Κορυφαίες 30 σπάνιες βαμβάκι με εικόνες Στυλ στη ζωή

Σύμφωνα με τις περισσότερες γυναίκες, το βαμβάκι είναι ένα από τα καλύτερα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν ένα saree. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε μερικά από τα καλύτερα sarees βαμβάκι ποτέ. Τα περισσότερα από αυτά τα σχέδια είναι αρκετά φανταχτερά και μερικά από αυτά είναι εμπνευσμένα από τον σχεδιαστή διασημότητα φοράει επίσης. Φυσικά, θα υπάρχουν και μερικοί καλοδιατηρημένοι sarees σχεδιαστές κάτω από τους οποίους θα έρθουν σε κατάλληλες φωτογραφίες επίσης. Εάν ενδιαφέρεστε να αθλητικό όμορφο ινδικό υλικό ένδυσης σε σας σώμα, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Finest Sarees βαμβάκι με φωτογραφίες:

Οι κορυφαίες 30 καλύτερες βαμβακερές sarees με εικόνες έχουν ως εξής.

1. Το ζωηρόχρωμο Saree από βαμβάκι:

Βαμβάκι Sarees

Αυτό είναι ένα όμορφο βαμβάκι saree που αθλήματα περισσότερο από ένα χρώμα και φαίνεται εντελώς γοητευτική για τη γυναίκα που αθλητικές αυτό. Ακολουθεί μια από τις τελευταίες τάσεις σχεδιασμού των συνόρων και αυτό μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά για αυτό το saree. Το τμήμα pallu εμφανίζει το παραδοσιακό floral μοτίβο που δίνει αυτό το saree το ιδανικό ινδικό saree εμφάνιση. Αν χρειάζεστε ένα όμορφο saree που αθλητικά το χρώμα ροζ και μπλε άνετα, τότε αυτό το saree είναι ιδανικό για την κάλυψη των αναγκών συνδυασμού χρωμάτων σας.

2. Το μπεζ χρώμα βαμβακιού Saree:

Βαμβάκι Sarees-Beige Color Cotton Saree 2

Εδώ είναι ένα πολύ όμορφο βαμβάκι saree που αθλητικά το μπεζ χρώμα τόσο αποτελεσματικά ότι θα το αγαπήσετε και θα θέλετε να το φορέσετε αρκετά εύκολα. Υπάρχουν όμορφες επιδείξεις εργασίας που γίνονται στο κάτω τμήμα μαζί με το παλέ. Μπορεί να ειπωθεί ότι έχει γίνει πολύ σκληρή δουλειά για το σχεδιασμό αυτής της saree και βγήκε ως μια τεράστια επιτυχία. Μπορεί επίσης να αθληθεί με μια όμορφη μπλούζα χωρίς μανίκια και θα κάνει μια γυναίκα να φανεί απολύτως ευχάριστη. Έτσι πάρτε τα χέρια σας πάνω σε αυτό πριν κάποιος άλλος κάνει.

3. Το Saree από Μωβ Βαμβάκι:

Βαμβάκι Sarees-Purple Cotton Saree 3

Εδώ είναι ένα όμορφο βαρέλι saree που εμφανίζει το πορφυρό χρώμα τόσο αποτελεσματικά ώστε όλοι οι λάτρεις της saree δεν θα έχουν αρκετά λόγια για να θαυμάσουν την ομορφιά αυτού του συγκεκριμένου. Αν ψάχνετε για ένα από τα πιο δελεαστικά sarees αυτού του χρόνου, τότε αυτό είναι το ένα για σας. Πολλά sarees έχουν γίνει μετά από το σχεδιασμό αυτού του και για όλες τις καλές αιτίες μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ένα από τα καλύτερα sarees βαμβάκι μπορείτε ποτέ να βρείτε εκεί έξω.

