25 κορυφαίες συμβουλές για να ξενίζεις φυσικά τα μαλλιά σου Στυλ στη ζωή

Η πτώση των μαλλιών είναι το πιο κοινό πρόβλημα ανδρών και γυναικών που αντιμετωπίζουν ανεξάρτητα από τη φροντίδα που λαμβάνουν και τον αριθμό των επώνυμων προϊόντων που χρησιμοποιούν. Είναι απαραίτητο να έχετε μια υγιεινή διατροφή και ένα καλό καθεστώς περιποίησης μαλλιών για υγιή και λαμπερά μαλλιά. Παρακάτω σας παρέχουμε μερικές φυσικές συμβουλές για την ανάπτυξη των μαλλιών για τις γυναίκες που λειτουργεί αποτελεσματικά! Δεν είναι μόνο η κακή διατροφή ή τα απαραίτητα συμπληρώματα που στερούνται τα μαλλιά σας, αλλά και ο τρόπος ζωής και το άγχος σας. Το άγχος είναι η κύρια αιτία της πτώσης των μαλλιών, ο τρόπος ζωής είναι ο δεύτερος. Παράγοντες όπως η ρύπανση, τα συμπληρώματα θρεπτικών συστατικών, η διατροφή κλπ. Έχουν επίσης ίσο ρόλο στην ανάπτυξη της τρίχας.

Παρά τα επανειλημμένα προσεκτικά μέτρα για την αποκατάσταση της ανάπτυξης, καταλαβαίνουμε πόσο απογοητευτικό μπορεί να είναι. Έτσι, αποφασίσαμε να σας πούμε μερικές από τις καλύτερες συμβουλές θεραπείας για την αναγέννηση των μαλλιών που είναι φυσικές και ασφαλείς.

Contents

Καλύτερες συμβουλές για το πώς να ξανακερδίσετε τα μαλλιά Φυσικά:

Εδώ είναι μερικές φυσικές και εύκολες συμβουλές regrowth τρίχας που θα εξασφαλίσουν μια υγιή μαλλιά.

1. Περικοπή κατά καιρούς:

Τακτοποίηση Occasionally

Αφού τα μαλλιά φτάσουν στο μήκος του ώμου, είναι απαραίτητο να τακτοποιείτε μια φορά σε μια στιγμή. Αυτό είναι σημαντικό επειδή:

 • Αφαιρεί τα σχισμένα άκρα και τα στεγνά και κατεστραμμένα μαλλιά
 • Βοηθά τα μαλλιά να αναπτυχθούν πολύ γρήγορα
 • Αποτρέπει περαιτέρω ζημιές προς τα πάνω

2. Λάδι το κρανίο σας:

ελαιώδης sclap

Το καστορέλαιο και το κρεμμύδι είναι ένα ιδανικό μίγμα για εκείνους που χάνουν τα μαλλιά με ανησυχητικό ρυθμό. Για να το χρησιμοποιήσετε:

 • Ανακατέψτε το χυμό κρεμμυδιού και το καστορέλαιο (αναλογία 2: 1) σε γυάλινο μπολ
 • Με τη βοήθεια του καθαρού βαμβακιού, εφαρμόστε το πάνω στο τριχωτό της κεφαλής, δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στα σημεία φαλάκρας και στο μέτωπο.
 • Αφήστε τουλάχιστον μια ώρα πριν πλύνετε καλά με χλιαρό νερό και αφήστε το να στεγνώσει.

Χρησιμοποιώντας αυτό το μείγμα λαδιού τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα είναι απαραίτητο εάν θέλετε να δείτε τα σημεία εξογκώσεως να εξαφανιστούν και να μειωθεί η πτώση των τριχών κάθε φορά που χτενίζετε / σαμπουάν. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε πώς να ξαναγεννιέσετε τα μαλλιά με φυσικά θεραπείες στο σπίτι, αυτή είναι μια σίγουρη διέξοδος!

