25 καλύτερες θεραπείες για τη χοληστερόλη στο σπίτι Στυλ στη ζωή

Τι είναι η χοληστερόλη:

Με την αύξηση των ανθυγιεινών διατροφικών συνηθειών και την έλλειψη σωματικής δραστηριότητας στη ζωή πολλών ανθρώπων, όλο και περισσότεροι από αυτούς αντιμετωπίζουν προβλήματα ψηλής χοληστερόλης στο σώμα. Αυτή είναι μια κατάσταση υγείας που οδηγεί σε σοβαρές καρδιακές παθήσεις, αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με έρευνες, τα άτομα με υψηλό επίπεδο χοληστερόλης είναι ακόμη πιο επιρρεπείς σε καρδιακές προσβολές, τις περισσότερες φορές μοιραίες. Ωστόσο, μπορείτε εύκολα να εξισορροπήσετε τα επίπεδα χοληστερόλης στο σώμα με κάποιες προσπάθειες από το τέλος και χωρίς τη χρήση φαρμάκων.

25 καλύτερες θεραπείες για τη χοληστερόλη στο σπίτι Στυλ στη ζωή

Οι θεραπείες στο σπίτι είναι ένα από τα καλύτερα υποκατάστατα των φαρμάκων και θα σας δώσουν αποτελεσματικά και ασφαλή αποτελέσματα. Ελέγξτε αυτόν τον οδηγό για τις κορυφαίες θεραπείες στο σπίτι και τις θεραπείες για τη μείωση της υψηλής χοληστερόλης.

Καλύτερες θεραπείες σπίτι για τη χοληστερόλη:

1. Έχετε φρέσκο ​​χυμό πορτοκαλιού:

Πορτοκάλι juice

Ένα απλό σπίτι θεραπεία για τη μείωση της κακής χοληστερόλης στο σώμα και την αύξηση της καλής είναι να έχουμε 1-2 ποτήρια φρέσκο ​​χυμό πορτοκαλιού κάθε μέρα νωρίς το πρωί. Αυτό έχει διερευνηθεί διεξοδικά από τους επαγγελματίες και είναι μια από τις αποτελεσματικές ιδέες που θα ακολουθήσουν. Σε περίπου 2-3 ​​εβδομάδες, θα αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματα.

2. Το σκόρδο μπορεί να ελέγξει τη χοληστερόλη:

Σκόρδο 7

Έχοντας ένα ωμή σκελίδα σκόρδο κάθε πρωί με άδειο στομάχι είναι ένας καλός και εύκολος τρόπος να μειωθούν τα επίπεδα χοληστερόλης στο σώμα. Αυτό θα πρέπει να γίνεται σε τακτική βάση εάν έχετε υψηλά επίπεδα χοληστερόλης.

Δείτε περισσότερα: Αρχική διορθωτικά μέτρα για ραγισμένα τακούνια

3. Τσάι κανέλας:

κανέλα tea

Πάρτε ένα ραβδί κανέλας και βράστε αυτό σε ένα φλιτζάνι νερό για τα επόμενα 10-15 λεπτά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί κονιοποιημένη κανέλα. Πίνετε 1-2 φλιτζάνια τσάι κανέλας κάθε μέρα είναι ένας ιδανικός τρόπος για να επιτύχετε τους στόχους σε αυτό το μέτωπο. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα θεραπείες για τη χοληστερίνη.

Δείτε περισσότερα: Αρχική διορθωτικά μέτρα για παρατυπίες

4. Έχετε κρασί:

το κόκκινο wine

Η κατανάλωση κάποιου κρασιού καθημερινά με δείπνο είναι ένας από τους νόστιμους τρόπους μείωσης των επιπέδων κακής χοληστερόλης στο σώμα. Αυτό έχει αποδειχθεί από επαγγελματίες. Ωστόσο, συνιστάται μόνο κόκκινο κρασί. Η μπύρα είναι επίσης χρήσιμη σε αυτή την περίπτωση.

5. Θαύματα βρώμης:

βρώμη flakes

Το Fiber είναι μια μορφή θρεπτικών συστατικών που βοηθά τα επίπεδα χοληστερόλης να μειωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στην περίπτωση αυτή, το βρώμης είναι ένα σπογγώδες φυσικό προϊόν που αν καταναλώνεται καθημερινά στο πρωινό βοηθά στην εμβάπτιση της κακής χοληστερόλης από το σώμα και ξεπλένει έξω. Δοκιμάστε και μαγειρέψτε τη βρώμη με διαφορετικούς τρόπους για να πάρετε νόστιμους τρόπους για τη μείωση της χοληστερόλης.