4. Το μαύρο ελκυστικό Saree από καθαρό βαμβάκι:

Βαμβάκι Sarees-Black Attractive Cotton Saree 4

Εδώ έχουμε μια όμορφη μαύρη saree αθλητική βαμβακερό υλικό αρκετά αποτελεσματικά. Εάν ρίξετε μια καλή ματιά σε αυτό, θα δείτε το πρότυπο που αυτό το saree σπορ στα σύνορα. Η εφαρμογή των χρωμάτων διαφέρει εκεί και αυτό το κάνει να φαίνεται τόσο μοναδικό. Η ποιότητα του υλικού μπορεί να κριθεί λαμβάνοντας μια καλή ματιά στο saree. Μπορείτε πολύ εύκολα να μαντέψετε πόσο καλό θα είναι αυτό το saree για εσάς, όταν πρόκειται για μια ειδική περίσταση. Το saree θα αποδειχθεί ότι είναι ο λόγος για όλο το θαυμασμό που θα πάρετε.

5. Ο μπεζ και μπλε σχεδιαστής βαμβάκι Saree:

Βαμβάκι Sarees-Beige And Blue Cotton Saree 5

Εδώ είναι ένα όμορφο βαμβάκι saree που έχει όλα. Έχει τα όμορφα ελκυστικά χαρακτηριστικά που μπορούν να προσελκύσουν κανέναν να κοιτάξει σε ένα saree. Το μπεζ χρώμα χρωματίζεται τέλεια με το μπλε και μαζί δημιουργούν ένα αριστούργημα.

6. Το μισό-μισό μπεζ και μπλε βαμβάκι Saree:

Βαμβάκι Sarees-Beige And Blue Cotton Saree #2(half-half) 6

Αυτή είναι μία από τις καλύτερες μπεζ σάρες ποτέ. Έρχεται επίσης με ένα ίσο ποσοστό του χρώματος μπλε και για όλους τους φανταστικούς λόγους μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ένα από τα καλύτερα εμφάνιση saree που επίσης αθλοπαιδεύει ένα δελεαστικό σχέδιο που γίνεται σε όλο το σώμα.

7. Το Saree από βαμβάκι μετάξι:

Βαμβάκι Sarees-Silk Cotton Saree 7

Εδώ είναι ένα όμορφο βαμβάκι saree που έρχεται με ένα πολύ καλό χρώμα που γίνεται στο σώμα. Το μοτίβο που εμφανίζει είναι πολύ ελκυστικό και θα μπορείτε να το αθλητείτε παντού. Το χρώμα είναι τόσο νηφάλιο που θα είναι κατάλληλο για όλες τις περιπτώσεις που το φοράτε.

8. Το Saree από βαγόνιες βαμβάκι χρώματος φωτός:

Βαμβάκι Sarees-Light Color Bengali Cotton Saree 8

Εδώ είναι ένα βαμβάκι saree που αθλούν το όμορφο λευκό χρώμα και είναι το ιδανικό μπανγκάλι Saree όλων των εποχών. Μπορείτε να φορέσετε σε εκδηλώσεις της οικογένειας Bengali ή ακόμα και να μεταφέρετε το σώμα σας κατά τη διάρκεια των εορταστικών περιόδων.

9. Το Saree μαύρου και κόκκινου βαμβακιού:

Βαμβάκι Sarees-Black And Red Cotton Saree 9

Εδώ είναι ένα λεπτό βαμβάκι saree που αθλητικών το χρώμα κόκκινο ως βασικό χρώμα με μερίδες κόκκινο και πράσινο παράλληλα με αυτό. Η μόδα είναι αρκετά μοντέρνα και θα είστε περισσότερο από ευτυχής να μεταφέρετε αυτό το saree σχεδόν παντού λόγω του φανταστικού συνδυασμού χρωμάτων.

10. Η ροζ χρώματος βαμβάκι Saree από βαμβάκι:

Βαμβάκι Sarees-Pink Colored Jute Cotton Saree 10

Εδώ είναι μια ωραία εμφάνιση βαμβάκι saree από βαμβάκι που έρχεται με το φοβερό έργο σχεδιαστής που γίνεται στην επιφάνεια μαζί με μερικά φανταστικά σχέδια στην μπλούζα. Το πρότυπο που αυτό το σάρεα σπορ είναι πολύ συναρπαστικό και θα το θαυμάσουν οι περισσότεροι θεατές.

