30 Απρόσμενα Οφέλη Υγείας και Ομορφιάς από Αμύγδαλα

Το αμύγδαλο θεωρείται ως τρόφιμο θαύμα. Αυτό το μεγάλο καρύδι έχει τόσα πολλά οφέλη που τρώει αμύγδαλα καθημερινά είναι μια τελετουργία σε πολλά νοικοκυριά. Το αμύγδαλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες μορφές. Η πιο συνηθισμένη μέθοδος είναι ακριβώς να τρώει τα ακατέργαστα αμύγδαλα όπως είναι. Μπορείτε επίσης να κάνετε το αμύγδαλο βούτυρο που είναι ένα πολύ νόστιμο και ευεργετικό προϊόν. Αμύγδαλο πετρέλαιο πάρα πολύ έχει πολλά οφέλη που είναι γνωστά. Κάθε μία από αυτές τις μεθόδους κατανάλωσης ή χρήσης αμυγδάλων είναι ευεργετική για το σώμα και την καθιστά ισχυρότερη και υγιέστερη.

Οφέλη of Almonds

Μπορείτε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε από αυτές τις μεθόδους για να κρατήσετε τον εαυτό σας πιο προσαρμοσμένο και νεώτερο με απλούς αποτελεσματικούς και φυσικούς τρόπους. Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα ευέλικτο καρύδι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε μορφή και να το βάζετε σε κάθε είδος κουζίνας. Η σκόνη αμυγδάλου είναι επίσης το καλύτερο στοίχημα για τους ανθρώπους που είναι πολυτάραχοι να τρώνε το ακατέργαστο αμύγδαλο όπως είναι.

Τι are the Benefits of Eating Almonds for Skin and Hair

Ποια είναι τα οφέλη των αμυγδάλων για το δέρμα και τα μαλλιά:

Εδώ είναι μια λίστα με τα οφέλη των αμυγδάλων για καλή υγεία, για να επιλέξετε και να επιλέξετε τα καλύτερα αμύγδαλα και να έχετε μια χούφτα την ημέρα για να ενισχύσετε και να βελτιώσετε το σύστημά σας.

1. Μεγάλη για χοληστερόλη:

30 Απρόσμενα Οφέλη Υγείας και Ομορφιάς από Αμύγδαλα

Η κατανάλωση αμυγδάλων μπορεί να μειώσει σημαντικά το επίπεδο χοληστερόλης στο σώμα σας και να σας κάνει υγιείς και πάλι. Δεδομένου ότι έχει μονοακόρεστα λίπη, μειώνει την κακή χοληστερόλη και αυξάνει τα επίπεδα της καλής χοληστερόλης. Επιλέξτε για να φάτε μια χούφτα αμυγδάλων σε καθημερινή βάση.

2. Προστατεύστε σας από τον καρκίνο:

Προστατεύω you from cancer

Αμύγδαλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μείωση του κινδύνου καρκίνου του παχέος εντέρου και του μαστού. Βοηθά να διατηρηθεί το πεπτικό σύστημα αποτελεσματικό δεδομένου ότι το περιεχόμενο ινών στα αμύγδαλα επιτρέπει σε όλα τα τρόφιμα να περάσουν μέσα από αυτό εύκολα. Έτσι μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του παχέος εντέρου. Δεδομένου ότι τα αμύγδαλα έχουν φυτοχημικά και φλαβονοειδή, ελέγχουν τον κίνδυνο αύξησης των καρκινικών κυττάρων.

3. Ελέγξτε το διαβήτη σας:

Ελεγχος your diabetes

Η λήψη αμυγδάλων στη διατροφή σας μπορεί να μειώσει σημαντικά την αύξηση του επιπέδου σακχάρου στο αίμα αφού τρώτε γεύματα. Ο γλυκαιμικός δείκτης στα αμύγδαλα σταθεροποιεί τα επίπεδα σακχάρου και σας προστατεύει.

