Πώς να αυξήσετε το ύψος κατά 3 έως 6 ίντσες;

Πως to Increase Height By 3 to 6 Inches

Ένα καλό ύψος είναι ένα πολύ επιθυμητό χαρακτηριστικό τόσο στα αρσενικά όσο και στα θηλυκά. Ενώ οι περισσότεροι από τους παράγοντες όπως: Οι αυξητικές ορμόνες, οι κληρονομικές τάσεις κλπ που καθορίζουν το ύψος ενός ατόμου δεν είναι υπό τον έλεγχό του, υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες όπως οι διατροφικές σας συνήθειες, ο τρόπος ζωής και η άσκηση που μπορούν να διαδραματίσουν κάποιο ρόλο στον καθορισμό του ύψους σας. Ακόμα και μετά τη στροφή 18, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορείτε σίγουρα να κάνετε για να αυξήσετε το ύψος σας κατά 3 έως 6 ίντσες, αλλά σίγουρα θα πρέπει να καταβάλλετε κάποια επιπλέον προσπάθεια για να το κάνετε αυτό και τα αποτελέσματα μπορούν να φανούν μόνο αφού ακολουθήσετε τακτικά τα ακόλουθα περίοδο πολλών μηνών. Δεν υπάρχει γρήγορος τρόπος για να αυξήσετε το ύψος.

1. Διατροφή και Διατροφή:

Διατροφή and nutrition

• Πρώτα απ 'όλα, είναι πολύ σημαντικό να καταναλώνετε μια ισορροπημένη διατροφή που να έχει επαρκείς και ανάλογες μερίδες πρωτεϊνών, βιταμινών, υδατανθράκων και ανόργανων ουσιών σύμφωνα με το σωματικό σας βάρος και το τρέχον ύψος. Είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε έναν διατροφολόγο σχετικά με αυτό.

• Για να αυξήσετε το ύψος, η διατροφή σας θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα πλούσια σε πρωτεΐνες και ασβέστιο. Οι πρωτεΐνες είναι επίσης γνωστές ως δομικά στοιχεία του σώματος και βοηθούν στο σχηματισμό καθώς και στην ανάπτυξη νέων ιστών στο σώμα σας, με αποτέλεσμα να διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην αύξηση του ύψους. Οι πρωτεΐνες με τη σειρά τους αποτελούνται από αμινοξέα, πολλά από τα οποία είναι απαραίτητα για την τόνωση και τη διατήρηση των κατάλληλων επιπέδων ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης στο σώμα. Καταναλώνετε τρόφιμα πλούσια σε πρωτεΐνες όπως: σόγια, γάλα σόγιας, όσπρια, φακές και τυρί.

• Το ασβέστιο, από την άλλη πλευρά, σας δίνει ισχυρότερα οστά. Όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα αυγά, το Broccolli κλπ είναι καλές πηγές ασβεστίου.

• Μπορείτε να συμβουλευτείτε τον σύμβουλό σας για την υγειονομική περίθαλψη και να λάβετε τη γνώμη σας σχετικά με τα συμπληρώματα πρωτεϊνών, κάψουλες πολλαπλών βιταμινών και συμπληρώματα μεταλλικών συμπληρωμάτων (ιδιαίτερα ασβεστίου, ψευδαργύρου, μαγγανίου, καλίου και φωσφόρου) για να αυξήσετε το ύψος σας.

2. Εργασία και Ασκήσεις:

Εκτελώ Exercises

Μπορείτε να ενισχύσετε τους μύες σας καθώς και να αντλήσετε τις ορμόνες με την κατάλληλη καθημερινή άσκηση για τουλάχιστον 30 έως 40 λεπτά.

• Οτιδήποτε, από τις ασκήσεις τέντωσης μέχρι να σπρώχνουν τα σκαμπανεβάσματα, μπορεί να πάρει κάτω από έναν εκπαιδευτή. Η τέντωμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απελευθερώσετε και να ανακουφίσετε όλη τη δημιουργηθείσα ένταση στους μυς του σώματός σας και έχει βρεθεί χρήσιμη σε όσους προσπαθούν να κερδίσουν κάποιο ύψος. Διάφορα ασκήσεις stretching είναι: τέντωμα κόμπρας, περιστροφές και βασικές εκτάσεις ποδιών. Κολύμπι και παρακάμπτοντας ένα σχοινί είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τεντώσει, πάρα πολύ. Επίσης, μπορείτε να πάρετε κάποιες ασκήσεις κρέμονται, όπως κάνουν τα παιδιά σε ένα γυμναστήριο ζούγκλας. Εναλλακτικά, μπορείτε να πάρετε μαθήματα πυγμαχίας κλωτσιά. Παρακάτω, περιγράφω ορισμένες τεχνικές κρέμονται που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες:

Δείτε περισσότερα:  Είναι υπέρβαση καλής για αύξηση του ύψους

• Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κρεμαστή ράβδο για να κρεμάσετε χρησιμοποιώντας τα χέρια σας. Κάνετε αυτό για τουλάχιστον 5 λεπτά την ημέρα. Στη συνέχεια, μπορείτε να αυξήσετε τη διάρκεια καθώς συσσωρεύεται η αντοχή σας. Επίσης, μπορείτε να βελτιώσετε το τέντωμα μετακινώντας μπρος-πίσω από το μπαρ. Σε περίπτωση παιδιών, συνιστάται η εποπτεία των ενηλίκων για την αποφυγή τραυματισμών.

