17 δημιουργικές ιδέες ελεύθερων χεριών Rangoli μαζί με εικόνες | Στυλ στη ζωή

Το ελεύθερο χέρι Rangoli είναι μια δημοφιλής μορφή καθημερινής τέχνης που γίνεται στο σπίτι. Σε περιόδους μεγάλων εορτασμών ή εκδηλώσεων, γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Πολλοί από αυτούς μεταφέρουν μηνύματα που είναι συγχαρητήρια ή μερικές φορές εξυπηρετούν για χαιρετισμούς. Αλλά σε άλλες μέρες, συνήθως γίνονται για να παρέχουν τρόφιμα για τα μυρμήγκια και άλλα μικρότερα όντα. Ωστόσο, από τότε που ξεκίνησε η ιδέα του Rangoli, έχει προχωρήσει πολύ, σε διάφορα σχήματα, σχέδια και με έγχυση φωτεινών χρωμάτων που προορίζονται να προσελκύσουν τους θεατές.

Πολλές από τις ιδέες συνήθως εκτείνονται από το δημιουργικό και μερικές φορές μεταφέρονται από τη μητέρα στο παιδί. Καθώς οι γενιές περνούν και το κενό της ηλικίας διευρύνεται, οι ιδέες αλλάζουν, έτσι είναι αυτό που βλέπετε σήμερα.

Θαυμάσια δωρεάν σχέδια χειρός Rangoli με εικόνες:

Ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις καλύτερες ιδέες ελεύθερου χεριού Rangoli που μπορείτε να δοκιμάσετε εύκολα.

1. Diwali Ελεύθερο χέρι Rangoli Σχεδιασμός:

Ελεύθερος Hand Rangoli Designs

Αυτό το ελεύθερο σχέδιο rangoli χέρι είναι απλά φοβερό. Αυτό περιλαμβάνει τα περισσότερα από τα χρώματα σε μπλε τόνους, τα οποία είναι μοβ και μπλε χρώμα indigo. Το ελεύθερο άσπρο περίγραμμα κάνει αυτό το βλέμμα πολύ πιο ξεχωριστό. Το κέντρο του ελεύθερου χεριού rangoli είναι γεμάτο με κόκκινο και μπλε χρώμα που είναι το καλύτερο χρώμα αντίθεσης. Η μικρή νότα του πράσινου στο rangoli χρησιμοποιείται πολύ έξυπνα για να ενισχύσει την ελεύθερη rangoli.

2. Floral Freehand Rangoli Σχεδίαση Kolam:

Καλύτερος free hand rangoli designs 2

Αυτό είναι ένα floral floral freehand rangoli σχεδιασμό. Αυτό είναι πολύ απλό και μπορεί να γίνει ακόμα και από οποιονδήποτε εκκινητή. Αυτό το rangoli μπορεί να γίνει με τη βοήθεια διακεκομμένων γραμμών καλά, αλλά υπό την προϋπόθεση ότι μπορείτε να διατηρήσετε τη ροή του ελεύθερου χεριού σε αυτό. Όλα τα λουλούδια είναι γεμάτα με διαφορετικά χρώματα. Αυτό το κάνει να φαίνεται πολύχρωμο, το οποίο είναι ιδανικό για οποιαδήποτε ινδική περίσταση.

3. Rangoli Για επίσημες περιπτώσεις:

Καλύτερος free hand rangoli designs 3

Οι αποχρώσεις και οι αποχρώσεις που χρησιμοποιούνται σε αυτό το rangoli είναι απλά τέλειο και πολύ ζωντανό αυτό το rangoli είναι πολύ μάτι πιασάρικο με τα χρώματα του. Υπάρχουν μόνο μερικά χρώματα που χρησιμοποιούνται όπως το κίτρινο, το μπλε, το κόκκινο και το λευκό. Αυτό κάνει αυτό το βλέμμα πολύ νηφάλιο και μπορεί ακόμη και να γίνει για τυχόν επίσημες περιπτώσεις.

