38 εβδομάδες εγκυμοσύνης – Συμπτώματα και εμβρυϊκή ανάπτυξη Στυλ στη ζωή

Η όλη διαδικασία εγκυμοσύνης εννέα ολόκληρων μηνών βασίζεται σε μια μορφή 40 εβδομάδων όπου η παρακολούθηση και η ανάπτυξη του μωρού γίνεται σε εβδομαδιαία βάση. Την 38η εβδομάδα, έχει επιτευχθεί ο τελικός βαθμός. Σε δύο μόλις εβδομάδες η ζωή σας πρόκειται να αλλάξει. Σε προειδοποίηση δύο εβδομάδων θα θεωρήσατε κάτι περισσότερο από μια γυναίκα. Μια μητέρα; αλλά σε όσους δεν γνωρίζουν ακόμα τις ημέρες της εγκυμοσύνης σας, αυτή η διαδικασία δεν είναι πάντα απαλή και γλυκιά, αν και έχει τις δίκαιες στιγμές της.

38 Weeks of Pregnancy

Οι πρώτοι μήνες είναι αναταραχή που ακολουθείται από τους επόμενους μήνες προσαρμογής στη νέα σας ευθύνη. Οι τελευταίοι μήνες βλέπουν και πάλι την αναταραχή όταν μέσα από τις φακίδες στο δέρμα σας και το κύπελλο σαλάτες στο χέρι σας, δημιουργεί μια νέα ζωή έτοιμη να βγει έξω στον κόσμο μόνο έξυπνη και ισχυρή.

Βάλτε μερικά βάρη:

Αρχικά η διαδικασία ξεκινάει με το μικρό σύντροφο που προσπαθεί να κάνει το σώμα του να λειτουργήσει σαν ένα σωστό ανθρώπινο ον και ως εκ τούτου, στην αρχή πρόκειται για μια σκελετική δομή που κάνει τα εσωτερικά όργανα να το δημιουργούν εν κινήσει καθώς το σώμα του τελειώνει για το εξωτερικό κόσμος. Την 38η εβδομάδα, το κύριο σύνθημά του είναι να προσθέσει τις λίβρες σε αυτόν δεδομένου ότι μέσα σε μια απλή δύο εβδομάδες πρέπει να αποτολμήσει έξω στον κόσμο και μόνο. Τώρα η μητέρα αρχίζει να αισθάνεται το βάρος στο σώμα της ενώ ο μικρός αναπτύσσει σταθερά εκείνα τα λιπαρά στρώματα κάτω από το δέρμα του.

Δείτε περισσότερα: 34 εβδομάδες έγκυος βρεφικό βάρος

Επιφανειοδραστικό:

Οι πνεύμονες για το μικρό πράγμα από αυτή την εβδομάδα, έχουν τελειοποιηθεί με τα δύο μικρά σάκοι που ήδη τράνταγμα του αέρα του και να τα μετατρέψει σε διοξείδιο του άνθρακα. Μέχρι τώρα το μωρό δεν απαιτεί πλέον το κορδόνι της μητέρας να αφήσει οξυγόνο στο σύστημά του από τότε που οι πνεύμονες αντλούν και να περάσουν στο δικό του οξυγόνο. Σύντομα μέσα σε ένα δεκαπενθήμερο θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει τα κέρδη του. Συχνά υπάρχει ένα στοιχείο που υπάρχει μεταξύ των πνευμόνων που ονομάζεται τασιενεργό που εμποδίζει τους πνεύμονες να κολλήσουν μεταξύ τους ή το διάφραγμα και επομένως η ανάπτυξή του έχει ήδη τεθεί σε δράση.

