50 εκπληκτικές εικόνες των ηθοποιών ταινιών χωρίς εμφάνιση μακιγιάζ

Η λάμψη και η αίγλη της Β-πόλης ήταν πάντα μαγευτική. Με κάθε άλλη ντίβα που αγωνίζεται για την κορυφαία θέση κοριτσιών IT και κάθε hunk που προσπαθεί το επίπεδό τους καλύτερα για να επιτύχει αυτούς τους τέλειους κοιλιακούς, το pandemonium ανάμεσα στα έντονα φώτα είναι στα άκρα του. Όπως κάθε άλλη κινηματογραφική βιομηχανία, η Bollywood έχει επίσης το δίκαιο μερίδιο ή τις ομορφιές της στην οθόνη που εκτελεί τις καλύτερες από τις πράξεις με ακρίβεια και δεξιότητες, αλλά ανάμεσα σε τόσες πολλές ταλαντούχες δολάρια από τους κορυφαίους επαγγελματίες στο χώρο του make-up studio, συχνά υπάρχει μια εντυπωσιακή αντίθεση που μπορεί να παρατηρηθεί στην οθόνη και εκτός οθόνης μεταξύ αυτών των αστεριών.

περίφημος indian actresses

Χωρίς μακιγιάζ! Το make-up είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής ενός διασημότητας και χωρίς μακιγιάζ κανείς δεν βγαίνει από το σπίτι τους. Μόλις σκεφτόμαστε διασημότητες, ένα από τα κύρια πράγματα που προκύπτουν στο νου είναι η γοητεία και η ομορφιά. Αυτό είναι επειδή; πριν από μερικά χρόνια βλέπουμε την εικόνα όλων των διασημοτήτων σε πλήρη μακιγιάζ, αλλά τώρα λόγω του διαδικτύου βλέπουμε το πρωτότυπο που σημαίνει χωρίς μακιγιάζ εικόνες των ηθοποιών ταινιών. Τα περισσότερα από τα celebs είναι πραγματικά κανονικοί άνθρωποι.

Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους είναι πολύ πρόθυμοι να μάθουν πώς οι διασημότητες φαίνονται χωρίς κανένα μακιγιάζ όμορφο ή όχι; Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν συνήθεια να τους βλέπουν σε πλήρη μακιγιάζ είτε σε ταινίες, ειδήσεις, παραστάσεις ή σε βραβευμένες λειτουργίες. Ως εκ τούτου, οι λαοί είναι τρελοί και θέλουν να γνωρίσουν την πραγματική ομορφιά τους. Εάν είστε επίσης ένας από εκείνους διαβάστε προσεκτικά αυτό το άρθρο προσεκτικά. Η μόνη διαφορά μεταξύ αυτών και εμάς είναι ότι έχουν στην πραγματικότητα υπερβολικά μαλλιά καθώς και αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους.

εικόνες of hollywood actress without makeup

Όταν κοιτάζετε τις υπέροχες φωτογραφίες μακιγιάζ των ηθοποιών ή των αστεριών, τότε ήταν ένα είδος ακριβώς όπως σας αρέσει να βλέπετε τις διασημότητες. Αυτό ορίζει την πραγματική ομορφιά των διασημοτήτων του Χόλιγουντ, καθώς δείχνει ότι μερικοί από αυτούς είναι πραγματικά καλύτεροι από εμάς. Οι περισσότερες από τις ηρωίδες δεν φοβούνται για το βλέμμα τους χωρίς μακιγιάζ.

Όλοι πρέπει να πηγαίνουν γυμνοί κάθε φορά σε μια στιγμή. Είναι καλό να δώσετε στο δέρμα σας ένα διάλειμμα από το μακιγιάζ, για ένα. Επίσης, δεν πρέπει ποτέ να φορέσετε μακιγιάζ όταν δεν αισθάνεστε όπως. Κάνε λοιπόν σαν αυτά τα celebs και πηγαίνετε έξω με τίποτα στο πρόσωπό σας για μια φορά. Αφού συνεχώς υπάρχουν dolled επάνω, μια μακιγιάζ-ελεύθερη ηθοποιός λαμβάνοντας την φυσική ομορφιά της είναι ένα εμπνευσμένο θέαμα.

Διάσημες ηθοποιίες διασημοτήτων χωρίς εικόνες μακιγιάζ:

Τώρα, εδώ σας δίνουμε τη λίστα των κορυφαίων Χόλιγουντ και Bollywood χωρίς ηθοποιούς μακιγιάζ. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι διασημότητες βγαίνουν χωρίς να χρησιμοποιούν οποιοδήποτε μακιγιάζ και θυμίζουν ότι είναι ακριβώς όμοια με σας.

Πρέπει να αισθάνεστε ζηλιάρης για την ομορφιά, το σχήμα και την φυσική τους κατάσταση, αλλά θα εκπλαγείτε να δείτε τις πραγματικές φωτογραφίες τους που έχουν ληφθεί χωρίς μακιγιάζ εδώ, είμαστε στρογγυλές κορυφαίες διασημότητες που θεωρούμε ότι φαίνονται χωρίς να ράβονται. Είναι οι εξής:

ηθοποιός without makeup

Εικόνες από Χόλιγουντ και Bollywood Ηθοποιός χωρίς μακιγιάζ:

Εδώ είναι μερικές από τις πιο όμορφες χόλιγουντ και Bollywood heroines κοιτάζει χωρίς μακιγιάζ και με μακιγιάζ παρατίθενται παρακάτω.

