25 απλές και εύκολες ιδέες χαρτί τέχνη με εικόνες για να κάνουν στο σπίτι Στυλ στη ζωή

Η τέχνη της δημιουργίας απλής και καινοτόμου διακόσμησης είναι ένα αριστούργημα το οποίο μπορούν να μάθουν οι μαθητές παρακολουθώντας μαθήματα χειροτεχνίας στο σχολείο ή σε ιδιωτικά αλλά και για παιδιά, κοιτάζοντας τους γονείς τους που σχεδιάζουν και δημιουργούν έργα τέχνης από το σπίτι. Για τους ενήλικες που έχουν μάθει τη βιοτεχνία κάνοντας πρώην και θέλετε να μάθετε περισσότερες καινοτόμες ιδέες για να κάνετε κάποια χαρτί και να διακοσμήσετε το σπίτι σας, αυτό το άρθρο θα ήταν χρήσιμο και χρήσιμο. Οι γονείς μπορούν επίσης να μοιραστούν τις ιδέες των χαρτικών τέχνης με τα παιδιά και να τους κάνουν να συμμετέχουν σε έργα τέχνης και χειροτεχνίας που μπορεί να είναι έργο μυαλού!

Τα χαρτικά σκάφη για τα παιδιά μπορεί να είναι μερικές φορές δύσκολα για μερικά παιδιά, καθώς βρίσκουν δυσκολία στη συγκράτηση του χαρτιού και την κοπή τους σε διαφορετικό σχήμα και μέγεθος. Το έγχρωμο χαρτί είναι ένας καλός χρόνος για τους ενήλικες καθώς και για τα μεσήλικα παιδιά.

Contents

Καλύτερες ιδέες για τα σκάφη χαρτιού με εικόνες για να εργάζονται στο σπίτι:

Για να μάθετε περισσότερα για τους τύπους σχεδίασης εδώ είναι οι κορυφαίες 25 εύκολες ιδέες χαρτοβιομηχανίας με εικόνες που μπορούν να είναι χρήσιμες για τα παιδιά καθώς και για μεγάλους.

1. Σχεδιασμός σκάφους λουλουδιών χαρτιού:

Χαρτί Flower Craft Design

Η floral σχεδίαση είναι μια εύκολη να κάνει τη βιοτεχνία από χαρτί. Το σχήμα και το μέγεθος του σχεδιασμού σε χαρτί είναι μια μεμονωμένη απόφαση. Αυτό το σκάφος είναι ένα δημιουργικό έργο για τα παιδιά. Το σχέδιο λουλουδιών μπορεί να γίνει από απλό κρίνο πολύ περίπλοκο floral σχέδιο. Τα λουλούδια, όπως το τριαντάφυλλο, χρειάζονται πολλή πρακτική πριν κάνουν καλό.

2. Χαρτί σπειροειδές σκάφος:

Χαρτί Spiral Crown Craft

Αυτό το σχέδιο στεφάνης είναι ένα καινοτόμο βιοτεχνικό έργο που χρησιμοποιεί χαρτί που σίγουρα τα κορίτσια αρέσει να κάνει το ένα στο σπίτι. Αυτός ο σχεδιασμός μοντέλων papercraft μπορεί να κατασκευαστεί από διαφορετικό υλικό και χρώμα. Το περίγραμμα της στεφάνης είναι κυκλικό με το σπειροειδές φυτικό μοτίβο από το κυκλικό πλαίσιο. Τα λουλούδια που χρησιμοποιούνται σε αυτό το στέμμα είναι γενικά πολύχρωμα με λάμψη γύρω από αυτό ή αλλιώς τα λουλούδια μπορεί επίσης να είναι χωρίς λάμψη.

3. Σχεδιασμός λαμπτήρα χαρτιού:

Χαρτί Lamp Design

Η εργασία χειροτεχνίας λαμπτήρων χαρτιού δεν είναι μόνο εργασία περάσματος χρόνου αλλά και οικονομικά αποδοτική διακόσμηση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακόσμηση σπιτιού. Το μέγεθος του χαρτιού φεγγίτη πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο και φαρδύ για να κρεμάσει το εξάρτημα της λάμπας καθώς και το βολβό μέσα στη λάμπα που έχει κατασκευαστεί από χαρτί. Ο λαμπτήρας αντανακλά το φως μέσα από το χαρτί που δίνει κάνει το δωμάτιο πιο ελκυστικό και καταπραϋντικό. Το χρώμα του λαμπτήρα κάνει την ατμόσφαιρα να φαίνεται διαφορετική.