Η ρουτίνα φροντίδας του δέρματος:

Τις πρώτες μέρες θα βρούμε το δέρμα της καλυμμένο με vernix caseosa, ένα άσπρο τυρί σαν μαλακό κηρώδες στοιχείο που θα καλύπτει το δέρμα της καθώς θα επιπλέει στο αμνιακό υγρό της. Αυτό ήταν παρόν για να εμποδίσει το δέρμα του κόλπου να τσαλακωθεί ή να τσαλακωθεί. Τώρα, όμως, την τρίτη τελευταία εβδομάδα που τελειώνει η διαδικασία, το vernix του μωρού αρχίζει να αποβάλλεται, κάνοντας το αμνιακό υγρό κρεμώδες και λευκό. Η παρουσία μαλακών μαλλιών που ονομάζονται lanugos αρχίζει να ξεθωριάζει.

Δείτε περισσότερα: 37 εβδομάδες έγκυος

Γλύψτε το κάτω:

Μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, θα συνειδητοποιήσετε ότι το επίπεδο του αμνιακού υγρού έχει πέσει κάτω και ότι έχει μειωθεί σε μόλις λίτρο τώρα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το μωρό σας παίρνει σκασίματα από το υγρό που θα αποθηκευτεί στο σώμα του και μετά την επεξεργασία του με τη χολή θα βγει ως πρώτο έντερο του μωρού σας. Μέχρι το τέλος της διαδικασίας το αμνιακό υγρό θα μειωθεί σε μόλις 4 ή 5 φλιτζάνια.

Ακριβής τελειότητα:

Το κύριο εσωτερικό και εξωτερικό πλαίσιο έχει διευθετηθεί αλλά η ακρίβεια εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη. μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, τα καρφιά στα πόδια και στα χέρια θα είναι τέλεια ευθυγραμμισμένα και ίσως ακόμη και λίγο περισσότερο από ό, τι απαιτείται. Τα θυλάκια των τριχών θα είναι προεξέχοντα αν δεν είναι μια κεφαλή γεμάτη από απαλά μαλλιά. Τα μαλλιά προσώπου όπως το φρύδι και οι βλεφαρίδες μοιάζουν πολύ καλά.

Τοποθετημένος στη θέση:

Ακόμα και πριν το χτύπημα αυτό το χρονικό πλαίσιο το μωρό εργάστηκε στη θέση του και από τώρα θα την βλέπατε ανάποδα με το κεφάλι στραμμένο προς την αυχενική είσοδό της καθώς είναι έτοιμο να φύγει. Αυτό όμως δεν είναι μια δυσάρεστη θέση γι 'αυτήν, δεδομένου ότι το ωοειδές σχήμα των αχλαδιών σας δίνει την τέλεια βάση για το κεφάλι.

Η μητέρα μαζί με το μωρό περνά μέσα από τις αλλαγές επίσης. Οι 40 εβδομάδες συνήθως ταξινομούνται σε τρία τρίμηνα, το πρώτο, το δεύτερο και το τρίτο και μέσα σε αυτήν την περίοδο εδώ είναι μερικές από τις αλλαγές τις οποίες πρέπει να ανησυχεί η μητέρα.

Δείτε περισσότερα: 36η Εβδομάδα της Περιποίησης

Η μάσκα της εγκυμοσύνης:

Με τη συνεχιζόμενη διαδικασία, μερικές μητέρες να λάμπουν σε ένα χρυσό φωτοστέφανο με ένα άψογο δέρμα. Αλλά για τους περισσότερους από εμάς, υποφέρουμε από τις επικείμενες αναρίθμητες φακίδες και μπαλώματα και καφέ κηλίδες και πτυχώσεις. Ωστόσο, αυτό είναι ένα σύνηθες σύμπτωμα της εγκυμοσύνης που δεν μπορείτε να κρύψετε και έτσι πρέπει να ζήσετε μαζί της. Υπάρχει πάντα βεβαιότητα ότι θα ξεθωριάσουν όταν τελειώσει η διαδικασία.

