50 διαφορετικοί τύποι ρολογιών με εικόνες για το 2018 | Στυλ στη ζωή

Είστε στην αγορά για την αγορά ενός ρολογιού; Αλλά συγχέεται ως προς το ποιος να αγοράσει; Η σύγχυση μπορεί εύκολα να συμβεί όταν υπάρχουν τόσες πολλές καλές επιλογές στην αγορά ρολογιών - από απλά ρολόγια έως ψηφιακές, ενώ μερικές είναι ρολόγια τοίχου φωτογράφησης για να αναδείξουν τις οικογενειακές σας φωτογραφίες. Κάθε ρολόι προσφέρει τις ανάγκες μιας διαφορετικής χρήσης, οπότε κάποιος πρέπει να γνωρίζει και να αποφασίζει για ποιο σκοπό το άτομο θα χρησιμοποιεί το ρολόι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η λίστα είναι εδώ για να σας βοηθήσει με όλους τους διαφορετικούς τύπους ρολογιών που διατίθενται στην αγορά.

Contents

Top 50 διαφορετικοί τύποι ρολογιών με εικόνες:

Χωρίς να μιλάμε περαιτέρω, ας πηδήξουμε αμέσως στον μακρύ κατάλογο διαφορετικών ρολογιών.

1. Vintage Ρολόι:

Σοδειά Wall Clock

12 ίντσες μέγεθος κλήσης του ρολογιού vintage θα είναι ωραία συλλογή για το δωμάτιό σας. Το χρώμα είναι εντελώς χρυσό αντίκες, ώστε να δίνει προσοχή στον τοίχο σας. Το υλικό χρησιμοποίησε ορείχαλκο και ξύλο. Μπορείτε να δώσετε αυτό το είδος ρολογιού τοίχου στον αγαπημένο σας φίλο ή στους φίλους σας.

2. Αναλογικό ρολόι:

Παγώνι Analog Wall Clock

Αν ψάχνετε χειροποίητα ρολόγια τοίχου και μοναδικά στο σχεδιασμό, δοκιμάστε αυτό το ρολόι τοίχου σε σχεδιασμό παγωνιού. Αυτός ο σχεδιασμός ρολογιών πουλιών βοηθά να κάνετε εσωτερικές δηλώσεις στο σαλόνι σας. Αυτό είναι χειροποίητο έτσι ώστε να μπορείτε να το διατηρήσετε εύκολα. ξύλινο υλικό δίνει κλασική εμφάνιση για αυτό το ρολόι ώστε να μπορείτε να δώρο στον αγαπητό σας φίλο επίσης.

3. Ρολόι εκκρεμούς:

Εκκρεμές Clock

Αυτό γίνεται με πλαστικό καθώς και με γυάλινο υλικό. Θα πάρετε περισσότερες επιλογές στο χρώμα, αλλά μαύρο και ασημί συνδυασμός πιάσει την κατάλληλη εμφάνιση για αυτό το είδος του σχεδιασμού. Αν θέλετε να αφαιρέσετε τη βρωμιά στο ρολόι, χρησιμοποιήστε βαμβακερό ύφασμα για να καθαρίσετε αυτό το. Αυτό είναι χρήσιμο κοντά στην πόρτα του καθιστικού στο σπίτι

4. Ρολόι Swagger:

Κομπάζω Wall Clock

Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για το εξωτερικό εσωτερικό σπίτι? μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας όπως στο εσωτερικό σας. Αυτό το εξωτερικό ρολόι είναι το καλύτερο ρολόι τοίχου και φαίνεται αστείο. Σε αυτό το υλικό ρολογιού είναι ο τύπος γυαλιού και ο δείκτης της ώρας έχει γίνει με ρωμαϊκό ύφος. Το υλικό είναι μέταλλο τόσο εύκολο στη χρήση για τη συλλογή του σπιτιού σας.

5. Ψηφιακό ξυπνητήρι LCD:

Ψηφιακό LCD Alarm Clock

Αυτό το μαύρο ρολόι έγινε με απόλυτα πλαστικό και εύκολο στην ανάγνωση, επειδή η οθόνη είναι LCD με ρολόι. Θα πάρετε στάση στην πλάτη έτσι μπορείτε να βάλετε αυτό το ρολόι στο τραπέζι πάρα πολύ. Αν σκοπεύετε να ξεναγήσετε με τους φίλους σας, τότε αυτό το ρολόι θα είναι η καλύτερη ιδέα για ταξίδια και νύχτα. Αυτό είναι χρήσιμο και ως χρονοδιακόπτης, έτσι ώστε να μπορείτε να δώσετε στον σπουδαστή ή τα παιδιά σας.

