25 Φυσικό Αρχική διορθωτικά μέτρα για τα κίτρινα δόντια στα λευκά δόντια

Τι είναι τα κιτρινωπά δόντια:

Είσαι κάποιος που είναι αμηχανία στο κοινό λόγω της κίτρινης κηλίδας των δοντιών; Συνήθως επιθυμείτε να έχετε καθαρά αλλά και λευκά δόντια που προσθέτουν στην έλξη του προσώπου καθώς και να αντικατοπτρίζουν την υγιεινή του στόματος; Αν ναι, τότε δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείς! Κίτρινο χρώμα των δοντιών έχει γίνει ένα κοινό πρόβλημα σε πολλούς ανθρώπους σήμερα και υπάρχουν κάποιες αποτελεσματικές θεραπείες για κίτρινα δόντια στα οποία μπορεί να αντιμετωπιστεί. Η μόνη προσπάθεια που πρέπει να κάνετε είναι να την χρησιμοποιήσετε σε καθημερινή βάση χωρίς να αποτύχετε. Θα αρχίσει να δίνει ορατά αποτελέσματα σε μερικές εβδομάδες.

Σπίτι Remedies To Whiten Yellow Teeth

Πώς να απαλλαγείτε από κίτρινα δόντια:

Η παρακάτω λίστα έχει μερικούς από τους ιδανικούς τρόπους για να επιτευχθεί η λεύκανση των δοντιών και να απαλλαγούμε από κίτρινα δόντια. Ελέγξτε τα έξω και κάντε την επιλογή σας σύμφωνα με την ευκολία.

1. Πάστα Φράουλας:

φράουλα Past

Τα επίπεδα βιταμίνης C στη φράουλα βοηθούν στην λεύκανση των δοντιών σε λευκό χρώμα με ένα νόστιμο τρόπο. Κάντε μια φρέσκια πάστα φραουλών και τρίβετε τα δόντια καλά με αυτό. Κάνετε αυτό δύο φορές την εβδομάδα για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα για τη θεραπεία των κίτρινων δοντιών. Τα μούρα άχυρου είναι ένα από τα δημοφιλέστερα σκευάσματα για κίτρινα δόντια για να τα λευκαίνουν.

Δείτε περισσότερα: Πώς να θεραπεύσει την τενοντίτιδα στο πόδι

2. Έχετε μια Apple:

Πράσινος apple eating

Ένα μήλο την ημέρα διατηρεί επίσης κίτρινα δόντια μακριά! Η τραγανότητα του μήλου βοηθά στον καθαρισμό της συσσωρευμένης πανώλης και βρωμιάς στα δόντια και καθαρίζει με φυσικό τρόπο. Αυτό είναι ένα από τα πιο εύκολο σπίτι διορθωτικά μέτρα για κίτρινα δόντια.

3. Πορτοκαλί φλούδα μπορεί να ξεφορτωθεί τα κίτρινα δόντια:

Πορτοκάλι Peel

Τρίψτε μια φλούδα πορτοκαλιού στα δόντια για να αφαιρέσετε την κίτρινη κηλίδα και να πάρετε λευκά δόντια με τα επίπεδα βιταμίνης C σε αυτό το προϊόν. Σίγουρα βοηθά στην απομάκρυνση της κίτρινης χροιάς στα δόντια. Κάνετε αυτό κάθε εναλλακτική ημέρα για τα ταχύτερα αποτελέσματα.

4. Χυμός Λεμονιού Αφαιρεί Κίτρινα δόντια:

Λεμόνι Juice

Οι φυσικές λεύκανες ιδιότητες του λεμονιού βοηθούν στην επίτευξη λευκών δοντιών και την αφαίρεση της κίτρινης κηλίδας. Μπορείτε είτε να γαργάρετε το στόμα με χυμό λεμονιού που έχει αραιωθεί με νερό είτε να τρίψετε τα δόντια με φλούδα λεμονιού. Αυτό πρέπει να γίνει 2-3 φορές την ημέρα. Ο χυμός λεμονιού είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά σκευάσματα για κίτρινα δόντια σε λευκά δόντια.