11. Το Dhamki Multi Color Cotton Saree:

Βαμβάκι Sarees-Dhamki Multi Color Cotton Saree 11

Ψάχνετε για μια μοντέρνα βαρέλι saree; Εδώ είναι ένα που μπορεί να είναι κατάλληλο για τις ανάγκες του στυλ σας. Δεν μπορεί κανείς να ασχοληθεί με ένα τόσο σαγηνευτικό saree σαν αυτό. Είναι ένα από τα είδη του και είναι διαφορετικό από όλα τα βαρέλια sarees εκεί έξω.

12. Το Saree Sky Blue Βαμβάκι:

Βαμβάκι Sarees-Sky Blue Cotton Saree 12

Το γαλάζιο του ουρανού είναι ένα από τα πιο ευνοημένα χρώματα για τις γυναίκες sarees και αυτό το ινδικό μόδα saree φαίνεται αρκετά καλό με αυτό το χρώμα επίσης.

13. Το μοτίβο χλωρίδας ινδική βαμβάκι Saree:

Βαμβάκι Sarees-Flora Pattern Indian Cotton Saree 13

Οι κατασκευαστές saree αυτές τις μέρες έχουν κάποιες φοβερές καινοτόμες ιδέες για να κάνουν τα sarees και να τα κάνουν να φαίνονται απολαυστικά. Αυτό είναι ένα από αυτά. Είναι αθλητικό το λουλούδι σαν μοτίβο και είναι σίγουρα ένα από τα πιο ελκυστικά βαρέλια sarees εκεί έξω.

14. Το Saree Στερεό Χρυσό και Μαύρο Βαμβάκι:

Βαμβάκι Sarees-Solid Gold And Black Cotton Saree 14

Εδώ είναι ένα όμορφο βαμβάκι saree που θα μπορούσε να είναι κατάλληλο για όλες τις ινδικές παραδοσιακές ανάγκες σας saree ομορφιά. Εμφανίζει τα δύο χρώματα αρκετά αποτελεσματικά και παίζει το ρόλο μιας από τις καλύτερες εμφάνιση βαρέλι sarees εκεί έξω.

15. Το Asavari Cotton Saree:

Βαμβάκι Sarees-Asavari Cotton Saree 15

Είναι ένα από τα καλύτερα βαρέλια sarees όλων των εποχών και ο τρόπος που αυτό το saree εμφανίζει το λευκό χρώμα είναι αρκετά εντυπωσιακό και θα είναι κατάλληλο για όλες τις γυναίκες εκεί έξω που είναι πρόθυμοι να δούμε μεγάλη σε sarees.

16. Το λευκό βαμβάκι Saree με καινοτόμα σχέδια:

Βαμβάκι Sarees-White Cotton Saree With Innovative Designs 16

Εδώ είναι ένα μεγάλο saree που έρχεται με ένα αρκετά καλό μοτίβο που γίνεται στο τμήμα pallu. Τα μικρά περίπλοκα μοτίβα είναι κάτι που κάνει αυτό το saree να φαίνεται απολύτως καταπληκτικό και θα είναι κατάλληλο για όλες τις γυναίκες εκεί έξω που είναι πρόθυμες να δουν το καλύτερό τους. Εάν είστε πρόθυμοι να αθληθείτε κάτι που θα είναι διαφορετικό από τα άλλα sarees βαμβακιού έξω εκεί, τότε αυτό μπορεί να είναι το σωστό για εσάς.

17. Ο Σχεδιασμός Saree του Καλλιτεχνικού Τυπωμένου Βαμβάκι:

Βαμβάκι Sarees-Artistic Printed Cotton Saree Design 17

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα sarees βαμβάκι σε αυτόν τον κατάλογο και επίσης ένα από τα καλύτερα εκεί έξω. Είναι όμορφα τυπωμένο και τα περίπλοκα μοτίβα που έγιναν σε αυτό έθεσαν την σκηνή για να φανεί απολύτως εκπληκτικό. Αν χρειάζεστε μια όμορφη σάουνα βαμβακιού στον αθλητισμό αυτή τη σεζόν, τότε αυτή μπορεί να είναι αυτή για εσάς.