4. Δωρεάν σχέδια Rangoli για τα λουλούδια και τους κόκκους:

Καλύτερος free hand rangoli designs 4

Αυτό το ελεύθερο rangoli γίνεται με κόκκους και λουλούδια. Μπορείτε πρώτα να επισημάνετε το σχέδιο με τη λευκή σκόνη και να τα γεμίσετε με τους πολύχρωμους κόκκους και τα λουλούδια. Διαφορετικά χρώματα χρησιμοποιούνται για να ταιριάζουν στις αποχρώσεις και το καθιστούν ελκυστικό.

5. Δύσκολο σχέδιο ελεύθερου χεριού Rangoli:

Καλύτερος free hand rangoli designs 5

Αυτός είναι ο πιο σκληρός από όλους. Αυτό το ελεύθερο χέρι μπορεί να γίνει μόνο από την εμπειρία ή απαιτεί πολλή πρακτική για να γίνει αυτό. Αυτό είναι επίσης χρονοβόρο, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι κάτι που πάντα συγχαίρει. Το κορίτσι με το diya στο χέρι γίνεται όμορφα σε καφέ φόντο με λευκή σκόνη που το κάνει να φαίνεται πολύ γήινο. Επίσης, τα μπλε σύνορα δίνουν στο rangoli λίγο υπαινιγμό χρώματος. Αυτό είναι ένα από τα δημοφιλέστερα σχέδια ελεύθερου χεριού rangoli για ανταγωνισμό με μοτίβο kolam.

6. Μικρή δωρεάν χέρι Diya Rangoli Design:

Καλύτερος free hand rangoli designs 6

Αυτό το μικρό rangoli είναι το απλούστερο από όλα για αρχάριους. Δεν απαιτεί καμία εξειδικευμένη πρακτική και μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε. Απλά πάρτε μερικά ζωντανά χρώματα που σας αρέσουν και τα βγάλτε απευθείας στο πάτωμα. Το χρώμα που χρησιμοποιείται εδώ είναι τέλειο κόκκινο, πορτοκαλί και πράσινο που ικανοποιεί το ένα το άλλο πολύ καλά.

7. Ganapati Free Rangoli:

Καλύτερος free hand rangoli designs 7

Αυτό το rangoli έχει το λουλούδι με το ganpati στο κέντρο. Τα πέταλα σχεδιάζονται ελεύθερα, που του προσδίδουν μια πολύ ομαλή εμφάνιση και το ganpati είναι κατασκευασμένο με ένα άσπρο χρωματικό περίγραμμα και το πορτοκαλί φόντο του.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια Peacock Rangoli με εικόνες

8. Δωρεάν Rangoli Χέρι Για Περιστασιακά:

Καλύτερος free hand rangoli designs 8

Αυτό είναι και πάλι ένα άλλο σχέδιο ganapati free rangoli. Αυτό γίνεται σε λευκό χρώμα με κόκκινο φόντο, το οποίο είναι το αγαπημένο φεστιβάλ ινδική χρώμα. Αυτό το μοτίβο rangoli έχει ένα περίγραμμα μεγάλων λευκών κουκίδων και έπειτα κίτρινο σχέδιο freehand. Αυτό είναι σε καφέ φόντο που είναι απλά τέλειο με το κεντρικό χρώμα.

9. Δωρεάν Rangoli Χέρι με διαφορετικά χρώματα:

Καλύτερος free hand rangoli designs 9

Αυτό είναι πολύ απλό, δώστε το σε οποιοδήποτε παιδί και θα το κάνει για εσάς. Αυτό έχει μόνο σχέδια που είναι γεμάτα με όλα τα διαφορετικά χρώματα. Αυτό είναι πραγματικά ελκυστικό και μπορεί επίσης να καταλαμβάνει μια μεγάλη περιοχή. Ως εκ τούτου, αυτό το rangoli μπορεί απλά να είναι ιδανικό για ένα τεράστιο σπίτι ή "aangan" επίσης.

10. Κλασικό παγώνι ελεύθερο χέρι Rangoli Design:

Κλασικό-παγώνι-free-hand-rangoli-design10

Το ελεύθερο χέρι Rangoli είναι μία από τις μορφές τέχνης που απαιτεί καλή χειροτεχνία και δημιουργικότητα για να αναδείξει την κλασική δουλειά που αναδύεται μόνο από την τελειότητα. Ένα από τα κλασικά σχέδια είναι το σχέδιο Peacock Rangoli το οποίο μπορεί να σχεδιαστεί για κάθε περίσταση όπως το Diwali, New Year ως μορφή ειρήνης και ευτυχίας λόγω του φωτεινού χρώματος που χρησιμοποιείται για το σχεδιασμό του Rangoli.

