45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Μια δέσμευση είναι μια από τις σημαντικότερες ημέρες της ζωής ενός κοριτσιού. Η μέρα σημαίνει την προοπτική μιας ευτυχώς παντρεμένης ζωής μπροστά. Αυτή η μέρα συνήθως σημειώνεται με τελετή και ανταλλαγή δακτυλίων. Το κορίτσι θα ντυθεί με τα καλύτερα της και αυτό είναι όπου ένα φόρεμα δέσμευσης είναι σημαντικό. Τα φορέματα για εμπλοκή είναι συνήθως τολμηρά, δεδομένου ότι αυτή είναι η ημέρα που μπορεί να επιδείξει την ομορφιά και τη χάρη της. Τα περισσότερα από τα φορέματα είναι πάτωμα μήκους και διακοσμημένα με χάντρες, πούλιες, κλπ. Για ένα φόρεμα δέσμευσης για να δούμε την εκπληκτική, θα πρέπει να είναι σε χρώματα που το κορίτσι του αρέσει. Κυρίως είναι σε παστέλ αποχρώσεις, αλλά μερικές σε πιο σκούρες αποχρώσεις, ειδικά για υλικά όπως σατέν και βελούδο. Επιλέξτε το υλικό που θα θέλατε καθώς και το φάσμα σατέν, μετάξι, δαντέλες, σιφόν, βελούδο κλπ. Οι γραμμές του λαιμού και τα μήκη του μανικιού είναι οι άλλοι παράγοντες που μπορείτε να επιλέξετε. Εδώ είναι μερικά από τα φορέματα δέσμευσης που μπορείτε να βρείτε ενδιαφέρον για τη μεγάλη ημέρα σας.

Ο κόμβος μόδας σήμερα είναι γεμάτος με τους τόνους των μοντέλων και των σχεδίων. Το παραδοσιακό salwar είναι τώρα ραμμένο για να το φανεί τέλειο για τη μεγάλη μέρα δέσμευσής σας. Η εθνική saree έρχεται με αποχρώσεις ζωντανών και τολμηρών χρωμάτων, όχι μόνο για να φορεθεί με τον παραδοσιακό τρόπο, αλλά πρακτικά με όλους τους δυνατούς τρόπους. Τα lehengas είναι ραμμένα με προσπάθεια και χρόνο για να του δώσουν την απαραίτητη μεγάλη εμφάνιση. Χάρη στη δημιουργικότητα των σχεδιαστών, η μέρα δέσμευσης είναι σήμερα ένα στάδιο για να φανταστούμε τις προσπάθειες και το στυλ τους. Τώρα μπορείτε να μετακινηθείτε και να τραβήξετε τα φορέματα με στυλ, ενώ παράλληλα βεβαιωθείτε ότι είναι πιθανώς τα καλύτερα για την εκδήλωση. Με αυτούς τους ειδικούς της μόδας, οι επιλογές σας είναι κυριολεκτικά ατελείωτες. Η όμορφη ημέρα της τελετής εμπλοκής γίνεται μια ημέρα που θυμάται για πάντα. Παρόλο που δίνετε τη συγκατάθεσή σας ο ένας στον άλλο η μέρα σας γεμίζει με κάποιες σωστές ιστορίες μόδας για να πουν για πάντα.

σύμπλεξη dresses

Ωστόσο, υπάρχουν σίγουρα ορισμένες τελετουργίες και κανόνες που πρέπει να γνωρίζετε ως αρχάριοι. Εδώ είναι μια γρήγορη λήψη για να επιλέξετε το καλύτερο φόρεμά σας εμπλοκής.

