25 τελευταίες και πολύχρωμες Banarasi Sarees με εικόνες

Οι Sarees που κατασκευάζονται στη Banara / Varanas ονομάζονται banarasi sarees. Αυτά κατασκευάζονται με υλικά υψηλής ποιότητας και είναι μερικά από τα καλύτερα sarees όλων των εποχών που αθλητικά γοητευτικό υλικό. Αν ψάχνετε για ένα από τα καλύτερα παραδοσιακά sarees στην αγορά saree αυτή τη στιγμή, τότε banarasi sarees είναι πιθανώς ένα από τα καλύτερα εκεί έξω. Αυτές οι συλλογές banarasi saree έρχονται με ελκυστικά σχέδια που γίνονται πάνω τους και ο τρόπος σχεδίασης τους είναι αρκετά εντυπωσιακός επίσης.

Τελευταίες Banarasi Sarees με εικόνες:

Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα sarees Banarasi αθλητικά δελεαστικά σχέδια και ελκυστικά χρώματα.

1. Το Sky Blue Banarasi Saree:

banarasi sarees

Αυτό έρχεται με ένα φωτεινό χρώμα που προέρχεται από κάτι πραγματικά ελαφρύ. Το μπλε ουρανό χρώμα είναι βασικά ένα ανοιχτόχρωμο χρώμα και όταν θέλετε να το κάνετε τόσο εντυπωσιακό τότε έχετε το καλύτερο υλικό για να αφήσετε αυτό το χρώμα να εκφραστεί σωστά. Αυτό το saree έρχεται με μικρά και περίπλοκα σχέδια που γίνονται στο μπροστινό τμήμα του saree μαζί με μερικά παραδοσιακά καθώς και αυθεντικά σχέδια που κάνουν το παλέτα. Αυτό είναι ίσως ένα από τα καλύτερα παραδοσιακά εθνοτικά κομμάτια για ινδικές γυναίκες που μπορούν να παραμείνουν στην άκρη για ειδικές περιπτώσεις. Λόγω όλων των σωστών αιτιών, αυτό μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι το καλύτερο Banarasi saree όλων των εποχών.

2. Το κίτρινο Banarasi Saree:

Banrasi sarees 2

Εδώ είναι ένα sarae Banarasi που μπορεί να αγωνιστεί με μπλε μπλούζες. Οι άκρες αυτής της saree είναι όμορφα διακοσμημένες με σχέδια που πιθανότατα δεν έχετε ξαναδεί. Η πρωταρχική έλξη για αυτό το saree βρίσκεται στο κίτρινο τμήμα. Εάν κοιτάξετε προσεκτικά, θα δείτε ότι υπάρχουν κάποια μικρά σχεδόν διαφανή σχέδια που έγιναν εκεί.

3. Το τελευταίο κόκκινο και μπλε Banarasi Saree:

Banrasi sarees 3

Εδώ είναι ένα saree για όλες τις ινδικές γυναίκες που ανήκουν σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Το saree έρχεται με περισσότερα από ένα χρώματα και αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ελκυστικά χαρακτηριστικά για αυτό το saree. Η σχεδίαση ότι αυτό το σάρεα σπορ είναι κάτι περισσότερο από όμορφο και είναι κάτι που σχεδόν όλες οι γυναίκες εκεί έξω θα βρουν εντυπωσιακές. Τα μικρά μοτίβα που γίνονται στο τμήμα των συνόρων είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά, τα οποία είναι μεταλλικά χρώματα που εμφανίζονται στη χρυσή βάση. Αυτό το saree μπορεί έτσι να λέγεται ότι είναι ένα από τα καλύτερα saraes Banrasi όλων των εποχών αθλητικό καθαρό μεταξωτό ύφασμα.

