33 εβδομάδες της εγκυμοσύνης – Συμπτώματα και εμβρυϊκή ανάπτυξη

Ο Κύριος μας έχει δώσει το δώρο του να είσαι υπεύθυνος για να φέρουμε μια νέα ζωή στο σχηματισμό και ενώ αυτοί με εμπειρία εκτελούν τις εντολές του χωρίς γρατσουνιά, για τους πρώτους χρονομετρητές ξέρουμε πως είναι το πεδίο της μάχης. Οι άγρυπνες νύχτες και η αυξανόμενη ένταση με κάθε στιγμή εγρήγορσης. ο συνετός τρόπος ζωής με πολλή πείνα. την κατάθλιψη και την ευτυχία - είναι μια μικτή ζούγκλα που με το πέρασμα του χρόνου απομακρύνεται.

Σύντομα η μητέρα θα βρεθεί σε μια βαθιά σχέση με το έμβρυο που έχει φέρει όλη αυτή τη φορά. Με τις ημέρες που μεγαλώνουν, το παιδί στο εσωτερικό καταλαβαίνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μητέρα του και τα συμμορφώνεται με αυτό. Σε ένα μήνα εννέα, ολόκληρη η διαδικασία διαχωρίζεται σε εβδομάδες για καλύτερη θεραπεία και παρακολούθηση. Εδώ έρχονται τα παιχνίδια της εβδομάδας. Σε μια ολόκληρη 40 εβδομάδες, η 33η εβδομάδα είναι το τελικό σχέδιο και εδώ είναι τα κυριώτερα σημεία της εβδομάδας.

33 Weeks of Pregnancy

Δράσεις Reflex:

Με την 33η εβδομάδα που κυκλοφορεί τώρα το έμβρυο ενεργεί όλο και περισσότερο σαν ένα μωρό με τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν μέχρι ένα με κάθε μέρα που περνάει. Τα αντανακλαστικά κάποτε βαρετά έχουν πλέον ωριμάσει. Το πρώτο από τα αντανακλαστικά νεύρα που αρχίζει να ενεργεί είναι το χασμουρητό. Το μωρό έχει τελειοποιήσει το χασμουρητό μαζί με τον ύπνο. Ο υπερηχογράφος μπορεί να τον πιάσει να κοιμάται και το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορεί να αθληθεί ακόμα και σε μια αγαπημένη θέση. Η επόμενη αντανακλαστική δράση που έχει τελειοποιήσει μέχρι τώρα είναι η ευαισθησία στο φως, που μέχρι τώρα έχει συνηθίσει. Η ακρόαση και η παλινδρόμηση αναλόγως θα μπορούσαν επίσης να δράσουν.

Δείτε περισσότερα: Εγκυμοσύνη στις 30 εβδομάδες

Απάντηση:

Την 33η εβδομάδα, το μωρό θα λάβει σαφώς τη φωνή σας ή ένα συγκεκριμένο είδος θορύβου που έχει συνηθίσει να ακούει όλα αυτά ενώ. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μουσική ή έναν τόνο, μια συγκεκριμένη φωνή όπως τη δική σας ή μια συγκεκριμένη ιστορία που έχει διαβάσει ξανά και ξανά. Το αποκορύφωμα αυτής της εβδομάδας είναι ότι τώρα το μωρό σας θα ανταποκριθεί σε αυτόν τον γνωστό θόρυβο αφού μπορεί πλέον να το αναγνωρίσει. Αργότερα ο γιατρός λέει ότι αυτός ο τόνος ή η μουσική νότα μπορεί να σας βοηθήσει να ηρεμήσετε το μικρό σας.

Αύξηση βάρους:

Μέχρι τώρα το μωρό έχει κερδίσει κάποιο σημαντικό βάρος και έτσι έχετε μόνο το ήμισυ του βάρους του μωρού να είναι τα στρώματα λίπους που έχουν σχηματιστεί σχεδόν κάτω από το δέρμα του. Το χάσμα μεταξύ των μυών και του δέρματος έχει γεμίσει τώρα με την απομάκρυνση της σκελετικής δομής του μωρού και του τσαλακωμένου σαγού δέρματος.

Δείτε περισσότερα: 31 εβδομάδες έγκυος

Αμνιακό υγρό:

Μέχρι τώρα οι εξετάσεις υπερήχων και ούρων θα αποκαλύπτουν ότι το μωρό σας πίνει μια πίντα από το αμνιακό υγρό κάθε μέρα γιατί ο λόγος για τον οποίο το επίπεδο υγρού κατεβαίνει αργά και αργά. Το ίδιο ποσό αμνιακού υγρού μεταφέρεται αργότερα από το σύστημά του μέσω ούρων, το οποίο στη συνέχεια αναμειγνύεται με τη μητέρα και τελικά εκτοξεύεται από το σώμα. Στην πραγματικότητα, οι στατιστικές λένε ότι το μωρό μπορεί να εισπνεύσει λίγο από αυτό το αμνιακό υγρό που είναι απλώς μια πρακτική επίδειξη για τους πνεύμονές του.

