25 κορυφαίες παραδοσιακές Sarees της Νότιας Ινδίας Στυλ στη ζωή

Οι νότιες ινδικές sarees προέρχονται από διαφορετικό πρωτάθλημα. Έρχονται με γοητευτικά μοτίβα που γίνονται στα σύνορα και όλα αυτά φαίνονται τόσο ζωντανά και πολύχρωμα που όλες οι γυναίκες είναι εκθαμβωμένες από τον τρόπο που παρουσιάζονται αυτά τα sarees. Οι σχεδιαστές επικεντρώνονται στο να εντυπωσιάζουν τους ανθρώπους τροφοδοτώντας το μάτι με μοναδικά σχέδια που ίσως δεν έχουν κάνει για κανένα άλλο saree. Κάθε saree έχει δικό του μοναδικό σύνολο σχεδίων. Τα χρώματα μπορούν να είναι τα ίδια αλλά τα σχέδια δεν θα αντιγραφούν ποτέ. Μπορούν όμως να αυτοσχεδιάζονται.

Παραδοσιακά Νότια Ινδικά Sarees:

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε μερικά δροσερά sarees της Νότιας Ινδίας σχεδιαστές που έρχονται με γοητευτικά μοτίβα που γίνονται πάνω τους και έχουν σχεδιαστεί για να εντυπωσιάσουν.

1. Το άσπρο Allure Νότια ινδική Saree:

Νότος indian sarees

Μοιάζει με ένα αρκετά απλό και καθαρό saree αλλά αν το κοιτάξετε σχηματίζεται αρκετό καιρό, θα είστε σε θέση να δείτε ότι τα πρότυπα που γίνονται στα σύνορα είναι ίσως ένα από τα καλύτερα πράγματα γι 'αυτά και θα εντυπωσιαστείτε πολύ από το τρόπο που φαίνονται. Το saree θα είναι το πιο κατάλληλο με μια πολύχρωμη μπλούζα και τι μπορεί να είναι καλύτερο από μια κόκκινη μπλούζα σε αυτή την περίπτωση.

2. Το βαρέων μετάξι Νότιας Ινδίας χειρός Saree:

Νότος Indian sarees 2

Αυτό το saree έχει αυτοσχεδιαστεί από μερικά από τα καλύτερα παραδοσιακά αλλά και μοντέρνα σχέδια στον σημερινό κόσμο για sarees. Το μοτίβο που γίνεται στα σύνορα με το κόκκινο χρώμα και το χρυσό καλλιτεχνικό έργο είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό για αυτό το saree. Μαζί με αυτό, το λευκό χρώμα φαίνεται τόσο ζωντανό και ελκυστικό στο μέτωπο και αυτό είναι επίσης ένα άλλο φοβερό χαρακτηριστικό γνώρισμα για αυτό το saree. Αν ψάχνετε για μια αξιοπρεπή saree αυτή τη σεζόν που θα διαφοροποιηθεί από τις άλλες γυναίκες που φορούν sarees, τότε αυτό μπορεί να ειπωθεί ότι είναι το σωστό για εσάς.

3. Ο Λευκός Με Σχεδιαστής Χρυσών Συνόρων Νότιας Ινδίας Saree:

Νότος Indian sarees 3

Εδώ είναι ένα saree που θα δημιουργήσει πρωτοσέλιδα μόλις την τοποθετήσετε. Το δελεαστικό μοτίβο στα σύνορα είναι το βασικό στοιχείο αυτής της saree που το καθιστά ελκυστικό. Μαζί με αυτό, υπάρχουν σχέδια που γίνονται στο κατώτερο και μεσαίο τμήμα επίσης. Όλα αυτά τα έργα τέχνης που γίνονται σε αυτό το απλό λευκό υλικό το κάνουν να φαίνεται πραγματικά ξεχωριστό και οι γυναίκες θα είναι περισσότερο από ευτυχείς να το αθληθούν στο σώμα τους. Υπάρχει κάτι πραγματικά ιδιαίτερο για αυτό το saree που το κάνει να φανεί τόσο ελκυστικό.

