25 κομψές και μοντέρνες πλαστικές καρέκλες Στυλ στη ζωή

Οι πλαστικές καρέκλες είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιημένα έπιπλα στην διακόσμηση του σπιτιού ή σε ένα γραφείο που περιβάλλει, λόγω της ευκολίας τους στη μεταφορά τους. Οι πλαστικές καρέκλες μπορούν να κατασκευαστούν από διάφορες συνθετικές ενώσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν πολυπροπυλένιο, ακρυλικό, PVC που υπάγεται στη θερμοπλαστική κατηγορία, η οποία χρησιμοποιείται στην κατασκευή πλαστικών καρέκλων μονοκόμματος, πλαστικών καρέκλες με έγχυση. Οι ρητίνες θερμοστάτη χρησιμοποιούνται ως επί το πλείστον για την κατασκευή της άκαμπτης πλαστικής καρέκλας η οποία δεν μπορεί να παραμορφωθεί μόλις σχεδιαστεί.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τύπο της πλαστικής καρέκλας λεπτομερώς που σίγουρα θα σας βοηθήσει να δώσετε μια ευρεία γνώση σε ανθρώπους που σχεδιάζουν να αλλάξουν τις προοπτικές γραφείων τους ή να σχεδιάσουν το σπίτι σας με απλούς και ευχάριστους εσωτερικούς χώρους.

Απλές και σύγχρονες πλαστικές καρέκλες:

Εδώ είναι οι 25 κορυφαίοι τύποι πλαστικών καρεκλών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν στο σχεδιασμό του εσωτερικού χώρου στο σπίτι ή στο γραφείο με τις πολύχρωμες πλαστικές καρέκλες.

1. Πλαστικές πτυσσόμενες καρέκλες:

πλαστική ύλη chairs

Οι πλαστικές αναδιπλούμενες καρέκλες είναι έπιπλα με μικρότερο χώρο που δεν βοηθούν μόνο να κάνουν τον επισκέπτη άνετο, αλλά προσφέρει επίσης μεγάλο χώρο όταν οι καρέκλες δεν χρησιμοποιούνται. Αυτός ο τύπος καρέκλας είναι κατασκευασμένος από ένα μονό πλαστικό υλικό με ένα ομαλό φινίρισμα. Για να κατασκευάσετε μια άκαμπτη πλαστική καρέκλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί θερμοσκληρυνόμενο πλαστικό.

2. Molded γυαλιστερή πλαστική καρέκλες:

Μορφοποιημένο Glossy Plastic Chair

Αυτή η απλή πλαστική καρέκλα μονόπλευρης καμπίνας πέφτει κάτω από την κατηγορία προβολέων που παίρνει την υποστήριξή της από τη βάση αντί των τεσσάρων στάσεων που είναι η συνήθης σχεδίαση των καρεκλών. Αυτός ο τύπος πλαστικών καρέκλες χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον σε εστιατόρια, κήπους και μικρές παμπ, χάρη στο σχεδιασμό του που προσελκύει τα μάτια και το γυαλιστερό φινίρισμα από ένα ενιαίο χρώμα. Τα πόδια είναι σχεδιασμένα με καμπύλες που κυρτώνονται μέσα στο οποίο σχηματίζεται ένα τέλειο σχήμα για να ξεκουραστεί το πόδι. Δεδομένου ότι είναι μια καρέκλα προβόλου, η καρέκλα πρέπει να είναι αρκετά παχύ για να φέρει το φορτίο.

3. Πλαστικές ξαπλώστρες:

Πλαστική ύλη Rocking Chair

Οι ξαπλώστρες είναι πάντα ο αγαπημένος σχεδιασμός καρέκλας μεταξύ των ηλικιωμένων. Οι ηλικιωμένοι θέλουν να κοιμηθούν ακούγοντας παλιά τραγούδια και μικρές μετακινήσεις που παρέχονται από το κουνιστό βλέμμα-είδε κίνησης που παρέχεται από την κουνιστή καρέκλα. Η καρέκλα αποτελείται από βραχίονα στήριξης, κάτω, άνω και μέση σιδηροτροχιά. Η βάση βάσης μπορεί να αλλάξει μόνο αν η καρέκλα δεν είναι κατασκευασμένη από το ενιαίο πλαστικό μπλοκ.

