25 Τελευταία σχέδια αλυσίδας λαιμών για άνδρες και κυρίες

Οι αλυσίδες χρησιμοποιούνται σε κοσμήματα στο λαιμό, τους καρπούς και τους αστραγάλους, και κρέμονται επίσης διακοσμητικές γοητείες και μενταγιόν. Οι αλυσίδες είναι αποκλειστικά για την ενίσχυση της εμφάνισης του ατόμου. Ο πιο κομψός τρόπος πρόσβασης στο λαιμό είναι μέσω μιας αλυσίδας. Λεπτό ή παχύ, ανεξάρτητα από το σχέδιο, μια αλυσίδα πέφτει όμορφα στο λαιμό. Χρυσό, ασήμι, μεταλλικό, γλυφές κλπ. Τα σχέδια, τα σχέδια, τα σχήματα και τα χρώματα είναι ευρέως διαδεδομένα και τεράστια. Στολίζουν το λαιμό, σχηματίζουν μια δήλωση μόδας αυτές τις μέρες με αποκλειστικά σχέδια και φόρμες.

μοντέρνα σχέδια-για-άνδρες-και-κυρίες

Έχουν επίσης σημασία για την. Μερικοί άνθρωποι το φορούν για θρησκευτικούς λόγους, κάποιοι φορούν μετά το γάμο, κάποιοι το φορούν για καλή τύχη, σπουδές κλπ. Αλλά οι αλυσίδες συνολικά χρησιμοποιούνται από όλους τους fashionistas για να αυξήσουν το πηλίκο στυλ.

Διαφορετικοί τύποι αλυσίδων για το λαιμό:

Εδώ θα εξετάσουμε τα κορυφαία 25 σχέδια αλυσίδας.

1. Χρυσή Αλυσίδες για Άνδρες και Γυναίκες:

χρυσές αλυσίδες-1

Το ασφαλέστερο στοίχημα και ποτέ να βγαίνει από το χρώμα της μόδας είναι ο χρυσός και οτιδήποτε σε χρυσό. Κάποιος μπορεί να είναι πάντα σίγουρος με οποιοδήποτε χρυσό κόσμημα για το χρώμα, τη λάμψη, την ακτινοβολία και την αξία. Οι αλυσίδες σε χρυσό για τις γυναίκες και τους άνδρες φαίνονται καταπληκτικές με τα παραδοσιακά ρούχα στους γάμους, τα φεστιβάλ ή για εκείνη την περίπτωση να είναι κάθε ευκαιρία. Οι χρυσές αλυσίδες ταιριάζουν με κυριολεκτικά οποιαδήποτε στολή. Κάποιος δεν μπορεί ποτέ να πάει στραβά με αλυσίδες και κοσμήματα σε χρυσό ως τέτοια.

2. Αλυσίδες διαμαντιών για κυρίες:

διαμάντι-αλυσίδες-2

Τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος των γυναικών. Καμιά αμφιβολία γι 'αυτό. Τα διαμάντια είναι η βραβευμένη κατοχή κάποιου. Τα κοσμήματα διαμαντιών μπορούν να αποτελέσουν το προβάδισμα στο κοσμηματοπωλείο κάποιου. Μπορεί να είναι στην ακριβή πλευρά, αλλά παρ 'όλα αυτά δεν μπορούν να ταιριάζουν για τη λάμψη τους, τις περικοπές και τη λάμψη σε οποιοδήποτε άλλο κομμάτι κοσμημάτων. Ορίζουν τον λαιμό με την πτώση της αλυσίδας. Οι αλυσίδες στο διαμάντι είναι τέλεια για κάθε περίσταση. Απλώς ξεχωρίζουν !! Δώστε σε κάποιον μια αλυσίδα με διαμάντια και ποτέ δεν θα ξεχάσετε ποτέ!!!