  1. Επιλέξτε από εσάς: Πρώτα από όλα, επιλέξτε το δικό σας φόρεμα, το οποίο είναι άνετο, εύκολο στη μεταφορά και ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός σας. Ενώ άλλοι μπορεί να είναι δικαστές, κανένας δεν μπορεί να κρίνει την άνεση σας και είστε ο καλύτερος κριτής γι 'αυτό. Έτσι, επιλέξτε το δικό σας saree, lehenga ή salwar.
  2. Τύπος σας: Ποιος είναι ο τύπος σου; Saree ή το lehenga; Ξέρτε αυτό πρώτα. Μόλις ταξινομηθεί, φροντίστε να κατευθυνθείτε κατευθείαν στον καλύτερο σχεδιαστή στην πόλη και να του πείτε την επιλογή του σχεδιασμού σας ή να τους επιτρέψετε να πάρουν το ελεύθερο χέρι στο σχεδιασμό για εσάς. Σε περίπτωση που έχετε ένα θέμα, επιλέξτε το φόρεμά σας ανάλογα.
  3. Χρώμα και ύφασμα: Δώστε μεγάλη σημασία στο χρώμα, φροντίζοντας να επιλέξετε ένα που να ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός σας. Τα μοντέρνα παστέλ χρώματα είναι μια επιλογή για να επιλέξετε, εκτός από το παραδοσιακό καφέ ή κόκκινο. Προσαρμόστε το ντύσιμο σας με χρώματα της επιλογής σας. Για εκείνους από εσάς που σας αρέσουν τα τολμηρά χρώματα, πηγαίνετε κορίτσι! Στη συνέχεια στη σειρά, δώστε σημασία στο ύφασμα. Εάν η δέσμευσή σας έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι, απέχετε από βελούδο ή κάτι πάρα πολύ παχύ ή βαρύ. Επιλέξτε με σύνεση.

Λοιπόν, αυτοί είναι οι τρεις σημαντικοί κανόνες που πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη. Εξετάστε τα σχέδια και την τιμή ενώ παράλληλα φροντίζετε να το αγοράσετε από τη σωστή θέση. Με αυτό που είπατε, εδώ είναι μερικά από τα προτεινόμενα ρούχα εμπλοκής που θα μπορούσατε να επιλέξετε να σκεφτείτε.

Contents

9 Όλοι οι χρόνοι όμορφοι και διαφορετικοί τύποι φορέματα δέσμευσης για την ινδική νύφη:

Έχετε αποφασίσει τι να φορέσετε στη μεγάλη σας μέρα; Λοιπόν, αν δεν είστε ακόμη πολύ κοντά σε αυτό, εδώ είναι μερικές ιδέες για να ξεκινήσετε να σκέφτεστε για αυτό. Εμπνευσμένο από το στιλ διασημοτήτων, αυτά τα φορέματα σίγουρα θα σας εμπνεύσουν.

1. Το Classic Saree:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Sarees είναι η κλασική στολή που πιθανότατα δεν θα βγει ποτέ από τη μόδα. Κάντε μια κλασική εμφάνιση με το αγαπημένο όλων των εποχών saree μετάξι με το ταιριάζουν με κάποια κατάλληλα κοσμήματα για να με αυτό. Δοκιμάστε μερικά hairdos που θα πάνε καλύτερα με το saree και θα κοσμούν με λουλούδια, το νοτιο ινδικό στυλ. Με μια μπλούζα προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις σας εδώ είναι μια όμορφη ινδική νύφη που συλλαμβάνει τους επιλαχόντες με ένα χαμόγελο.

2. Φόρεμα:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Μια άλλη όμορφη και όμορφη στολή είναι η φόρεμα. Αυτό το τελευταίο φόρεμα δέσμευσης για τη νύφη είναι βέβαιο ότι μια θεραπεία για να παρακολουθήσετε! Το φόρεμα είναι η πιο προτιμώμενη επιλογή των χριστιανών. Ωστόσο, η φόρεμα έχει προσαρμοστεί και σε άλλους πολιτισμούς. Εδώ είναι μια ρόμπα αρραβώνων που είναι πλήρης με μικρές διακοσμήσεις κάτω και ελάχιστα σχέδια σε αυτό. Το τμήμα του κορμού έχει υφάσματα και είναι ένα μικρό μανίκι. Συμπληρώνεται με λευκό κολιέ πέτρας και όμορφη τιάρα. Δοκιμάστε μια ωραία τρίχα για να πάρετε το σωστό βλέμμα.

3. Lehenga:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Ο Lehengas από την άλλη πλευρά του εξοπλισμού. Είναι η δεύτερη κατηγορία, το σύγχρονο είδος. Οι Lehengas έρχονται σε ποικιλία αποχρώσεων και χρωμάτων. Μερικές φορές η κορυφή και το lehenga που ακολουθούν έχουν αντίθεση χρώματα για να το κάνουν πιο ζωντανό και τολμηρό. Συνήθως έρχονται με κάποια βαριά δουλειά σε αυτά με τη μορφή κεντήματος ή άλλων έργων chamki. Αλλά εξαρτάται από εσάς! Θα μπορούσατε να επεξεργαστείτε ένα τέλειο lehenga, ακριβώς όπως σας αρέσει να είναι.

