25 φυσικές θεραπείες για το άσθμα Στυλ στη ζωή

Μεταξύ των διαφόρων αναπνευστικών προβλημάτων και των αλλεργικών αντιδράσεων, ένα από τα σοβαρά καθώς και τα κοινά είναι το πρόβλημα του άσθματος. Πρέπει σίγουρα να έχετε ακούσει για τον όρο σε κάποιο ή άλλο σημείο της ζωής. Το άσθμα είναι μια ασθένεια των πνευμόνων και ένα από τα σημαντικότερα σημάδια είναι δύσκολο στην αναπνοή. Όταν υπάρχει κάποιο είδος παρεμπόδισης στη ροή του αέρα που πηγαίνει στους πνεύμονες, αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται.

Σπίτι remedies for asthma

Τα φάρμακα και η επαγγελματική βοήθεια είναι σίγουρα σημαντικά όταν πρόκειται για θεραπεία άσθματος, αλλά στη συνέχεια η προσκόλληση σε ορισμένες απλές και αποτελεσματικές θεραπείες στο σπίτι είναι πάντα πιο χρήσιμη στο σενάριο. Αυτός ο οδηγός παρακάτω έχει μερικές από τις κορυφαίες εγκοπές φυσικό σπίτι διορθωτικά μέτρα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία του άσθματος. Ελέγξτε τα και χρησιμοποιήστε τακτικά για καλύτερα αποτελέσματα.

Τα καλύτερα φυσικά θεραπείες για το άσθμα:

1. Λάδι μουστάρδας:

25 φυσικές θεραπείες για το άσθμα Στυλ στη ζωή

Ένα μασάζ με έλαιο μουστάρδας είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποκαταστήσετε την κανονική αναπνοή. Βοηθά επίσης στην εκκαθάριση των ρινικών και αναπνευστικών διελεύσεων. Το μουστάρδα μπορεί να θερμανθεί με λίγο καμφορά. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις περιοχές του θώρακα και της άνω πλάτης 2-3 φορές την ημέρα.

Δείτε περισσότερα: Αρχική διορθωτικά μέτρα για να σταματήσετε το έμβιασμα

2. Ginger Για Άσθμα:

25 φυσικές θεραπείες για το άσθμα Στυλ στη ζωή

Το τζίντζερ είναι ένα από τα βασικά προϊόντα θεραπείας που έχουν αναρίθμητα οφέλη για τις συνθήκες υγείας. Μεταξύ αυτών, η θεραπεία του άσθματος είναι μία από τις πιο γνωστές. Ένα κουταλάκι του γλυκού γειωμένο τζίντζερ με μισό φλιτζάνι νερό κατά τη διάρκεια του κρεβατιού είναι ένας από τους τρόπους για να πάρετε εξαιρετικές θεραπείες. Το ακατέργαστο τζίντζερ που αναμιγνύεται με λίγο αλάτι μπορεί επίσης να ληφθεί για τη θεραπεία του άσθματος. Ο χυμός τζίντζερ, ο μέλι και ο ρόδος του χυμού μπορεί επίσης να αναμιχθούν σε ίσες ποσότητες και να καταναλωθούν για τα ίδια αποτελέσματα.

3. Σκόρδο:

25 φυσικές θεραπείες για το άσθμα Στυλ στη ζωή

Το σκόρδο βοηθά με διάφορους τρόπους να καθαρίσει τη συμφόρηση στο στήθος που πραγματικά προκαλεί άσθμα. Περίπου 15 σκελίδες σκόρδου μπορούν να βράσουν στο γάλα και στη συνέχεια να καταναλωθούν για τη θεραπεία ή αλλιώς κάποιος μπορεί να προετοιμάσει το τσάι σκόρδου με την απόπλυση σκελίδες σκόρδου σε ζεστό νερό και παίρνοντας αυτό 1-2 φορές την ημέρα.

Δείτε περισσότερα: Αλλεργία Θεραπεία Αρχική διορθωτικά μέτρα

4. Σχήματα:

25 φυσικές θεραπείες για το άσθμα Στυλ στη ζωή

Για την προώθηση των αναπνευστικών λειτουργιών και για την εξάλειψη όλων των αναπνευστικών δυσκολιών, μπορεί κανείς εύκολα να χρησιμοποιήσει τις θρεπτικές ιδιότητες των σύκων.

  • Τα αποξηραμένα σύκα μπορούν να εμποτιστούν με νερό τη νύχτα και στη συνέχεια να καταναλωθούν το πρωί μαζί με το νερό που ήταν μούσκεμα.
  • Η λήψη αυτών των λίγων μηνών θα φέρει πολλές αλλαγές στο πρόβλημα του άσθματος.

