20 μοναδικά ιταλικά ονόματα μωρών και σημασίες

Η γλώσσα της αγάπης και του ρομαντισμού είναι τα ιταλικά, ιταλικά ονόματα αγοριών έχουν υπνωτική ποιότητα σε αυτά και έχουν και λατινικές ρίζες.

ιταλικός Baby Boy Names

Όμορφα ιταλικά ονόματα για αγόρια:

Εδώ είναι μια επιλογή από τα κορυφαία 20 τελευταία και σύγχρονα ιταλικά ονόματα αγόρι ιταλικά:

1. Leonardo:

Ένα όνομα που αντηχεί μέσα από τον κόσμο της τέχνης και της ψυχαγωγίας. Ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι έδωσε το όνομα βάθος και χαρακτήρα. Το όνομα βρήκε επιπλέον φήμη με τον ηθοποιό και την καρδιά, Leonardo DiCaprio. Συντομευμένο στον Λέοντα, σημαίνει λιοντάρι. Αφήστε το μωρό σας να είναι δυνατός και μάστερ των τεχνών, δίνοντάς του αυτό το κλασικό, ιταλικό όνομα.

2. Luca:

Ένα τέτοιο χαριτωμένο ηχητικό όνομα. Ιδανικό για μια αναπήδηση, αγόρι. Ο Luca είναι μια άλλη μορφή του ονόματος Lucas. Ο Λούκα σημαίνει ότι αυτός που φέρνει το φως. Ένα παιδί με αυτό το όνομα ακτινοβολεί και φέρνει φως στη ζωή εκείνων που τον αγαπούν.

3. Dante:

Ένα ισχυρό ήχο, αρσενικό όνομα. Το όνομα είναι περίφημο λόγω του Dante Alighier, του Μεσαιωνικού ιταλικού ποιητή και της Θείας Κωμωδίας του. Το όνομα σημαίνει πραγματικά Enduring. Ένα σταθερό όνομα που μπορεί να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός ισχυρού μυαλού και χαρακτήρα, ένα αποφασιστικό παιδί απίθανο να εγκαταλείψει εύκολα.

4. Enzo:

Μια σύντομη έκδοση του Vincenzo ή του Lorenzo, το όνομα έχει το ιστορικό της στην Ιταλία και την Ισπανία. Και στις δύο καλλιέργειες σημαίνει κυρίαρχος του νοικοκυριού. Νικητής ή κατακτητής. Παραδοσιακά, ένα όνομα τοποθέτησης για έναν άνθρωπο του σπιτιού. Τώρα το όνομα για ένα αγόρι που θα είναι μια μεγάλη επιρροή κερδίζοντας καρδιές και έναν επιτυχημένο επιτυχημένο.

5. Antonio:

Οι λατινικές ρίζες, η ισπανική και η ιταλική έννοια του Αντόνιο είναι ανεκτίμητη και ανεκτίμητη. Περιττό να πούμε ότι κάθε μωρό είναι ανεκτίμητο για κάθε γονέα. Ένα αγόρι με αυτό το όνομα θα μεγαλώσει ασφαλές, γνωρίζοντας ότι είναι ανεκτίμητος στους γονείς του και ότι θα αγαπήσει και θα φροντίσει περισσότερο από οποιοδήποτε πολύτιμο κόσμημα.

6. Giovanni:

Ένα κλασικό και παραδοσιακό ιταλικό όνομα, ο Τζιοβάνι σημαίνει ότι ο Θεός είναι ευσεβής ή ευσεβής εύνοια από τον Θεό. Με τους Ιταλούς να είναι βαθιά θρησκευόμενοι, μπορούμε να καταλάβουμε ότι ένα όνομα όπως αυτό θα κρατούσε μεγάλη ευλάβεια και ένα παιδί με αυτό το όνομα θα θεωρείται μια τεράστια ευλογία από τον Θεό.

7. Marco:

Ένα δημοφιλές ιταλικό όνομα, ο Marco συνδέεται συχνά με τον διάσημο Ιταλό ταξιδιώτη Marco Polo. Το όνομα σημαίνει Warring ή ο Θεός του Άρη. Ονομάζοντας το μικρό χερούλι που θέλει ο Μάρκο για έναν ισχυρό και γελοίο νεαρό που θα υπερασπιστεί τα δικαιώματά του και θα αγωνιστεί για τον λαό του.

8. Alessandro:

Αυτό το όνομα είναι μια παραλλαγή για την Αλεξάνδρα και μπορεί να εντοπιστεί πίσω από την ιστορία στην Μεγάλη Αλεξάνδρα. Και οι δύο έννοιες στην ελληνική και την ιταλική υποδηλώνουν τον υπερασπιστή / βοηθό της ανθρωπότητας. Το όνομα διαφάνειες της γλώσσας μουσικά και προτείνει ένα αγόρι που ονομάζεται Alessandro θα ήταν ευγενικοί και με κλίση στη φύση και βοηθώντας τους ανθρώπους.

9. Adriano:

Η έννοια αυτού του ονόματος συνδέεται με την Αδριατική θάλασσα. Η δέσμη χαράς σας μπορεί να είναι ένα μωρό νερό και να πάρετε στην πισίνα αμέσως. Ορισμένα παιδιά έχουν τόσο μεγάλη χαρά που εκτοξεύονται στο νερό και μπορεί να έχει μια ήρεμη και αρμονική διάθεση όπως και η θάλασσα.