6. Χειροποίητο ρολόι:

Χέρι Painted Clock

Αυτό είναι ρολό καφέ χρώματος τοίχου και αυτό είναι χωρίς γυαλί τύπου ρολογιού. Αυτό το διακοσμητικό ρολόι είναι απόλυτα χειροποίητο ώστε να δίνει την κατάλληλη απαλή αίσθηση στη δημιουργικότητα. Η οθόνη είναι αναλογική και καθαρίζεται εύκολα. Αυτό είναι ωραίο φυσικό, ώστε να δίνει μοναδικότητα σε αυτό το ρολόι τοίχου.

7. 6 Ρολόγια σε Bunch:

6 Clocks in Bunch

Λίγα ρολόγια είναι χρήσιμα με απλό τρόπο για να διακοσμήσετε το σπίτι σας, αλλά στο γραφείο, όταν ελέγξουμε τη σειρά των ίδιων ρολογιών αλλά διαφορετικό χρόνο κάθε ρολόι σαν το ρολόι του κόσμου, τότε εκπλήσσουμε και νομίζουμε ότι είναι πραγματικά απαραίτητα περισσότερα από ένα ρολόι; Διαφορετικά ρολόγια του ίδιου τύπου στρογγυλού σχήματος και με διαφορετικά χρώματα όπως το κόκκινο, το λευκό, το πράσινο και το μπλε θα είναι καλή επιλογή αν έχετε μια δική σας εταιρεία και πελάτες σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να εξατομικεύσετε στη συνέχεια, ανάλογα με τη χώρα σας πελάτη πάρα πολύ.

8. Παιδικό ρολόι δωματίου:

Παιδιά Room Clock

Όταν σχεδιάζουμε να διακοσμήσουμε το σπίτι μας εκείνο τον καιρό αποφασίζουμε σίγουρα πώς να διακοσμήσουμε ένα ειδικό παιδικό δωμάτιο, θέλουμε να τους διδάξουμε ένα μάθημα από κάθε άποψη. Ρολόγια με αυτό το είδος σύμβολο Κυρ και με χαμόγελο στο πρόσωπο τότε αυτό σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή στον τοίχο.

9. Cool ρολόι της Apple:

Δροσερός Apple Clock

Αστεία αλλά ελκυστικό ρολόι θα είναι κατάλληλη επιλογή για την κουζίνα ή το δωμάτιο του μωρού σας. Αν θέλετε να εφαρμόσετε μοντέρνο άγγιγμα στο δωμάτιό σας, τότε το ρολόι σε σχήμα μήλου θα είναι καλή επιλογή για το εσωτερικό του δωματίου ή της κουζίνας. Αυτό φαίνεται λίγο αστείο, αλλά μπορείτε να προσωποποιήσετε με οποιεσδήποτε σκέψεις.

10. Ρολόι Φάρου:

Φάρος Clock

Ορισμένα ρολόγια έρχονται με διαφορετικά σχήματα και τιμές επίσης. Αυτός ο σχεδιασμός του φάρου είχε φτάσει στο 1800 και το ρολόι αυτό έχει σχεδιαστεί με πολύ χαμηλό προϋπολογισμό, αλλά εκείνη τη μέρα οι λαοί τα πουλούσαν σε υψηλές τιμές. Αυτό το ξυπνητήρι έγινε για πρώτη φορά στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Το υλικό που χρησιμοποιείται για αυτό το ρολόι είναι ορείχαλκος καθώς και μαόνι.

11. 12-Φωτογραφικό πλαίσιο και ρολόι:

12-Φωτογραφία Frame and Clock

Πρόκειται για ένα μοντέλο κορνίζας ρολογιών με τεράστια επιλογή 12 πλαισίων φωτογραφιών. Η επιλογή πλαισίου έρχεται επίσης με ένα ρολόι στο κέντρο επίσης. Αυτό μπορεί να είναι ένα ιδιαίτερο δώρο για κάποιον ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για διακόσμηση στο σπίτι. Αυτό το ειδικό πλαίσιο σχεδίασης καθώς και το ρολόι φαίνεται όμορφο.

12. Ρολόι πίνακα πίνακα εικόνων:

Εικόνα Frame Clock

Αυτό το τετράγωνο μοντέλο κορνίζα ρολογιών έρχεται με ένα πλαίσιο από βουρτσισμένο αλουμίνιο που μοιάζει με συναρπαστικό. Το πλαίσιο είναι αρθρωμένο στο κέντρο και μπορεί να χωρέσει έως 3,5 φωτογραφίες μεγέθους 5 ιντσών κατά πλάτος. Θα χρειαστεί να λειτουργήσει μόνο μία μπαταρία ΑΑ. Φαίνεται εξαιρετικό για εσάς και το σύζυγό σας.

