα. Επομένως συνιστάται να μείνετε μακριά από αυτά τα προϊόντα.

10. Πίνετε πολύ νερό:

Νερό for haircar

Πιείτε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό καθημερινά. Αυτό θα κάνει τα μαλλιά σας πιο δυνατά και θα τα ενυδατώνει από μέσα. Έτσι, όταν η τρίχα είναι ισχυρή, προφανώς θα αναπτυχθεί γρηγορότερα.

11. Βούρτσισμα με προσοχή:

Καλός brushing for hair

Το βούρτσισμα των μαλλιών διεγείρει το τριχωτό της κεφαλής βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος και κάνοντας τα μαλλιά να αναπτυχθούν ομοιόμορφα και γρήγορα Όπως η Marcia Brady δεν χρειάζεται να βουρτσίζετε 100 φορές κάθε μέρα. Αλλά βουρτσίστε 2-3 φορές το πρωί, το βράδυ και τη νύχτα. Είναι αρκετά.

12. Αποφύγετε το βούρτσισμα των υγρών μαλλιών:

Αποφύγει Brushing Wet Hair

Δεν πρέπει ποτέ να βουρτσίζετε τα μαλλιά σας όταν είναι βρεγμένο. Αυτό σπάει τα μαλλιά προκαλώντας πολλές τρίχες και τριχόπτωση. Εάν χρειαστεί να χτενίζετε, στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια χονδρό οδοντωτό χτένα σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο για να την ξεμπλοκάρετε.

13. Αποφύγετε την ξήρανση με φούσκα:

Πλήγμα drying for hair

Blow ξήρανση σίγουρα βλάπτει τα μαλλιά, αλλά αυτές τις πολυάσχολες ημέρες σε βιασύνη για να βγούμε έξω, δεν μπορούμε να αφήσουμε τα μαλλιά στεγνώσει στον αέρα. Γι 'αυτό στεγνώνουμε τα μαλλιά μας. Εάν μπορείτε να κόψετε αυτό και αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν στον αέρα, τότε μπορείτε να δείτε τα μαλλιά σας να μην καταστρέψουν πια λόγω της θερμότητας. Ωστόσο, αν δεν μπορείτε να το εγκαταλείψετε, θα πρέπει να μειώσετε τουλάχιστον τη χρήση. Πετσέτα στεγνώστε πρώτα και στη συνέχεια σε 6 ίντσες απόσταση από τα μαλλιά σας και σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία ή στεγνώσει χτυπήσει για πολύ λιγότερο χρόνο. Μπορείτε επίσης να κάνετε κρύο χτύπημα ξηρό αντί της αύξησης της θερμοκρασίας σε όλα. Σταματήστε να το κάνετε όταν τα μαλλιά σας είναι ακόμα λίγο υγρό και θα στεγνώσει φυσικά μέσα σε λίγα λεπτά.

14. Αποφύγετε τα μαλλιά:

hairstyling avoid for haircare

Για να διατηρήσουμε τα μαλλιά στη θέση τους, χρησιμοποιούμε συχνά πολλά προϊόντα κομμωτικής. Αυτό πρέπει να αποφεύγεται αυστηρά. Αντ 'αυτού απλά κάντε ένα κρύο χτύπημα στα μαλλιά σας για να κλειδώσετε τη λάμψη, και αφήστε το έτσι.

15. Τρώτε πλούσια σε πρωτεΐνες τρόφιμα για ταχύτερη ανάπτυξη των μαλλιών:

Πρωτεΐνη Deficiency foods for hair

Τα μαλλιά σας δείχνουν τι τρώτε. Μειώστε όλα τα έντομα και τρώτε πολλά τρόφιμα πλούσια σε πρωτεΐνες όπως ψάρια, κρέας, αυγά, φρούτα, λαχανικά, δημητριακά, ξηροί καρποί κλπ. Θα παρατηρήσετε σίγουρα την αλλαγή στα μαλλιά σας και την ανάπτυξή της.