5. Έλαιο ευκαλύπτου για άσθμα:

Ευκάλυπτος oil

Οι αποσυμφορητικές ιδιότητες του ελαίου ευκαλύπτου είναι αυτό που βοηθά στη θεραπεία του άσθματος. Μερικές σταγόνες στο κάλυμμα μαξιλαριού που κοιμάστε είναι περισσότερο από αρκετές για την θεραπεία αποκατάστασης στο σπίτι. Ένας ατμός από βραστό νερό στον οποίο προστίθεται έλαιο ευκάλυπτου είναι επίσης ωφέλιμος.

6. Κρεμμύδια:

25 φυσικές θεραπείες για το άσθμα Στυλ στη ζωή

Οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες των κρεμμυδιών την καθιστούν ιδανικό προϊόν για την αποκατάσταση του άσθματος. Μπορείτε να συμπεριλάβετε τα ακατέργαστα κρεμμύδια στις σαλάτες ή σε διάφορα πιάτα για το σκοπό αυτό. Μαγειρεμένα κρεμμύδια θα λειτουργήσει επίσης τα σωστά αποτελέσματα. Τα κρεμμύδια είναι μια από τις καλύτερες θεραπείες για τη θεραπεία του άσθματος.

Δείτε περισσότερα: Πώς να ξεφορτωθείτε τα κρύα εγχώρια διορθωτικά μέτρα

7. Μέλι:

25 φυσικές θεραπείες για το άσθμα Στυλ στη ζωή

Ως ένα από τα παλαιότερα φάρμακα για το άσθμα, το μέλι είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους παράγοντες που πρέπει να ληφθούν. Ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό μπορεί να βουτήξει για το σκοπό ή αλλιώς μέλι με λίγο σκόνη κανέλας είναι επίσης καλό να τηρούν.

8. Καφές για άσθμα:

Καφές

Ένα φλιτζάνι ζεστό μαύρο καφέ είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να καθαρίσετε τα περάσματα του αέρα και να κάνετε την αναπνοή εύκολη. Βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε ισχυρό καφέ για το σκοπό αυτό, αλλά μόνο 2-3 φορές την ημέρα. Το μαύρο τσάι μπορεί επίσης να αντικαταστήσει τα ίδια αποτελέσματα.

Άσχαμα symptoms

9. Λεμόνι:

25 φυσικές θεραπείες για το άσθμα Στυλ στη ζωή

Έχει παρατηρηθεί ότι οι άνθρωποι που έχουν άσθμα έχουν επίσης ανεπάρκεια βιταμίνης C. Οι βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά στο λεμόνι θα βοηθήσουν στη θεραπεία του άσθματος. Πάρτε ένα ποτήρι ζεστό νερό στο οποίο μισό λεμόνι συμπιέζεται κάθε μέρα για τα ιδανικά αποτελέσματα.

10. Γάλα και κουρκούμη:

Γάλα and Turmeric

Το κουρκούμη και ο συνδυασμός γάλακτος μαζί του περιέχουν φλεγμονώδεις ιδιότητες και έτσι βοηθά στον καθαρισμό των αεραγωγών του αναπνευστικού σας συστήματος με αποτέλεσμα τον καθαρισμό όλων των ειδών μπλοκαρίσματος. Αυτό ως αποτέλεσμα σταματά όλους τους τύπους ερεθισμών και επιθεμάτων. Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα αυτής της θεραπείας στο σπίτι για το άσθμα, πρέπει να αναμίξετε ένα κουταλάκι κουρκούμης σε ένα ποτήρι γάλα και να το καταναλώσετε τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα.

11. Χυμός Ρόδι:

Ρόδι Juice

Ο χυμός ροδιού είναι γνωστό ότι έχει καλή περιεκτικότητα που βοηθά στην ελάφρυνση των συμπτωμάτων αλλεργίας και τώρα γνωρίζουμε ότι είναι επίσης ένα από τα βασικά θεραπείες για το άσθμα. Γι 'αυτό πρέπει να πάρετε μικρές ποσότητες χυμού ροδιού, χυμού τζίντζερ και μέλι και στη συνέχεια να τα αναμίξετε σε ίσες ποσότητες σε ένα μπολ. Τώρα καταναλώνετε μια κουταλιά της σούπας 2-3 φορές την ημέρα.

12. Κανέλα Για Άσθμα:

Κανέλα sticks

Αυτό το μαγικό συστατικό είναι επίσης ένα σπίτι θεραπεία για το άσθμα και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με δύο τρόπους.

  • Κατ 'αρχάς μπορείτε να αναμίξετε μισό κουταλάκι του γλυκού καθαρή σκόνη κανέλας σε καλής ποιότητας μέλι και να το έχετε κάθε μέρα με άδειο στομάχι νωρίς το πρωί και πριν πάτε για ύπνο τη νύχτα.
  • Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε και τα δύο σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό και να το πίνετε πριν πάτε για ύπνο τη νύχτα.