13. Οικογενειακά πλαίσια εικόνων Ρολόι τοίχου:

Οικογένεια Picture Frames Wall Clock

Αυτό το μοντέλο βασισμένο σε πλαίσιο εικόνων ρολογιών είναι κατασκευασμένο από ξύλο και έχει στρογγυλό ρολόι τοίχου. Αυτό είναι ένα μοναδικό ρολόι, καθώς μπορεί να φιλοξενήσει 4 στρογγυλές φωτογραφίες και σίγουρα φαίνεται vintage με αυτό το ξύλο. Χειροποίητο από τεχνίτες, αυτό το ρολόι διατηρεί ακριβή χρόνο και είναι ιδανικό για δώρα Χριστουγέννων ή δώρα οικίας ή ακόμα και δώρα διακοπών.

14. Σύγχρονος διακοσμητικός ρολόι τοίχου:

Μοντέρνο Decorative Wall Clock

Αυτό το διακοσμητικό σύγχρονο ρολόι των 14 ιντσών διαθέτει ένα πλαστικό πλαίσιο μαζί με αυτό το κόκκινο κρασί ματιά και χρυσό αναλογικό και κλίμακα που τέλεια αντιθέσεις που καθιστά εύκολο να δει και να διαβάσει. Διαθέτει σιωπηλή κίνηση Quartz, δίνοντάς σας την ακριβή ώρα καθώς και χωρίς περιβάλλον θορύβου για εργασία ή ύπνο. Ιδανικό για το σπίτι ή το γραφείο ή μπορεί να δοθεί ως δώρο για τα γενέθλια, το σπίτι, κ.λπ. ή για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

15. Διακοσμητικό ρολόι τοίχου:

Διακοσμητικός Wall Clock

Αυτό το απλό σύγχρονο ρολόι μπορεί να είναι ένα τεράστιο στοιχείο διακόσμησης στο σπίτι σας. Αυτό το πολύ γυαλισμένο σχέδιο, λόγω του ότι αποτελείται από τεχνητό δέρμα και επίσης ελαφρύ είναι ένα τεράστιο διακοσμητικό κομμάτι της τέχνης για οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι σας. Το ρολόι που είναι σιωπηλό είναι ιδανικό για υπνοδωμάτια, αίθουσες διδασκαλίας ή ακόμα και γραφείο. Αυτό θα είναι ένα μεγάλο δώρο για γάμους ή κοινωνικές συγκεντρώσεις.

16. Σύγχρονος 12 "Ρολόι τοίχου:

Μοντέρνο 12

Αυτό το μεγάλο ροζ χρυσό μοντέρνο ρολόι με λευκό φόντο φαίνεται απλά εκπληκτικό. Έχει διάμετρο 12 ίντσες και έχει μεγάλο αριθμό που είναι εύκολο να διαβαστεί και να δει. Υπάρχει ένα μπροστινό γυαλί που του δίνει μια τέλεια θέα. Powered από μία μπαταρία AA, αυτό το ρολόι είναι ιδανικό για κάθε δωμάτιο στο σπίτι ή στο γραφείο σας.

17. Ρολόι εκκρεμούς:

Εκκρεμές Clock

Αυτό το όμορφο σχέδιο ρολογιών διαθέτει ένα σκυλί. Αποτελείται από υψηλής ποιότητας ρητίνη, εδώ το οστό είναι το εκκρεμές. Σχεδιασμένο από τον καλλιτέχνη Michelle Allen, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για τα παιδιά. Απαιτεί μόνο μια μπαταρία ΑΑ να λειτουργεί.

18. Gears of Time Γλυπτική Wall Clock:

Gears of Time Sculptural Wall Clock

Αυτός ο μοναδικός σχεδιασμός ρολογιών διαθέτει πολλά εργαλεία. Χειροποίητο με πραγματικά θρυμματισμένη πέτρα και στη συνέχεια κολλημένο με ρητίνη υψηλής ποιότητας. Πλήρως κατασκευασμένο από τεχνίτες και διαθέτει επίσης ρολόι ρολογιών Quartz που σας δίνει ακριβή και ακριβή χρόνο. Απλά χρειάζεται να λειτουργήσει μία μπαταρία AA.

19. Αντίκες ρολόι χρυσού Faux:

Αντίκα Faux Gold Clock

Αυτή η εντυπωσιακή αντίκα ρολόι σχεδιασμού διαθέτει ένα faux χρυσό τύπο φινίρισμα στο ρολόι. Χειροποίητο από πραγματική θρυμματισμένη πέτρα μαζί με ρητίνη υψηλής ποιότητας, κάθε κομμάτι είναι χέρι ζωγραφισμένο σε παλιό χρυσό φινίρισμα. Ιδανικό για το σπίτι ή τον κήπο, αυτό το παλιό ρολόι είναι πολύ καλό για το σπίτι ντεκόρ να πω το λιγότερο.

