19 Διάσημα Τουριστικά Θέματα Κανακουμάρι για Επίσκεψη | Στυλ στη ζωή

Η περιοχή Kanyakumari στο Ταμίλ Ναντού είναι η νοτιότερη κορυφή της ινδικής χερσονήσου. Ο τόπος είναι γνωστός από τις παραλίες, τους λόφους και τα ποτάμια. Η συνοικία έχει ένα συνδυασμό πολιτισμών, αρχιτεκτονικής, παραδόσεων της νότιας Ινδίας κλπ. Το Cape Comorin, όπου συναντώνται τα τρία υδάτινα σώματα, αποτελεί το κύριο αξιοθέατο όλων των τουριστών.

Τα καλύτερα τουριστικά μέρη για επίσκεψη στην περιοχή Kanyakumari:

Παρακάτω δίνουμε λίστα με όμορφες και καλύτερες τουριστικές τοποθεσίες στο kanyakumari για να επισκεφτείτε που θα σας δώσει μια υπέροχη στιγμή για όλο το ταξίδι σας.

1. Μνημείο του Μαχάτμα Γκάντι:

μαχάμα-γκάντι-μνημόσκαλο-κανιάκουμαρι-τουριστικά μέρη

Το Mahatma Gandhi Memorial έχει γίνει προς τιμήν του πατέρα του έθνους Μαχάτμα Γκάντι. Το μνημείο χτίστηκε σύντομα μετά την ανεξαρτησία και μετά την κατάρρευση του Γκάντιζι. Η στάχτη του κρατήθηκε εκεί για κάποιο χρονικό διάστημα, πριν να πεταχτεί στη θάλασσα από το Kanyakumari.

2. Καταρράκτες Thirparappu:

thirparappu-falls_kanyakumari-τουριστικά μέρη

Thirparappu είναι καταρράκτης που προσφέρει μια όμορφη γραφική. Ο καταρράκτης κατεβαίνει από τον ποταμό Kodayar. Ο ευκολότερος τρόπος για να πάτε στις πτώσεις για μια εκδρομή ή για μια περιπετειώδη μέρα θα ήταν μέσω του χωριού Nagercoil. Οι περισσότεροι τουρίστες δήλωσαν ότι αυτός ο προορισμός είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά μέρη στο kanyakumari για να επισκεφθείτε.

Δείτε περισσότερα: Τουριστικά μέρη Nagaland

3. Άγαλμα Thiruvalluvar:

thiruvalluvar-statue_kanyakumari-τουριστικά μέρη

Ο Thiruvalluvar είναι ένας αθάνατος ποιητής της νότιας Ινδίας. Είχε ζήσει κάπου γύρω από τον 2ο αιώνα π.Χ. έως τον 8ο αιώνα μ.Χ. Οι αρχαιολόγοι έχουν ανακαλύψει τα γραπτά του και τα αποδεικτικά στοιχεία ότι έζησε. Το άγαλμα του Thiruvalluvar έχει γίνει στη μνήμη του. Το βάθρο στο οποίο βρίσκεται το άγαλμα είναι περίπου 38 πόδια ψηλό και το άγαλμα πάνω από αυτό είναι 95 πόδια ψηλό.

4. Tirunelveli:

tirunelveli_kanyakumari-τουριστικά μέρη

Tirunelveli είναι μια μικρή πόλη όπου οι άνθρωποι ταξιδεύουν από Kanyakumari κυρίως λόγω των ναών και των ιστορικών τόπων. Οι σημαντικότεροι ναοί έλξης είναι Muruga Temple, Tenkasi και Sankarankovil. Έχει επίσης ένα διάσημο καταρράκτη που ονομάζεται Courtallam, και είναι γεμάτο κατά τη θερινή περίοδο. Το νερό είναι γνωστό ότι έχει φαρμακευτικές ιδιότητες.

Δείτε περισσότερα: Θέσεις για να δείτε στο Himachal Pradesh

5. Παλαμήν Padmanabhapuram:

padmanabhapuram-palace_kanyakumari-τουριστικά μέρη

Το παλάτι Padmanabhapuram είναι ένα από τα παλάτια στην Ινδία που συμβολίζει την πολιτιστική κληρονομιά και την ποικιλομορφία. Το πιο μοναδικό μέρος αυτού του παλατιού είναι ότι έχει κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από ξύλο και όχι από οποιαδήποτε άλλη ουσία. Η κυβέρνηση της Κεράλα φροντίζει το παλάτι και προσελκύει περισσότερους από 100 επισκέπτες κάθε μέρα. Έχει σημειωθεί ότι είναι ένα από τα 10 καλύτερα παλάτια στον κόσμο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ένα από τα πιο όμορφα σημεία στην περιοχή kanyakumari.