1. Όμορφη ηθοποιός Aishwarya Rai χωρίς μακιγιάζ:

aishwarya rai

Η Μπαχτσάν Μπαχού έκλεψε όλες τις καρδιές το 1994 όταν στέφθηκε ο δρομέας για να χάσει την Ινδία, χάθηκε ο κόσμος της Ινδίας ή μάλλον γνωστός ως Miss World. Οι καιροί ήταν διαφορετικοί και έτσι ήταν το ύφος της. Αλλαγή μάλλον βελτιωμένη με τα χρόνια που εργάζονται μέχρι το επίπεδο όπου θεωρήθηκε μεταξύ μερικά από τα καλύτερα πρόσωπα σε ολόκληρο τον κόσμο. Αλλά με την πάροδο των χρόνων θα μπορούσε να έχει αλλάξει, αυτό που έμεινε το ίδιο ήταν η ομορφιά της, το άψογο δέρμα της, τα λαμπερά λαμπερά της μάτια και η εσωτερική της ντιβα.

2. Μακιγιάζ Λιγότερο ηθοποιός Κατρίνα Κάϊφ:

katrina kaif

Όταν πρωτοεμφανίστηκε στη σκηνή του Μπόλιγουντ, ξεκίνησε μια ανεμοστρόβιλο εκβιασμών με το αγγελικό πρόσωπό της και τον άγγελο σαν αύρα. Από την αρχή της καριέρας της, η Κατρίνα Καΐφ έχει κερδίσει τις καρδιές της με τα βαθιά της μάτια και ένα χαριτωμένο σαν κουμπί. Εκείνα θαμπώνει στην οθόνη και χωρίς μακιγιάζ εκπλήσσει εκπληκτική οθόνη. αφαιρέστε την λάμψη και το λάμψη και το μακιγιάζ και θα παραμείνετε ακόμα με την αίγλη.

3. Hot Star Bipasa Basu Μακιγιάζ Λιγότερο Εικόνα:

bipasa basu

Είναι μία από αυτές τις διασημότητες που έχει επιτύχει όλα, από ένα άγριο σώμα σε ένα άψογο πρόσωπο, από μια καριέρα στο να γυρίζει στο δικό της γυμναστήριο DVD. Αυτή η bong γυμναστήριο γνώρισε την αναγνώριση με τις διάσημες ταινίες της, αλλά πέρασε από αυτό και αποφάσισε να περάσει κάποιο "me" χρόνο ανακατασκευάζοντας τον εαυτό της. Ως αποτέλεσμα, σήμερα Bipasha Basu με ή χωρίς makeup γυρίζει τα κεφάλια καθώς περπατάει. Αν με μακιγιάζ φαίνεται άψογη, χωρίς μακιγιάζ κάνει τόσο πολύ περισσότερο. Με μόνο έναν υπαινιγμό της γραμμής, μπορεί να δημιουργήσει θαύματα στο πρόσωπό της.

4. Αστέρι της ταινίας Kareena Kapoor σε φυσικές εμφανίσεις:

kareena kapoor

Η Kareena Kapoor ανέκαθεν εξέφραζε την ατέλεια σε κάθε βήμα της από την έναρξη της ντεμπούτο της μέχρι σήμερα. Κάπως ή το άλλο, έχει ξεχωρίσει πάντα από τα υπόλοιπα όχι μόνο λόγω της μεγάλης επιδερμίδας ή της μηδενικής μορφής, αλλά και με τις τεράστιες δεξιότητες δράσης της. Εδώ είναι μια σύγκριση της σε και χωρίς μακιγιάζ και τη σύγκριση των δύο μπορεί εύκολα να ερωτευτεί μαζί της ξανά και ξανά χωρίς μακιγιάζ.

5. Glamorous Priyanka χωρίς μακιγιάζ:

priyanka chopra

Ακόμη ένα από τα καλύτερα πρόσωπα που είδε η βιομηχανία ήταν η περίφημη Priyanka Chopra που όπως μια πνοή του ανέμου ανέβηκε σε μια θέση όπου ανήκει σε έναν από αυτούς τους desi divas που το έκαναν μεγάλο στη διεθνή πλατφόρμα. Το έτος 2000 στέφθηκε ο κόσμος χάρη και από τότε το ταξίδι της έχει περάσει από τα σκαμπανεβάσματα, αλλά πάντα είχε το ένα πόδι στο έδαφος. εδώ στο makeup λιγότερη εικόνα Priyanka φαίνεται παρόμοια με το κορίτσι γειτονιά σας δίπλα, μια χαριτωμένη εμφάνιση με ένα άψογο δέρμα.

6. Bollywood κορίτσι Alia Bhatt Δεν μακιγιάζ Πρόσωπο:

μεταξύ άλλων bhaatt

Η νεαρή φρέσκια ομορφιά ανήκει στον διάσημο σκηνοθέτη και παραγωγό, Mahesh Bhatt, που τα τελευταία χρόνια έκανε το ντεμπούτο του ως απλό φοιτητή και στη συνέχεια αυξήθηκε από αυτό για να κάνει πολλά άλλα. Αλλά ένα πράγμα που πάντα την έκανε να ξεφύγει και να υπερασπιστεί την απλή ομορφιά της συγχωνεύτηκε με τη γλυκύτητα ενός μελιού. Η φωτογραφία του Alia Bhatt μιλάει όλα με το πρόσωπο μακιγιάζ της. ακόμη και χωρίς τις συνεχείς επαφές, φαίνεται θεϊκή.