4. Το μαύρο Banarasi Allure Saree:

Banrasi sarees 4

Εδώ είναι κάτι που θα σβήσει το μυαλό σας εντελώς. Ποιος ήξερε ότι το μαύρο saree μπορεί να είναι τόσο δελεαστικό επίσης. Αυτό το saree έρχεται με μια χούφτα της μαγείας που έχει τεθεί στο saree από το σχεδιαστή. Ναί! Αυτό είναι ένα saree σχεδιαστή και όταν το μεταφέρετε αυτό σε σώμα σας, θα πρέπει να είστε υπερήφανοι για τον εαυτό σας να είστε σε θέση να ασχολείστε κάτι που είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που θα φορούν οι άλλοι. Τα μοναδικά και μάλλον μικρά και λείες floral μοτίβα προς το μεθοριακό τμήμα αυτής της saree είναι κάτι που θα εντυπωσιάσει τους ανθρώπους στην πρώτη θέση. Εδώ είναι ένα saree που θα είναι κατάλληλο για τις γυναίκες που θέλουν να αθληθούν ένα banarasi saree σε μια ειδική περίσταση.

5. Το κόκκινο Saree Banarasi:

Banrasi sarees 5

Εδώ είναι ένα όμορφο κόκκινο χρώμα Banarasi saree που θα είναι κατάλληλο για όλες τις γυναίκες εκεί έξω. Το saree θα συνοδεύεται από χρυσή μπλούζα. Θα φανεί υπέροχο με μια μπλε μπλε χρώμα επίσης. Ένα πράσινο χρώμα φύλλων ή ένα ελαφρύτερο χρώμα όπως αυτό που εμφανίζεται σε αυτή την εικόνα είναι κάτι που θα εντυπωσιάσει τους ανθρώπους στην πρώτη θέση. Και οι γυναίκες θα εκπλαγούν επίσης από τον τρόπο που θα τους κάνουν να φαίνονται.

6. Το ερυθρό Pallu Floral Pattern Banarasi Saree:

Banrasi sarees 6

Εδώ είναι ένα banarasi saree που έρχεται με ένα floral μοτίβο που γίνεται στο τμήμα pallu. Αυτό το saree έρχεται με ένα τόσο δελεαστικό παραδοσιακό σχέδιο που εμφανίζεται σε ένα μοντέρνο σχεδιαστικό υλικό. Αυτό το μίγμα του παλιού σχολείου με το νέο σχολείο φαίνεται ότι λειτουργεί πραγματικά πολύ για αυτό το saree και αυτό σίγουρα θα κάνει μια ματιά στον καλύτερό τους εαυτό.

Δείτε περισσότερα: Uppada Pattu Sarees

7. Ο Κόκκινος Παραδοσιακός Σχεδιαστής Banarasi Saree:

Banrasi sarees 7

Αυτό το saree αγκαλιάζει το παλιό σχολείο ή το παραδοσιακό μοτίβο που γίνεται στο σώμα. Το σχέδιο είναι τόσο εκπληκτικό που σχεδόν όλοι θα εντυπωσιαστούν από τον τρόπο που φαίνεται. Το μοτίβο σχεδιαστή που γίνεται στο παλλό είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά αυτής της saree και αυτό θα κάνει άλλες γυναίκες να ενδιαφέρονται για αυτό το saree. Αν ψάχνετε για κάτι εντελώς καινούργιο αυτή τη σεζόν, τότε αυτό το saree θα είναι απόλυτα κατάλληλο για εσάς.

8. Η μπεζ ζωγραφική τέχνη Banarasi Saree:

Banrasi sarees 8

Εδώ είναι ένα άλλο όμορφο saree που αθλούν το μπεζ χρώμα σε αυτό μαζί με ένα floral μοτίβο. Το floral μοτίβο είναι αυτό που κάνει τα sarees να φαίνονται τόσο όμορφα στην πρώτη θέση. Το μοτίβο που γίνεται στο παλλό γίνεται πάλι με κάποια εφαρμογή του μπλε χρώματος. Ο συνδυασμός των δύο χρωμάτων είναι αυτό που κάνει αυτό το designer banarasi saree τόσο ξεχωριστό.