18. Το κόκκινο καλλιτεχνικό βαμβάκι Saree:

Βαμβάκι Sarees-Red Artistic Cotton Saree 18

Εδώ έχουμε ένα άλλο saree που έρχεται με ένα καλλιτεχνικό μοτίβο που γίνεται στο σώμα. Το εκπληκτικό μοτίβο σχεδιαστής τέχνης με το λευκό χρώμα είναι κάτι που εντυπωσιάζει τις γυναίκες και τους καθιστά ανυπόμονοι για αυτό το saree σχεδιαστή. Σε περίπτωση που ψάχνετε για ένα από τα καλύτερα εμφάνιση sarees βαμβάκι στην Ινδία αυτή τη στιγμή, τότε αυτό μπορεί να ειπωθεί ότι είναι αυτό που μπορείτε να φορέσετε σχεδόν οπουδήποτε θέλετε.

19. Το βαρετό βαρετό βαμβάκι Saree:

Βαμβάκι Sarees-Deep Green Cotton Saree 19

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ινδικά πράσινα χρώματα sarees που μπορείτε ποτέ να φορέσετε. Η φοβερή γοητεία αυτού του saree είναι κάτι που θα εντυπωσιάσει όλες τις γυναίκες εκεί έξω. Αν χρειάζεστε ένα από τα πιο φανταχτερά sarees όλων των εποχών, τότε αυτό το συγκεκριμένο πράσινο με χρυσό οριζόντιο saree στο τμήμα pallu είναι κάτι που θα είναι κατάλληλο για όλες τις γυναίκες και αυτό είναι μόνο το σχέδιο που αποτελεί τη γωνιακή πέτρα αυτού σχεδιαστής Saree.

20. Το ελαφρύ πράσινο βαμβάκι Saree:

Βαμβάκι Sarees-Light Green Cotton Saree 20

Εδώ είναι ένα όμορφο βαμβάκι saree για όλους τους λάτρεις του saree-ανοικτού χρώματος εκεί έξω. Τα εκπληκτικά ελκυστικά χαρακτηριστικά για αυτό το saree είναι αυτό που θα κάνει τις γυναίκες να ενδιαφέρονται για αυτό το συγκεκριμένο παραδοσιακό ινδικό γυναικείο στοιχείο ένδυσης. Είναι εντυπωσιακό και έχει τα όμορφα χαρακτηριστικά που είναι κατάλληλα για να πείσει τη γυναίκα να αγοράσει ένα saree.

21. Το μαύρο βαμβάκι Saree:

Βαμβάκι Sarees-Black Cotton Saree 21

Χρειάζεστε βαμβάκι saree; Αυτό δεν είναι καθόλου κακό. Μάλλον, μπορεί να λεχθεί ότι είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά sarees εκεί έξω. Η γοητεία ότι αυτό το σάρεα σπορ είναι αυτό που κάνει ένα παραδοσιακό ινδικό στοιχείο ρούχων να φανεί φορετό στην πρώτη θέση. Απλά ρίξτε μια καλή ματιά στο τμήμα pallu. Θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτό που έχει γίνει σπουδαίο έργο εκεί.

22. Το μπλε βαμβάκι Saree:

Βαμβάκι Sarees-Blue Cotton Saree 22

Εδώ είναι ένα όμορφο μπλε βαμβάκι saree βαμβάκι. Το διακεκομμένο μοτίβο που γίνεται σε αυτό το saree είναι αρκετά εντυπωσιακό και κάνει τις γυναίκες να πέφτουν για το σχέδιο. Εάν χρειάζεστε κάτι εντελώς νέο στην κατηγορία των μοντέρνων sarees αυτές τις μέρες, τότε αυτό είναι ίσως το καλύτερο για εσάς. Το saree θα συμβαδίζει με ένα όμορφο σχέδιο ροζ μπλούζα και μπορεί να φορεθεί σχεδόν οπουδήποτε.

23. Το καφέ βαμβάκι Saree:

καφέ Cotton Saree

Αν ψάχνετε για βαμβάκι saree, τότε ελέγξτε αυτό το ένα έξω. Είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα και φθαρμένα sarees βαμβάκι που θα βρείτε. Τα ελκυστικά χαρακτηριστικά για αυτό το saree είναι βασικά ο σχεδιασμός στο τμήμα των συνόρων και η κόκκινη βάση χρώματος αυτού του υπέροχου saree υψηλής ποιότητας.