6. Κορίανδρος και σπόροι Methi:

Κολίανδρο and Methi Seeds

  • Ανακατέψτε τους σπόρους κορίανδρου και σέλινου και αποθηκεύστε το.
  • Τώρα έχετε μια κουταλιά της σούπας κάθε μεσημέρι με ένα ποτήρι νερό πριν κοιμηθείτε.
  • Αυτό θα σας βοηθήσει στην σωστή μείωση της χοληστερόλης. Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε αυτό το σπίτι θεραπεία κάθε μέρα με τη δέουσα επιμέλεια για να αποκτήσετε ορατά αποτελέσματα σε μερικές εβδομάδες.

7. Βοήθεια γκρέιπφρουτ:

φράπα 4

Η πηκτίνη είναι μία από τις ίνες που είναι διαλυτή και είναι παρούσα σε γκρέιπφρουτ σε καλές ποσότητες. Η κατανάλωση γκρέιπφρουτ κάθε δεύτερη μέρα σίγουρα θα σας δώσει τα σωστά αποτελέσματα όταν πρόκειται για τη θεραπεία χαμηλής και υψηλής χοληστερόλης. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει με το γιατρό σας πριν από την προσκόλληση σε αυτό το σπίτι θεραπεία, καθώς αυτό το φρούτο εμποδίζει τη λειτουργία ορισμένων φαρμάκων.

Δείτε περισσότερα: Αρχική διορθωτικά μέτρα για κνησμό του σώματος

8. Φύλλα curry:

Σπίτι Remedies For Cholesterol-curry leaves

Τρώγοντας φύλλα κάρυ που υπάρχουν στα πιάτα ή κάνοντας μια πάστα από κάρυ φύλλα με ελαιόλαδο και τρώει με το φαγητό είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους τα επίπεδα χοληστερόλης μπορούν να ελεγχθούν. Αυτό έχει αποδειχθεί και επανεξεταστεί από διάφορους χρήστες και είναι απλό και αποτελεσματικό.

9. Έχουν καρύδια για τη μείωση της χοληστερόλης:

ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ

Τα καρύδια έχουν καλή χοληστερόλη σε αυτά που θα παλέψουν από την κακή πλευρά όταν καταναλώνονται. Πάρτε μια χούφτα καρύδια κάθε μέρα με τη μορφή αμύγδαλα, καρύδια ή οποιαδήποτε άλλη. Εάν αυτό ακολουθείται τακτικά, τότε μπορείτε να πάρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα μέσα σε λίγες εβδομάδες.

10. Ιχθυέλαιο:

Ψάρι oil

Το ιχθυέλαιο ήταν πάντα γνωστό ως μια μεγάλη θεραπεία στο σπίτι που πέρασε από τους παππούδες και τους grandchi9ldren. Το ιχθυέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α, η οποία αποτελεί εξαιρετική προσθήκη στο σώμα σας όταν περνάει από τακτική λήψη. Το εκπληκτικό ιχθυέλαιο είναι ένα τέλειο φάρμακο για τη χοληστερόλη λόγω της πλούσιας πρόσληψης βιταμινών του που κανένα άλλο προϊόν κοντά στο πετρέλαιο δεν μπορεί να παρέχει με ευκολία.

11. Μην τρώτε Junk Food:

Σκουπίδι foods 24

Για να διατηρήσετε καλύτερα επίπεδα χοληστερόλης όταν πάσχετε από χοληστερόλη που παραμένει μακριά από το πρόχειρο φαγητό είναι απόλυτη ανάγκη. Το ανεπιθύμητο φαγητό έχει πάντα υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και χοληστερόλη που δεν σας βοηθάει όταν προσπαθείτε να βοηθήσετε να διατηρήσετε καλύτερα επίπεδα χοληστερόλης. Οποιοσδήποτε γιατρός θα σας πει πρώτα να μείνετε μακριά από το πρόχειρο φαγητό όταν υποφέρετε από προβλήματα που σχετίζονται με τη χοληστερόλη.

12. Λάδι καρύδας:

Καρύδα oil 4561

Το έλαιο καρύδας και το νερό καρύδας είναι εξαιρετικά καλές φυσικές θεραπείες για τη χοληστερόλη λόγω των φυσιολογικών τους ιδιοτήτων. Το έλαιο καρύδας περιέχει έναν τεράστιο αριθμό βιταμινών, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών Α και C, οι οποίες είναι εξαιρετικά απωθητικά της χοληστερόλης. Το έλαιο καρύδας μπορεί να αγοραστεί ή να γίνει στο σπίτι με τα σωστά υλικά και θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε την χοληστερόλη αρκετά αποτελεσματικά.

