Κορυφαίες 19 μάρκες ζώνες για γυναίκες και άνδρες Στυλ στη ζωή

Τα αξεσουάρ αποτελούν σημαντικό μέρος των γυναικείων και γυναικείων σκευών. Με την αύξηση της ζήτησης των δυτικών ενδυμάτων, η ζήτηση μερικών ανδρικών αξεσουάρ αυξήθηκε επίσης στη γυναικεία μόδα. Οι ζώνες ήταν πρωτογενείς που χρησιμοποιούνται από τους άνδρες σε casuals και τζιν. Αλλά με την αυξανόμενη μόδα κατάσταση των γυναικών, έχει επίσης επεξεργαστεί τη θέση της στην ντουλάπα των γυναικών.

ζώνη brands

Μάρκες για γυναίκες και άνδρες:

Ας ρίξουμε μια ματιά στις κορυφαίες μάρκες στην αγορά για τις ζώνες των γυναικών και των ανδρών.

1. Δερμάτινες ζώνες Akris Punto:

ζώνες akris-punto-leather

Η Akris Punto, μάρκα δερμάτινων ζωνών που βρίσκεται στην Ελβετία, δίνει εκλεπτυσμένα και απλά σχέδια ζώνης από το αρχικό δέρμα στις γυναίκες. Οι διάφορες αποχρώσεις που σας παρέχουν σε χρώματα σας κάνουν να τρελαίσετε να επιλέξετε από το ντύσιμο σας.

2. Ζώνη Versace:

versace-belt-brand-for-men

Η Versace έχει δώσει μοντέρνα σχέδια ιμάντα με διάφορα υλικά στους νέους άνδρες για να διακοσμήσουν τους εαυτούς τους. Είναι τα περίφημα σήματα των ζωνών, καθώς οι ζώνες αποτελούνται από καθαρό δέρμα και μερικοί από τους βρόχους ζώνης αποτελούνται από ένα σχέδιο που αποτελείται από κρυστάλλους που κλέβουν την καρδιά των ανδρών για πάρτι.

3. Ζώνες Prada:

πραδά-ζώνες

Η Prada κατατάσσεται στις κορυφαίες μάρκες γυναικών και ανδρών. Ξεκινώντας με τα σχέδια ζώνης για τους άνδρες, τώρα έχουν επίσης καταγράψει ένα καλό μέγεθος της αγοράς για τα σχέδια ζωνών των γυναικών. Σχεδόν χρησιμοποιώντας δέρμα, πολυεστέρα, βελούδο, βαμβάκι, κλπ. Ως υλικό τους, έχουν δώσει θαυμάσια μοντέρνα και απλά περιστασιακά σχέδια ζώνης.

4. Behnaz Sarafpour:

behnaz-sarafpour

Μία νεαρή κοπέλα από τη Νέα Υόρκη είναι τώρα οι διάσημες μάρκες των ζωνών με τα εκπληκτικά σχέδια της σε ζώνες. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τα καταπληκτικά σχέδια της. Η τελευταία σχεδίασή της ήταν μια ρυθμιζόμενη ζώνη με μια ασημένια λάμπα ζώνη πόρπη. Η πόρπη έχει αρκετά καμπύλα σχέδια δίνοντάς της μια καταπληκτική εμφάνιση μη τυπικών και casuals.

5. Hermes Entriviere:

hermes-entriviere-μάρκες-για-άνδρες

Η Hermes Entriviere, καταμετρημένη στη λίστα με τις δέκα πρώτες ζώνες, κατέλαβε τις καρδιές πολλών ανδρών, ηλικίας χωρίς μπαρ, προς τα σχέδια που έχουν σκαλίσει. Χρησιμοποιούν το πραγματικό δέρμα για να σχηματίσουν διάφορα σχέδια με ασήμι ή κράμα για τις πόρπες. Το κλασικό στιλ και τα χρώματα του προσελκύουν τους περισσότερους άνδρες υψηλού επιπέδου.

Δείτε περισσότερα: Ζώνες σχεδιαστών

6. Gucci:

gucci

Καλές μάρκες ζώνες από Neiman Marcus, Gucci έχει τοποθετήσει το όνομά του στα αξεσουάρ των γυναικών και ειδικά ζώνες. Είναι γνωστοί για τα απλά σχέδια τους από δερμάτινες ζώνες που καλύπτονται με βελούδο για να δώσουν μια πιασάρικη εμφάνιση. Τα μικρά σχέδια που επιθυμούν τη ζώνη καθιστούν πιο ενδιαφέρουσα την εκτέλεση κυρίως casuals όπως τζιν, σύντομα φορέματα και palazzo.