3. Κατάσταση μετά το σαμπουάν:

Ο καλύτερος τρόπος για να ξαναγεννιέσετε τα μαλλιά είναι να χρησιμοποιήσετε το κοντίσιονερ μετά το σαμπουάν κάθε φορά. Τα σαμπουάν περιέχουν συνήθως χημικές ουσίες που είναι απαραίτητες για την καθαρή τρίχα, αλλά ταυτόχρονα απομακρύνουν την φυσική απαλότητα και την υγρασία από τα μαλλιά για τα οποία δημιουργείται το μαλακτικό. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

Κατάσταση after Shampoo

 • Η απαλότητα και η υγρασία διατηρούνται στα μαλλιά
 • Προσθέτει λάμψη στα μαλλιά
 • Οι θεραπευτικές ιδιότητες των κλιματιστικών μειώνουν τις βλάβες που προκαλούνται στις επιδερμίδες
 • Δίνει μια φυσική αναπήδηση καθιστώντας τα λεπτά μαλλιά πιο γεμάτα

4. Πείτε 'Hello' σε Silk Μαξιλάρι Θήκες:

Ναί! Δεν αντιλαμβανόμαστε αλλά συμβαίνει. Οι μαξιλαροθήκες από βαμβάκι όχι μόνο απομακρύνουν τα φυσικά έλαια που σχηματίζονται στο τριχωτό της κεφαλής, αλλά οι πιθανότητες ότι χάνετε τα μαλλιά κάθε φορά που γυρίζετε στην άκρη είναι αρκετά υψηλά. Τα πολλαπλάσια οφέλη από τα καλύμματα μαξιλαριού μεταξιού περιλαμβάνουν:

μετάξι pillow cases

 • Μειωμένη τριβή μεταξύ μαλλιών και μαξιλαριού. έτσι λιγότερα μπέρδεμα
 • Η μαλακή επιφάνεια των περιβλημάτων μεταξιού εμποδίζει τη θραύση των μαλλιών, που σημαίνει μακρύτερα και μη κολλημένα μαλλιά.
 • Βοηθά τα μαλλιά να αναπνέουν και βοηθούν την ανάπτυξη των μαλλιών με ταχύτερο ρυθμό.

5. Διακοπή πειραματισμού με εργαλεία και χημικά:

Δεν έχει σημασία πόσο ασφαλή και φυσικά είναι τα προϊόντα για τα μαλλιά, οι χημικές ουσίες εξακολουθούν να αποτελούν μέρος της και προκαλούν ζημιά που θα είναι ορατή με την πάροδο του χρόνου. Έτσι συμβαίνει και με τα εργαλεία στυλ που παίζουν με την κανονική θερμοκρασία των μαλλιών σας και τα αφήνουν εύθραυστα και στεγνά. Σε περίπτωση που είστε πολύ λάτρης της παρεμβολής με το κανονικό χρώμα των μαλλιών σας και στυλ φροντίστε

Να σταματήσει experimenting with tools and chemicals

 • Κάνοντας μια δοκιμή patch για το πώς η συγκεκριμένη χημική ουσία αντιδρά στο δέρμα και τα μαλλιά σας.
 • Χρησιμοποιήστε χαμηλότερη θερμοκρασία και αφήστε το τρίχωμα να στεγνώσει εντελώς πριν το στυλ.
 • Χρησιμοποιήστε καλής ποιότητας εργαλεία και προστατέψτε τις κλειδαριές σας πριν εφαρμόσετε τη θερμότητα.
 • Με το χρωματισμό έρχεται μια πλήρης σειρά από πράγματα και don'ts - ακολουθήστε τις οδηγίες για να ελαχιστοποιήσετε τις ζημιές.

6. Κρύο ντους:

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το ζεστό νερό είναι ένα πλήρες όχι για τα μαλλιά καθώς ανοίγει τους πόρους και η θερμότητα προκαλεί ανεπανόρθωτη βλάβη στα μαλλιά. Το τελευταίο ξέβγαλμα μετά το σαμπουάν πρέπει πάντα να είναι με κρύο νερό για διάφορους λόγους.