13. Amla Controls Χοληστερόλη:

Υγεία benefits of Amla

Η Amla είναι ένας μεγάλος καρπός για να βοηθήσουμε στην καταπολέμηση της χοληστερόλης λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς της σε βιταμίνη C, η οποία είναι ιδανική για την αποτροπή της χοληστερόλης. Η βιταμίνη C βοηθάει στην είσοδο στο σύστημα και στην καταπολέμηση της ανάπτυξης της χοληστερόλης στο σώμα σας, γεγονός που τον εμποδίζει μακροπρόθεσμα και φέρνει τη χοληστερόλη σας πίσω στο φυσιολογικό.

14. Άσκηση:

Αθλητισμός and Exercises

Η χοληστερόλη είναι μια άμεση οδός προς την παχυσαρκία και άλλα συναφή προβλήματα όπως ο διαβήτης. Με σωστή άσκηση μαζί με άριστες διατροφικές συνήθειες μπορείτε να καταπολεμήσετε αποτελεσματικά την ανάπτυξη της χοληστερόλης στο σώμα σας. Πίνετε άφθονο νερό και κάνετε γιόγκα αν μπορείτε, όλα αυτά είναι όλα εξαιρετικά Αρχική διορθωτικά μέτρα για τη χοληστερόλη.

15. Πηγαίνετε σε μια φυτική διατροφή:

λαχανικά to your diet

Όλα τα είδη λαχανικών πρέπει να τρώγονται σε αυτή την κατάσταση όχι μόνο επειδή πρέπει να διατηρήσετε μια υγιεινή διατροφή αλλά επειδή πολλά λαχανικά είναι γεμάτα βιταμίνες και μέταλλα που κάνουν θαύματα όταν πρόκειται για την καταπολέμηση της ανάπτυξης χοληστερόλης στο σώμα ενός ατόμου. Τα λαχανικά μπορούν επίσης να είναι πολύ νόστιμα όταν μαγειρεύονται σωστά και μπορούν να λειτουργήσουν ως τέλεια και υγιή υποκατάστατα της καθημερινής διατροφής σας.

16. Ακτινίδιο:

ακτινίδια fruits

Το ακτινίδιο είναι ένα θαυμάσιο φρούτο και μερικές φορές ονομάζεται «θεοί δικοί» για τις θαυμάσιες θεραπευτικές του ιδιότητες για όλες τις καταστάσεις. Η όξινη βάση του είναι ένα τέλειο αναπτυσσόμενο έδαφος για τα πλούσια στοιχεία της βιταμίνης C που όπως προαναφέρθηκε είναι ένας τέλειος τρόπος για την καταπολέμηση της χοληστερόλης που συσσωρεύεται στο σώμα. Το ακτινίδιο είναι ένα εποχιακό φρούτο, έτσι ώστε να το αγοράζετε την κατάλληλη στιγμή είναι απολύτως απαραίτητο εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε ως μέσο για να επιτύχετε εξαιρετικές θεραπείες για υψηλή χοληστερόλη.

17. Φασόλια Για τη χοληστερόλη:

Φασόλια

Τα φασόλια μπορούν να κάνουν θαύματα όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση της χοληστερόλης. Αυτό συμβαίνει επειδή τα φασόλια είναι πλούσια είναι ένα πλήθος βιταμινών και μετάλλων που είναι ένας τέλειος τρόπος για να ασχοληθεί με την υπερβολική περιεκτικότητα σε χοληστερόλη στο σώμα. τα φασόλια μπορούν να λειτουργήσουν ως ένα τέλειο υποκατάστατο σε αυτό που τρώτε κανονικά σε καθημερινή βάση καθώς και καθιστώντας το ένα καλά προσαρμοσμένο φάρμακο για τη χοληστερόλη όταν χρησιμοποιείται σωστά και σε ημιζωή καθημερινά ως μέσο Home remedies για τη μείωση της χοληστερόλης.

18. Πράσινο Τσάι:

Πράσινος tea5

Το πράσινο τσάι εισήχθη από λαμπρούς κινέζους γιατρούς ως τρόπους και μέσα με τα οποία μπορεί να θεραπευθεί ένας μεγάλος αριθμός ασθενειών. Το πράσινο τσάι είναι εντελώς διαφορετικό από το κανονικό τσάι λόγω των ιδιοτήτων του που μοιάζουν με εκείνες ενός φαρμακευτικού φυτού. Πράγματι, το πράσινο τσάι είναι ένα φυτό στη φύση που τεντώνεται και συντάσσεται για να κάνει ένα προϊόν που μπορεί να πιει ως τσάι. Ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι κάθε πρωί είναι ένα μεγάλο σπίτι θεραπεία για τη μείωση της χοληστερόλης στο σώμα.