4. Πλαστικές καρέκλες με μαξιλάρι:

Πλαστική ύλη Chair with Cushion

Οι πλαστικές καρέκλες πωλούνται ως επί το πλείστον χωρίς σχεδιασμό μαξιλαριού, γεγονός που καθιστά λιγότερο δαπανηρή και προσιτή για όλους τους ανθρώπους. Για τους ανθρώπους που αισθάνονται άβολα κάθονται σε μια σκληρή και εύκαμπτη επιφάνεια, τότε οι σχεδιασμένες πλαστικές καρέκλες είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή. Το μαξιλάρι μπορεί να προσαρμοστεί ή να αγοραστεί από το κατάστημα χωριστά. Το μαξιλάρι μπορεί να δοθεί στο ίδιο χρώμα με την πλαστική καρέκλα ή για να δώσει ένα λάκτισμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα μαξιλάρι σχεδιαστή που μπορεί είτε να γίνει από βελούδο ή υλικό κεντήματος.

5. Fancy Πλαστικά Καρέκλες:

Φαντασία Plastic Chair

Η πολυτελή καρέκλα σχεδιαστών είναι πιο συχνά εμφανής στο Hotel Lounges, σαλόνι ομορφιάς ή ένα μικρό dabba. Το υπόλοιπο της καρέκλας έχει σχεδιαστεί σε διαφορετικά σχήματα σε τέτοιο σχεδιασμό που χρησιμοποιείται συνήθως είναι το σχέδιο Leaf. Η πιο εντυπωσιακή διαφορά από τις συνηθισμένες πλαστικές καρέκλες είναι το φινίρισμα αυτής της φανταχτερής καρέκλας, έχουν ένα ελαφρώς τραχύ και άκαμπτο φινίρισμα που αντιπροσωπεύει σαν μια παχιά πλαστική καρέκλα.

6. Πλαστικές καρέκλες με μαξιλάρι:

Πλαστική ύλη Ball Chair with Cushion

Η πλαστική καρέκλα μπάλα αποκαλείται επίσης ως σχεδιασμός καρέκλα τροχιάς, η οποία έχει ένα στρογγυλό καμπύλο σχεδιασμό και στο κέντρο το σύστημα συνεδρίασης που παρέχεται η οποία έχει ένα ωοειδές σχέδιο με μια φαρδιά πλάτη. Το μαξιλάρι μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά μαζί με την καρέκλα ή πλαστική καρέκλα με κολλημένο μαξιλάρι. Αυτός ο τύπος καρέκλας μπορεί να δώσει μια εκσυγχρονισμένη ματιά στο σπίτι. Η βάση της καρέκλας είναι πολύ διαφορετική από την καρέκλα ποδιού, εδώ η καρέκλα είναι εφοδιασμένη με μια κυκλική κοίλη βάση, στην κορυφή της οποίας είναι προσαρτημένη πλαστική σφαίρα οβάλ που έχει βγάλει έξω την εμφάνιση στο κέντρο που δίνει την καρέκλα ματιά με μαξιλάρι συνημμένο.

7. Kids Rock Καρέκλες:

Παιδιά Rock Chair

Το παιδικό κουνιστό καρέκλα είναι η πιο πολύχρωμη πλαστική καρέκλα που έχει τον διπλό συνδυασμό χρωμάτων. Για τα κορίτσια ροζ και κρέμα συνδυασμός ήχο το καλύτερο και για τα αγόρια, οποιοδήποτε χρώμα εκτός από ροζ χρησιμοποιείται !! Το κατώτερο τμήμα της καρέκλας είναι εφοδιασμένο με την καμπύλη βάση, η οποία διευκολύνει την κίνηση ταλάντωσης που συνδέεται με το συνηθισμένο σχέδιο καρέκλας. Για ένα άνετο συναίσθημα το κάθισμα κατασκευάζεται από ένα μαξιλάρι το οποίο μπορεί να σχεδιαστεί με χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων που το καθιστά πιο ελκυστικό για τα παιδιά.

8. Πλαστικά καρεκλάκια μωρού:

Πλαστική ύλη Baby High Chair

Οι καρέκλες μωρών είναι απίστευτα δαπανηρές όταν οι γονείς τη χρησιμοποιούν μόνο για λίγους μήνες αργότερα το παιδί προσπαθεί σίγουρα να μην τις χρησιμοποιήσει. Σε αυτή την περίπτωση, αξίζει να επιλέξετε την πλαστική καρέκλα των μωρών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να πωληθεί αργότερα, και η τιμή αυτής της καρέκλας είναι πολύ μικρότερη από τις ξύλινες καρέκλες. Τα πόδια αυτής της καρέκλας είναι αρκετά μεγάλα, με ένα μικρό ορθογώνιο τραπέζι συνδεδεμένο κατά μήκος της μικρής καθιστικής βάσης.

