Πώς να μειώσετε το λίπος της κοιλιάς σε 2 εβδομάδες; | Στυλ στη ζωή

Θέλετε να δοκιμάσετε τον εαυτό σας; Εάν ναι, τότε μειώστε το λίπος της κοιλιάς εντός 2 εβδομάδων; Για τους περισσότερους ανθρώπους είναι πολύ δύσκολο να σκεφτεί κανείς πώς είναι δυνατόν; Εάν σκέφτεστε με τον ίδιο τρόπο, μην ανησυχείτε! Εδώ σε αυτό το write up έχω δώσει μερικές καλύτερες μεθόδους που βοηθούν πολύ για τη μείωση του λίπους της κοιλιάς σε 2 εβδομάδες. Το λίπος της κοιλιάς, διαφορετικά το σπλαγχνικό παχύρρευστο, είναι ιδιαίτερα επιβλαβές είδος λίπους το οποίο κάθεται περίπου στα όργανα σας.

περιορίζω belly fat in 2 weeks

Πρέπει να ξέρετε ότι η τροποποίηση της δίαιτας συν την άσκηση μπορεί να επηρεάσει σε αρκετά μεγάλη απώλεια λίπους σε μικρό χρονικό διάστημα.

Καλύτερες μέθοδοι για τη μείωση του λίπους της κοιλιάς σε 2 εβδομάδες:

1. Καταναλώστε το γεύμα περισσότερο από 3 φορές:

Έχετε μικρά γεύματα κάθε δύο έως τρεις ώρες για να διατηρήσετε το μεταβολισμό σας να αυξάνεται συν τα επίπεδα ενέργειας σας αυξημένα. Ανακαλύψτε την πρωτεΐνη και τους πολύπλευρους υδατάνθρακες. Για παράδειγμα, δοκιμάστε ένα ασπράδι αυγού που ανακατεύεται από ψιλοκομμένα λαχανικά και τοστ για ολόκληρο το σιτάρι για πρωινό.

2. Πρόσληψη ελεγχόμενων γευμάτων:

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να έχετε επίπεδη κοιλιά είναι να καταναλώνετε ελεγχόμενα και μερίδα γευμάτων που είναι πλούσια σε τροφές ολικής αλέσεως, επιπλέον μονοακόρεστα λίπη. Η πρόσληψη πολλών σπόρων ολικής αλέσεως είναι μια τέλεια λύση για να ρίξετε περισσότερο κοιλιακό λίπος.

  • Προσθήκη καφέ ρύζι, βρώμη, κριθάρι, Quinoa, ψωμί ολικής αλέσεως με Kamut στην καθημερινή διατροφή σας θα σας βοηθήσει να μειώσετε απλά το λίπος της κοιλιάς.
  • Είναι πάρα πολύ τέλειο για σας να συμπεριλάβετε τρόφιμα πλούσια σε μονοακόρεστα λίπη παρόμοια με το φυστικοβούτυρο, το ελαιόλαδο, τα αβοκάντο, τις ελιές, το πλήρες γάλα και τα προϊόντα ξηρών καρπών στην καθημερινή διατροφή σας για να μειώσετε το λίπος του κοιλιακού.

3. Αποφύγετε το άγχος:

Το άγχος και το άγχος μπορούν να οδηγήσουν στην υπερπαραγωγή μιας ασφαλούς ορμονικής κορτιζόλης που ενθαρρύνει την αύξηση του σωματικού βάρους στην περιοχή της κοιλιάς. Έτσι, προσπαθήστε να διατηρήσετε τη δροσιά σας!

Δείτε περισσότερα:  Πώς να μειώσει το λίπος της κοιλιάς σε 15 ημέρες

4. Μειώστε την κατανάλωση θερμίδων:

Μειώστε την κατανάλωση θερμίδων σας κατά 500 για κάθε ημέρα. Για να ρίξετε λίπος χρειάζεστε περισσότερες θερμίδες από ό, τι τρώτε. Οι μελέτες αναφέρουν ότι οι γυναίκες μαζί με τους άνδρες πρέπει να καταναλώνουν 1.800 έως 2.400 και 2.000 έως 3.000 θερμίδες για κάθε ημέρα.

5. Πάρτε αρκετό ύπνο:

Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό ύπνο για πλήρη αποκατάσταση από την ισχυρή σας κατάρτιση. Συνιστάται ιδιαίτερα οι ενήλικες να υποτίθεται ότι παίρνουν 7 έως 9 ώρες ύπνου μια νύχτα για τη φυσική κατάσταση της συνολικής υγείας.

Δείτε περισσότερα:  Στομάχι Μειώνει Συμβουλές

6. Μαγειρέψτε το φαγητό:

Ένα από τα μάντρα που θα σας βοηθήσει να μειώσετε το λίπος της κοιλιάς σας και το φούσκωμα είναι να συνεχίσετε να μαζεύετε το φαγητό στο στόμα σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η βελτιωμένη αφομοιωμένη τροφή θα έχει ως αποτέλεσμα λιγότερη φούσκωμα. Αυτό επίσης θα μειώσει σημαντικά την κατανάλωση τροφής και θα σταματήσει έτσι τη φούσκωμα του στομάχου.

7. Εκτελέστε Cardio:

Εκτελέστε καρδιο για τουλάχιστον 30 λεπτά. Συνήθως καίτε τους υδατάνθρακες που σας περιμένουν να χτυπήσετε το 20λεπτο σήμα και να αρχίσετε να μειώνετε τα αποθέματα λίπους σας. Προορίζεται για μεγαλύτερη απώλεια βάρους, επεκτείνετε την προετοιμασία υψηλής έντασης σε 45 λεπτά 5 φορές για κάθε εβδομάδα πάνω από τις επόμενες 2 εβδομάδες.

8. Βάλτε γαλακτοκομικά προϊόντα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά στη διατροφή σας:

Το αποβουτυρωμένο γάλα, το πλούσιο σε πρωτεΐνες ελληνικό γιαούρτι, καθώς και το τυρί χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά μπορεί να σας κάνει να γεμίσετε και να κόψετε την καλσιτριόλη, μια ορμόνη που ενισχύει την αποθήκευση λίπους. Φάτε τουλάχιστον 6 oz. του γιαουρτιού για κάθε ημέρα. επιλέξτε τα μη ζαχαρούχα προϊόντα που είναι σαφώς γλυκιά και πιο γλυκά.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερος τρόπος για να χάσει το λίπος της κοιλιάς για τους άνδρες

9. Καταναλώστε περισσότερη πρωτεΐνη:

Κατά προτίμηση, όλες οι πρωτεΐνες σας πρέπει να είναι άπαχες, για παράδειγμα ψάρια, ασπράδια αυγών, κοτόπουλο ή αλλιώς κομμάτια κόκκινου κρέατος με πολύ λίγες μαρμελάδες αλλιώς λιπαρά. Η πρωτεΐνη απαιτεί περισσότερη ενέργεια για το σώμα σας να την αφομοιώνει και να χτίζει μυς. Η οικοδόμηση των μυών θα σας βοηθήσει να κάψετε λίπος. Επιταχύνουν το μεταβολισμό σας, μειώνοντας το λίπος εκθετικά ενώ μεγαλώνετε.

Πηγή εικόνας: Απόθεμα κλείστρου

Leave A Comment

65 − = 59