4. Νότια ινδική Coimbatore Saree:

Νότος Indian sarees 4

Εδώ είναι ένα South Indian saree που ακολουθεί τα τελευταία σχέδια στον κόσμο των sarees σχεδιαστή. Το ροζ και χρυσό μικτό μοτίβο αυτού του saree είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα και θα εντυπωσιάσει οποιονδήποτε πολύ εύκολα όταν το κοιτάξει. Αν χρειάζεστε κάτι μοντέρνο, αλλά αυτό δεν θα είναι επίδειξη, τότε αυτό το saree μπορεί να ειπωθεί ότι είναι το σωστό για εσάς. Θα πάει να κρεμάσει στο χέρι με μια μπλούζα με σχεδόν το ίδιο χρώμα.

5. Η απλή κόκκινη Νότια ινδική Saree:

Νότος Indian sarees 5

Εδώ είναι ένα South Indian saree που θα είναι κατάλληλο για όλους τους άνδρες και τις γυναίκες εκεί έξω. Ο σχεδιασμός που ασχολείται με αυτό το saree στο τμήμα των συνόρων είναι εντελώς εκπληκτικό και συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό floral μοτίβο που γίνεται στο μεσαίο τμήμα του saree. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να μεταφερθεί σε γάμο και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. Το saree είναι κάτι που θα σφυρηλατήσει το μυαλό σας και θα είναι απόλυτα κατάλληλο για γυναίκες που ανήκουν σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Το saree φτιάχνεται για να εντυπωσιάσει, παρόλο που είναι συγκριτικά λιγότερο φανταστικό από τα προηγούμενα σε αυτή τη λίστα.

6. Το μπλε Kanchipuram της Νότιας Ινδίας Saree:

Νότος Indian sarees 6

Το Kanchipuram είναι μία από τις καλύτερες ποικιλίες sarees που προέρχονται από τη Νότια Ινδία. Αυτά τα sarees είναι απολύτως αυθεντικά και αθλητικά μερικά από τα καλύτερα σχέδια που μπορούν να γίνουν σε Indian sarees. Αυτό είναι ένα καθαρό μετάξι saree και φαίνεται εντελώς εκθαμβωτικό. Θα είναι ωραία για εκείνες τις γυναίκες που καταλαβαίνουν την ομορφιά που βρίσκεται στην παραδοσιακή ινδική ένδυση και μπορούν να αθληθούν αποτελεσματικά επίσης. Αυτό το saree είναι η ινδική ρούχα για όλους (γυναίκες). Θα ταιριάζει αυτόματα στις ανάγκες σας στο στυλ και θα σας κάνει να νιώσετε πιο γοητευτικό από ποτέ.

7. Ο μπλε βαμβάκι Νότια ινδική σχεδιαστής Saree:

Νότος Indian sarees 7

Κάθε φορά που βλέπετε σύνθετα μοτίβα που γίνονται στο μπροστινό τμήμα του saree, θα πρέπει να καταλάβετε ότι αυτά είναι νότια ινδικά sarees. Αυτό δεν είναι τίποτα διαφορετικό και αντί να είναι ένα saree handloom έρχεται με ένα εντυπωσιακό περίπλοκο και περίπλοκο σχέδιο που γίνεται στο μπροστινό μέρος. Μαζί με αυτό, υπάρχει κάποια εφαρμογή του κόκκινου χρώματος σε αυτό το saree που ταιριάζει απόλυτα στο σώμα και κάνει τη γυναίκα να φανεί εντελώς θεϊκή. Θα λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπο για εσάς μόλις το βάλετε.

8. Το σαμαράκι μετάξι Dharmavaram:

Νότος Indian sarees 8

Ο σχεδιασμός που δείχνει αυτό το saree είναι κάτι που δεν έχετε ξαναδεί, πιθανώς. Τα εντυπωσιακά μικρά σχέδια στο κάτω μέρος αυτής της saree, η εφαρμογή του ροζ χρώματος στο παλάτι μαζί με το χρυσόχρωμο κατακόρυφο σχέδιο κλπ είναι μόνο λίγα από τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά αυτού του saree. Το saree φαίνεται τόσο ελκυστικό και λόγω του υλικού που χρησιμοποιείται για το σχεδιασμό αυτού του saree. Εάν αθληθείτε σωστά αυτό το saree, τότε έχετε τη δυνατότητα να μοιάζετε με την πιο όμορφη γυναίκα που τρώει το πιο ελκυστικό saree όπου κι αν πάτε με αυτό.