20. Όμορφο ρολόι τοίχου ρολόι:

Πανεμορφη Sands of Time Wall Clock

Αυτό το ωραίο ρολόι προσθέτει μια αφή του παράκτιου στυλ σε οποιοδήποτε χώρο στο σπίτι σας. Διαθέτει αληθινά θαλάσσια όστρακα αιωρούμενα στον αέρα, σε καθαρή ρητίνη, μαζί με ευανάγνωστους αραβικούς αριθμούς. Μέτρα με διάμετρο μόλις 7,5 ίντσας, αυτό το ρολόι χρειάζεται μια μπαταρία ΑΑ για να λειτουργήσει.

21. Rustic Vintage Μεταλλικά & Ξύλο Ρολόι:

Αγροτικός Vintage Metal & Wood Clock

Αυτό το αναξιοπαθούντα, ρετρό, ρουστίκ, όμορφο ρολόι πραγματικά φαίνεται υπέροχο και εκπληκτικό. Κατασκευασμένο από σκούρο μέταλλο και φυσικό ξύλο. Το μέγεθος μεγάλου μεγέθους διαθέτει ρωμαϊκούς αριθμούς και δεν διαθέτει καμία λειτουργία, χωρίς θόρυβο, διατηρώντας παράλληλα τον ακριβή χρόνο. Καλύτερο για διακόσμηση στο σπίτι ή ακόμη και μπορεί να δοθεί ένα δ δώρα στους αγαπημένους σας.

22. Ρολόι τοίχου από ξύλο:

Μικρό Wood Wall Clock

Αυτό το όμορφο μικρό ρολόι αποτελείται από συμπαγές ξύλο και είναι συμβατό με διάφορα είδη διακοσμητικών στυλ στο σπίτι σας. Το ρολόι είναι απολύτως σιωπηλό στη λειτουργία του, και δίνει επίσης τον ακριβή χρόνο. Αυτό το ρολόι έχει μια δυστυχισμένη φινίρισμα, και θα ήταν μεγάλο κομμάτι για το σπίτι σας. Το ρολόι έχει επίσης μεταλλικούς υαλοπίνακες, και αυτό θα φέρει μια μεγάλη αύρα της τέχνης και της νοσταλγίας στο σπίτι σας.

23. Κλασικό ρετρό ρολόι:

Κλασσικός Retro Clock

Αυτό το κλασικό ρολόι διαθέτει ρετρό, ευρωπαϊκού στυλ. Αυτό είναι ένα vintage ρολόι που σας φέρνει πίσω στην εποχή του 1940. Διαθέτει μια εξαιρετικά αθόρυβη κίνηση Quartz, η οποία δεν είναι μόνο ακριβής, αλλά και πολύ αθόρυβη και δεν σας ενοχλεί κατά τη διάρκεια της εργασίας ή του ύπνου. Μπορεί να βρεθεί στα περισσότερα ράφια του σπιτιού σας και χρειάζεται μία μπαταρία AA για λειτουργία.

24. Ρολόι ημέρας Classic Oak:

Κλασσικός Oak Day Clock

Αυτό το κλασικό ρολόι είναι ιδανικό για κάποιον που θέλει να μετρήσει το χρόνο σε ημέρες και όχι ώρες. Είναι πολύ όμορφο αλλά πολύ λειτουργικό. Μεγάλη για δώρα, και είναι ιδανικό για τη διακόσμηση του σπιτιού σας με ένα μοναδικό ρολόι. Μπορεί να ταιριάζει με οποιοδήποτε χώρο στο σπίτι σας για να πει το λιγότερο.

25. Marlow Clock:

Μάρλοου Clock

Αυτό το όμορφο κλασικό βιομηχανικό ρολόι είναι κάτω από ηλικίας verdigris φινίρισμα. Αυτό όχι μόνο φαίνεται υπέροχο, αλλά και ελκυστικό και δίνει και μια εμφάνιση vintage. Η όψη του ρολογιού είναι πραγματικά γυαλισμένη, προστατεύοντας έτσι τον επιλογέα και τα χέρια. Το ρολόι είναι αρκετά μεγάλο σε διάμετρο 24 ίντσες. Ιδανικό για τη λήψη της διακόσμησης του σπιτιού σας στο επίπεδο της φωλιάς.

26. Σπειροειδές ρολόι τοίχου:

Σπειροειδής Wall Clock

Αυτό είναι ένα από τα πιο σύγχρονα στυλ μοναδικά ρολόγια που μπορείτε να πάρετε στην αγορά αυτή τη στιγμή. Έχει διάμετρο περίπου 9,5 ίντσες και έχει ανθεκτική μαύρη πλαστική θήκη μαζί με καθαρό φακό, που της δίνει μια καθαρή εμφάνιση και μπορεί εύκολα να την δει. Το σύγχρονο κίνημα Quartz σίγουρα θα σας ενημερώνει με τον ακριβή χρόνο. Το μοναδικό σχέδιο προσώπου είναι πραγματικά υπέροχο και θα δώσει στον τοίχο σας ένα τεράστιο διακοσμητικό makeover. Ιδανικό για δώρο ως δώρο για γενέθλια ή ετοιμασία σπιτιού, κλπ.

