24 καλύτερες φυσικές θεραπείες για τον πονοκέφαλο Στυλ στη ζωή

Η κεφαλαλγία είναι ένα κοινό φαινόμενο μεταξύ του πληθυσμού και μια κατάσταση υγείας που κάθε άτομο βιώνει τουλάχιστον μία φορά σε κάποιο σημείο της ζωής του. Όντας ένα τόσο διαδεδομένο ζήτημα, είναι πολύ σημαντικό για τον καθένα από εμάς να κρατάμε κάποιες επεξεργασίες πρακτικές. Θα βοηθήσει στην εύκολη και ταχύτερη αντιμετώπιση της κρίσης. Ωστόσο, συνιστάται να μην τηρεί κανείς τον πόνο και τα φάρμακα. Οι θεραπείες στο σπίτι είναι ασφαλέστερα υποκατάστατα για τη θεραπεία πονοκεφάλων και είναι αποτελεσματικά και προσιτά.

Σπίτι remedies for headache

Αυτός ο οδηγός υγείας είναι ιδανικός για να βασιστείτε όταν πρόκειται για τη θεραπεία των δυσάρεστων πονοκεφάλων. Αυτό το άρθρο περιέχει απλές και καλύτερες φυσικές θεραπείες για το πρόβλημα πονοκεφάλου και οι οποίες είναι διαθέσιμες στην κουζίνα μας και δεν έχουν παρενέργειες και τελικά φθηνότερες από άλλα φάρμακα. Ελέγξτε τα και κάντε την επιλογή σας.

Απλές φυσικές θεραπείες σπίτι για πονοκέφαλο:

1. Ψιλοκομμένα Μήλα:

Σπίτι Remedies for Headache - Chopped Apples

Μια απλή και ενδιαφέρουσα θεραπεία για συχνές πονοκεφάλους είναι να φάτε ένα ψιλοκομμένο μήλο κάθε πρωί με άδειο στομάχι με λίγο αλάτι. Αυτό πρέπει να γίνει για τουλάχιστον μία εβδομάδα για να αποκτήσετε ορατά αποτελέσματα για το πρόβλημα. Η Apple έχει προσθέσει οφέλη και για το σώμα.

2. Μασάζ λαδιού δεντρολίβανου:

24 καλύτερες φυσικές θεραπείες για τον πονοκέφαλο Στυλ στη ζωή

Ένα καλό παλιό σπίτι θεραπεία για τους πονοκεφάλους είναι να λάβετε το κεφάλι μασάζ χρησιμοποιώντας δεντρολίβανο πετρέλαιο. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν βάλσαμα με βάση τη μενθόλη. Αυτά θα βοηθήσουν στην ανακούφιση των πονοκεφάλων που συνήθως σχετίζονται με πόνο της ημικρανίας. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε καλής ποιότητας λάδι δεντρολίβανου και ζητήστε από έναν επαγγελματία να μασάει σωστά το κεφάλι για καλύτερα αποτελέσματα.

3. Ginger Για πονοκέφαλο:

24 καλύτερες φυσικές θεραπείες για τον πονοκέφαλο Στυλ στη ζωή

Το τζίντζερ είναι γνωστό ότι είναι ένα αντιφλεγμονώδες φυσικό προϊόν που βοηθά στη μείωση της φλεγμονής στα αιμοφόρα αγγεία και έτσι μειώνει σημαντικά τους πονοκεφάλους. Τζίντζερ μπορεί να ληφθεί σε οποιαδήποτε μορφή για τα οφέλη. Τζίντζερ τσάι μπορεί να γίνει στο σπίτι ή αλλιώς ένα κομμάτι τζίντζερ μπορεί να μασήσει. Ο χυμός τζίντζερ μπορεί επίσης να ληφθεί με έναν υπαινιγμό αλατιού ή χυμού λεμονιού. Κάποιος μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει τη σκόνη τζίντζερ σε αυτή την περίπτωση.