9. Πλαστικές καρέκλες γεωμετρικών σχεδίων:

Πλαστική ύλη Geometric Design Chair

Αυτή η καρέκλα σχεδιαστή έχει το συνηθισμένο κάθισμα και την κάτω στεφάνη με τέσσερις βάσεις. Το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι η έλλειψη της άνω και της μέσης σιδηροτροχιάς αντί αυτών των καρεκλών που αποτελούνται από μια συνέχεια της κατώτερης σιδηροτροχιάς με μια ενιαία πλάκα από πλαστικό υλικό που έχει σχεδιαστεί σε διαστρωματωμένες γραμμές που δρουν ως ηρεμία. Αυτή η καρέκλα στερείται το χέρι και Manchette.

10. Πλαστικές καρέκλες ντους:

Πλαστική ύλη Shower Chair

Για τους ανθρώπους που είναι συνηθισμένοι να κάθονται και να έχουν χαλαρωτικό μπάνιο, τότε προτείνεται αυτό το είδος καρέκλας. Το κάθισμα είναι αρκετά φαρδύ με μια διάτρηση, η οποία βοηθά στην απογύμνωση του νερού, το οποίο βοηθά στην αποφυγή της στασιμότητας του νερού. Για να φέρουν το βάρος του σώματος, τα περίπτερα είναι συνήθως κατασκευασμένα από συνδυασμό μεταλλικών και πλαστικών συνδυασμών.

11. Στρογγυλές πλαστικές καρέκλες:

Γύρος Plastic Chair

Αυτός είναι ένας τύπος καρέκλας είναι ένα τυποποιημένο έπιπλο που βλέπετε σε όλα τα νοικοκυριά, καθώς και σε μικρό ηλεκτρικό ή ξυλουργικό κατάστημα και σε μικρά απομακρυσμένα ξενοδοχεία. Ο σχεδιασμός αυτού του τύπου καρέκλας είναι απλός και εξυπηρετεί το σκοπό της καθιστικής χωρίς κανένα φανταχτερό σχέδιο. Η καρέκλα είναι κατασκευασμένη από εύκαμπτο πλαστικό με τέσσερις ευρείες βάσεις με κυκλικό κάθισμα. Το κάθισμα είναι απαλλαγμένο από μαξιλάρι.

12. Πλαστικά LED καρέκλες:

Πλαστική ύλη LED Chair

Αυτή η μονή θερμαινόμενη καρέκλα monobloc είναι άκαμπτη και σταθερή. Η καρέκλα μοιάζει με ένα σχέδιο τραπεζαρίας με μεγάλη καρέκλα και ευρύχωρο στήριγμα ώμων χωρίς κάγκελα. Τα φώτα μολύβδου είναι τοποθετημένα στο κάτω μέρος της καρέκλας που ακτινοβολεί το φως σε ένα σκοτεινό περιβάλλον. Το φως μπορεί να είναι διαφορετικού χρώματος, αυτός ο τύπος λιγότερο δαπανηρής οδηγημένης καρέκλας έχει γίνει δημοφιλής στις παμπ.

13. Molded πλατεία πλατεία Καρέκλες γραφείου:

Μορφοποιημένο Plastic Square Office Chair

Αυτή η διάφανη πλαστική καλουπωμένη καρέκλα είναι κατασκευασμένη από το μονό πλαστικό υλικό που μπορεί να έχει διαφορετικό χρώμα. Η καρέκλα έχει τέσσερις στάσεις μέτριου πάχους με κάθισμα τετράγωνου σχήματος χωρίς υποβραχιόνιο. Αυτή η καρέκλα είναι ιδανική για το γραφείο επικοινωνίας των μέσων ενημέρωσης, όπου οι εσωτερικοί χώροι εκτιμούνται ιδιαίτερα.

14. Πλαστικές ξαπλώστρες:

Πλαστική ύλη Banquet Chair

Η πλαστική καρέκλα μπορεί να μετατραπεί σε ξαπλώστρα με μια απλή πλαστική καρέκλα και ένα μακρύ τεντώσιμο ύφασμα ή σήμερα, λόγω των πολύ ανεπτυγμένων μηχανών, ο σχεδιασμός της καρέκλας μπορεί να αναπαραχθεί μόνο χρησιμοποιώντας το πολύχρωμο πλαστικό υλικό. Αυτή η καρέκλα τύπου έχει μια ευρεία βάση που σχηματίζει τη βάση για την καρέκλα με ένα κάθισμα και ένα μακρύ στήριγμα ώμων χωρίς πλευρικό υποβραχιόνιο.

