35 εβδομάδες εγκυμοσύνης – Συμπτώματα και εμβρυϊκή ανάπτυξη Στυλ στη ζωή

Η απλή μετάβαση από μια γυναίκα σε μια μητέρα είναι όταν τελικά αρχίσετε να συνειδητοποιείτε πόσο προνομιούχα είμαστε ως γυναίκες να έχουν την ικανότητα να υποστηρίξουν μια νέα ανθισμένη ζωή ακριβώς μπροστά μας. Οι προηγούμενοι μήνες είναι οι πιο σκληροί με τη νέα γεννημένη ζωή που δεν έχει ακόμα οι αισθήσεις της να προσπαθεί να ταιριάζει όπως ακριβώς και σε όλους μας. Η πρωινή ασθένεια, οι αϋπνίες νύχτες - τώρα που κοιτάζετε πίσω, αξίζονταν όλοι αν στο τέλος του ουράνιου τόξου υπήρχε ένα δοχείο χρυσού που σε περίμενε.

Το μωρό καθώς οι μέρες κυλούν απαιτεί μια συνεχή παρακολούθηση και επομένως όλη η εννεαμήνη διαδικασία εγκυμοσύνης χωρίζεται σε εβδομαδιαία μορφή όπου από ιατρική άποψη 40 εβδομάδες αποτελούν ολόκληρη τη διαδικασία της εγκυμοσύνης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μέχρι την 35η εβδομάδα γνωρίζετε ότι έχετε ήδη αγκαλιάσει την τελευταία ημέρα.

35 Weeks of Pregnancy

Αναγνώριση φύλου:

Δεν χρειάζεται πλέον να περιμένετε τα ονόματα του μωρού να συσσωρεύονται. Μέχρι την 35η εβδομάδα, ο υπερηχογράφος θα μπορεί να πει αν φιλοξενεί έναν ή έναν από αυτούς. Το έμβρυο στην μήτρα σας που μεγαλώνει αυτή την εβδομάδα θα αναπτύξει σίγουρα και θα ωριμάσει τα σεξουαλικά της όργανα μέχρι τώρα. Παρόλο που η διαδικασία ξεκίνησε, μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας θα τελειοποιήσει τον εαυτό της. Στην περίπτωση ενός αγοριού, η εξέλιξη του όρχεου του εμβρύου έχει αναπτυχθεί στο έπακρο και τώρα οι όρχεις είναι σχεδόν εκεί ακριβώς να γλιστρούν προς τα κάτω και να περιμένουν να πέσει κάτω. Σε περίπτωση κοριτσιού, τα γεννητικά όργανα θα ωριμάσουν σύντομα με τα εξωτερικά χείλη των χεριών να μεγαλώνουν. Θα εκπλαγείτε να ξέρετε ότι έχει ήδη αποθηκεύσει επτά δισεκατομμύρια πρωτόγονα αυγά. Η καταμέτρηση θα έπεφτε στη συνέχεια σε δύο καθώς γεννιέται.

Αντανάκλαση:

Ξέρεις πώς χασίζεις όταν είσαι υπνηλία και πώς αναβοσβήνεις όταν ένα έντονο φως σου ενοχλεί; Καλά κανείς δεν δίδαξε αυτό σε εσάς και το ίδιο συμβαίνει και με το μικρό παιδί σας. Μέχρι αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσετε ότι η μικρή καρδιά δείχνει κάποιο κοινό αντανακλαστικό. Η πρώτη εκκίνηση είναι με λόγχες που είναι αργές και σταδιακές και μπορούν να γίνουν αισθητές από τη μητέρα. Για άλλη μια φορά κανένας από αυτούς δεν έχει κανένα πρόβλημα. Το επόμενο αντανακλαστικό είναι το χασμουρητό ακολουθούμενο από ύπνο το οποίο είναι όταν αν είστε αρκετά τυχεροί μπορείτε να τον πιάσετε να κοιμάται στην αγαπημένη του θέση.

