25 Καλύτερες Hairstyles Fringe με εικόνες για το 2018 | Στυλ στη ζωή

Οι κρόσσες είναι ένας δύσκολος τρόπος για να προσθέσετε την αίγλη στο χτένισμα και τη συνολική εμφάνιση. Οποιοσδήποτε κούρεμα μπορεί να σας δώσει μια διαφορετική εμφάνιση, καθώς υπάρχουν καταπληκτικοί τρόποι για να προσθέσετε κρόσσια. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι ότι η σκιά του μπορεί να κάνει τα μάτια και το πρόσωπό σας να φαίνονται σκοτεινά, επομένως χρειάζεται μια σωστή επιλογή. Επιπλέον, ολόκληρο το βλέμμα αφορά τον τρόπο με τον οποίο κόβεται και μεταφέρεται, ώστε να φέρει το βλέμμα με πολλή σιγουριά. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στιγμιότυπα και χρώμα για να αυξήσετε το βάθος της εμφάνισης των περιθωριακών χτενίσματα.

Καταπληκτικά Hairstyles Fringe Για Γυναίκα Με Εικόνες:

Λαμβάνοντας υπόψη είναι τα πιο δημοφιλή hairstyles φινίρισμα μαζί με εικόνες που είναι ως επί το πλείστον άρεσε ιδέες και επίσης ταιριάζει καλά για τις περισσότερες γυναίκες και κορίτσια, επίσης.

1. Wispy Fringe Hairstyle:

Κακή Fringe Hairstyle

Επίσης ονομάζεται μίνι πλευρά σαρωθεί χτένισμα, αυτό το ύφος είναι για εκείνους που έχουν πολύ όγκο στα μαλλιά. Το περιθώριο χωρίζεται πλευρικά με τα περισσότερα μαλλιά στη μία πλευρά. Το πολύ μικρό μέρος του περιθωρίου από την άλλη πλευρά δίνει μια πολύ λεπτή εμφάνιση. Αυτό είναι ένα από τα πιο απλά hairstyles περιθώρια για τις γυναίκες με μεσαία μαλλιά.

2. Απαλή Hairstyle Fringe:

Αμβλύς Fringe Hairstyle

Αυτά τα περιθώρια είναι σε τάση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το περιθώριο κρατείται πολύ μέχρι τα φρύδια. Αυτό συνήθως καλύπτει όλο το μέτωπο δίνοντας μια ογκώδη εμφάνιση στα μαλλιά. Είναι κατάλληλο για εκείνους με ευρύτερο μέτωπο. Φαίνεται επίσης καλύτερα σε ίσια μαλλιά. Αυτό είναι ένα από τα τέλεια hairstyles fringe για τετράγωνο πρόσωπο με μεσαίες γυναίκες τρίχας.

Δείτε περισσότερα: Ασαφή κομμένα κόμμωση

3. Long Fringe:

Μακρύς Fringe Haircut

Αυτό το κομμωτήριο περιθώριο φαίνεται σούπερ σέξι συνεργάστηκε με την μαλακή πλευρά σάρωσε μακριά περιθώρια. Αυτά είναι αρκετά μακρύς για να προσθέσετε το glam με τα κτυπήματα και φτιαγμένα από λίγα σκέλη δίνει μόνο το πρόσωπο μαλακή εμφάνιση. Φαίνεται καλύτερα με κοντά μαλλιά.

4. Ασαφές Fringe:

Ασταθής Fringe Haircut

Για πολύ μικρό μήκος των μαλλιών, αυτά τα αδέσποτα hairstyle φρυγανιά φαίνονται χαριτωμένα. Τα κρόσσια ψιλοκομμένα κόβονται ομοιόμορφα προσθέτοντας λίγο όγκο στα μαλλιά και η ανομοιομορφία δίνει μια πολύ απαλή εμφάνιση στο πρόσωπο. Δεν γίνεται μόνο με κοντά μαλλιά, αλλά και τα μεσαία και μακριά μαλλιά μπορούν να συνδυαστούν με αυτά τα κομψά κρόσσια.