9. Το χειροποίητο χειροποίητο χειρολαβή Banarasi Saree:

Banrasi sarees 9

Αυτό το saree handloom αθλοπαιδεύει τη μόδα banarasi saree και είναι κάτι που όλοι θα αγαπήσουν τον αθλητισμό στο σώμα τους. Το saree θα συνοδεύεται από μια ελαφριά μπλούζα. Εάν πρόκειται να ασχολήσετε με κάτι εντυπωσιακό, τότε το μπλε χρώμα θα είναι ένα καλό χρώμα μπλούζα που θα πάει με αυτό το saree. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως saree γάμου και μπορεί επίσης να κρατηθεί αποκλειστικά για ειδικές περιπτώσεις.

10. Το απλό βαμβάρι βαρελάκι Saree:

Banrasi sarees 10

Εδώ είναι κάτι που μπορεί να λεχθεί ότι είναι μια απόλαυση για τα μάτια του εραστή του saree. Είναι ένα saree σχεδιαστής και έρχεται με πολύ εντυπωσιακά μοτίβα που γίνονται στο μπροστινό τμήμα του saree. Υπάρχουν επίσης μερικά δροσερά σχέδια που γίνονται στο παλάτι που εντυπωσιάζει τους θεατές στην πρώτη θέση. Το saree θα συνοδεύεται από μια παρόμοια μπλούζα που μοιάζει με τα άκρα των συνόρων αυτού του saree. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλήρως ως μια saree γάμου και έχει ότι ο βασιλιάς του εντυπωσιακού χαρακτηριστικού που συνδέεται με αυτό που έχει την τάση να προσελκύσει την προσοχή του όποιος ρίχνει μια ματιά σε αυτό το designer saree.

Δείτε περισσότερα: Bangalore Silk Sarees

11. Ο κόκκινος βαμπαράσι Σάρε:

Banrasi sarees 11

Εδώ είναι banarasi saree που έρχεται με κόκκινο ως βασικό χρώμα. Πάνω από αυτό, μερικά γοητευτικά μικρά λεπτά, διακεκομμένα σχέδια γίνονται χρησιμοποιώντας το χρυσό χρώμα. Αυτό το saree είναι κάτι που θα προσελκύσει την προσοχή στην πρώτη θέση, όταν το αθλητείτε σε μια γαμήλια τελετή. Μπορεί να εμφανίζεται καλύτερα με κόκκινη μπλούζα της ίδιας απόχρωσης με το saree. Εάν έχετε την ικανότητα να μεταφέρετε ένα saree κατάλληλα, τότε αυτό μπορεί να αποδειχθεί το καλύτερο makeover για εσάς.

12. Το μαγευτικό μετάξι Banarasi Saree:

Banrasi sarees 12

Εδώ είναι ένα άλλο δελεαστικό κόκκινο χρώμα saree που έρχεται με το κόκκινο χρώμα σε αυτό και να αθλούν το λεπτότερο μεταξωτό υλικό. Το saree μοιάζει με ένα νυφικό saree και ναι, μπορεί να φορεθεί από τις νύφες στο γάμο τους. Έχει κάτι που καταφέρνει να κλέψει όλα τα βλέμματα. Το καλύτερο χαρακτηριστικό σχετικά με αυτό το saree είναι ο δελεαστικός σχεδιασμός που γίνεται στο τμήμα των συνόρων χρησιμοποιώντας το χρυσό χρώμα.

13. Το μετάξι και το συνθετικό Banarasi Saree:

Banrasi sarees 13

Αυτό το banarasi saree έχει γίνει χρησιμοποιώντας τα δύο χρώματα. Θα είναι ωραία για τις γυναίκες που θέλουν να ασχοληθούν με κάτι νέο στην κατηγορία των sarees. Το saree έχει τη δυνατότητα να κάνει κάθε γυναίκα να μοιάζει με μια ντίβα όποιος τη φορά. Λόγω του παραδοσιακού σχεδιασμού που έχει γίνει στο σώμα, το saree έχει γίνει τόσο ξεχωριστό ώστε κάθε ινδική γυναίκα θα θέλει να το φορέσει.