4. Ενεργοποιητής ενέργειας:

Ενέργεια vitalizer

Όντας πλούσιο σε ριβοφλαβίνη, μαγγάνιο και επίσης χαλκό, τα αμύγδαλα σας δίνουν την καθημερινή ώθηση της ενέργειας. Αυτά είναι πραγματικά ωραία για τις καθημερινές σας ανάγκες και σας κάνουν να μην κουραστείτε. Τρώτε τότε ακατέργαστα ή βάλτε τα σε ένα μπαρ για να εργαστείτε.

5. Ενισχυτές εγκεφάλου:

Εγκέφαλος boosters

Είναι κοινή γνώση ότι τα αμύγδαλα είναι καλά για τον εγκέφαλο. Ο λόγος για αυτό είναι η ριβοφλαβίνη που υπάρχει σε αυτά. Περιέχουν επίσης φαινυλαλανίνη που βοηθά τις γνωστικές λειτουργίες. Το καλύτερο για να απολαύσετε τα αμύγδαλα και να τα έχετε το πρωί.

6. Καλό για τα οστά σας:

Καλός for your bones

Υπάρχει άφθονο ασβέστιο και φωσφόρο που υπάρχουν στα αμύγδαλα για να σας βοηθήσουν και τα οστά σας. Αποτρέπει την οστεοπόρωση και ενισχύει τα δόντια σας καθώς και τα οστά. Διατηρεί το σκελετικό σύστημα επίσης ενισχυμένο.

7. Διατηρήστε το βάρος σας:

Διατηρούν your weight

Έχετε το βούτυρο αμυγδάλου ως υποκατάστατο για το κανονικό βούτυρο αν θέλετε να διατηρήσετε ή ακόμα και να χάσετε κάποιο βάρος. Η περιεκτικότητα σε θερμίδες σε βούτυρο αμυγδάλου σας κρατά γεμάτη όλη την ημέρα και έτσι δεν φτάνει κανείς σε ανθυγιεινά σνακ. Δεδομένου ότι υπάρχουν αρκετές ίνες και πρωτεΐνες στο βούτυρο, μπορείτε επίσης να μειώσετε το βάρος.

8. Αντιοξειδωτικά Δοσολογία:

Αντιοξειδωτικά dosage

Το αμυγδαλέλαιο είναι γνωστό ότι σας δίνει την καθημερινή σας απαίτηση για βιταμίνη Ε. Η βιταμίνη Ε που υπάρχει στο βούτυρο αμυγδάλου προστατεύει τον ιστό από οποιεσδήποτε βλάβες από την οξείδωση.

9. Κάντε την καρδιά σας υγιή:

Φτιαχνω, κανω your heart healthy

Το αμυγδαλέλαιο έχει ακόρεστα λιπαρά και αυτό μειώνει τη χοληστερόλη και επομένως βοηθά στην αποφυγή οποιασδήποτε καρδιακής νόσου. Ελέγξτε ότι καταναλώνετε το 25% των θερμίδων σας από το λίπος και αυτό θα κάνει την καρδιά σας υγιή και ισχυρή.

10. Αναιμική θεραπεία:

Αναιμικός cure

Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από αναιμία και ο λόγος για αυτό είναι ότι τα ερυθροκύτταρα μεταφέρουν λιγότερο οξυγόνο στην καρδιά. Τα αμύγδαλα περιέχουν χαλκό, σίδηρο και βιταμίνες. Δημιουργούν έτσι τα επίπεδα της αιμοσφαιρίνης που χρειάζονται και μπορούν να σας βοηθήσουν να είστε αναιμικοί. Δοκιμάστε αυτή την απλή και αποτελεσματική θεραπεία για την αναιμία.