Κρύο Shower Rulecold bath

 • Σφραγίζει τους πόρους και προστατεύει τη φυσική υγρασία του τριχωτού της κεφαλής.
 • Το ανώτερο στρώμα τρίχας παίρνει ένα ομαλό φινίρισμα από το κρύο νερό
 • Το κρύο νερό μειώνει τις βλάβες του στυλ - ειδικά με θερμότητα.

7. Η υπερβολική χρήση του σαμπουάν δεν είναι υγιεινή:

Αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε σαμπουάν κάθε φορά που ντους. Απαιτεί φυσική υγρασία και αιθέρια έλαια από τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Ακολουθήστε μια ρουτίνα σαμπουάν και προστατέψτε τα μαλλιά σας από τις παρενέργειες.

Κατάχρηση of Shampoo is not healthy

 • Στεγνώστε καλά τα μαλλιά σας και εφαρμόστε πρώτα το κοντίσιονερ (για μακριά μαλλιά), στη συνέχεια ξεπλύνετε και εφαρμόστε σαμπουάν. μειώνει τη ζημιά που σχετίζεται με τα σαμπουάν.
 • Σαμπουάν για μασάζ (μεγέθους φουντουκιού) για τουλάχιστον δύο λεπτά σε κυκλικές κινήσεις.
 • Ξεπλύνετε καλά (κατά προτίμηση με νερό που δεν είναι ζεστό). βεβαιωθείτε ότι το σαμπουάν είναι έξω πριν πάτε για προετοιμασία.
 • Καθαρίστε με μαλακή πετσέτα και αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν.

8. Διαδώστε Φυσικό Έλαιο για τα μαλλιά πριν από την ώρα των κρεβατιών:

Το κρανίο μας τρέφεται καθημερινά με τα φυσικά έλαια. σχηματίζεται πριν από την ώρα του ύπνου είναι απαραίτητο να εξαπλωθεί σε όλα τα μαλλιά σας για τη φυσική γυαλάδα. Μια ιδανική θεραπεία για την ανάπτυξη των μαλλιών είναι να βουρτσίζετε τα μαλλιά σας ξεκινώντας από το τριχωτό της κεφαλής μέχρι τα άκρα πριν αποσυρθείτε για την ημέρα. Κάνοντας αυτό θα βοηθήσει στην

Διάδοση Natural Hair Oil before bed-time

 • Βελτίωση της κυκλοφορίας στο τριχωτό της κεφαλής, οδηγώντας στη φυσική ανάπτυξη των μαλλιών.
 • Οποιεσδήποτε ήσσονος σημασίας ζημιές είναι αυτοεπιπεδούμενες και συνήθως συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της νύχτας.
 • Τα φυσικά έλαια είναι πολύ υγιή για τα μαλλιά και βελτιώνουν την υφή των μαλλιών.
 • Η αφαίρεση των πλεγμάτων θα αποτρέψει τη θραύση των μαλλιών κατά τη διάρκεια του ύπνου.

9. Ξεκινήστε από το εσωτερικό - φάτε υγιεινός:

Γίνετε αυτό που τρώτε και αντανακλά το δέρμα και τα μαλλιά σας περισσότερο. Μια υγιεινή ρουτίνα «τρώει και κοιμάται» είναι απαραίτητη αν δεν είστε ευλογημένοι με ένα τριχωτό δέρμα και χαμηλό επίπεδο συντήρησης. Η πρόσληψη των κατάλληλων πρωτεϊνών και βιταμινών θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε το σύστημά σας και να επιφέρετε αξιοσημείωτες αλλαγές στην εμφάνισή σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι

Αρχή from Inside - Eat Healthy

 • Αυξήστε την πρόσληψη νερού. Να είστε ενυδατωμένοι.
 • Περιλάβετε πρωτεΐνες και βιταμίνες για την ενίσχυση των ριζών.
 • Αποφύγετε το πρόχειρο φαγητό και τα άκρα μπαχαρικών και ξινό, επηρεάζει άμεσα την επένδυση του στομάχου.

