20 δημοφιλή hairstyles Cut κοπεί με εικόνες για κάθε μήκος Στυλ στη ζωή

Ένα φτερωτό χτένισμα ήταν κάποτε το πιο διαδεδομένο κομμωτήριο των προηγούμενων ημερών. Κούρεμα φτερού έχει ξαναγυρίσει πίσω στη μόδα. Αυτό το χτένισμα συχνά μπερδεύεται με το στρωμένο χτένισμα αν και έχει τη δική του ατομικότητα. Περιλαμβάνει την υφή της τρίχας και το styling με τρόπο που δίνει σε ένα άτομο μια πολύ χαλαρή και ευάερη εμφάνιση. Αυτό το ύφος προτιμάται ιδιαίτερα από εκείνους που έχουν πολύ πυκνά μαλλιά και που επιθυμούν να δώσουν στα μαλλιά τους ένα «φτερό» σαν αίσθηση. Πρέπει να κοπεί ιδανικά με τη μείωση του όγκου από την περιοχή της κορώνας και τη δημιουργία μυστικών άκρων δημιουργώντας ένα ελαφρύ και δροσερό βλέμμα.

Το φτερό που κόβεται για μακριά μαλλιά φαίνεται το καλύτερο, που θα σας κάνει να φαίνεστε κομψό και μοντέρνο. Ελέγξτε την καλύτερη κόψιμο τρίχας που κόβει το φτερό που βρίσκεται σε τάση σήμερα.

Καλύτερες περικοπές μαλλιών για γυναίκες και κορίτσια με εικόνες:

Αυτό το άρθρο βυθίζεται στις 20 κορυφαίες παραλλαγές αυτού του hairstyles κοπής φτερό για τις γυναίκες και τα κορίτσια με εικόνες.

1. Κούρεμα φρυδιών για μακριά μαλλιά:

Φτερό Cut Hairstyles

Αυτό το hairstyle συνέχισε να είναι στη μόδα από τη δεκαετία του εβδομήντα και ο Farrah Fawcett ήταν υπεύθυνος για την προέλευσή του. Αυτό το χτένισμα περιλαμβάνει υπερβολική επίστρωση με συνδυασμό μακριών κτυπήματος. Παρέχει πολύ όγκο στα μαλλιά και κάθεται σε ένα μέρος με ήπιο ψεκασμό και χτένισμα. Δοκιμάστε αυτό!

2. Κούρεμα φτερού για κοντό μαλλιά:

Φτερό Cut Hairstyles2

Το μήκος αυτού του χτενίσματος ξεκινά από το μικρότερο αμβλύ κομμάτι και ανεβαίνει στο ύψος του ώμου. Στην ιδανική περίπτωση, για να δώσετε μια πλήρη φτερωτή εμφάνιση, η αμβλεία κοπή πρέπει να είναι πλήρως στρωμένη και υφή με περίπλοκο τρόπο. Όταν μια τρίχα μήκους ώμου έχει δοθεί φτερωτό χτένισμα τότε το μήκος μπορεί να διατηρηθεί καθ 'όλη και περιορίζεται στη ζώνη των ματιών.

Δείτε περισσότερα: Twist Hairstyles Για τα κορίτσια

3. Το κλασικό κομμάτι κοπής φτερών:

20 δημοφιλή hairstyles Cut κοπεί με εικόνες για κάθε μήκος Στυλ στη ζωή

Αυτό είναι το αρχικό στυλ όπου βρίσκεται κάτω από το στρώμα. Μπορεί να γίνει και με το κεντρικό τμήμα και με το πλευρικό τμήμα, διατηρώντας μακριά τα μαλλιά στα πλάγια. Αυτό το χτένισμα προσθέτει μια λεπτή ματιά στα μαλλιά σας. Το κλασικό κομμωτήριο με φτερά είναι πάντα η επιλογή που επιλέξατε ανάμεσα σε πολλούς που προτιμούν την κοπή φτερού.

4. Τα κομψά και ίσια φτερά:

20 δημοφιλή hairstyles Cut κοπεί με εικόνες για κάθε μήκος Στυλ στη ζωή

Αυτό το hairstyle μπορεί να δοκιμαστεί σε οποιοδήποτε μήκος τρίχας και φαίνεται καλύτερα σε άτομα με ίσια μαλλιά πόκερ. Ο όγκος των μαλλιών θεωρείται επίσης ότι αυτό το hairstyle έχει την ποιότητα να δώσει μια ελαφριά ματιά. Οι λεπτόκοκκοι άνθρωποι πρέπει να αποφεύγουν αυτό το χτένισμα, καθώς μπορούν να δώσουν στα μαλλιά ακόμη πιο αραιά. Δοκιμάστε ένα ήπιο χρώμα μαλλιών και ένα πλευρικό χωρίσμα για να το φανείτε καθαρό και να του δώσετε το απαραίτητο χτένισμα για να το διατηρήσετε.