5. Πλευρικοί περιθωριακοί κρίκοι:

Πλευρά Swept Fringes Haircut

Αυτό το στυλ είναι εύκολο να γίνει και να διατηρηθεί και φαίνεται πολύ μοντέρνα. Είναι κατάλληλο για μια περιστασιακή εμφάνιση όταν συνεργάζεται με ανοιχτά μαλλιά ή μπορεί να δοθεί μια αριστοκρατική επίσημη εμφάνιση με ένα υψηλό ή χαμηλό κουλουράκι. Δεδομένου ότι ολόκληρη η έκρηξη είναι από τη μία πλευρά, υπάρχει πολύ όγκος που προστίθεται στα μαλλιά. Μπορείτε να υιοθετήσετε αυτό το είδος των περιθωριακών hairstyles για γυναίκες με σχήμα στρογγυλού προσώπου με μεσαίου μήκους μαλλιά.

6. Φωτεινό Φθαρμένο Hairstyle:

Κυματιστός Fringe Hairstyle

Το χτένισμα είναι ένα περιστασιακό με μια βρώμικη αλογοουρά για μια κυματιστή τρίχα. Αυτό το βλέμμα περιθωριοποιημένο χτένισμα γίνεται μοντέρνο με το μονόπλευρο μακρύ κτυπήματα. Δεδομένου ότι τα μαλλιά είναι κυματιστό, ακόμη και τα μικρά κτυπήματα το κάνουν να φαίνεται ογκώδες και να προσθέσετε αναπήδηση στα μαλλιά.

Δείτε περισσότερα: Barbie Hairstyles

7. Ασύμμετρη Κούρεμα Fringe:

Ασύμμετρη Fringe Haircut

Αυτός ο τύπος τρίχας για τα μαλλιά είναι εντελώς όμορφος σε εμφάνιση και δελεαστικό επίσης. Η εμφάνιση είναι ένας συνδυασμός στυλ και γοητείας. Προορίζεται για ίσια μαλλιά και ταιριάζει καλά σε μεγάλα πρόσωπα. Τα κτυπήματα είναι άνισα που κρύβουν το συνολικό μήκος του προσώπου. Σε συνδυασμό με τα σύντομα blunts σε αυτό το βλέμμα, η συνολική εμφάνιση είναι σαν ένα pop star.

Δείτε περισσότερα: Vintage Hairstyle Pictures

8. Πλήρης φραγκοστάφυλα:

Πλήρης Fringes Haircut

Είναι ένα από τα υπέροχα hairstyles για κορίτσια με μακριά μαλλιά και μακρύ σχήμα οβάλ. Ολόκληρο το χτένισμα είναι ένας συνδυασμός διαφόρων περιγραμμάτων. Μπορείτε να δείτε σύντομες κρόσσες στο μέτωπο σε συνδυασμό με ένα κυματιστό σκούπισμα και μακριές κρόσσες κατά μήκος των μάγουλων. Δίνει τεράστιο όγκο στα μαλλιά και προσθέτει στην κυματιστή υφή του.

9. Ξεχασμένα κομμάτια:

Χωρισμένο Fringes Haircut

Για ένα τετράγωνο πρόσωπο πρόσωπο, αυτό το χτένισμα είναι καλό να κρύψει την ευρυχωρία. Τα κρόσσια δίνουν μια στενή εμφάνιση στο άνω μισό του προσώπου λόγω του καθαρού χώρου. Δεδομένου ότι τα μαλλιά έχουν τόσο μεγάλο όγκο φυσικά, δεν χρειάζεται να είναι χαμηλή σε στεγνό για επιπλέον όγκο.

