30 καλύτερες hairstyles για κυματιστά μαλλιά με εικόνες Στυλ στη ζωή

Αγαπήστε τις κυματιστές περικοπές, έτσι δεν είναι; Είναι ανάμεσα στις άτακτες μπούκλες και στην ευθεία εμφάνιση της Τζέιν, αλλά που δεν θέλει να είναι άγρια ​​αλλά ταυτόχρονα αθώα, ίσως από την άλλη. Έτσι, μπορείτε να διασκεδάσετε με τα ζαρωμένα και κυματιστά μαλλιά και να κάνετε το στέμμα να δείχνει λαμπρό, κερδίζοντας βραβεία από τους ανθρώπους γύρω από το λαό και το φθόνο και από τις γυναίκες.

Κυματιστός Hairstyles - Main

Καλύτερο Haircuts για κυματιστά μαλλιά με εικόνες:

Εδώ είναι τα καλύτερα μας 30 Wavy Hairstyles μαζί με φωτογραφίες για να δοκιμάσετε και να ροκάρουν την ημέρα. Ρίξτε μια ματιά και δουλέψτε πάνω τους.

1. Διαφορετικές μπούκλες κυμάτων για τις γυναίκες:

30 καλύτερες hairstyles για κυματιστά μαλλιά με εικόνες Στυλ στη ζωή

Κρατήστε τα μαλλιά να πέφτουν ευθεία στα πλάγια και στην πλάτη σας και χρησιμοποιήστε το σίδερο για ένα επιπλέον αποτέλεσμα σε διάφορα μήκη. Πάρτε μερικούς χαριτωμένους κλιπς και καρφίτσες για να στερεώσετε τις πλευρές και ξηράνετε τα μαλλιά για λίγο όγκο σε ελάχιστη θερμοκρασία. Τα αθώα μακρόχρωμα κυματιστά χτενίσματα θα μοιάζουν με τους καταρράκτες σε αργή κίνηση.

2. Long Curly Hairstyle για κυματιστά μαλλιά:

καλύτερος Wavy hairstyles 2

Θα μπορούσατε ακόμη και να χτενίζετε όλα τα μαλλιά σας στη μία πλευρά και να έχετε ένα μεγάλο κλιπ πεταλούδας τοποθετημένο στην άλλη. Τα μαλλιά που πέφτουν στη μία πλευρά, θα μπορούσαν να παραμείνουν όπως είναι, πηγαίνετε για το βρώμικο βλέμμα και αυτό σας σώζει από μια κακή ημέρα μαλλιών πάρα πολύ. Αυτό είναι ένα από τα πολύ απλά hairstyles για κυματιστά μαλλιά με μακριά μαλλιά που είναι ιδανικά για τα κορίτσια.

3. Μπλούζα με τα μαλλιά:

καλύτερος Wavy hairstyles 3

Τα κύματα μπορούν να ελεγχθούν περαιτέρω όταν τα συνδέετε σε μια υψηλή πόνι πόνυ. Από τη θηλιά του πόνου ουράς κόμπος, να κάνετε δέκα διαφορετικά τμήματα και να τα καρφώσετε. Μπορείτε να τα στεγνώσετε ή να τα αφήσετε για δέκα λεπτά για να πάρετε ένα δικό σας σχήμα. Θυμηθείτε, τα κυματιστά μαλλιά έχουν ένα μυαλό της δικής τους και θα φέρει γύρω από ένα στυλ που μπορείτε να ονομάσετε όπως σας αρέσει. Στο τέλος, οι μπούκλες θα πέσουν από τη μύτη και έχετε και μια νέα δήλωση στυλ.

4. Απλά Back Waves:

bestWavy hairstyles 4

Κάντε μια υψηλή πόνυ πόνυ και ολοκληρώστε όλες τις τρίχες σε ένα κουλούρι. Τώρα μπορείτε να παίξετε τα χαλαρά άκρα που παραμένουν. Χρησιμοποιήστε μικροσκοπικά κλιπ σε διάφορα χρώματα για να αξεσουάρ γύρω από το κουλούρι και τοποθετήστε ένα μικρό φρέσκο ​​λουλούδι στη μέση. Τα χαλαρά άκρα μπορούν τώρα να χτενιστούν επίπεδα για να πέσουν στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Μπορείτε να φορέσετε αυτό το είδος των κυματιστών hairstyles για όλους τους τύπους των λειτουργιών με κάθε τύπο στυλ ντύσιμο.