Δείτε περισσότερα: Αποκατάσταση για το στόμα Κυψέλες

5. Σόδα ψησίματος στα λευκά κιτρινωπά δόντια:

Ψήσιμο Soda

Μαζί με την αφαίρεση της πανώλης, η σόδα ψησίματος βοηθά στην προσθήκη μιας φυσικής λάμψης στα δόντια που θα αγαπήσετε. Μπορείτε να προσθέσετε κάποια σόδα ψησίματος με την οδοντόκρεμα σας και να βουρτσίζετε τα δόντια κάθε μέρα ή αλλιώς να τρίβετε τα δόντια με αραιωμένη σόδα ψησίματος με νερό για να πάρετε τα αποτελέσματα.

6. Salt Wonders:

θάλασσα salt

Αναμίξτε λίγο αλάτι στην οδοντόκρεμα κάθε μέρα πριν βουρτσίζετε για να πάρετε τα αποτελέσματα στα κίτρινα δόντια. Δίνει πίσω το ορυκτό περιεχόμενο στα δόντια που μπορεί να είναι μια από τις αιτίες των κίτρινων δοντιών.

7. Άγιο Βασίλη Φύλλα:

Αγιος Basil Leaves

Οι φυσικές ιδιότητες λεύκανσης του ιερού βασιλικού θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους με έναν τέλειο τρόπο αντιμετώπισης της κίτρινης κηλίδας και να δώσετε πίσω τα λευκά δόντια σας. Στεγνώστε τα φύλλα βασιλικού στον ήλιο και στη συνέχεια σκόνη. Χρησιμοποιήστε αυτή την σκόνη με οδοντόπαστα κάθε μέρα για να πάρετε τα τέλεια αποτελέσματα.

8. Ενεργός άνθρακας:

Ενεργοποιήθηκε Charcoal

Η βασισμένη σε κρυστάλλους χημική ουσία σε άνθρακα το καθιστά ιδανικό για λεύκανση των δοντιών και θεραπεία της κίτρινης χάντρας. Η σκόνη άνθρακα μπορεί να αναμιχθεί με την κανονική οδοντόπαστα κάθε μέρα για τα καλύτερα επιθυμητά αποτελέσματα.

Δείτε περισσότερα: Αρχική διορθωτικά μέτρα για Earaches

9. Έχετε άφθονο νερό:

Εχω Plenty of Water

Το νερό βοηθά στον καθαρισμό της πανώλης και της βρωμιάς στα δόντια. Εξαλείφει επίσης τις τοξίνες και τα βακτήρια στο στόμα. Έχοντας 10-12 ποτήρια καθαρού νερού θα βοηθήσει στη θεραπεία των προβλημάτων των κίτρινων δοντιών. Διαθέτει πολλά άλλα πλεονεκτήματα. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι έχετε φιλτραρισμένο νερό. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες και πιο προσιτές ιδέες για την επίτευξη των στόχων της θεραπείας των κίτρινων δοντιών.

10. Υπεροξείδιο του υδρογόνου:

Υδρογόνο Peroxide

Ο συνδυασμός του υπεροξειδίου του υδρογόνου, του νερού και της σόδας ψησίματος είναι φοβερό ως ένα σπίτι θεραπεία για κίτρινα δόντια. Να γνωρίζετε πώς να θεραπεύετε τα κίτρινα δόντια χρησιμοποιώντας υπεροξείδιο του υδρογόνου. Σε αυτό θα πρέπει να αναμίξετε μόνο δύο κουταλάκια του γλυκού υπεροξείδιο του υδρογόνου σε περίπου τρεις κουταλιές μαγειρικής σόδα και στη συνέχεια ανακατέψτε αυτό με την οδοντόκρεμα και τη βούρτσα. Ωστόσο, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει ερεθισμός λόγω του υπεροξειδίου του υδρογόνου. Εάν βλέπετε ότι υπάρχει τότε θα πρέπει να πλένετε αμέσως το στόμα σας.