3. Ασημένιο σχέδιο λαιμού για το κορίτσι:

ασημένιες αλυσίδες-3

Τα επόμενα δημοφιλή στοιχεία για τις αλυσίδες μετά το χρυσό είναι το ασήμι για την εμφάνιση και την κομψότητα. Οι ασημένιες αλυσίδες φαίνονται αριστοκρατικές και είναι τόσο συνηθισμένες αυτές τις μέρες που όλοι τους αγκαλιάζουν. Πολλοί είναι άνετοι φορώντας ασήμι για την αίσθηση και την εμφάνιση που δίνουν τα ασημένια κοσμήματα. Οξειδωμένες ασημένιες αλυσίδες, αλυσίδες από ασήμι ή μαύρο μπορούν να συνδυαστούν για εκείνη την απλή και όχι γοητευτική αλλά γήινη εμφάνιση και φαίνονται όμορφα με κάθε άσπρο, μαύρο ή πολύχρωμο ρούχα.

4. Σχεδιασμός αλυσίδας Kundan Stones:

kundan-αλυσίδες-4

Η Kundan είναι πολύ δημοφιλής και πρέπει να κοσμήματα για γάμους και άλλες παραδοσιακές περιστάσεις. Οι ακριβές πέτρες σε πράσινο, καφέ και λευκό με χρυσή εργασία συμπληρώνουν την εμφάνιση. Οι αλυσίδες Kundan και τα περιδέραια μπορούν να ολοκληρώσουν την νυφική ​​εμφάνιση με αλυσίδα χειρός, βραχιόλια, δαχτυλίδια αυτιών κλπ. Φαίνονται πολύ μεγάλα και όμορφα στο πρόσωπο που φορούν κοσμήματα Kundan. Παρ 'όλα αυτά, είναι επίσης στην ακριβή πλευρά. Οι αλυσίδες Kundan είναι η καλύτερη επιλογή δώρων για γάμους και γάμους.

5. Εξατομικευμένες αλυσίδες για αυτόν / αυτήν:

εξατομικευμένες αλυσίδες-5

Εξατομικευμένες αλυσίδες με το όνομα κάποιου σε αυτό, ένα απόσπασμα, λέγοντας, μια συγκεκριμένη λέξη ή ορισμένες σημαντικές ημερομηνίες φαίνονται υπέροχα όταν φοριούνται στο λαιμό. Θα σας κρατήσει εμπνευσμένο επίσης. Η εξατομίκευση των πραγμάτων είναι πολύ μοντέρνα και συνεπώς οι αλυσίδες φαίνονται μοντέρνες. Ο καθένας μπορεί να φανταστεί αυτό το στυλ εύκολα. Αυτά μπορούν να κατασκευαστούν με μέταλλα ή μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν με δεσμούς με χορδές σε διαφορετικά χρώματα. Είναι μια τέλεια επιλογή gifting πάρα πολύ.

6. Charm αλυσίδες κολιέ για τα κορίτσια:

γοητευτικές αλυσίδες-6

Το πιο σημαντικό πράγμα που έρχεται στο μυαλό κάποιου, ενώ σκέφτεται τα μοντέρνα κοσμήματα είναι γοητείες. Οι γοητείες έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς σε βραχιόλια, ρολόγια, ποδιού κ.α. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αλυσίδες σε χρώματα όπως χρυσό και ασήμι με πολλαπλά μπιχλιμπίδια ή μεμονωμένα μπιχλιμπίδια όπως αστέρια, φεγγάρι, ήλιο, καρδιές, φύλλα, πεταλούδες κλπ. Για να δημιουργήσουν το δικό τους στυλ. Πηγαίνετε δημιουργήστε τη δική σας αλυσίδα και γοητεύστε όλους!!