4. Κοστούμι:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Τα κοστούμια για τις γυναίκες έρχονται με βαριά σχέδια και φωτεινά χρώματα. Τις περισσότερες φορές είναι βαριές και έρχονται με πολλή δουλειά γι 'αυτούς. Είναι όμορφοι και μπορούν απλά να σας εντυπωσιάσουν με το σχεδιασμό τους. Τα κοστούμια προτιμώνται για λόγους ευκολίας και μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τον τρόπο που θέλετε να είναι. Ταιριάζοντάς το με κρεμαστά σκουλαρίκια θα πάει στοιχήματα μαζί τους, μαζί με μερικά βραχιόλια.

5. Gagra Choli:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Ο Gagra Cholis μοιάζει περισσότερο με τους Lehengas. Ωστόσο, lehengas φοριούνται έτσι ώστε να το κάνει να ταιριάζει γύρω από τη μέση, ενισχύοντας έτσι το σχήμα των γυναικών. Η Χόλη από την άλλη πλευρά φοριέται χαλαρά και είναι επίσης ιδανική φθορά. Η Χόλη μπορεί να είναι ραμμένη για να φαίνεται μεγάλη και όμορφη, καθιστώντας έτσι πιο κατάλληλο για μια δέσμευση. Μπορούν να συνδυαστούν με ελάχιστα κοσμήματα και μακρά κρεμαστά σκουλαρίκια. Η επιλογή των τολμηρών χρωμάτων θα το κάνει ελκυστικότερο.

6. Φόρεμα σχεδιαστή:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Designer φοράει είναι το επόμενο καλύτερο στην παρτίδα. Έχουν σχεδιαστεί έχοντας κατά νου τον τόνο και το ύψος του δέρματος, διασφαλίζοντας ότι όλα τα στοιχεία της φθοράς του σχεδιαστή πηγαίνουν καλά με το σώμα σας. Έρχονται σε αρκετά παστέλ χρώματα και άλλες τολμηρές αποχρώσεις για να προσδώσουν μια φυσική θετικότητα και λάμψη γύρω σας. Ενώ μπορεί να κάψουν τις τσέπες σας λίγο, είναι σίγουρο ότι αξίζει κάθε δεκάρα που πληρώνετε.

7. Φόρεμα για το σαλόνι:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Αυτό είναι ένα όμορφο μακρύ φόρεμα που θα πάει καλύτερα για μια βραδινή δέσμευση. Τα ανοιχτά χρώματα το καθιστούν απλό ενώ αυξάνουν τον τόνο και την ομορφιά του δέρματός σας. Τα αμάνικα χέρια είναι μια πρόσθετη άνεση, ενώ η λεπτή μπάντα στη μέση θα ανεβάσει το σχήμα του σώματός σας. Πηγαίνετε για το πιο μινιμαλιστικό μακιγιάζ και κοσμήματα για να τονίσετε μόνο το φόρεμα και τη φυσική ομορφιά σας.

8. Το Half Saree:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Αν θέλετε να πάτε πίσω στο χρόνο και να φέρετε την παραδοσιακή και αριστοκρατική μισή saree, εδώ είναι η έκκλησή μας να το κάνουμε! Κάντε το μισό saree σας κομψότερο με κάποια βαριά σχεδίαση και φωτεινά χρώματα. Δοκιμάστε μια πλήρη μπλούζα χειρός για να ταιριάζει απόλυτα και να καθίσετε άνετα. Διακοσμήστε τον εαυτό σας με μερικά κλασικά κοσμήματα και σταθείτε σε στυλ. Το νυφικό μισό saree είναι πλέον ένας δημιουργός τάσεων και καλείται ως το καλύτερο comeback φόρεμα εμπλοκής!

9. Σχεδιαστής Sarees:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Μια άλλη τάση είναι οι sarees σχεδιαστές. Τελευταία φορέματα δέσμευσης για τις γυναίκες περιλαμβάνουν τώρα το σετ σχεδιαστή. Είναι πολύ απαιτητικά επειδή είναι απλά, ήπια και έρχονται με πολύ ελάχιστη δουλειά σε αυτά. Ωστόσο, δεν αποτυγχάνουν να μας εντυπωσιάσουν. Επιλέξτε αυτά με τον τόνο του δέρματός σας και επεξεργαστείτε μερικά όμορφα σχέδια μπλούζας για να τα πάτε. Δοκιμάστε κλασικά χτενίσματα και περπατήστε με στυλ και υπερηφάνεια!