16. Μάσκα μαλλιών λευκού αυγού:

αυγό whites for haircare

Μπορεί να έχετε ήδη ακούσει αυτό το συμβουλή. Τα αυγά είναι πολύ καλά για την υγεία των μαλλιών. Αν και μερικοί λένε ότι αυτό δεν λειτουργεί, αλλά τα αυγά έχουν θεραπευτικές ιδιότητες που βελτιώνουν την υφή των μαλλιών καθιστώντας τα λαμπερά και ομαλά. Πάρτε ένα αυγό, σπάστε το και ξεχωρίστε τον κρόκο. Κάντε μια μάσκα λευκού αυγού από αυτό και εφαρμόστε την στα μαλλιά σας. Αφήστε το για τουλάχιστον 10 λεπτά και πλύντε το. Μπορείτε να δείτε στιγμιαία υγιή, ισχυρότερα και λαμπερά μαλλιά. Το αυγό βελτιώνει την ανάπτυξη των μαλλιών πολύ καλά.

Δείτε περισσότερα: Αρχική θεραπεία για τα μακριά μαλλιά

17. Πατάτα για ταχύτερη ανάπτυξη των μαλλιών:

πατάτα for hair

Ελέγξτε αν έχετε ανεπάρκεια βιταμινών. Τα μαλλιά σας χρειάζονται αυτές τις βιταμίνες για καλύτερη ανάπτυξη. Η βιταμίνη Β, Α και C είναι πολύ σημαντικές για το σκοπό αυτό. Φέρτε τους σε φορτία και δείτε τη διαφορά. Οι πατάτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μάσκα ή πατάτα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ξεπλύνετε τα μαλλιά. Αυτό το νερό πατάτας περιέχει βιταμίνες και έτσι είναι πολύ καλό για την ανάπτυξη των τριχών.

Εδώ είναι μια μάσκα μαλλιών πατάτας. Δοκιμάστε αυτό το Σαββατοκύριακο. Προετοιμάστε κάποιο χυμό πατάτας και προσθέστε το κρόκο αυγού μαζί με λίγο μέλι. Η μάσκα είναι έτοιμη για χρήση. Απλώστε το και αφήστε το για λίγο και μετά ξεπλύνετε καλά.

18. Κρεμμύδι Για την ανάπτυξη των μαλλιών:

Κρεμμύδι

Έχετε ακούσει πριν ότι τα κρεμμύδια βοηθούν στην ανάπτυξη των μαλλιών; Ναι αυτό είναι αλήθεια. Μπορείτε να βράζετε κρεμμύδια σε λίγο νερό και να χρησιμοποιείτε αυτό το νερό κρεμμυδιού για να ξεπλύνετε τα μαλλιά σας. Αυτό σίγουρα θα βελτιώσει την ανάπτυξη των μαλλιών σας δίνοντας λάμψη. Μην ανησυχείτε, αυτό δεν θα δώσει κακές οσμές. Εκτός από αυτό το νερό, εάν είστε ελεύθεροι, κάντε μια πάστα από ένα κρεμμύδι και εφαρμόστε το στο τριχωτό της κεφαλής. Αφήστε το για κάποιο χρονικό διάστημα και μετά το πλύνετε. Αλλιώς μπορείτε επίσης να κόψετε ένα κομμάτι από αυτό και να τρίψετε στο τριχωτό της κεφαλής σας ακολουθώντας απαλά το ξέπλυμα μετά από λίγο καιρό. Σίγουρα θα δείτε τον τόμο πολύ σύντομα.