4. Χάρτινη φορεσιά:

Χαρτί Dress Craft

Η εργασία των παιδιών με χαρτί θα ήταν ενδιαφέρουσα και δύσκολη. Τα κορίτσια μπορούν να δημιουργήσουν κούκλες Barbie χρησιμοποιώντας πολύχρωμα χαρτιά. Το χρώμα και ο σχεδιασμός μπορούν να επιλεγούν ανάλογα με την επιλογή και τις προτιμήσεις των παιδιών. Το φόρεμα μπορεί να είναι μια φούστα και μια κορυφή ή ένα περιστασιακό φόρεμα. Αυτός ο τύπος εργασίας χρειάζεται πολλές δημιουργικές ιδέες.

5. Σχεδιασμός παγωτού χαρτιού:

Χαρτί Ice Cream Design

Το παγωτό σχεδιασμό σκάφους σκάφος είναι μια απλή και εύκολη να κάνει τη δουλειά του σκάφους. Το σχήμα του παγωτού μπορεί να είναι κώνος ή οποιοδήποτε φανταστικό δημιουργικό σχέδιο που τα παιδιά σίγουρα αγαπούν να δημιουργήσουν. Το παγωτό κώνου είναι το απλούστερο και ευκολότερο χειροποίητο σχέδιο σκάφους που τα παιδιά αγαπούν να κάνουν. Το σκληρό μέρος θα μπορούσε να κάνει παγωτό σε στρώσεις ή ένα παγωτό πρότυπο κυπέλλου.

6. Κρεμάστρα τοίχου χαρτιού:

Χαρτί Plate Wall Hanging

Αντί να χρησιμοποιείτε κανονικό λεπτό χαρτί, θα ήταν πιο καινοτόμο να σχεδιάζετε χαρτικά χειροποίητα από χαρτόνι. Το σχήμα της πλάκας είναι συνήθως στρογγυλό και το μέγεθος μπορεί να ποικίλει. Το κεντρικό τμήμα της πλάκας είναι αποκομμένο και ο σχεδιασμός γίνεται γύρω από τις γωνίες. Το κέντρο της πλάκας είναι κοίλο και το περιβάλλον της πλάκας βαμμένο ή χρωματισμένο, το οποίο μπορεί να είναι προσωπικής επιλογής. Στο επάνω μέρος της πλάκας, κατασκευάζονται δύο μικρές τρύπες που βοηθούν στο πέρασμα του σπειρώματος που χρησιμοποιείται ως κούμπωμα τοίχου.

7. Σχεδιασμός 3D αλεξίπτωτου χαρτιού:

Χαρτί Parachute 3D Design

Ένα μείγμα από δύο ή τρία έγχρωμα χαρτιά και αλληλένδετα για να σχηματίσουν ένα κουτί μοτίβο μοιάζει πιο ελκυστικό, αυτό το σχέδιο μπορεί να γίνει ως ένα αλεξίπτωτο που μπορεί να κρατηθεί στο σαλόνι ως showpiece. Το μέγεθος του αλεξίπτωτου μπορεί να γίνει σύμφωνα με μία φορά και ενδιαφέρον. Το σχεδιασμό αλεξίπτωτου χαρτιού μπορεί να είναι τόσο εύκολη εργασία για τους ενήλικες, για τα παιδιά, αυτό θα ήταν ένα δύσκολο έργο που μπορεί να χρειαστεί πολύ χρόνο και υπομονή.

8. Σχεδιασμός κηπουού με χαρτί:

Χαρτί Cuckoo Bird Design

Ο σχεδιασμός ενός πουλιού που χρησιμοποιεί το χαρτί ως βάση είναι ένα πολύ χρονοβόρο έργο, το οποίο έρχεται με πρακτική και υπομονή. Τα παιδιά μπορεί να το βρουν δύσκολο, αλλά αυτή η τέχνη είναι ένα τέλειο χόμπι για κυρίες και νεαρά κορίτσια. Το σχήμα και το μέγεθος του πουλιού είναι απόλυτα προσωπική επιλογή την οποία μπορούν να επιλέξουν τα παιδιά. Ο συνδυασμός χρωμάτων μπορεί να γίνει μοναδικός και να είναι πιασμένος με τα μάτια.

9. Χάρτινα σκάφη Caterpillar:

Κάμπια Paper Craft

Ένα σχέδιο αμαξοστοιχίας μοιάζει με το σχήμα της κάμπιας, το οποίο τα παιδιά θα αισθάνονται σίγουρα διασκεδαστικά και ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν ένα. Το χρώμα της κάμπιας είναι συνήθως πράσινο, το οποίο αναπαράγεται και σε αυτό το εύκολο σχέδιο χειροτεχνίας. Ο σχεδιασμός του αυτιού μπορεί να γίνει αστείο με τη χρήση μεγάλου προτύπου αυτιού και τα μάτια μπορούν να γίνουν πιο κωμικός τρόπος κάνοντας τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα από το σώμα.