7. Απλές αλυσίδες λευκών μαργαριταριών:

αλυσίδες μαργαριταριών-7

Οι γυναίκες φορούσαν μαργαριτάρια από πολλούς αιώνες. Τα μαργαριτάρια έχουν σκεφτεί από τα βασίλιστα και είναι σύμβολο της βασιλικής γραμμής. Τα μαργαριτάρια είναι ένα σύμβολο κατάστασης και δίνουν μια αριστοκρατική ματιά. Αλυσίδες μαργαριταριών σε άσπρο, off-white ή ροζ βλέμμα όμορφη ως neckpiece. Φορώντας αλυσίδες μαργαριταριών δίνουν έναν όμορφο ορισμό και στον λαιμό. Κάποιος μπορεί να είναι σίγουρος με το μαργαριτάρι κοσμήματα πάντα. Αυτό μπορεί να μεταφερθεί σε ινδική φθορά, δυτική φθορά, φορέματα κλπ.

8. Άσπρη αλυσίδα διαμαντιών και μαργαριταριών:

αλυσίδες με διαμάντια και μαργαριτάρια-8

Δείξε μια γυναίκα με διαμάντια και μαργαριτάρια και η καρδιά της είναι ήδη λειωμένη. Οι γυναίκες αγαπούν τόσο τα διαμάντια όσο και τα μαργαριτάρια. Αυτές οι αλυσίδες είναι ένας θανατηφόρος συνδυασμός και η ουράνια αναπνοή παίρνει σε εμφάνιση επίσης. Βρίσκονται στην πολύ ακριβή πλευρά, αλλά αξίζουν ακριβώς την τιμή. Φωτίστε το κομμάτι του λαιμού!

9. Αλυσίδες με κρύσταλλα:

αλυσίδες με κρύσταλλο-9

Οι αλυσίδες με κρύσταλλα και χάντρες πηγαίνουν καλά με περιστασιακή εμφάνιση ή νηφάλια εμφάνιση βράδυ. Μπορούν να κατασκευαστούν από μέταλλο ή οι κρύσταλλοι μπορούν να δεσμευτούν σε χορδές από χρυσό και ασήμι. Δίνουν μια ωραία εμφάνιση στη συνολική εμφάνιση και επίσης φαίνονται κομψά. Οι κρύσταλλοι ξεχωρίζουν πάντα το βράδυ λόγω της λάμψης και της λάμψης τους.

10. Κακή αλυσίδα λαιμού για τα κορίτσια:

κακό-μάτι-αλυσίδες-10

Κρεμάστε ένα κακό μάτι στα αυτοκίνητα, χρησιμοποιώντας το ως αλυσίδα κλειδιού ή φοράτε κακό μάτι όπως το βραχιόλι, την αλυσίδα, το δαχτυλίδι κ.λπ. είναι ένα κοινό πράγμα τώρα. Αλυσίδες με κακά μάτια χρησιμοποιούνται για να αποκρούσουν τις γνώσεις από ανθρώπους που πιστεύεται ότι προκαλούν δυστυχία ή κακή τύχη. Αντί να συνδέει το κακό μάτι σε μια χορδή ή ένα νήμα, το ίδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αλυσίδα σε χρυσό ή ασήμι.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια χρυσού αλυσίδας

11. Ινδικό Αντίκες Αλυσίδες Κοσμήματα:

αντι-αλυσίδες-11

Πέρασε από πολλές γενιές, οι αλυσίδες αντίκες είναι υπερηφάνεια και κληρονομιά. Έχουν μια αξία που τους συνδέεται νομισματικά και συναισθηματικά. Είναι πράγματι μια πολύ ειδική και βραβευμένη κατοχή. Έχουν όμορφα σχέδια, σκαλισμένα πάνω τους, σχέδια ναών, σχέδια θεών, πολύτιμες πέτρες, πολύτιμα μέταλλα κλπ. Πάνω τους. Κάποιος είναι πραγματικά ευλογημένος να έχει αντίκες αλυσίδες και κοσμήματα στο trousseau κάποιου.