27. Ρολόι Da Vinci:

Ναι Vinci Clock

Παίρνουμε περισσότερο σχήμα ή μοτίβα σε ρολόγια σύμφωνα με την απαίτησή μας, αλλά λίγα ρολόγια είναι πραγματικά δύσκολο να βρεθεί, το ρολόι Da vinci είναι ένα από αυτά. Αυτό το μηχανικό ρολόι δείχνει πολυτέλεια και δίνει πιο διακοσμητικό άγγιγμα στο σαλόνι σας, θα πάρετε το εκκρεμές σε αυτό. Μπορείτε να διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει καμία χρήση βαφής, κόλλα ή οποιαδήποτε μπαταρία για αυτό.

28. Παράξενο ρολόι τοίχου ματιών:

Περίεργο Eye Wall Clock

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα μοναδικά ρολόγια που μπορείτε να αγοράσετε. Είναι σύγχρονο κρέμονται στυλ είναι πραγματικά όμορφο, και το ρολόι είναι 9,5 ίντσες σε διάμετρο. Έχει μια ανθεκτική πλαστική θήκη με καθαρό φακό με εύκολο να διαβάσει και να δει χρονοδιαγράμματα ανά πάσα στιγμή. Αυτό το ρολόι ρολογιών καινοτομίας διαθέτει επίσης μια κίνηση Quartz που σας δίνει ακριβή κίνηση και ακριβή χρόνο. Ιδανικό για δώρα και απαιτεί μόνο μία μπαταρία ΑΑ για λειτουργία.

29. Ξυπνητήρι μεγάλης οθόνης:

Σούπερ Large Display Alarm Clock

Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τύπους ωρολογίου, το οποίο είναι εντελώς ψηφιακό. Διαθέτει οθόνη 1,8 ιντσών, μαζί με απλά κουμπιά για εύκολη χρήση. Υπάρχει επίσης μια επιλογή για την αύξηση ή τη μείωση της φωτεινότητας επίσης. Το ρολόι έρχεται με τις τυπικές λειτουργίες συναγερμού και snooze και διαθέτει επίσης εφεδρική μπαταρία.

30. Ατομικό ρολόι τοίχου:

Ατομικός Wall Clock

Αυτός είναι ένας από τους άλλους τύπους ρολογιών που μπορείτε να βρείτε στην αγορά και αυτό είναι το ατομικό ρολόι. Το ρολόι ρυθμίζει αυτόματα το χρόνο, με τη βοήθεια ραδιοσήματος για τη διατήρηση της ακρίβειας. Μπορεί επίσης να προσαρμοστεί αυτόματα για εξοικονόμηση χρόνου ημέρας. Το ρολόι έχει διάμετρο 14 ιντσών, είναι αναλογικό και έχει πλαστικό πλαίσιο. Μπορεί να λειτουργήσει με μία μπαταρία ΑΑ. Μεγάλη για τους ατομικούς εραστές ρολογιών.

31. 20 "Vintage Ευρωπαϊκό στυλ ορθογώνιο ρολόι:

20

Αυτός είναι επίσης ένας από τους καλύτερους τύπους ρολογιών λόγω του vintage στυλ του. Είναι πλήρως κατασκευασμένο από συμπαγές ξύλο, επιφάνεια που είναι αδιάβροχη και υγρή απόδειξη επίσης. Το ρολόι είναι τελείως ανοιχτό και δεν έχει γυαλί στο μπροστινό μέρος. Αυτό το ρετρό ρολόι θα σας κρατήσει στη μόδα, στην κουζίνα ή στο γραφείο σας. Επίσης είναι αρκετά εύκολο να εγκαταστήσετε και έχει υπέροχα δημιουργημένους, μεγάλους λατινικούς αριθμούς για εύκολη προβολή. Εξαιρετική για κάθε διακόσμηση στο σπίτι.

32. Διακοσμητικό αναλογικό ρολόι τοίχου με μεταλλικό αλουμίνιο:

Διακοσμητικός Meta Aluminium Analog Wall Clock

Αυτή είναι μια από τις πιο μοναδικές ιδέες αναλογικού ρολογιού για να δημιουργήσετε ένα τέλειο κομμάτι εκπληκτικού νέου αντικειμένου διακόσμησης. Με το αριστοκρατικό, απλό και κομψό σχεδιασμό του, εμπνευσμένο από τον μεγαλύτερο σχεδιαστή George Nelson, το υπερμεγέθη ρολόι διαθέτει 12 ακρυλικές μπάλες με κρυστάλλινη λάμψη. Σίγουρα ξεχωρίζει σε σύγκριση με τα άλλα ρολόγια. Η ποιότητα είναι πολύ καλή, και το περίβλημα από αλουμίνιο είναι άξιος αξίζει επίσης. Αυτό το μεγάλο ρολόι είναι πολύ διακοσμητικό αλλά πολύ καλό λειτουργικό κομμάτι της τέχνης. Χρειάζεται μόνο μία μπαταρία AA να λειτουργήσει.

