25 Καλύτερα σχέδια του Πακιστάν Mehndi με εικόνες | Στυλ στη ζωή

Τα πακιστανικά σχέδια mehndi είναι πολύ δημοφιλή. Αυτά τα σχέδια mehandi δοκιμάζονται όχι μόνο στις ινδικές τελετές ή άλλες πολιτιστικές λειτουργίες, αλλά και για άλλες ποικιλίες οικογενειακών και / ή περιστασιακών λειτουργιών. Μπορείτε επίσης να τα κάνετε εύκολα στα χέρια σας και επίσης σε διάφορες θέσεις του σώματος. Αυτά θεωρούνται επίσης πολύ βαριά και έχουν βαρύτερα έργα μοτίβο από άλλες μορφές της τέχνης της χέννας. Μπορείτε να κάνετε διάφορα μοντέρνα σχήματα με αυτά.

Πακιστανός Mehndi Designs

Υπάρχουν τα μάνγκο, το παγώνι ή τα άλλα μοτίβα κουκίδων και τα πλέγματα και τα αλυσιδωτά έργα που είναι αρκετά δημοφιλή και εμφανίζονται συχνά στις πακιστανικές γυναίκες. Εάν έχετε μια λειτουργία για να παρακολουθήσετε ένα κόμμα κόμμα που θέλετε να πάτε, τότε μπορείτε να κάνετε κράτηση αυτών των περιόδων από φημισμένους καλλιτέχνες που κάνουν τέτοιου είδους έργα τέχνης. Μπορείτε επίσης να πάρετε αυτά τα έργα του σχεδιασμού από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε τα σχέδια που θα θέλατε να κάνετε για τον εαυτό σας.

Όμορφα πακιστανικά σχέδια Mehndi με εικόνες:

Παρακάτω είναι οι κορυφαίοι τύποι πακιστανικών σχεδίων Mehandi με φωτογραφίες που σίγουρα θα πρέπει να δοκιμάσετε και να καυχηθείτε για τα πάρτι σας και άλλες οικογενειακές εκδηλώσεις.

1. Συγκριτικά πακιστανικά σχέδια Mehndi για τα χέρια και τα πόδια:

Πακιστανός Mehandi 4

Αυτά είναι παχύ πακιστανικά μοτίβα και μπορείτε να τα κάνετε όπως φαίνεται στην εικόνα παραπάνω στα χέρια και τα πόδια σας. Μπορείτε να τα κάνετε και στην πλάτη σας. Θα πρέπει να κάνετε κράτηση συνεδρίες από μια αίθουσα φημισμένη σε αυτά τα είδη των μοντέρνων νυφικών σχεδίων. Τότε μπορείτε να αθληθείτε σε αυτά τα πάρτυ ή στο πάρτι αφοσίωσης. Μπορείτε επίσης να φορέσετε αυτά με το σαουράκ καμέζ του βαρέως sarees. Μπορείτε επίσης να ομαδοποιήσετε αυτές τις δουλειές με την εργασία σας zaree anarkali. Αυτά είναι επίσης καλό για τα κόμματα κόμμα σας ή ένα κορίτσι βράδυ έξω.

2. Floral πακιστανικά σχέδια Mehandi:

Πακιστανός Mehandi 2

Αυτό είναι ένα floral design mehandi πακιστανών που έχει πολύ βαριά σχέδια. Μπορείτε να τα επεκτείνετε και σε ό, τι αισθάνεστε άνετα στον αθλητισμό. Αυτά μπορούν να παραταθούν μέχρι τους αγκώνες ή ακόμα και μέχρι τα ανώτερα χέρια. Μπορείτε να κάνετε αυτούς τους τύπους αφηρημένων και καρπών αφήστε σχέδια μόδας για κάθε είδους πάρτι ή γάμους. Αυτά μπορεί εύκολα να είναι κατάλληλα με κοστούμια anarkali και άλλες κάρουρες.