7. Ηρωίνη Deepika Padukone με μηδέν μακιγιάζ:

Μακροπόδαρος beauty Deepika

Μετά το σουτ της αποτολμήθηκε να κάνει λιγότερα και εντοπίστηκε στο Διεθνές αεροδρόμιο του Μουμπάι όπου για άλλη μια φορά αποδείχθηκε στον κόσμο πως μια απλή επίδειξη μακιγιάζ και μαλλιών δεν μπορεί να σταματήσει την εσωτερική της ομορφιά από την ομιλία. Η Deepika Padukone έχει ταξιδέψει μέσα και έξω στην καριέρα της δοκιμάζοντας διαφορετικούς ρόλους, αλλά ο ρόλος στον οποίο παίζει την ηθοποιό χωρίς μακιγιάζ και ακόμα άψογη είναι όρθια και δυνατή.

8. Ινδική ηθοποιός Malaika Arora Khan Makeup Διαφορά:

Μαλάικα Arora Khan

Εδώ είναι μια διασημότητα που ποτέ δεν σταματά μας wowing. Malaika Arora Khan ακόμη και μετά τον τοκετό έκπληκτος και μας συγκλόνισε με την επίπεδη κοιλιά και το φοβερό δέρμα της και εξακολουθεί να κάνει. Συνεχίζοντας το βήμα της, εδώ Μαλάικα φαίνεται κουρασμένη, ίσως μετά από μια επιστροφή βλαστών αλλά το δέρμα της είναι ακόμα φρέσκο ​​και παχουλό και πανέμορφο.

9. Όμορφη ηθοποιός ταινιών Sonam Kapoor Φυσική Looks:

sonam kapoor

Η ηθοποιός χωρίς μακιγιάζ φαίνεται υπέροχη με το χαμόγελο, καθώς κατέχει δύο Σπίτες στο χέρι της. Φοράει ένα λευκό φόρεμα, το οποίο είναι κατασκευασμένο από βαμβάκι, σχεδιασμένο σε καθαρή μορφή, και φοράει και τα γυαλιά της με τα μάτια της γάτας.

10. Μπόλιγουντ Πριγκίς Kangana Ranaut Αίγλη Λιγότερη εικόνα:

kangana raunat

Εδώ είναι ότι ένα κορίτσι που όλοι θα μισούν για την τελειότητα της και κρυφά τη ζηλεύουν για την εμφάνισή της. Kangana Ranaut φαίνεται τέλεια και όμορφη, ενώ ιδρώνει μερικούς υδατάνθρακες κάτω στο γυμναστήριο και εκπληκτικά εξακολουθεί να φαίνεται φοβερό να το κάνει.

11. Hollywood Star Keira Knightley δεν φορούν μακιγιάζ:

Keira Knightley

Πραγματοποιεί μια δράση πλήρης άφιξη στις ταινίες mainstream στους διακεκριμένους Πειρατές της Καραϊβικής: Η κατάρα του μαύρου μαργαριτάρι, μαζί με τους Orlando Bloom και Johnny Depp, Keira Knightley έχει αυξηθεί σε επίπεδο παγκοσμίως γνωστού μωρού. Είμαι σαν μια βρετανίδα Natalie Portman. Οι εμφανίσεις Keira Knightley είναι τόσο ωραίες, χωρίς ηθοποιό μακιγιάζ. Είναι ως επί το πλείστον παρόν σε εκδηλώσεις χωρίς κανένα μακιγιάζ. Πήρε την βρετανική ομορφιά ισχυρίζεται μια τέλεια χροιά, καθώς και υπέροχη δομή των οστών.

12. Ηθοποιός Kim Kardashian Dull Αναζητά:

kim kardashian

Αν για πάντα υπήρχε ένα αστέρι που φαινόταν καλύτερα εκτεθειμένο κάτω, είναι Κιμ? αυτή η γυναίκα είναι τόσο φυσικά όμορφη. Η κανονική εμφάνισή της κρύβει την λαμπερή της λάμψη καθώς και την ηλικία της. Είναι μητέρα παιδί και μάλιστα φαίνεται εκπληκτική. Έχει ένα όμορφο πρόσωπο κάτω από ένα στρώμα μακιγιάζ. Φαίνεται καλύτερα φυσικά.

13. Η ηθοποιός Avril Lavigne:

avril lavign

Η Avril Lavigne είναι 28χρονη τραγουδίστρια από το Οντάριο του Καναδά. Με μια σειρά από τα πιο σημαντικά κερδοφόρα επιτεύγματα που ξεκινούν από την ηλικία των 16 ετών, έχει υπομείνει κάπως κάτω από το δημόσιο μάτι από τότε. Ωστόσο, μια εφηβική heartthrob στα κρίσιμα χρόνια της, θα φαινόταν ακόμα Avril είναι επιρρεπής σε off-days της. Το πρόσωπο του Avril φαίνεται εντάξει χωρίς το μακιγιάζ αλλά τα μάτια του φαίνονται χαραγμένα! Είναι βέβαιο ότι θα έρθει να εξετάσει το σύνολο μακιγιάζ των ματιών που έχει συνηθίσει να φοράει. Σήμερα, ως κοριτσάκι είναι πολύ διάσημος.

14. Ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί χωρίς μακιγιάζ:

Αντζελίνα Jolie

Η Angelina Jolie δίνει την εντύπωση ότι έχει όλα. Έχει συχνά καλέσει ως μία από τις ωραιότερες ή όμορφες γυναίκες του κόσμου. Είναι μια βραβευμένη ηθοποιός, έχοντας κερδίσει ένα Όσκαρ, ένα ζευγάρι Screen Actors Guild και τρία Golden Globe Awards. Είναι εκπρόσωπος του Ύπατου Αρμοστή των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες. Είναι επίσης η σύζυγος του Brad Pitt, ενός από τους ερωτικούς άνδρες ζωντανούς. Για το καλύτερο, φαίνεται υπέροχο ακόμη και στερείται κάθε μακιγιάζ, και απέδειξε επίσης ότι εκτελεί μια διαφήμιση.

