37 εβδομάδες εγκυμοσύνης – Συμπτώματα και εμβρυϊκή ανάπτυξη Στυλ στη ζωή

Η ξαφνική αίσθηση της ναυτίας ακριβώς εκείνο το πρωί χειμώνα ανακοίνωσε την άφιξη του επόμενου συγγενή. Η ανακοίνωση σύντομα διαδέχθηκε ιστορίες, συμβουλές, συμβουλές και κόλπα για επιβίωση. Παρόλο που όλα ήταν τόσο διασκεδαστικά και αγαπούν, όταν οι αδράχτες νυκτερινές βραδιές ήταν γεμάτες από ανησυχίες και συναισθήματα, η μαλακή μετάβαση στη μητρότητα πραγματοποιήθηκε έντονα μέσω κακουχιών.

Με τους περασμένους μήνες, ο ισχυρός δεσμός μεταξύ του νέου και της μητέρας έγινε ισχυρότερος από ποτέ. Με τις μέρες που περνούν, ο δεσμός αυτός γίνεται αδιαχώριστος, αλλά δυστυχώς, όπως και οτιδήποτε έρχεται στο τέλος, εδώ με χρονοδιάγραμμα 40 εβδομάδων. Οι γιατροί επινόησαν το σχέδιο μέτρησης της εγκυμοσύνης σε εβδομαδιαία μορφή, καθώς έτσι μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ανάπτυξη και να παρακολουθούν τις αλλαγές τους πιο εύκολα. Αυτό είναι εννέα μήνες θεωρείται 40 εβδομάδες όπου από την 37η εβδομάδα εσείς και το μωρό σας είναι περισσότερο από προετοιμασμένοι να αναλάβουν τη ζωή.

37 Weeks of Pregnancy

ΧΤΥΠΟΣ καρδιας:

Εάν κάποιος θα σας είπε μια μέρα ότι θα είσαστε η περήφανη μητέρα ενός πολύτιμου μικρού, δεν θα είχατε σίγουρος για τον εαυτό σας, αλλά τώρα που οι μέρες έφτασαν μέχρι τις τελευταίες εβδομάδες, ξέρεις καλύτερα τώρα. Ξέρετε ότι οι μέρες και οι νύχτες θα γίνουν σύντομα γεμάτες με το μικρό παιδί, αλλά μέχρι στιγμής το έμβρυο που στεγάζεται μέσα σου έχει καρδιά ξυλοδαρμό. Η κάποτε βρώμικα λιποθυμία που ο γιατρός θα χρησιμοποιήσει ένα Doppler για να ακούσει τώρα χτυπά δυνατά και δυνατά. Την 37η εβδομάδα, η καρδιά του μωρού μαζί με τις αρτηρίες και τις φλέβες του θα είναι ξεκάθαρες και θα χτυπάνε. Τώρα ο γιατρός δεν χρειάζεται πλέον ένα ειδικό μηχάνημα. Ένα απλό στηθοσκόπιο στην κοιλιά της μητέρας θα είναι όλα.

Δείτε περισσότερα: 34 Εβδομάδες Εμβρυϊκή Ανάπτυξη

Περιφέρομαι:

Όλη αυτή τη φορά το μικρό αγόρι σας ήταν σιωπηλό και ανόητο περιμένοντας τα μέρη του να αναπτυχθούν. Είχε το μυαλό του ήρεμο και ισχυρό, καθώς αυτό εξελίχθηκε με την πάροδο του χρόνου. Ο εγκέφαλος και οι παρορμήσεις που πυροβολούσαν στο σώμα του αργά έδωσαν τη θέση του στη σοφία του και τώρα συνειδητοποίησε όλη αυτή τη φορά ότι κρατούσε τη θέση του για τίποτα. Έτσι τώρα που ξέρει καλύτερα μην φοβάσαι αν αισθάνεσαι μια ορμητική και ταραγμένη κίνηση κάτω από το στομάχι σου.

