Πώς να αυξήσετε το ύψος μετά από 30 χρόνια | Στυλ στη ζωή

Αυξάνουν ψηλότερα μετά από 30s; Είναι δυνατόν? Εκπληκτος! Αυτή είναι μια κοινή συζήτηση στις μέρες μας επειδή η ηλικία των 30 ετών μπορεί να προσφέρει σε ένα μικρό άτομο κανένα λόγο να ακολουθήσει την ιδέα του τρόπου αύξησης του ύψους. Από εκείνη την ηλικία, η αύξηση του σώματος είχε προηγουμένως επιβραδυνθεί, εκτός από ό, τι συμβαίνει ακόμα.

Αυξάνουν Height After 30

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που επιθυμούν ένα καλύτερο ύψος. Είναι αρκετά προφανές ότι υπάρχουν με την ψευδαίσθηση ότι δεν είναι εφικτό να αυξηθεί το ύψος μετά από μια εφηβεία. Αλλά εκπληκτικά, υπάρχουν αρκετές μελέτες που προτείνουν ότι είναι πραγματικά πιθανό να αυξηθεί το ύψος μετά από 30. Έτσι, αυτό το άρθρο έχω εξερευνήσει μερικές από τις ασκήσεις που έχουν αποδειχθεί επιτυχείς σε αυξανόμενο ύψος, εφόσον συνοδεύονται με σωστή διατροφή.

Κορυφαίοι τρόποι να αυξηθεί το ύψος μετά από 30:

1. Κατάλληλη κατανάλωση:

Εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς να αυξήσετε το ύψος παρά την ηλικία σας, τότε χρειάζεται να αρχίσετε να τρώτε. Σε κάθε είδος πορείας που θέλετε το σώμα σας να περνάει λογικά, όπως η οικοδόμηση των μυών σας διαφορετικά προπονούντε να είστε έξυπνοι για να πάρετε κάτι, πρέπει να φάτε. Πάρτε πλούσια σε πρωτεΐνες διατροφή, βιταμίνη D και ασβέστιο Πρωτεΐνη πλούσια δίαιτα αναπτύξουν τους μυς, το ασβέστιο και η βιταμίνη D είναι ανώτερη για τα οστά. Βελτιώνουν τα οστά που με τη σειρά τους μεγαλώνουν.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους η κατανάλωση είναι πολύ σημαντική για την αύξηση του ύψους είναι η πραγματικότητα ότι τα τρόφιμα βοηθούν στην παραγωγή ανθρώπινων αυξητικών ορμονών. Η παρασκευή αυτών των ορμονών εξακολουθεί να γίνεται ακόμη και μετά την ηλικία των 30 ετών, καθώς και για να δημιουργήσετε πολλά από αυτά. χρειάζεστε μια κατ 'ευθείαν ποσότητα τροφής.

Δείτε περισσότερα:  Πώς να αυξήσετε το ύψος φυσικά μετά από 17

2. Συμπλήρωμα: Βελτιώστε την αύξηση του ύψους

Υπάρχουν κάποια συμπληρώματα που μπορούν να ληφθούν στην αγορά που διεγείρει την ανθρώπινη ανάπτυξη Harmone συν το ύψος harmones εκκένωση που αυξάνουν το ύψος. Αυτό το φάρμακο βοηθά τους υποθαλάμους αδένες για να ενισχύσει την παραγωγή της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης που είναι επίσης υπεύθυνη για την αύξηση του σώματος. Αυτό επίσης αποτελεσματικό στην αύξηση της ευελιξίας, της πυκνότητας και του πάχους της σπονδυλικής στήλης που απαιτείται για την αύξηση του ύψους.

Η εντατική σκόνη πρέπει να λαμβάνεται από ένα ποτήρι μπουκάλι ή γάλα το πρωί και το βράδυ. Ένα κουτάλι τσαγιού είναι προαιρετικό για τους ενήλικες το πρωί και το βράδυ.

3. Έκθεση στο φως του ήλιου:

Το φως του ήλιου είναι η μεγαλύτερη πηγή βιταμίνης D χωρίς αυτό το ασβέστιο δεν μπορεί να απορροφηθεί η καμπίνα είναι πρωτεΐνη δέσμευσης ασβεστίου που αλληλεξαρτάται με TRPV 6 συν προκαλεί έντονη μεταφορά ασβεστίου στο σώμα. Αυτή η πρωτεΐνη εξαρτάται από τη βιταμίνη D για την απόδοσή της Η έκθεση στο φως του ήλιου μετατρέπει την 7 αφυδροχοληστερόλη σε παρουσία στη σπονδυλική στήλη σε βιταμίνη D.

Δείτε περισσότερα:  Συμβουλές για την αύξηση του ύψους μετά από 13

4. Χειρουργική:

Το άτομο μπορεί επίσης να επιχειρήσει χειρουργική επιμήκυνσης των άκρων. Κατά τη διάρκεια αυτής της χειρουργικής επέμβασης, τα κόκαλα στα κάτω άκρα διαρρηγνύονται και διαχωρίζονται, συνεπώς, οι ιστοί αρχίζουν να αυξάνονται όταν επανασυνδεθούν. Αυτή η χειρουργική επέμβαση είναι επιτυχής στην αύξηση του μήκους των ποδιών, αλλά και ενισχύει το συνολικό ύψος.

5. Ασκήσεις:

  • Το τέντωμα επιθυμεί να εκτελεστεί λίγο μετά τη λήψη του λουτρού. Επειδή οι μύες του σώματος συνεχίζουν να είναι ζεστές την εποχή εκείνη. Περπατήστε από το κεφάλι σας στέκεται και τους ώμους σας άμεσα για 5 λεπτά. Μετά από αυτό, χαλαρώστε τα χέρια και τα πόδια για να χαλαρώσετε και να απελευθερώσετε την ανησυχία του σώματος. Τα μεγαλύτερα αποτελέσματα μπορούν να παρατηρηθούν υπό την προϋπόθεση ότι επαναλαμβάνονται 3-4 φορές την εβδομάδα.
  • Το τέντωμα γάτας πρέπει να εκτελείται σε κανονική βάση. Αναπνεύστε τις καμπύλες της σπονδυλικής στήλης σας προς τα μέσα συν υπερβάλλετε την καμπύλη της πλάτης σας. Πιάστε αυτή τη θέση για πέντε δευτερόλεπτα. Εκπνεύστε και αναπνεύστε με την πλάτη σας προς τα πάνω στο βαθμό που μπορείτε. Πιάστε αυτό το τέντωμα για 5 δευτερόλεπτα.

6. Ύπνος και ανάπαυση:

Για αυξανόμενο ύψος 8-10 ώρες ο ύπνος είναι απαραίτητος, καθώς ο ήχος ύπνου δημιουργεί αυξητική ορμόνη ώστε να αυξηθεί το ύψος.

Δείτε περισσότερα: Πώς να αυξήσετε το ύψος μετά από 16 για τα αγόρια

Leave A Comment

2 + 3 =