20 Μοναδικά Ασιατικά Μωρά Ονόματα με Σημαίες Στυλ στη ζωή

Τα ασιατικά ονόματα είναι αρκετά χαριτωμένα και τα μωρά που ονομάζονται από αυτό το όνομα είναι εξίσου αξιολάτρευτα επίσης. Εάν είστε ασιατικής προέλευσης, τότε αυτό το άρθρο μπορεί να σας βοηθήσει να ονομάσετε το παιδί σας. Προφανώς, ψάχνετε για κάποια ασιατικά ονόματα, οπότε γιατί να μην πάρετε την βοήθεια των ειδικών?

ασιάτης Baby Names

20 μοναδικά ονόματα μωρών της Ασίας μαζί με τις σημασίες:

Εδώ είναι μια λίστα με μερικά από τα καλύτερα ασιατικά ονόματα μωρών τόσο για τα αγόρια όσο και για τα κορίτσια.

1. Aiguo:

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ασιατικά ονόματα αγόρι που θα βρείτε ποτέ. Αυτό το όνομα είναι κινεζικής καταγωγής και έχει επίσης μεγάλη σημασία. Σύμφωνα με την κινεζική λογοτεχνία, το Aiguo σημαίνει "πατριωτικό".

2. Cho:

Το Cho είναι ένα όνομα κορεατικής προέλευσης και είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιούμενα ονόματα στις ασιατικές χώρες. Συχνά, οι Κινέζοι ονομάζουν τα μωρά τους με αυτό το όνομα. Η έννοια της λέξης Cho είναι "όμορφη" και για ένα δευτερόλεπτο, είναι απολύτως κατάλληλο.

3. Chenglei:

Αυτό είναι ένα ακόμη φοβερό ασιατικό όνομα. Έχει κινεζική προέλευση, όπως και πριν από την προηγούμενη. Το Chenglei στην Κίνα σημαίνει "γίνε μεγάλος". Είναι μάλλον ένα εμπνευσμένο όνομα και είναι ο κατάλογος των κορυφαίων 5 ονομάτων στην κινεζική κουλτούρα.

4. Dewei:

Αυτό είναι ένα άλλο καλό όνομα κινεζικής προέλευσης που ακούγεται καλό και έχει και καλή νόημα. Ο Dewei σημαίνει εξαιρετικά ενάρετος. Θεωρείται ότι είναι ένα από τα ωραιότερα ονόματα για κάθε ασιατικό παιδί εκεί έξω που είναι αγόρι. Το όνομα χρησιμοποιείται ιδιαίτερα και αντί να είναι παλιό, εξακολουθεί να χρησιμοποιείται μαζικά.

5. Dingbang:

Η έννοια του ονόματος Dingbang είναι "να προστατεύσει τη χώρα". Το όνομα είναι κάτι που όλοι προτιμούν να έχουν. Η έννοια είναι εξίσου όμορφη σε σύγκριση με την προφορά και είναι ένα από τα ωραιότερα ονόματα αγόρι που προέρχονται από την Κίνα.

6. Goo:

Η έννοια της λέξης Goo είναι πλήρης. Θεωρείται ότι είναι ένα μεγάλο όνομα για τα ασιατικά αγόρια. Το πραγματικό νόημα αυτού του ονόματος είναι τόσο εντυπωσιακό ώστε οι περισσότεροι άνθρωποι αποφασίζουν να ονομάζουν τα παιδιά τους με αυτό το όνομα, ακόμα κι αν το κάνουν να το κάνουν μόλις μία φορά.

7. Zhu:

Το Zhu είναι ένα όνομα κινεζικής προέλευσης και σημαίνει "μπαμπού". Είναι σαφώς ένα από τα καλύτερα ασιατικά ονόματα που μπορεί να ονομαστεί ένα κοριτσάκι.

8. Hee:

Hee είναι ένα όνομα της Κορέας προέλευσης και είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα ονόματα για τα Ασιατικά μωρά αγόρια. Η σημασία του ονόματος είναι αρκετά καλή. Hee σημαίνει "ευτυχία".

Δείτε περισσότερα: Παιδικά ονόματα κορίτσι Αγγλικά

9. Huan:

Το όνομα αυτό έχει την ίδια έννοια με την προηγούμενη (ευτυχία) αλλά έχει διαφορετική προέλευση. Σε αντίθεση με την προηγούμενη, το όνομα αυτό είναι κινεζικής καταγωγής και ισχυρίζεται ότι είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα ονόματα από τους Ασιάτες.