12. Σύγχρονη Rose Χρυσά Αλυσίδες:

αλυσίδες ροζ-χρυσού-12

Το ροζ χρυσό είναι ένα κράμα χρυσού και χαλκού που χρησιμοποιείται για την κατασκευή κοσμημάτων. Τα ροζ χρυσά κοσμήματα γίνονται πολύ δημοφιλή και χρησιμοποιούνται συνήθως για αλυσίδες, δαχτυλίδια, βραχιόλια και άλλα κοσμήματα. Επίσης γνωστό ως κόκκινο χρυσό και ροζ χρυσό, ανάλογα με την περιεκτικότητα σε χαλκό σε αυτό, είναι για τους ανθρώπους πολυτελείας και υψηλού επιπέδου καθώς είναι στην ακριβή πλευρά. Δίνουν αυτή την κομψή και κομψή εμφάνιση στη συνολική προσωπικότητα.

13. Χειροποίητες αλυσίδες χαλκού:

χειροποίητες αλυσίδες-13

Το καλύτερο έργο DIY μπορεί να κάνει αλυσίδες με τις δικές του ιδέες, σχέδια, σχέδια και υλικά. Τι καλύτερος τρόπος για να φτιάξεις χειροποίητες αλυσίδες και να τις χρησιμοποιήσεις! Μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό χόμπι για να εξερευνήσετε τη δημιουργικότητα, μπορεί να είναι μια επιλογή gifting και μπορεί επίσης να είναι ένα εξαιρετικό επιχειρηματικό εγχείρημα πάρα πολύ. Φαίνονται όμορφα και πολύχρωμα. Αφήστε λοιπόν τη φαντασία να τρέξει και να φτιάξετε ένα για εσάς.

14. Αλυσίδες κρυστάλλων Swarovski:

κρύσταλλοι αλυσίδας-swarovski-14

Τα στοιχεία Swarovski είναι το καλύτερο πράγμα αυτές τις μέρες που οι κρύσταλλοι Swarovski τοποθετούνται σε sarees, αξεσουάρ, ρολόγια, κοσμήματα κλπ. Δίπλα σε διαμάντια. Με τον ίδιο τρόπο, οι αλυσίδες κρυστάλλων Swarovski είναι επίσης γρήγορες προσκολλημένες ως ένα μοντέρνο αξεσουάρ. Αυτές οι αλυσίδες με κρύσταλλα είναι οι πιο αριστοκρατικές αλυσίδες με το στοιχείο σχεδίασης σε αυτό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ολοκληρώσει το πανέμορφο βλέμμα με το σετ ταιριάζουν με βραχιόλια και δαχτυλίδια αυτιών.

15. Αλυσίδες με ρόδιο:

αλυσίδες ροδίου-15

Το ρόδιο είναι πολύ δημοφιλές στην κατασκευή κοσμημάτων μόδας. Τα κοσμήματα είναι φτιαγμένα με φινίρισμα ρόδιο, το οποίο μοιάζει με το ασήμι. Οι λεπτές αλυσίδες με ρόδιο φαίνονται πολύ κομψές και μοντέρνες. Το φινίρισμα με ρόδιο χρησιμοποιείται εκτενώς αυτές τις μέρες και σε χρυσά και ασημένια κοσμήματα. Οι αλυσίδες που έχουν τελειώσει με ρόδιο φαίνονται αριστοκρατικές αλλά ταυτόχρονα δεν τσακίζουν τις τσέπες.

16. Αλυσίδες λευκόχρυσου για δώρο για κάποιον:

αλυσίδες πλατίνας-16

Ένα από τα πιο ακριβά σε αλυσίδες μπορεί να είναι τα πλατίνα. Το πλατίνα ως στοιχείο προτιμάται για τα κοσμήματα για την κομψότητα που απεικονίζει. Είναι πολύ λεπτή και γοητευτική την ίδια στιγμή. Αυτές οι αλυσίδες πλατίνας είναι κατασκευασμένες με φινέτσα και αντανακλούν την κλάση. Οι αλυσίδες λευκόχρυσου είναι η ιδανική επιλογή δώρων για το νιόπαντρο ζευγάρι, τα γενέθλια της εφηβικής κόρης, του γιου κλπ.