11. Μπανάνα Μείωση Κίτρινα δόντια:

Μπανάνα

Για να μάθετε πώς να απαλλαγείτε από τη φλούδα μπανάνας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τεχνική περίπου 3-4 φορές την εβδομάδα. Σε αυτό πρέπει απλά να πάρετε ένα μικρό κομμάτι φλούδας μπανάνας και στη συνέχεια να το τρίψετε στα δόντια σας με το λευκό τμήμα να αγγίζει την επιφάνεια των δοντιών σας. Η μπανάνα είναι πλούσια σε ανόργανα συστατικά και περιλαμβάνει ορυκτά όπως ο σίδηρος και το μαγγάνιο, τα οποία με τη σειρά τους θα βοηθήσουν στην ανάκτηση της λευκότητας.

12. Κουρκούμη για να πάρει λευκά δόντια:

Κουρκούμη

Αυτή είναι μια από τις παλιές παλαιές θεραπείες για τα κίτρινα δόντια με τα αντισηπτικά και λευκαντικά περιεχόμενα. Απλώς πάρτε λίγο κουρκούμη και βουτήξτε το πινέλο σας μέσα σε αυτό. Τώρα βουρτσίστε τα δόντια σας με αυτό για λίγα λεπτά. Τώρα πλύνετε το στόμα σας και βουρτσίστε με μια κανονική οδοντόπαστα. Συνεχίστε να το κάνετε αυτό δύο φορές την ημέρα όταν βουρτσίζετε τακτικά και σύντομα θα δείτε τα αποτελέσματα.

13. Σκοτεινές σοκολάτες:

Σκοτάδι Chocolates

Μήπως αυτό ήδη ακούγεται σούπερ yummy; Τα καλά νέα είναι ότι οι σκοτεινές σοκολάτες είναι επίσης μια λύση στο ερώτημα πώς να λευκαίνουν τα κίτρινα δόντια. Για αυτό πρέπει απλά να πάρετε ένα μικρό μπαρ από καθαρή μαύρη σοκολάτα και να το βάλετε σαν κανονικό. Όχι μόνο η μαύρη σοκολάτα είναι καλή για την υγεία αλλά επίσης αποτρέπει την αποχρωματισμό των δοντιών.

14. Θεραπεία τυριού Κίτρινα δόντια:

Τυρί

Θα πρέπει να αναρωτιέστε πόσο yummy αυτή η λίστα πρόκειται να είναι με αυτό το πιο γευστικό συστατικό. Ναι, θα πρέπει να καταναλώνετε τουλάχιστον ένα μικρό κομμάτι τυριού μετά από κάθε γεύμα ως θεραπεία για κίτρινα δόντια. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το τυρί αυξάνει το επίπεδο pH του σώματος και μειώνει επίσης το οξύ που έχει εναποτεθεί μετά το γεύμα. Αυτό αποτρέπει τη διάβρωση του σμάλτου και επίσης αποχρωματισμό των δοντιών.

15. Καρότα:

Καρότα

Αυτά τα τραγανά, ακατέργαστα καρότα είναι η τέλεια λύση για το πώς να απαλλαγείτε από κίτρινα δόντια. Πιστεύεται ότι αυτά τα ακατέργαστα καρότα βοηθούν πολύ στη διατήρηση της όξινης αλκαλικής ισορροπίας και βοηθούν επίσης να κρατήσουν μακριά τα βακτηρίδια από το στόμα. Εκτός αυτού, τα καρότα είναι επίσης γνωστό ότι είναι φυσικοί καθαριστικοί παράγοντες και έτσι μπορείτε να munch σε απλά καρότα κάθε μέρα για καλά αποτελέσματα.