Διαβάστε περισσότερα: Πλεονεκτήματα του χυμού κρεμμυδιού για τα μαλλιά

19. Αλόη Βέρα και Brandy:

αλόη for haircARE

Μπορεί να ακούγεται παράλογο και παράξενο, αλλά είναι το γεγονός ότι το κονιάκ είναι πολύ καλό για την ανάπτυξη των μαλλιών. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βγάζετε φρέσκο ​​χυμό αλόης βέρα από τα φύλλα, προσθέστε λίγο κρόκο αυγού και ανακατέψτε λίγο κονιάκ σε αυτό. Εφαρμόστε αυτή τη μάσκα στα μαλλιά σας, αφήστε την για κάποιο χρονικό διάστημα και ξεπλύνετε καλά. Μπορεί να μυρίζει σίγουρα σαν να είστε μεθυσμένοι. Έτσι, είναι καλύτερα να προσπαθήσετε τα σαββατοκύριακα. Αν δεν είστε άνετοι με αυτό, αποφύγετε το κονιάκ και εφαρμόστε τη μάσκα αλόης και αυγών. Αυτά τα δύο βελτιώνουν επίσης τα μαλλιά σας.

Διαβάστε περισσότερα: Αλόη Βέρα για τα μαλλιά

20. Ξίδι μηλίτη μήλων:

μήλο cider vinegar for hair

Υποθέτω ότι έχετε ήδη ακούσει για αυτό το άκρη. Το ξίδι μηλίτη μήλου λέγεται ότι είναι ένα μαλακτικό μαλλιών κουκούλα, έτσι δεν είναι; Προσθέστε λίγο νερό και ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με αυτό μετά το σαμπουάν μαλλιών. Λίγοι τύποι ξύδι αφήσει κάποια μυρωδιά. Αν συμβεί αυτό με τη δική σας τότε μπορείτε να προτιμήσετε να προσθέσετε κάποιο αιθέριο έλαιο σε αυτό για να αποφευχθεί αυτή η μυρωδιά. Κάνετε αυτό μετά από κάθε πλύση και μπορείτε σίγουρα να περιμένετε γρήγορη ανάπτυξη των μαλλιών.

21. Κασκόλ και καπέλα:

Μαλλιά care protection

Εκτός από όλες τις παραπάνω συμβουλές, είναι πολύ σημαντικό να προστατεύετε τα μαλλιά σας από τον σκληρό ήλιο και τη ρύπανση. Δοκιμάστε να φοράτε ένα φουλάρι πάνω από το κεφάλι σας κάθε φορά που βγαίνετε έξω. Αποφύγετε την ηλιοθεραπεία άμεσα. Αν πρόκειται να κολυμπήσετε, σιγουρευτείτε ότι εφαρμόζετε λίγο φοινικέλαιο στα μαλλιά σας καλά.

22. Χρησιμοποιήστε καλύμματα μαξιλαριού βαμβακιού:

Μαξιλάρι covers

Τα καλύμματα μαξιλαριού βαμβακιού χρησιμοποιούνται ως επί το πλείστον από τα καλύμματα μεταξιού. Πρέπει να βρίσκετε λίγα από τα μαλλιά σας κάθε μέρα στο μαξιλάρι σας. Αν ναι, μεταβείτε στα καλύμματα μεταξιού. Το βαμβάκι προκαλεί πολύ τριβή σε σύγκριση με το μετάξι εξαιτίας του οποίου δεν χάνετε τα νήματα σας κάθε βράδυ. Όχι μόνο τα μαλλιά, το μετάξι είναι καλό και για το δέρμα, καθώς δεν τραβάει σαν το βαμβάκι, λόγω του οποίου έχετε πολύ λιγότερες πιθανότητες να αποκτήσετε ρυτίδες. Δεν είναι αυτό καλό; Τώρα πρέπει να σχεδιάζετε να ψωνίσετε για καλύμματα μαξιλαριού μετάξι, αν χρησιμοποιείτε βαμβακερά.

23. Βιοτίνη:

Βιοτίνη 741

Η βιοτίνη είναι η βιταμίνη Β, η οποία μπορεί να βρεθεί στα αυγά, τη σόγια, τα πράσινα λαχανικά, τα δημητριακά ολικής αλέσεως κλπ. Να τα έχετε καθημερινά ή να περάσετε από συμπληρώματα. Αυτό σίγουρα θα βελτιώσει την ανάπτυξη της τρίχας σας σίγουρα. Έχετε καθημερινά πλούσιο σε βιοτίνη τροφή και είστε έτοιμοι να πάρετε εκπληκτικά αποτελέσματα. Αυτό έχει αποδειχθεί.