Φόρεμα αρραβώνων - μοντέρνα και ελκυστικά σχέδια για τις γυναίκες:

1. Κεντημένο φόρεμα δέσμευσης:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Εδώ είναι ένα δροσερό ινδικό στυλ φόρεμα που μπορείτε να φορέσετε για την ειδική ημέρα. Αυτό το φόρεμα γίνεται με υπέροχο υλικό που ρέει όμορφα. Το φόρεμα έχει λεπτή κεντητική εργασία στο μπούστο και τη φούστα. Ένα σάλι μπορεί επίσης να προστεθεί σε αυτό για να το κάνει τέλειο. Η ινδική νύφη που θα είναι θα φανεί εκπληκτική σε αυτή την ενδυμασία.

2. Μπλούζα με μακρύ μανίκι:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Δοκιμάστε αυτό το αραβικό φόρεμα φόρεμα για τη νύφη που έχει μακριά μανίκια και έχει το σχήμα μιας μπάλας φόρεμα. Το φόρεμα είναι γεμάτο με δαντέλα που φαίνεται εκπληκτική και κομψή. Το βραδινό φόρεμα είναι ιδανικό για την τελετή δέσμευσης και θα κάνει το κορίτσι να δείχνει σέξι και φωτεινό.

3. Φόρεμα αρραβώνων δαντέλας:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Εδώ είναι ένα φόρεμα φόρεμα δαντέλα για κορίτσι που είναι πραγματικά ανάσα. Το φόρεμα στυλ μπάλα φόρεμα γίνεται με υπέροχη δαντέλα υλικό με πριγκίπισσα κομμένα μπούστο. Τα κοντά μανίκια είναι χαριτωμένα και η φούστα φουσκώσει κάνει την κοπέλα να μοιάζει με πριγκίπισσα. Μπορείτε να επιλέξετε τα χρώματα που θέλετε να φορέσετε σε αυτή την ξεχωριστή μέρα.

4. Φόρεμα σατέν δέσμευσης:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Σατινέ είναι μια μεγάλη επιλογή για ειδικά φορέματα και αυτό το πανέμορφο σμαραγδένιο φόρεμα φόρεμα για την ινδική νύφη είναι απλά εκπληκτική. Το φόρεμα είναι κατασκευασμένο με σχεδιασμό εκτός ώμου και δαντέλες. Η σατέν φούστα έχει μια θαυμάσια φλόγα που της δίνει την εμφάνιση της πριγκίπισσας. Επιλέξτε ένα κομμάτι προς τα πάνω και θα δείτε εκπληκτική.

5. Φόρεμα σχεδίασης σχεδιαστή:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε αυτή την αναπνοή παίρνοντας ασημένιο και σμαραγδένιο πράσινο ινδικό φόρεμα φόρεμα. Το φόρεμα είναι κατασκευασμένο από ασημένιο μπούστο εργασίας και σμαράγδι σατέν φούστα. Το μπούστο είναι μακριά από τον ώμο και απλό με τις πούλιες. Η φούστα είναι κεντημένη με πανέμορφα λουλούδια που την καθιστούν εκθαμβωτική.

6. Φόρεμα δέσμευσης Trail:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Εδώ είναι κάτι εντελώς μοναδικό για να προσπαθήσετε για την αφοσίωσή σας. Αυτό το τελευταίο φόρεμα δέσμευσης για τη νύφη είναι ένα κόκκινο αναισθητοποίησης. Το φόρεμα είναι χωρίς μανίκια και έχει μια διαδρομή που συνδέεται με το πίσω μέρος του φορέματος. Αυτό θέτει το φόρεμα εκτός από τους άλλους. Το μπροστινό μέρος του φορέματος είναι κεντημένο περίπλοκο.

7. Φόρεμα Αχιλλέας:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Ένα άλλο ινδικό φόρεμα δέσμευσης για γυναίκες είναι αυτό το δελεαστικό φόρεμα σιφόν. Το φόρεμα είναι διακοσμημένο με ροδάκινο και ροζ χρώματα. Η φούστα είναι απλή σιφόν που έχει πλήρη φλόγες. Η κορυφή είναι κεντημένη απαλά με ασημί ή χρυσό νήμα. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό το φόρεμα για την απλή πολυπλοκότητα που προσφέρει.