Τα ράμματα:

Μέχρι τώρα το μωρό σας ζυγίζει σχεδόν επτά και μισή κιλά με σχεδόν 20 ίντσες στη μέτρηση. Σε ένα τέτοιο σημείο, μπορείτε να αισθανθείτε την πίεση στο σώμα σας όλο και περισσότερο. Καθώς τα τοιχώματα της μήτρας και της κοιλιάς σας τεντώνονται δυνατά, τώρα μπορείτε να δείτε τη μορφή των ραγάδων στο στομάχι σας. Το δέρμα δεν είναι πλέον σε θέση να επεκτείνει πλέον τις ρωγμές και τις συνδέσεις και αυτός είναι ο λόγος που γύρω από αυτή τη φορά μπορεί να αισθανθείτε μια μαλακή φαγούρα εδώ και εκεί.

Συχνές διακοπές στο μπάνιο:

Τώρα που το μωρό έχει τοποθετηθεί στον πυρήνα του τραχήλου της μήτρας και θέλει να κινηθεί προς τα έξω, θα αισθάνεστε επιπλέον πίεση στην ουροδόχο κύστη σας τώρα. Αυτή η πίεση θα ήταν αρκετή για να μην κρατήσετε επιπλέον πίεση στα ούρα στην ουροδόχο κύστη σας και έτσι τώρα πρέπει να τρέχετε πιο συχνά στο μπάνιο.

Συσπάσεις:

Το σώμα σας αισθάνεται την ανάγκη να εξασκηθείτε για την τελευταία μέρα και παρόλο που οι κλάσεις της εργασίας σας έχουν δώσει τις συμβουλές για τη διαδικασία, το σώμα σας τώρα θα εντείνει τις μικρές συσπάσεις που έχετε αισθανθεί τις τελευταίες εβδομάδες. Αυτές ονομάζονται συστολές του Braxton Hick μετά από τον ιδρυτή τους και είναι ψεύτικες συσπάσεις που προετοιμάζουν τους ωοθηκικούς τοίχους σας για το επερχόμενο γεγονός. Μέχρι τώρα η συχνότητα και η ένταση θα αυξηθούν.

Παραγωγή βλέννας:

Σε αυτό το στάδιο, το σώμα θα ρίχνει βλέννα με τεράστιο ρυθμό και αυτό είναι φυσικό και δεν υπάρχει τίποτα που να ανησυχεί πολύ, αφού δεν είστε ο μόνος που αντιμετωπίζει. Ακόμα και η μητέρα σας έχει αντιμετωπίσει και πέρασε από εκείνο το στάδιο. Ο τράχηλος μαλακώνει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και κάνει την προετοιμασία για τη μετάβαση στην εργασία. Είναι συναρπαστικό πώς ο οργανισμός μας μπορεί να αλλάξει αυτόματα ανάλογα με τις συγκεκριμένες καταστάσεις. Αυτό είναι ένα από τα κύρια συμπτώματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγετε. Μπορείτε να είστε καθαροί και να φροντίζετε σωστά το σώμα σας, αλλά δεν υπάρχει αποφυγή αυτής της κατάστασης.

Πρήξιμο:

Εκτός από τα ραγάδες, υπάρχει κάτι άλλο που θα διαρκέσει ακόμα και μετά τον τοκετό. Το πρήξιμο στο πόδι και τα ανώτερα τμήματα των ποδιών είναι φυσιολογικά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ένα πράγμα που κάνετε γι 'αυτό είναι να πιέσετε τα πόδια. Κάντε λιγότερο περπάτημα και προσφέρετε περισσότερο ξεκούραση στα πόδια. Αυτό θα βοηθήσει να μειωθεί το πρήξιμο στα πόδια και αυτό αποδείχθηκε ένας από τους πιο φυσικούς τρόπους για να μειώσει το πρήξιμο. Ναί! Υπάρχουν πάντα παυσίπονα διαθέσιμα που θα βοηθήσουν στη μείωση των πόνων στα πόδια. Αυτό είναι πιθανώς ένας από τους πιο ανθυγιεινούς τρόπους για τη μείωση του πόνου. Δεδομένου ότι, θα πρέπει να πάρετε πολλά από αυτά σε καθημερινή βάση για να μειώσετε το τακτικό πρήξιμο και αυτό δεν είναι υγιές για σας. Έτσι, παίρνοντας την πίεση από τα πόδια με περπάτημα λιγότερο μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη.