33. Ρολόι τοίχου κουζίνας:

Μαχαιρικά είδη Kitchen Utensil Wall Clock

Αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες ιδέες ρολογιών κουζίνας, με την κατασκευή ενός ρολογιού από διάφορα σκεύη κουζίνας. Αυτό το funky ρολόι θα είναι ένα μοναδικό δώρο για τους αγαπημένους σας. Η τέχνη του τοίχου στο ρολόι είναι χειροποίητη, και έρχεται μοντέρνα και vintage στυλ επίσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κουζίνα ή σε οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο, για να επιδείξει την ομορφιά της.

34. Ρολόι τοίχου ρεκόρ βινυλίου:

Βινύλι Record Wall Clock

Αυτή είναι μια από τις πιο μοναδικές ιδέες ρολογιών που δημιουργήθηκαν ποτέ, δημιουργώντας ένα ρολόι από vintage ρεκόρ βινυλίου. Το ρολόι λειτουργεί πολύ σιωπηλά και η διάμετρος είναι 12 ίντσες. Αυτό το ρολόι θα σας εξυπηρετήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και επίσης θα είναι ένα εξαιρετικό δώρο για τους αγαπημένους σας επίσης, λόγω του vintage στυλ του.

35. Γραφικό ρολόι γραφείου Emoji:

Χαριτωμένος Emoji Desk Clock

Λίγα αστεία ρολόγια είναι διαθέσιμα με διαφορετικά σχέδια emoji. Πάρτε αυτό το χαριτωμένο ρολόι για τα παιδιά σας. Θα βρείτε χαριτωμένο χαμόγελο στο παιδί σας πρόσωπο όταν θα πάρει επτά εκφράσεις για επτά ημέρες σε αυτό που είναι κινούμενα τέλεια. Δοκιμάστε αυτό το δώρο για τα γενέθλια των παιδιών σας ως δώρο σε αυτόν ή αυτήν.

36. Ξυπνητήρι πίνακα ξύλου:

Ξύλο Table Alarm Clock

Το ρολόι Thiscute έχει ένα συνολικό πρόσωπο γάτας μπροστά του. Μοιάζει επίσης και με τα αυτιά της γάτας. Το ρολόι είναι κατασκευασμένο από υφή υψηλής ποιότητας ξύλο που δεν είναι καθόλου επιβλαβές. Η εμφάνιση της γάτας θα κάνει το παιδί σας χαμόγελο με απόλαυση. Επίσης, το ρολόι έρχεται με συναγερμό καθώς και snooze χαρακτηριστικά επίσης. Πολύ ωραίο ρολόι για τα παιδιά και τα ίδια.

37. Ψηφιακό ξυπνητήρι Cloud:

Σύννεφο Digital Alarm Clock

Αυτό το χαριτωμένο ρολόι μοιάζει με σύννεφο. Η χαριτωμένη του μορφή το καθιστά ιδανικό για παιδιά και εφήβους. Το ρολόι έρχεται με τις τυπικές λειτουργίες συναγερμού και αναβολής. Όχι μόνο αυτό, αλλά και ο μηχανισμός παρακολούθησης θερμοκρασίας σε πραγματικό χρόνο. Το ρολόι διαθέτει επίσης μια έξυπνη λειτουργία ελέγχου ήχου που αλλάζει σε αδράνεια σε λειτουργική κατάσταση με απλά χειροκρότημα ενός χεριού. Μεγάλο ρολόι για κάποιον που αγαπά την τεχνολογία.

38. Ατομικό ρολόι τοίχου με πλήρες ημερολόγιο:

50 διαφορετικοί τύποι ρολογιών με εικόνες για το 2018 | Στυλ στη ζωή

Αυτό το ρολόι είναι εξαιρετικό εάν θέλετε να αγοράσετε ένα νέο ρολόι για τον εαυτό σας ή την οικογένειά σας. Το ρολόι μπορεί να ρυθμίσει χρόνο στον εαυτό του, μέχρι και οκτώ ζώνες ώρας με τη βοήθεια ραδιοφωνικών σημάτων. Υπάρχει επίσης συνήθης συναγερμός και λειτουργία αναβολής. Το ρολόι είναι επίσης μια καλή οθόνη 2 ιντσών. Μεγάλη για την αγορά νέων ρολογιών.

39. Νέο κλασικό ρολόι Vintage Cat:

Νέος Classic Vintage Cat Clock

Αυτή είναι μια ωραία επιλογή που θέλουν να αγοράσουν ένα νέο ρολόι για το σπίτι ή το γραφείο τους. Το ρολόι είναι vintage, ρετρό στιλ ρολόι γάτα. Λειτουργεί πλήρως με μπαταρία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ιδιαίτερα για την αύξηση της διακόσμησης του σπιτιού σας. Μπορεί να δώσει απόλαυση και στα παιδιά.