Διαβάστε περισσότερα: Βιοτίνη για την τριχόπτωση

24. Αποφυγή άγχους κάνει τα μαλλιά μεγαλώνουν γρηγορότερα:

Καταθλιπτική stress

Ποιος είναι εκεί στη γη χωρίς άγχος αυτές τις μέρες; Θα μπορούσατε να πείτε τα παιδιά αλλά, δυστυχώς, ακόμη και να τονιστούν λόγω των σχολικών εργασιών τους. Ασχολούμαστε με το άγχος κάθε μέρα. Ποια είναι η σχέση μεταξύ άγχους και τριχών; Προφανώς τα επίπεδα στρες σας θα επιδράσουν στο δέρμα και τα μαλλιά σας. Θα πρέπει πάντα να προσπαθείτε πάντα να τον κρατάτε υπό έλεγχο. Δοκιμάστε γιόγκα, ακούστε ευχάριστη μουσική, πηγαίνετε σε ένα ήσυχο μέρος με τους αγαπημένους σας, χορέψτε λίγο, πηγαίνετε στο μαθήματα διαχείρισης άγχους και το σημαντικότερο έχετε επαρκή ύπνο. Αυτό θα βελτιώσει σίγουρα την υγεία του δέρματος και των μαλλιών σας.

25. Μην πηγαίνετε για ύπνο με πλεξούδες:

50 καλύτερες φυσικές συμβουλές για το πώς να κάνετε τα μαλλιά μεγαλώνουν γρηγορότερα

Ποτέ μην κοιμάστε με πλεγμένα μαλλιά ή μια σφιχτή αλογοουρά αφού θα τείνει να σπάσει τα μαλλιά σας. Μπορείτε να βρείτε τα σπασμένα σκέλη των μαλλιών σας στις μπάντες σας το πρωί. Αντ 'αυτού προτιμούν μια χαλαρή αλογοουρά με μια μεταξωτή ζώνη.

Δείτε περισσότερα: Συμβουλές για τα μακριά μαλλιά

26. Υγιεινή διατροφή:

Υγιής Diet

Μια ισορροπημένη διατροφή είναι εξαιρετικά σημαντική για τη λύση του πώς να μεγαλώνουν τα μαλλιά πιο γρήγορα. Αυτό σημαίνει ότι η διατροφή σας πρέπει να είναι γεμάτη από πράσινα λαχανικά και φρέσκα φρούτα. Επίσης, ό, τι τρώτε πρέπει να έχει υψηλές ποσότητες βιταμίνης Β12, πρωτεΐνες, βιταμίνες, σίδηρο και ψευδάργυρο. Βεβαιωθείτε ότι δεν τρώτε πάρα πολλά λιπαρά και πρόχειρα φαγητά.

27. Συμπληρώματα λαχανικών:

Λαχανικό Supplements

Ονομάζονται επίσης συμπληρώματα διατροφής είναι επίσης σημαντικά όταν πρόκειται για την ανάπτυξη των μαλλιών πολύ γρήγορα. Τώρα δεν είναι απαραίτητο αυτά να έχουν τη μορφή χάπια και κάψουλες, καθώς πολλά πράσινα λαχανικά και γαλακτοκομικά προϊόντα είναι επίσης συμπληρώματα διατροφής και μας διδάσκουν πώς να κάνουν τα μαλλιά να μεγαλώνουν γρηγορότερα. Ωστόσο, εάν παίρνετε φάρμακα, είναι πάντα καλύτερο να συμβουλευτείτε έναν καλό γιατρό.

28. Λουκάς Ζεστό νερό:

Πίνω water for hair

Λέγεται ότι όπως το σώμα μας, τα μαλλιά μας χρειάζονται επίσης νερό και ότι τα μαλλιά μας περιέχουν περίπου το 5% του νερού και έτσι είναι εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζουμε πώς να μεγαλώνουμε φυσικά τα μαλλιά με νερό. Είναι επίσης σημαντικό να πιείτε περίπου χλιαρό νερό ημερησίως για να διατηρήσετε μια καλή υγεία που με τη σειρά του έχει ως αποτέλεσμα καλή τρίχα.