5. Κυματιστό Μπουκόνι Hairstyle:

30 καλύτερες hairstyles για κυματιστά μαλλιά με εικόνες Στυλ στη ζωή

Πάρτε τα μαλλιά σας σε τρία ξεχωριστά μέρη, το μέτωπο, το μέσον και το πίσω μέρος. Το μπροστινό μέρος μπορεί να σιδερωθεί για την ομαλότητα, ενώ παίρνετε τα μαλλιά στη μέση και στυλ με μους για να δώσει όγκο, a la Buffon δημιουργήθηκε. Τώρα το πίσω μέρος είναι αυτό που πρέπει να σκύψετε προς τα πάνω και να το πιάσετε κάτω από το Buffon. Δίνει στο κεφάλι μεγάλη ένταση και τα κύματα στο κέντρο μοιάζουν με μίνι φωλιά, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα.

Δείτε περισσότερα: Κουτάβια για τα κορίτσια

6. Εύκολη μπούκλες με κυματιστό χτένισμα:

καλύτερος Wavy hairstyles 6

Αυτό είναι το απλούστερο χτένισμα για κυματιστά μαλλιά. Για την γρήγορη κυματιστή εμφάνιση, χτενίστε τα μαλλιά σας με μεσαία μερίδα. Και στις δύο πλευρές χρησιμοποιήστε μπούκλες σε διάφορα μήκη και στεγνώστε για ένα λεπτό. Αφαιρέστε τις βούρτσες και βούρτσα μία φορά, και στη συνέχεια αφήστε τους να πέσουν ελεύθεροι. Τα κύματα από κάθε πλευρά είναι εγγυημένα, κομψά και μοντέρνα.

7. Κυματιστό Hairstyle Για Μεσαία Τρίχες:

30 καλύτερες hairstyles για κυματιστά μαλλιά με εικόνες Στυλ στη ζωή

Κτύπησε από τα μακριά μαλλιά μπροστά, κόψτε το μακριά και κάντε ένα περιθώριο ή κτυπήματα, αν σας παρακαλώ. Αφήστε τις πλευρές να παραμείνουν όπως είναι και η πίσω μακρά. Κτυπήστε τα μαλλιά με τζελ στο χώρο και πίσω και αφήστε τα να χαλαρώσουν. Γρήγορη και εύκολη ματιά για ένα πρωινό της Κυριακής στην εκκλησία ή ένα γεγονός απόψε. Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κούρεμα για κυματιστά μαλλιά με μεσαία μαλλιά που φαίνεται φοβερό.

8. Υψηλή Hairstyle με κυματιστά μαλλιά:

καλύτερος Wavy hairstyles 8

Αυτό είναι ένα από τα διαφορετικά hairstyles για κυματιστά μαλλιά που είναι απόλυτα κατάλληλο για γυναίκες μέσης ηλικίας με μεσαίου μήκους μαλλιά. Συσσωρεύστε όλα τα μαλλιά σας στα δεξιά ή στα αριστερά και αφήστε τα κύματα να πέσουν. Η αρχή που θα ήταν η ρίζα στα μέσα της τρίχας θα πρέπει να είναι καρφωμένη, ενώ τα υπόλοιπα θα πρέπει να είναι ακατάστατα και αδέξια. Η τέλεια εμφάνιση για μια νύχτα έξω στο μπαρ με τα κορίτσια.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερα Hairstyles για τα κορίτσια

9. Κυματιστό Hairstyle Με Bangs:

30 καλύτερες hairstyles για κυματιστά μαλλιά με εικόνες Στυλ στη ζωή

Κτυπήστε και πέστε με τα μαλλιά σε κτυπήματα πάνω από το μέτωπό σας και αφήστε χαλαρά στις πλευρές και την πλάτη. Αυτό κάνει μια περιστασιακή ματιά σε ένα φλιτζάνι καυτό ζυθοποιία. Αξεσουάρ του μεσαίου τμήματος με ένα τόξο ή μερικές καρφίτσες σε ποικίλα χρώματα και σχήματα.