• Αν βρίσκεστε στη Γιόγκα, μπορείτε επίσης να εξασκείτε καθημερινά τα Surya namaskar ή τις χαιρετισμούς του ήλιου. Το Surya namaskar αποτελείται βασικά από μια σειρά από 12 στάσεις που γίνονται σε ρυθμό που βοηθούν τους μυς του σώματός σας να τεντώνουν και να ενισχύουν όλους τους μυς του σώματός σας. Ορισμένες ασαναίες γιόγκα όπως: Trikonasana (Triangle Pose), Αντίστροφο τρίγωνο asana, Sukhasana, Talasana, Adhomukha Savasana κλπ βοηθούν κάποιον να κερδίσει κάποιο ύψος με τέντωμα καθώς επίσης και να ενισχύσει την παραγωγή αυξητικής ορμόνης στο σώμα.

• Συμμετέχετε στον αθλητισμό όπως: Μπάντμιντον, τένις, βόλεϊ και μπάσκετ για να ενεργοποιήσετε. Τέτοια παιχνίδια είναι διασκεδαστικά, καθώς και μια φυσική μορφή που εκτείνεται άσκηση.

• Πρακτική τρέξιμο ή σπριντ. Πρέπει να έχετε δει ότι οι αθελέτες συχνά έχουν πολύ καλά ύψη, γιατί τρέχει διεγείρει την παραγωγή αυξητικών ορμονών. Επίσης, ο σπριντ σε υψηλές ταχύτητες προκαλεί πολύ μικρά μικρο-κατάγματα στα μακρά οστά σας. Αυτά τα κατάγματα στη συνέχεια θεραπεύονται χάρη στην καλή διατροφή, την ανάπαυση και τη φυσική τάση του σώματος να θεραπεύσει τον εαυτό του, προκαλώντας την ανακατασκευή των οστών.

Δείτε περισσότερα:  Συμπληρώματα για αύξηση του ύψους

3. Αλλαγές στον τρόπο ζωής:

ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ Changes

• Αποφύγετε τα πάρτι αργά το βράδυ ή αργά το βράδυ Τηλεοπτικές εκπομπές και επιτρέψτε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να ξεκουραστείτε τη νύχτα. Ένας καλός νυχτερινός ύπνος τουλάχιστον 6 έως 8 συνεχών ωρών είναι απαραίτητος για να έχετε καλό ύψος καθώς και γενική υγεία. Κατά τη διάρκεια του ύπνου, απελευθερώνονται καλές δόσεις αυξητικής ορμόνης και επίσης η λειτουργία του σώματος μεταβαίνει από αμυντική σε αναγεννητική και θεραπευτική.

• Κλείστε τις ανθυγιεινές συνήθειες όπως το κάπνισμα και το αλκοόλ, καθώς έχουν επιβλαβή επίδραση στην πρωταρχική σας ανάπτυξη.

• Καθίστε κάτω από τον ήλιο για 15 λεπτά κάθε μέρα, κατά προτίμηση νωρίς το πρωί για να απολαύσετε κάποια βιταμίνη D. Τα πρωινά, η ποσότητα των ακτίνων UV είναι ελάχιστη.

Δείτε περισσότερα:  Είναι το Yoko Height Increaser αποτελεσματικό

• Κάνετε τη συνήθεια να κάθονται σε σωστή στάση. Καθίστε με τη σπονδυλική σας στήλη ευθεία και στους ώμους, τεντωμένες. Κατά το δυνατόν, ενώ κάθεστε, κρατήστε τους μηρούς σας παράλληλα στο πάτωμα και τη βάση των ποδιών που ακουμπούν σωστά στο πάτωμα. Κρατήστε το λαιμό και το κεφάλι σας ευθυγραμμισμένα.

• Σπάστε τα γεύματά σας σε μικρότερες μερίδες και πάρτε 5 με 6 μικρότερα γεύματα αντί για τρία βαριά γεύματα. Αυτό είναι απαραίτητο για την ενίσχυση του μεταβολισμού σας.

• Επισκεφθείτε το γιατρό σας για να αποκλείσετε την αναπτυξιακή ορμόνη, την υπόφυση ή την δυσλειτουργία του θυρεοειδούς στα αρχικά στάδια, εάν αισθάνεστε ότι το ύψος σας δεν αναπτύσσεται επαρκώς κατά τη διάρκεια των εφήβων.

• Διατηρήστε το ιδανικό βάρος σώματος, καθώς το επιπλέον βάρος θα συμπιέζει τους ενδοσπονδυλικούς δίσκους σας προκαλώντας μικρότερο μέγεθος από ό, τι θα έπρεπε να είναι.

Εάν δεν υπάρχει καμία από τις παραπάνω εργασίες υπάρχουν πολλά συνθετικά χάπια ορμονών που ισχυρίζονται ότι αυξάνουν το ύψος. Ωστόσο, αυτές συχνά έχουν πολλές παρενέργειες και θα πρέπει να λαμβάνονται μόνο αφού συζητηθούν όλα τα υπέρ και τα κατά με τον ενδοκρινολόγο σας. Ορισμένες μορφές οστικών χειρουργικών επεμβάσεων ίσως βοηθήσουν να αυξηθεί και το ύψος. Η χειρουργική επέμβαση είναι σίγουρα μια δαπανηρή και επώδυνη διαδικασία, αλλά τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν είναι αξιοσημείωτα.

Ελπίζω ότι βρήκατε το άρθρο χρήσιμο και θα το επωφεληθείτε.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4

Leave A Comment

78 + = 86