16. Γάλα και τυρόπηγμα Κάντε τα δόντια σας λευκά:

Γάλα

Ούτως ή άλλως τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι γνωστά ως πραγματικά καλοί τρόποι για να αυξήσουν τα ορυκτά και να κρατήσουν μακριά το οξύ και αλκαλικό από το στόμα. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει το τυρί, το γάλα και το γιαούρτι ή το τυρόπηγμα λέγεται ότι είναι πολύ καλό καθαριστικό για κίτρινα δόντια και τα καλά βακτήρια του τυροπήγματος βοηθούν να κρατήσουν μακριά τα κακά βακτηρίδια από το στόμα και έτσι να αποτρέψουν τη διάβρωση.

17. Γαρύφαλλα:

Γαρίφαλο

Η χρήση του πετρελαίου σαρκωδιού είναι ένα ακόμη πολύ παλιό φυσικό σκεύασμα στο σπίτι το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί και έγινε μέρος πολλών ιατρικών λιστών και βιβλίων. Πώς να απαλλαγείτε από τα κίτρινα στελέχη στα δόντια, διαβάστε απλά αυτό το θέμα.

 • Η χρήση είναι επίσης πολύ απλή επειδή το μόνο που θα έπρεπε να κάνετε είναι να πάρετε λίγο ποσό σπόρου ελαίου και στη συνέχεια να τρίψετε τα δόντια σας αφού έχετε βουρτσιστεί ως συνήθως.
 • Αυτό βοηθά πολύ στη διατήρηση μακριά κιτρινωπή χροιά.
 • Επίσης θυμηθείτε ότι περισσότερη ποσότητα σπόρου ελαίου είναι τοξικό.

18. Ξύδι μηλίτη μήλου:

μήλο Cider Vinegar

Χρησιμοποιήστε ξίδι μηλίτη μήλου για να πάρετε τέλεια αφρώδη, λευκά δόντια. Έχει ορισμένες ιδιότητες που μπορούν να καθαρίσουν τα δόντια σας πολύ καλά. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο πολύ συχνά. Μπορείτε να το κάνετε αυτό σε ένα διάστημα περίπου 20 ημερών και όχι λιγότερο από αυτό για τα καλύτερα αποτελέσματα από όλες τις πλευρές.

19. Οδοντικό νήμα:

Οδοντικό νήμα

Οι περισσότεροι βούρτσα τα δόντια μας και επίσης να καθαρίσουν τις γλώσσες μας αλλά δεν γνωρίζουν το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί λεκέδες που δεν μπορούν απλά να αφαιρεθούν με τη βοήθεια του βουρτσίσματος. Αυτή είναι μια από τις κύριες αιτίες για τα κίτρινα δόντια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το νήμα είναι εξίσου σημαντικό. Οδοντικό νήμα είναι διαθέσιμο εύκολα σε όλα τα ιατρικά καταστήματα και η χρήση του είναι πολύ σημαντικό να φροντίζετε τα δόντια σας και να τα κρατάτε λευκά.

20. Το έλαιο καρύδας μπορεί να απαλλαγεί από τα κίτρινα δόντια:

Καρύδα Oil

Αυτό είναι σίγουρα περίεργο, αλλά είναι πολύ αληθές γεγονός ότι το χτύπημα στο στόμα σας με απλό λάδι καρύδας μπορεί να κάνει θαύματα για το στόμα σας και ειδικά για τα ούλα σας. Στη συνέχεια μπορείτε να πλύνετε το στόμα σας με κανονικό νερό και στη συνέχεια να βουρτσίζετε με μια κανονική οδοντόκρεμα. Μπορείτε να πάρετε με άλλο τρόπο κάποιο λάδι καρύδας σε ένα κομμάτι βαμβακερό πανί και τρίψτε τα δόντια σας με αυτό.

21. Λάδι σησαμιού:

Σουσάμι Oil

Αυτό είναι ένα άλλο πολύ παλιό σπίτι θεραπεία για να απαλλαγούμε από κίτρινα δόντια και να πάρει πίσω αφρώδη λευκά δόντια σας. Πώς να λευκαίνουν τα κίτρινα δόντια χρησιμοποιώντας σουσάμι στο σπίτι?