10. Κρόκος που καλύπτει το μέτωπο:

Μέτωπο Covering Fringe Hairstyles

Βλέπουμε την Felicity Jones να φοράει ένα κομψό χτένισμα για κορίτσια. Τα κρόσσια είναι ορθά γωνιακά και όλοι διασχίζουν το μέτωπό της με διαγώνιο τρόπο, κάνοντας το στρογγυλό της πρόσωπο να φαίνεται μακρύτερο. Αυτά τα κτυπήματα αποσκοπούν συνήθως να σας αφήσουν ευχαριστημένα τη διαφορά στα χαρακτηριστικά του προσώπου σας μέχρι το τέλος, εκτός από την ενίσχυση της γυναικείας σας πλευράς εύκολα και με ένα τεράστιο επίπεδο καινοτομίας.

11. Περίπτωση βαθιάς κατάτμησης:

Βαθύς Parting Fringe Cut Hairstyle

Η κούρεμα κομμένα μαλλιά που βλέπετε εδώ είναι απόλυτα αριστοκρατική από κάθε γωνία και δεν είναι ποτέ εκτός μόδας. Είναι πολύ κομψό, και αν έχετε ένα bob ουσιαστικά, μπορείτε να το συνεργαστείτε με αυτές τις κτυπήματα για να φανεί σαν ένα διαφορετικό στυλ εξ ολοκλήρου. Ανεξάρτητα από το είδος του προσώπου σας, αυτό το περιθώριο θα λειτουργήσει πάρα πολύ για σας να σας δώσει μαλλιά το μήκος του κόκαλα οστών σας.

12. Φορελό χτένισμα:

Σκαρφαλωμένο Fringe Hairstyle

Όταν ψάχνετε για hairstyles με περιθώρια, πάρτε μια υπόδειξη από Bella Heath cote εδώ. Είναι αρκετά οπαδός και αγαπά να αθληθεί τόσο σε οριζόντιες όσο και σε διαγώνιες κτυπήματα, όπως ανέφερε κάποτε σε συνέντευξη. Έτσι, σε περίπτωση που έχετε ένα τετράγωνο πρόσωπο, μια μακριά πλευρά περιθώριο όπως αυτή θα είναι ισχυρή σύστασή μας. Μην παραμελείτε το μήκος των μαλλιών σας, καθώς αυτό φαίνεται καλό μόνο με μακριά μαλλιά.

Δείτε περισσότερα: Όμορφα Hairstyles για τα κορίτσια

13. Παρτίδα Fringe Updo:

Χωρισμένο Fringe Updo

Όταν θέλετε χνουδωτά μαλλιά για μακριά μαλλιά, αυτό το χτένισμα θα λειτουργήσει υπέρ σας. Ενώ αυτό το updo μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερα, ίσως να μην είναι τόσο άσχημα αν το αφήσετε παιχνιδιάρικο. Η Christina Hendricks εδώ έχει μια φουσκωμένη εμφάνιση με ένα χαλκό κόκκινο βαμμένο μαλλιά. Τι δουλεύει προς όφελός της είναι η συνολική έκρηξη που κάνει την εμφάνισή της πιο ώριμη και το πρόσωπό της περισσότερο από το συνηθισμένο.

14. Φρύδια που καλύπτουν τα φρύδια:

Φρύδι Covering Fringe Hairstyles

Με αυτό το κομψό χτένισμα, βλέπουμε μια πολύ λεπτή εμφάνιση με το μοντέλο Edie Campbell. Φαίνεται εντελώς πανέμορφη με τα σκοτεινά μαλλιά και το μακρύ της πρόσωπο. Το πρόσωπό της είναι αιχμηρό και επιλέγει να φορούν κρόσσια σαν αυτό αρκετά συχνά. Κάνει το πρόσωπό της να φαίνεται ελαφρύτερο και κρατά το μεγαλύτερο μέρος του κρυμμένο, προσελκύοντας περισσότερη προσοχή στα μάτια στη θέση του όλου προσώπου.