11. Αυξήστε τον μεταβολισμό σας:

Αυξάνουν your metabolism

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα των αμυγδάλων είναι το επίπεδο των ινών που υπάρχουν σ 'αυτό. Αυτό βοηθά να διατηρηθεί το πεπτικό σύστημα άθικτο. Αφαιρεί τις ανεπιθύμητες τοξίνες από το σώμα σας και έτσι αυξάνει τον μεταβολικό ρυθμό.

12. Αυξήστε τη φυσική σας ειδοποίηση:

Αυξάνουν your physical alertness

Για να διατηρήσετε τον εαυτό σας σωματικά προσαρμοσμένο, πρέπει να καταναλώνετε γάλα αμυγδάλου. Οι πρωτεΐνες που υπάρχουν σε αυτά βελτιώνουν την υγεία των μυών σας και επισκευάζουν τη βλάβη σε οποιονδήποτε συνδέσμους ή ιστούς. Αυτό είναι καλύτερο και για το επίπεδο φυσικής εγρήγορσης.

13. Μειώστε το επίπεδο πυρετού:

Περιορίζω the level of fever

Ένα άλλο όφελος για την υγεία των αμυγδάλων είναι η μείωση του πυρετού. Το αιθέριο έλαιο αμυγδάλου είναι το προϊόν που θα χρησιμοποιηθεί για αυτό. Το πικρό αμυγδαλέλαιο έχει αλκαλικότητα και αυτό μειώνει τα επίπεδα πυρετού.

14. Χρήση ως αναισθητικό:

Χρήση as an anesthetic

Το αμυγδαλέλαιο έχει κάποιες περισσότερες ιδιότητες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μικρές ραφές καθώς και για σκασίματα του δοντιού σας. Υπάρχει ένα τοξικό συστατικό που ονομάζεται γλυκοσίδης αμυγδαλίνη που υπάρχει στο πικρό αμυγδαλέλαιο και αυτό μπορεί να μετατρέψει τα νεύρα αναισθητικά για μια προσωρινή περίοδο και σας βοηθά να αισθανθείτε μούδιασμα με την αίσθηση του πόνου. Αλλά χρησιμοποιήστε το πικρό αμυγδαλέλαιο μόνο ως εξωτερική χρήση από τότε που το καταναλώνετε εσωτερικά θα είναι επικίνδυνο.

15. Χρήση για φροντίδα του δέρματος:

Χρήση for skin care

Το αμυγδαλέλαιο είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται ως ενυδατική κρέμα αφού περιέχει ολινο γλυκεριδικό λινελαϊκό οξύ. Μπορείτε να αποτρέψετε εύκολα την ακμή, τα σπυράκια και το φραστικό δέρμα χρησιμοποιώντας το αμυγδαλέλαιο καθημερινά. Δεδομένου ότι έχει βιταμίνη Ε σας κρατάει με υγιές δέρμα. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως λάδι μασάζ για μικρά παιδιά, καθώς βοηθάει στην ανάπτυξη μυών.

16. Αποφυγή ζημιάς από τον ήλιο:

Αποτρέψει the damage from the sun

Τα αμύγδαλα έχουν πολλή βιταμίνη Ε και αυτό το καθιστά πολύ φιλικό προς το δέρμα και ως εκ τούτου χρησιμοποιείται ως προϊόν ομορφιάς. Κάθε είδος τροφής που είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε θα σας προστατεύσει από τον ήλιο και την έκθεσή του και συνεπώς θα μειώσει βλάβη του δέρματος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το γάλα αμυγδάλου για να θεραπεύσετε πολύ τα ηλιακά εγκαύματα και οποιαδήποτε άλλα δερματικά προβλήματα που μπορεί να έχετε.

17. Χρησιμοποιήστε ως λάδι μασάζ:

Χρήση as a massage oil

Το αμυγδαλέλαιο που εξάγεται από αμύγδαλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατάλληλα ως λάδι αρωματοθεραπείας για να μασάζει το σώμα σας. Το αμυγδαλέλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους δέρματος. Απορροφάται εύκολα στο δέρμα σας και αυτό είναι το κύριο όφελος του πετρελαίου. Δίνει επίσης ένα θαυμάσιο άρωμα που μπορεί να είναι ηρεμιστικό και καταπραϋντικό. Κάνει το δέρμα υγιές και ως εκ τούτου είναι επωφελές για εσάς.