13. Πιπέρι:

μαύρος pepper

Το πιπέρι είναι ένα καυτό μπαχαρικό, αλλά είναι πραγματικά καλό όταν χρειάζεστε αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες για να καθαρίσετε τα αναπνευστικά οφέλη. Για αυτό θα πρέπει να αναμειγνύετε 1/4 κουταλιές σκόνης πιπεριού, κουρκούμη και σκόνη τζίντζερ σε λίγο νερό και στη συνέχεια καταναλώνετε αυτό το πολύ χρήσιμο φάρμακο για το άσθμα, τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα.

14. Μέλι και λεμόνι:

Μέλι and Lemon

Το λεμόνι είναι μια αντιοξειδωτική φύση και είναι επίσης γνωστό ότι καθαρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου. Από την άλλη πλευρά, το μέλι είναι ένα άλλο μαγικό συστατικό και τα δύο αυτά μαζί μας λένε πώς να θεραπεύσουμε το άσθμα στο σπίτι. Πρώτα απ 'όλα πρέπει να πιέσετε το λεμόνι σε ένα ποτήρι νερό και τώρα ανακατέψτε ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι σε αυτό και καταναλώστε αυτό 2-3 φορές κάθε μέρα για τα καλύτερα αποτελέσματα.

15. Μέλι και κουρκούμη:

Κουρκούμη and Honey

Αυτό είναι πολύ συνηθισμένο και θεωρείται επίσης ένα από τα καλύτερα θεραπείες για το άσθμα. Πάρτε ένα μπολ και ανακατέψτε λίγες ποσότητες μελιού και κουρκουμά και καταναλώνετε τώρα αυτή τη λύση τουλάχιστον μερικές φορές τη μέρα. Αυτό θα διευκολύνει το πρόβλημά σας σε μεγάλο βαθμό και θα αισθανθείτε τη διαφορά μέσα σε λίγες μόνο μέρες, αλλά θα πρέπει να συνεχίσετε αυτό ακόμα και μετά.

16. Ξιφία για άσθμα:

Fenugreek for acne

Ένα φυσικό αντιοξειδωτικό, fenugreek είναι επίσης μια θεραπεία για το άσθμα στο σπίτι, διότι εκτός από την ασθένεια μπορείτε επίσης να την έχετε κάθε μέρα διαφορετικά για να φροντίσετε τους πνεύμονές σας. Τώρα σε αυτό θα πρέπει να πάρετε δύο κουταλιές σπόρους fenugreek και να απολαύσετε το νερό όλη τη νύκτα. Την επόμενη μέρα στέλεχος τους σπόρους και να κρατήσει το νερό στο οποίο πρέπει να προσθέσετε ένα κουταλάκι του γλυκού χυμό τζίντζερ και μια κουταλιά της σούπας μέλι και τώρα καταναλώνουν αυτό το μίγμα.

17. Γάλα και μέλι:

Σπίτι Remedies For Asthma honey and milk

Αυτός είναι ένας τέτοιος μαγικός συνδυασμός που μπορεί να διευκολύνει τις επιθέσεις άσθματος τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά. Ο συνδυασμός του μελιού και του γάλακτος δεν είναι μόνο γευστικό αλλά έχει πολλά οφέλη ακόμη και για την περιποίηση του δέρματος. Για να κάνετε τη σωστή λύση, μπορείτε να αναμίξετε μια κουταλιά της σούπας μέλι σε ένα ποτήρι γάλα και στη συνέχεια να καταναλώνετε αυτή τη λύση καθημερινά για να αποκτήσετε αποτελεσματικά αποτελέσματα σύντομα.

18. Αλάτι και κουρκούμη:

Αλας and Turmeric

Ο συνδυασμός αλατιού και κουρκούμης λέγεται ότι είναι πολύ χρήσιμος για την βρογχίτιδα. Τώρα, το πρόβλημα της βρογχίτιδας είναι συχνά η πηγή σοβαρού άσθματος και έτσι αυτή η πηγή μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία και των δύο. Για αυτό πρέπει να πάρετε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό και ανακατέψτε όμορφα σε αυτό 1 / 4th κουταλάκι του γλυκού αλάτι και κουρκούμη το καθένα. Τώρα, όταν και τα δύο διαλύονται καλά, πρέπει να τα καταναλώνετε καθημερινά.

