20 μοναδικά γαλλικά ονόματα μωρών με σημασίες που δεν υπάρχουν στα αγγλικά

Από τη γη της σαμπάνιας, της σαμπάνιας, του ρομαντισμού και της τέχνης, τη Γαλλία, σας φέρνουμε τα 20 πιο παραδοσιακά γαλλικά ονόματα μωρών. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και δείτε ποια είναι η φαντασία σας.

γαλλική γλώσσα Baby Names

Δημοφιλή ονόματα γαλλικών μωρών για κορίτσια και αγόρια:

Εδώ είναι ο κατάλογος των 20 πιο δημοφιλών γαλλικών ονομάτων μωρών και οι έννοιές τους ως εξής.

1. Manon:

Επί του παρόντος, που οδηγεί ψηλά στην κορυφή ενός κύματος, αυτό το όνομα είναι κορυφαίο της λίστας στη Γαλλία. Ένα ψευδώνυμο για τη Madeline, έχει τώρα τη δική της ταυτότητα. Στα γαλλικά σημαίνει πικρή αλλά στην Ουαλία, είναι το επιθυμητό παιδί. Ένα μωρό με αυτό το όνομα θα ήταν μια ευλογία και ίσως αρκετά έντονη.

2. Celeste:

Το όνομα φέρνει εικόνες αγγέλων, καθαρότητας και ουράνιων όντων. Ο Celeste σημαίνει ουράνιος στα Λατινικά. Με όμορφα αρμονικά χρώματα, κάθε κοριτσάκι που δίνει αυτό το όνομα θα είναι ένας λαμπερός, τέλειος άγγελος που στέλνεται από τον ουρανό.

3. Amelie:

Η γαλλική παραλλαγή της Emily και της Amelia, αυτό είναι ένα όμορφο όνομα για τη γυναίκα. Η Amelie κέρδισε φήμη μετά την ταινία με το ίδιο όνομα. Δηλαδή εργατικό, εργατικό και εξομολογούμενο, μπορούμε να υποθέσουμε ότι αυτό το κοριτσάκι θα μεγαλώσει για να είναι φιλόδοξο και αφοσιωμένο.

4. Camille:

Ένα πολύ θηλυκό, απαλό όνομα, ωστόσο οι Γάλλοι το χρησιμοποιούν ως όνομα unisex. Ο Camille σημαίνει τελετουργικός υπάλληλος ή υπάλληλος του ναού, από αυτό μπορούμε να εξαγάγουμε ότι το κοριτσάκι θα ήταν ευγενικό και γενναιόδωρο, βάζοντας την καρδιά και την ψυχή της σε ό, τι κάνει με την ακεραιότητα.

5. Fleur:

Ένα πανέμορφο όνομα για ένα αξιολάτρευτο κοριτσάκι. Το Fleur σημαίνει λουλούδι στα γαλλικά και τα λουλούδια φωτίζονται, φέρνοντας την ευτυχία. Ονομάστε το μικρό σας μπουμπούκι Fleur και είναι βέβαιο ότι θα ανθίσει σε μια ακτινοβόλο γυναίκα με μια πολύχρωμη προσωπικότητα, που απλώνει χαρά και γέλιο παντού.

6. Adele:

Μεγαλώνοντας τη δημοτικότητα χάρη στους ατημένους τόνους της τραγουδίστριας Adele, αυτό το όνομα είναι ευγενική και καλό χιούμορ. Φανταστείτε ότι η Adele σας έχει μια απαλή φύση με μια χαλαρή στάση και την βλέπει να ανθίσει σε μια εκλεπτυσμένη νεαρή κοπέλα με χάρη και πνεύμα.

7. Chloe:

Ενώ στην πραγματικότητα είναι ελληνικής καταγωγής, η Chloe έχει υιοθετηθεί από τους Γάλλους και είναι δημοφιλής σε όλο τον κόσμο. Η έννοια της μικρής, πράσινης βλαστής, ενός μωρού που ονομάζεται Chloe μπορεί να είναι για να είναι νεανική και ξέγνοιαστη ή για την αρχή μιας νέας ζωής που φέρνει ελπίδα και χαρά.