10. Σχέδιο σκάφους λουλουδιών λεβάντας:

Λεβάντα Flower Craft Design

Το λουλούδι της Λεβάντας έχει το δικό του μοναδικό σχέδιο, το οποίο μπορεί να αναπαράγεται ως έργο τέχνης από χαρτί. Το χρώμα της λεβάντας είναι συνήθως μετά το όνομά της που είναι η ήπια μοβ απόχρωση. Αυτός ο τύπος σχεδίου τέχνης λουλουδιών μπορεί να θεωρηθεί ως ένα από τα απλά σχέδια χειροτεχνίας.

Δείτε περισσότερα: Πώς να κάνω DIY χειροτεχνία

11. Χειροποίητο βραχιόλι από χαρτί:

Χαρτί Crafted Bracelet

Νεαρά κορίτσια που θέλουν να περάσουν τις διακοπές τους με κάποια ενδιαφέρουσα τέχνη τότε αυτό το βραχιόλι από πολύχρωμο χαρτί θα μπορούσε να είναι μια ιδανική επιλογή. Το μέγεθος του βραχιολιού μπορεί να είναι εξατομικευμένο. Αυτό μπορεί επίσης να παρουσιαστεί ως δώρο γενεθλίων.

12. Σχεδιασμός δέντρων χαρτιού:

Χαρτί Tree Design

Ο σχεδιασμός του δέντρου χαρτιού είναι ο πιο αγαπητός και μοντέρνος σχεδιασμός από παιδιά και νέους, καθώς ο σχεδιασμός ενός δέντρου από το χαρτί είναι ένας απλός αλλά δημιουργικός σχεδιασμός που μπορεί να γίνει σε λίγες ώρες, αλλά και μια εργασία χειροτεχνίας στο σπίτι. Ο συνδυασμός χρωμάτων μπορεί να είναι μια προσωπική επιλογή.

13. Κάτοχος μολυβιού ανακύκλωσης χαρτιού:

Ανακυκλωνω Paper Craft Pencil Holder

Για εκείνους τους μαθητές που πηγαίνουν σχολικά παιδιά των οποίων οι διακοπές προσεγγίζουν μια σκέψη για ένα χόμπι τότε αυτό το έργο τέχνης θα ήταν μια ιδανική επιλογή. Τα χαρτιά που φυλάσσονται στο σπίτι μπορούν να ανακυκλωθούν σε ένα χρήσιμο στοιχείο, σχεδιάζοντάς τα σε διαφορετικό σχήμα. Το σχήμα της βάσης μολυβιού μπορεί να είναι προσωπικής επιλογής. Το καλύτερο θα μπορούσε να είναι το σχεδιασμό ενός κύκνου ή ένα μοτίβο πάπιας που θα μπορούσε σίγουρα να πάρει πολύ χρόνο.

14. Lord Ganesh Paper Craft:

Αρχοντας Ganesh Paper Craft

Κυρίες που είναι πολύ έμπειρες στη δημιουργία χειροτεχνίας με χαρτί, τότε αυτό το καθήκον να φτιάχνει χαρτί ο Λόρδος Ganesh θα ήταν ένα τέλειο χόμπι του Σαββατοκύριακου. Ο τύπος χαρτιού που χρησιμοποιείται είναι συνήθως σκληρός που μπορεί να διαμορφωθεί σε σώμα, πρόσωπο, αυτί.

15. Χαρτί κατασκευασμένο από χαρτί:

Χαρτί Crafted Wall Frame

Το πλαίσιο τοίχου μπορεί επίσης να κατασκευαστεί από απλό χαρτί που είναι διαφορετικό από το συνηθισμένο στερεότυπο ξύλινο ή μεταλλικό πλαίσιο. Το χαρτί που χρησιμοποιείται είναι συνήθως σκληρό, το οποίο μπορεί να διατηρήσει το σχήμα και τη δομή του ακόμα και μετά την κόλληση της φωτογραφίας με το πλαίσιο. Το σχέδιο πλαισίου τοίχου μπορεί να είναι διαφορετικού σχήματος το οποίο μπορεί να αποφασιστεί ανάλογα με το μέγεθος του τοίχου και επίσης να ληφθεί υπόψη το χρώμα του τοίχου. Το χαρτί που χρησιμοποιείται μπορεί να είναι είτε απλό είτε ελκυστικό για τα μάτια χρησιμοποιώντας λάμψη και πέτρες.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερα είδη χαρτιού τουαλέτας για ενήλικες