 • Για αυτό πρέπει να πάρετε περίπου δύο κουταλιές σουσαμιού και τώρα στροβιλίστε το στο στόμα σας.
 • Πρέπει να το κάνετε αυτό για περίπου 8-10 λεπτά χωρίς να το καταπιείτε.
 • Τώρα πρέπει να καθαρίσετε το στόμα σας με ζεστό νερό.
 • Επίσης θα πρέπει να το κάνετε κάθε μέρα με άδειο στομάχι αμέσως μετά το βούρτσισμα των δοντιών σας.

22. Λάδι Τρούφας:

Υτανο Oil

Αυτό δεν είναι ένα γρήγορο, αλλά ένα σταθερό σπίτι θεραπεία για κίτρινα δόντια.

 • Για αυτό θα χρειαστεί να πάρετε λίγο έλαιο τρούφας σε ένα μικρό μπολ.
 • Τώρα βάλτε τις τρίχες της οδοντόβουρτσας σας σε αυτό το λάδι.
 • Τώρα μπορείτε να απλώσετε την κανονική σας οδοντόκρεμα στη βούρτσα σας και απλά να βουρτσίζετε τα δόντια σας με τα ίδια.
 • Αυτό θα πρέπει να κάνετε κάθε μέρα μετά από κάθε γεύμα για τα καλύτερα αποτελέσματα.

23. Καρύδια για τα κίτρινα δόντια για τα λευκά δόντια:

Καρύδια

Αυτό είναι ένα από τα πολύ δημοφιλή και αποτελεσματικό σπίτι διορθωτικά μέτρα για κίτρινα δόντια για να το λεύκανση. Τα καρύδια είναι γνωστά ως φυσικά καθαριστικά και η απαλή απολέπιση των δοντιών με καρύδια λέγεται ότι απολέγουν τα δόντια καλά. Αυτό θα κρατήσει επίσης μακριά από τα βακτήρια για να αυξηθεί στο στόμα.

 • Απλά πάρτε 3-4 καρύδια και τα συντρίψτε ωραία σε μια μορφή χονδροειδούς σκόνης.
 • Τώρα απλά τρίψτε τα δόντια σας με αυτό.

24. Ελαιόλαδο:

Ελιά Oil

Το απλό ελαιόλαδο είναι πολύ καλό ως φυσικό λεύκανση δοντιών. Δεν ξέρετε πώς να απαλλαγείτε από κίτρινα δόντια με ελαιόλαδο, ακολουθήστε την παρακάτω απλή μέθοδο.

 • Απλά βάλτε τη βούρτσα των δοντιών σε ένα μικρό μπολ με ελαιόλαδο και βουρτσίστε τα δόντια σας με αυτό.
 • Στη συνέχεια καθαρίστε με απλό κρύο νερό και βούρτσα κανονικά με οποιαδήποτε οδοντόπαστα.
 • Είναι καλύτερο να επαναλάβετε αυτή τη θεραπεία για περίπου 2-3 ​​φορές κάθε μέρα.

25. Κίτρινα δόντια θεραπείας σέλινου:

Σέλινο

Το μάσημα φύλλων σέλινου κάνει θαύματα στο δόντι και τα ούλα. Αυτό είναι επίσης ένα φυσικό σπίτι θεραπεία που απομακρύνει το κίτρινο στα δόντια και να κρατήσει μακριά τις κακές μυρωδιές και το πρόβλημα της ουλίτιδας.

 • Ακριβώς πάρτε μερικά φύλλα σέλινο και το μασάτε όποτε μπορείτε όλη την ημέρα και θα είστε σε θέση να δείτε τα καλά αποτελέσματα πολύ σύντομα.

Λευκά δόντια είναι μια γοητεία για κάθε άτομο και να ξέρει πώς να απαλλαγούμε από κίτρινα δόντια είναι επίσης πολύ σημαντικό. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτές τις φυσικές θεραπείες για κίτρινα δόντια σε τακτική βάση.

Leave A Comment

8 + 1 =