5. Κυματιστό Φτερωτό Φτερωτό Φόρεμα:

Φτερό Cut Hairstyles5

Οι γυναίκες που έχουν τόσο καλή μαλλιά και όγκο είναι οι ιδανικοί υποψήφιοι για αυτό το χτένισμα, καθώς η υφή αυτού του είδους μαλλιών με μακριά κτυπήματα μπορεί να φέρει την καλύτερη εμφάνιση, δίνοντάς τους μια κομψή και κομψή εμφάνιση. Αυτό το φτερό κομμένο για ίσια μαλλιά είναι το επόμενο καλύτερο-opted από τις γυναίκες. Δοκιμάστε τα hairstyles εδώ.

Δείτε περισσότερα: Hippie Hairstyles για τις γυναίκες

6. Το υποχωρημένο χτενισμένο χτένισμα:

20 δημοφιλή hairstyles Cut κοπεί με εικόνες για κάθε μήκος Στυλ στη ζωή

Το υποχωρημένο χτενισμένο χτένισμα εμπεριέχει αντίστροφη στρωματοποίηση και ουσιαστικά φαίνεται καλό σε κομμένα μαλλιά. Αυτό το hairstyle φαίνεται καλύτερα όταν τα μαλλιά είναι ελαφρώς γυρισμένα κάτω. Διασημότητες όπως η Victoria Beckham έχουν δει συχνά αθλητικές αυτό το βλέμμα. Τι συμβαίνει αυτό ως το ιδανικό καλοκαιρινό χτενισμένο φτερό; Ακούγεται σαν μια ιδέα?

7. Το κομψό χτένισμα Κομψό κορίτσι:

20 δημοφιλή hairstyles Cut κοπεί με εικόνες για κάθε μήκος Στυλ στη ζωή

Μια άλλη παραλλαγή του κοντού χνουδωτού χτενίσματος είναι το χτενισμένο χτένισμα. Φαίνεται λαμπρό σε ξανθά μαλλιά και είναι σχετικά εύκολο στη συντήρηση. Αυτό το χτενισμένο κομμάτι φτερού περιλαμβάνει έντονη επίστρωση με κτυπήματα. Αυτό το χτένισμα θα καλύψει και το μέτωπό σας, αν σε περίπτωση που έχετε μεγαλύτερο μέτωπο.

8. Το Hairboy Pageboy:

20 δημοφιλή hairstyles Cut κοπεί με εικόνες για κάθε μήκος Στυλ στη ζωή

Αυτό το χτένισμα πήρε το όνομά του από το κούρεμα ενός αγόρι σελίδας, περιλαμβάνει ένα κοντό αμβλύ με μπροστινές κρόσσες. Το μήκος δεν πρέπει να υπερβαίνει το μήκος του ώμου. Για να δώσετε μια φτερωτή και αναστατωμένη εμφάνιση, θα πρέπει να εξασφαλίσετε πολλά υποστρώματα. Η περιστροφή των άκρων προς τα μέσα καθιστά πολύ κομψή και κομψή.

9. Σύγχρονη φτερωτή μαλλιά για τις γυναίκες:

Φτερό Cut Hairstyles9

Η εισαγωγή του φτερωτού χτενίσματος στη δεκαετία του εβδομήντα έγινε αυτοσχεδιασμένη με την υφή του και τη συρρίκνωσή του και τη μετατροπή του σε μοντέρνο φτερωτό ύφος. Σε μπούκλες και έξω μπούκλες έγιναν και οι δύο στις άκρες για να προσθέσετε γοητεία. Φροντίστε να στεγνώσετε τα μαλλιά σας και αφήστε το να χαλαρώσει για κάθε περίσταση. Θα φανεί καθαρό και προσθέστε λίγο αξεσουάρ για να το θέσετε σωστά.

10. Πολύ σύντομες περικοπές για τα κορίτσια:

φτερωτό hair cuts10

Σε αυτή την εικόνα, θα είστε σε θέση να δείτε πώς μπορείτε να κάνετε ακόμη και πολύ κοντά μαλλιά φαίνονται πολύ έξυπνα και όμορφα με μια κούρεμα φτερού. Η γυναίκα εδώ έχει μια πολύ σύντομη περικοπή με τα περισσότερα από τα φτερωτά στυλ πάνω από το κεφάλι. Κοιτάζει πολύ μοντέρνα και αυτή είναι μια απόλυτη χτενίσματα συντήρησης.