3. Σχεδιασμός Mehendi από το Πακιστανικό Σκούρο Χρώμα:

Πακιστανός Mehandi 3

Αυτό είναι ένα νυφικό σχεδιασμό mehndi που γίνεται με σκούρο χέννα. Μπορείτε να τα κάνετε εάν πρόκειται να παρακολουθήσετε μια λειτουργία ή εάν θέλετε κάτι που έχει βαριά σχέδια. Μπορείτε επίσης να κάνετε αυτές τις πακιστανικές μορφές μοτίβα και άλλα έργα τέχνης επιδερμίδας με σπειροειδή σχέδια, καθώς αυτά είναι αρκετά κομψά.

4. Σπειροειδής σχεδιασμός του Πακιστάν Mehndi:

Πακιστανός Mehandi 1

Αυτά είναι ένα πολύ εύκολο να κάνει mehendi σχεδιασμό που έχει πολύ παχύ σπιράλ μοτίβο δουλειά. Μπορείτε να τα κάνετε εύκολα και μπορείτε επίσης να τα κάνετε αυτά από επαγγελματίες ειδικούς. Αυτά γίνονται στα δάχτυλα και μπορείτε να κάνετε άλλα μοτίβα μοτίβων για τα υπόλοιπα χέρια και να τα κάνετε για το κόμμα σας. Αυτά τα απλά mehndi σχέδια είναι επίσης πολύ συνεργάζονται με lehengas και άλλα ghagra cholis ή ακόμα και anarkali κοστούμια.

5. Καρδιά Σχήμα Πακιστάν Mehandi Σχέδια για κορίτσια πάρτι:

Πακιστανός Mehandi 5

Αυτά είναι σχήμα καρδιάς αφήνει πακιστανικά μοτίβα. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτά ως ένα ευκολότερο είδος σχεδιασμού που μπορείτε να κάνετε με τους φίλους σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε αυτά σε ένα κόμμα νύχτας κοριτσιών. Μπορείτε να πάρετε αυτά τα σχέδια mehandi εύκολα στα χέρια σας. Αυτός ο τύπος σχεδίων mehandi είναι επίσης κατάλληλος για άλλες θέσεις του σώματος. Αυτά είναι επίσης καλά όταν αυτά συνεργάζονται με οποιαδήποτε εργασία zaree ή lehengas κεντήματα.

6. Εγκύκλιος πακιστανική σχεδιασμός Henna:

Πακιστανός Mehandi 9

Αυτό το σχεδιασμό του πακιστανικού mehndi είναι σαν τα φαινόμενα. Αυτά είναι πολύ σκούρα χρωματιστά πλήρης χέρι mehndi που είναι πολύ βαρύ και αυτά έχουν επίσης rangoli και άλλα μάνγκο μοτίβα. Μπορείτε να τα φορέσετε για τα κόμματα και τους γάμους σας επίσης. Αυτά είναι πολύ πολύχρωμα. Για αυτά θα πρέπει να δαπανήσετε μεγαλύτερο χρηματικό ποσό και χρόνο. Αυτά γίνονται από φημισμένους επαγγελματίες που κάνουν αυτά τα έργα χρωμάτων.

7. Σκοτεινή στρώση Πακιστανικού σχεδιασμού Mehndi:

Πακιστανός Mehandi 7

Πρόκειται για ένα σκοτεινό σχέδιο χέννας που γίνεται σε πακιστανική μορφή. Μπορείτε επίσης να κάνετε αυτά τα μάτια έργα και άλλα στυλ που είναι στα χέρια. Κάποιος μπορεί επίσης να κάνει τα φύλλα και άλλες λουλουδιές εκτυπώσεις στα χέρια τους.

8. Σύγχρονος Πακιστανός Μεχάντι Σχέδια για πλήρη χέρια:

Πακιστανός Mehandi 8

Πρόκειται για ένα μοντέρνο σκοτεινό μοντέλο πακιστανικού mehendi που μπορείτε να φορέσετε για τα πάρτι σας. Αυτά μπορούν να συνδυαστούν με οποιαδήποτε άλλη εργασία sarees zaree ή άλλα lehengas.