15. Edgy Pixie Fringe:

Νευρικός Pixie Fringe Hairstyles 15

Halle Berry έχει ταλαντεύεται αυτά τα τυχαία hairstyles φτερά με κοντά μαλλιά από για πάντα και εδώ είναι ένα άλλο παράδειγμα της. Σε περίπτωση που έχετε χοντρές τρίχες, μπορείτε να κοιτάξετε αδιάκοπα και έντονα. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου δεν χρειάζεται να είναι συγκεκριμένα, αλλά χρειάζεστε κοντές τρίχες για να μεταφέρετε αυτό το βλέμμα με το δροσερό τρόπο. Θα παρατηρήσετε πως τα νήματα συνδυάζονται τέλεια.

16. Straight Chinese Haircut:

Ευθεία Chinese Haircut

Τι ξέρετε; Brunettes μπορεί κυριολεκτικά ροκ κάθε κομμωτήριο εξίσου καλά. Εδώ έχουμε μια γεύση της Carly Rae Jepsen που αναζητούν τόσο αριστοκρατικό, όπως πάντα, με τα αιχμηρά και μακριά σκέλη της σχεδόν φτάνοντας μέχρι τα φρύδια της. Τα μαλλιά της παραμένουν ευθεία και τα κτυπήματα είναι στο σημείο. Θα πρέπει να ισιώσετε τα μαλλιά σας αν η δική σας δεν είναι σαν αυτό το hairstyle.

17. Φραγκοστάφυλα με αλογοουρά:

Αλογοουρά Fringe Hairstyles 17

Αυτό το κομψό χτένισμα ταιριάζει στις μπουνέντες με ένα δίκαιο δέρμα, καθώς το χρώμα των μαλλιών και του προσώπου συμπληρώνει το ένα το άλλο για να φέρει τα χαρακτηριστικά απότομα. Ακόμα κι αν τα μαλλιά σας είναι ελαφρώς κυματιστά, δεν είναι λάθος, μπορείτε να προσθέσετε ραβδώσεις για να τις επισημάνετε και να σας φανεί καλό. Ο Cristin Milioti εδώ ζευγάρι το βλέμμα της με μια αλογοουρά και ενώ είναι απλή της, μπορείτε να επιλέξετε ένα άλλο που σας φαίνεται καλό.

18. Υψηλό κούτσουρο με τεντωμένο περιθώριο:

Κροσσός Hairstyles 18

Είναι γνωστό hairstyles με κρόσσια περιλαμβάνουν αμβλύ κτυπήματα στριμμένα οριζόντια έως ότου αγκαλιάζει το πρόσωπό σας για μια ωραία πινελιά. Εάν επιλέξετε αυτό ως τρόπο να πάτε, αυτό το στυλ θα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του ανώτερου σας μέτωπου. Τραβήξτε την προς τη μία πλευρά, έτσι ώστε να είναι εύκολο οι κρόνοι σας να αναμειχθούν με τα στρώματα των κλώνων. Φωτά χείλη με ένα υψηλό κουνάβι προστεθούν στην παράσταση.

19. Pixie Style Bang:

κροσσός hairstyles

Ξέρουμε, ξέρουμε! Πρέπει να σκεφτόμαστε ότι υπάρχει πραγματικά κάποιο χτένισμα που η Jennifer Lawrence δεν μπορεί να κάνει ροκ; Τα αστέρια ξεχωριστά, αυτά τα blonde highlights φαίνονται πανέμορφα πάνω της πιο μαύρο καφέ short pixie. Τα περιθώρια είναι γωνιακά, καθιστώντας το βλέμμα της ενισχυμένο σε ένα νέο ενδιαφέρον αριστοκρατικό επίπεδο. Αυτό είναι ένα από τα πιο όμορφα hairstyles φτερών για κορίτσια στρογγυλού προσώπου με κοντά μαλλιά.