19. Τζίντζερ και μέλι:

Τζίντζερ and Honey

Και τα δύο αυτά συστατικά είναι ήρωες στη θεραπεία του άσθματος μεμονωμένα επίσης. Φανταστείτε την καλοσύνη του όταν και τα δύο αυτά συστατικά συνδυάζονται μαζί για να σχηματίσουν μια μαγική λύση. Για αυτό πρέπει να κόψετε ένα τζίντζερ σε μικρές και λεπτές φέτες και βάλτε μερικά σε ένα μικρό μπολ. Τώρα για να το ρίξετε άφθονο μέλι για να απολαύσετε όλα τα κομμάτια. Καταναλώστε αυτό το μίγμα όσο μπορείτε.

20. Μπανάνα και κριθάρι:

Μπανάνα and Barley

Το Phelgm στους πνεύμονες και τους αεραγωγούς του αναπνευστικού συστήματος είναι συχνά η αιτία των επιθέσεων άσθματος στους ανθρώπους και ο συνδυασμός πάστας μπανάνας, κριθαριού και κουρκούμης είναι θαυμάσιος για τη θεραπεία τέτοιου πεισματικού φλέγματος και για την εκκαθάριση των περιοχών. Για αυτό πρέπει να αναμειγνύετε και τα τρία συστατικά σε σχεδόν ίσες ποσότητες σε ένα μπολ και να κάνετε μια ομαλή πάστα εξ ολοκλήρου. Τώρα πρέπει να καταναλώνετε αυτό περίπου 5 φορές κάθε μέρα χωρίς αποτυχία.

21. Καρύδια:

Καρύδια

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να αφαιρέσετε το κολλώδες φλέγμα είναι ο συνδυασμός καρυδιών και φετών τζίντζερ. Για αυτό πρέπει να πάρετε μια μικρή ποσότητα τζίντζερ και την ίδια ποσότητα καρυδιών. Τώρα αφαιρέστε το δέρμα από τα καρύδια και τώρα αλέστε τα καρύδια και τις φέτες τζίντζερ μαζί για να κάνετε μια ωραία και ομαλή πάστα. Τώρα προσθέστε το σε ζεστό νερό για να φτιάξετε λίγο τσάι και καταναλώνετε καθημερινά.

22. Ghee Για Άσθμα:

ghee

Αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα λύση επειδή δεν χρειάζεται να καταναλώνετε αυτό όπως και οι άλλοι, αλλά θα πρέπει να το εφαρμόσετε στο στήθος και στο λαιμό σας. Για αυτό θα πρέπει να συνδυάσετε κουρκούμη, μαύρο πιπέρι και ghee σε ίσες ποσότητες και στη συνέχεια να κάνετε μια πάστα από όλα αυτά. Αυτό είναι τώρα το φάρμακο για τη θεραπεία της βρογχίτιδας αν συνεχίσετε να εφαρμόζετε αυτό στις εν λόγω περιοχές.

23. Μέλι και γαρίφαλα:

Μέλι and Cloves

Για να κάνετε τη λύση θα πρέπει πρώτα να πάρετε νερό σε ένα τηγάνι και να αρχίσετε να το βράζετε πολύ ωραία. Στη συνέχεια, προσθέστε 5 σκελίδες σε αυτό το νερό και βράστε ξανά. Βάλτε το σε θερμοκρασία δωματίου και τώρα προσθέστε λίγο μέλι σε αυτό. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το μέλι είναι καθαρό και ακατέργαστο αν είναι δυνατόν. Θα χρειαστεί να καταναλώνετε αργά αυτό το νερό τουλάχιστον 5 φορές την ημέρα.

24. Μέλι και φραγκοστάφυλα:

Μέλι and Gooseberries

Αυτά τα ινδικά φραγκοστάφυλα είναι επίσης γνωστά ως αμλά και κάνουν μια πολύ καλή θεραπεία για τη θεραπεία του άσθματος. Για αυτό θα χρειαστεί να πάρετε μερικές αμλάδες και να τις συντρίψετε ωραία. Σε αυτό θα πρέπει να προσθέσετε πολύ μέλι και έτσι να κάνετε μια ωραία αλλά τραχιά πάστα. Τώρα καταναλώνετε αυτό τουλάχιστον 3 φορές κάθε μέρα για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

25. Μέντα:

Μέντα Leaves

Αυτή είναι επίσης μια πολύ ενδιαφέρουσα λύση για το πρόβλημα του βήχα σας από το άσθμα. Για αυτό θα πρέπει να βράσετε ένα φλιτζάνι μη χλωριωμένου νερού σε μια κατσαρόλα και σε αυτό το νερό θα πρέπει να προσθέσετε περίπου 8-10 σταγόνες έλαιο μέντας ή εκχύλισμα μέντας. Τώρα θα διαπιστώσετε ότι η βρασμού αυτής της λύσης έχει δημιουργήσει υγρασία στο δωμάτιο και η αναπνοή αυτού του αέρα θα σας δώσει πολλή άνεση.

.

Leave A Comment

+ 1 = 3