4. Το πετρέλαιο από μέντα βοηθά στον έλεγχο της κεφαλαλγίας:

Σπίτι Remedies For Headache Peppermint Oil

Τα εκχυλίσματα νομισμάτων προσθέτουν ένα τσίμπημα στον ουρανίσκο σας κάθε φορά που προσθέτετε φύλλα μέντας στο ειδικό πιάτο σας. Με τον ίδιο τρόπο το λάδι με μέντα ενισχύει τις αισθήσεις σας και ξεπλένει τους φραγμούς και τις κοιλότητες. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε το έλαιο μέντας για να κάνετε μασάζ στο κεφάλι είτε να ανακατεύετε σε κάποιο λάδι με μέντα σε μια μπανιέρα με ζεστό νερό και να πάρετε ατμό για αρωματοθεραπεία. Βοηθά στη βελτίωση της ροής του αίματος και έτσι μειώνει τον πόνο στο κεφάλι με αποτελεσματικό τρόπο. Το Peppermint παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην καταπραϋντική φλεγμονή και πρήξιμο και είναι μια άμεση θεραπείες στο σπίτι για την κεφαλαλγία.

5. Βασίλειος:

24 καλύτερες φυσικές θεραπείες για τον πονοκέφαλο Στυλ στη ζωή

Οι άκαμπτοι μύες είναι συνήθως η αιτία των πονοκεφάλων. Ο Βασίλειος, από την άλλη πλευρά, είναι ένας χαλαρωτικός μυς και επομένως μια από τις καλύτερες θεραπείες για την κρίση. Μπορείτε είτε να μασάτε σε μερικά φύλλα βασιλικού είτε άλλο να ετοιμάσετε ένα φλιτζάνι τσάι βασιλικού προσθέτοντας μερικά φύλλα σε ζεστό βραστό νερό. Το λάδι βασιλικού μπορεί να μαλακώσει και στο κεφάλι.

6. Ice Pack:

Σπίτι Remedies for Headache - Ice Pack

Η ψυχρότητα του πάγου βοηθά στη μείωση της φλεγμονής και έτσι αντιμετωπίζει τους πονοκεφάλους. Πακέτο πάγου μπορεί να εφαρμοστεί στο πίσω μέρος του λαιμού για κάποιο χρονικό διάστημα ή μπορεί να εφαρμοστεί στο κεφάλι ένα πανί που βυθίζεται σε παγωμένο νερό. Ένας άλλος τρόπος για να ταξινομήσετε το θέμα είναι να χρησιμοποιήσετε μια τσάντα κατεψυγμένων λαχανικών αντί της τσάντας πάγου.

7. Κανέλα Για κεφαλαλγία:

24 καλύτερες φυσικές θεραπείες για τον πονοκέφαλο Στυλ στη ζωή

Οι πονοκέφαλοι που σχετίζονται άμεσα με το κοινό κρυολόγημα μπορούν να αντιμετωπιστούν από αυτό το σπίτι θεραπεία του κανέλα. Κανέλα μπορεί να αλεσθεί σε μια παχιά πάστα και να εφαρμοστεί στο κεφάλι. Κόνις κανέλας αναμεμειγμένο με γάλα και μέλι είναι ένας άλλος τρόπος για να εξαγάγετε το πλεονέκτημα για πονοκεφάλους. Αυτό πρέπει να λαμβάνεται δύο φορές την ημέρα για ορατά αποτελέσματα.

8. Λάβετε σωστό ύπνο:

ύπνος proper

Μια απλή μορφή θεραπείας στο σπίτι για να βοηθήσετε τον πονοκέφαλο να υποχωρήσει είναι να πάρει τον κατάλληλο ύπνο. Η τακτική NAP μπορεί επίσης να βοηθήσει σε αυτή την περίπτωση.