10. Κυματιστό Hairstyle για κοντό μαλλιά:

30 καλύτερες hairstyles για κυματιστά μαλλιά με εικόνες Στυλ στη ζωή

Παίξτε Jedi για το βράδυ. Συγκεντρώστε τα μαλλιά σας και στις δύο πλευρές και κάντε δύο πλατάνια. Μπορείτε να περιστρέψετε τα πλατάνια και στις δύο πλευρές και να χρησιμοποιήσετε μίνι αεροπλάνα ή πίδακες ως κλιπ. Κάνει μια φουτουριστική ματιά ζωντανός μέσα σε λίγα λεπτά. Για να διατηρήσετε τα μαλλιά στη θέση τους, το νερό με ένα μικρό gel λειτουργεί αναρωτιούνται. Αυτό είναι ένα από τα πολύ απλά και εύκολη κούρεμα για κυματιστά μαλλιά με πολύ κοντά μαλλιά που είναι πιο δελεαστική.

11. Διαφορετικές κυματιστές γραμμές με μπούκλες:

30 καλύτερες hairstyles για κυματιστά μαλλιά με εικόνες Στυλ στη ζωή

Η εταιρική εκδήλωση απαιτεί υψηλό στυλ. Γι 'αυτό θα μπορούσατε να αφαιρέσετε τις ράβδους σιδήρου και τα σίδερα, γυρίστε φυσικά. Αυτό που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να κάνετε τα μαλλιά σας καλά με ένα αυγό για τον όγκο και αφήστε το να στεγνώσει φυσικά. Με τα δάχτυλά σας πάρτε λίγο άδεια για το κοντίσιονερ και πτύχωσε τα μαλλιά σε διάφορα μήκη, ρίχνοντας είτε ένα πλευρικό είτε ένα μεσαίο για επιπλέον σεξικότητα.

12. Απλή κυματιστές Straight Hairstyles:

30 καλύτερες hairstyles για κυματιστά μαλλιά με εικόνες Στυλ στη ζωή

Συγκεντρώστε τα σίδερα σας και δημιουργήστε 20 τμήματα των μαλλιών σας, από μπροστά και πίσω. Τοποθετήστε κάθε τμήμα στο σίδερο για δύο λεπτά και όχι περισσότερο, και στη συνέχεια αφήστε τα να χαλαρώσουν. Θα σχηματίστηκαν εύκολα και ανόμοια μπούκλες, όμως δεν θα ήταν αρκετά καμπυλωτά ή σε κουκλάκια. Ωστόσο, η εμφάνιση θα είναι δυνατά και τύπους κόμματος.

13. Επιστροφή Frizzes Για κυματιστά μαλλιά:

καλύτερος Wavy hairstyles 13

Τοποθετήστε σίδερα για κάθε λεπτό των μαλλιών σας για δύο λεπτά και όχι περισσότερο. Μόλις χαλάσει η τρίχα μια φορά τη φορά, αφήστε τα δαχτυλίδια να πέσουν παντού, αφήστε τα μαλλιά μπροστά να παραμείνουν κυματιστά και αδιάφορα για το κορίτσι της σχολικής εμφάνισης. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μπορείτε να κάνετε αυτό το είδος των απλών hairstyles για κυματιστές τρίχες με πίσω μπούκλες στο σπίτι εύκολα με έξω σκληρή προετοιμασία.

14. Μικρές κυματιστές μαλλιές:

30 καλύτερες hairstyles για κυματιστά μαλλιά με εικόνες Στυλ στη ζωή

Βουρτσίστε τα μαλλιά σας διαιρώντας το μπροστά στην πλάτη και στις πλευρές. Χρησιμοποιήστε ένα ίσιωμα σιδήρου από τις ρίζες προς τα μέσα και, στη συνέχεια, αφήστε τα υπόλοιπα μαλλιά να πάρουν πτύχωση. Αυτό το χτένισμα για κυματιστά μαλλιά είναι τόσο σέξι και δροσερό θα ήταν το βλέμμα.