29. Workouts για υγιή και καλή ανάπτυξη των μαλλιών:

Προπονήσεις For Healthy And Good Hair Growth

Η τακτική σωματική άσκηση είναι το κύριο μυστικό για να παραμείνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα. Τουλάχιστον 20-30 λεπτά κάποιου είδους άσκησης είναι εξαιρετικά ζωτικής σημασίας για την καλή λειτουργία του σώματος και διατηρεί τα μαλλιά όμορφα και τα βοηθά να μεγαλώνουν πιο γρήγορα. Έτσι τώρα ξέρετε πώς να κάνετε τα μαλλιά σας να μεγαλώνουν γρηγορότερα επειδή μπορείτε να τρέξετε, να τρέξετε, να κολυμπήσετε ή να κάνετε γιόγκα σύμφωνα με την επιλογή σας.

30. Ήχος ύπνου:

Κοιμάμαι for hair

Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας να διατηρήσουμε κατάλληλες ώρες ύπνου κάθε μέρα. Χρειάζεται να κοιμηθούμε για περίπου 8 ώρες κάθε μέρα και αυτό βοηθά να μας κρατήσει φρέσκο ​​και λαμπερό μαζί με τα μαλλιά μας. Αυτή είναι επίσης μια απάντηση για το πώς να μεγαλώσουν τα μαλλιά γρηγορότερα φυσικά επειδή η έλλειψη ύπνου μπορεί να προκαλέσει μια αργή ανάπτυξη της τρίχας πάρα πολύ.

31. Θεραπεία θερμού μασάζ με καστορέλαιο για την ανάπτυξη των μαλλιών:

Συμβουλές For How To Make Hair Grow Faster-castor ol 31

Το καυτό λάδι καστορέλαιο είναι ένας σούπερ ήρωας για όλες τις θεραπείες για τα μαλλιά. Εάν τα μαλλιά σας δεν αυξάνονται γρήγορα, απλά απλώς εφαρμόστε το ζεστό καστορέλαιο στα μαλλιά μέχρι το σκέλος και στη συνέχεια κάντε μασάζ σε όλο το τριχωτό της κεφαλής, στη συνέχεια καλύψτε τα λιπαρά μαλλιά σας με καπάκι ντους μετά από αυτό στεγνώστε τα μαλλιά σας με στεγνωτήρα για 15 λεπτά.

32. Επέκταση μαλλιών:

Συμβουλές For How To Make Hair Grow Faster-hair extensions 32

Αυτό ακούγεται αστείο, αλλά αυτή είναι η μόνη απάντηση για το ερώτημα πώς να κάνετε τα μαλλιά να μεγαλώνουν γρηγορότερα. Μπορείτε να πάρετε σίγουρα τη βοήθεια των επεκτάσεων τρίχας όταν είστε styling τα μαλλιά σας και είστε κυριολεκτικά λαχτάρα για μακριά μαλλιά για να κάνει το συγκεκριμένο hairstyle ματιά πραγματικά καλό για σας. Αυτή είναι η άμεση διέξοδος!

Δείτε περισσότερα: Πώς να πάρει μακριά μαλλιά στο σπίτι

33. Δερματολόγος:

δερματολόγος for hair skin

Αν διαπιστώσετε ότι η ανάπτυξη των μαλλιών σας είναι εξαιρετικά αργή και είναι επίσης κάτω από το φυσιολογικό, τότε πρέπει να συμβουλευτείτε τον δερματολόγο. Ένας ειδικός δερμάτων είναι ο καλύτερος άνθρωπος που θα μπορεί καλύτερα να σας πει πώς να κάνετε τα μαλλιά σας να μεγαλώνουν γρηγορότερα. Μπορεί να σας δώσει ένα καλό διάγραμμα που θα ακολουθήσει για τα καλύτερα αποτελέσματα και μια διαφορά στο μοτίβο ανάπτυξης μαλλιών.