9. Πλήρης πίσω χέρι πακιστανικό νυφικό σχεδιασμό Mehendi:

Πακιστανός Mehandi 6

Πρόκειται για floral πασχαλική νυφική ​​χέννα. Μπορείτε επίσης να κάνετε αυτούς τους τύπους μοντέρνων σχεδίων mehndi σε όλο το μήκος των χεριών σας. Αυτά μπορούν να επεκταθούν και στους άνω βραχίονες. Τα οποία είναι πολύ βαριά και έχουν πολύ παχιά σχέδια.

10. Μονόφυλλο πακιστανικό Mehndi Σχέδια για τον καρπό:

Πακιστανός Mehandi 10

Αυτό είναι το έργο του αρχάριου, το οποίο γίνεται στο πακιστανικό βαρύ μοτίβο. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτά τα κομψά σχέδια στο σπίτι. Αυτά μπορεί επίσης να είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε σε ένα κόμμα νύχτας κοριτσιών. Αυτοί οι τύποι απλών σχεδίων είναι επίσης κομψό να φορέσουν για κόμμα κόμμα.

11. Cool Πακιστάν μοτίβο Floral μοτίβο:

Πακιστανός Mehandi 15

Αυτοί οι τύποι πακιστανικών φυτικών μοτίφ έργων μπορεί να είναι κομψό να αθληθεί με salwars σας. Μπορείτε εύκολα να κάνετε κράτηση συνεδριών από φημισμένους καλλιτέχνες και σαλόνια και να τα αποκτήσετε για τις περιστάσεις σας. Αυτά μπορούν να γίνουν πολύχρωμα καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κόλλες σώματος και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα στρας για την κεντρική θέση του σχεδιασμού. Αυτά μπορούν επίσης να επεκταθούν για σπειροειδή σχέδια μέχρι τους αγκώνες.

12. Σχεδιασμένα πακιστανικά σχέδια Mehendi για ευκαιρίες:

Πακιστανός Mehandi 12

Αυτό το όμορφο πακιστανικό σχέδιο mehandi που σχεδιάζεται στην πίσω πλευρά του χεριού. Στο ότι τα δάχτυλα είναι ομορφιά με μικρά μοτίβα λουλούδια. Αυτά είναι μοντέλα εργασίας ματιών. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτά τα πακιστανικά σχέδια για τις οικογενειακές σας περιστάσεις. Αυτά δεν είναι εξαιρετικά βαρύ. Αυτά μπορούν να φορεθούν με lehenga cholis και βαριά sarees.

13. Μοντέρνο πακιστανικό σκοτάδι Mehndi Σχέδιο:

Πακιστανός Mehandi 13

Πρόκειται για ένα σκούρο σχεδιασμό παχνικής χήνας. Αυτά είναι πολύ κομψά και μοντέρνα. Μπορείτε επίσης να τα επεκτείνετε μέχρι το πλήρες μήκος των βραχιόνων. Αυτά μπορούν να φορεθούν εύκολα για τα κόμματα γάτας σας ή για οποιεσδήποτε οικογενειακές περιστάσεις. Αυτά μπορούν να φορεθούν με lehengas και άλλα κοστούμια anarkali. Μπορείτε να φορέσετε βαριά κοσμήματα και σκουλαρίκια πολυέλαιος με αυτά.

14. Mesh σχέδια πακιστανικών Mehandi:

Πακιστανός Mehandi 14

Αυτό είναι ένα πολύ κομψό πλέγμα και σπειροειδής σχεδιασμός παχνί henna. Μπορείτε να δοκιμάσετε να φοράτε αυτά για τις οικογενειακές σας περιστάσεις. Αυτά είναι επίσης αρκετά μοντέρνα και χαριτωμένα για να καμαρώνω. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε Rhinestones για μαζί με το συνολικό σχεδιασμό mehndi.