10. Ismau:

Ο Ismau σημαίνει έναν θαρραλέο πολεμιστή και γι 'αυτό το όνομα της Ιαπωνίας είναι κάτι που κάθε αγόρι θα αγαπήσει, όταν μεγαλώσει.

11. Sakae:

Αυτό είναι ένα μεγάλο όνομα για τα κορίτσια της Ασίας. Ο Sakae σημαίνει "ευημερία". Το όνομα είναι κάτι που όλοι εκεί έξω θα αγαπήσουν και θα είναι περισσότερο από πρόθυμοι να το αποκαλούν, απλά επειδή ακούγεται τόσο καλός.

12. Seiko:

Αυτό είναι ένα όνομα ιαπωνικής προέλευσης και για όλα τα καλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτού του ονόματος, θεωρείται ότι είναι τα καλύτερα για τα ασιατικά κορίτσια μωρών. Η έννοια του Seiko είναι "αλήθεια" ή "δύναμη". Όταν προσφέρετε στο παιδί σας αυτό το όνομα, του παρέχετε τη δύναμη της αλήθειας.

Δείτε περισσότερα: Δημοφιλή γαλλικά ονόματα μωρών

13. Shigeko:

Αυτό είναι ένα αρκετά διάσημο όνομα για να παρέχει ένα παιδί με. Η έννοια αυτού του ονόματος είναι ένα "πλούσιο παιδί". Ένα κοριτσάκι που γεννιέται με όλα τα καλά πράγματα γύρω της είναι συχνά εφοδιασμένο με ένα τόσο όμορφο όνομα.

14. Shima:

Εδώ είναι ένα άλλο καλό ασιατικό όνομα, το οποίο έρχεται με μεγάλο νόημα. Η έννοια αυτού του ονόματος είναι "όριο". Το νόημα ουσιαστικά δεν έχει καμία σχέση με τη γοητεία του ονόματος. Ένα πράγμα μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα ότι αυτό το όνομα είναι κάτι που θα είναι απόλυτα κατάλληλο για όλα τα ασιατικά κορίτσια μωρών εκεί έξω.

15. Tam:

Η σημασία του ονόματος Tam είναι "καρδιά" και είναι ένα όνομα του Βιετ. Το καλύτερο πράγμα για αυτό το όνομα είναι η προφορά και με κάθε τρόπο αυτό το όνομα μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ένα από τα καλύτερα ονόματα για σχεδόν οποιαδήποτε ασιατική κορίτσι εκεί έξω.

16. Tenshi:

Το Tenshi είναι ένα όνομα ιαπωνικής καταγωγής και σημαίνει "γωνία" ή "παιδί του ουρανού". Σχεδόν κάθε γονέας θεωρεί το παιδί του έτσι και γι 'αυτό οι λόγοι γι' αυτό το όνομα θα είναι απολύτως κατάλληλο για αυτούς.

Δείτε περισσότερα: Αφρικανικά ονόματα κοριτσιών και σημασίες

17. Washi:

Αυτό είναι ένα ακόμα σπουδαίο όνομα ιαπωνικής καταγωγής. Η σημασία του ονόματος είναι "αετός" και είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα ονόματα για όλα τα κορίτσια εκεί έξω. Αν ψάχνετε για ένα καλό όνομα που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας, τότε αυτό μπορεί να είναι το σωστό για εσάς.

18. Yachi:

Αυτό είναι και πάλι ένα από τα ωραιότερα ονόματα για όλα τα ασιατικά κορίτσια εκεί έξω. Σημαίνει "οκτώ χιλιάδες" και για αυτό το λόγο αυτό το όνομα είναι κάτι που κάθε γυναίκα θα θέλει να έχει. Οι γυναίκες που ονομάζονται με αυτό το όνομα θα είναι απολύτως υπερήφανοι για τους γονείς τους.

19. Yumiko:

Η λέξη Yumiko σημαίνει ένα παιδί που είναι χρήσιμο και όμορφο ταυτόχρονα. Το όνομα είναι επίσης ο συνδυασμός δύο από τα καλύτερα πράγματα που έχει σημασία παράλληλα με την προφορά. Αν ψάχνετε για ένα καλό όνομα, τότε αυτό μπορεί να ειπωθεί ότι είναι το σωστό για εσάς.

20. Guangli:

Το όνομα της κινεζικής καταγωγής είναι αρκετά δημοφιλές σε όλη την Ασία και είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα ονόματα που έρχονται με όμορφες έννοιες. Το νόημα του Γκάνγκλι είναι ότι "κάνει φωτεινό" και για όλα τα υπέροχα χαρακτηριστικά προφοράς αυτού του ονόματος, είναι κάτι που όλοι θα ήθελαν.

Leave A Comment

12 − = 2