34. Ομοιοπαθητική Για την ανάπτυξη των μαλλιών:

Συμβουλές For How To Make Hair Grow Faster-homeopathy 34

Αυτό το είδος θεραπείας είναι πιο χρήσιμο για εκείνους που θέλουν να μάθουν περισσότερα για το πώς να μεγαλώνουν φυσικά τα μαλλιά. Αυτό συμβαίνει επειδή η ομοιοπαθητική θεραπεύει όλα τα προβλήματα αργά αλλά σταθερά. Για αυτό θα χρειαστείτε πολλή υπομονή και μην πάρετε κατάθλιψη για να μην έχετε γρήγορα αποτελέσματα. Ένα πλεονέκτημα εδώ είναι ότι αυτή η θεραπεία δεν έχει παρενέργειες.

35. Σταματήστε τη λεύκανση:

Συμβουλές For How To Make Hair Grow Faster-stop bleaching 35

Ο χρωματισμός ή η λεύκανση των μαλλιών είναι ο βασικός λόγος για τα χαλασμένα μαλλιά που δεν θέλουν να αναπτυχθούν καθόλου. Τα περισσότερα από τα χρώματα των μαλλιών έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε αμμωνία και άλλες σκληρές χημικές ουσίες. Αυτά είναι πράγματα που εμποδίζουν την τριχοφυΐα και αφήνουν να στεγνώνουν και να καταστρέφονται.

36. Τεχνική βούρτσισμα:

Συμβουλές For How To Make Hair Grow Faster-brushing technique 36

Είναι σημαντικό να μην βουρτσίζετε ποτέ τα βρεγμένα μαλλιά, καθώς αυτό κάνει τα μαλλιά να πέφτουν με ανησυχητικό ρυθμό. Χρειάζεται να αφήσετε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά και στη συνέχεια να τα βουρτσίσουν. Αυτές οι τεχνικές είναι πολύ σημαντικές που πρέπει να έχετε κατά νου, αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς να μεγαλώσετε τα μαλλιά γρηγορότερα φυσικά.

37. Αποφύγετε το λουτρό ζεστού νερού:

όχι to hot water for hair

Το ζεστό νερό είναι εξαιρετικά επιβλαβές για τα μαλλιά και είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να το αποφύγουμε όσο μπορούμε. Αν και το χλιαρό νερό είναι καλό για να επισκευάσετε τα ξηρά μαλλιά, λίγο πάνω από τη θερμοκρασία μπορεί να κάνει ακριβώς τις ανεπιθύμητες ενέργειες αμέσως. Είναι ασφαλέστερο να χρησιμοποιείτε πάντα κρύο νερό για να πλένετε τα μαλλιά σας ακόμα και αν παίρνετε ζεστό νερό για να πλύνετε τον εαυτό σας διαφορετικά.

38. Ολόκληροι κόκκοι για γρήγορη ανάπτυξη των μαλλιών:

ολικής αλέσεως fr hair

Εάν θέλετε να μάθετε πώς να μεγαλώνετε τα μαλλιά γρηγορότερα, είναι σημαντικό να συμπεριλάβετε πολλά δημητριακά ολικής αλέσεως στη διατροφή σας. Αυτό περιλαμβάνει οτιδήποτε από σιτάρι, κριθάρι, raagi, jowar, bajra και όλα τα άλλα είδη δημητριακών ολικής αλέσεως που γνωρίζετε. Αυτά περιέχουν πολλές ίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά τα οποία κάνουν τα μαλλιά πιο δυνατά και βοηθούν στην ανάπτυξη των μαλλιών.

39. Φακές:

φακές for hair

Οι φακές είναι πολύ πλούσιες πηγές πρωτεϊνών και έτσι είναι εξαιρετικά σημαντικές αν θέλεις να μεγαλώνεις τα μαλλιά πολύ γρήγορα και να τους κάνεις πιο ισχυρούς. Αυτά συμβάλλουν στην ενίσχυση των θύλακες των τριχών και έτσι τα μαλλιά γίνονται δυνατά από τις ρίζες που τα κάνει να φαίνονται υγιή, παχιά και πανέμορφα και από έξω.