10. Χρησιμοποιήστε συμπληρώματα ανάπτυξης:

Για να σκοτώσει τη ρίζα αιτία των φτωχών μαλλιών είναι κατά καιρούς απαραίτητο να εισαχθούν πρωτεΐνες και βασικές βιταμίνες μέσω των συμπληρωμάτων. Θα πρέπει να συμβουλεύεστε τους ιατρούς για τους παρακάτω λόγους πριν πάρετε συμπληρώματα.

Χρήση Growth Supplements

 • Αυτό δεν παρεμβαίνει σε κανένα φάρμακο.
 • Πρέπει να είναι γνωστή η ιδανική απαίτηση (σε κατάλληλη ποσότητα)
 • Η διατροφή που πρέπει να ακολουθηθεί για καλύτερα αποτελέσματα.

Δείτε περισσότερα: Αρχική διορθωτικά μέτρα για την ανάπτυξη των μαλλιών

Εφαρμόστε τα φυσικά λάδια αναγέννησης μαλλιών κανονικά:

Μερικά από τα καλύτερα φυσικά έλαια για την αναγέννηση των μαλλιών έρχονται με την υπόσχεση της αντιμετώπισης του προβλήματος πτώσης των μαλλιών και της εξασφάλισης της ανάπτυξης υγιεινών μαλλιών. Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από αυτά.

1. Λάδι μαλλιών Bhringaraj:

Ένα από τα πιο γνωστά μαλλιά για την επανάκτηση μαλλιών είναι το λάδι bhringaraj. Είναι κολλώδες και γίνεται με το συνδυασμό ψευδούς μαργαρίτας με σησαμέλαιο. Αποτρέπει την πρόωρη γήρανση των μαλλιών και επίσης βοηθά στην ανάπτυξη των μαλλιών. Αν αναρωτιέστε πώς να επανακτήσετε τα μαλλιά φυσικά, εδώ είναι αυτό που πρέπει να κάνετε.

 • Μασήστε το λάδι σε κυκλική κίνηση για 10 λεπτά στα μαλλιά και αφήστε το για τουλάχιστον μία ώρα.
 • Μπορείτε επίσης να αναμίξετε αυτό με κάποιο λάδι amla και αφήστε το για μια μέρα στην άλλη.
 • Ξεπλύνετε καλά το πρωί με ένα ήπιο σαμπουάν.

Το λάδι διατίθεται σε φιάλες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί γενναιόδωρα.

2. Ελαιόλαδο:

Το ελαιόλαδο είναι μια άλλη καλύτερη λύση για την αναγέννηση των μαλλιών για άνδρες και γυναίκες. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και έχει υψηλή δόση αντιοξειδωτικών που το καθιστά ιδανικό για τα μαλλιά και το δέρμα. Περιέχει οξείδιο του οξέος που θα διεισδύσει βαθιά στον άξονα των μαλλιών και θα κλειδώσει την υγρασία. Με την κανονική χρήση, το ελαιόλαδο λειτουργεί ως βελτιωτικό, αφήνοντας τα μαλλιά σας απαλά και μεταξένια. Εδώ είναι πώς να το χρησιμοποιήσετε.

 • Μασάζ το λάδι στο τριχωτό στις ρίζες καλά και αφήστε το για μια νύχτα.
 • Πλύνετε τα μαλλιά σας και το πρωί ξεπλύνετε με ένα σαμπουάν.

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε επιπλέον μαλακτικό για το ελαιόλαδο. Μάρτυρες μεταξένια λεία και υγιή μαλλιά σε ένα μήνα.

3. Σουσαμέλαιο:

Το σησαμέλαιο χρησιμεύει ως βάση για πολλά αουρβιδικά έλαια όπως το bhringaraj. Αντιμετωπίζει τη λοίμωξη του τριχωτού της κεφαλής και των μυκήτων λόγω των αντιμικροβιακών ιδιοτήτων του. Χρησιμοποιείται καλύτερα ως επεξεργασία θερμού πετρελαίου. Εδώ είναι ένας γρήγορος τρόπος να το κάνετε αυτό στο σπίτι.