7. Dolce και Gabbana:

dolce-και-gabbana

Μια διάσημη μάρκα ζώνης που έχει κερδίσει πολλές καρδιές σε εβδομάδες μόδας στο Μιλάνο, την Ιταλία και την Ιαπωνία φέτος. Η Dolce και η Gabbana έδωσαν πολλές τυπωμένες πολύχρωμες ζώνες που έγιναν από μετάξι και πολυεστέρα για να δουν μια εκπληκτική εμφάνιση στις δυτικές σας στολές. Με καλοκαιρινή και χειμερινή μόδα φορέματα ως βάση, έχουν επίσης σχεδιάσει πόρπες για να λατρεύουν τη ζώνη περισσότερο.

8. Κορδέλες αντίδρασης Kenneth Cole:

kenneth-cole-ζώνες αντίδρασης-για-άνδρες

Οι μάρκες καλών ζωνών περιλαμβάνουν το όνομα Kenneth Cole Reaction. Η κύρια προσέλκυση των σχεδίων που δίνει είναι ότι οι ζώνες είναι αναστρέψιμες στη φύση. Οι ζώνες που σχεδιάζει η εταιρεία είναι πολύ ευχαριστημένες με παντελόνια και τζιν κάθε είδους χρώματος και αγαπούνται από τους άνδρες λόγω της ποιότητας.

9. Temperley Λονδίνο:

temperley-london

Μια εταιρεία που δίνει τη μόδα έναν νέο ορισμό, το Temperley London δίνει νέα και μοντέρνα σχέδια ζωνών από το 2000. Ένας κορυφαίος καπετάνιος στην λίστα με τα μοντέλα των ιμάντων έχει δώσει πολλά σχέδια ιμάντων από καθαρό δέρμα, βελούδο, βαμβάκι, πολυεστέρα κλπ. οι ράμπες μόδας έχουν κοσμηθεί με τις ζώνες που έχει σχεδιάσει αυτή η εταιρεία και έχει πάρει τη μόδα σε ένα νέο επίπεδο.

10. B-low Η ζώνη:

β-χαμηλής ζώνης

Μια πολυτελής εταιρία ιμάντων στην ουρά των επώνυμων ζωνών είναι η ζώνη Β χαμηλού που βρίσκεται στην Αμερική. Δίνει στην προσωπικότητά σας μια πολυτελή και αποκαλυπτική εμφάνιση όταν φοριέται για ειδικές περιπτώσεις. Αντιμετωπίζοντας μοντέρνες ζώνες από δέρμα, σχεδιάζουν τις ζώνες με ελκυστικά σχέδια γεμάτα διαμάντια και άλλες γοητείες.

Δείτε περισσότερα: Ζώνες για γυναίκες

11. Yves Saint Laurent:

yves-saint-laurent

Ιδρύθηκε στο Παρίσι, η πόλη μόδας, το 1961, έδωσε στη βιομηχανία της μόδας νέες τάσεις σε ζώνες και άλλα αξεσουάρ. Εργάζοντας στις τελευταίες απαιτήσεις των γυναικών, η εταιρεία έχει δώσει πολλά εκπληκτικά σχέδια ζώνης από δέρμα και άλλα υλικά.

12. Anne Klein:

anne-klein

Η Anne Klein είναι η καλύτερη μάρκα ζώνης που βρίσκεται στην Αμερική. Με την αλλαγή στις τάσεις της μόδας, έδωσε πάντα στις γυναίκες ένα νέο και μοντέρνο βλέμμα να λατρεύουν το σώμα τους. Ο σχεδιασμός της ζώνης που έχει δώσει έχει απονείμει τους με τους κορυφαίους προμηθευτές ζώνης για το έτος 2016.

13. Paul Smith:

paul-smith-μάρκα-για-ζώνη

Ο Paul Smith δεν αποτελείται μόνο από την τολμηρή σχεδίαση και την τολμηρή ζώνη χρωμάτων, αλλά έχει επίσης ευρείες ποικιλίες συνδετήρων και λιγότερο δαπανηρές ζώνες. Αυτές οι ζώνες όταν φοριούνται με σκούρα χρώματα παντελόνια ή τζιν από τους άνδρες τότε τα κάνουν να φαίνονται εκπληκτική και όμορφος.