40. Γλυκοπατάτες:

Γλυκός Potatoes

Αυτοί είναι πολύ καλοί τρόποι για να αναπτυχθούν υγιή, δυνατά και μακριά μαλλιά. Αυτές είναι πλούσιες πηγές αντιοξειδωτικού καροτίνης οι οποίες και πάλι κατατάσσονται σε βιταμίνη Α. Αυτή η βιταμίνη Α είναι πλέον εξαιρετικά σημαντική για κάθε μέρος και κύτταρο του σώματος. Τώρα με αυτό τον τρόπο τα σωματίδια βιταμίνης Α είναι επίσης απαραίτητα για τη διατήρηση των κυττάρων τρίχας πάρα πολύ.

41. Βιταμίνη C:

Συμβουλές For How To Make Hair Grow Faster vitamin c 41

Είναι πολύ σημαντικό να συμπεριλάβετε τα τρόφιμα βιταμίνης C στην καθημερινή διατροφή σας για να ενισχύσετε τους θύλακες των τριχών από τη ρίζα στην άκρη. Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι η έλλειψη βιταμίνης C μπορεί να προκαλέσει θραύση των μαλλιών που τελικά οδηγεί σε βλάβη των μαλλιών. Για να αποφύγετε τέτοια πράγματα, πάρτε φρούτα και λαχανικά πλούσια σε βιταμίνη C.

42. Σοκολάτα για την ανάπτυξη των μαλλιών:

σκοτάδι cholocate for hair

Περισσότερο από την κανονική σοκολάτα εδώ μιλάμε για καθαρή σκοτεινή σοκολάτα, η οποία είναι το αγαπημένο όλων. Αυτή είναι μια πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών και είναι επίσης πολύ πλούσια με το περιεχόμενο βιταμίνης Β που βοηθά στην ανάπτυξη των μαλλιών και επίσης βοηθά να κάνουν τα μαλλιά πιο δυνατά και πιο όμορφα.

43. Πράσινο Τσάι:

Πράσινος Tea

Όλοι πρέπει να γνωρίζουμε ότι η παρουσία πιτυρίδας στο τριχωτό της κεφαλής εμποδίζει την ανάπτυξη των μαλλιών και γι 'αυτό πρέπει πρώτα να το αντιμετωπίσουμε. Τα οφέλη από το πράσινο τσάι είναι πολλά και τώρα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι εκτός από την κατανάλωση της εφαρμογής είναι επίσης ωφέλιμη. Μπορείτε είτε να πίνετε περίπου δύο φλιτζάνια πράσινο τσάι καθημερινά είτε να πλένετε τα μαλλιά σας με πράσινο τσάι.

44. Ψάρια:

Ψημένο fish for Increase HAIR

Τα ψάρια σε μια ποικιλία είναι πολύ χρήσιμα για την ανάπτυξη των μαλλιών και είναι μερικοί από τους καλύτερους τρόπους για να κάνουν τα μαλλιά να μεγαλώνουν γρηγορότερα και καλύτερα. Τώρα τα ψάρια, όπως το σκουμπρί, είναι πολύ πλούσια σε ωμέγα 3 και 6 και άλλα ψάρια στη θάλασσα έχουν υψηλές ποσότητες φωσφόρου σε αυτά. Η κατανάλωση αυτών σε τακτική βάση βοηθά πολύ στην ανάπτυξη των μαλλιών.

45. Έλαια:

VEG Oil

Δεν μιλάμε για αιθέρια έλαια, αλλά μιλάμε εδώ για κανονικά μαγειρικά έλαια και λευκά έλαια. Ενώ από τη μία πλευρά η ανάπτυξη των μαλλιών είναι σημαντική, είναι επίσης να δούμε ότι η τρίχα γίνεται ομαλή και μεταξένια. Τα φυτικά έλαια που χρησιμοποιούμε για το μαγείρεμα βοηθούν πολύ τα μαλλιά να φαίνονται μαλακά και λαμπερά.