17. Αλυσίδα Chevron με λουλούδια:

καρφίτσα-αλυσίδα-με-λουλούδια-17

Η αλυσίδα Chevron είναι ένα μοτίβο συρραφής σε μορφή δίχτυ με πολλές παραλλαγές. Τα λουλούδια μπορούν να είναι το θέμα των αλυσίδων. Αυτές οι ευαίσθητες αλυσίδες καστανιάς φαίνονται κομψές με ποικίλα μοτίβα και πολλαπλά χρώματα. Φαίνονται καλά σε νεαρά κορίτσια με σφυρήλατα και χιτώνια. Μπορούν να είναι το επίκεντρο για μικρά κορίτσια, εφήβους κλπ.

18. Αλυσίδα με δακτυλίους:

αλυσίδα με δακτύλιο-18

Μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις της μόδας είναι η λεπτή αλυσίδα με δακτυλικό δαχτυλίδι με τη μορφή κρεμαστού. Είναι τόσο πολύ στην τάση αυτές τις μέρες. Φαντάζονται από όλους όσοι είναι μέρη, συγκεντρώσεις ή γάμοι. Φαίνονται όμορφα που τονίζουν τον λαιμό και έχουν μια ωραία πτώση καθώς είναι πολύ ελαφριά.

19. Ασημένιες αλυσίδες με πέτρες:

αλυσίδες με πέτρες-19

Αλυσίδες με πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες μπορεί να φαίνονται όμορφα και αριστοκρατικά. Τα ρουμπίνια, τα ζαφείρια ή τα σμαράγδια κομμένα σε στυλ μπορούν να γεμιστούν και να τοποθετηθούν καλλιτεχνικά με τη χρυσή ή διαμαντένια αλυσίδα. Μπορούν να φορεθούν ως ανεξάρτητο κομμάτι κοσμημάτων.

20. Αλυσίδες κειμένου με μοντέρνο κρεμαστό κόσμημα:

αλυσίδες-με-λέξεις-20

Οι αλυσίδες με μια μοναδική λέξη όπως ο φίλος, η αγάπη, η εμπιστοσύνη, η πίστη, η ελπίδα κλπ. Φαίνονται καλές για καθημερινή χρήση. Η μοναδική λέξη στο βραχιόλι μπορεί να μας υπενθυμίσει λίγα σημαντικά πράγματα που μένουν πάντα στη ζωή κάποιου. Μπορεί να μας εμπνεύσει σε καθημερινή βάση.

Δείτε περισσότερα: Ασημένιες Αλυσίδες Για Κυρίες

21. Τελευταίες Κοσμήματα Peacock Αλυσίδες:

αλυσίδες παγώνι-21

Ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια για αυτό το παραδοσιακό βλέμμα μπορεί να είναι αλυσίδες εμπνευσμένες από σχέδια παγώνι και παγώνι με παραλλαγές. Το παγώνι στέκεται ως σύμβολο υπερηφάνειας, χάριτος και ομορφιάς. Οι γυναίκες έχουν όλες αυτές τις ιδιότητες και ως εκ τούτου μπορούν να συνδεθούν με αυτά τα υπέροχα μαγικά βραχιόλια παγώνι. Φαίνονται πραγματικά μαγευτικά με τα παραδοσιακά χτένια.