9. Η Νότια Ινδική Νυφική ​​Saree:

Νότος Indian sarees 9

Αυτό είναι ίσως ένα από τα καλύτερα sarees για νύφες εκεί έξω. Όταν ασχολείστε με μια όμορφη νότια ινδική saree την ημέρα του γάμου σας, τότε τίποτα δεν μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε πιο όμορφα. Όχι το μακιγιάζ σας, όχι τα κοσμήματα. Θα φανεί ελκυστική κυρίως λόγω του saree. Το saree έχει μια όμορφη λάμψη και είναι κάτι που σχεδόν κάθε γυναίκα θα θελήσει να δει στο σώμα της που δίνεται από ένα στοιχείο ένδυσης. Αυτό το νοτιο ινδικό στοιχείο ένδυσης είναι κάτι που κάθε γυναίκα θα βρείτε εντυπωσιακά και θα θέλουν ενδεχομένως να το κρατήσουν προορίζονται για αθλητικές σε ειδικές περιπτώσεις.

10. Η ιδανική Νότια Ινδική Γάμος Sraee:

Νότος Indian sarees 10

Αυτή είναι μια saree γάμου που σχεδόν κάθε Νότια ινδική γυναίκα έχει φορέσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή της. Το φοβερό μοτίβο που έγινε στο τμήμα των συνόρων μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι ένα από τα καλύτερα μοτίβα αυτού του saree. Το μεσαίο τμήμα είναι επίσης αρκετά διακοσμημένο.

11. Ο Ροζ Νότιας Ινδίας Σχεδιαστής Saree:

Νότος Indian sarees 11

Εδώ είναι ένα designer saree που θα είναι κατάλληλο για όλους τους άνδρες και τις γυναίκες. Το γοητευτικό πρότυπο που έγινε σε αυτό το saree είναι ίσως ένα από τα καλύτερα πράγματα για αυτό το saree. Φαίνεται τόσο δροσερό για τη γυναίκα, ότι κάθε θεατής θα φαντάζεται ότι αγωνίζεται αυτό το όμορφο saree.

12. Η Νότια Ινδική Saree Maharashtrain:

Νότος Indian sarees 12

Αυτό το saree γίνεται με το συνδυασμό δύο διαφορετικών πολιτισμικών μοτίβων saree. Είναι στην πραγματικότητα μια παραδοσιακή Νότια ινδική saree αθλητικές μερικά vibes Mumbai. Το μοτίβο που γίνεται στα άκρα και στα σύνορα είναι εντελώς δροσερό και κατάλληλο για αθλητισμό με την ελκυστική μπλούζα.

13. Ο μπλε της Νότιας Ινδίας Σχεδιασμός Saree:

Νότος Indian sarees 13

Εδώ είναι ένα μπλε saree που φαίνεται εντελώς δροσερό από απόσταση. Αν το κοιτάξετε προσεκτικά, θα φανεί εξίσου όμορφο και μπορεί ακόμα να ονομαστεί ένα από τα καλύτερα sarees της Νότιας Ινδίας όλων των εποχών. Το σχέδιο που γίνεται σε αυτό είναι εξαιρετικά ελκυστικό και είναι κάτι που θα πείσει τις γυναίκες να το αθληθούν στο σώμα τους.

14. Το Γάμος Νότιας Ινδίας Shine:

Νότος Indian sarees 14

Εδώ είναι ένα πορτοκαλί χρώμα saree που μπορεί να διεξαχθεί σε γάμους. Στην πραγματικότητα, θα είναι μια μεγάλη απόφαση να αθληθεί αυτό το saree σε μια περίσταση γάμου, δεδομένου ότι έγινε λαμβάνοντας υπόψη αυτό το σκοπό. Αν ψάχνετε για κάτι που σας κάνει να φαίνεστε διαφορετικά από τους άλλους αυτή τη γαμήλια εποχή, τότε αυτό μπορεί να ειπωθεί ότι είναι το τέλειο για εσάς.