46. ​​Κοτόπουλο:

Συμβουλές For How To Make Hair Grow Faster-chicken 46

Το κοτόπουλο είναι καλό για την ανάπτυξη των μαλλιών και για να κάνει τα μαλλιά πιο δυνατά επειδή αυτή είναι μια πολύ πλούσια πηγή πρωτεΐνης. Όπως γνωρίζουμε ότι τα μαλλιά μας είναι 95% πρωτεΐνες, έτσι αυτά είναι συστατικά με τα οποία τα μαλλιά μας μπορούν να πάρουν πραγματικά ισχυρή και να φαίνονται ακόμη πιο όμορφα.

47. Αυγά:

Συμβουλές For How To Make Hair Grow Faster-eggs 47

Αυτές είναι οι πιο φθηνές και εύκολα διαθέσιμες πηγές πρωτεϊνών και ασβεστίου. Προτείνεται από τους γιατρούς ότι η κατανάλωση ενός αυγού καθημερινά είναι πολύ χρήσιμη για το σώμα. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αυγό ως πρωτεΐνη για να κάνετε τα μαλλιά σας να γίνονται ταχύτερα. Προσθέστε τις στις κανονικές μάσκες των μαλλιών και στη συνέχεια τις εφαρμόστε. Βεβαιωθείτε ότι πλένετε τα μαλλιά σας μόνο με κρύο νερό μετά από αυτό για να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά.

48. Γάλα για ανάπτυξη μαλλιών:

Γάλα 4 FOR HAIR

Η υψηλότερη πηγή πρωτεϊνών, καθώς και άλλα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, το γάλα είναι εξαιρετικά σημαντικό για το σώμα και επίσης για την ανάπτυξη των τριχών. Είναι επειδή οι πρωτεΐνες είναι το καλύτερο φαγητό για τα μαλλιά και την βοηθούν να μεγαλώνουν πολύ γρήγορα και με πολύ καλό τρόπο. Πρέπει να καταναλώνετε ένα ποτήρι γάλα τουλάχιστον κάθε μέρα ή τουλάχιστον να τα προσθέτετε σε μάσκες μαλλιών.

49. Ινδικό γογγύλι:

Συμβουλές For How To Make Hair Grow Faster-indian gooseberry 49

Επίσης γνωστό ως amla αυτά είναι πολύ καλά για όλα τα θέματα που σχετίζονται με τα μαλλιά. Αυτές είναι επίσης πλούσιες πηγές βιταμίνης C και έτσι βοηθούν στην ενίσχυση των θυλάκων των τριχών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε amla με διάφορους τρόπους. Μπορείτε είτε να πάρετε το χυμό του amla και να προσθέσετε πολύ μάσκες μαλλιών ή να το καταναλώσετε καθημερινά για καλύτερα αποτελέσματα. Μπορείτε επίσης να πάρετε μικρά κομμάτια του ίδιου και το βράστε με το κανονικό λάδι καρύδας σας για να μασάζετε τα μαλλιά σας.

50. Τουρμπάν Θεραπεία:

Τουρμπάνι Therapy

Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε είδος πετρελαίου, είτε είναι λάδι αμυγδάλου ή έλαιο καρύδας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ελαιόλαδο ή ίσως ένα μείγμα από όλα τα λάδια. Τα αιθέρια έλαια και άλλες μάσκες τρίχας είναι επίσης εξαιρετικά τρόφιμα για την ανάπτυξη των μαλλιών. Οποιοσδήποτε εφαρμόζετε, είναι καλό να ακολουθήσετε μια καλή θεραπεία με ταρμπάνια η οποία έχει ως αποτέλεσμα τα μαλλιά να απορροφούν τα οφέλη με έναν καλύτερο τρόπο.

Αυτές ήταν οι 50 σούπερ συμβουλές που είναι εύκολο να ακολουθήσουν αυτούς τους τρόπους και επίσης ξέρουν τι είναι καλό και κακό για την ανάπτυξη των μαλλιών σας.

Leave A Comment

26 − = 21