24. Η Μοναδική βαμβάκι Saree (τελευταίο σχέδιο):

Βαμβάκι Sarees-Unique Cotton Saree (Latest Design) 24

Φέτος πραγματοποιήθηκαν μερικές εκπληκτικές sarees βαμβακιού. Αυτό είναι ένα από αυτά. Είναι ένα από τα πιο μοντέρνα εκεί έξω και είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα sarees όλων των εποχών. Το εκπληκτικό μοτίβο που γίνεται στα σύνορα είναι αυτό που κλέβει την εμφάνιση και το κάνει ένα από τα καλύτερα σαρδέλες όλων των εποχών που έρχεται με όμορφο υλικό σχεδιαστή.

Δείτε περισσότερα: Τελευταίες φανταστικές Sarees

25. Το απλό Casual Wear Cotton Saree:

Βαμβάκι Sarees-Simple Casual Wear Cotton Saree 25

Αυτό μπορεί να λεχθεί ότι είναι ένα από τα καλύτερα sarees βαμβάκι για τις γυναίκες εκεί έξω. Το μεγαλύτερο μέρος του saree γίνεται με ένα πολύ όμορφο χρώμα που φαίνεται αρκετά εντυπωσιακό για τη γυναίκα και θα λειτουργήσει το ίδιο για εσάς επίσης. Το saree λέγεται ότι είναι μια casual φθορά, αλλά κρίνοντας από την εμφάνιση, μπορεί να ειπωθεί ότι είναι μια αρκετά μοντέρνα.

26. Το διαφανές βαμβάκι Saree:

Βαμβάκι Sarees-Transparent Cotton Saree 26

Εάν εσείς από sarees κρίνοντας το υλικό, τότε αυτό θα είναι ένα καλό saree για σας. Έρχεται με ένα πολύ δροσερό υλικό και είναι ίσως ένα από τα καλύτερα sarees όλων των εποχών, ειδικά λόγω του υλικού που αθλητικά.

Δείτε περισσότερα: Απλά σχέδια Saree

27. Το μαύρο και χρυσό βαμβάκι Saree:

Βαμβάκι Sarees-Black And Golden Cotton Saree 27

Εδώ είναι ακόμα ένα βαμβάκι saree, το χρώμα βάσης του οποίου είναι μαύρο, αλλά το σώμα δείχνει επίσης κάποια σημάδια του χρυσού χρώματος στο τμήμα των συνόρων. Είναι ένα από τα πιο πρόσφατα sarees βαμβακιού σχεδιαστών εκεί έξω για τις γυναίκες.

28. Το τυπωμένο άσπρο βαμβάκι Saree:

Βαμβάκι Sarees-Printed White Cotton Saree 28

Είναι μια από τις καλύτερες βαρέλι sarees όλων των εποχών. Ο σχεδιασμός που ασκεί αυτό το σάρεα στο κάτω μέρος γίνεται με το λεπτό μοτίβο ευθείας γραμμής και γίνεται χρησιμοποιώντας το γκρι χρώμα.

Δείτε περισσότερα: Παραδοσιακά Sarees μετάξι

29. Η Σαρέντ Σάτιπουρι Βαμβάκι:

Βαμβάκι Sarees-Shantipuri Cotton Saree 29

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα sarees βαμβακιού σχεδιαστών όλων των εποχών. Ο τρόπος με τον οποίο τα μοτίβα σε αυτό το saree haven ήταν μαζί είναι πραγματικά δελεαστικός και ο σχεδιασμός το καθιστά μόνο ένα από τα καλύτερα εμφάνιση sarees όλων των εποχών.

30. Η μαύρη και ροζ βαμβάκι Saree:

Βαμβάκι Sarees-Black And Pink Cotton Saree 30

Εδώ είναι ένα υπέροχο βαμβάκι saree που έρχεται με το μείγμα των δύο χρωμάτων μαύρο και ροζ. Και τα δύο χρώματα έχουν εμφανιστεί όμορφα σε αυτό το saree και μπορεί να ειπωθεί ότι λόγω του χρώματος το saree φαίνεται πιο ζωντανό από ποτέ.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25, 26, 27, 28, 29, 30.

Leave A Comment

5 + 3 =