Kick It Up:

Όχι μόνο οι κινήσεις αλλά γνωρίζετε μέχρι τώρα ότι το μωρό σας μπορεί να ξεκινήσει να χτυπήσει και να κλωτσήσει γι 'αυτό προσέξτε να μην χάσετε το πρώτο κλωτσιά. Αυτό δεν είναι ενοχλητικό για κανένα από σας, αλλά να είστε σίγουροι ότι το μωρό σας τώρα θέλει να κινηθεί γύρω και να κλωτσήσει ζητώντας σας να τον αφήσετε έξω. Μπορεί ακόμη να σας απαντήσει με ένα λάκτισμα ή μια γροθιά.

Γενναίες λέξεις:

Με το χρόνο το μωρό σας αναπτύσσει την αίσθηση της ακοής. Τις εβδομάδες και τους μήνες που μιλάτε στους ανθρώπους, βάζετε την αγαπημένη σας μουσική και διαβάζετε ένα βιβλίο δυνατά. Όλα αυτά έχουν καταχωρηθεί στο μυαλό της και τώρα σε αυτό το τελικό στάδιο έχει καταφέρει να αναγνωρίσει και να εξοικειωθεί με τις φωνές και τη μουσική. Οι γιατροί λένε αργότερα ότι τα ίδια ηχητικά μηνύματα και οι φωνές θα σας βοηθήσουν να την ηρεμήσετε, αλλά τώρα απολαμβάνετε μια συνομιλία νωρίς το πρωί με το μικρό σας.

Δείτε περισσότερα: 38 εβδομάδες έγκυος

Sleep Little One:

Τα χαρακτηριστικά ενός σωστού ανθρώπου γίνονται τώρα σε αυτόν. Έχει τώρα μια ισχυρή απαίτηση για υπνηλία τώρα και αν είστε τυχεροί ο υπερηχογράφος θα τον πιάσει να κοιμάται στην αγαπημένη του θέση όπως ίσως βραχίονα πάνω από τα μάτια ή κάτω από το δέρμα. Μπορεί να έχει ακόμη και συγκεκριμένο χρόνο για ύπνο.

Φροντίδα του δέρματος:

Τις προηγούμενες εβδομάδες από την αρχή τον είχε δει να καλύπτεται σε μια λευκή κηρώδη ουσία με ένα στρώμα μαλακών μαλλιών. Αυτά είναι όλα προστατευτικά που επιτρέπουν στο δέρμα του μωρού να είναι μαλακό και όχι ρυτίδων εξαιτίας του αμνιακού υγρού ή οτιδήποτε άλλο. Αλλά τώρα με την πάροδο του χρόνου, η κηρώδης ουσία ξεπλένεται αποκαλύπτοντας το μαλακό του δέρμα. Τα μαλλιά μωρό πάνω του είναι πολύ ρίχνοντας.

Την εποχή εκείνη, μαζί με το μωρό, η μητέρα έχει και τις πιθανότητες να αλλάξει. Το σύνολο των 40 εβδομάδων κατανέμεται σε τρία μέρη. Το πρώτο τρίμηνο όπου η αναταραχή πέφτει, το δεύτερο τρίμηνο ή η «χρυσή εποχή» όπου γίνονται προσαρμογές και το τρίτο τρίμηνο όπου έρχεται η αναταραχή.

Δείτε περισσότερα: 36 συμπτώματα εγκυμοσύνης εβδομάδας

Οι νύχτες χωρίς ύπνο:

Μέχρι τώρα το μωρό σας έχει μια κατάλληλη πιθανότητα επιβίωσης έξω από σας, έτσι ποτέ δεν ξέρεις πότε θα βάλει τη βόμβα. Η ένταση και η ανησυχία έχουν αναπόσπαστο ρόλο να παίζουν στο κτίριο φόβου μέσα σας. Η ακρίβεια με την οποία έχετε ονειρευτεί την εκτέλεση της πράξης φαίνεται τώρα λίγο αναστατωμένη. Θέλετε αυτή την τελειότητα και επιδιώκοντας αυτό καταλήγετε να παραμείνετε μέχρι τη νύχτα και να κοιμάστε μέσα από τις πιο περίεργες φορές την επόμενη μέρα.