18. Ενυδατώστε το σώμα σας:

Ενυδατώστε your body

Όντας ένα φυσικό προϊόν, το αμυγδαλέλαιο είναι το καλύτερο από την άποψη της ενυδάτωσης του σώματός σας. Επιλέξτε αυτά αντί για τα χημικά γεμάτα προϊόντα που εισάγετε στην αγορά. Απλά καθαρίστε το πρόσωπό σας και στη συνέχεια εφαρμόστε μερικές σταγόνες αμυγδαλέλαιο στο πρόσωπό σας. Στη συνέχεια μπορείτε να κάνετε μασάζ στο δέρμα σας προς τα πάνω. Αυτό θα σας δώσει ομαλότερο δέρμα που είναι απαλό. Δεδομένου ότι το αμυγδαλέλαιο δεν είναι λιπαρό, απορροφάται γρήγορα στο δέρμα και επίσης δεν φράζει τους πόρους.

19. Μεγάλη για τα προβλήματα του δέρματος:

Εξαιρετική for skin problems

Οποιοδήποτε λάδι παγιδευμένο στο δέρμα θα οδηγήσει σε δερματικά προβλήματα όπως η ακμή, η μαύρη κεφαλή και τα λευκά αιθέρια έλαια. Το αμυγδαλέλαιο είναι ένα άλλο εξαιρετικό λάδι που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία όλων αυτών των προβλημάτων του δέρματος. Τα λιπαρά οξέα που υπάρχουν στα αμύγδαλα μπορούν να αποτρέψουν την ποσότητα πετρελαίου που εκκρίνεται από τους σμηγματογόνους αδένες. Αυτή είναι η σειρά μειώνει τα κρούσματα στο δέρμα σας. Όταν το εφαρμόζετε τακτικά, θα υπάρξει αισθητή μείωση των προβλημάτων του δέρματός σας.

20. Θεραπεία για τα μάτια σας:

Θεραπεύω for your eyes

Οι μαύροι κύκλοι μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικοί για τους ανθρώπους καθώς σας κάνουν να φαίνεστε θαμπό και άρρωστοι. Η χρήση του αμυγδάλου είναι πολύ αποτελεσματική για τη θεραπεία των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια. Μπορείτε να απολαύσετε τα αμύγδαλα στο νερό και στη συνέχεια να τα αλέσετε ώστε να γίνει μια ομαλή πάστα. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το γύρω από τα μάτια και αφήστε το για όλη τη νύχτα. Υπάρχουν ιδιότητες ενυδάτωσης στα αμύγδαλα που θα μειώσουν τους μαύρους κύκλους και τα τυχόν φουσκωτά μάτια.

21. Κοίτα νεότερος:

Κοίτα younger

Ανάμεσα στις πολλές ιδιότητες του αμυγδάλου είναι οι ιδιότητές του που αψηφούν την ηλικία. Μπορείτε να διατηρήσετε το δέρμα σας νεανικό και εύπλαστο, μασάζ το πρόσωπο με αμυγδαλέλαιο. Αυτό βοηθά στην καταπολέμηση των σημείων γήρανσης και στην αναζωογόνηση του δέρματός σας. Χρησιμοποιήστε μάσκα προσώπου από αμυγδαλέλαιο, μέλι και λεμόνι για να μειώσετε τις ρυτίδες σας. Αυτό είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζει πολλά δερματικά προβλήματα και σας κάνει να φαίνεστε νέοι.