Αποκτήστε τα Flabs:

Αρχικά, όταν το μωρό άρχισε να αναπτύσσεται, δεν ήταν παρά μια σκελετική δομή που προσπαθούσε να γίνει τέλειος. Με την πάροδο του χρόνου μεγάλωσε όλο και περισσότερο και τώρα μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας θα ήταν γεμάτο με παχουλός μάγουλα και πενιχρά όπλα. Σιγά-σιγά, όπως το vernix caseosa, η μαλακή ουσία σαν τυρί που καλύπτει το σώμα της, αρχίζει να λιώνει τα απολιθωμένα στρώματα από κάτω και ως εκ τούτου το μωρό σας μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας θα είναι υγιές και φτωχό. Αυξάνεται όλο και περισσότερο με το χρόνο και τώρα ζυγίζει λίγο περισσότερο από 5 κιλά.

Απάντηση:

Όλα αυτά, ενώ το μωρό σας ακούει να μιλάτε, να ακούτε την αγαπημένη σας μαρμελάδα και να εκτιμάτε τον κόσμο γύρω σας. Έτσι, μέχρι το τέλος της 35ης εβδομάδας, θα συνειδητοποιήσατε ότι το μωρό σας έχει εξοικειωθεί τώρα με τις συγκεκριμένες φωνές και έχει αρχίσει να ανταποκρίνεται σε αυτό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας για να ενεργοποιήσετε τις κινήσεις της στο υπερηχογράφημα. Επίσης, αναπτύσσεται η ευαισθησία του στο φως στο φως και γι 'αυτό αν λάμψει ένα φως στο πρόσωπό του πάνω από το στομάχι, θα την έκανε να σκοντάψει ή να κοιτάξει μακριά. Μπορεί να σας απαντήσει με ένα λεπτό λάκτισμα ή γροθιά.

Δείτε περισσότερα: 32 εβδομάδες έγκυος εμβρυϊκή ανάπτυξη

Πιθανό Μέτρο:

Το μωρό θα μετρηθεί μόλις φτάσει. Η σωστή μέτρηση του μωρού είναι πάντα απαραίτητη καθώς θα καθορίσει τη ζωή του / της. Την περίοδο των 35 εβδομάδων, το μωρό θα έχει βάρος περίπου 2,4 κιλά και θα είναι περίπου 46 εκ. (Από το κεφάλι μέχρι το δάχτυλο). Αυτή είναι η βασική μέτρηση του μωρού και αν είναι περισσότερο από αυτό, τότε θα υπάρξουν κάποια προβλήματα με τη διαδικασία γέννησης.

Αμνιακά υγρά:

Σε σύγκριση με τις υπόλοιπες εβδομάδες, θα υπάρξουν λιγότερα αμνιακά υγρά και θα υπάρξει περισσότερη δόση του μωρού στη μήτρα. Αυτό σημαίνει ότι αργά βγαίνεις στην τελευταία εβδομάδα και θα παράγεις κάποιες μέρες αργότερα.

Μαζί με το μωρό η μητέρα υποφέρει επίσης κάποιες αλλαγές. Το πλαίσιο των 40 εβδομάδων χωρίζεται σε τρία τρίμηνα, όπου στο πρώτο τρίμηνο η έναρξη της διαδικασίας σημειώνεται με δυσφορία που σιγά-σιγά μειώνεται στο δεύτερο τρίμηνο. Το τρίτο τρίμηνο βλέπει το μωρό και τη μητέρα να αντιμετωπίζουν ξανά τα προβλήματα.

Δυσπεψία:

Με το μωρό που μεγαλώνει όλο και περισσότερο μπορείτε να φανταστείτε πολύ καλά το μωρό που σπρώχνει και κλοτσιάζει πράγματα από το δρόμο για να κάνει χώρο για τον εαυτό της. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας το μωρό σπρώχνει τα περιεχόμενα του στομάχου που στεγάζουν τη μυϊκή σακούλα του στομάχου. Με τη μείωση του χώρου για την τσάντα, οι λειτουργίες επηρεάζονται επίσης καθώς η τσάντα στομάχου αισθάνεται τώρα την έλλειψη χώρου για να επεξεργαστεί το φαγητό. Αυτό μπορεί να είναι μια αυξανόμενη αιτία για σοβαρή δυσπεψία.