15. Αστέρι της ταινίας Πηνελόπη Κρουζ χωρίς μακιγιάζ:

Πηνελόπη Cruz

Παίζοντας από την εποχή της απαλής ηλικίας των 16 ετών, η ισπανική ηθοποιός Penelope Cruz έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο σε εικόνες όπως η Blow, η Σαχάρα και η Gothica. Αυτές οι ταινίες είναι πολύ γνωστές για την ευγενική καλή εμφάνισή της. Έχει τέλεια και φυσική εμφάνιση και σχήμα και ως εκ τούτου πρόκειται να εμφανιστεί στο μουσείο Gervin Wax του Παρισιού στα τέλη του τρέχοντος έτους, σε αυτό το σημείο κοιτάζει ένα σκοτεινό απέραντο από το κανονικό.

16. Ηθοποιός κινηματογράφου Pamela Anderson χωρίς μακιγιάζ:

Πάμελα Anderson

Η Pamela Anderson είναι η πιο άσχημη προσωπικότητα στον κόσμο χωρίς μακιγιάζ και οι φωτογραφίες της θα το πιστοποιήσουν. Η Pamela Anderson υπήρξε μια διεθνής εικόνα θηλυκότητας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Είναι συνεπώς επιτρεπτό να κοιτάζει τραχύς από μια στιγμή. τελικά είναι 45 ετών. Αρκετοί από τους ανθρώπους δεν τους αρέσει το Παμ χωρίς μακιγιάζ. Αλλά φαίνεται σαν μια πολύ ελκυστική μαμά. Σκέφτομαι ότι μου αρέσει να βελτιώνεται με αυτόν τον τρόπο.

17. Αστέρι του Χόλιγουντ Μέριλ Στριπ χωρίς μακιγιάζ:

Meryl Streep

Όταν βλέπετε τον κορυφαίο κατάλογο των ηθοποιών του Χόλιγουντ, η Meryl Streep είναι ένα από τα πιο κομψά, διακεκριμένα και διακοσμητικά του Χόλυγουντ. Η Meryl έχει ένα εγγενές ταλέντο, το οποίο την κρατά στην πλευρά από ολόκληρο τον κόσμο. Φαίνεται εκπληκτική με ή χωρίς μακιγιάζ. Έχει εμφανιστεί σε πολλές εξαιρετικά επαίνους ταινίες, και ως εκ τούτου Meryl Streep είναι η μόνη υπάρχουσα ηθοποιός που κέρδισε τρία βραβεία Όσκαρ στο όνομά της.

18. Ηθοποιός Ann Jacqueline Hathway χωρίς μακιγιάζ:

Άννα Jacqueline Hathway

Η Ann Jacqueline Hathway παρέμεινε ανάμεσα στα περιοδικά People's 50 πιο όμορφα πρόσωπα στον κόσμο, όμως αυτό ήταν με μακιγιάζ. Η Ann Hathway που στερείται μακιγιάζ είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Είναι ανάμεσα στα 50 πιο άσχημα Superstars χωρίς μακιγιάζ. Αυτή η πιο άσχημη διασημότητα χωρίς μακιγιάζ προήλθε από την κατάταξη μετά την παρουσίαση της Mia Thermopolis στο αρχείο της Disney των Princess Diaries. Το Χάος και το Brokeback Mountain επιβεβαίωσαν την θέση του ως αστέρι του Χόλιγουντ.

19. Ηθοποιός Άννα Κουρνικόβα Χωρίς Μακιγιάζ:

Άννα Kournikova

Δεν είναι μόνο ένας παίκτης τένις, αλλά και το μακιγιάζ της ολοκληρώνει μία από τις καλύτερες γνωστές προσωπικότητες του τένις στον κόσμο. Στην κορυφή της επιτυχίας της ήταν ένας από τους πιο αναζητημένους όρους στο Google. Αλλά όλοι γερνούν και η ομορφιά αποδυναμώνεται. Οι εικόνες της χωρίς μακιγιάζ δημιουργούν το ένα από τα πιο άσχημα αστέρια χωρίς μακιγιάζ. Μην ανησυχείτε Kournikova, αν έχετε ένα ελκυστικό μυαλό.

 20. Διασημότητα Άννα Lynn Mc Cord χωρίς μακιγιάζ:

Άννα Lynn Mc Cord

Η AnnaLynne McCord είναι η Αμερικανίδα ηθοποιός και είναι η μεγαλύτερη γνωστή για το να παίζει χαρακτήρες τύπου vixen. Όταν είναι στο μακιγιάζ, κοιτάζει πανέμορφα, αλλά χωρίς μακιγιάζ είναι επιπλέον ενός vixen. Αυτό συμβάλλει στη χαλαρή εισδοχή της στις 50 πιο άσχημες προσωπικότητες του κόσμου.

21. Ηθοποιός Khloe Kadarshian χωρίς μακιγιάζ:

Χλόη Kadarshian

Είναι μέλος της πιο περιφρονημένης οικογένειας Celebrity Khloe Kadarshian, η οποία είναι Αμερικανός τηλεοπτικός χαρακτήρας. Δεν κοιτάζει καλά χωρίς μακιγιάζ αλλά κάθε άτομο έχει διαφορετική επιλογή, επιλέγετε την καταλληλότητά της για είσοδο στις πιο άσχημες προσωπικότητες χωρίς λίστα μακιγιάζ.