22. Απολέπιση:

Απολέπιση

Η απολέπιση θεωρείται ένα από τα βασικά βήματα για τη σωστή φροντίδα του δέρματος. Τα αμύγδαλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν ένα απαλό απολέπιση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αλέσετε το εμποτισμένο αμύγδαλο και στη συνέχεια να προσθέσετε το μέλι και το γιαούρτι. Αυτό το τρίψιμο μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί για την απαλή απολέπιση και μασάζ στο δέρμα σας. Θα διαπιστώσετε ότι βοηθά στην απομάκρυνση όλων των νεκρών κυττάρων του δέρματος και κάνει το δέρμα ακόμη και τονωμένο.

23. Remover μακιγιάζ:

Μακιγιάζ remover

Επιλέξτε φυσικά προϊόντα για το δέρμα σας και το δέρμα σας θα σας ευχαριστήσει γι 'αυτό. Το αμυγδαλέλαιο είναι τέλειο ως αφαίρεσης μακιγιάζ και είναι ένα φυσικό προϊόν. Απλά βάλτε μερικές σταγόνες αμυγδαλέλαιο σε μια βαμβακερή σφαίρα και σκουπίστε απαλά στο πρόσωπό σας και τα μάτια για να αφαιρέσετε τα ίχνη οποιουδήποτε μακιγιάζ. Το λάδι είναι επίσης γνωστό ότι είναι ευεργετικό ως ένας αντιρυτιδικός ορός για το μάτι.

24. Ξεφορτωθείτε τα τεντώματα:

Παίρνω rid of the stretch marks

Υπάρχουν υπέροχες ιδιότητες στο αμυγδαλέλαιο που το καθιστούν αποτελεσματικό για να απαλλαγούμε από ραγάδες. Το αμυγδαλέλαιο βοηθά στην ενίσχυση του δέρματος και το βοηθά να σκιστεί εύκολα. Απλά θερμαίνετε λίγο το λάδι και στη συνέχεια εφαρμόστε το στην περιοχή και μασάζ με τα χέρια σας σε κυκλική κίνηση. Εάν το κάνετε αυτό δύο φορές την ημέρα θα δείτε σίγουρα τα αποτελέσματα.

25. Αντιοξειδωτικό:

Αντιοξειδωτικό

Τα αντιοξειδωτικά θεωρούνται ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχουν στο σώμα. Τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και έτσι χρησιμοποιούνται σε πολλές κρέμες. Προσπαθήστε να εφαρμόσετε πάστα αμυγδάλου ή ακόμα και αμυγδαλέλαιο στα χέρια σας, τα νύχια και ακόμη και τα επιδερμίδες. Αυτό βοηθά στην ενίσχυση των νυχιών. Χρησιμοποιώντας το αμυγδαλέλαιο ως προϊόν για το δέρμα και τα μαλλιά θα κάνει μια τεράστια διαφορά στο δέρμα σας.

26. Κάντε τα μαλλιά σας πιο δυνατά:

Φτιαχνω, κανω your hair stronger

Με τη ρύπανση στον σημερινό κόσμο είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστούμε και να διατηρούμε τα μαλλιά μας. Χρειαζόμαστε κάτι για να ενισχύσουμε τα μαλλιά από τις ρίζες ώστε να σωθούν από τη ρύπανση. Τα αμύγδαλα έχουν θρεπτικά συστατικά όπως πολυακόρεστα, μονο λιπαρά οξέα και βιταμίνες όπως τα Α, D, Β1, Β2 και Β6. Κάθε ένα από αυτά βοηθά στη διείσδυση των κλώνων των μαλλιών και την καθιστά ισχυρότερη. Τα αμύγδαλα βοηθούν όχι μόνο να μαλακώσουν αλλά να τρέφουν τα μαλλιά σας.