Δείτε περισσότερα: Εικόνες Hairstyles για τα κορίτσια

11. Μικρή περικοπή τρίχας Bob:

φτερωτό hair cuts11

Αυτό είναι ένα μαλακό κομμάτι κομμένα φτερό με λίγο τονίζοντας επίσης. Αυτό δεν είναι πολύ σύντομο, αλλά μοιάζει με μια μαλακότερη έκδοση του κοντού bob με κάποια ροή προς τα εμπρός στο μέτωπο. Αυτό είναι ένα πολύ κορίτσι στυλ παρά το μικρό μήκος μαλλιά. Αυτό θα μπορούσε να είναι τέλεια περικοπή καλοκαίρι σας και είναι ένα κομμένο φτερό χτένισμα για στρογγυλό πρόσωπο.

12. Αφαίρεση φτερών για σγουρά μαλλιά:

φτερωτό hair cuts12

Το πολύ κομψό κορίτσι με τους κόκκινους κόκκους του αίματος ασκεί μια ροκ-κλασική εμφάνιση με τα υπέροχα κτυπήματα και το σγουρό κομμάτι του φτερού. Εδώ έχει μακριά μαλλιά και έχει αφήσει τις μπούκλες στο κάτω μέρος των μαλλιών και παρ 'όλα αυτά κατάφερε να κρατήσει την φτερωτή εμφάνιση. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα και δημοφιλή χτενίσματα κομμένα φτερά που προσθέτει στην ομορφιά σας. Τι συμβαίνει αυτό για τα σγουρά μαλλιά σας?

13. Γαλλική περικοπή τρίχας φτερών:

φτερωτό hair cuts13

Αυτή είναι μια άλλη εκδοχή των γαλλικών φραγκοστάδων με φτερωτό άκρο σε αυτό. Σε αυτή την έκδοση του κούρεμα φτερού, η κοπέλα φαίνεται πολύ γλυκιά με τα ρομαντικά ξανθά μαλλιά. Έχει απόλυτα λεπτή υφή μεσαίου μήκους τρίχα σε φτερωτή κοπή και οι γαλλικές κρόσσες σε όλο το μέτωπό της είναι επίσης σε φτερωτό στυλ.

14. Ρετρό φτερωτό κομμάτι:

φτερωτό hair cuts14

Αυτό είναι το πιο κατάλληλο όταν σχεδιάζετε να ασχολείστε με ένα εντελώς διαφορετικό στυλ και αποφασίζετε για αυτό το κούρεμα με φτερό. Σε αυτή την περίπτωση, θα δείτε ότι η κυρία έχει μερικώς κόκκινα μαλλιά και το πάνω μέρος του κεφαλιού είναι τελείως ξεχασμένο και έχει περισσότερα μαλλιά από το κάτω μέρος που έχει ένα πλήρες φτερωτό ύφος.

15. Super Hair Feather Bang Για Μεσαίο Μήκος Μαλλιά:

φτερωτό hair cuts15

Αυτό είναι ένα από τα πιο κομψά χτενίσματα κομμένα φτερά σε ολόκληρη τη λίστα. Παρατηρήστε ότι η γυναίκα έχει επισημάνει τα μαλλιά και το φτερό που κόβεται στα ίσια και μεταξένια μαλλιά της φαίνεται υπέροχη. Επίσης, έχει μαλλιά μεσαίου μήκους και πλήρες κτύπημα που πέφτει στο μέτωπό της. Αν θέλετε, πηγαίνετε για μερικές ήπιες αποχρώσεις του χρώματος των μαλλιών που θα πάνε καλύτερα με την επιδερμίδα σας. Αυτό προσθέτει την υπόλοιπη γοητεία.

Δείτε περισσότερα: Shaggy Hairstyles για τις γυναίκες

16. Πυκνό στυλ φτερού:

φτερωτό hair cuts16

Αυτή είναι μια ακόμη ιδέα για τα κορίτσια, ειδικά που αγαπούν να το κρατήσουν πιο τακτοποιημένο και επίσης έχουν πολύ πυκνά μαλλιά. Όπως μπορείτε να βρείτε με σαφήνεια στην εικόνα ότι το κορίτσι έχει πολύ παχιά μαλλιά και η έκδοση του απλού μεσαίου χωρισμένου φτερωτού στυλ ταιριάζει πολύ.

17. Side Haircut Hairstyles:

φτερωτό hair cuts17

Αυτό είναι επίσης ένα ημι-pixie στυλ και μια έκδοση του πολύ μοντέρνου haircutyle για γυναίκες. Εδώ, το πλευρικό τμήμα αφήνεται λίγο μέχρι το τέλος του πηγουνιού και η άλλη πλευρά είναι ολόκληρη κομμένη σαν ένα κομψό καρφί. Η πλευρά αριστερά έχει μια φτερωτή φινέτσα και επίσης κάποια ένδειξη.