 • Ζεστάνετε την απαιτούμενη ποσότητα λαδιού. Κάντε το χλιαρό.
 • Ρίξτε απευθείας στο τριχωτό της κεφαλής και μασάζ μέσα και έξω.
 • Αφήστε το για δύο ώρες και ξεπλύνετε με ένα σαμπουάν.

Το σησαμέλαιο μπορεί επίσης να αναμιχθεί με λάδι καρύδας και θα δώσει πρόσθετη τροφή στα αλλοιώδη μαλλιά.

4. Αργό Πετρέλαιο:

Αυτό το καλύτερο λάδι ξυρίσματος μαλλιών περιέχει αντιοξειδωτικά και θα επισκευάσει τα χαλασμένα μαλλιά. Θα ενυδατώσει και ενυδατώνει τα μαλλιά, διεισδύοντας βαθιά μέσα στους άξονες. Περιέχει υψηλές δόσεις βιταμίνης Ε και F.

 • Εφαρμόστε κάποια ποσότητα λαδιού στα μαλλιά και μασάζ καλά.
 • Αφήστε τη μια μέρα στην άλλη και ξεπλύνετε με ένα ήπιο σαμπουάν το πρωί.

Το αργό πετρέλαιο είναι ένα θαυμάσιο φάρμακο για τα μαλλιά που έχουν υποστεί ζημιά από τη ζεστασιά του στυλ και επίσης θεραπεύει τα σπασμένα άκρα.

5. Λάδι καρύδας:

Για μια υγιή, μαλακή και λαμπερή τρίχα, το λάδι καρύδας είναι η καλύτερη διέξοδος. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και αντιοξειδωτικά που επισκευάζουν τα χαλασμένα μαλλιά. Το λάδι διεισδύει στις ρίζες και τους θύλακες και διεγείρει την ανάπτυξη των τριχών. Ενυδατώνει επίσης τα ξηρά μαλλιά. Εδώ είναι ένας γρήγορος τρόπος για να το χρησιμοποιήσετε.

 • Μασάζ γενναιόδωρη ποσότητα του πετρελαίου στο τριχωτό της κεφαλής και αφήστε το λάδι να εισχωρήσει.
 • Αφήστε το να είναι εκεί μια μέρα στην άλλη.
 • Πλύνετε με κρύο νερό και σαμπουάν το πρωί.

Το έλαιο καρύδας είναι ένα εξαιρετικό φυσικό λάδι που ξαναγεννιέται στην τρίχα και θα αναζωογονήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Δείτε περισσότερα: Φυσικές θεραπείες για την πτώση των μαλλιών

Συμπεριλάβετε τα τρόφιμα βιταμινών στην τακτική διατροφή σας:

Τα τρόφιμα των βιταμινών έχουν από καιρό γνωστό ότι είναι ωφέλιμα για τα μαλλιά. Μερικά από αυτά είναι εύκολο να συμπεριληφθούν στην καθημερινή διατροφή σας, όπως τα παρακάτω.

1. Αυγά:

Χωρίς αμφιβολία, τα αυγά είναι η πλουσιότερη πηγή πρωτεΐνης για τα μαλλιά και το σώμα σας. Η πρωτεΐνη είναι το δομικό στοιχείο των μαλλιών και ως εκ τούτου θα είναι καλή ιδέα να καταναλώνετε ένα βραστό αυγό καθημερινά.

2. Πράσινοι:

Τα πράσινα και φυλλώδη λαχανικά όπως το σπανάκι, το μπρόκολο παρέχει μια πλούσια πηγή σιδήρου για την αναγέννηση των μαλλιών. Η έλλειψη σιδήρου οδηγεί επίσης στην τριχόπτωση και η συμπλήρωσή τους μέσω αυτών των πηγών σκοτεινών και φυλλωδών λαχανικών θα είναι μια εξαιρετική ιδέα ως άκρη και στρατηγική αναγέννησης μαλλιών.