15. Πλαστικές καρέκλες κήπου χαμηλού επιπέδου:

Χαμηλό επίπεδο Plastic Lawn chair
Αυτή η πλαστική καρέκλα χαμηλού επιπέδου είναι εύκολο να καθίσει καρέκλες που είναι κατασκευασμένες από θερμοπλαστικό ή θερμοσκληρυνόμενο υλικό. Αυτές οι καρέκλες έχουν πλάγια πλάτη βραχίονα που δίνει μια πιο εξελιγμένη εμφάνιση. Αυτές οι καρέκλες είναι διαθέσιμες σε ένα ζευγάρι ή σε ένα σύνολο 4 και άνω το οποίο φιλοξενείται με ένα κεντρικό τραπέζι.

Δείτε περισσότερα: Ξύλινες πτυσσόμενες καρέκλες

16. Διάτρητες πλαστικές καρέκλες:

Διάτρητο Plastic Chair

Οι διάτρητες πλαστικές καρέκλες παρέχουν μια κομψή εμφάνιση. Αυτοί οι τύποι καρέκλας χρησιμοποιούνται πιο συχνά στη δημιουργία γραφείων ή όταν δημιουργείται ένα νέο σχέδιο για ένα πρόσφατα ανακαινισμένο σπίτι. Η καρέκλα είναι κατασκευασμένη από άκαμπτο πλαστικό υλικό με πολλές οπές στο κάθισμα και στο στήριγμα των ώμων.

17. Πλαστικές καρέκλες σχεδιαστών κονσόλας:

Σχεδιαστής Cantilever Plastic Chair

Αυτός ο άλλος τύπος προβόλου σχεδιασμός που κερδίζει τη στήριξή του μόνο με ένα εμπρόσθιο δύο παχύ περίπτερο που καμπυλώνει προς τα κάτω για να σχηματίσουν μια βάση σε σχήμα κουτιού. Οι δύο εμπρός όψεις συνεχίζουν να σχηματίζουν το κάθισμα και το στήριγμα των ώμων. Το κάθισμα και το στήριγμα των ώμων μπορούν να σχεδιαστούν σε ένα συνεχές πορώδες σχέδιο, το οποίο αποτελεί ένα μοναδικό σχέδιο.

18. Πλαστικές καρέκλες τραπεζαρίας:

Πλαστική ύλη Dining Chair

Οι πλαστικές καρέκλες τραπεζαρίας είναι οικονομικά αποδοτικές και μπορούν να βαφτούν με διαφορετικά χρώματα της επιλογής μας, τα οποία αποτελούν το πρόσθετο πλεονέκτημα αυτού του τύπου καρέκλας. Όταν αγοράζουμε ένα ακριβό σετ τραπεζιών τείνουμε να αποφύγουμε κάποιες αλλαγές, αλλά αυτές οι απλές καρέκλες μπορούν να τροποποιηθούν και να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες μας.

19. Πλαστικές καρέκλες για το Floral Design:

Ανθινος Design Plastic Chair
Αυτή η καρέκλα σχεδιαστών είναι η πιο απλή και εύκολη στη διακόσμηση καρέκλες που γίνεται με τη χρήση απλής καρέκλας monobloc. Το floral σχέδιο μπορεί να είναι είτε βαμμένο είτε 3D χαρτιά εικόνας μπορούν να κολληθούν πάνω στην καρέκλα με ακρίβεια. Αυτός ο τύπος καρέκλας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λειτουργία θεματικού πάρτυ.

Δείτε περισσότερα: Ξύλινη Πολυθρόνα

20. Καρέκλες με σχήμα διαμαντιού:

Πλαστική ύλη Diamond Shaped Chair

Αυτή η καρέκλα σε σχήμα ρόμβου χρησιμοποιείται σε εστιατόρια, στούντιο φωτογραφιών ή στούντιο εσωτερικής διακόσμησης. Ολόκληρη η καρέκλα είναι κατασκευασμένη από μονόχρωμο που έχει τέσσερις λεπτές βάσεις με ευρεία βάση καθισμάτων και η πλάτη έχει σχεδιαστεί με σχήμα διαμαντιού ως κύριο θέμα.