Δραστηριότητα εβδομάδας της 38ης εβδομάδας της εγκυμοσύνης:

Είστε σίγουρα στη θέση ότι ορισμένοι περιορισμοί πρέπει να είναι ασκήσεις στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Όπως συζητήθηκε νωρίτερα, θα πρέπει να περπατήσετε λιγότερο, καθώς αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο για το ταχέως εξελισσόμενο μωρό. Θα πρέπει να υπάρχει κάποια κίνηση μέσα στην οποία να μπορεί να γίνει αποδεκτή. Αλλά η υπερβολική κίνηση με το αγέννητο παιδί στο στομάχι δεν μπορεί να γίνει ανεκτή, ειδικά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μπορεί να υπάρχουν βραδιές αναψυχής το βράδυ και θα πρέπει επίσης να υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί στη διατροφή, κάτι που θα πρέπει να ακολουθήσετε στη λέξη. Μιλώντας και μοιράζοντας τα συναισθήματα μπορεί να γίνει όπως αυτό θα μειώσει εύκολα το ψυχικό στρες. Εάν εργάζεστε σε κάποια ρουτίνα όπως ο διαλογισμός που σας επιτρέπει να μειώσετε το άγχος, τότε βάλτε κάποια επιπλέον προσπάθεια σε αυτό καθώς αυτό θα έρθει σε πρακτικό.

Η προαγωγή της ψυχικής υγείας εκτιμάται πάντα και δεν μπορεί κανείς απλώς να περάσει από αυτό το συγκεκριμένο στάδιο εύκολα όπως αυτό. Αλλά μην ανησυχείτε! Με τη βοήθεια μιας τόσο διανοητικής δύναμης και καλών συμβουλών, θα βγείτε από αυτή την αγχωτική κατάσταση σε χρόνο μηδέν. Εχε πίστη.

38 εβδομάδες Έγκυος Εβδομάδα Διατροφή και Άσκηση:

Η διατροφή και η άσκηση είναι ο θαυμάσιος συνδυασμός που μπορεί να κάνει το σώμα υγιές από τον πυρήνα. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κάνετε το σώμα ευκίνητο και να κρατήσει σε μια κατάσταση απόδοσης σωστή πρόσληψη βιταμινών και μετάλλων είναι απαραίτητη. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα τρόφιμα που θα χρειαστείτε για να είστε υγιείς και να ταιριάζουν.