22. Ηθοποιός Kathleen Mary Griffin χωρίς μακιγιάζ:

Kathleen Mary Griffin

Η Kathleen Mary Griffin είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, αλλά και κωμικός. Έχει κερδίσει το βραβείο Emmy καθώς και το βραβείο Grammy, αλλά λόγω των τελευταίων φωτογραφιών χωρίς μακιγιάζ, πέτυχε τη θέση της στη λίστα των άσχημων διασημοτήτων.

23. Ηθοποιός Pippa Middleton χωρίς μακιγιάζ:

Pippa Middleton

Ξέρετε ότι το άκρο της Pippa Middleton ήταν πιο γνωστό από το πρόσωπό της για την περίοδο των τελετών γάμου του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Πριγκίπισσας Κέιτ; Το πρόσωπό της δεν είναι αρκετά καλό για να σπάσει; Δείτε αυτή τη φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ και αποφασίστε είναι όμορφη ή όχι?

24. Celebrity Beyonce χωρίς μακιγιάζ:

Beyonce

Η ηγετική τραγουδίστρια Beyonce έστειλε σίγουρα μια φωτογραφία του εαυτού της χωρίς το μακιγιάζ στο Tumbler και τα στόματά μας είναι ήσυχα στο πάτωμα κοιτάζοντας το υπέροχο δέρμα της. Το ποπ αστέρι γιόρτασε τα 31α γενέθλιά της σε πλοίο με φωτογραφίες από κέικ σοκολάτας και μπικίνι. Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους είναι πολύ ζηλιάρης ότι μπορεί να κάνει και τα δύο χωρίς να σκέφτονται ακόμη και δύο φορές. Από την άλλη πλευρά, μόνο η Beyoncé μπορεί να δημιουργήσει ψιλοκομμένα, ημιτελή μαλλιά φαίνονται ερωτικά.

25. Ηθοποιός αστέρι Cameron Diaz χωρίς μακιγιάζ:

Cameron Diaz

Ο Cameron Diaz είναι ένας από τους σπουδαίους άνδρες των τελευταίων δύο δεκαετιών, έχοντας κρατήσει τους άνδρες του κόσμου να σκιάζουν από μια σειρά εμφανίσεων σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες κινήσεις του Χόλιγουντ. Από την καθαρή νεανική ομορφιά στο The Mask και υπάρχει κάτι για τη Mary, σε πιο σύγχρονες εμφανίσεις πρώιμης μέσης ηλικίας στο The Green Hornet και το Bad Teacher, δεν έχουμε ακόμα να χάσουμε την πίστη, παρά εικόνες όπως αυτές που αναφέρονται παρακάτω (κάτω από αυτό!).

26. Ηθοποιός ταινιών Demi Lovato χωρίς μακιγιάζ:

Demi Lovato

Όταν πρόκειται για διασημότητες του Χόλιγουντ χωρίς μακιγιάζ, η Demi Lovato φαίνεται εκπληκτική χωρίς μακιγιάζ; Τα όμορφα φρύδια της αρκούν για να δώσουν ένα τρέξιμο για τα χρήματά της. Ένα καλώδιο αστέρι της Cosmo στο πανεπιστήμιο tweeted αυτή την εικόνα με το σύνθημα «κυρίες, είναι γενναίος σήμερα ... απογυμνώστε το μακιγιάζ σας και σπάστε χρησιμοποιώντας αυτά τα κόσκινα! Είμαστε πανέμορφοι !!!! Οι οπαδοί του τραγουδιστή που λαμβάνουν μέρος σε tweet τις δικές τους φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ και η Demi θαυμάζει την φυσική τους ομορφιά με re-tweets.

27. Αστέρι του Χόλιγουντ Λίζα Κούντρου χωρίς μακιγιάζ:

Λίζα Kudrow

Η αμερικανίδα ηθοποιός, η Lisa Kudrow είναι γνωστή για τον χαρακτήρα της στην τηλεοπτική σειρά των 10 σεζόν, αλλά οι φρέσκες φωτογραφίες της έχουν εκπλήξει τους οπαδούς της, οι οποίοι εξοικειωμένοι με το υγιές και λαμπερό πρόσωπο της σειράς Φίλοι. Όλοι οι άνθρωποι είναι συνηθισμένοι να τη δουν στο μακιγιάζ, αλλά τώρα παίρνει τον 3ο αριθμό στον κατάλογο των πιο άσχημων Celebrity στον κόσμο χωρίς μακιγιάζ.

28. Ηθοποιός Lily Allen χωρίς μακιγιάζ:

Κρίνος Allen

Ένας σωστός ανεμιστήρας για να κρατάει τα πράγματα πραγματικά, η Lily Allen είναι ο υψηλότερος νικητής όταν πρόκειται να προσπαθήσουμε χωρίς μακιγιάζ. Στην πραγματικότητα, αυτές τις μέρες, αυτή σχεδόν ποτέ δεν το φοράει! Προβλέπουμε ότι έχει κάπως να κάνει με τη νέα μαμά αλλά hey, αν κοιτάξετε την ομορφιά της, τότε θα εκπλαγείτε!