Συχνές διακοπές στο μπάνιο:

Η ανάγκη για το σπάσιμο του μπάνιου αυξάνεται καθώς το μωρό βάζει τώρα πολύ περισσότερη πίεση στην κάτω κοιλιακή χώρα όπου βρίσκεται η ουροδόχος κύστη. Σε μια κανονική μέρα, χωρίς να είναι έγκυος, η γυναίκα μπορεί να αφήσει την πισίνα των ούρων μέχρι να γεμίσει και στη συνέχεια να απελευθερώσει. Με το μωρό που διέρχεται τα ούρα και την υπερβολική πίεση που δημιουργεί, η μητέρα χάνει τώρα την ικανότητα να κρατάει στα ούρα και έτσι τα συχνά σπασίματα στο μπάνιο του πρώτου τριμήνου είναι τώρα πίσω.

Μάσκα της εγκυμοσύνης:

Μέχρι τώρα θα παρατηρήσετε ότι η μάσκα για την εγκυμοσύνη γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρη. Με το χρόνο μεγαλώνει τώρα το μωρό και μαζί του και τα άλλα προβλήματα. Οι ακμές των εφηβικών ετών σας τώρα σας στοιχειώνουν μαζί με τα μπαλώματα και τις φακίδες που αναπτύσσονται κάθε μέρα. Ωστόσο, μην είστε αναστατωμένοι γι 'αυτό δεδομένου ότι καθώς οι ημέρες εγκυμοσύνης σας έρχονται στο τέλος, έτσι θα σας μπαλώματα και splotches.

Εργασιακές προετοιμασίες:

Την εποχή εκείνη, η εργασία του Braxton Hick θα χτυπήσει με σταθερή ταχύτητα με τα διαστήματα να αυξάνονται. Αυτές είναι οι ψεύτικες συσπάσεις που ασκεί το σώμα σας και ως μέρος αυτής της ακούσιας επίδειξης, πρέπει να προσαρμοστείτε στην ενόχληση και να πάρετε μια εμπειρία από πρώτο χέρι για το τι πρόκειται να είναι. Αυτό είναι μόνο μια κλήση αφύπνισης για να μπορέσει το σώμα σας να συνεχίσει να εφαρμόζεται στην πράξη για την επικείμενη δράση μπροστά.

Αύξηση βάρους:

Η αύξηση βάρους μπορεί να είναι ένα πραγματικό πρόβλημα για την έγκυο γυναίκα. Εκτός αυτού, το επιπλέον βάρος του μωρού, οι περισσότερες γυναίκες φαίνεται να βάζουν λίγα κιλά επιπλέον κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και έχουν υπερβολικές ποσότητες υγιεινών τροφών που μπορούν να χαρακτηριστούν υπεύθυνες γι 'αυτό. Αν έχετε κάποια σοβαρά προβλήματα γεύματος, τότε προσπαθήστε να κόψετε τα εξαπατημένα γεύματα καθώς έχετε κάποιες ανθυγιεινές τροφές μερικές φορές, καθώς από τότε κανείς δεν μπορεί να φάει υγιεινά τρόφιμα κατ 'ευθείαν για πολλές εβδομάδες. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη διατροφή σας, τότε συμβουλευτείτε έναν ειδικό. Μερικές φορές τέτοια υπερβολικά σωματικά ζητήματα αυξάνονται, λόγω της λιγότερης άσκησης. Ακόμη και όταν είστε έγκυος, θα πρέπει να προσπαθήσετε να παραμείνετε σε φόρμα όσο το δυνατόν περισσότερο. Θα χρειαστεί μόνο να μεταφέρετε τα επιπλέον κιλά σας και κανένας άλλος δεν θα το κάνει. Η διατήρηση της ενυδάτωσης βοηθά επίσης στη διατήρηση της πρόσληψης και στη μείωση των τροφών. Η κατανάλωση μικρών γευμάτων σε μικρότερα χρονικά διαστήματα συμβάλλει επίσης στη διατήρηση του σωστού βάρους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Δείτε περισσότερα: 33 εβδομάδες έγκυος βρεφικό βάρος

Τρυφερά στήθη:

Ένα από τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα της εγκυμοσύνης είναι τα τρυφερά στήθη. Εάν ασχολείστε με τον πόνο μαστού και μαστού, εκτός από τη συμβουλή ενός ειδικού (γιατρού), δεν υπάρχει τίποτα πολύ που μπορείτε να κάνετε. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν πράγματα που δεν έχουν αυτό το είδος μακροχρόνιας ανακούφισης. Αλλά μπορείτε να τα δοκιμάσετε. Πακέτο πάγου, μασάζ μαστού που γίνεται από το θύμα, άγριο μούρο κ.λπ. είναι μερικά από τα πράγματα που βοηθούν και μπορούν να γίνουν από τη γυναίκα που ασχολείται με τέτοιου είδους θέματα στο στήθος.