Δείτε περισσότερα: Hairstyles για σγουρά μαλλιά

15. Stand Up Hairstyle για τα κυματιστά μαλλιά κορίτσια:

καλύτερος Wavy hairstyles 15

Παίξτε με λουλούδια, κάντε ένα κουλούρι και χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι μαλλιών για να ξεκινήσετε από το κέικ υψηλού άκρου. Το μέτωπο πρέπει να είναι επίπεδο ενώ οι πλευρές θα πρέπει να συγκεντρωθούν μαζί με τα μαλλιά στο πίσω μέρος για ένα κουλούρι. Από το κουλούρι το κομμάτι μαλλιών πρέπει να πέσει έξω. Θα μπορούσε να είναι ίσια μαλλιά ή κυματιστές μπούκλες, την επιθυμία σας. Αξεσουάρ για τα μαλλιά που πέφτουν με κλιπ και ζώνες ποικίλων χρωμάτων.

16. Κόμπους μαλλιά για κυματιστά μαλλιά:

Κυματιστός Hairstyles 16

Ποιος βλέπετε εδώ είναι η πάντα τέλεια Nina Dobrev που κάνει την εμφάνισή της στα Βραβεία People's Choice Awards. Το up είναι περίπλοκο ακόμα κι αν δεν μοιάζει με αυτό. Η πλεξούδα περνά μέσα από το μέτωπο και το χτένισμα της είναι κυματιστό με στροφές που θα σας προκαλέσουν εύκολα το ενδιαφέρον σας. Είναι ένα από αυτά τα κυματιστά χτενίσματα τέλεια για τα μαλλιά μεσαίου μήκους, που κυμαίνονται από κυματιστό σε σγουρό σε όλη τη διαδρομή.

17. Retro Wavy Hair:

Κυματιστός Hairstyles 17

Το άψογο κομψό στυλ που βλέπετε εδώ είναι ένα άλλο από το ρετρό φινίρισμα που θα αγαπήσετε, ειδικά αν πρόκειται να το φορέσετε για ειδικές περιστάσεις όπως γάμους, proms, θεματικά πάρτι και ούτω καθεξής. Μπορούμε σχεδόν να φανταστούμε σε μια βραδινή μακρά φόρεμα για να ταιριάζει με το βλέμμα σας. Δεν χρειάζεστε ακόμη και ειδικές δεξιότητες σχεδίασης γι 'αυτό. Έχει ήδη τελειοποιηθεί και τα κρύα κύματα το παίρνουν σε άλλο επίπεδο.

18. Μπάλα Bouncy Waves:

Κυματιστός Hairstyles 18

Όταν θέλετε κομψά χτενίσματα για κυματιστά μαλλιά, αυτό είναι ένα κλασικό που έχει κερδίσει τις καρδιές πολλών, συμπεριλαμβανομένων των εφήβων και των νεαρών ενηλίκων. Η άψογη πινελιά στις μπούκλες είναι απολύτως κολακευτική για κυριολεκτικά όλα τα σχήματα του προσώπου, εκτός από τα μεγάλα, που θα ήθελαν και θα ήθελαν να αποφύγουν τον υπερβολικό όγκο στις πλευρές. Οι μπούκλες είναι πολύ θηλυκές και ελκυστικές την ίδια στιγμή και σας αρέσει αυτό που βλέπετε εδώ.

19. Side Hair Fishtail για τα κυματιστά μαλλιά:

Κυματιστός Hairstyles 19

Το hairstyle για τις κυματιστές γυναίκες τρίχας που βλέπετε εδώ είναι εξαιρετικά μεγάλο, ειδικά όταν θέλετε ένα παραλιακό vibe στα μαλλιά σας. Δεν θα προσθέσει μόνο φωτοβολίδα στις κλειδαριές σας, αλλά θα σας επιτρέψει επίσης να προσθέσετε φυσική ομορφιά στα μαλλιά σας. Δοκιμάστε ένα πλεκτό ψάρι και στη συνέχεια το υπόλοιπο είναι εύκολο. Πρέπει απλώς να το επαναφέρετε όπως το κορίτσι στην εικόνα έχει. Αυτή η μικρή αλλαγή είναι το μόνο που κάνει τη διαφορά στο τέλος.