8. Το φόρεμα αρραβώνα:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Το Tulle είναι ένα άλλο δροσερό υλικό που χρησιμοποιείται ευρέως για φορέματα. Αυτό το φόρεμα κόμματος αφομοίωσης γίνεται με υλικό τούλι που έχει καεί καλά στη φούστα. Το ντεκολτέ του γλυκού εντείνει το σώμα καλά. Το μπούστο και το πάνω μέρος της φούστας είναι διακοσμημένα με λουλούδια που το κάνουν να φαίνεται βασιλικό.

9. Φόρεμα δέσμευσης βαθιά neck:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Δοκιμάστε αυτό το εκθαμβωτικό ντεκολτέ φόρεμα για νύφη. Το φόρεμα είναι κεντημένο στην κορυφή και έχει και ένα τελικό άκρο. Αυτό κάνει μια εκπληκτική φόρεμα που θα ήθελα να είσαι μέσα. Τα χρώματα της φόρεμα μπορεί να είναι σε παστέλ αποχρώσεις ή ακόμα και πιο σκούρες αποχρώσεις.

10. Φόρεμα καλαμών:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Εδώ είναι ένα υπέροχο φόρεμα για γυναίκες που μπορείτε να επιλέξετε ως ειδικό φόρεμα. Το φόρεμα έχει σχεδιασμό λαιμού με βαθύ κάδο που επικεντρώνεται στο εσώρουχο σας. Η λεπτή γραμμή μέσης ενισχύεται με πλήρη φούστα. Όμορφα λουλούδια και διακοσμήσεις σε όλο το φόρεμα την καθιστούν μια καταπληκτική συλλογή ματιών.

11. V Φόρεμα για αρραβώνα:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Δοκιμάστε αυτό το μοντέρνο και καλύτερο φόρεμα εμπλοκής στο σχέδιο λαιμού V. Το φόρεμα έχει βαθύ V λαιμό και αμάνικο σχέδιο. Η φούστα είναι φουσκωμένη και έχει μήκος δαπέδου. Το σύνολο του ενδύματος είναι κατασκευασμένο με υλικό που είναι είτε μπροκάρ ή ζακάρ. Αυτό το δίνει μια βασιλική και βασιλική αφή.

12. Φόρεμα φόρεμα εργασίας:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Εδώ είναι ένα υπέροχο φόρεμα φόρεμα εργασίας που μπορείτε να φορέσετε την ημέρα δέσμευσης σας. Αυτό το φόρεμα δέσμευσης για τις γυναίκες είναι τέλειο επειδή έχει ένα λεπτό σχέδιο μέσης. Ο λαιμός είναι μια γραμμή λαιμού αγαπημένη με λεπτούς ιμάντες ώμου. Το φόρεμα είναι αξεσουάρ με μια υπέροχη ζώνη επίσης.

13. Φόρεμα λουλουδιών:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Αυτό είναι ένα εκθαμβωτικό τελευταίο φόρεμα αφοσίωσης που μπορεί να είναι ένα αναισθητοποίησης στη μεγάλη ημέρα σας. Το φόρεμα είναι απλό με σιλικόνη. Το διακοσμητικό μέρος αυτού του φόρεματος είναι τα λουλούδια που είναι ραμμένα σε όλο το φόρεμα, ειδικά στο πίσω μέρος και στο κάτω μέρος. Το ντεκολτέ είναι επίσης διακοσμημένο με τα ίδια λουλούδια.

14. Ένα φόρεμα ώμου:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Πηγαίνετε εκπληκτικά σε αυτό το ένα απλό φόρεμα φόρεμα ώμου που θα θαμπώσει όλους γύρω. Το φόρεμα είναι στολισμένο με λουλούδια μέχρι το μήκος του γόνατος. Το κάτω μέρος της φούστας παραμένει απλό με φλόγες. Μπορείτε να προσθέσετε μια λεπτή ζώνη με αυτό το φόρεμα που προσθέτει χαρακτήρα σε αυτό. Το ένα εφέ ώμου είναι υπέροχο και διασκεδαστικό.

15. Φόρεμα με τα χείλη:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Halter λαιμό στυλ είναι επίσης μια καλή επιλογή για φόρεμα για τη δέσμευση για το κορίτσι. Αυτό το φόρεμα είναι σε λευκή δαντέλα με το σχέδιο του λαιμού στο επάνω μέρος. Το κατώτατο σημείο είναι επίσης υπέροχο με την υψηλή χαμηλή γραμμή. Δοκιμάστε αυτό το σχέδιο αν θέλετε να κρατάτε τα πράγματα απλά και τέλεια.