40. Διπλό ξυπνητήρι προβολέα:

Προβολέας Dual Alarm Clock

Αυτό είναι ένα μοναδικό ρολόι αν είστε στην αγορά για να αγοράσετε ένα νέο ρολόι. Το ρολόι προβάλλει το χρόνο στην οροφή του δωματίου ή του τείχους σας. Υπάρχουν ξεχωριστές λειτουργίες συναγερμού - μία για εσάς και μία για τον σύντροφό σας. Έρχεται με ένα χαρακτηριστικό αναβολής επίσης. Έχει ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM και επιπλέον θύρα USB για τη φόρτιση όλων των κινητών σας συσκευών. Μπορεί να λειτουργεί με τροφοδοσία από το ρεύμα καθώς και με μπαταρία λιθίου.

41. Ξυπνητήρι Sunrise:

Ανατολή ηλίου Alarm Clock

Αυτό είναι το καλύτερο ρολόι για να αγοράσετε αν θέλετε κάτι που φαίνεται πολύχρωμο και δροσερό επίσης. Το ρολόι έρχεται με ραδιόφωνο FM, καθώς και 7 χρώματα που μπορείτε να ρυθμίσετε, μαζί με 10 επίπεδα φωτεινότητας. Το ρολόι έχει επίσης υποστήριξη για 6 ήχους ωκεανού, ως ήχο συναγερμού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Μεγάλη για παιδιά και για ενήλικες.

42. Καλύτερο ρολόι τοίχου:

Καλύτερος Wall Clock

Αυτό είναι το καλύτερο ρολόι για να έρθετε τώρα, αν είστε στην αγορά ρολογιών τοίχου. Το κομψό, ελκυστικό και ακόμα απλό του σχέδιο θα κάνει τα κεφάλια να γυρίσουν. Το ρολόι περιλαμβάνει επίσης ένα γυαλί ανθεκτικό στη θρυαλλίδα, έχει εύκολο να διαβάσει το λευκό dial με μαύρους αραβικούς αριθμούς. Διαθέτει επίσης ακριβή κίνηση Quartz, έτσι ώστε να δίνει πάντα τον ακριβή χρόνο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι ή στο γραφείο σας. Χρειάζεται μόνο μία μπαταρία AA να λειτουργήσει.

43. Ψηφιακό ρολόι με ηχείο Bluetooth:

Ψηφιακό Clock With Bluetooth Speaker

Αυτό είναι το καλύτερο ρολόι για να κάνετε πολυλειτουργικές εργασίες στο σπίτι σας. Το ρολόι έρχεται με ένα ηχείο Bluetooth καθώς και μπαταρία 4000 mAh για να κρατήσει το χυμό για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Υπάρχει επίσης ένα ελαφρύ νυχτερινό φως με 48 προαιρετικά χρώματα για να διαλέξετε. Το ρολόι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως MP3 player με την υποστήριξη για κάρτες SD, ενώ διαθέτει και συνήθη χαρακτηριστικά αφύπνισης και αναβολής. Πραγματικά η υποδοχή όλων των ειδών ρολογιών. Τέλειο δώρο για να τα δώσετε στους φίλους ή τους αγαπημένους σας.

44. Απλό μοντέρνο λευκό ρολό ξύλινο ρολόι τοίχου:

Απλός Modern White Round Wooden Wall Clock

Αυτό το απλό λευκό ρολόι αποτελείται από φυσικό και επεξεργασμένο ξύλο, πλήρως από σκανδιναβικό στιλ. Το ρολόι hansd είναι από φυσικό ξύλο, ενώ ο πίνακας είναι κατασκευασμένο από ξύλο. Η σιωπηλή λειτουργία που δεν ταιριάζει θα βοηθήσει σε μια εργασία χωρίς αποστασιοποίηση και σε περιβάλλον ύπνου. Αυτό το μοντέρνο ρολόι λειτουργεί με μία μπαταρία AA.

45. Μοντέρνο απλό ρολόι τοίχου:

Μοντέρνο Simple Wall Clock

Αυτό είναι το καλύτερο απλό ρολόι, καθαρά από την άποψη της εμφάνισης και της κομψότητας. Το ρολόι μπορεί να βρεθεί σε διαφορετικά χρώματα, όπως το teal ή το τριαντάφυλλο, και το ρολόι φιλοξενεί μεγάλους αραβικούς αριθμούς για να σας ενημερώσει για το χρόνο. Το ρολόι έρχεται επίσης με κίνηση Quartz για ακριβή και ακριβή χρόνο, ενώ η αθόρυβη λειτουργία του δημιουργεί ένα αθόρυβο περιβάλλον. Χρειάζεται να λειτουργήσει μία μπαταρία ΑΑ.