15. Floral And Peacock Πακιστανική Mehandi Σχεδιασμός:

Πακιστανός Mehandi 11

Αυτό είναι ένα floral και παχνί mehandi σχεδιασμό με λεπτομερή εργασία στο ύφος του Πακιστάν. Αυτοί είναι αρκετά κομψό να φορούν για ένα πάρτι ή να συγκεντρωθούν. Μπορείτε να φορέσετε αυτή τη σύγχρονη τέχνη με τα lehengas σας και άλλα ghagra cholis.

16. Νέος όμορφος πακιστανικός μέχνης:

νέο-όμορφο-πακιστανι-mehndi16

Πακιστανικό mehndi είναι γνωστό για τις όμορφες καμπύλες του και ένα εξίσου προσαρτημένο μοτίβο που βγαίνει από κάθε νέο σχεδιασμό. Η Henna mehndi χρησιμοποιήθηκε πάντα για την τέχνη του mehndi στα χέρια και τα πόδια, αλλά πρόσφατα η μόδα των χρυσών και χρωματιστών μελανιών χρησιμοποιείται επίσης για να κάνει τα mehndi στα χέρια. Τα πακιστανικά σχέδια mehndi επιλέγονται σαν τέτοιες όμορφες και πολύχρωμες mehndi για τις λειτουργίες κατά τις γαμήλιες εποχές. Το χρώμα που ταιριάζει με το lehnga ταιριάζει καλύτερα σε μια μέρα του γάμου.

17. Ο έξοχος σχεδιασμός του Πακιστάν Mehndi:

το-εξαιρετικό-πακιστανι-mehndi-design17

Εξαιρετικές πακιστανικές εικόνες mehndi βρίσκονται επίσης σε πολλές συνδέσεις στο διαδίκτυο που μπορούν να είναι πολύ χρήσιμες για να διακοσμήσετε τα χέρια σας. Ο πρόσφατος σχεδιασμός πολύ στη φήμη είναι τα κυκλικά σχέδια που γίνονται στα πίσω χέρια των κοριτσιών. Ο κυκλικός σχεδιασμός μοιάζει περισσότερο με λουλούδια, αλλά με ωραία σχέδια που ακολουθούν βήμα προς βήμα από ένα σημείο σε ένα μεγάλο κύκλο. Ακολουθούμενη από άλλα σχέδια που συνδέονται μεταξύ τους, όλα τα χέρια τελειώνουν με όμορφο σχεδιασμό mehndi.

18. Εξαιρετική σχεδιασμός του Πακιστάν Mehndi:

εξαιρετικό-πακιστανικό-mehndi-design18

Τα πακιστανικά σχέδια mehndi γενικά φαίνεται ότι είναι σκοτεινά σε σχέδια και έχουν ένα ιδιαίτερο μοτίβο στο οποίο δίνεται περισσότερη έμφαση. Ένας σχεδιασμός σχήματος V στα χέρια, ειδικά στο πίσω μέρος, φαίνεται υπέροχος. Η πρώτη γραμμή σχήματος V γίνεται στην πίσω πλευρά του χεριού από το μεσαίο δάκτυλο μέχρι το τμήμα του καρπού. Ακολουθώντας την ίδια γραμμή, ενώνονται και άλλα σχέδια, δημιουργώντας όμορφα ένα τολμηρό V στο χέρι με γεμάτα σχέδια. Το υπόλοιπο τμήμα του χεριού παραμένει άδειο, δείχνοντας την επιδερμίδα με έμφαση στον τολμηρό σχεδιασμό.

19. Πακιστανικός κόκκινος και μαύρος σχεδιασμός Mehndi:

πακιστανικό-κόκκινο-και-μαύρο-mehndi-design19

Τα κόκκινα και μαύρα mehndi έχουν συλλάβει υψηλή φήμη μεταξύ των γυναικών. Το σκούρο χρώμα του κόκκινου και του μαύρου mehndi με το άσπρο χρώμα του ματιού φαίνεται ματιά. Τα φυλλώδη σχέδια ή τα λουλούδια στα χέρια επισημαίνονται με μαύρο περίγραμμα φαίνεται αξιολάτρευτο. Τα πακιστανικά σχέδια mehndi φαίνονται ιδιαίτερα καταπληκτικά με τα δύο τόνο d mehndi.