Η συχνή Got to Go είναι:

Με το μωρό που μεγαλώνει τώρα μέχρι κοράκι επτά κιλών και περισσότερο, το βάρος του προσθέτει επιπλέον πίεση στην ουροδόχο κύστη. Όταν το μικρό σας περάσει τα ούρα, παίρνει καταστήματα στην ίδια κύστη σας μέσω του καλωδίου και στη συνέχεια υπάρχει το δικό σας. Όλοι αυτοί οι παράγοντες φτάνουν μέχρι το σημείο που χάσατε τώρα την ικανότητά σας να κρατάτε το κατούρα πλέον. Με την υπερβολική πίεση στην ουροδόχο κύστη, η πίεση ούρων μπορεί να αποθηκευτεί ή να κρατηθεί, ως εκ τούτου, πρέπει να τρέχετε στο μπάνιο κάθε τόσο.

Δύσπνοια:

Το μωρό έχει μεγαλώσει μέχρι το σημείο όπου απαιτεί περισσότερο χώρο, παρά τα τοιχώματα της μήτρας που εκτείνονται στο μέγιστο. Ως εκ τούτου, η πρόσκρουση του μωρού σας έχει πλέον καταλήξει από τις περιοχές της πυέλου σας έως το χαμηλό διάφραγμα. Με μικρότερο και μικρότερο χώρο, το μωρό σπρώχνει τώρα τα περιεχόμενα μέσα σε σας και αυτό δίνει στους πνεύμονες μικρότερο χώρο για να επεκταθεί σωστά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ενδέχεται να αισθανθείτε έλλειψη αναπνοής κατά καιρούς.

Επιστροφή Αχς:

Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Οι κάτω πόνοι στην πλάτη είναι τα κύρια πράγματα και αυτά μπορούν να κάνουν την ημέρα σας χειρότερη. Πλησιάζετε σιγά σιγά στην 40ή εβδομάδα και πρόκειται να γεννήσετε πολύ σύντομα. Το κεφάλι του μωρού έχει ήδη μετακινηθεί προς τα κάτω και το βάρος του μωρού έχει επίσης αυξηθεί. Αυτό οδηγείται σε αυξημένη πίεση στο κατώτερο τμήμα του στομάχου και αυτό επίσης οδηγεί σε συσπάσεις. Μια τέτοια ξαφνική αλλαγή στη μέτρηση και την κίνηση του μωρού γενικά προκαλεί τους πόνους στην πλάτη. Εάν αντιμετωπίζετε αυτό το σύμπτωμα, τότε υπάρχουν πάντα φάρμακα για τη μείωση αυτών των πόνων. Εάν αυτό δεν λειτουργεί, η κλινική του γιατρού είναι πάντα διαθέσιμη και είναι έτοιμη να σας βοηθήσει με κάθε σύμπτωμα κατά τη διάρκεια της 37ης εβδομάδας της εγκυμοσύνης.

Επέκταση και ευαισθησία:

Θα υπάρξει επέκταση της γραμμής της μέσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της εβδομάδας. Το στήθος σας θα μεγαλώσει επίσης και αυτό είναι ένα από τα κύρια συμπτώματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Εάν χάσετε την εβδομάδα της εβδομάδας (η οποία γενικά δεν συμβαίνει ποτέ), θα μπορείτε να δείτε αυτό το σύμπτωμα και να προσδιορίσετε αυτό το στάδιο του τριμήνου. Τα στήθη θα γεμίσουν με τα πράγματα που το μωρό θα ταΐσει για τους πρώτους μήνες. Τα στήθη θα δώσουν μια υγρή ουσία που ονομάζεται colostrum. Εάν διαπιστώσετε ότι τα υγρά μαστικά σημάδια είναι ενοχλητικά, τότε τα μαξιλάρια νοσοκόμων είναι πάντα εκεί για να παρακολουθήσουν την πλάτη σας. Ένα ακόμα πράγμα που αφορά τα στήθη αυτή τη στιγμή είναι ότι θα αυξηθούν πολύ ευαίσθητα και μπορεί να υπάρξει μια οδυνηρή αίσθηση, εάν τους αγγίξει. Αυτό είναι αρκετά φυσιολογικό και συμβαίνει σχεδόν σε κανέναν και σε όλους. Το χειρότερο πράγμα για αυτό είναι, δεν υπάρχει τίποτα πολύ που μπορείτε να κάνετε γι 'αυτό. Θα πρέπει απλώς να το αντιμετωπίσετε.