46. ​​Απλό κομψό γυαλιστερό ρολόι αλουμινίου:

Απλός Elegant Glossy Aluminum Wall Clock

Αυτό είναι ένα πολύ απλό ρολόι για να πούμε το λιγότερο. Η απλότητα και η κομψότητα αυτού του ηλεκτρικού ρολογιού θα τον βοηθήσει να συνδυαστεί με οποιαδήποτε διακόσμηση στο σπίτι σας. Το χέρι του ρολογιού δεν προστατεύεται με κανένα τρόπο και είναι γυμνό και συνδέεται μόνο με τον κύριο κινητήρα. Ιδανικό για να κρατάτε τον τοίχο σας πολύ απλό αλλά πολύ κομψό και κομψό.

47. Ρολό:

Ρετρό Flip Down Clock

Αυτό το ρολόι είναι πραγματικά ένα από τα δροσερά ρολόγια που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Οι αριθμοί είναι μεγάλοι και είναι επίσης εύκολο να διαβαστούν. Το ρολόι διαθέτει ακριβή κίνηση Quartz, η οποία είναι ακριβής και επίσης πολύ σιωπηλή στη λειτουργία της. Η κατασκευή αυτού του ρολογιού γίνεται πολύ με ποιοτικά εξαρτήματα και το ρολόι δείχνει χρόνο AM και PM.

48. Ανεμιστήρας ρολογιού LED:

LED Clock Fan

Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα δροσερά ρολόγια που έχετε στη συλλογή σας. Το ρολόι αποτελείται από λεπίδες μαλακών ανεμιστήρων κατασκευασμένες από PVC, οι οποίες είναι επίσης εύκαμπτες και περιστρέφονται ενώ δίνουν το χρόνο. Μπορεί να συνδεθεί εύκολα σε μια θύρα USB στον υπολογιστή ή το φορητό σας υπολογιστή. Ο λαιμός του ανεμιστήρα μπορεί να ρυθμιστεί για το δροσερό αεράκι που ρέει στο πρόσωπό σας. Το ρολόι παρέχει απεικόνιση σε πραγματικό χρόνο, χωρίς να χρειάζονται οδηγοί. Καλύτερο για χρήση στο γραφείο ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε επιθυμείτε.

49. Δημιουργία σημειωματικού πίνακα με ξυπνητήρι:

Τρομάζω Clock Memo Board Creative with Highlighter

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα αναζητούν δροσερό φανταχτερό ρολόι που θα μπορούσατε ποτέ να βρείτε. Αυτό το ρολόι διαθέτει οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό, καθώς και λειτουργία αφύπνισης και αναβολής. Ο συναγερμός μπορεί να επιλεγεί από μια επιλογή 15 τραγουδιών. Το Hub Hub είναι ιδανικό για τη σύνδεση 4 συσκευών USB. Το ρολόι έχει υποστήριξη και για τη λειτουργία ημερολογίου και θερμοκρασίας. Το πιο ωραίο πράγμα για αυτό το ρολόι είναι η κάρτα μηνυμάτων - μπορείτε να εμφανίσετε ό, τι γλυκό μήνυμα θέλετε για τους αγαπημένους σας και θα το ξέρουν. Μόνο το πιο ωραίο ρολόι που θα ζήσετε ποτέ.

50. Ξύλινα μπλοκ ρολόι παιχνιδιών:

Ξύλινος Blocks Toy Clock

Αυτός είναι ένας από τους πιο διαφορετικούς τύπους ρολογιών παιδιών τύπου ρολόι για τα όμορφα παιδιά σας. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω, αυτό είναι ένα ωραίο ρολόι τύπου παζλ. Το ρολόι είναι απόλυτα κατασκευασμένο από ξύλο, το οποίο είναι υψηλής ποιότητας - ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν θα είναι επιβλαβές. Αυτά τα εξαρτήματα ρολογιών για παιδιά είναι εντελώς αφαιρούμενα, συμπεριλαμβανομένων όλων των 12. Ως εκ τούτου, μπορεί να είναι επίσης ένα λαμπρό παιδικό σετ για τα παιδιά σας. Συνιστάται ιδιαίτερα εάν έχετε μικρά παιδιά στο σπίτι.

Αυτός ο κατάλογος είναι ένα από τα μεγαλύτερα παραδείγματα για το πόσο ποικίλα και ωραία ρολόγια μπορεί να είναι. Σας εξυπηρετούν και οι δύο είναι μια δήλωση στυλ, για την οικογένειά σας, καθώς και το λειτουργικό πράγμα για να σας κρατήσει ενημερωμένο με την τελευταία φορά. Και μερικές φορές, μπορεί να είναι ένα όμορφο παιχνίδι για το παιδί σας.

Leave A Comment

+ 72 = 74