16. Βαμβακερό φόρεμα δέσμευσης:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Το Velvet είναι ένα άλλο από αυτά τα βασιλικά υλικά που μετατρέπονται σε φανταστικά ενδύματα για ειδικές περιπτώσεις. Αυτό το βελούδινο ινδικό σχεδιαστικό φόρεμα για εμπλοκή είναι τέλειο με το μπούστο δαντέλα του. Τα χρώματα είναι συνήθως σκοτεινά και το σμαράγδι είναι το πιο περιζήτητο. Δοκιμάστε αυτό για τη μεγάλη ημέρα σας.

17. Φόρεμα στυλ γοργόνας:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Αυτό το αθόρυβο φόρεμα σιφόν για να φορέσει σε εμπλοκή είναι ένα αναισθητοποίησης. Το φόρεμα είναι διακοσμημένο με διακοσμητικά κρύσταλλα στο μπούστο. Η φούστα σιφόν είναι αγκάλιασμα της φιγούρας στη μέση και στη συνέχεια ξεφλουδίζει μόνο κάτω από τα γόνατα. Αυτό το φόρεμα θα ενισχύσει τις καμπύλες σας και θα σας κάνει να μοιάζετε με μοντέλο.

18. Φόρεμα δέσμευσης:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τα φορέματα σιφόν με καθαρό υλικό. Αυτό το καθαρό υλικό προστίθεται συνήθως στην κορυφή του φορέματος. Αυτό στη συνέχεια διακοσμείται με πούλιες ή χάντρες ή κρύσταλλα. Αυτό το φόρεμα είναι εντυπωσιακό και σας κάνει να φαίνεστε τόσο σέξι και όμορφο. Το μισό μανίκι φόρεμα είναι ιδανικό για να κάνει τη μεγάλη σας μέρα το πιο αξέχαστο.

19. Ασημί φόρεμα δαντέλας:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Ένα από τα καλύτερα χρώματα για τη δέσμευση είναι το ασήμι και αυτό το ασημένιο φόρεμα δαντέλας είναι ακριβώς το σωστό. Το φόρεμα είναι εκτός ώμου και με πίσω πλάτη. Η πλάγια σχισμή στο φόρεμα δίνει μια εκπληκτική εμφάνιση. Θα φανεί σέξι σε αυτόν τον αριθμό και είναι σίγουρο ότι θα κάνει το γαμπρό σας να είναι σάλι σε σας.

20. Φόρεμα μανίκια δαντέλα:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Εάν η δαντέλα δεν είναι το πράγμα σας, τότε μπορείτε να πάτε για αυτό το κομψό φόρεμα γοργόνα στυλ με σατέν υλικό. Το φόρεμα είναι απλώς διαφορετικό με μανίκια δαντέλα σε απλό ένδυμα. Αυτή η λεπτομέρεια κάνει όλη τη διαφορά σε αυτό το φόρεμα. Είναι πραγματικά εκπληκτικό.

21. Μικρό ίσιο φόρεμα:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Εδώ είναι ένα πλήρες φόρεμα δαντέλα που είναι σύντομη και απλή. Το φόρεμα με μακριά μανίκια είναι ίσια κοπή και αυτό σας δίνει μια όμορφη εμφάνιση. Το φόρεμα είναι διακοσμημένο στο στρίφωμα με ανοιχτή δαντέλα στην εργασία. Ένα πόνυ με τα μαλλιά της ουράς και τα μακρά σκουλαρίκια θα συμπληρώσουν τέλεια αυτή την εμφάνιση.

22. Φόρεμα τσέπης:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Δοκιμάστε ένα μοντέρνο φόρεμα με σχέδιο A-line. Αυτό το φόρεμα έχει ένα μπούστο δαντέλα και σατέν φούστα. Η φούστα έχει τσέπες και στις δύο άκρες και αυτή είναι η μοντέρνα λεπτομέρεια στο φόρεμα. Το φόρεμα με μακριά μανίκια μπορεί να γίνει εκπληκτική σε οποιοδήποτε χρώμα.

23. Φόρεμα Αδέσμευτης Μανίκι:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Εδώ είναι ένα φόρεμα μήκους τσαγιού για εμπλοκή που μπορείτε να καυχηθείτε μέσα. Το μανίκι εδώ είναι διαφορετικό και έχει δεσμούς και στα δύο άκρα. Αυτό προσθέτει χαρακτήρα στο φόρεμα. Το διακοσμημένο έργο στο φόρεμα το καθιστά απλά θεαματικό.