37η εβδομάδα της εβδομάδας εγκυμοσύνης Δραστηριότητα:

Οι δραστηριότητες δεν περιορίζονται. Δεδομένου ότι βρίσκεστε σχεδόν στο τελευταίο στάδιο του τριμήνου, θα πρέπει να ξεκουραστείτε και να ξεκουραστείτε καθημερινά και να δοκιμάσετε κάτι νέο για να διατηρήσετε το μυαλό σας χαλαρό και να παραμείνετε μακριά από την κατάθλιψη. Το άγχος και η κατάθλιψη μπορούν εύκολα να καταστρέψουν τη διάθεσή σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έτσι θα πρέπει να πάρετε πρωινές βόλτες με χαμηλή ένταση καρδιακού ρυθμού. Αν θέλετε να παραμείνετε τελείως εντάξει και να έχετε μια υγιή ψυχική κατάσταση, διαβάστε το γράφημα διατροφής σας που περιγράφει τα τρόφιμα που πρέπει να καταναλώσετε και να κάνετε κάτι νέο και συναρπαστικό από αυτό. Για παράδειγμα, αν έχετε κουραστεί να τρώτε χυμούς φρούτων, πλύνετε τα φρούτα και τα κόψτε σύμφωνα με τη θέλησή σας για να κάνετε μια ωραία υγιή φρουτοσαλάτα. Το καθημερινό σεξ θα είναι καλό σε αυτό το διάστημα, το οποίο θα συζητηθεί αργότερα σε αυτό το άρθρο.

37η εβδομάδα διατροφή και ασκήσεις:

Η πρωτεΐνη είναι ένα από τα κύρια βασικά στοιχεία που απαιτούνται από το σώμα της εγκύου γυναίκας. Όλοι οι ειδικοί της διατροφής προτιμούν να συστήσουν τον πελάτη τους με τρόφιμα όπως:

 • Αυγά: αυτή είναι μία από τις πρώτες πηγές πρωτεϊνών. Αν είστε πρόθυμοι να πάρετε καλές μερίδες πρωτεΐνης στο σώμα σας, τότε η κατανάλωση των λευκών αυγών βοηθά σίγουρα. Είναι ένα από τα καλύτερα τρόφιμα που σας κρατούν υγιή και παρέχει τη σωστή ποσότητα πρωτεΐνης που χρειάζεται το σώμα σας κατά την 37η εβδομάδα της εγκυμοσύνης. Πρέπει να καταναλώνετε σωστή ποσότητα αυγών κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας.
 • Απαχο κρέας: εδώ, έχουμε ένα άλλο καλό φαγητό, που παρέχει στο σώμα σωστές πηγές βιταμινών μαζί με πλούσιες πρωτεΐνες. Μαζί με το άπαχο κρέας υπάρχουν μερικές άλλες τροφές όπως ψάρια (όχι λίπος), πουλερικά κλπ.
  Όταν πρόκειται για λαχανικά, είναι επίσης κατάλληλες πηγές φυσικών στοιχείων που κάνουν το σώμα υγιές από τον πυρήνα. Τρόφιμα όπως
 • Φασόλια: τα φασόλια είναι μια καλή πηγή πρωτεΐνης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αυτά είναι τα φυσικά τρόφιμα, χωρίς τα οποία κανείς δεν μπορεί απλώς να είναι υγιής.
 • Tofu: αυτό είναι ανθήλιο φοβερό και νόστιμο τρόπο για να παραμείνουν υγιείς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η πρωτεΐνη επιτρέπει στον οργανισμό να καταπολεμά πολλές βακτηριακές λοιμώξεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
 • Φυστικοβούτυρο: το φυστίκι έρχεται με την καλοσύνη της φύσης και είναι πιθανώς μία από τις καλύτερες πηγές πρωτεϊνών. Παρέχουν στο σώμα φυσική αντοχή που είναι μακράς διαρκείας και απαιτείται από το σώμα.
 • Το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα αποφεύγονται από τις γυναίκες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου από το φόβο των αναταραχών στο στομάχι. Πάρα πολύ υγιές και βαρύ γάλα μπορεί να κάνει το στομάχι να αισθάνεται βαρύ και εκείνοι που έχουν μολυνθεί από γαλακτοκομικά προϊόντα, θα υποφέρουν από ναυτία και άλλα σωματικά προβλήματα. Αλλά το γάλα είναι επίσης μια καλή πηγή πρωτεΐνης

Ασκηση: η άσκηση είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που θα επιτρέψουν στην έγκυο να παραμείνει κατάλληλη και υγιής. Οι γυναίκες θα πρέπει να δοκιμάσουν κάποιες βασικές ασκήσεις που θα βοηθήσουν στην κίνηση και την τοποθέτηση του μωρού. Να μερικά παραδείγματα.