20. Αφηρημένο σχέδιο στο πακιστανικό Mehndi:

αφηρημένο-design-in-pakistani-mehndis20

Τα αφηρημένα σχέδια στην τέχνη του mehndi σπάνια φαίνονται. Ιδιαίτερα γίνονται από κυρίες που θέλουν να σχεδιάσουν με mehndi μόνο για να ταιριάξουν στο ρούχο της, ή να διακοσμήσουν τα χέρια της. Κόκκινα και μαύρα αφηρημένα μοτίβα που κάνουν μπλοκ φύλλα λουλουδιών και σπειροειδείς γραμμές, κάνουν το σχέδιο να μοιάζει με το μάτι αλίευση. Τέτοια σχέδια δεν είναι πλήρη κάλυψη των χεριών, αφήνοντας χώρο για το δέρμα, ο σχεδιασμός τονίζει το κύριο τμήμα του χεριού. Το καλύτερο πράγμα για το αφηρημένο πρότυπο είναι ότι δεν χρειάζεται να φέρει τέλειο σχήμα στην εικόνα που έχει σχεδιαστεί. Μια δομή γελοιογραφίας στο σχέδιο μπορεί ακόμη και να κάνει το σχέδιο να φανεί ελκυστικό. Ακόμα και η φρεσκάδα της mehndi τέχνης μπορεί να κάνει λαμπρά σχέδια με αφηρημένα σχέδια.

21. Στυλ Bangle Mehndi Σχέδια:

bangle-style-mehndi-σχέδια21

Όταν η τέχνη πρέπει να παρουσιαστεί, τότε δεν χρειάζεται να υπάρχει ένας σκοπός πίσω από αυτήν. Το Mehndi είναι μια τόσο δημοφιλής μορφή τέχνης ανάμεσα στις γυναίκες στις οποίες πειραματίζονται υπέροχα σχέδια που φαίνονται λαμπρά σε οποιαδήποτε μορφή. Ένας σχεδιασμός βραχιόλι floral mehndi μοτίβο έχει πληγεί μεταξύ των γυναικών που περιλαμβάνουν τα πακιστανικά σχέδια mehndi για τα κορίτσια. Η κυκλική σχεδίαση που αλληλοσυνδέεται μεταξύ τους, που μοιάζει με σχέδιο βραχιολιών, είναι πολύ δύσκολο να γίνει. πράγματι ένας τελειομανής μπορεί να κάνει ένα τέτοιο σχέδιο με ρυθμό.

22. Νυφικό Diamond Mehndi Πακιστανική Σχεδίαση:

νυφικό-διαμάντι-mehndi-pakistani-design22

Πακιστανικά νυφικά mehndi για τα χέρια δεν περιορίζονται από το πλήρες χέρι mehndi παραδοσιακό σχεδιασμό, αλλά ακόμη και από το πλήθος, απλά, αλλά πράγματι νου φυσώντας ελκυστικά σχέδια επιλέγονται για τα νυφικά σχέδια mehndi. Ένα σπειροειδές στροφή γύρω από το σχέδιο χεριού είναι ένα από τα σκληρά σχέδια mehndi, καθώς και φοβερό νυφικό σχέδιο. Ένα τέτοιο σχέδιο μπορεί να φαίνεται πιο δυναμικό όταν διακοσμημένο με διαμάντια κολλήσει πάνω τους. Τα σπειροειδή σχέδια δεν καλύπτουν το πλήρες χέρι για το δέρμα να βλέπει μεταξύ τους φέρνει ένα αξιοπρεπές σχέδιο mehndi.