Φροντίδα του δέρματος:

Οι lanugos μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσουν απόλυτα αποκαλύπτοντας το μαλακό δέρμα του μωρού του εμβρύου σας. Με το μειωμένο αμνιακό υγρό, το τυρί με την κηρώδη λευκή ουσία, το vernix caseosa θα φορέσει πάρα πολύ.

Φροντίδα νυχιών:

Τα νύχια του μωρού, του δάχτυλου και των δακτύλων θα ήταν έως τώρα μέχρι το άκρο και μπορεί ακόμη και να μεγαλώσουν πέρα ​​από αυτόν τον λόγο για τον οποίο μπορεί να χρειαστεί λίγο κούρεμα μετά τη γέννηση.

Μέχρι στιγμής σημειώθηκαν οι εξελίξεις του μωρού αλλά ένας καλός εννέα μήνες φέρνει αλλαγές στο σώμα της μητέρας. Το σύνολο των 40 εβδομάδων κατηγοριοποιείται στρατηγικά σε τρία τμήματα. Το πρώτο τρίμηνο, το δεύτερο τρίμηνο και το τρίτο τρίμηνο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ακόλουθες είναι οι αλλαγές στο σώμα της μητέρας.

Δείτε περισσότερα: 32 εβδομάδες έγκυος αύξηση βάρους

Σημεία εγκυμοσύνης:

Σχεδόν αυτή τη φορά, η λαμπερή καλή λάμψη στις γυαλιστερές έγκυες κυρίες στα περιοδικά θα σας κάνει να ζηλοποιήσετε, καθώς η μάσκα της εγκυμοσύνης θα σας κολλάει με ορισμένα ανεπιθύμητα στοιχεία. Η υπερβολική παραγωγή γυναικείων ορμονών πρέπει να κατηγορηθεί για τη συμφωνία. Οι ανεπιθύμητες τρίχες προσώπου, οι κηλίδες και οι φακίδες, οι πτυχώσεις και οι κηλίδες είναι μερικές από τις παρατυπίες που μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Το déjà vu:

Θυμηθείτε τις άγρυπνες νύχτες και τη συχνή ανάγκη ανακούφισης από τον εαυτό σας στις πιο περίεργες στιγμές που αντιμετωπίσατε στις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης. Με την τελευταία στιγμή να έρχονται σε τροχιά, οι πιθανότητες είναι ότι μερικά από αυτά τα ίδια συναισθήματα θα σας στοιχειώνουν πίσω. Η συχνή ούρηση είναι ένα σύνηθες σύμπτωμα που συσσωρεύεται από την όρεξη τέρας. Ο φόβος της διαδικασίας που δεν πηγαίνει όπως ονειρευόσασταν στο κεφάλι σας μπορεί να είναι μια ισχυρή παρανοία που θα μπορούσε να οδηγήσει σε άλλες συγκινήσεις όπως η κατάθλιψη. Οι άγρυπνες βραδιές σύντομα θα μπουν μέσα. Ωστόσο, δεν θα υπήρχε καμία ανησυχία σχετικά με την πρωινή ασθένεια, δεδομένου ότι γίνεται με.

Μούδιασμα και Αχε:

Με τις μέρες που περνούν σύντομα, θα βρεθείτε στον εαυτό σας και με την επιπλέον πίεση των τεσσάρων κιλών που μεταφέρετε, μην εκπλαγείτε αν αισθάνεστε λίγο από το πόνο στα πόδια ή τους καρπούς σας. Κατά καιρούς συχνά, πιθανότατα λόγω της υπερβολικής πίεσης, η μητέρα μπορεί να αισθάνεται ακόμα και μούδιασμα σε ορισμένα μέρη του σώματος. Αυτό είναι ένα κοινό σύμπτωμα, οπότε μην φοβάσαι. Το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να διατηρήσετε την ιδιότητα του μέλους στα μαθήματα εγκυμοσύνης άσκησης και τα σεμινάρια εργασίας.

Οι συστολές του Braxton Hick:

Αυτά είναι κάποιες ψεύτικες συσπάσεις που ίσως νιώθετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτός είναι ο τρόπος του σώματός σας να σας ενημερώνει ότι οι προετοιμασίες βρίσκονται σε εξέλιξη. Αυτές οι συσπάσεις συνήθως δεν είναι επώδυνες, αλλά προσφέρουν κάποια δυσφορία μαζί με μια πρώτη εμπειρία των εργάσιμων ημερών.

Leave A Comment

5 + = 14