 • Τα κοτσάνια θα μαξιλάρι: υπάρχουν μερικά από τα ωραιότερα πράγματα που θα βοηθήσουν τον τράχηλο και θα ενισχύσουν τα πόδια, τα οποία απαιτούνται κατά τη διάρκεια της γέννησης. Για μια καλή παράδοση, οι καταλήψεις θα πρέπει να ασκούνται πριν από το χέρι. Είναι μερικά από τα καλύτερα πράγματα για την έγκυο γυναίκα εκεί έξω.
 • Βασιζόμενη σε ιατρική μπάλα: αφού έχετε χτυπήσει το τρίμηνο, θα πρέπει να κάνετε τα απλά και εύκολα τρόφιμα. Το μωρό θα τοποθετηθεί καλύτερα αν ακολουθηθεί η ρουτίνα. Αυτό θα βοηθήσει επίσης με κάποιες κατώτερες οπίσθιες πτυχές και θα μειώσει τους κοιλιακούς πόνους επίσης.
 • Το περπάτημα: μερικές από τις πιο απλές ασκήσεις κάνουν πραγματικά καλή δουλειά. Το περπάτημα είναι ένα από αυτά. Λαμβάνοντας μερικές βόλτες το πρωί θα βοηθήσει με την ανάκτηση από το πρήξιμο και θα μειώσει επίσης τα προβλήματα της εντερικής κίνησης και επίσης να ασχοληθεί με καούρα.

Σεξ κατά τη διάρκεια της 37ης εβδομάδας εκτός της εγκυμοσύνης:

Αυτή τη στιγμή διατρέχετε τον κίνδυνο πρόωρου τοκετού. Ακόμα, μπορεί να ειπωθεί ότι το φύλο είναι απολύτως ασφαλές και αποτελεί μέρος της εγκυμοσύνης, μάλλον ένα ουσιαστικό μέρος. Οι άνθρωποι συχνά φαίνεται να ανησυχούν για το γεγονός ότι το σεξ μπορεί να είναι επιβλαβές σε αυτή την κρίσιμη στιγμή της εγκυμοσύνης. Οχι! Δεν θα το κάνει. Μπορείτε να απολαύσετε τον σύντροφό σας με κάποια γλυκιά αγάπη. Συχνά τα ζευγάρια ανησυχούν για το πώς θα νιώσουν σε αυτό το χρονικό σημείο. Η γυναίκα μπορεί να το υποστηρίξει και δεν θα είναι πρόβλημα. Το ασφαλές σεξ είναι πάντα καλό.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν μερικοί γιατροί που για λόγους προφυλάξεων ασφαλείας, συνιστούν τους ασθενείς και τους πελάτες τους να αποφεύγουν τη σεξουαλική επαφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Οι συστολές της εργασίας είναι οι ίδιες με τις συστολές των οργασμών και αυτό μπορεί να μην είναι καλό για την έγκυο μητέρα. Εάν θέλετε να παραμείνετε στην ασφαλή πλευρά, τότε αποφύγετε το σεξ σε αυτό το τρίμηνο της εγκυμοσύνης.

Συμβουλές για την αντιμετώπιση του στρες κατά τη διάρκεια 37 εβδομάδων Εγκυμοσύνη:

Το άγχος είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και υπάρχουν μερικοί πραγματικά εύκολοι τρόποι να επιβιώσουν. Εδώ είναι μερικές συμβουλές εμπειρογνωμόνων για να περάσει και να νικήσει το στρες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