3. Βιταμίνη C:

Η καθημερινή δόση βιταμίνης C προέρχεται από τα εσπεριδοειδή όπως το πορτοκάλι και το λεμόνι. Κάντε τον εαυτό σας ένα ποτήρι ασβέστη νερό με μέλι και πίνετε το δύο φορές την ημέρα. Δοκιμάστε χυμό πορτοκαλιού. Αυτά απαιτούνται για την παραγωγή κολλαγόνου που κάνει τα τριχοειδή αγγεία που συνδέονται με τους άξονες των μαλλιών, καθιστώντας έτσι ισχυρή.

4. Ξηροί καρποί:

Munch σε ξηρούς καρπούς όπως αμύγδαλα, καρύδια που είναι πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Πάρτε τα ως σνακ κάθε μέρα γύρω από το μεσημέρι. Οι σπόροι λιναριού είναι επίσης ένα άλλο μεσημεριανό σνακ που μπορείτε να συμπεριλάβετε για μια υγιή ανάπτυξη μαλλιών.

5. Ολόκληροι κόκκοι:

Μια άλλη πηγή πλούσια σε πρωτεΐνες και βιταμίνες είναι οι ολόκληροι κόκκοι. Είναι πλούσια σε βιοτίνη, σίδηρο, ψευδάργυρο και βιταμίνη Β. Η βιοτίνη βοηθά στην παραγωγή αμινοξέων (πρωτεϊνών) που είναι σημαντικά για την ανάπτυξη των μαλλιών σας.

Άλλες Συμβουλές για τη φυσική αναγέννηση μαλλιών:

Εκτός από τα έλαια που εμπλουτίζουν τα μαλλιά σας για την αναγέννηση, υπάρχουν και μερικά φυσικά συστατικά που βοηθούν στη διαδικασία ανάπτυξης τριχών. Ρίξτε μια ματιά σε μερικούς από τους φυσικούς τρόπους για να ανακτήσετε τα μαλλιά.

1. Υγιεινή διατροφή:

Μια υγιεινή διατροφή είναι το καλύτερο φάρμακο για την αναγέννηση των μαλλιών. Μια διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες, μέταλλα και ζωτικές βιταμίνες είναι απαραίτητη. Περιλάβετε πολλά γιαούρτι, τυρί, κοτόπουλο, δημητριακά ολικής αλέσεως, αυγά και χόρτα όπως το μπρόκολο και το σπανάκι. Φρέσκος χυμός πορτοκαλιού, καρότου και τεύτλων βοηθά επίσης. Τα καρύδια, οι σπόροι λίνου και τα φασόλια είναι μερικά από τα τρόφιμα πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα.

 • Συμπεριλάβετε τα λαχανικά σε ένα μπολ σαλάτας κάθε μέρα.
 • Πιείτε το χυμό κάθε μέρα γύρω από το μεσημέρι. Αυτό θα σας κρατήσει επίσης γεμάτο.
 • Τα καρύδια και οι σπόροι λίνου μπορούν να ληφθούν ως απογευματινά σνακ. Εναλλακτικά, πασπαλίστε μερικούς σπόρους λινάρι στη σαλάτα σας για μια σαγηνευτική σαλάτα.

2. Μάσκα αυγών:

Ένα αυγό είναι ένα φυσικό μαλακτικό που θα κρατήσει τα μαλλιά σας μαλακά και μεταξένια. Είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, θείο και σίδηρο που θα σας βοηθήσουν στην ταχύτερη ανάπτυξη των μαλλιών. Εδώ είναι πώς να προετοιμάσετε τη μάσκα εύκολα στο σπίτι.