9. Έχετε άφθονο νερό:

24 καλύτερες φυσικές θεραπείες για τον πονοκέφαλο Στυλ στη ζωή

Μια απλή φυσική θεραπεία για τον πονοκέφαλο είναι η κατανάλωση 10-12 ποτηριών νερού. Αυτό βοηθά στη διατήρηση του σώματος ενυδατωμένου αφού η αφυδάτωση είναι μια σημαντική αιτία του προβλήματος.

10. Κάποια δραστηριότητα:

πλευρά view of a couple walking on the beach

Παρόλο που η κεφαλαλγία είναι μια πραγματική απογοήτευση, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου καταλαβαίνουμε πόση τεμπελιά διαδραματίζει ένα σημαντικό μέρος της διαδικασίας θεραπείας. Ωστόσο, πάρα πολύ από ένα cooped ή άγχος περιβάλλον μπορεί να είναι η αιτία για πονοκεφάλους και ως εκ τούτου μια ωραία μακρά περίπατο στο πάρκο ή κάποια ποδηλασία μεταξύ των δασών μπορεί να βοηθήσει ανακούφιση.

11. Ξύδι μηλίτη μήλου:

μήλο cider vinegar 123

Έχουμε ήδη μιλήσει για τα οφέλη του μήλου στη μείωση των πονοκεφάλων και προέρχονται από το ίδιο προϊόν αυτή τη φορά δοκιμάστε ξίδι μηλίτη μηλίτη ως σπίτι διορθωτικά μέτρα για σοβαρό πονοκέφαλο επίσης. Αναμίξτε ξίδι μηλίτη μήλου σε ίσες ποσότητες με νερό. Μόλις βγάλετε το τηγάνι με το ζωμό πάρτε τον ατμό.

12. Λάδι λεβάντας:

Λεβάντα oil

Το λάδι λεβάντας είναι ένα αποδεδειγμένο αιθέριο έλαιο που μπορεί να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε επίμονα πονοκεφάλους και πόνους ημικρανίας. Όχι μόνο έχει μια καταπραϋντική επίδραση στο τριχωτό της κεφαλής σας όταν εφαρμόζεται, μπορεί επίσης να ενεργήσει ως ισχυρός εξατμιστής όταν εισπνέεται, που θα ξεκολλήσει αμέσως τη ρινική κοιλότητα και θα ενεργοποιήσει ξανά τα εγκεφαλικά κύτταρα.

13. Όλα τα είδη των καρπών με κέλυφος:

ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ and seeds

Τα καρύδια ειδικά τα αμύγδαλα, τα φιστίκια, τα κάσιους και πολλά άλλα δεν είναι μόνο ευεργετικά για την υγεία σας, αλλά και ένα πολύ καλό άγχος και ανακούφιση πονοκεφάλου. Μπορείτε είτε να κάνετε μια πάστα διαφορετικών ποικιλιών από καρύδια και να απολαύσετε ένα καλό ποτό με ζεστό γάλα ή απλά να ποπ σε λίγες από τώρα και στο εξής. Η μείωση των τοξινών από το σώμα σας απελευθερώνει άγχος και φέρνει σε καλή ατμόσφαιρα.

14. Acupressure:

Ακαδημία Points for Weight Loss

Μια ηλικία παλιά κινεζική θεραπεία σπίτι, acupressure πιστεύει στην chi ή την ενέργεια του σώματος που είναι πάντα ρέει και δωρεάν. Ωστόσο, λόγω ορισμένων κόμβων του σώματος, η ελεύθερη ροή chi μπορεί να περιοριστεί. Μέσω της εφαρμογής πίεσης σε ορισμένα σημεία του σώματος, αυτή η πίεση μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να θεραπεύσετε μικρά προβλήματα χρόνου, όπως πόνο στο στομάχι, μυϊκή καταπόνηση και ακόμα και πονοκεφάλους.