29. Ηθοποιός Rachel Bilson χωρίς μακιγιάζ:

Ραχήλ Bilson

Η Ρέιτσελ Μπίλσον γενικά αναπτύχθηκε διαδεδομένη το 2003, από τη στιγμή που μετατράπηκε ως Summer Roberts στην τηλεοπτική εκπομπή που αποκαλείται The O.C. Επίσης είχε χαρακτήρες σε ταινίες όπως το τελευταίο φιλί και ο άλτης. Bilson ήταν να τραβήξετε φωτογραφίες από τον εαυτό της από το περιοδικό People χωρίς μακιγιάζ και φαινόταν τόσο όμορφη, καθώς επιβεβαίωσε ότι δεν ήθελε κανένα μακιγιάζ.

30. Celebrity Sophie Marceau Χωρίς Μακιγιάζ:

Σόφη Marceau

Η Sophie Marceau είναι μια γαλλική ηθοποιός που ολοκληρώνει το ντεμπούτο της, ενώ ήταν μόλις 14 ετών στην ταινία που ονομάζεται Le Boum. Επίσης κέρδισε το βραβείο Cesar για την πιο πολλά υποσχόμενη ηθοποιό για αυτή την ταινία. Το 2009, ο Marceau κοίταξε χωρίς μακιγιάζ στο εξώφυλλο της γαλλικής έκδοσης του περιοδικού Elle σε ένα χαρακτηριστικό που επέτρεπε "Stars Sans Fards".

31. Ηθοποιός Kerry Ουάσιγκτον χωρίς μακιγιάζ:

Kerry Washington

Kerry Ουάσιγκτον όταν δεν φοράτε μακιγιάζ δεν είναι σκάνδαλο, επειδή αυτή η ήσυχη ηθοποιός φαίνεται υπερβολική και όμορφη ακόμη και σε γυαλιά στο αεροδρόμιο.

32. Χόλιγουντ Star Adriana Λίμα χωρίς μακιγιάζ:

Αδριανά Lima

Είτε πρόκειται για μια επιτυχημένη μικρή κοπέλα κομψή στα γυαλιά της είτε για να αποκαλύψει το φρέσκο ​​της πρόσωπο στον κόσμο, η Adriana Lima είναι σίγουρα μια ομορφιά. Η πρώτη εικόνα είναι πρωτότυπη και χαριτωμένη και η δεύτερη δείχνει ότι μια ελαφριά λάμψη στη μύτη δεν έχει δυσκολία εάν έχετε ένα πλήρες χαμόγελο και την εμπιστοσύνη των δολοφόνων.

33. Ηθοποιός Snooki χωρίς μακιγιάζ:

Snooki

Αυτή είναι μια πραγματικότητα αγάπη έχει τέτοια ελκυστικά μάτια και το δέρμα κάτω από όλα αυτά τα στρώματα, καθώς και βλεφαρίδες. Της αρέσει να πάει στερείται του μακιγιάζ πιο συχνά! Έχει μια φυσική ομορφιά και δεν χρειάζεται πολύ μακιγιάζ.

34. Ηθοποιός αστέρι Sienna Miller χωρίς μακιγιάζ:

Χώμα σιένης Miller

Η Sienna είναι τόσο συχνά επισημασμένη και γύρω από απαλλαγμένη από οποιοδήποτε μακιγιάζ .. Παρόλο που είμαστε σαφείς τα πλεονεκτήματα ακτινοβολίας που μόλις αποκτήσαμε-off-off-holidays, οι πτυχές Sienna ακριβώς όπως το απλό φαράγγι που αντιμετωπίζει, όπως συμβαίνει με αυτό. Αν υπάρχουν γυναίκες στη θέση της, τότε θα σώσει τα χρήματα στον μετρητή μακιγιάζ!

35. Χρυσόψαρο Star Christina Applegate Χωρίς μακιγιάζ:

Χριστίνα Applegate

Το δέρμα της Χριστίνας εμφανίζεται χλωμό και ελαφρώς λεκιασμένο αλλά φαίνεται όμορφο χωρίς το μακιγιάζ της. Ένα μικρό eyeliner, γυμνό γυαλιστερό γυαλιστερό, και κάποιοι bronzer πρέπει να πάρουν το χρώμα πίσω στο πρόσωπό της! Ακόμα και όπως δείχνει, φαίνεται ωραία: παρά τα σημάδια, το δέρμα της είναι υγρό και η συναρμολόγηση του προσώπου της παίρνει την ακραία.

36. Διασημότητα Reese Witherspoon χωρίς μακιγιάζ:

Reese Witherspoon

Η Reese Witherspoon είναι μια όμορφη και χαρισματική ηθοποιός και κέρδισε επίσης βραβεία όπως το βραβείο Χρυσή Σφαίρα, το βραβείο Screen Actors Guild και έχει πάρει επίσης το προβάδισμα σε ταινίες που έχουν παραμείνει ως box-office hits όπως οι Angels του Charlie και 50 Πρώτες ημερομηνίες. Φαίνεται επίσης εκπληκτική χωρίς την εφαρμογή μακιγιάζ.

37. Ηθοποιός Jessica Simpson Χωρίς μακιγιάζ:

Τζέσικα Simpson

Η Τζέσικα Σίμπσον είναι μια διάσημη προσωπικότητα που εξελίσσεται ως τραγουδιστής του Ευαγγελίου. Πηγαίνει προς τη σκηνή της ποπ μουσικής σε όλο το ύψος της έγκρισης των τραγουδιστών ποπ τραγουδιστών. Συμμετείχε στο εξώφυλλο του περιοδικού Marie Claire το 2010 χωρίς μακιγιάζ και κοίταξε τόσο όμορφα.