6. Fort Udayagiri:

udayagiri-caves_kanyakumari-τουριστικά μέρη

Το Φρούριο Udayagiri είναι ένα αρχαίο φρούριο που έχει γεμάτο ιστορία. Το φρούριο είχε κατασκευαστεί για την άμυνα περίπου το 1600. Οι Ολλανδοί κατέλαβαν το φρούριο τον 18ο αιώνα και στη συνέχεια το ονόμασαν Fort De Lannoy. Μέρος του φρουρίου ανήκει σήμερα στο πάρκο βιοποικιλότητας και προσελκύει πολλούς τουρίστες. Το ταξίδι σας δεν εκπληρώθηκε ποτέ χωρίς να επισκεφθείτε αυτό το μυαλό φυσώντας θέα βλέποντας έλξη.

Δείτε περισσότερα: Σεϋχέλλες μέρη για επίσκεψη

7. Παραλία Sanguthurai:

sanguthurai-beach_kanyakumari-τουριστικά μέρη

Η δύναμη του Ινδικού Ωκεανού μπορεί να γίνει αισθητή στην παραλία Sanguthurai. είναι ένα όμορφο μέρος γεμάτο λευκή άμμο και μοιάζει με μια τέλεια ακτογραμμή. Ο βράχος Vivekananda είναι μερικές φορές ορατός από αυτό το μέρος και επίσης ένας άσπρος στύλος που προεξέχει από τη θάλασσα. Η θερμοκρασία το καθιστά ικανό να βουτήξει γρήγορα στα νερά, ειδικά κατά τη διάρκεια των καλοκαιριών.

8. Εκκλησία του Αγίου Ξαβιέ:

st-xaviers-church_kanyakumari-τουριστικά μέρη

Καθώς η Ινδία βρισκόταν κάποτε κάτω από το βρετανικό λαό, έχτισαν επίσης πολλές Εκκλησίες, γεγονός που καθιστά τη χώρα πιο κοσμοπολίτικη. Η εκκλησία του Αγίου Ξαβιέ είναι μια από τις διάσημες εκκλησίες του νότου. Κατασκευάστηκε το 1600 μ.Χ. από τον Άγιο Φραγκίσκο Ξαβέρη και η εκκλησία παραμένει ιστορικός χώρος εδώ και αιώνες.

9. Μουσείο κεριών:

wax-museum_kanyakumari-τουριστικά μέρη

Το μουσείο κεριών είναι μοναδικό από τα οχυρά, το μνημείο και τα μουσεία. Αποτελείται από σημαντικές προσωπικότητες της Ινδικής Ιστορίας που έχουν γίνει σε αγάλματα κεριών, για να τους δώσουν μια ρεαλιστική εμφάνιση και να τους κρατήσουν ζωντανούς, στο μυαλό των ανθρώπων, για πάντα. Το μουσείο κεριών είναι ένα από τα θαυμάσια τουριστικά αξιοθέατα που θα χαρούν όταν θα δείτε αυτόν τον προορισμό.

10. Ναός του σπηλαίου Thirunanthikarai:

thirunanthikarai-cave-temple_kanyakumari-τουριστικά μέρη

Ο ναός Thirunanthikarai Cave Temple είναι ένας αρχαίος ναός που λειτουργεί ως συμβολικός πυλώνας της ινδικής θρησκείας και πολιτισμού. Υπήρχαν πολλά γλυπτά στο ναό των σπηλαίων, τα οποία σήμερα εξαφανίζονται. Βρίσκονται τώρα υπό την Αρχαιολογική Έρευνα της Ινδίας. Είναι ένα από τα πιο αξιοθέατα αξιοθέατα στο kanyakumari.

11. Vivekananda Rock Memorial:

vivekananda-rock-memorial_kanyakumari-τουριστικά μέρη

Το μνημείο του Swami Vivekananda είναι πηγή έμπνευσης και σύμβολο καθαρότητας για ολόκληρο το έθνος. Αυτό είναι ένας τόπος που πρέπει να επισκεφθεί κανείς θρησκευόμενους και θαυμαστές. Εμφανίζει το αρχιτεκτονικό μείγμα του έθνους και είναι ένα από τα καλύτερα τουριστικά μέρη στο Kanyakumari.

12. Παραλία Kanyakumari:

kanyakumari-beach_kanyakumari-τουριστικά μέρη

Βρίσκεται στο νότιο άκρο της ινδικής χερσονήσου, η παραλία Kanyakumari είναι ένα κορυφαίο τουριστικό μέρος στο Kanyakumari. Παρόλο που αυτή η παραλία δεν είναι εύκολο να περπατήσετε, ο φάρος προσφέρει μια υπέροχη θέα που κάνει το ενοχλητικό περπάτημα αξίζει τον κόπο. Από τον φάρο μπορείτε να δείτε την ένωση της αραβικής θάλασσας, τον κόλπο της Βεγγάλης και τον Ινδικό Ωκεανό που είναι μια απόλαυση στα μάτια, ειδικά κατά την ανατολή και το ηλιοβασίλεμα. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς του Kanyakumari.