20. Σγουρό αλογοουρά πλευρική πλέξη Στυλ μαλλιών:

Κυματιστός Hairstyles 20

Όταν ψάχνετε για απλές χτενίσματα για κυματιστά μαλλιά, αυτό θα αρκεί για σίγουρο, ακόμα κι αν τα μαλλιά σας είναι πιο διατεθειμένα προς την καμπυλωτή υφή. Ενώ οι μπούκλες οι ίδιοι είναι όμορφοι, αλλά δύσκολο να διατηρηθούν, και σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να εγγυηθείτε τον εαυτό σας μια καλή makeover που θα κρατήσει τα νήματα σας στη θέση τους με αυτό το πλεκτό χτένισμα. Ακόμη και η μεγαλύτερη ημέρα δεν θα φορέσει αυτό το χτένισμα.

21. Κούρεμα Bob για τα κυματιστά μαλλιά:

Κυματιστός Hairstyles 21

Το τέχνασμα όταν πρόκειται για κούρεμα bob για κυματιστά μαλλιά μειώνουν το συνολικό όγκο και κάνουν τα μαλλιά σας να φαίνονται λεπτότερα. Αυτό το στυλ μαλλιών είναι τέλειο και εύκολο και αφήνει πίσω σας ένα φουσκωτό αποτέλεσμα στα μαλλιά σας. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για όλους όσους επιθυμούν να φαίνονται εξαιρετικοί ακόμη και με το πιο παχύ τρίχωμα στο φως. Ορισμένα σπρέι μαλλιών και τραγάνισμα που προστίθενται σε αυτό θα κάνουν δίκαια αυτό το κυματιστό χτένισμα και για το καλό.

22. Side Bangs Bang:

Κυματιστός Hairstyles 22

Το χτένισμα που βλέπετε εδώ είναι πολύ εύκολο να το κάνετε, ακόμα και όταν καθίζετε σε αδράνεια στο σπίτι ή όταν τελειώνετε χωρίς χρόνο. Λίγα λεπτά μπροστά από τον καθρέφτη και θα γίνει με αυτό το χτένισμα. Για να ξεκινήσετε, στριφογυρίστε τα μαλλιά σας στην πλάτη και σφίξτε τα. Αφήστε το πρόσωπό σας να καλύπτεται από τα κτυπήματα, έτσι ώστε να φαίνεται τέλεια χωρίς να προσπαθείτε πάρα πολύ σκληρά. Οι σύντομοι άνθρωποι μαλλιών θα αγαπούν αυτό το ύφος των κυματιστών κτυπήματα, δεδομένου ότι είναι τόσο εύκολο να εργαστείτε με.

23. Μπρελόκ Μπράιτ:

Κυματιστός Hairstyles 23

Εάν το προηγούμενο κυματιστό χτένισμα έφερε στο φως μια πιο «στο πρόσωπό σας» εμφάνιση, αυτή εδώ στοχεύει να βάλει ένα πολύ χαριτωμένο μακρύ κυματιστό κομμάτι έξω στα περίπτερα, με τις πλεξούδες που κλέβουν την παράσταση. Αυτό είναι ένα από τα αειθαλής κυματιστά hairstyles για τα κορίτσια με μεσαία μαλλιά που είναι πιο δελεαστική.

24. Μισή Twist Hairstyles για τα κυματιστά μαλλιά:

Κυματιστός Hairstyles 24

Οι hairstyles για τις κυματιστές γυναίκες τρίχας συμπεριλαμβάνουν αυτό το επόμενο, τα στρώματα πρώτα στα τμήματα για να μειώσουν την εμφάνιση όγκου πάχους των κλώνων σας και στη συνέχεια το σωστό χωρισμό μήκους για να επιτρέψετε στις μπούκλες σας να παραμείνουν στη θέση τους. Αυτό είναι ένα διασκεδαστικό χτένισμα για να βιαστούμε, ανεξάρτητα από το ποια είναι η ευκαιρία για την ημέρα.