38. Αστέρι του Χόλιγουντ Katherine Heigl χωρίς μακιγιάζ:

Αικατερίνη Heigl

Η Katherine είναι αδιανόητη χωρίς μακιγιάζ, αλλά είναι επίσης ήσυχη όμορφη. Έχασε αυτό το κόκκινο χαλί "ενθουσιασμό", αλλά η ζωή δεν είναι ένα κόκκινο χαλί και δεν υπάρχει κανένα κίνητρο θα πρέπει πάντα να ντρέπεται για να πιαστεί χωρίς μακιγιάζ. Ιδιαίτερα σε αυτή την πρώτη φωτογραφία, το χαμόγελό της είναι όλη η βελτίωση που θέλει! Η φυσική της ομορφιά εμφανίζεται σε αυτό.

39. Διασημότητα Jessica Alba χωρίς μακιγιάζ:

Τζέσικα Alba

Η Jessica Alba αποδεικνύει την φυσική ομορφιά σε αυτή τη φωτογραφία. Οι εκτεταμένες βλεφαρίδες, τα ντυμένα φρύδια και τα μεταξένια μαλλιά την κάνουν να συμπληρώνεται για μια κοντινή στιγμή σε κάποια συγκεκριμένη στιγμή. Φαίνεται πανέμορφη χωρίς να χρησιμοποιεί μακιγιάζ.

40. Ηθοποιός Kelly Rowland χωρίς μακιγιάζ:

Kelly Rowland

Η Kelly Rowland δημοσίευσε επίσης μια εικόνα με ένα γυμνό πρόσωπο το οποίο τονίζεται από τα άψογα τοξωτά φρύδια της, τα όμορφα ζυγωματικά καθώς και τα φυσικά μαλλιά.

41. Ταινία Star Jennifer αγαπούν Hewitt χωρίς μακιγιάζ:

Τζένιφερ love Hewitt

Ο τηλεοπτικός ηγέτης την ονόμασε την γυναίκα που την διέγειρε στην τηλεόραση το 2008. Εκτός από αυτό! Αυτό θα μπορούσε να συμβεί με μακιγιάζ, αλλά μακιγιάζ. Η Jennifer Love Hewitt κάποτε υπολόγισε για τη Χρυσή Σφαίρα για τις δεξιότητες της, αλλά για την ομορφιά της χωρίς μακιγιάζ δεν συζητείται.

42. Ηθοποιός Katy Perry χωρίς μακιγιάζ:

Katy Perry

Γεννήθηκε ο Katheryn Hudson Perry. Είναι από την Καλιφόρνια και η ομορφιά αυτή γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 1984. Η Katy είναι ποπ καλλιτέχνης, ηθοποιός και επιχειρηματίας. Η καινοτομία της ξεκίνησε με την κυκλοφορία του κομματιού "Kissed a Girl", το οποίο αύξησε τις καλές κριτικές από τις γωνίες στις γωνίες των διαφημίσεων. Ήταν η Γυναίκα της Χρονιάς του Billboard για το 2012. Φαίνεται μεγάλη με ή χωρίς μακιγιάζ.

43. Ηθοποιός Anne Hathaway χωρίς μακιγιάζ:

Άννα Hathaway

Στοχεύοντας σε μια κοπέλα που συνεχώς βράζει την εμφάνιση της φυσικής ομορφιάς είναι προφανώς η Anne Hathaway. Δεν θέλει καθόλου μακιγιάζ τώρα που έχει μια φύση. Έδειξε να φοράει κάτι άλλο εκτός από ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της στο ειδικό screening του SAG και το Q & A του Les Miserable στο Beverly Hills. Αν παρατηρήσατε ακριβώς το ίδιο με ή χωρίς μακιγιάζ, είναι τυχερός χωρίς μακιγιάζ.

44. Ηθοποιός Nicole Kidman χωρίς μακιγιάζ:

Νικολ Kidman

Ουάου! Όταν βλέπετε αυτή την εικόνα, ποτέ δεν φανταστήκατε ότι αυτό είναι με ποιον τρόπο εμφανίζεται η Nicole Kidman χωρίς μακιγιάζ. Μια ηθοποιός που δεν έχει λάθη και έχει τέλεια γοητεία, που έχει ετοιμάσει έναν από τους πιο κινητήριους ηθοποιούς της ηλικιακής ομάδας της ηλικίας της. Για χάρη της, πραγματικά ελπίζοντας ότι αυτό είναι απλά μια κακή εικόνα! Πάω να κάνω μια έκπτωση και να πω ότι, επειδή η παράξενη έκφραση είναι ίδια, το δέρμα της είναι ξεκάθαρο με την κεραμική εμφάνισή της, τα μάτια της ξεχωρίζουν και εγώ από την πλευρά μου σκέφτομαι ότι τα μαλλιά της φαίνονται χαριτωμένα. Η Nicole έχει μια αυστραλιανή ομορφιά που ξεκίνησε να δημιουργεί αφίξεις στην ηλικία των 16 ετών σε ταινίες και αυστραλιανές τηλεοπτικές ακολουθίες.