 • Ανάπαυση και εστίαση στο μωρό: η ανάπαυση σωστά θα λειτουργήσει ως δολοφόνος χρόνου και θα σας επιτρέψει να εστιάσετε στο μωρό. Η περίοδος γέννησης καθορίζει τα πάντα και θα πρέπει να προετοιμαστείτε για αυτό, σκεπτόμενος την εισαγωγή και την ανάπτυξη του μωρού σε αυτόν τον κόσμο.
 • Τρώτε καλά: το πιστεύετε ή όχι, το φαγητό βοηθά στη μείωση του στρες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Εάν τρώτε τα κατάλληλα τρόφιμα (συμπεριλαμβανομένων λιπαρών οξέων, βιταμινών, μετάλλων κ.λπ.), θα υπάρξουν λιγότερες πιθανότητες κατάθλιψης και αυτό έχει αποδειχθεί.
 • Προετοιμασία για τη γέννηση: η προετοιμασία για τη γέννηση δεν σημαίνει πάντοτε τη λήψη σωματικών προετοιμασιών. Μια διανοητική προετοιμασία και η εξουσία είναι πάντα απαραίτητη πριν από τη γέννηση και οι γυναίκες μπορούν να χειριστούν τα πράγματα καλύτερα από ό, τι μπορεί να ονειρευτεί ο καθένας.
 • Θεραπείες: Μερικές φορές οι θεραπείες έχουν ευρύτατη επίδραση στην ψυχική υγεία και βοηθούν στη μείωση όλων των ειδών συμπτωμάτων πίεσης και κατάθλιψης. Εάν πάσχετε από υπερβολική πίεση, τότε ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μειώσετε αυτό είναι να επικοινωνήσετε με έναν καλό θεραπευτή, που θα σας βοηθήσει με την κατάστασή σας.
 • Γιόγκα: Η γιόγκα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεφύγετε από το υπερβολικό άγχος που αντιμετωπίζουν συχνά οι έγκυες γυναίκες. Η εγκυμοσύνη μπορεί να έχει κάποιο μειονέκτημα από την ψυχική πλευρά και η γιόγκα βοηθά στην αφαίρεση όλων αυτών.

Ιατρική περίθαλψη και τακτικός έλεγχος:

Τακτικές εγκαταστάσεις ελέγχου θα πρέπει να επωφεληθούν καθώς αυτά είναι τα πράγματα που θα σας ενημερώσουν για την κίνηση του μωρού μέσα σας. Τα φάρμακα έχουν τεράστιο ρόλο, όταν είστε 37 εβδομάδες έγκυος. Θα πάσχετε από ορισμένες γενικά προκληθείσες ιατρικές καταστάσεις για τις οποίες υπάρχουν διαθέσιμα φάρμακα.

 • Για Πόνο: εάν αντιμετωπίζετε πόνο, τότε η λήψη του Tylenol θα είναι επωφελής για σας, καθώς είναι ένα από τα καλύτερα παυσίπονα που συνιστούν οι γιατροί σε έγκυες γυναίκες. Το Naproxen είναι επίσης ένα πολύ καλό παυσίπονο κατά τη διάρκεια αυτού του τριμήνου.
 • Για Δυσκοιλιότητα: εάν πάσχετε από δυσκοιλιότητα και άλλα προβλήματα μετακίνησης του εντέρου τότε το γάλα της Μαγνησίας, Colcae, κ.λπ. είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα εκεί έξω.

37 εβδομάδες Έγκυες εβδομάδες Συμβουλές και προφυλάξεις:

Θα πρέπει να συγκεντρώσετε όλα τα σημαντικά τρόφιμα μέχρι τώρα. Δεδομένου ότι είναι σχεδόν χρόνος και θα πρέπει να συσκευάσετε την τσάντα σας στο νοσοκομείο. για να παραμείνετε υγιείς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, προσπαθήστε να αποφύγετε τα λιπαρά τρόφιμα. Αυτά τα τρόφιμα μπορεί να σας αρρωστήσουν από τον πυρήνα και μπορεί να αποδειχθούν επιβλαβή κατά τη διάρκεια της παράδοσης.

Είστε στην 37η εβδομάδα και σημαίνει ότι είστε πολύ κοντά στην παράδοση. Θα γεννηθείτε πολύ σύντομα και προφανώς, είστε ενθουσιασμένοι. Μην αφήνετε αυτό τον ενθουσιασμό να πεθαίνει, καθώς αυτό σημαίνει ότι είστε έτοιμοι και δεν μπορείτε να περιμένετε να δείτε το μικρό σας μέρος του εαυτού σας για πρώτη φορά.

Leave A Comment

+ 50 = 58