Εβδομάδα δραστηριότητα:

Αυτή την εβδομάδα, οι καθημερινές σας δραστηριότητες θα είναι λίγο διαφορετικές από αυτές που υπήρχαν. Υπάρχουν ορισμένες σοβαρές αλλαγές στις δραστηριότητες αυτής της εβδομάδας, που θα αλλάξουν εντελώς τον τρόπο ζωής σας. Για παράδειγμα, θα πρέπει να είστε απόλυτα σίγουροι για το ποσό της ανάπαυσης που παίρνετε. Δεδομένου ότι, προσεγγίζετε αργά στις τελευταίες εβδομάδες, θα υπάρξει αύξηση των ωρών ύπνου και θα πρέπει απλώς να περάσετε από αυτό. Αν είστε πρόθυμοι να κρατήσετε τον εαυτό σας και το μωρό σας υγιές, ακολουθήστε το πρόγραμμα δίαιτας που έδωσε ο γιατρός. Για γυμναστήριο, κάντε σύντομες βόλτες έξω από το σπίτι σας. Ένα πεδίο θα είναι κατάλληλο για εσάς και οι δρόμοι μπορεί να είναι λίγο επικίνδυνοι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αν αισθάνεστε εβδομαδιαία, ακολουθήστε μια καλύτερη διατροφή και συμβουλευτείτε τον διαιτολόγο. Για να παραμείνετε ευτυχισμένοι και υγιείς, ακολουθήστε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Το αυξανόμενο μωρό παίρνει λίγο περισσότερο χώρο στη μήτρα από το αναμενόμενο. Προφανώς, ο καθένας σκέφτεται πόσο χώρο μπορεί να πάρει ένα μικρό μωρό. Αλλά αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Το βάρος του μωρού σας κάνει να αρρωστήσετε και να πάρετε το λίπος σας επίσης και αυτό είναι όταν μένετε σε φόρμα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έρχεται στην εξίσωση.

Εβδομάδα διατροφή και άσκηση:

Η σωστή διατροφή απαιτείται αυτή τη στιγμή της εγκυμοσύνης. Μετά από όλα, αυτό που τρώτε το μωρό θα είναι εφοδιασμένο με αυτό. Το μωρό είναι λεπτό και προφανώς θα περάσει από κάποιες αλλαγές, ενώ είναι μπλεγμένο μέσα στην κοιλιά σας. Έτσι, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι η διατροφή που θα σας επιτρέψει να κρατήσετε σε τροχιά με τις επερχόμενες αλλαγές. Η διατροφή είναι ένα μεγάλο μέρος, οπότε ας συζητήσουμε λίγο.

Το φαγητό είναι το τέχνασμα εδώ:

Πλούσια και λιπαρά τρόφιμα:

εάν πάσχετε από προβλήματα δυσπεψίας, λοίμωξη στομάχου, κ.λπ., τότε σταματήστε να έχετε ορεκτικά με σοκολάτα και επίσης σταματήστε να τρώτε πλούσια και λιπαρά τρόφιμα. Υπάρχουν μερικά πικάντικα τρόφιμα που δεν βοηθούν και έτσι, εκτός από ορισμένα μπαχαρικά, αποφύγετε τα υπόλοιπα ή μπορείτε να πάρετε πραγματικά άρρωστος με δυσπεψία, οξύτητα, καούρα κ.λπ. και αυτό δεν θα είναι ωραίο, ειδικά κατά τη διάρκεια αυτής της 35ης εβδομάδας.

Δείτε περισσότερα: 37η Εβδομάδα για την Εγκυμοσύνη

Κουνουπίδι:

Η σωστή πρόσληψη βιταμίνης Κ κατά τη διάρκεια της 35ης περιόδου είναι απαραίτητη. Εάν είστε διατεθειμένοι να παραμείνετε υγιείς, πάρτε τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά που έρχονται με βιταμίνη Κ και ένα από αυτά είναι το Κουνουπίδι. Υπάρχουν και άλλα πλούσια σε βιταμίνη Κ τρόφιμα όπως το μπρόκολο, το λάχανο, τα πράσινα φασόλια κλπ.

