20 Μοναδικά Βραζιλίας Μωρό Ονόματα και Σημαίες

Τα ονόματα της Βραζιλίας είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά που έχετε ακούσει μέχρι τώρα. Το όνομα είναι αρκετά ενδιαφέρον και όλα αυτά ακούγονται αρκετά καλά. Σε αυτό το άρθρο, θα έχουμε μερικά από τα καλύτερα βραζιλιάνικα ονόματα όλων των εποχών που έρχονται με εντυπωσιακές έννοιες επίσης.

βραζιλιανός baby names

Όμορφα Βραζιλιάνικα ονόματα για κορίτσια και αγόρια:

Τα κορυφαία 20 βραζιλιάνικα ονόματα μωρών που αναφέρονται παρακάτω και παρέχουν μερικές από τις πιο σχετικές πληροφορίες όλων των εποχών μαζί με τις τρομερές έννοιες και την προέλευση τους κάνουν τόσο καλά.

Βραζιλίας Κορίτσια Ονόματα:

Ακολουθεί μια λίστα με τα καλύτερα βραζιλιάνικα ονόματα κοριτσιών ως εξής.

1. Abai:

Ας ξεκινήσουμε τη λίστα με ένα όμορφο όνομα για τα βραζιλιάνα κορίτσια εκεί έξω. Αυτό είναι σαφώς ένα από τα ωραιότερα ονόματα για όλα τα κορίτσια εκεί έξω που γεννιούνται σε οικογένειες της Βραζιλίας. Abai σημαίνει "ο ποταμός Νείλος".

2. Andresa:

Αυτό είναι ένα καλό όνομα για το βραζιλιάνικο κοριτσάκι. Το όνομα είναι αρκετά ισχυρό όπως το ίδιο το νόημα. Το όνομα Andresa σημαίνει "ισχυρή" ή "θαρραλέα". Αν ψάχνετε για ένα καλό όνομα για να αναφέρετε το κοριτσάκι σας, τότε αυτό είναι ένα από τα βραζιλιάνικα ονόματα μωρών που κάποιος θα έρθει ποτέ.

3. Branca:

Το Branca είναι ένα από τα παλαιότερα ονόματα σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα αρχεία ονομασίας παιδιών και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται για την ονομασία για τα κορίτσια μωρών αυτού του πολιτισμού. Το όνομα είναι αρκετά δελεαστικό και σχεδόν οποιοσδήποτε θα ερωτευτεί με αυτό.

4. Canciana:

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα βραζιλιάνικα ονόματα μωρών όλων των εποχών. Το όνομα έχει μια μεγάλη προφορά και το νόημα είναι εντυπωσιακό επίσης. Το όνομα σημαίνει κάποιος από την Ιταλία. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναφέρουμε όλα τα βραζιλιάνα κορίτσια μωρών.

5. Corliss:

Ο Corliss σημαίνει "καλοσύνη" και έχει αγγλική προέλευση. Το όνομα είναι κατάλληλο για τα βραζιλιάνα κορίτσια μωρών και είναι σίγουρα ένα από τα ωραιότερα ονόματα που ένας γονέας μπορεί να χρησιμοποιήσει για να ονομάσει το κοριτσάκι του.

6. Folade:

Το Folade είναι ένα από τα πιο διάσημα ονόματα της ιστορίας της Βραζιλίας. Το όνομα είναι εξαιρετικής τιμής και είναι ένα από τα πιο αριστοκρατικά ονόματα όλων των εποχών και το νόημα είναι πολύ όμορφο. Το Folade σημαίνει "τιμή φτάνει" και ειδικά λόγω της έννοιας είναι ένα από τα καλύτερα ονόματα για βραζιλιάνικα κορίτσια μωρών.

7. Flavia:

Αυτό δείχνει το κορίτσι με κίτρινα ή ξανθά μαλλιά. Στη Βραζιλία, αυτό το όνομα είναι αρκετά δημοφιλές και σχεδόν τα βραζιλιάνα κορίτσια ονομάζονται από αυτό. Θεωρείται ότι είναι ένα από τα ομορφότερα ονόματα για τα κορίτσια της περιοχής αυτής.

8. Fethee:

Το νόημα αυτού του ονόματος είναι η κρίση και για όλα τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά για το νόημα και ο τρόπος έκφρασης αυτού του ονόματος είναι αρκετά εντυπωσιακός και αρκεί για να πείσει σχεδόν οποιονδήποτε να ονομάσει τα μωρά του με αυτό το όνομα. Υποστηρίζεται ότι είναι ένα από τα καλύτερα ονόματα για τα κορίτσια (Βραζιλιάνοι).

9. Δήμας:

Το όνομα Dimas σημαίνει "ηλιοβασίλεμα" και αν ψάχνετε για ένα από τα ωραιότερα ονόματα εκεί έξω, τότε αυτό μπορεί να είναι το σωστό για εσάς. Το όνομα είναι αρκετά συναρπαστικό και θα είναι κατάλληλο για όλα τα βραζιλιάνα κορίτσια εκεί έξω.