11. Σχεδιασμός κυκλικού ελεύθερου χεριού Rangoli για το Onam:

κυκλικό-free-hand-rangoli-design-for-onam11

Onam είναι το διάσημο φεστιβάλ που γιορτάζεται στην Κεράλα, γιορτάζουν το φεστιβάλ με τη διακόσμηση του σχεδίου Freehand rangoli χρησιμοποιώντας διαφορετικά πολύχρωμα λουλούδια που ονομάζονται "Pookalam". Το πιο συνηθισμένο σχέδιο είναι η κυκλική μορφή χρησιμοποιώντας διαφορετικά χρωματιστά πέταλα λουλουδιών για να σχηματίσουν το κυκλικό μοτίβο με διαφορετικά σχήματα δίνοντας στα πέταλα και στο κέντρο μπορεί να τοποθετηθεί diya που τονίζει το σχέδιο.

12. Ημι-κυκλική ελεύθερη χέρι Rangoli με Floral Design:

ημικυκλικό-ελεύθερο-χέρι-rangoli-με-floral-design12

Η ημικυκλική σχεδίαση είναι ένας από τους ευκολότερους σχεδιασμούς χρησιμοποιώντας τη μέθοδο Freehand. Η ημικυκλική μέθοδος συνήθως τραβιέται κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου στο κατώφλι ως ευπρόσδεκτο σημείωμα. Η παράδοση του φιλόξενου επισκέπτη είναι διαφορετική σε κάθε χώρα. Η τέχνη του καλωσορίσματος ανθρώπων σε μια φορά σπίτι στην ινδική είναι με τη διακόσμηση του κατώφλι με τη χρήση πολύχρωμο σχεδιασμό rangoli. Για να εξετάσει κανείς τον παράγοντα χρόνου είναι σημαντικό και με αυτή τη σκέψη, συνιστώντας λιγότερη προσπάθεια ημικυκλική rangoli συνιστάται σε ανθρώπους που είναι εκκινητές και περισσότερο χρόνο μπορεί να ληφθεί δεδομένου ότι είναι ένα μικρό σχέδιο. Το Rangoli είναι διακοσμημένο χρησιμοποιώντας πολύχρωμο σκόνη rangoli και στίχους από σλόγκας μπορεί να γραφτεί ανάμεσα στο σχέδιο για να γίνει πιο παραδοσιακό.

13. Swastik Rangoli Δωρεάν Σχεδίαση Χεριών με Λουλούδια:

σβάστικ-ραγκγκόλι-ελεύθερο χέρι-σχεδιασμός-με-λουλούδια13

Το Ράνγκολι είναι ένας παραδοσιακός τρόπος να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας καλωσορίζοντας τον Λόρχη Λάξμη για μια φορά σπίτι. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι εκπροσώπησης του σχεδιασμού rangoli ελεύθερου χεριού. Ένας από τους σχεδιαστές είναι ο σχεδιασμός Swastik με λουλούδια ή σκόνη χρώματος. Ο απλός τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να σχεδιάσετε το περίγραμμα και στη συνέχεια να το γεμίσετε με φυτικά πέταλα διαφορετικών χρωμάτων ή σκόνη Rangoli. Το μέγεθος του πέταλου πρέπει να είναι του ιδίου μεγέθους, το οποίο φέρνει μια ομοιόμορφη ματιά στο σχέδιο.

14. Σχεδιασμός ελεύθερου χεριού Rangoli με σκόνη Kolam:

ελεύθερη-χειρός-rangoli-design-με-kolam-powder14

Ο Κολάμ είναι ο παραδοσιακός τρόπος διακόσμησης του σπιτιού στο νότιο μέρος της Ινδίας. Το Kolam είναι σκόνη λευκού χρώματος που χρησιμοποιείται για να αναδείξει το όμορφο σχέδιο. Ελεύθερος σχεδιασμός Το Rangoli με σκόνη kolam είναι εύκολο να ξεκινήσετε με ένα απλό σχέδιο για τους αρχαρίους στην τέχνη του Rangoli.