16. Τρισδιάστατη σχεδίαση χαρτιού:

3D paper Craft Design

3D σχεδίαση χαρτί σκάφος είναι ένα μυαλό φυσώντας έργα τέχνης για να δείτε καθώς και να δημιουργήσετε. Αυτό είναι σίγουρα ένα χρονοβόρο έργο το οποίο οι άνθρωποι πρέπει να εξασκήσουν πολύ πριν δημιουργήσουν ένα μνημειώδες. Το κορυφαίο στοιχείο αυτού του 3d σχεδιασμού είναι η πολύχρωμη εμφάνιση του. Αυτές είναι οι καταπληκτικές χαρτί για ενήλικες. Αυτά τα τρισδιάστατα χάρτινα σκάφη απαιτούν πολύ χρόνο που πρέπει να διατηρηθούν και να παρουσιαστούν με έναν όμορφο τρόπο που μπορεί να γίνει με τη διαμόρφωση του έργου και την κρέμονται.

17. Σχεδίαση πεταλούδων χαρτιού:

Χαρτί Butterfly Design

Αυτό το concept craft πεταλούδα είναι ένα παλαιότερο αλλά το τελευταίο χρώμα σχεδίασης χαρτί σκάφος που έχει κερδίσει την προσοχή από τα παιδιά στους ενήλικες. Το σχήμα και ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να σχεδιαστεί η πεταλούδα είναι η έννοια διαφοροποίησης που χρησιμοποιείται στο σχεδιασμό του χαρτιού. Κάνοντας ένα απλό απλό χαρτί σε ένα πολύχρωμο σχέδιο είναι μια πραγματική τέχνη.

18. Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση χαρτί τέχνη:

Χριστούγεννα Decor Paper Craft

Το χριστουγεννιάτικο deco είναι πάντα ένα ενδιαφέρον πράγμα που πρέπει να συζητηθεί μεταξύ των μελών της οικογένειας, ειδικά τώρα που τα Χριστούγεννα είναι λίγες μήνες μακριά. Για να κάνετε κάποια χειροποίητα πράγματα, αυτή θα μπορούσε να είναι μια συμβολή ιδεών. Μια τέτοια συμβολή θα μπορούσε να είναι ο σχεδιασμός ενός καπέλου χειροτεχνίας, το οποίο είναι μια εύκολη ιδέα χαρτικής τέχνης.

19. Χάρτινη τσάντα χαρτιού:

Χαρτί Bag Hand Craft

Το χαρτί δεν είναι μόνο για διασκέδαση μπορεί επίσης να ληφθεί σοβαρά με τη δημιουργία χάρτινες σακούλες που μπορούν να γίνουν ως επιχείρηση. Ο απλούστερος τρόπος για να αρχίσετε να κατασκευάζετε χάρτινες σακούλες θα μπορούσε να είναι η χρήση απλών καφέ χρωματιστών χαρτιών και η σχεδίασή τους ως σακούλες. Αυτό το έργο τέχνης μπορεί να αναφερθεί ως σχέδιο DIY χαρτί χειροτεχνίας.

20. Χειροποίητο σχέδιο χειροποίητου σκάφους:

Χαρτί Bow Hand Craft Design

Τα παιδιά που ενδιαφέρονται να σχεδιάσουν μοναδικά σχέδια τότε αυτή η ιδέα να κάνει το τόξο χρησιμοποιώντας πολύχρωμα χαρτιά θα μπορούσε να είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή. Η ιδέα του τόξου χαρτιού είναι μια εργασία βιοτεχνίας για παιδιά μέσης ηλικίας. Αυτός ο τύπος χειροτεχνίας είναι ένα ιδανικό χαρτί για παιδιά. Για τα παιδιά όταν είναι μια σχολική γιορτή, τότε η χρήση αυτών των σχεδίων για τη δημιουργία του παρόντος θα ήταν μια μεγάλη ιδέα. Οι γονείς μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά τους να φτιάξουν αυτά τα τόξα.

21. Αναδιπλούμενο χαρτί ανανά:

Πτυσσόμενος Paper Crafted Pineapple

Ο σχεδιασμός ανανά είναι ένας αρκετά περίπλοκος σχεδιασμός ο οποίος απαιτεί πολλή πρακτική και χρόνο πριν δημιουργήσει ένα τελειωμένο σχέδιο. Το χρώμα μπορεί να είναι μονό ή πολλαπλό, το οποίο στη συνέχεια είναι στριμμένο για να κάνει διαγραμμένα κουτιά και στη συνέχεια το σχήμα του ανανά είναι αρχιτεκτονική. Αυτό το διπλωμένο σχεδιασμένο χαρτί σκάφους είναι μια καταπληκτική ιδέα Χάρτινο σκάφος.