15. Συμπληρώματα λαδιού ψαριών:

ψάρι oil supplement

Όχι μόνο το ιχθυέλαιο περιέχει πλούσια πηγή λιπαρών οξέων ωμέγα 3, αλλά πολλοί πιστεύουν ότι αυτό είναι επίσης ένας καλός τρόπος για τη μείωση των φλεγμονών, των οστικών και των ημικρανιών. Τα θεραπείες για την κεφαλαλγία μπορούν πάντα να συνδέονται με άγχος ή φραγμένες κοιλότητες και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορείτε είτε να έχετε τις κάψουλες ή τα συμπληρώματα που περιέχουν ιχθυέλαιο ή απλά να ανακατεύετε ένα κουταλάκι του τραπεζιού σε κάποιο χυμό.

Δείτε περισσότερα: Αρχική διορθωτικά μέτρα για ροχαλητό

16. Γαρύφαλλα για να απαλλαγείτε από πονοκέφαλο:

Γαρίφαλο

Εκτός από την πλήρωση των πνευμόνων σας με μια δροσερή καταπραϋντική αίσθηση, το σκελίδες είναι επίσης ένα μεγάλο ανακουφιστικό του πόνου και γι 'αυτό προτείνουμε σκελίδα σαν ένα άλλο ανακουφιστικό πονοκέφαλο. Κάποιος μπορεί να κάνει χρήση του πετρελαίου από τα κοντινά καταστήματα φαρμάκων ή απλά να τα συντρίψει σε μια πάστα για να πάρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Εισπνεύστε την θρυμματισμένη πάστα προσθέτοντας αιθέρια έλαια σε αυτό ή απλά κάντε μίγμα με καρύδα ή αμυγδαλέλαιο και τρίψτε την πάστα απαλά στο μέτωπο.

17. Καρπούζι:

καρπούζι for gs

Τα καλοκαιρινά καλοκαίρια έχουν πάρει πολύ νερό στο σώμα και έχουν θερμαίνει το σώμα σας στο μέγιστο. Το ζεστό περιβάλλον έχει παγιδευτεί στη θερμότητα του σώματος και αυτό μπορεί να είναι ένας από τους αναδυόμενους λόγους για τον πονοκέφαλο σας. Αυτή τη στιγμή, ένα χυμό καρπούζι ή ένα καρπούζι κομμένο σε φέτες μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τη θερμότητα του σώματος σας δροσίζοντας έτσι από μέσα, μειώνοντας τη φλεγμονή και την κεφαλαλγία.

18. Αναπνοή Γιόγκα:

Γιόγκα breathing exercises 3

Όταν έχετε μια παραγεμισμένη μύτη και ένα σφύζον κεφάλι, μια φυσική θεραπεία για τον πονοκέφαλο θα ήταν κάποιες καλές ασκήσεις αναπνοής. Βρείτε ένα ήσυχο μέρος μέσα στις ανέσεις του αίθριου ή του σπιτιού σας και στη συνέχεια επιδοθείτε σε κάποια αναπνοή που μπορεί να ηρεμήσει τις αισθήσεις σας και να μειώσει τον πονοκέφαλο ενώ ανοίγει το εσωτερικό φράξιμο.

19. Ατμός:

Ατμός

Ένα επίμονο κρύο μπορεί να είναι ο λόγος για μια μπλοκαρισμένη κεφαλή που πονάει και πάλλεται. Η γεμισμένη μύτη μαζί με αυτό προκαλεί τα ύψη της δυσκολίας και αυτός είναι ο λόγος που αυτή τη στιγμή μια καλή εισπνοή ατμού θα σας βοηθήσει πραγματικά με τον πονοκέφαλο σας. Βάλτε λίγα αιθέρια έλαια στο δοχείο βρασμού και παρακολουθήστε τον πονοκέφαλο να πετάει μακριά.