Φασόλι σόγιας:

Αυτό είναι ένα άλλο φοβερό πράγμα που θα σας κρατήσει υγιές. Το σόγια έρχεται με καλές αναλογίες βιταμίνης Κ και αυτό προφανώς θα σας βοηθήσει. Εάν δεν θέλετε να πάσχετε από δυσπεψία και εξακολουθείτε να έχετε κάποια υγιεινά τρόφιμα, πάρτε σόγια. Είναι ένα πολύ καλό και υγιεινό φαγητό.

Ασκηση:

Το αυξανόμενο βάρος είναι ένα από τα προβλήματα που ερεθίζουν αυτές τις γυναίκες, ειδικά εκείνους που ζουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Θα πρέπει απλώς να το χειριστούν τώρα. Όμως, μπορείτε να παραμείνετε σε φόρμα και ευελιξία, τρώγοντας υγιεινά τρόφιμα και πραγματοποιώντας περιπάτους χαμηλής έντασης το πρωί. Το περπάτημα πάντα βοηθά στη διατήρηση του σώματος υγιούς και του μυαλού ενεργό.

Σεξ κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας:

Σίγουρα μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες σεξουαλικές δραστηριότητες αυτήν την εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, το σεξ είναι εντάξει και αν και μέχρι να το κάνετε αρκετά έντονο, μπορείτε σίγουρα να έχετε κάποιο σεξ. Η εμπλοκή με την αγάπη δεν θα βλάψει το μωρό και υπάρχει πάντα χώρος για μερικά νέα κόλπα που μπορούν να φωτίζουν τη γυναίκα. Όλοι οι άνδρες πρέπει να θεωρούν ότι αυτή είναι μια ιδιαίτερη ευκαιρία για να ευχαριστήσουν την αγαπημένη τους γυναίκα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς έχουν περάσει πολύ για τις τελευταίες εβδομάδες.

Συμβουλές για την υπέρβαση του στρες κατά τη διάρκεια 35 εβδομάδων Εγκυμοσύνη:

Το στρες είναι ένα από αυτά τα πράγματα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης που δεν μπορούν να αποφευχθούν. Προσοχή, θα σας χτυπήσει σκληρά. Δεν μπορείτε να είστε προετοιμασμένοι γι 'αυτό αλλά μπορείτε να πάρετε κάποιο μέτρο για να το μειώσετε και να παραμείνετε θετικοί από το μυαλό. Τα παρακάτω είναι ορισμένα τρόφιμα που μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε εύκολα το άγχος.

Μιλήστε στους ανθρώπους για αυτό:

Η συζήτηση με τους ανθρώπους για το άγχος σας σίγουρα θα βοηθήσει στη μείωση του. Οι άνθρωποι μπορεί να ήταν στην περίπτωσή σας και μπορείτε να πάρετε κάποια καλή βοήθεια από τους ανθρώπους. Θα σας προσφέρουν τις συμβουλές σας για να έχετε θετική διάθεση και θα θέλατε επίσης να σας συναντήσουμε για να συζητήσετε το πρόβλημά σας πρόσωπο με πρόσωπο.

Πάρτε μια νύχτα έξω με τους φίλους:

πότε θα έρθουν σε ανάγκη οι φίλοι; Πάρτε μια νύχτα έξω με τους φίλους και προσπαθήστε να έχετε μερικά ποτά με χαμηλή αναλογία αλκοόλ. Έχετε εξαπατήσει τα γεύματα καθώς και μερικές φορές ακούγοντας τη θερμότητά σας μπορεί να μειώσει την κατάθλιψη.

Ασκήσου καθημερινά :

Η σωστή άσκηση μπορεί να κάνει τη ζωή σας μεγάλη. Κάνοντας κάποιο διαλογισμό θα βοηθήσει με τη μείωση του στρες και της κατάθλιψης. Εκτός από αυτό, η καθημερινή άσκηση θα πρέπει να εκτελείται ούτως ή άλλως. Θα πρέπει να είναι σαν ένας τρόπος ζωής.