22. Αλυσίδες μπλε της Σαρδηνίας:

μπλε-σαρδινιά-αλυσίδες-22

Αυτές οι αλυσίδες Blue Sardinia είναι από μια φημισμένη και μεγάλη μάρκα κοσμημάτων που ονομάζεται Stella και Dot. Κάνουν αυτές τις ζεστές και πολύ σε αλυσίδες μόδας με πράσινο και μπλε πολύτιμους λίθους. Έχουν μόνο δύο μοναδικά χρώματα του μπλε και του πράσινου αναμειγνύονται καλά σε διάφορα αξεσουάρ. Διακρίνονται σε όλο τον κόσμο από διασημότητες. εικονίδια μόδας κ.λπ. και να φαίνονται λαμπερά στο λαιμό.

23. Φτερωτές αλυσίδες λαιμών για κυρίες:

φτερωτές αλυσίδες-23

Δεν είναι η συνηθισμένη εμφάνιση, παρόμοια είδη αλυσίδων. Οι φτερωτές αλυσίδες είναι πανέμορφες για να αγκαλιάζουν τις γυναίκες. Τα φτερά είναι συμβολικά για τα πουλιά και επομένως αντιπροσωπεύουν την ελευθερία. Οι γυναίκες είναι τώρα πολύ ανεξάρτητες, ελεύθερες και είναι ίσες με τους άνδρες σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Έτσι, όλες οι γυναίκες πηγαίνουν καυχιούνται ότι η ελευθερία σε αυτές τις κομψές φτερωτές αλυσίδες.

24. Αλυσίδες δέρματος για αγόρια:

δερμάτινες αλυσίδες-24

Οι γνήσιες δερμάτινες αλυσίδες με σχέδια κουκουβάγιας, αετού, γερακιού είναι εξαιρετικά δημοφιλείς στη μόδα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους, όπως σε μια αλυσίδα, σαν ένα άγκιστρο στη ζώνη κλπ. Συνδυάζονται πολύ καλά με τα δυτικά ρούχα. Στυλ αυτές δερμάτινες αλυσίδες σύμφωνα με την στολή και είναι ένα χτύπημα μεταξύ όλων των ανθρώπων εκεί έξω για εκείνο το εμφάνιση macho.

Δείτε περισσότερα: Διαμαντένια Αλυσίδες για Άνδρες

25. Αλυσίδες φιδιών για άνδρες:

αλυσίδες φιδιών-25

Τα τελευταία μοντέλα μόδας είναι αλυσίδες φιδιών αποκλειστικά για άνδρες. Αυτά είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα και δεν είναι οι συνηθισμένες λεπτές αλυσίδες, αλλά είναι παχιά και επομένως οι αλυσίδες φιδιών όνομα. Μπορούν να έχουν πολλές διαφορετικές αποχρώσεις όπως ο χαλκός, ο χρυσός, η σκουριά, το τούβλο κ.λπ. σύμφωνα με την επιλογή του.

Η μόδα έχει γίνει συμβολική τόσο με τους άνδρες όσο και με τις γυναίκες και χρειάζονται χρόνο για να διατηρήσουν το ημερολόγιο μόδας τους ενημερωμένο ανά πάσα στιγμή. Οι ηλικιωμένοι, οι νέοι, ακόμη και τα νήπια και τα νεογέννητα, καμαρώνουν το δικό τους στυλ και εμφάνιση. Έτσι, να φανταστείτε ότι η όμορφη αλυσίδα αναζητήσεων μπορεί να είναι η καλύτερη λύση για να δημιουργήσετε την επιθυμητή εμφάνιση. Πειραματιστείτε και δοκιμάστε να εξερευνήσετε νεότερες επιλογές στο καλύτερο αξεσουάρ για τους λαιμούς που είναι αλυσίδες. Με μια τεράστια σειρά για να κοιτάξει έξω, αλυσίδες μπορεί να είναι ότι το μικρό τσίμπημα για το ίδιο φόρεμα που πρέπει να εξεταστεί με διαφορετικό τρόπο εντελώς.

Πηγή εικόνας: 11.

Leave A Comment

22 − = 16