45. Ταινία Star Kate Moss χωρίς μακιγιάζ:

Καίτη moss

Οι περισσότερες από τις διασημότητες μετά από μια φωτογραφία τους σε απευθείας σύνδεση, καθώς και να παρακολουθήσουν τα γεγονότα με μακιγιάζ. Αλλά η Kate Moss άλλαξε αυτό με το να παρευρεθεί στο Cocktail Party της Carine Roitfeld στην ακεραιότητα του CR Fashion Book Issue 2 χωρίς κανένα μακιγιάζ καθόλου. Είναι πολύ σπάνιο για κάθε διασημότητα να παρευρεθεί σε οποιαδήποτε εκδήλωση χωρίς μακιγιάζ. Πρόκειται για ένα μοντέλο και έχει επίσης μια επιθυμητή φυσική λάμψη και ίσως είναι η παρισινή ατμόσφαιρα πλούσια σε αυτήν που λάμπει πίσω από τα μάτια. Είναι ένα μοντέλο λήψης φαρμάκων και η κομψή εικόνα της ηρωίνης της βοήθησε πολύ στην οικοδόμηση της σταδιοδρομίας της. Εργάστηκε για ποικιλία σχεδιαστών. Το πρόσωπό της λαμβάνει χώρα για να παρουσιάσει τις παρενέργειες του υψηλού ποτού και των ναρκωτικών της και έτσι το όνομά της έρχεται από το δεύτερο στον κατάλογο των πιο άσχημων διασημοτήτων στον κόσμο.

46. ​​Ηθοποιός Κέλι Κλάρκσον χωρίς μακιγιάζ:

Kelly Clarkson

Η Kelly Clarkson είναι Αμερικανός pop-rock τραγουδιστής καθώς και τραγουδοποιός. Η Kelly Clarkson είναι επίσης γνωστή ως αμερικανικό είδωλο, αλλά και φημισμένη για τις μουσικές της ικανότητες και όχι για το βλέμμα της. Αυτές οι φωτογραφίες θα το καταδείξουν. Δεν φαίνεται καλό χωρίς μακιγιάζ.

47. Ηθοποιός ταινιών Amanda Seyfried χωρίς μακιγιάζ:

Amanda Seyfried

Η Amanda Seyfried έχει μια φυσική ομορφιά και όταν ξυπνά από το κρεβάτι, εμφανίζεται μια νέα και ζωντανή εμφάνιση. Εκείνη που εμφανίστηκε με γοητευτικό γυμνό πρόσωπο στην ειδική προβολή SAG και Q & A του Les Miserable στο Beverly Hills. Καμία προσωπικότητα δεν θα μπορούσε να σκεφτεί χωρίς να πάει κανένα μακιγιάζ, αλλά, αλλά Amanda είδε άψογα χαλαρή στερημένος μακιγιάζ ως χρήσεις στο κόκκινο χαλί. Τι κούκλα! Ή μπορείτε επίσης να πείτε τη Miss Natural!

Τα πράσινα μάτια της φαίνονται εντελώς ελκυστικά στερημένα από ψεύτικες βλεφαρίδες στο δέρμα κάτω και τα χείλη της εμφανίζονται γεμάτα και σαρκώδη στερούμενα κάθε αμφίβολης στιλπνότητος που αφήνει το στόμα σας να αισθάνεται όλα τα έξυπνα.

48. Ηθοποιός Kelly Brook χωρίς μακιγιάζ:

Kelly Brook

Αχ Kelly Brook, μπορεί να ΣΤΕΙΛΤΕ να φαίνονται τόσο εκθαμβωτικά για ένα δευτερόλεπτο παρακαλώ; Η ενθουσιώδης μελαχρινή επισημάνθηκε σε αυτό που μοιάζει και εντελώς μακιγιάζ οτιδήποτε και έχει μια συνολική γυμνή όψη της ομορφιάς. Τι νομίζετε ότι τα κορίτσια Cosmo, το ένα ή το άλλο? κανείς δεν θα διαφωνεί με αυτό που φαίνεται εκπληκτικό!

49. Ηθοποιός Nicki Minaj Χωρίς μακιγιάζ:

Νίκη Minaj

Η Nicky Minaj δημοσίευσε ακολουθίες εγωκεντρικών εαυτών στο ντους στο Instagram. Αφού φαίνεται ότι οι περισσότεροι άνθρωποι μπερδεύονται επειδή αυτή τη στιγμή δεν κράτησε ποτέ ιδιωτικότητα. Έχει ως επί το πλείστον ένα obsessed με μακιγιάζ αστέρι αλλά αυτή τη φορά δίνει την ευκαιρία στους ανθρώπους να δουν την φυσική της ομορφιά. Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται για το δέρμα του Nicki και λένε Lucky Lady!

50. Ηθοποιός Lady Gaga χωρίς μακιγιάζ:

Κυρία Gaga

Όλοι είστε τόσο συνηθισμένοι να δείτε το Gaga σε πλήρη φορεσιά μέσα από ένα πλήρες πρόσωπο μακιγιάζ. Η Lady Gaga έπληξε τον κόσμο όταν πήγε χωρίς μακιγιάζ για την έκταση του περιοδικού. Τώρα, ότι πρέπει να πλέκεις ένα βλέφαρο δύο φορές αφού κοιτάξεις αυτό το φυσικό κουτάλι! Ο καθένας αναρωτιέται για το φυσικό του πρόσωπο που είναι αόρατο κάτω από όλα που αντιμετωπίζουν το χρώμα. Σε αυτή την εικόνα φαίνεται πολύ σίγουρη για το δέρμα της. Οι περισσότεροι άνθρωποι λένε άσχημο και επαίσχυντο πράγματα για την εμφάνισή της και από την άλλη πλευρά οι οπαδοί της αγαπούν τη δραματική εμφάνιση μακιγιάζ της και λέει ότι φαίνεται όμορφη ως φωτογραφία χωρίς βελονιά μακιγιάζ.

Ως εκ τούτου, αυτή είναι η λίστα των κορυφαίων διασημοτήτων του Χόλιγουντ και Bollywood. Ελπίζω να βρείτε αυτό το άρθρο πολύ ενδιαφέρον και ενημερωτικό!

Leave A Comment

+ 48 = 55