24. Φόρεμα περιτύλιξης:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Δείτε αυτό το κομψό σατέν φόρεμα που μπορεί να είναι ένα τέλειο φόρεμα για εσάς. Το φόρεμα στυλ περιτύλιξης δίνει τις καμπύλες σας όλο το πλεονέκτημα. Ο λαιμός V του φορέματος επιδεινώνεται με ένα φουσκωτό κολάρο. Ένα σατέν φύλλο που είναι δεμένο σε ένα τόξο κάνει μια εκπληκτική επίδραση.

25. Φόρεμα δεξαμενών:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Εδώ είναι μια δελεαστική μακρύ φόρεμα δεξαμενή μπουκαλάκι σε λευκό που μπορεί να είναι το τέλειο και σέξι φόρεμα δέσμευσης για σας. Το μήκος του φόρεμα σας κάνει να φαίνονται ψηλότερα και πιο αδύνατα. Ο βαθύς λαιμός του φόρεμα είναι άλλο προστιθέμενο έλξη. Προσθέστε σε ένα απλό κολιέ και είστε μέσα για την ημέρα.

26. Στέκεται Φωτισμός Φόρεμα:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Μία από τις πιο πρόσφατες τάσεις στο φόρεμα είναι οι μόνιμες φωτοβολίδες. Αυτές οι φωτοβολίδες ξεκινούν από τη μέση και έτσι μπορείτε να έχετε διάφορα στρώματα φλερτ για το φόρεμά σας. Αυτό το φόρεμα δέσμευσης γίνεται πριγκίπισσα όπως με τις εκατοντάδες στρώματα φωτοβολίδων γύρω από τη μέση. Η κορυφή είναι απλή με λεπτή εργασία sequin.

27. Φόρεμα της πλάτης:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Δοκιμάστε αυτό το κόκκινο σέξι φόρεμα επίδεσμο που είναι ένα φόρεμα πολλαπλών χρήσεων. Το φόρεμα μπορεί να μετατραπεί σύμφωνα με την επιλογή σας. Μπορείτε να το συνδέσετε στο πίσω μέρος ή να το γυρίσετε με τον τρόπο που θέλετε. Αυτό το φόρεμα σας δίνει πολλές επιλογές και συνεπώς είναι γεμάτο δυνατότητες.

28. Φόρεμα για αγάπη χωρίς στράπλες:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Fancy κάτι σχεδιαστής έπειτα πάει μέσα για αυτό το χρώμα μπλοκάρει στράπλες φόρεμα. Αυτό το ασπρόμαυρο φόρεμα είναι τέλειο για εσάς, αν σας αρέσει ένα φόρεμα πλήρους μήκους. Το μικρό λουλούδι στη μέση κάνει μια χαριτωμένη προσθήκη. Το φόρεμα A-line μπορεί να είναι δικός σας αν σας αρέσει η απλότητα.

29. Φόρεμα μανικιών μπαλονιών:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Επιλέξτε αυτό το εντελώς εκπληκτικό φόρεμα δέσμευσης σε λευκές πούλιες. Το φόρεμα είναι κοντό με κλειστό λαιμό. Η προσέλκυση αυτού του φόρεματος είναι τα μανίκια μπαλονιών. Τα μανίκια πλήρους μήκους διογκώνονται στον καρπό. Αυτό το εκθαμβωτικό φόρεμα είναι ένα αληθινό αναισθητοποιό και σίγουρα θα μοιάζετε με μια ντίβα σε αυτό.

30. Φόρεμα φόρεμα στυλ Cape:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Δοκιμάστε αυτό το φόρεμα φόρεμα φόρεμα cape ως όμορφο ένδυμα για μια όμορφη μέρα. Αυτό το ακρωτήριο συνδέεται επίσης με ένα μανίκι. Η φούστα είναι φουσκωμένη και φαρδιά. Αυτό το φόρεμα είναι υπέροχο με τα χρώματα που θα θέλατε. Ακόμα και το γκρίζο φαίνεται εκπληκτικό σε αυτό το φόρεμα και θα σας κάνει να λάμψετε.