19. Ξίδι μηλίτη μήλων:

μήλο cider vinegar for strech marks

Το απολύτως φυσικό ξύδι που παρασκευάζεται από συμπυκνωμένα μήλα είναι η βασική μορφή του ξυδιού μήλου μήλου. Τώρα η κύρια ερώτηση που τίθεται αρκετά συχνά είναι ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το μηλίτη μηλίτη μήλων ως μέσο για τη μείωση της χοληστερόλης ;. Η απάντηση είναι πολύ απλή, καθώς το ξύδι μηλίτης μήλου είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α και C μαζί με τη βιταμίνη D, η οποία είναι ο καλύτερος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να βοηθήσετε στην καταπολέμηση της χοληστερόλης χέρι-χέρι με το σώμα σας αποδεικνύοντας ότι είναι τέλειο θεραπείας για τη μείωση της χοληστερόλης.

20. Μπλε Μούρα:

μπλε berries

Τα βακκίνια είναι πλούσια και πάλι σε βιταμίνη C και εκπληκτικά η βιταμίνη Ε, η οποία είναι και πάλι το τέλειο φάρμακο για τη χοληστερόλη. Έχοντας ένα υποκατάστημα βατόμουρων καθημερινά δεν θα βοηθήσει μόνο να κρατήσει το σώμα σας ταιριάζει, αλλά θα καταπολεμήσει επίσης ενάντια στην χοληστερόλη αρκετά αποτελεσματικά.

21. Ελαιόλαδο για χοληστερόλη:

Ελιά Oil for dry hair

το ελαιόλαδο μπορεί να βρεθεί σε διάφορες ποικιλίες που κυμαίνονται από το παρθένο ελαιόλαδο έως το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα έλαια για να μαγειρέψετε ή να χρησιμοποιήσετε ως σάλτσα σαν μια σαλάτα ίσως.

22. Κρατήστε τα καπνιστήρια μακριά:

όχι smoking

Το κάπνισμα προσθέτει στην καταστροφή του σώματός σας όταν πρόκειται για τη χοληστερόλη, επομένως είναι καλύτερο να μείνετε μακριά από τα τσιγάρα εφ 'όσον υποφέρετε από χοληστερόλη.

23. Σόγια για τη χοληστερόλη:

φρέσκο soya beans

Τα σπέρματα σόγιας είναι μια εξαιρετική μορφή πρωτεΐνης και μπορούν να υποκατασταθούν ως προϊόν πρόσληψης πρωτεΐνης χωρίς την επίδραση πλούσιων σε χοληστερόλη άλλων κρέατος και ούτω καθεξής. Θα βοηθήσει το σώμα σας να θερμάνει αυτό που χρειάζεται χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

24. Turmeric:

κουρκούμη spice on a wooden spoon, isolated on white background

Turmeric είναι ένα μεγάλο συστατικό κατά το μαγείρεμα, λόγω όλων των υγιεινών ιδιοτήτων του. Turmeric μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά και σας βοηθά να καταπολεμήσετε αποτελεσματικά τη χοληστερόλη. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα θεραπείες για τη χοληστερίνη.

25. Αβοκάντο:

αβοκάντο

Το αβοκάντο, όπως όλα τα φρούτα πλούσια σε βιταμίνες, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο φρούτο όταν θέλει να καταπολεμά αποτελεσματικά την χοληστερόλη. Το αβοκάντο είναι και πάλι ένα εποχιακό φρούτο, οπότε φροντίστε να κάνετε την αγορά σας εγκαίρως.

η χοληστερόλη είναι ένα μέσο με το οποίο πολλές ασθένειες βρίσκονται στο σώμα. Με τη χοληστερόλη μπορεί κανείς να αναπτύξει παχυσαρκία ή διαβήτη που είναι μια πολύ θανατηφόρα ασθένεια αν αφεθεί να συσσωρευτεί μακροπρόθεσμα. Λόγω αυτού πολλών εγχώριων θεραπειών και κλινικών θεραπειών έχουν εφευρεθεί βοηθώντας οποιονδήποτε πάσχει από χοληστερόλη να θεραπεύεται με προσοχή και ευκολία.

Αποθηκεύσετε

Αποθηκεύσετε

Αποθηκεύσετε

Leave A Comment

+ 1 = 2