8. Aveline:

Ένα μακρύ ξεχασμένο μεσαιωνικό όνομα, η Aveline ξεχειλίζει τώρα από τα αράχνες αράχνης και εισέρχεται στο προσκήνιο. Με ποικίλες έννοιες, το ένα είναι το φουντούκι και ένα άλλο μικρό πουλί, η δύναμη που επιθυμείτε, το μωρό θα είναι μοναδικό και δυνατό, αλλά και γλυκό και μελωδικό.

9. Λουίζ:

Αρχικά Γαλλικά, η Louise έχει συνενώσεις με τα βασιλικά και το βασίλειο. Τα ονόματα των πριγκίπισσες και των παλατιών, η Λουίζ είναι δημοφιλής στον δυτικό κόσμο. Το ίδιο το όνομα σημαίνει διάσημος πολεμιστής. Παρόλο που ο Joan of Arc δημιουργεί το μυαλό, μια ρεαλιστική εικόνα θα είναι ένα κορίτσι με δύναμη χαρακτήρα που θα έχει αποφασιστικότητα και θάρρος

10. Esme:

Η Esme κέρδισε ξαφνικά δημοτικότητα μετά την τριλογία του Twilight. Ωστόσο, στην παλιά γαλλική γλώσσα, το όνομα σημαίνει αγαπημένο. Ένα γοητευτικό όνομα που υποδηλώνει ότι το μωρό Esme θα αγαπούσε για πάντα. Ένα αγαπημένο παιδί των γονέων.

11. Lilou:

Στην Προβηγκία, θα βρείτε τη γλώσσα της αγάπης, το Occitan και από αυτό προκύπτει το όμορφο όνομα Lilou. Σπάνια ακούγεται, το όνομα που σημαίνει Lily, έχει γίνει πολύ δημοφιλές στη Γαλλία. Δώστε στο μωρό σας αυτό το φρέσκο, μοναδικό όνομα και αφήστε το να ανθίσει όπως το εξωτικό λουλούδι που γεννήθηκε για να είναι.

Δείτε περισσότερα: Αγγλικά ονόματα μωρών αγοριών

12. Louis / Louie:

Η πρώτη είναι η συνηθέστερη ορθογραφία του Louis. Αν και προέρχεται από την Αγγλία, συνδέεται στενότερα με τη Γαλλία. Το όνομα σημαίνει διάσημος πολεμιστής και θυμίζει εικόνες δικαιωμάτων. Καλέστε τον μικρό σας πρίγκιπα Λουίς και τον παρακολουθήστε να μεγαλώσει σε έναν ευγενή νεαρό άνδρα που κερδίζει όλες τις μάχες ζωής που τον ρίχνουν.

13. Thierry:

Γαλλικής προελεύσεως, το όνομα αυτό έχει διανύσει τα διαγράμματα λόγω του ποδοσφαιριστή και του σχεδιαστή με το ίδιο όνομα. Ένα μοντέρνο όνομα, που σημαίνει κυβερνήτης του λαού, κάθε νεαρό αγόρι θα είναι έτοιμο για σπουδαία πράγματα, φήμη με τη μορφή πρωθυπουργού ή παρόμοιου.

14. Beau:

Στα γαλλικά, το beau, ένα αρκετά δημοφιλές αρσενικό όνομα, σημαίνει όμορφος. Χρησιμοποιείται επίσης για να περιγράψει ένα αρσενικό, ρομαντικό σύντροφο. Ονομάστε τον μπλε (ή καφέ) αγόρι Beau και κοιτάξτε τον να είναι ο θαυμασμός όλων όσοι τον έβαλαν τα μάτια. Θα μπορούσε να υπάρξει μια σταδιακή καριέρα ως πρότυπο ή ηθοποιός μπροστά.