Δείτε περισσότερα: Sarees σχεδιαστής Surat

14. Το εκπληκτικά όμορφο Net Banarasi Saree:

Banrasi sarees 14

Αυτό το banarasi saree έχει μεταφερθεί από τα γυναικεία celebs πριν και μπορεί να αγωνιστεί από εσάς επίσης. Μην πανικοβληθείτε. Φορέστε το τυχαία και αυτόματα θα σας προσφέρει αυτή την εμφάνιση celeb. Ο σχεδιαστής αυτού του saree έχει εφαρμόσει κάποιο μαγικό τέχνασμα κάνοντας αυτό το saree ή αλλιώς δεν μπορεί κανείς απλά να κάνει μια τέτοια μοναδική εμφάνιση saree που έχει μια παραδοσιακή αφή που γίνεται στο φουτουριστικό υλικό σχεδιαστή.

15. Η κομψή Banarasi Saree:

Banrasi sarees 15

Θέλετε να εμφανίσετε μια συγκεκριμένη εικόνα και να κάνετε το σήμα σας, τότε αυτό είναι το σωστό για εσάς. Απλά φορέστε αυτό το saree με αυτοπεποίθηση και αφήστε το υλικό banarasi και το δελεαστικό design να κάνει τη δουλειά. Είναι κάτι που σχεδόν κάθε γυναίκα θέλει να αθληθεί τουλάχιστον μία φορά στη ζωή της. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι για το γεγονός ότι ασχολείτε με κάτι που πιθανόν να έχουν πολλοί λιγότεροι.

16. Η απλή αλλά μοναδική Banarasi Saree:

Banrasi sarees 16

Φαίνεται εντελώς απλό, αλλά το saree έρχεται με μια εσωτερική γοητεία που θα πεθάνουν μόνο σκληροί λάτρεις της saree που θα καταλάβουν. Θα είναι εντελώς νέο για τη μαμά μας, αλλά μπορείτε εύκολα να υπολογίσετε την ομορφιά αυτού του saree και τον λόγο πίσω από την γοητεία αυτού του σχεδίου, αν κοιτάξετε προσεκτικά. Κάποιος θα είναι σε θέση να μεταφέρει αυτό το saree σε ορισμένα μέρη όπου αυτό έπρεπε κυρίως, όπως ειδικές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων γάμων, δεξιώσεων, πάρτι κ.λπ..

17. Ο μπεζ σχεδιαστής μπεζ σχεδίου Saree:

Banrasi sarees 17

Εδώ είναι ένα όμορφο μπεζ σάρι που αθλημάτων το υλικό banarasi. Το saree έρχεται με κάποια εργασία σχεδιαστή που γίνεται στο πάνω τμήμα των συνόρων. Θα μείνει έκπληκτος από τον τρόπο που το saree θα σας κάνει να κοιτάξετε, όταν αθληθείτε αποτελεσματικά.

18. Το συνθετικό Saree του Banarasi:

Banrasi sarees 18

Εδώ είναι ένα saree για τους λάτρεις της άνεσης. Αυτό το saree παράγει το συνθετικό υλικό. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν μεταφέρετε αυτό το saree. Τα συνθετικά sarees θεωρούνται ότι είναι δύσκολο να μεταφέρουν και θα είναι μια χαρά για εκείνους τους ανθρώπους που θέλουν να δούμε το καλύτερό τους. Το floral σχέδιο που γίνεται σε αυτό το saree είναι κάτι που θα εντυπωσιάσει τους ανθρώπους στην πρώτη θέση. Θα κάνει ένα βλέμμα εντελώς εκπληκτικό όταν μεταφέρονται αποτελεσματικά με μια ωραία εμφάνιση μπλούζα.