13. Υδραγωγείο Mathur:

mathur-aqueduct_kanyakumari-τουριστικά μέρη

Έτσι, πάρτε αυτό: Ένα υδραγωγείο που χτίστηκε πάνω από ένα ποτάμι που περιβάλλεται από μια μεγάλη ποικιλία δέντρων, ενισχυμένο από 28 πυλώνες καθιστώντας το το μεγαλύτερο υδραγωγείο στην Ασία! Αρκετά είπε, έτσι; Αυτός ο τόπος χτυπά όλα τα άλλα μέρη που πρέπει να επισκεφθείτε στο Kanyakumari. Το υδραγωγείο Mathur προσφέρει μια φανταστική θέα στον ποταμό Pahruli που ρέει από κάτω.

14. Πάρκο ψυχαγωγίας Baywatch:

baywatch-διασκέδαση-park_kanyakumari-τουριστικά μέρη

Είναι γεμάτη με διασκεδαστικές βόλτες για ενήλικες και παιδιά. Ένα θαλάσσιο πάρκο ψυχαγωγίας που είναι ιδανικό κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών. Έχει πάρα πολλές συντριπτικές βόλτες. Μη χάσετε ποτέ αυτό το συναρπαστικό τουριστικό μέρος για να επισκεφθείτε την περιοχή kanyakumari.

15. Courtallam Falls:

στάσεις ποταμών-κανάκιαμα-τουρίστα

Βρίσκεται στα δυτικά ghats του Tamil Nadu, το The Courtallam πέφτει είναι ένα σημαντικό τουριστικό σημείο. Περνώντας μέσα σε ένα δάσος από βότανα, λέγεται ότι έχει θεραπευτικές δυνάμεις. Η ίδια η πόλη του Courtallam έχει φυσική ομορφιά σε αφθονία. Είναι ένα από τα σημαντικότερα μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε κοντά στο Kanyakumari.

16. Ναός Thanumalayan:

thanumalayan-temple_kanyakumari-τουριστικά μέρη

Ιδρύθηκε τον 17ο αιώνα ο ναός αυτός έχει όμορφα γλυπτά και είναι ένα σημαντικό ινδουιστικό ναό. Τέσσερις μουσικοί πυλώνες που έχουν χαραχθεί από ενιαία πέτρα είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της αρχιτεκτονικής της και θεωρούνται ως αρχιτεκτονικά επιτεύγματα.

17. Ναός Κανακουμάρι:

kanyakumari-temple_kanyakumari-τουριστικά μέρη

Κοινώς γνωστό ως Ναός Bhagavathi Amman, βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου συναντώνται τρία υδάτινα σώματα. Ο Ινδικός Ωκεανός, η Αραβική θάλασσα και ο κόλπος της Βεγγάλης. Αυτός ο ναός είναι γνωστός για την πομπώδη γιορτή του φεστιβάλ Navratri. Κατά τη διάρκεια αυτού του φεστιβάλ, η θεά μεταφέρεται σε ένα όμορφα διακοσμημένο σκάφος πάνω στον ωκεανό όπου συναντιούνται οι τρεις θάλασσες και πάνω από 10.000 άνθρωποι επισκέπτονται το ναό κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

18. Ναός Suchindram:

τέτοιες πλατείες-κανάλια-κανάκιανα-τουριστικά

Το Suchindram είναι μια πόλη ναών, που στεγάζει σχεδόν 15 ναούς. Και οι 15 ναοί έχουν μεγάλους θρύλους και συναρπαστικές ιστορίες για την προέλευσή τους. Μερικοί από τους κύριους ναούς έχουν μεγαλοπρεπώς υψηλές εισόδους. Εκτός από την ίδια την πόλη Suchindram, υπάρχουν πολλοί άλλοι ινδοί ναοί κοντά της.

19. Προβολή Πύργου και Τηλεσκοπίου:

θέα-πύργο-και-τηλεσκόπιο-house_kanyakumari-τουριστικά μέρη

Ο πύργος προβολής σάς προσφέρει ένα πλήρες πανόραμα για όλες τις παραλίες και τη σύγκλιση των ωκεανών. Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να παρακολουθήσετε τις υπέροχες ανατολές και ηλιοβασιλέματα από τον πύργο θέασης. Αν επισκεφθείτε αυτό το τουριστικό μέρος στο kanyakumari που κάνει ευτυχισμένη πάντα.

Το Kanyakumari, επίσης γνωστό ως Cape Comorin, είναι ένα τέλειο τουριστικό θέρετρο, με μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια και καταλύματα, που φιλοξενεί πολυάριθμες παραλίες και η ένωση τριών ωκεανών το καθιστά ένα αγαπημένο τουριστικό σημείο όλων των εποχών. Μην χάσετε αυτά τα όμορφα μέρη για επίσκεψη στο Καγιάκμαρι.

Εικόνες πηγές: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19.

Leave A Comment

4 + 2 =