20. Fringe Haircuts για τα κυματιστά μαλλιά:

Κροσσός Hairstyles 20

Σε περίπτωση που τα μαλλιά σας δεν θα σταματήσουν να είναι φυσικά σγουρά επιλέγουν αυτό το ένα, το οποίο είναι εξίσου ευγενικό και επιμηκυμένο. Οι κρόσσες είναι στα μαλλιά μεσαίου μήκους, που είναι συνήθως δύσκολο να το στυλ, επειδή είναι στα μισά του μακριού hairstyles και πολύ μακρύς για τους κοντούς. Με αυτό, νομίζουμε ότι σας βρήκα μια άξια λύση που είναι κομψή και έξυπνη.

21. Ελαφριές φραγές:

Κροσσός Hairstyles 21

Αυτό είναι πολύ απλό και εύκολο κάνοντας κρόσσια κομμένα μαλλιά με κοντά μαλλιά. Αυτό το ωραίο χρυσοκέντημα για κορίτσια είναι αρκετά μοντέρνο και δραματικό. Οι περισσότεροι ηθοποιοί επιλέγουν αυτή τη σύντομη ματιά με περικοπή αυτές τις μέρες. Όχι μόνο σας κάνει να φαίνονται πιο καλαίσθητοι, αλλά και κάνει τα μαλλιά σας διαχειρίσιμα.

22. Επέκταση στυλ μαλλιών Fringe:

Κροσσός Hairstyles 22

Σε περίπτωση που αγαπάτε τα μαλλιά σας να βρίσκονται στο μέτωπό σας, για οποιονδήποτε λόγο, αυτό το χτένισμα έχει μόνο το μήκος που θα αγαπήσετε. Τα περιθώρια καλύπτουν τα φρύδια σας, αφήνοντας μια μυστηριώδη υπόθεση πίσω για τους ανθρώπους να συνεχίσουν να μαντεύονται. Αυτό θα ήταν ένα από τα ιδανικά hairstyles για τις μπούκλες με τις γυναίκες με μακριά μαλλιά που είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους των λειτουργιών και των πάρτι.

23. Μακρυά μαλλιά με κρόσσια:

Κροσσός Hairstyles 23

Περιττό να πούμε ότι η Naomi Campbell ψάχνει τον καλύτερο εαυτό της ως συνήθως με τα αγκάθια της αψίδας που αθλούνται. Είναι πραγματικά κολακευτικό το πρόσωπό της και τα οστά μάγουλο φαίνονται υψηλότερα και καλύτερα λόγω του hairstyle. Το πρόσωπό της φαίνεται χαριτωμένο και φέρνει έξω την έκκληση στα μάτια της, λόγω των κροσσών μπροστά.

24. Πλευρικές μπούκλες:

Κροσσός Hairstyles 24

Όταν θέλετε ένα χνουδωτό χτένισμα για μακριά μαλλιά, αυτό θα σας κάνει να φανείτε καλός αμέσως. Είναι αριστοκρατικό, εξίσου ώριμο και θα σας κάνει να φανείτε παλαιότεροι από την ηλικία σας, αν αυτό στοχεύετε.

25. Μπροστινό χτύπημα μπουμπούκια:

Κροσσός Hairstyles 25

Αυτό είναι ένα από τα ωραιότερα hairstyles περικοπή περικοπή για μακρύ πρόσωπο με μεσαία μαλλιά που είναι απλό σούπερ στις γυναίκες. Εάν είστε η βασίλισσα της ασυνήθιστο, το χρόνο σας έκπληξη ο καθένας με ένα κανονικό χνουδωτό χτένισμα. Τίποτα δεν θα φέρει έξω το παλιό κομψό σας περισσότερο από αυτό το χτένισμα που καταλήγει στη λίστα μας.

.

Leave A Comment

8 + 1 =