19. Η κρέμα χρώματος Banarasi Saree:

Banrasi sarees 19

Εδώ είναι ένα δελεαστικό saree που έρχεται με ένα εντυπωσιακό ροζ σχεδίαση που γίνεται στα σύνορα. Αυτό που κάνει αυτό το βλέμμα τόσο όμορφο είναι ο συνδυασμός του saree και της μπλούζας. Θα δουλέψει και για εσάς εάν αθλητείτε με ροζ μπλούζα. Στη συνέχεια, θα φανεί εξίσου όμορφη με αυτό το saree σε σας ή ακόμα πιο όμορφη. Ποτέ δεν γνωρίζετε τις πραγματικές σας δυνατότητες.

20. Η κρέμα κόκκινη Banarasi Half Saree:

Banrasi sarees 20

Αυτό το συγκεκριμένο banarasi saree έρχεται με κρέμα δύο χρωμάτων και κόκκινο. Κάπως, αυτά είναι δύο από τα πιο αγαπημένα χρώματα των γυναικών. Τουλάχιστον, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το κόκκινο είναι το πιο αγαπημένο. Η κρέμα είναι δύσκολο να διατηρηθεί, αλλά ακόμα και το συνδυαστικό έργο για τις περισσότερες γυναίκες και θα λειτουργήσει και για σας.

21. Η Zadozi Banarasi Saree:

Banrasi sarees 21

Αυτό έρχεται με όλα τα βαριά μεταξωτά μοτίβα σανριέ που γίνονται πάνω σε αυτό. Τα μικρά μοτίβα που γίνονται στη ροζ βάση είναι πιθανώς ένα από τα καλύτερα πράγματα για αυτό το saree και αυτό είναι που ενθουσιασμένοι άνθρωποι στην πρώτη θέση.

22. Η αποδεκτή μαύρη Banarasi Saree:

Banrasi sarees 22

Εδώ είναι ένα μαύρο banarasi ότι οι γυναίκες θα θέλουν να αθλήσουν όλες τις εποχές. Έχει πάει εκείνο το γοητεία που πείθει ακόμα και εκείνους που πέφτουν γι 'αυτό, που δεν είναι πραγματικά σε sarees.

23. Η μαύρη και η κρέμα Banarasi Saree:

Banrasi sarees 23

Εδώ είναι ένα μαύρο banarasi saree που έρχεται με κάποια κρέμα χρωματισμένη εργασία που γίνεται σε αυτό. Θα εκπλαγείτε εντελώς από τον τρόπο που το saree αθλείται σε ένα διαφορετικό είδος λάμψης, αντί να είναι τόσο απλό. Κάποιος μπορεί να αθλήσει αυτό σε περιστασιακούς προορισμούς κωδικό φόρεμα και σε ειδικές εκδηλώσεις επίσης.

24. Το πράσινο Banarasi Saree:

Banrasi sarees 24

Οι γυναίκες δεν θα μπορέσουν να πάρουν τα μάτια τους από αυτό το πράσινο αριστούργημα baanrasi. Είναι λίγο λιγότερο φανταχτερός από τον προηγούμενο σε αυτόν τον κατάλογο, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ ελκυστικός.

25. Το βασιλικό κόκκινο Banarasi Saree:

Banrasi sarees 25

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο, εδώ είναι ένα κόκκινο banarasi που έχει σκοπό να εντυπωσιάσει. Θα είναι ωραία για όσους θέλουν να δουν το καλύτερο σε ένα saree.

Αυτά είναι τα σχέδια banarasi saree που απλά δεν μπορείτε να χάσετε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε περάσει από κάθε σχέδιο για να καταλάβετε τις τελευταίες τάσεις στην εμφάνιση banarasi και στη συνέχεια να επενδύσετε σε αυτό.

Leave A Comment

6 + 1 =