18. Κοπή μαλλιών Pixie και Feather:

φτερωτό hair cuts18

Αυτό είναι το τέλειο ψιλοκομμένο κομμάτι σε συνδυασμό με το σούπερ φτερωτό στυλ. Σε αυτό, η κυρία έχει τελειώσει πλήρως τα μαλλιά σε ένα γλυκό ύφος pixie αλλά έχουν βγει από το κορίτσι έκδοση κορίτσι της και έτσι έδωσαν το hairstyle φτερό πυροβολήθηκε εδώ και φαίνεται πολύ καλή! Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και μοντέρνα χτενίσματα κομμένα φτερά για τις γυναίκες.

19. Ρώσικα κομμάτια τρίχας στα μαλλιά της Ρωσσικής κούκλας:

φτερό cut hairstyles

Αυτή είναι μια καταπληκτική ιδέα για το hairstyle φτερό στο οποίο το πολύ όμορφο κορίτσι έχει πολύ σγουρά και permed μαλλιά. Τα χαμηλότερα τμήματα των μαλλιών είναι σε φτερωτή έκδοση και αυτό κάνει όλο το πράγμα να φανεί ακόμα πιο όμορφο. Αυτό είναι ένα ασφαλές στυλ και μπορείτε να το προσαρμόσετε οποιαδήποτε στιγμή. Ώρα να καυχήσετε τα σγουρά μαλλιά σας!

20. Layered Feather Αποκοπή μαλλιών:

φτερωτό hair cuts20

Σε αυτό, θα δείτε ότι το όμορφο ξανθό κορίτσι έχει κόψει τα μαλλιά της σε μακριές στρώσεις και αυτό φαίνεται πολύ απλό. Η προστιθέμενη ομορφιά προέρχεται από τα φτερωτά άκρα που χέρι χαλαρά στις πλευρές του ώμου. Αυτή είναι μια καλή επιλογή για άτομα με ίσια μαλλιά και μοιάζει πολύ καλά επίσης!

Πώς να κάνετε Cut Feather Hair?

Η περικοπή μαλλιών φτερών μπορεί να πάρει χρόνο και χρειάζεται πολλή υπομονή. Η τέχνη του να πάρει τα δικαιώματα έγκειται στην προσοχή που δίνετε σε ολόκληρη τη διαδικασία καθώς η ανύψωση και κοπή χρειάζονται επιπλέον εγρήγορση. Πρακτική τους αρκετές φορές πριν αρχίσετε πραγματικά. Το κάναμε αυτό απλούστερο με τη μορφή μιας σειράς βημάτων που μπορείτε να ακολουθήσετε. Ρίξε μια ματιά.

  • Πλύνε τα μαλλιά σου. Αυτό είναι το πρώτο βήμα. Το πλύσιμο συμβάλλει στην αύξηση της έντασης των μαλλιών και θα διευκολύνει τη διάσπαση.
  • Τώρα, ενώ τα μαλλιά είναι υγρά, χωρίστε τα μαλλιά σας στη μέση. Ξεχωρίστε τα κτυπήματα σας στη μέση και τα βάλτε στα πλάγια.
  • Πάρτε κομμάτια μαλλιών από το ίδιο μήκος σε κάθε πλευρά του κεφαλιού σας και τα φέρετε σε ένα κεντρικό σημείο στο κεφάλι. Βεβαιωθείτε ότι αυτά τα τμήματα έχουν ακόμη και μήκος σε σύγκριση. Εάν δεν είναι ομοιόμορφα, πιθανότατα σημαίνει ότι η τομή σας είναι ανομοιογενής.
  • Στο τελευταίο βήμα, αν τα μαλλιά χρειάζονται επιπλέον υφή μετά την περικοπή. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε την τεχνική κοπής σημείων για να φέρετε τα άκρα των μαλλιών. Αυτό θα δώσει μια μαλακότερη εμφάνιση.
  • Ψεκάστε μερικούς όγκους για να προσθέσετε λίγο πυκνό στα μαλλιά σας. Αν σας αρέσει, πηγαίνετε για ένα μους.
  • Η προσθήκη κάποιων αποχρώσεων στα άκρα των μαλλιών σας θα το κάνει πιο ελκυστικό και θα ενισχύσει την περικοπή αυτή καθαυτή.

Η περικοπή μαλλιών φτερού έχει παραμείνει στη μόδα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι άνθρωποι με μακριά μαλλιά επιλέγουν αυτή την περικοπή, καθώς τα επίπεδα πραγματικά επισημαίνονται. Μια αλογοουρά σε τρίχες κομμένα από φτερά είναι ένα άλλο ιδανικό χτένισμα που μπορείτε να δοκιμάσετε, αν δεν θέλετε πάντα να καυχήσετε τα μαλλιά σας. Θερμαινόμενο χτύπημα στεγνώσει τα μαλλιά σας πριν βγείτε έξω σε ένα πάρτι. Αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος για να καμαρώνετε τα στρώματα σας.

Leave A Comment

+ 52 = 59