 • Κοτόπουλο Tikka: αυτή είναι μια πικάντικη επιλογή για πρωτεΐνες. Εάν έχετε τις σωστές αναλογίες άπαχου κρέατος και κοτόπουλου, τότε το σώμα σας θα παραμείνει υγιές. Ας ελπίσουμε ότι πολλές γυναίκες θα είναι λαχτάρα για το συγκεκριμένο σνακ, αφού περάσουν από πολλούς περιορισμούς των τροφίμων τους τελευταίους μήνες.
 • Ψητά Μπανάνα Μάρκες: αυτή είναι μια καλή και νόστιμη πηγή σιδήρου. Ποιος δεν αγαπά αυτό. Με το σωστό καρύκευμα αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο δροσιστικά σνακ όλων των εποχών. Αν ψάχνετε για αυτό το συγκεκριμένο φαγητό στην αγορά, τότε αυτό θα είναι μια κακή επιλογή, δεδομένου ότι μπορούν να αναμιχθούν με τα μεταποιημένα τρόφιμα. Θα πρέπει να τα κάνετε στο σπίτι. Αν βρίσκεστε σε ποτά, τότε είναι μερικά αναζωογονητικά ποτά και χυμοί φρούτων που διατηρούν πάντα το σώμα υγιές και το μυαλό χαλαρό. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γυμναστείτε, να το πιστέψετε ή όχι. Παρακάτω είναι μερικά από τα καλύτερα σπιτικά χυμοί φρούτων που έρχονται σε πρακτικό.
 • Ντομάτα-χυμός μήλου: αυτός είναι ένας νόστιμος τρόπος να παραμείνετε υγιείς. Αν ψάχνετε για μερικά από τα καλύτερα τρόφιμα έξω εκεί, τότε αυτό είναι πιθανώς ένα από τα καλύτερα εκείνα που μπορείτε να ωφελήσετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αυτό το συγκεκριμένο έρχεται με την καλοσύνη της φύσης και μπορεί να υποστηριχθεί ότι είναι ένα από τα ωραιότερα πράγματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της εγκυμοσύνης, το οποίο θα είναι απόλυτα κατάλληλο για την υγεία σας.
 • Φρέσκος χυμός φρούτων: εκτός από ένα συνδυασμό μόνο δύο φρούτων, υπάρχουν επίσης πολλά άλλα τρόφιμα, που μπορείτε να έχετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ένα φρέσκο ​​ποτήρι χυμό φρούτων μαζί με μερικούς μικρούς κύβους πάγου θα χρειαστεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου να παραμείνετε υγιείς και να ανανεώνεστε όλη την ημέρα.
 • Χυμός μάνγκο: τα βράδια είναι πραγματικά απογοητευτικά. Καθώς θα πρέπει να κοιμηθείτε νωρίς και να ξυπνήσετε την επόμενη μέρα και να επαναλάβετε την ίδια ρουτίνα. Έχοντας ένα ποτήρι παγωμένο χυμό μάνγκο δεν θα βλάψει. Αντίθετα, θα κάνει το βράδυ πιο συναρπαστικό.
 • Ασκηση: υπάρχουν μερικές βασικές ασκήσεις που θα βοηθήσουν στα θέματα του τραχήλου της μήτρας και επίσης με την προσαρμογή του μωρού. Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες ασκήσεις που μπορούν να γίνουν όταν είστε έγκυος γυναίκα 38 εβδομάδων.
 • Το περπάτημα: Αυτή είναι μια από τις καλύτερες ασκήσεις στις οποίες μπορεί κανείς να ασχοληθεί. Είναι ένα από τα πρωταρχικά πράγματα εκεί έξω και θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αν δεν περπατάτε. Η εμπλοκή σε κάποια κίνηση που επιτρέπει την σωστή κίνηση των ποδιών και κάποια πίεση στο κάτω μέρος της κοιλιάς μπορεί να σας κάνει τεμπέλης από τον πυρήνα και αυτό μπορεί να προκαλέσει ψυχικές αιτίες για κάποια σοβαρά αναδυόμενα θέματα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
 • Καθίστε στην μπάλα του φαρμάκου: η μπάλα του φαρμάκου θα έρθει σε κάποια χρήση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η μπάλα που χρησιμοποιήθηκε για να σταθεροποιήσει τον πυρήνα και να κάνει λάθη, θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να καθίσει τώρα. Απλά απλά καθίστε στην μπάλα και στηρίξτε το προς τα εμπρός. Αυτό θα βοηθήσει με την προσαρμογή του σώματος του μωρού και να καθίσει στην ιατρική μπάλα συνιστάται επίσης από ειδικούς.

Συμβουλές για την αντιμετώπιση του άγχους:

Το άγχος είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και θα έχετε κατάθλιψη καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, εάν δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε το ψυχικό στρες μέσα στην κατάλληλη στιγμή.

