3 καλύτερα χρώματα πέτρες σαπφείρου για διακόσμηση κοσμημάτων

Οι ζαφείρι πολύτιμοι λίθοι που θεωρείται η πέτρα birthstone του γεννημένου το Σεπτέμβριο ανθρώπου ορίζεται επίσης το πιο πολύτιμο και πολύτιμο των πολύτιμων λίθων. Η ανθεκτικότητα, η αριστεία χρωμάτων και η σκληρότητα είναι ασύγκριτες. Είναι επίσης ευρέως επιθυμητό μεταξύ των ανθρώπων για την λαμπερή και λαμπερή εμφάνισή του. Το μπλε ζαφείρι είναι ιδιαίτερα γνωστό για την εξωτικότητά του. Το μπλε ζαφείρι του Κασμίρ και τα ζαφείρια από μπλε αραβόσιτο είναι οι καλύτερες πέτρες. Άλλες εξαιρετικά πολύτιμες πέτρες ζαφείρι είναι τα ροζ-πορτοκαλί και τα ζαφείρια που αλλάζουν χρώμα αλλάζουν το χρώμα σύμφωνα με το φωτισμό που πέφτει πάνω του.

Ζαφείρι Gemstones

Σεπτέμβριος Birthstone Κοσμήματα:

Τα κίτρινα και ροζ ζαφείρια είναι πλέον σταδιακά δημοφιλή στους ανθρώπους αυτές τις μέρες. Δείτε τις 9 καλύτερες πέτρες Sapphire με εικόνες.

1. Μπλε κρεμαστό κόσμημα πέτρινου σκαλιστήρι:

Μπλε Sapphire Gemstone Stud Pendan

Τα πιο απαιτητικά μπλε ζαφείρι πολύτιμων λίθων διαμάντι μενταγιόν είναι τα πιο όμορφα κομμάτια κοσμημάτων σε οποιαδήποτε συλλογή κοσμημάτων αυτά. Η βασιλική μπλε ζαφείρι πολύτιμος λίθος μαξιλάρι κοπεί στη μέση των άλλων λευκών πολύτιμων λίθων ματιά λατρευτός και πολύτιμη, με τη μορφή ενός κρεμαστό κόσμημα.

2. Κίτρινο δαχτυλίδι ζαφείρι πέτρα:

Κίτρινος sapphire gemstone wedding ring

Οι κίτρινες ζαφείρι πολύτιμων λίθων δαχτυλίδια είναι μόνο η επιθυμία πολλών έγχρωμων λάτρεις της πέτρας. Ο κίτρινος πολύτιμος λίθος ζαφείρι που περιβάλλεται από λευκούς πολύτιμους λίθους φαίνεται τόσο όμορφος όσο ολόκληρο το δαχτυλίδι φαίνεται όταν φοριέται.

3. Φυσικό μπλε βραχιόλι πέτρα Sapphire:

Μπλε sapphire gemstone bracelet

Τι άλλο μπορεί να χρειαστεί όταν όμορφο μπλε ζαφείρι πέτρες απίστευτα λάμψη στον καρπό μας; Το λαμπρό μοτίβο των λευκών και μπλε ζαφείρι πέτρες σχεδιαστεί σε ένα σχέδιο που κάνει ένα αξιολάτρευτο βραχιόλι καρπό ταιριάζει καλά για κοσμήματα δήλωση.

4. Καρδιά κρεμαστό κόσμημα με γαλάζιο ζαφείρι πολύτιμος λίθος:

Καρδιά pendant with blue sapphire gemstone

Sapphire birthstones όχι μόνο κάνουν τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων, αλλά και όμορφα στολίζουν στη γραμμή του λαιμού τους ή τα δάχτυλα ή τα χέρια. Τα όμορφα μπλε και λευκά ζαφείρια stud στο κρεμαστό κόσμημα της καρδιάς φαίνονται τόσο απίστευτα όταν φοριούνται σε αλυσίδα πλατίνας. Το όμορφο μοτίβο φαίνεται απίστευτο.