15. Ο Σχεδιαστής Νότιας Ινδίας ροζ και κίτρινο Saree:

Νότος Indian sarees 15

Εδώ είναι ένας συνδυασμός δύο από τα πιο όμορφα χρώματα, σύμφωνα με τις γυναίκες ποτέ. Το saree αθλητισμός μερικά όμορφα vibes μαζί με την πολύχρωμη μπλούζα με όμορφα σχέδια μισό μανίκι. Μπορεί να ειπωθεί ότι είναι κάτι κατάλληλο για όλες τις γυναίκες εκεί έξω που ριζώνουν για το Νότιο Ινδικό αυτό το γάμο φέτος. Αυτό είναι ένα δημοφιλές saree νυφικό στο νότιο τμήμα της Ινδίας.

16. Το Deep Maroon Silk Νότιας Ινδίας Saree:

Νότος Indian sarees 16

Εδώ είναι ένα saree ότι όλες οι γυναίκες εκεί έξω θα προτιμούν να φορούν. Το μοτίβο που ταιριάζει με αυτό το saree στο μπροστινό μέρος αξίζει να αναφερθεί και είναι κάτι που θα βρείτε τελείως κατάλληλο για τον εαυτό σας. Το saree μπορεί να διεξαχθεί σε γάμους ή να αποθηκευτεί για πιο ειδικές περιπτώσεις. Ανεξάρτητα από το πού το φοράτε, λόγω των δελεαστικών μοτίβων, θα είστε το κέντρο έλξης.

17. Το λευκό παραδοσιακό saree:

Νότος Indian sarees 17

Εδώ είναι ένα South Indian saree που ασχολείται με το χρώμα λευκό. Το saree πιθανώς να εργάζεται για όλες τις γυναίκες που θέλουν να φαίνονται απλές και να εμπιστεύονται την εσωτερική τους ομορφιά υπεύθυνες για την έλξη τους. Όταν ασχολείτε αυτό το saree, αντιπροσωπεύετε με κάποιο τρόπο τους φοβερούς σχεδιαστές saree της Νότιας Ινδίας. Η σκληρή δουλειά που εφαρμόζεται στο σχεδιασμό αυτού του saree είναι εμφανής από τη γοητεία που είναι η αθλητική.

18. Το λευκό με το χρυσό πουκάμισο Saree:

Νότος Indian sarees 18

Παρόμοια με την προηγούμενη, αυτή έρχεται επίσης με ένα όμορφο λευκό χρώμα στο σώμα και τα έξυπνα μοτίβα που γίνονται στο τμήμα των συνόρων μπορούν επίσης να θεωρηθούν υπεύθυνα για να φανεί αυτό το saree τόσο ελκυστικό. Ο τρόπος με τον οποίο εμφανίζεται αυτό το saree από τη γυναίκα σε αυτή την εικόνα είναι αρκετά εντυπωσιακό και όταν μεταφέρετε αυτό το saree αποτελεσματικά, θα είστε σε θέση να βλέπετε το ίδιο ή ακόμα και πιο όμορφο.

19. Το κόκκινο Allure Pallu Saree:

Νότος Indian sarees 19

Εδώ έχουμε ένα πολύ όμορφο κόκκινο saree που έρχεται με ένα φοβερό μοτίβο που γίνεται στο τμήμα pallu. Είναι κάτι που σχεδόν όλες οι γυναίκες εκεί έξω θα βρουν προτιμότερο για τον εαυτό τους και θέλουν να φορέσουν σχεδόν σε κάθε περίπτωση ή ευκαιρία. Το χρυσό χρώμα του δίνει ένα διαφορετικό είδος λάμψης και το κάνει να δείχνει ακόμα πιο γοητευτικό από ότι θα μπορούσε ποτέ να είναι μόνο με το αθλητικό κόκκινο χρώμα.