21. Πλαστικά καρέκλες:

Πλαστική ύλη Easy Chair

Η καρέκλα Easy-καρέκλα μπορεί να ονομαστεί και ως καρέκλες Patio που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις βεράντες με ένα κεντρικό τραπέζι που μπορεί να δημιουργήσει μια τέλεια διάθεση για να πιείτε ένα φλιτζάνι καφέ. Αυτές οι καρέκλες είναι κατασκευασμένες από θερμοπλαστικό όπως το πολυπροπυλένιο.

22. Παιδικές καρέκλες από πλαστικό:

Παιδιά Plastic Chair

Πρόκειται για μια στάνταρ πλαστική καρέκλα που μπορεί να στοιβάζεται και πωλείται σε διαφορετικά χρώματα, αφού τα παιδιά προσελκύονται από διαφορετικούς τύπους χρωμάτων και το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό είναι το σχήμα. Το πόδι είναι σχεδιασμένο σε κυλινδρικό σχήμα με τετράγωνη έδρα και πλάτη πλάτης. Ο τύπος καρέκλας γίνεται ελαφρύς, γεγονός που καθιστά εύκολο για τα παιδιά να το μεταφέρουν.

23. Συνδεδεμένες πλαστικές καρέκλες γραφείου:

Συνδεδεμένο Plastic Office Chair

Αυτός ο τύπος διαδοχικά διευθετημένης καρέκλας φέρνει ένα κομψό φινίρισμα από τις κανονικά τοποθετημένες πλαστικές καρέκλες σε ένα γραφείο. Η καρέκλα έχει μια φαρδιά πλάτη, στη συνέχεια ένα φαρδύ καμπύλο κάθισμα το οποίο είναι κατασκευασμένο από ένα ενιαίο μπλοκ πλαστικού. Αυτή η ρύθμιση είναι προσαρτημένη σε ένα μακρύ μπλοκ της μεταλλικής βάσης.

24. Καρέκλες ανακυκλούμενου πλαστικού σχεδιασμού:

Ανακυκλωμένο Plastic Design chair
Αυτή η παχιά πλαστική καρέκλα κατασκευασμένη από ένα ενιαίο μπλοκ από πλαστικό που κατασκευάζεται από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια και πλαστικά είδη κουζίνας. Αυτός ο τύπος επαναχρησιμοποιήσιμου πλαστικού έχει χτυπήσει πολύ τη βιομηχανία επίπλων λόγω του γεγονότος ότι σήμερα οι άνθρωποι έχουν κερδίσει την ευαισθητοποίηση για να κάνουν το περιβάλλον φιλικό προς το περιβάλλον μειώνοντας τα πλαστικά απόβλητα. Αυτή η πλαστική καρέκλα έχει το μοναδικό σχέδιο με ένα μικρό βραχίονα στη πλάτη.

Δείτε περισσότερα: Καφέ καρέκλα από δέρμα

25. Πλαστικές καρέκλες τραπεζαρίας σχεδιαστών κηρήθρας:

Κηρήθρα Designer Plastic Dining Chair

Η πλάτη αυτών των καρεκλών είναι σχεδιασμένη με κηρήθρα που έχει πολλά διάτρητα άνισα κυκλικά σχέδια. Αυτός ο τύπος καρέκλας είναι κατασκευασμένος από ακρυλικό υλικό που δίνει ένα ημιδιαφανές φινίρισμα και έχει γυαλιστερή όψη. Αυτή η καρέκλα κατασκευάζεται επίσης από το μονό μπλοκ ακρυλικού με τέσσερα σκέλη που εκτείνονται για να σχηματίσουν το κάθισμα και το ερεισίνωτο, τα οποία είναι σχεδιασμένα σε σχήμα κυψελοειδούς.

Για να κάνετε τη ζωή απλή κατά τη διαδικασία της μετατόπισης ενός σπιτιού ή ενός χώρου εργασίας, είναι καλύτερο να έχετε έπιπλα ελαφρού βάρους. Οι πίνακες που κατασκευάζονται από πλαστικό δεν είναι τόσο βολικοί για χρήση γραφείου, καθώς συνήθως δεν έχουν συρτάρια, αλλά στη συνέχεια μπορούν να χρησιμοποιηθούν στολιστές και καρέκλες σχεδιαστών μαζί με ξύλινες καρέκλες που μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση του σχεδίου προϋπολογισμού της εταιρείας. Η σημερινή ανακυκλωμένη πλαστική καρέκλα με μαξιλάρι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους προϊσταμένους και τους διευθυντές της εταιρείας, κάτι που σίγουρα δεν είναι τόσο χαμηλό όσο νομίζουμε.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

79 + = 80