15. Σχέδιο ελεύθερου χεριού Rangoli με φρούτα:

free-hand-rangoli-σχεδιασμός-με-φρούτα15

Το Freehand rangoli design με φρούτα είναι μια άλλη απλούστερη μορφή τέχνης του σχεδιασμού Rangoli. Πρώτον, πρέπει να αποφασιστεί το σχέδιο του σχεδίου και στη συνέχεια σχεδιάζεται το περίγραμμα του σχεδίου. Το περίγραμμα του σχεδιασμού συμπληρώνεται στη συνέχεια με διαφορετικά χρωματιστά φρούτα όπως Μπανάνα, Σταφύλια, Jackfruit. Αυτό το απλό σχέδιο είναι ένα εντυπωσιακό κίνημα χωρίς τη χρήση οποιουδήποτε φανταχτερού υλικού για να διακοσμήσετε. Αυτός ο τύπος σχεδίασης Rangoli μπορεί να γίνει παιδιά όταν το περίγραμμα του σχεδιασμού σχεδιαστεί από τους πρεσβύτερους. Τα παιδιά αγαπούν να κάνουν αυτό το έργο τέχνης και θα τους κάνουν να αισθάνονται ευτυχείς συμμετέχοντας στη διακόσμηση.

16. Αφηρημένη σχεδίαση:

17 δημιουργικές ιδέες ελεύθερων χεριών Rangoli μαζί με εικόνες | Στυλ στη ζωή

Εδώ είναι μια άλλη ιδέα Rangoli ελεύθερης σκέψης για κάθε καθημερινό σκοπό. Αν και δεν σημαίνει τίποτα συγκεκριμένο, είναι περισσότερο για το καταπληκτικό καπέλο μοτίβο που συγκεντρώνει με απλά εγκεφαλικά επεισόδια και γραμμές. Μπορεί να γίνει πραγματικά εύκολο. Πάρτε μια καλή εμφάνιση και δοκιμάστε σε ένα χαρτί, προτού να αρχίσετε να ασκείστε το πραγματικό στο πάτωμα. Δείτε το σχέδιο εδώ.

17. Το λουλούδι Rangoli:

17 δημιουργικές ιδέες ελεύθερων χεριών Rangoli μαζί με εικόνες | Στυλ στη ζωή

Αυτό είναι ένα έγχρωμο Rangoli που είναι εύκολο να το κάνει, αλλά ίσως χρειαστεί κάποιο χρόνο. Η κύρια ομορφιά έγκειται στη σύνθεση και το συνδυασμό χρωμάτων. Τα ελκυστικά χρώματα είναι σίγουρα λαμπερά. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα άλλο σχέδιο γύρω από το λουλούδι για να το κάνετε μεγαλύτερο και πιο ελκυστικό. Μόλις ξεκινήσετε, οι ιδέες θα εισρέουν μέσα. Αυτό δεν έχει τελείες.

Για να μοιραστείτε την αγάπη και την ειρήνη, οι άνθρωποι όλων των ηλικιακών ομάδων ήθελαν να διακοσμήσουν το σπίτι τους με όμορφο έγχρωμο σχέδιο Rangoli με πλήρη αγάπη και αφοσίωση. Πριν αρχίσετε να υποδηλώνετε το σχέδιο για την περίσταση ένα τραχύ σκίτσο του σχεδίου σε ένα κομμάτι χαρτί θα βοηθήσει σίγουρα να φέρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της ημέρας του εορτασμού. Για να διατηρήσουμε τις πολιτιστικές αξίες μας, οι νέοι πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να δοκιμάσουν το νέο σχέδιο με φωτεινή απόχρωση. Χρησιμοποιώντας ζωντανά χρώματα για το σχέδιο rangoli είναι μια στιγμή που κόβει την ανάσα για κάθε λάτρεις της τέχνης.

Το νέο έτος είναι γύρω από δοκιμάζοντας απλό Ημι-κυκλικό σχεδιασμό rangoli με τη χρήση σκόνης Kolam θα είναι ένα λάκτισμα ξεκινώντας για το έτος!!

Εικόνες Πηγή: 2, 7, 12, 14.

Leave A Comment

+ 48 = 49