 • Χτυπήστε ένα αυγό. Αναμίξτε τέσσερις κουταλιές λάδι από κραμβέλαιο και προσθέστε μερικές σταγόνες λάδι λεβάντας.
 • Εφαρμόστε στα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής και αφήστε το για μισή ώρα.
 • Ξεπλύνετε καλά και σαμπουάν τα μαλλιά σας.
 • Εφαρμόστε ένα μίγμα από δύο κρόκους αυγών και δύο κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο στο κρανίο σας.
 • Αφήστε το για 15 έως 20 λεπτά. Πλύνετε με κρύο νερό και στη συνέχεια σαμπουάν τα μαλλιά σας.

3. Φυτική έγχυση:

Βότανα όπως το δεντρολίβανο, το catnip, η τσουκνίδα, ο κολλιτσίδα, η αλογοουρά προάγουν την ταχύτερη ανάπτυξη των τριχών. Το Rosemary, ειδικότερα, είναι γνωστό για τις εξαιρετικές ιδιότητες ανάπτυξης τρίχας και διεγείρει τα τριχοθυλάκια. Οι πολυφαινόλες και οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του πράσινου τσαγιού έχουν επίσης αποδειχθεί ευεργετικές για την ανάπτυξη των τριχών. Τα βότανα διεγείρουν την ανάπτυξη των μαλλιών βελτιώνοντας την κυκλοφορία. Εδώ είναι ένας γρήγορος τρόπος για να προετοιμάσετε μια φυτική μάσκα.

 • Προετοιμάστε μια φυτική μάσκα βυθίζοντας οποιοδήποτε από αυτά τα βότανα σε ζεστό νερό για 10 έως 20 λεπτά.
 • Ξεπλύνετε τελικά μετά το σαμπουάν και τα μαλλιά σας. Εκτός από την προώθηση της ανάπτυξης των μαλλιών, θα ενισχύσει επίσης τα μαλλιά σας και θα είναι απαλή και διαχειρίσιμη.

4. Συμπληρώματα βιταμινών:

Ενώ η διατροφή έχει ένα ρόλο να παίξει, τα συμπληρώματα βιταμινών όπως το φύτρωμα, το ιχθυέλαιο, το έλαιο από λιναρόσπορο, το ginseng, η βοήθεια του ginkgo biloba στην αναγέννηση των μαλλιών.

 • Συμπληρώστε αυτά τα έλαια με τα κανονικά έλαια που χρησιμοποιείτε καθημερινά.

5. Αλόη Βέρα:

Η αλόη βέρα ενθαρρύνει την ανάπτυξη των μαλλιών και προάγει επίσης μια υγιή τρίχα. Τα μαλλιά γίνονται μαλακά και διαχειρίσιμα. Περιορίζει επίσης την αύξηση της πιτυρίδας στα μαλλιά. Εδώ είναι μια υγιεινή μάσκα που μπορείτε να κάνετε για να θρέψετε τα μαλλιά σας.

 • Εφαρμόστε φρέσκο ​​πήκτωμα αλόης βέρα αναμειγμένο αναμειγνύοντάς το με λίγο χυμό λεμονιού.
 • Αφήστε το για περίπου 20 λεπτά.
 • Σαμπουάν τα μαλλιά σας. Κάνετε αυτό μία φορά κάθε εβδομάδα ή δύο.
 • Το τζελ της αλόης μπορεί να αναμειχθεί με ίσες ποσότητες γάλακτος καρύδας και ελαίου φύτρου σιταριού και στη συνέχεια να το εφαρμόσετε στα μαλλιά σας.

Δείτε περισσότερα: Πώς να αυξηθεί τα μαλλιά με φολικό οξύ

Έτσι, γνωρίζουμε πόσο απαραίτητες είναι οι μικρές αλλαγές που πρέπει να δημιουργήσουμε ως συνήθεια να μεγαλώνουμε χωρίς υγιή και μακριά μαλλιά. Ο καθένας μπορεί να πάρει τα μαλλιά που μοιάζουν με Rapunzel ακολουθώντας απλά τις παραπάνω συμβουλές για την αναγέννηση των μαλλιών. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τεθεί σε δράση πριν είναι πολύ αργά.

Leave A Comment

73 − = 66