25. Messy Bun με κύματα:

Κυματιστός Hairstyles 25

Μπορεί να είστε ερωτευμένοι με την αρχική φυσική υφή, αλλά όταν χρειάζεστε ένα διάλειμμα από αυτό το styling και οι μπούκλες εξαντλούνται για να διαχειριστείτε και να συνεχίσετε, αυτό το στυλ θα σας εξοικονομήσει από όλες τις μάχες του frizz και την ταλαιπωρία. Το κουλούρι δεν είναι μόνο αριστοκρατικό, αλλά επίσης παραμένει στη θέση του λόγω του ακατάστατου hairstyle σας.

26. Pompadour Bangs για κυματιστά μαλλιά:

Κυματιστός Hairstyles 26

Οι κυματιστές περικοπές είναι όλες γύρω και αν έχετε κτυπήματα αλλά δεν μπορείτε πλέον να τις διαχειριστείτε, τότε ξέρετε ότι αυτό το χτένισμα είναι για σας. Όταν είναι δύσκολο να μπερδευτούν, αυτό το ύφος, τραβώντας τα όλα προς τα πίσω είναι μια τέλεια ιδέα για την κατάσταση.

27. Shaggy Bob κούρεμα για τα κυματιστά μαλλιά:

Κυματιστός Hairstyles 27

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες και καλύτερες περικοπές για κυματιστά μαλλιά με μεσαίου μήκους μαλλιά που είναι πιο όμορφη. Μεγάλες περικοπές bob δεν πρέπει πάντα να είναι βαρετές και οι ίδιες παλιές εξαντλητικές. Αυτό το χτένισμα είναι ένα σαφές μόνιμο παράδειγμα του ίδιου. Στεγνώστε τις κλειδαριές σας μόλις τις πλύνετε, στη συνέχεια, υφή τα σκέλη με κάποιο μους, ενώ τα μαλλιά σας είναι υγρό. Προσθέστε μερικές φωτεινές ενδείξεις αν θέλετε να προσθέσετε υφή και διάσταση στις κλειδαριές σας.

28. Κυματοειδές Πλεξούδα Γάλακτος:

Κυματιστός Hairstyles 28

Πάρτε μια υπόδειξη από τη Vanessa Hudgens, που μας άφησε με δέος με τα σκισίματα και τις κλειδαριές και κουνιέται το αδύνατο πλεξούδα σαν επαγγελματίας. Ακριβώς η τάση η ombre μαζί με την πλεξούδα είναι, έτσι ολόκληρη η εμφάνισή της πρέπει να είναι μια ενθάρρυνση σε σας.

29. Vintage Up Για τα κυματιστά μαλλιά:

Κυματιστός Hairstyles 29

Τα παχιά μαλλιά είναι ιδανικά για αυτό το βρώμικο vintage touch μέχρι. Μπορείτε να προσθέσετε μπούκλες αν θέλετε να βελτιώσετε ολόκληρο το βλέμμα, αλλά γενικά είναι πολύ απλό να το εφαρμόσετε και το χαλαρότερο, τόσο το καλύτερο.

30. Κυματοειδής Κοπή Μαλλιών:

Κυματιστός Hairstyles 30

Αυτό μπορεί να είναι ένα ιδανικό χτένισμα prom όταν έχετε κυματιστά σκέλη. Τα μαλλιά είναι παραλιακά και κυματιστά, αναμιγνύονται με κομψό και casual την ίδια στιγμή μαζί.

Ενώ αγαπάτε τις μακριές μπούκλες σας αφήνοντάς τους ανοιχτές είναι αρκετά χάλια, έτσι δεν είναι; Με αυτά τα 30 καλύτερα hairstyles για κυματιστά μαλλιά, όχι πια! Ελπίζουμε να βρείτε αυτά τα απλά κυματιστά στυλ ενδιαφέροντα. Μοιραστείτε μαζί μας και τα μάντρα στυλ σας. η κοινή χρήση φροντίζει, έτσι δεν είναι!!

Leave A Comment

2 + 1 =