Κάντε κάποια σχέδια για την οικογενειακή ζωή - φανταστείτε πώς θα ζήσετε τη ζωή σας με το παιδί σας και τον σύζυγό σας. Κάντε κάποια σχέδια γι 'αυτό και αυτό θα σας επιτρέψει να περάσετε αρκετό χρόνο και να μην βαρεθείτε και που με τη σειρά του θα οδηγήσει σε λιγότερη κατάθλιψη.

Αποδεχτείτε την κατάσταση που βρίσκεστε - μερικές γυναίκες δεν θέλουν ακριβώς μια οικογενειακή ζωή και, δυστυχώς, καταλήγουν να έχουν ένα μωρό αμέσως μετά το γάμο. Εάν θέλετε να ζήσετε ευτυχισμένα με την οικογένειά σας χωρίς οποιοδήποτε είδος άγχους και κατάθλιψης, τότε να απαλλαγείτε από τα κακά συναισθήματα και απλά να αποδεχτείτε την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε.

Ιατρική περίθαλψη και τακτικός έλεγχος:

Η ιατρική περίθαλψη και οι τακτικοί έλεγχοι είναι κρίσιμοι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μείνετε μακριά από τα περιορισμένα τρόφιμα και κάνετε τακτικούς ελέγχους για να παρακολουθείτε την κίνηση του μωρού.

Τα φάρμακα πρέπει να ωφεληθούν, κάθε φορά που αισθάνεστε κόπωση ή συμπτώματα μόλυνσης στο στομάχι.

Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν το λαιμό του λαιμού κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και ευτυχώς αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί. Αυτό δεν είναι τίποτε άλλο παρά απλή βακτηριακή λοίμωξη που συμβαίνει στο λαιμό και επίσης λαμβάνει χώρα στις αμυγδαλές. Μπορεί να προκαλέσει επώδυνες επιπτώσεις στο λαιμό και η έγκυος μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που μιλούν. Πάρτε φάρμακα για πονόλαιμο, όπως το Coricidin HBP Στοματικό.

Εάν αντιμετωπίζετε γρίπη, τότε το Tamiflu θα είναι αρκετό για εσάς. Αυτό είναι κάτι που η έγκυος πρέπει να πάρει πριν από οτιδήποτε άλλο.

Εάν υποφέρετε από πόνους, τότε θα είναι επαρκείς τα τακτικά φάρμακα όπως η ακεταμινοφαίνη.

Αν αντιμετωπίζετε κάποια ζητήματα κίνησης του εντέρου που έχουν οδηγήσει σε δυσκοιλιότητα, τότε συμβουλευτείτε έναν γιατρό. Αλλά πρώτα πάρτε ένα Colace, το οποίο συνταγογραφείται από σχεδόν όλους τους γιατρούς.

Εβδομάδα συμβουλές και προφυλάξεις για 35 εβδομάδες Εγκυμοσύνη:

Θα θέλατε να παραμείνετε σφιχτά και να κρατήσετε το σώμα σας σε μια κλίση προς τα εμπρός, αλλά μην λυγίζετε τόσο πολύ που θα πέσετε. Αυτό θα μειώσει τη σοβαρή πίεση που επιτρέπει στο κεφάλι του μωρού να μετακινηθεί αυτόματα και ομαλά κάτω από τον τράχηλο.

Θα δοκιμάσετε με την παρουσία ορισμένων επικίνδυνων βακτηρίων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και αυτό είναι μια σοβαρή προφύλαξη. Αυτά τα βακτήρια μπορούν να μεταφερθούν στο μωρό και θα πρέπει να τα ξεφορτωθείτε παίρνοντας κάποια φαρμακευτική αγωγή μετά τη διάγνωση με αυτό.

Αν θέλετε να μάθετε μερικούς εμπειρογνώμονες σχετικά με την εγκυμοσύνη σας 35 εβδομάδων, τότε αυτό το άρθρο είναι ο τέλειος προορισμός των σχετικών γνώσεων. Εάν αντιμετωπίζετε κάποιες αλλαγές, τότε εδώ είναι σημεία που δεν θα σας κάνουν να αισθανθείτε μόνοι σας. Δεδομένου ότι πολλές γυναίκες θα αντιμετωπίσουν και πληροφορίες σχετικά με το πώς να ξεπεραστούν παρέχονται επίσης εδώ.

Εικόνες Πηγή: Αποκλεισμός

Leave A Comment

− 2 = 4