Φορέματα δέσμευσης για κορίτσια:

Λοιπόν τώρα αυτό είναι ταξινομημένο, τι γίνεται με μερικές τελευταίες φορεσιές δέσμευσης για τα κορίτσια; Το φόρεμα για τη δέσμευση για κορίτσι είναι σίγουρα διασκεδαστικό! Οι περισσότεροι από αυτούς επιλέγονται τόσο πολύ με την τάση και θα λύσουν το σημαντικό σας πρόβλημα «τι να φορέσω;». Φανταστείτε με αυτές τις ιδέες και σας στοιχηματίζουμε ότι θα έχετε γυρίσει μερικά πρόσωπα στο πλευρό σας.

1. Φόρεμα Ακρωτηρίου:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Οι καπετανοί είναι αυτοί που βρίσκονται σε μεγάλη ζήτηση σήμερα. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε ένα συνδυασμό φόρεμα και ένα ακρωτήριο ή ακόμα και τα αφαιρούμενα καπέλα που θα σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε το ντύσιμο σε οποιαδήποτε ημέρα, χωρίς πάντα να φορούν το ακρωτήριο. Οι Sarees παίρνουν επίσης ένα makeover με το ακρωτήριο.

2. Long Cut Kurtas με Palazzo:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Ένας άλλος τρόπος για να λάμψει απλό, αλλά να κάνει την παρουσία σας αισθητή είναι μέσω του κλασικού συνδυασμού των μακριών straight kurtas, με το σωστό palazzo. Είναι άνετα φθορά και εύκολη μεταφορά. Φαίνονται απλά με μια λεπτή πινελιά στυλ και grand.

3. Anarkali:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Το Anarkali είναι ένα άλλο δημοφιλές ρούχο που φαίνεται τέλειο και ραμμένο για ειδικές στιγμές και στιγμές. Τα παστέλ χρώματα θα είναι μια καλή επιλογή για τη δέσμευση και θα αποδειχθεί ένα απλό φόρεμα δέσμευσης πάρα πολύ! Θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε την άλλη σειρά φωτεινών χρωμάτων για την ημέρα.

4. Saree:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Ποτέ δεν θα είχαμε την πολυτέλεια να απαριθμήσουμε το κλασικό saree. Sarees του απλού είδους και της φύσης μπορεί να είναι ένα άλλο καλό φόρεμα μέρος εμπλοκής για τα κορίτσια. Είναι απλά και παράγουν τον τόνο ολόκληρης της τελετής. Οι Sarees είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε γεγονός. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το σωστό για το κατάλληλο γεγονός.

5. Απλό Lehengas:

45 μοντέρνα αρραβώνων που είναι πτώση των σιαγόνων Στυλ στη ζωή

Ο Lehengas μπορεί να είναι κάτω απλά απλός και ευχάριστος στο μάτι. Τα ήπια χρώματα φαίνονται εντυπωσιακά, απλά και κομψά. Δεν έρχονται με πολλή δουλειά ή κέντημα και επομένως είναι εύκολο να μεταφέρουν. Ο Lehengas δίνει επίσης σχήμα στο σώμα γύρω από τη μέση.

Ενώ ο ενθουσιασμός για τη δέσμευση μπορεί να είναι κάτι που μπορείτε να απολαύσετε, η επιλογή να χρειαστεί να επιλέξετε το σωστό φόρεμα μπορεί μερικές φορές να γίνει πολύ τρομακτικό. Ωστόσο, αν είστε σαφείς σχετικά με το είδος του φόρεμα που θέλετε να φορέσετε, το υπόλοιπο των ιδεών μπορεί να ρέει από αυτό το άρθρο με κάποια καινοτομία του σχεδιαστή σας και τον εαυτό σας. Έτσι, εδώ είναι οι ιδέες μας για να εμπνευστείτε. Κατεβείτε στη δουλειά και αρχίστε να εργάζεστε έξω!

Η αφοσίωση είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής ενός κοριτσιού. Αυτή την ημέρα πρέπει να θυμόμαστε και να αγαπάμε. Χρησιμοποιήστε ένα από αυτά τα στυλ φόρεμα για να κάνετε να μοιάζετε με μια ντίβα και να ζαλίζετε τον κόσμο. Τα φορέματα είναι συνήθως πλήρους μήκους και είναι διακοσμημένα με χάντρες, πούλιες ή δαντέλες. Σατέν, σιφόν, βελούδο είναι τα διάφορα υλικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε το φόρεμά σας. Δοκιμάστε τα διάφορα στυλ λαιμών και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στον τύπο του σώματός σας.

Leave A Comment

16 − 10 =