15. Jacques:

Ένα υπέροχο όνομα για ένα λατρευτό ανατριχιαστικό αγόρι μωρών και ένα που κερδίζει αυτή τη στιγμή βραβείο. Ο Ζακ υποδηλώνει τον ύποπτο, πιάζει τη φτέρνα. Ενώ δεν πρέπει να πάρουμε την έννοια κυριολεκτικά, μπορούμε να εξαγάγουμε ότι το αγόρι μπορεί να μεγαλώσει για να έχει μεγάλη επιρροή και να έχει ηγετικές ιδιότητες.

Δείτε περισσότερα: Όμορφα ονόματα κοριτσιών της Αφρικής

16. Mathis:

Ο Mathis βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των ονομάτων των αγαπημένων αγοριών στη Γαλλία, πιθανώς λόγω της ομορφιάς του δώρου από το Θεό. Εκφωνημένος όπως ο ζωγράφος Matisse, ένα αγόρι με αυτό το όνομα θα είναι πολύ ιδιαίτερο, ντυμένο με αγάπη και πολύτιμο πέρα ​​από το μέτρο.

17. Armand:

Αυτό το όνομα έχει μια συγκεκριμένη γοητεία και όταν προφέρεται με τη γαλλική προφορά έχει μια πολύ ρομαντική ποιότητα σε αυτό. Το όνομα σημαίνει στρατιωτικός. Ονομάστε το μικρό σας στρατιώτη Armand και θα κατέχει τη δικαιοσύνη, τη συμπόνια και τις ιδιότητες για να υπερασπιστεί το σωστό.

18. Henri:

Ένα άλλο δημοφιλές όνομα στη Γαλλία, ο Henri σημαίνει κυβερνήτης του νοικοκυριού. Καλέστε τον Henri και αφήστε το μικρό αγόρι σας να τρέξει γύρω από το να είναι βασιλιάς του κάστρου του, διεκδικώντας το δικαίωμά του σε όλα όσα είναι του. Αυτός ο μικρός άνθρωπος θα έχει πιθανώς μεγάλες ηγετικές ικανότητες και θα είναι πολύ πιστός.

19. Jules:

Ο Jules έχει ένα πολύ μοντέρνο και μοντέρνο δαχτυλίδι σε αυτό. Η γαλλική παραλλαγή για τον Julius, είναι αρκετά κοινό όνομα. Ο Jules σημαίνει νεανικός. Μπορείτε να φανταστείτε το ανατριχιαστικό αγόρι σας πάντα γεμάτο από άφθονη ενέργεια και ακόμα και όταν μεγαλώνει σε έναν άνθρωπο, έχοντας φρέσκες και νέες ιδέες και είναι πάντα νεαρά στην καρδιά.

Δείτε περισσότερα: Ασιατικά ονόματα αγοριών παιδιών

20. Sacha:

Ελληνική προέλευση, αλλά σήμερα εξελίσσεται στη δημοτικότητα στη Γαλλία. Αυτό το υπέροχο όνομα για ένα αγόρι μωρών σημαίνει προστάτης του ανθρώπου. Έχουμε αυτήν την πεποίθηση ότι οι γιοι μας θα γίνουν ισχυροί, θα υποστηρίξουν το τι είναι δίκαιο και θα προστατεύσουν τους αγαπημένους του και αυτές θα είναι οι ιδιότητες που θα είχε ο Sacha.

Η τάξη και η πολυπλοκότητα είναι συνώνυμα των Γάλλων. Η τάση τους για ομορφιά, ρομαντισμό και στυλ αντανακλάται στην επιλογή των μωρών τους και αυτά τα ονόματα μοιάζουν με τη μουσική στα αυτιά, ειδικά όταν μιλάνε στη γλώσσα της αγάπης.

Εικόνες Πηγή: Κλείστρο αποθέματος

Leave A Comment

5 + 2 =