20. Η μπλε και μπεζ ινδική Saree της Νότιας Ινδίας:

Νότος Indian sarees 20

Αυτή είναι μία από τις καλύτερες σύγχρονες εκδόσεις των νορβηγικών sarees. Έρχεται με ένα πολύ ελκυστικό σχέδιο που γίνεται στο σώμα με μικρά διακεκομμένα μοτίβα. Αν κοιτάξετε προσεκτικά τις άκρες, θα δείτε ότι μερικά μπεζ σχέδια χρώματος χρησιμοποιούνται επίσης για τη διακόσμηση αυτού του ολόκληρου σχεδιαστή saree.

Δείτε περισσότερα: Φτηνές και καλύτερες Sarees

21. Ο πολύχρωμος σχεδιαστής βαμβακιού Zari Designer Saree:

Νότος Indian sarees 21

Εδώ έχουμε μια από τις καλύτερες πολύχρωμες sarees όλων των εποχών. Το μοτίβο που αυτό το σάουερ κηλίδες είναι τόσο ελκυστικό ώστε πιθανότατα ο καθένας να παρακολουθεί αυτό θα πέσει γι 'αυτό. Θέλεις να δεις το καλύτερο σου; Αυτό είναι το σωστό για εσάς.

22. Τα κομψά South Sarees:

Νότος Indian sarees 22

Αυτό είναι κάτι που είναι εντελώς διαφορετικό από αυτά που συζητήθηκαν μέχρι το σημείο όχι. 10. Τα διαφορετικά χρώματα που αυτό το σάρεα σπορ είναι εντελώς εκπληκτικό και μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ένα από τα ωραιότερα υλικά εκεί έξω. Τα σχέδια έχουν αλλάξει υπερωρίες. Δεν είναι πλέον παραδοσιακά, αλλά είναι αρκετά καινοτόμα.

Δείτε περισσότερα: Τελευταίες ινδικές Sarees

23. Η Παραδοσιακή Νότια Ινδική Γάμος Saree:

Νότος Indian sarees 23

Εδώ είναι ένα saree γάμου που θα είναι κατάλληλο για όλους τους λάτρεις saree εκεί έξω. Το δελεαστικό μοτίβο που αυτό το αθλητικό σάρεϊ είναι πιθανώς λόγω του τμήματος των συνόρων και του χρώματος πορτοκαλί και μπεζ χρώματος βάσης.

24. Η Αριστοκρατική Κόκκινη Νότια Ινδική Saree:

Νότος Indian sarees 24

Εδώ είναι ένα από τα ωραιότερα Νότια ινδική sarees όλων των εποχών που έρχεται με τα δελεαστικά σχέδια που γίνονται σε αυτό. Το μοτίβο που αθλείται με το χρυσό έργο που έχει η κόκκινη βάση είναι ίσως ένα από τα καλύτερα πράγματα για αυτό το saree που είναι πολύ εντυπωσιακό.

Δείτε περισσότερα: Βόρειο Ινδικό στυλ Saree

25. Η Κίτρινη Νότια Ινδική Saree:

Νότος Indian sarees 25

Εδώ είναι ένα South Indian saree που θα είναι κατάλληλο για όλους τους άνδρες και τις γυναίκες εκεί έξω. Υπάρχουν μερικά μικρά περίπλοκα σχέδια που γίνονται στο κίτρινο σώμα αυτού του saree το οποίο αθλητικά μικρά περίπλοκα σχέδια.

Κάθε saree έχει δικό του μοναδικό σύνολο σχεδίων. Τα χρώματα μπορούν να είναι τα ίδια αλλά τα σχέδια δεν θα αντιγραφούν ποτέ. Μπορούν όμως να αυτοσχεδιάζονται. Σε αυτό το άρθρο, συζητήσαμε μερικά δροσερά sarees South Indain σχεδιαστές που έρχονται με γοητευτικά μοτίβα που γίνονται πάνω τους και έχουν σχεδιαστεί για να εντυπωσιάζουν.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

79 − = 69