22. Χαρτόσχημη Κουκουβάγια:

Χαρτί Crafted Owl

Σχεδιασμός κουκουβάγιας είναι ένα ενδιαφέρον σχέδιο βιοτεχνίας που πρέπει να γίνει από τα παιδιά της μέσης εκπαίδευσης κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Οι γονείς μπορούν να τους διδάξουν ή τα παιδιά να το μάθουν και στο σχολείο τους. Το σχέδιο κουκουβάγας έχει γίνει ένα δημοφιλές κομμάτι κοσμημάτων μεταξύ των κοριτσιών που τους παρακινεί να δημιουργήσουν κουκουβάγια από χαρτί. Η σχεδίαση του ματιού κουκουβάγιας μπορεί να είναι λίγο δύσκολη που πρέπει να ασκηθεί στο χαρτί.

23. Χάρτινο σκάφος λουλουδιών:

Λουλούδι Vase Paper Craft

Ο σχεδιασμός αγγείου λουλουδιών είναι ένας κοινός σχεδιασμός ζωγραφικής, ο οποίος μπορεί επίσης να αναπαράγεται ως χαρτί. Το περίπτερο και το βάζο με λουλούδια δημιουργούνται με τη μέθοδο quilling ή με απλή μέθοδο κοπής και επικόλλησης. Η βάση χαρτιού είναι κολλημένη στον τοίχο και στη συνέχεια το βάζο χαρτιού είναι τοποθετημένο σε ένα μοτίβο ακολουθίας.

24. Κύπελλο χαρτιού ιστών:

Ιστός Paper Cup

Το σχεδιασμό κυπέλλου χαρτιού χαρτιού είναι κάτι νέο και τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν ενώ το κάνουν. Τα χαρτιά που χρησιμοποιούνται είναι πολύχρωμα και λεπτές. Τα χαρτιά ιστών κόβονται σε διαφορετικά σχήματα και ενώνονται σε μεμονωμένες γραμμές και σχηματίζονται σε ένα ενιαίο σχήμα κυπέλλου. Το μικρό σχήμα που είναι κατασκευασμένο από διαφορετικά έγχρωμα χαρτιά είναι κολλημένο μαζί για να σχηματίσουν πολύχρωμα χάρτινα κύπελλα. Μερικές φορές το λευκό χαρτί έχει χρώμα και έχει σχεδιαστεί σε διάφορα σχήματα.

25. Τέχνη χαρτιού:

Quilling Paper Craft

Η τεράστια δουλειά του σκάφους χαρτών έχει προσελκύσει την προσοχή των γυναικών στο πλήθος λόγω του ελκυστικού και μοναδικού σχεδιασμού του, το οποίο μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη χρήση κάποιου χαρτιού και την επένδυση κάποιου χρόνου. Τα χαρτιά στρογγυλεύονται σε κύκλους που στη συνέχεια χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία διαφορετικών μορφών και σχημάτων. Η σχεδίαση quilling καθιστά λίγο μπερδεμένη κατά καιρούς λόγω των λεπτών λεπτομερειών και του συνδυασμού χρωμάτων.

Σχεδιάζοντας τα πουλιά, τα ζώα ή οποιαδήποτε μορφή διακόσμησης εργασίας μόνο με τη χρήση χαρτιά είναι μια πραγματική τέχνη που μπορεί να γίνει με ελάχιστο κόστος. Ο κύριος σημαντικός παράγοντας είναι ο χρόνος και η υπομονή για να δημιουργηθεί ένα όμορφο βιοτεχνικό έργο. Το τέχνασμα χαρτί είναι το πιο συμβατικό σχέδιο που το κάνει να αναφέρεται ως συνήθως γίνεται έργα τέχνης από κυρίες και για τα παιδιά σχεδιασμό χάρτινα κύπελλα ή δέντρα θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη αρχή για το μέλλον τους να δημιουργήσουν κάποια καταπληκτικά χαρτί σκάφους χρησιμοποιώντας τεχνική quilling. Ο σχεδιασμός του καλύτερου σχεδίου θα έρχεται μόνο με την πρακτική.

Δείτε περισσότερα: Απλές χαρές χαρτιού με εικόνες

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

− 6 = 1