Δείτε περισσότερα: Ισπανικά ονόματα για κορίτσια

10. Coloma:

Το όνομα Coloma θα είναι κατάλληλο για τα περισσότερα κορίτσια εκεί έξω. Τα βραζιλιάνα κορίτσια μωρών ονομάζονται συχνά από αυτό και σημαίνει "περιστέρι". Το νόημα κάνει αυτό το όνομα τόσο όμορφο αυτόματα, ότι κάθε γονέας θα είναι πρόθυμος να ονομάσει το κοριτσάκι του από αυτό.

Βραζιλίας ονόματα μωρών:

Ακολουθεί μια λίστα με μερικά από τα καλύτερα βραζιλιάνικα ονόματα αγόρι ως εξής.

11. Abilio:

Το νόημα αυτού του ονόματος είναι "επιδέξιος" και για όλους τους φοβερούς λόγους αυτό μπορεί να λεχθεί ότι είναι ένα από τα καλύτερα ονόματα για όλα τα βραζιλιάνικα αγόρια που θα ονομαστούν με ένα όνομα που έρχεται με μεγάλο νόημα. Το όνομα ορίζει το άτομο που ονομάζεται εδώ.

12. Eduardo

Ίσως έχετε ακούσει για αυτό το όνομα πριν. Το όνομα είναι αρκετά συναρπαστικό και θα είναι κατάλληλο για τα περισσότερα παιδιά της Βραζιλίας. Το όνομα ακούγεται καλό στα αυτιά και έχει εντυπωσιακό νόημα. Ο Eduardo σημαίνει "κηδεμόνας της ευημερίας".

13. Francisco:

Το όνομα Francisco σημαίνει κάποιον που προέρχεται από τη Γαλλία και προέρχεται από την Πορτογαλία. Το όνομα είναι αρκετά συναρπαστικό για όλες τις γυναίκες εκεί έξω και μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ένα από τα καλύτερα ονόματα για όλα τα αγόρια.

14. Eusebio:

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό όνομα για τα βραζιλιάνικα αγόρια και για το αξιοπρεπές νόημα και την εξαιρετική βραζιλιάνικη ατμόσφαιρα μπορεί να λεχθεί ότι είναι ένα από τα ωραιότερα ονόματα για σχεδόν κάθε αγόρι.

15. Emerico:

Το όνομα Emerico σημαίνει "τη δύναμη της εργασίας". Το όνομα είναι αρκετά ενδιαφέρον και θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα ονόματα που μπορεί να δοθεί σε ένα βραζιλιάνο μωρό.

Δείτε περισσότερα: Περσικά ονόματα για τα αγόρια

16. Drake:

Το όνομα Drake είναι ένα από τα καλύτερα ονόματα για όλα τα αγόρια της Βραζιλίας εκεί έξω. Το όνομα χρησιμοποιείται αρκετά συχνά και λόγω της αξιοπρεπούς έννοιας το όνομα χρησιμοποιείται τόσο ευρέως ώστε ξεπερνά τη δημοτικότητα όλων των διάσημων βραζιλιάνων ονομάτων μωρών εκεί έξω.

17. Ernesto:

Το όνομα Ernesto σημαίνει "μάχη του θανάτου". Η σημασία είναι πολύ σκοτεινή και γι 'αυτό χρησιμοποιείται λίγο λιγότερο σε σύγκριση με όλους εκείνους εκεί έξω. Η προέλευση του ονόματος το συνδέει με τα πορτογαλικά ονόματα.

18. Fayre:

Η έννοια του ονόματος είναι ακριβώς η ίδια με το όνομα του ήχου. Η έννοια αυτού του ονόματος είναι "δίκαιη" και για το μεγάλο νόημα αυτό το όνομα είναι κάτι που μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι απόλυτα κατάλληλο για τα βραζιλιάνικα αγόρια.

19. Daysi:

Το όνομα δηλώνει ένα λουλούδι και ένα όμορφο. Η σημασία του ονόματος Daysi είναι "λευκό και κίτρινο λουλούδι". Το όνομα χρησιμοποιείται ευρέως από τους Βραζιλιάνους για την ονομασία των μωρών τους. Το νόημα είναι αρκετά καλό καθώς και για τα καλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτό το όνομα είναι κάτι που όλοι προτιμούν να καλούν.

Δείτε περισσότερα: Ολλανδικά ονόματα για τα κορίτσια

20. Fethee:

Το όνομα Fethee σημαίνει "κρίση" και είναι ένα όνομα υψηλής τιμής. Είναι ένα τέτοιο όνομα που θα είναι απόλυτα κατάλληλο για όλα τα αγόρια της Βραζιλίας εκεί έξω και για αυτό το τρομερό χαρακτηριστικό σχετικά με το νόημα και τον τρόπο προφοράς.

Παρακάτω ήταν μερικά από τα καλύτερα ονόματα που θα βρείτε ποτέ για την ονομασία ενός παιδιού της Βραζιλίας. Τα ονόματα είναι τόσο εκπληκτικά που όλοι θα είναι πρόθυμοι να προσφέρουν τα μωρά τους με τέτοια όμορφα ονόματα. Τα ονόματα είναι τόσο γοητευτικά που σχεδόν κάθε παιδί, όταν είναι αρκετά ώριμο για να καταλάβει τις έννοιες των ονομάτων, θα είναι υπερήφανη για τους γονείς του.

Πηγή εικόνας: Shutterstock

Leave A Comment

+ 50 = 54