23. Πακιστανική νύφη Mehndi Design:

πακιστανική-νύφη-mehndi-design23

Τα πακιστανικά νυφικά σχέδια mehndi φαίνονται λαμπρά με τα κοσμήματα που φορτώνει η νύφη. Το χέρι βραχιόλι με δακτυλίους που συνδέονται δημοφιλώς γνωστό ως πόσα ή panja σε διαφορετικές γλώσσες, αξεσουάρ του συνδυασμού σχεδιασμού mehndi φαίνεται θαυμάσιο. Κρατώντας στο κέντρο την ομορφιά του χεριού βραχιόλι, η πακιστανική νυφική ​​mehndi σχεδίαση γίνεται στο υπόλοιπο μέρος των χεριών. Ο σχεδιασμός mehndi γίνεται είτε στα δάχτυλα, όπου δεν είναι φθαρμένα τα δαχτυλίδια βραχιολιού που επισυνάπτονται.

24. Eid Special Pakistani Design:

eid-special-pakistani-design24

Το Eid είναι μια ιδιαίτερη μέρα για σχεδόν το μεγαλύτερο πληθυσμό στο Πακιστάν. Την ημέρα του Eid, οι γυναίκες και οι άνδρες ντύνονται στο καλύτερό τους, και όταν οι γυναίκες είναι φόρεμα, mehndi φέρνει μια σπίθα στην ομορφιά τους. Τα ειδικά σχέδια Eid mehndi είναι πολύ μοναδικά. Απλά μπαλώματα διακοσμητικών σχεδίων χτυπούν όταν αναδεικνύονται στα χέρια. Το πίσω χέρι πακιστανικά σχέδια eid mehndi φαίνεται καταπληκτική στο χέρι βραχιόλι στυλ τους μαύρους mehndi.

25. Απλό σκιασμένο πακιστανικό σχέδιο Mehndi:

απλή-σκιασμένη-πακιστανική-mehndi-design25

Πακιστανικές φωτογραφίες mehndi φαίνονται καταπληκτικές όταν οι νύφες αγαπούν να κοιτάξουν πίσω στα άλμπουμ του γάμου. Τα σκιασμένα σχέδια mehndi είναι ένα από τα πιο όμορφα σχέδια που μας φέρνουν τα πακιστανικά mehndi ημερολόγια. Τα μοτίβα είναι γεμάτα αποχρώσεις λεπτών και ελαφρών γραμμών που δημιουργούν μια σκοτεινή εικόνα του μοτίβου. Όλο το mehndi φαίνεται φανταστικό όταν το χρώμα του mehndi μετατρέπεται σε αρχικό κόκκινο χρώμα. Τέτοιες σκιάσεις mehndi σχέδια φαίνονται φοβερό σε floral και τα φύλλα στα χέρια. Κατά προτίμηση τα τριαντάφυλλα φαίνονται φανταστικά στα λουλούδια. Τα τολμηρά περιγράμματα τους κάνουν να φαίνονται καταπληκτικά.

Τα πακιστανικά σχέδια mehndi έχουν μια πολύ μοναδική επιλογή για να κάνουν τα περίπλοκα σχήματα που σπάνια βρίσκονται σε άλλα mehndi art folk. Τα γοητευτικά μοτίβα, όπως τα σχέδια των πέπλων και των ιστών, φέρνουν τα μάτια μαζί για να νιώσουν το βάθος του σχεδιασμού του mehndi. Τα λεπτά αλλά τολμηρά μοτίβα που συνδυάζονται μεταξύ τους και κάνουν ένα ευχάριστο μοτίβο να φαίνονται καταπληκτικά και ελκυστικά ακόμη και από απόσταση. Το κύριο πράγμα που είναι πολύ κοινό σε κάθε σχεδιασμό του πακιστανικού mehndi είναι ότι ο καλλιτέχνης δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα περιγράμματα των μοτίβων αντί να τα γεμίζει. Τα κύρια περιγράμματα του σχεδιασμού τονίζουν το μοτίβο και η πλήρωση γίνεται τόσο λεπτή ώστε το αποτέλεσμα της αντίθεσης του δίκαιου δέρματος και του σκοτεινού mehndi να εξερευνήσει απλώς την ομορφιά του στο έπακρο.

Αν θέλετε να γεμίσετε τα χέρια σας με την τελειότητα των σχεδίων mehndi, τα πακιστανικά σχέδια σίγουρα σας φέρνουν τα καλύτερα mehndi's.

Leave A Comment

− 2 = 2