Δείτε περισσότερα: Garnet Gemstone

5. Vintage Κίτρινο Ζαφείρι πέτρα κολιέ κρεμαστό κόσμημα:

Σοδειά yellow sapphire gemstone pendant necklace

Κίτρινες ζαφείρι πέτρες έχουν μια λαμπρή λάμψη στα μοσχεύματα και τους τόνους. Το κίτρινο ζαφείρι μπορεί να φορεθεί ως κρεμαστό κόσμημα σε μια αλυσίδα. Η κίτρινη πέτρα ζαφείρι λειτουργεί περισσότερο όταν συνεχίζει να αγγίζει το σώμα στο ντεκολτέ. Το αποτέλεσμα της φθοράς του πολύτιμου λίθου λειτουργεί καλά.

6. Μπλε Sapphire τετράγωνο πολύτιμος λίθος σε ένα ασημένιο βραχιόλι σύρμα:

Μπλε sapphire square gemstone on a silver wire bracelet

Η τιμή μπλε ζαφείρι πέτρα είναι συγκριτικά υψηλή από κάθε άλλη πολύτιμος λίθος. Φορώντας ένα μπλε ζαφείρι στον καρπό του αστραγάλου στο απίστευτο κόσμημα βραχιόλι θα φαινόταν τόσο αξιολάτρευτο, χαριτωμένο και γοητευτικό. Το βραχιόλι από λευκόχρυσο ή στερλίνα ασήμι φέρνει περισσότερη λάμψη στην πέτρα ζαφείρι.

Δείτε περισσότερα: Citrine Gemstone

7. Κίτρινο κρεμαστό κόσμημα με κρύσταλλο πολύτιμων λίθων Sapphire και σετ σκουλαρικιών:

Κίτρινος sapphire gemstone stud pendant and earring set

Μια κρεμαστή σειρά από τρεις κίτρινες ζαφείρι πέτρες stud σε ένα σύνολο κρεμαστών και σκουλαρίκια φαίνονται τόσο δυναμικές και εκπληκτικές όταν φοριούνται ως κοσμήματα δήλωση. Οι σκούρες κίτρινες ζαφείρι πέτρες σκιάζουν φωτεινά στο φως του ήλιου.

8. Φανταστείτε λευκό δαχτυλίδι αρραβώνα δαχτυλίδι ζαφείρι:

άσπρο sapphire gemstone engagement ring

Οι λευκές ζαφείρι πέτρες είναι πολύ σπάνιες και επιλέγονται από λίγους ανθρώπους να φορούν ως πολύτιμος λίθος. Τα λευκά διαμάντια επιλέγονται περισσότερο, αλλά οι άνθρωποι σε αναζήτηση του αρχικού λευκού ζαφείρι πολύτιμος λίθος πρέπει να ελέγχουν για τα πραγματικά.

9. Star κρεμαστό κόσμημα Sapphire Gemstone:

Αστέρι sapphire gemstone pendant

Η πέτρα αστέρι ζαφείρι είναι οι πολύτιμες πέτρες που βρέθηκαν σε πραγματικά πρωτότυπα είναι πολύ σπάνιες και βρέθηκαν με μερικά κοσμηματοπωλεία μόνο. Τα αστραφτερά εγκεφαλικά επεισόδια στις πέτρες καθορίζουν τα ζαφείρια αστέρι. Διαθέσιμο σε σχεδόν όλες τις αποχρώσεις τα ασπρόμαυρα ζαφείρια είναι γενικά βαρετά στο χρώμα αλλά έχουν τα αστραφτερά εγκεφαλικά επεισόδια που δίνουν λάμψη στην πέτρα.

Δείτε περισσότερα: Υδροχόος Birthstone

Οι ζαφείρι πολύτιμοι λίθοι χρησιμοποιούνται ευρέως για τη διακόσμηση των κοσμημάτων. Χρησιμοποιείται περισσότερο στα στολίδια, φοριέται σε μεγάλο βαθμό τόσο από τους άνδρες όσο και από τις γυναίκες. Τα καλύτερα μπλε ζαφείρια με βαθιά μπλουζάκια και άλλη ποικιλία σε μπλουζ είναι γνωστά για τη διαφάνεια και τη σπάνια διαθεσιμότητα. Εκτός από το μπλε, ζαφείρι πέτρες του κίτρινου, ροζ, λευκό, πράσινο, πορφυρό, πορτοκαλί και μαύρο χρώματα επίσης πολύ επιθυμητά και διάσημα χρώματα ζαφείρι πολύτιμους λίθους.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

52 − 49 =