10. Nicolo:

Συχνά συντομευμένη στο Nico, το όνομα αυτό είναι λατρευτό και ιδανικό για ένα μικρό μωρό. Ακόμη και αν το παιδί σας κακομεταχειρίζεται, θα ήταν δύσκολο να του επιπλήξετε με ένα τέτοιο όνομα. Ο Nicolo σημαίνει Νίκη ή κατακτητής του λαού. Με ένα όνομα όπως αυτό, είναι βέβαιο ότι θα κατακτήσει πολλές καρδιές και θα νικήσει στις προσπάθειές του.

11. Riccardo:

Ιταλική προέλευση, ο Riccardo είναι ένα κλασικό όνομα που σημαίνει ισχυρό και ισχυρό χάρακα. Ένα μικρό αγόρι που έδωσε αυτό το όνομα θα μπορούσε να μεγαλώσει για να έχει ισχυρό μυαλό και διάνοια και να τρέξει τη δική του εταιρεία, αν όχι ψηλότερα.

12. Matteo:

Ένα πολύ δημοφιλές όνομα στην Ιταλία, Matteo σημαίνει δώρο του Θεού και αυτό μπορεί να εξηγήσει τη δημοτικότητά του. Ένα αξιολάτρευτο χερούβ με αυτό το όνομα θα ήταν σίγουρα ένα πολύτιμο δώρο και ίσως ένα ήρεμο και λογικό παιδί.

Δείτε περισσότερα: Ιταλικά ονόματα μωρών και σημασίες

13. Carlo:

Αυτό το όνομα προέρχεται από την Ιταλία και σημαίνει άνδρας. Το όνομα είναι ιδανικό για ένα μικρό αγόρι να μεγαλώσει σε ένα ισχυρό μυαλό και φυσικά κατάλληλο και ισχυρό άνθρωπο, ο οποίος αναλαμβάνει την ευθύνη και είναι υπεύθυνος λήψης αποφάσεων.

14. Γιάννη:

Ένα δημοφιλές ιταλικό όνομα. Ο Γιάννη σημαίνει ότι ο Θεός είναι ευγενικός. Ένα αγόρι με αυτό το όνομα θα ήταν φυσικά ένα γενναιόδωρο δώρο και ελπίζουμε ότι θα ήταν πάντα μια καλοσύνη ψυχή που βοηθά τους ανθρώπους

15. Angelo:

Αυτό μπορεί να είναι ένα ιταλικό όνομα ή επώνυμο. Σημασία άγγελος ή αγγελιοφόρος του Θεού, ένα μικρό αγόρι με το όνομα Angelo θα ήταν ένα τέλειο μικρό cheeky χερουβίδι και ίσως από ένα είδος και εξυπηρετικό χαρακτήρα.

16. Rocco:

Το Rocco είναι ένα ισχυρό ηχητικό όνομα, ιδανικό για ένα αυξανόμενο μικρό αγόρι. Όχι τόσο συνηθισμένο όσο ήταν κάποτε, το νόημα από την ιταλική προέλευση στην πραγματικότητα σημαίνει ξεκούραση. Έτσι, με κάποια τύχη, ονομάστε το παιδί σας Rocco και ελπίζω ότι θα είναι ένα ήρεμο παιδί και θα κοιμηθεί μέσα στη νύχτα.

Δείτε περισσότερα: Ιταλικά ονόματα κοριτσιών μωρών

17. Santino:

Ένα ιταλικό όνομα που σημαίνει μικρό άγιο. Ένα τέλειο όνομα για ένα αξιολάτρευτο μωρό. Ο Σαντίνο θα ήταν ένα ιδανικό όνομα για ένα μικρό πρόσωπο με ένα χερουβικό χαρακτηριστικό και μια υπάκουη προσωπικότητα με ίσως μια λάμψη της κακομεταχείρισης στα μάτια του.

18. Luciano:

Αυτό το όνομα προέρχεται από τα πορτογαλικά, τα ισπανικά και τα ιταλικά, αν και πιο κοινά στην Ιταλία. Ο πιο φημισμένος Λουτσιάνο των τελευταίων χρόνων είναι ο τενόρος της όπερας Λουτσιάνο Παβαρότι. Το όνομα σημαίνει φως. Καλέστε τον αγόρι του μωρού Luciano και τον προσέξτε να λάμψει και να ανάψει το δωμάτιο καθώς μπαίνει.

19. Salvatore:

Είναι το όνομα του διάσημου σουρεαλιστή καλλιτέχνη Σαλβαδόρ Νταλί, αν και λίγο διαφορετικό. Τα ονόματα είναι παράγωγα ιταλικά και ισπανικά. Σημαίνει σωτήρα. Το μικρό αγόρι σας που ονομάζεται Salvatore μπορεί να έχει μεγάλο ταλέντο στον καλλιτεχνικό τομέα και μπορεί να είναι διατεθειμένο να βοηθήσει άλλους σε δύσκολες καταστάσεις.

Δείτε περισσότερα: Sikh Baby Boy Ονόματα

20. Gino:

Ενώ ο Gino είναι ιταλικής προέλευσης, έχει και αρχαίες ελληνικές ρίζες. Χρησιμοποιείται επίσης ως σύντομη μορφή Luigino ή Eugino. Το όνομα σημαίνει γενναιόδωρη ή ζωντανή. Ο Gino ακούγεται κλασικά ιταλικά και με αυτό το όνομα η αναπηδή σας δέσμη θα ελπίζει ότι θα έχει μια μακρά και ευημερούσα ζωή.

Πολλά ιταλικά ονόματα αγόρι μωρών επιλέγονται με τους Αγίους προστάτες, ίσως επειδή θέλουν το παιδί ευλογημένο. Οι παραδοσιακές οικογενειακές αξίες είναι σημαντικές για τους Ιταλούς, ώστε τα ονόματα των παππούδων και των γονιών μεταφέρονται στην επόμενη γενιά.

Leave A Comment

+ 81 = 91