27. Μεγάλη για τα Hair Grow: Εξαιρετική for hair grow

Εκτός από τις προαναφερθείσες ιδιότητες αμυγδάλων, έχει επίσης μεγάλη ποσότητα μαγνησίου. Αυτό είναι απαραίτητο για τα υγιή μαλλιά και επομένως είναι απαραίτητο στην ανάπτυξη των τριχών. Όταν έχετε σοβαρή τριχόπτωση, συνήθως αποδίδεται σε ανεπάρκεια μαγνησίου. Έτσι, πάρτε μια ημερήσια δόση μαγνησίου μέσα από τα αμύγδαλα και δείτε τα μαλλιά να μεγαλώσουν.

28. Θεραπεία πιτυρίδας:

Πιτυρίδα treatment

Εάν έχετε ένα σοβαρό πρόβλημα πιτυρίδας, τότε θα ξέρετε πόσο κακό αισθάνεται το τριχωτό της κεφαλής και η κνησμώδης αίσθηση μπορεί να σας οδηγήσει σε τρελό. Απλά ανακατέψτε το αμυγδαλέλαιο και το έλαιο neem μαζί σε ίσες ποσότητες και στη συνέχεια μασάζ αυτό στο τριχωτό της κεφαλής. Θα πρέπει να το αφήσετε όλη τη νύχτα και να το ξεπλύνετε το επόμενο πρωί. Αυτό θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από πιτυρίδα.

29. Τριχόπτωση που σας ενοχλεί ;:

Μαλλιά loss troubling you

Οι ιδιότητες του αμυγδαλέλαιου είναι τόσο πολλές που θα σας εκπλήξει. Αν έχετε ταλαιπωρία με την απώλεια μαλλιών τότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε μασάζ στο τριχωτό σας με αμυγδαλέλαιο. Θα μπορούσατε επίσης να αναμείξετε σε μερικά άλλα αιθέρια έλαια όπως δεντρολίβανο και λεβάντα. Εφαρμόστε αυτό το λάδι στις ρίζες των μαλλιών και μασάζ το κρανίο σας.

30. Θεραπεία της κεφαλής:

Δέρμα της κεφαλής treatment

Όταν τοποθετούμε τακτικά προϊόντα που περιέχουν χημικά σε αυτά στο σώμα και τα μαλλιά μας, έχει καταστροφικές συνέπειες. Αυτό κάνει τα μαλλιά εύθραυστα επειδή το τριχωτό της κεφαλής δεν είναι καθαρό και έχει συσσώρευση προϊόντων. Αυτό μπορεί ακόμη και να προκαλέσει φλεγμονή στο τριχωτό. Το αμυγδαλέλαιο βοηθάει να φτάσει βαθιά στον άξονα των μαλλιών και στη συνέχεια να μαλακώσει το τριχωτό της κεφαλής. Αυτό είναι πολύ αποτελεσματικό για τη θεραπεία οποιουδήποτε είδους φλεγμονής του τριχωτού της κεφαλής.

Τα αμύγδαλα είναι γνωστό ότι είναι ευεργετικά από τις παλιές ημέρες. Το πολύ απλό προϊόν μπορεί να γίνει προϊόν εξοικονόμησης ζωής και ενεργοποίησης για χρήση από όλους. Επιλέξτε να έχετε αμύγδαλα σε καθημερινή βάση και θα δείτε τη διαφορά στη ζωή και την υγεία σας. Αυτό θεωρείται μια θαυμάσια προσθήκη στις οικογένειες και τη διατροφή τους από νεαρή ηλικία. Η ρύπανση και τα χημικά φορτωμένα προϊόντα που χρησιμοποιούμε έχουν αρνητική αντίδραση στο σύστημά μας. Αν χρειαστεί να ανανεωθείτε τότε το αμύγδαλο είναι ο τρόπος να πάτε. Το αμύγδαλο και όλες οι ιδιότητές του είναι το σούπερ θρεπτικό συστατικό που θεωρείται το καλύτερο φυσικό φάρμακο για τόσες πολλές ασθένειες.

Leave A Comment

+ 45 = 54