 • Μίλα σε ανθρώπους: μερικές φορές το άτομο που ασχολείται με το άγχος δεν μπορεί να παρακολουθήσει τον κύριο λόγο πίσω από το άγχος. Μιλώντας στους ανθρώπους για το πρόβλημα βοηθάει στην αντιμετώπιση του προβλήματος μπροστά στα μάτια σας και θα είστε σε θέση να λύσετε εύκολα το άγχος εκείνο το χρόνο. Το άγχος είναι πιθανώς ένα από τα πρωταρχικά ζητήματα που θα πρέπει να μειωθούν κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος.
 • Φίλοι Circle Συζήτηση: μιλώντας σε ξένους θα είναι λιγότερο επωφελής από τη λήψη σε φίλους. Κυριολεκτικά δεν χρειάζεται να πάτε για μια βραδιά με τους φίλους σας. Αντίθετα, θα είναι καλύτερα να κρατήσετε τον κύκλο περιορισμένο σε ανθρώπους που σας γνωρίζουν αρκετά καλά. Θα ακούσουν και σίγουρα θα βρουν μερικές λύσεις που θα αποδειχθούν χρήσιμες. Ακόμα και οι ειδικοί συστήνουν τους πελάτες τους με την τεχνική συζήτησης κύκλου φίλων για την αντιμετώπιση του άγχους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
 • Ασκήσου καθημερινά: η καθημερινή άσκηση έχει τους τόνους των οφέλη και σας εκπληκτικά βοηθά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης επίσης. Εάν είστε κάποιος που αγαπά να ασκεί καθημερινά, τότε αυτό δεν θα είναι πραγματικά δύσκολο για σας. Αλλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης άσκηση φαίνεται να είναι πάρα πολύ σκληρή. Αλλά απλώς κάνετε τις παραπάνω τεχνικές για να αντιμετωπίσετε τα επερχόμενα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε κατά τη διάρκεια του τοκετού. Οι κοπές πρέπει επίσης να γίνονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά με ένα μαξιλάρι στο κάτω μέρος. Αυτά θα είναι περισσότερο σαν καταλήψεις ελεύθερων κουτιών.

Ιατρική περίθαλψη και τακτικός έλεγχος:

 • Ο τακτικός έλεγχος είναι ίσως ένα από τα καλύτερα πράγματα που θα βοηθήσουν στην παρακολούθηση της κίνησης του μωρού κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι έλεγχοι είναι κάτι που σας υπενθυμίζει την υγεία σας και ποιες βελτιώσεις πρέπει να γίνουν.
 • Όταν πρόκειται για συμπτώματα, υπάρχουν ορισμένες ιατρικές καταστάσεις που αντιμετωπίζουν σχεδόν όλες οι έγκυες γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και υπάρχουν προφανώς διαθέσιμα φάρμακα για αυτές τις καταστάσεις, τα οποία συζητούνται παρακάτω.
 • Για παυσίπονα για να αντιμετωπίσετε πόνους και πρήξιμο, μπορείτε να πάρετε Acetaminophen. Είναι ένα από τα καλύτερα φάρμακα για έγκυες γυναίκες για την αντιμετώπιση της εγκυμοσύνης.
 • Η δυσκοιλιότητα μπορεί να απομακρυνθεί με τη βοήθεια του Dulcolax. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα εκεί έξω που είναι αρκετά ικανά να μειώσουν τα προβλήματα του εντέρου κατά τη διάρκεια των 38 εβδομάδων του σταδίου της εγκυμοσύνης.
 • Εάν ασχολείστε με δυσπεψία και άλλα θέματα, τότε το Pepcid θα είναι πραγματικά καλό για σας. Αυτό είναι ένα από τα πιο ευρέως διαδεδομένα φάρμακα από έγκυες γυναίκες. Το γάλα της Μαγνησίας είναι επίσης αρκετά καλό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Συμβουλές και προφυλάξεις:

 • Πρέπει να αποφεύγετε να τρώτε ανθυγιεινά τρόφιμα.
 • Διατηρήστε τη διατροφή σας περιορισμένη στα πράγματα που συνιστώνται από τους γιατρούς.
 • Σταματήστε το κάπνισμα ή πίνετε αλκοόλ, αν εξακολουθείτε να ζείτε σε αυτά.

Σε αυτό το άρθρο, έχουν συζητηθεί μερικά από τα καλύτερα γεγονότα σχετικά με την 38η εβδομάδα της εγκυμοσύνης. Εάν έχετε να κάνετε με κάποια σοβαρά θέματα εγκυμοσύνης, τότε τα φάρμακα συζητούνται επίσης παραπάνω που θα σας παράσχουν ευρεία ανακούφιση.

Πηγή εικόνας: Shutterstock

Leave A Comment

98 − 95 =