14. Ζώνες Melamed:

melamed-ζώνες

Η Melamed βρισκόταν στη βιομηχανία της μόδας δίνοντας τα καλύτερα σχέδια για ζώνες και άλλα αξεσουάρ για γυναίκες σύμφωνα με την τελευταία τάση. Είναι μια από τις καλές μάρκες ζώνης που δίνει μοντέρνα και απλά σχέδια ζώνης για καλοκαίρια και πάρτι. Πρόσφατα, ο νέος σχεδιασμός της ζώνης που κατασκευάστηκε με μετάξι με πλώρη μεταφέρθηκε στη μόδα που έδειξε τα καλοκαίρια στο Παρίσι.

15. Ralph Lauren:

Ralph Lauren

Ο Ralph Lauren υπήρξε η κορυφαία μάρκα ζώνης για funky και ζώνες σχεδιαστή. Με τη χρήση του δέρματος, του μετάλλου, του υφάσματος και άλλων υλικών, ανέκαθεν έδινε στο ντιζάιν μια ματιά για φαγητό, κόκκινο χαλί, επίσημη φθορά κλπ. Η σύγχρονη εμφάνιση μπορεί να επιτευχθεί με τις ζώνες που σχεδίασε η εταιρεία για μια νέα εικονική κοιτάξτε τα τζιν σας, vintage ρούχα, καλοκαιρινές ενδυμασίες κλπ.

Δείτε περισσότερα: Ζώνες για κορίτσια για παιδιά

16. Armani Collezioni:

armani-collezioni

Η Armani Collezioni έδωσε μοντέρνες ζώνες με διάφορα υλικά στις νέες γυναίκες για να διακοσμήσουν τους εαυτούς τους. Ο τελευταίος σχεδιασμός ζώνης κατασκευάζεται αν ο πολυεστέρας και το βελούδο του δίνουν μια γοητευτική ματιά στα σύντομα φορέματα ή στο καπρί. Δεδομένου του σχεδιασμού με διαμάντια, η ζώνη κλέβει την καρδιά κοριτσιών για πάρτι.

17. Emilio Pucci:

emilio-pucci

Η Emilio Pucci, καταμετρημένη στη λίστα με τις δέκα πρώτες ζώνες, κατέλαβε τις καρδιές αρκετών γυναικών, ηλικίας χωρίς μπαρ, προς τα σχέδια που έχει χαράξει. Εργαζόμενοι από το Fiorentina Maison, τα σχέδια που έχει δώσει είναι πάντα θέμα για parties, δίνουν σύμβολα που σχετίζονται με διαφορετικά πεδία εργασίας κλπ. Χρησιμοποιούν το πραγματικό δέρμα για να σχηματίσουν διάφορα σχέδια με ασήμι ή κράμα για τις πόρπες.

18. Miu Miu:

miu-miu

Οι μάρκες καλών ζωνών περιλαμβάνουν το όνομα του Miu Miu που βρίσκεται στην Ιταλία. Η κύρια έλξη των σχεδίων που δίνει είναι ότι χρησιμοποιεί αρχικό δέρμα δίνοντας διάφορα σχέδια. Οι ζώνες που σχεδιάζει η εταιρεία είναι πολύ ευχαριστημένοι με τα κοκαλιάρικα τζιν και capri. Είναι επίσης ευρέως φορεθεί σε σύντομο φόρεμα για να δώσει μια αισθησιακή ματιά.

19. Salvatore Ferragamo:

Salvatore Ferragamo

Η Salvatore Ferragamo ιδρύθηκε για τα αξεσουάρ για άνδρες, αλλά ξεκίνησε και με εκπληκτικά αξεσουάρ για γυναίκες από πολλά χρόνια. Έχει μια καλή μάρκες ζώνης για τις γυναίκες με μοντέρνα δέρμα ζώνες με εκπληκτική σχεδίαση πόρπη. Είναι η προηγούμενη επιλογή για τις γυναίκες που εργάζονται σε επίσημα.

Ως εκ τούτου ακριβώς όπως οι άνδρες είναι πολύ λάτρης των ζωνών που θέτουν σε, επίσης, οι γυναίκες έχουν δώσει τις ζώνες μια νέα εικόνα στα αξεσουάρ. Οι επώνυμες ζώνες έχουν παρατηρηθεί στις ντουλάπες αρκετών γυναικών και ανδρών που αγαπούν να έχουν μοντέρνα αντικείμενα στη συλλογή τους. Οι καλύτερες μάρκες ζώνες μπορούν να προβληθούν στις τάσεις της μόδας στο κόκκινο χαλί.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19.

Leave A Comment

+ 38 = 39