Δείτε περισσότερα: Φυσικά διορθωτικά μέτρα για τη διάρροια

20. Χαμομήλι:

Χαμομήλι Tea

Ένας γρήγορος τρόπος για να απαλλαγείτε από πονοκέφαλο, ο ταχύτερος τρόπος είναι να βράσει ένα ατμό φλιτζάνι τσάι χαμομηλιού. Το χαμομήλι κρατά μέσα του την εξουσία να μαλακώσει τη φλεγμονή και να ηρεμήσει τους πόνους σας δουλεύοντας στους παράγοντες άγχους και μειώνοντάς τους. Το χαμομήλι θεωρείται συχνά ως ένα καλό ανακουφιστικό του στρες και μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τον πονοκέφαλο σας.

21. Μέλι και λεμόνι:

Μέλι and Lemon

Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για απολύσεις ή πονοκεφάλους νωρίς το πρωί όταν μόλις ξυπνήσατε από τον ύπνο και ο πόνος στο κεφάλι σας εμποδίζει να βιώσετε την ηλιόλουστη πλευρά του πρωινού. Αυτό είναι όταν ζεστό νερό luke μπορεί να αναμιχθεί με ένα τραπέζι μελιού και μια συμπίεση μισό λεμόνι, το ποτό όταν καταναλώνονται μπορεί να ενεργοποιήσει τα κύτταρα σας και να σας κουνήσει πίσω στο γυμναστήριο.

22. Wet Wipe:

πυρετός Wet wipe

Αυτό ισχύει για τις δύσκολες ημέρες όταν το σώμα σας θερμαίνεται ειδικά εξαιτίας του πυρετού. Αυτό είναι σύνηθες για τις ημέρες πυρετού και συνήθως μπορεί να διευθετηθεί με την εφαρμογή υγρών μαντιλάκων στο μέτωπο που δροσίζει την περιοχή της φλεγμονής και λειτουργεί ως τέλεια εναλλακτική λύση για το πακέτο πάγου.

23. Καφές:

καφές

Συχνά, κατά περιόδους, η καφεΐνη μπορεί να είναι η μόνη ελλειπόμενη ένδειξη ότι το σώμα σας χρειάζεται απεγνωσμένα να απαλλαγεί από τον θολωτό πονοκέφαλο. Ο καφές αμέσως αναζωογονεί και ενεργοποιεί τα κύτταρα του σώματος και είναι στην πραγματικότητα μια καλή θεραπεία για να θεραπεύσει τη φλεγμονή και τον πόνο.

Δείτε περισσότερα: Πώς να ξεφορτωθούμε από τις κακές αναπνοές Αρχική διορθωτικά μέτρα

24. Μασάζ:

Κεφάλι Massage

Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα καλό μασάζ, ίσως με τη βοήθεια ορισμένων αιθέριων ελαίων που θα ανοίξουν αμέσως τους κόμβους πίεσης στο κεφάλι σας και για άλλη μια φορά οι φραγμένοι πόροι θα ανοίξουν αφήνοντας τον πονοκέφαλο να εξαφανιστεί ακριβώς όπως αυτός.

Οι πονοκέφαλοι συνήθως δεν έχουν περιορισμένο λόγο για τον οποίο φθάνουν. Μερικές φορές είναι απλώς το άγχος και η ένταση μιας πολυάσχολης γεμάτης ζωή ζωής, ενώ άλλες φορές μπορεί να είναι κλειστοφοβία ή ακόμα και να συνεργαστεί σε ένα μέρος που δεν έχει ηλιοφάνεια και μπορεί να είναι σκονισμένο. Αν δεν είναι περιορισμένη γεωγραφική περιοχή, μπορεί πάντα να κατηγορείται για το κρύο και τον πυρετό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο τέλειος τρόπος για να θεραπεύσετε έναν πονοκέφαλο χωρίς να βρεθείτε στα χημικά φάρμακα κάθε μέρα μπορεί να σας βοηθήσει.

Εικόνες Πηγή: Κλείστρο αποθέματος

Leave A Comment

1 + = 6