15 διαφορετικές συλλογές Western Curti Designs για γυναίκες Στυλ στη ζωή

Όταν πρόκειται για φορούν kurtis τότε όλα όσα θεωρούνται είναι η τέλεια εφαρμογή, ο σωστός σχεδιασμός και ένα όμορφο κουρτί. Υπάρχουν διάφορες επιλογές στο kurtis, όπως το παραδοσιακό κουρτί, το semi-western kurti και το western kurti, κλπ. Όλα αυτά είναι κανονικές κατηγορίες στην kurtis. Υπάρχουν πληθώρα δυτικών κωρίδων που μπορούν να φορεθούν σε διαφορετικές περιπτώσεις. Από μικρά κορίτσια μέχρι ενήλικες, αυτή η δυτική μόδα κούρτις ταιριάζει σε όλους.

Νέα Σχέδια Δυτικής Κούρτις για Γυναίκες:

Υπάρχουν διάφορα στυλ που μπορούν να υιοθετηθούν με τη συλλογή δυτικών kurtis,

1. Chiffon Western Kurti:

Σιφόνι Western Kurti

Αυτή η μόδα της western kurtis είναι εμπνευσμένη από το μαλακό ύφασμα δηλαδή σιφόν. Το kurti αποτελείται από μαλακό υλικό σιφόν και είναι απλό. Δεν υπάρχουν εκτυπώσεις ή κεντήματα στο κούτρι. Συνδυάζεται απλά με ένα πλούσιο μπουφάν από ύφασμα. Οι περικοπές του kurti δεν είναι συνηθισμένες, είναι κομψές και δυτικές. Αυτός ο τύπος δυτικής κούττης φαίνεται καλός για νεαρά κορίτσια.

2. Υψηλή πλευρική σχισμή Western Kurti:

Υψηλός Side Slit Western Kurti

Αυτό το κουρτί έχει μια μεγάλη πλάγια σχισμή και μεγάλο μήκος. Αυτό είναι το γεγονός ότι το κάνει ένα δυτικό μακρύ κούτρι. Είναι μοντέρνο και δίνει μια έξυπνη ματιά στο κορίτσι. Ιδανικό για νεαρά κορίτσια και για ανθρώπους που θέλουν να είναι στην μόδα. Αυτό το κούρι φαίνεται καλό με το παλάτσο.

3. Αμάνικο σχεδιαστής Western Kurti:

Αμάνικο Western Kurti

Υπάρχουν διάφοροι τύποι αδιάβροχες σχεδιαστές western kurtis για κορίτσια που φοριούνται συχνά από αυτούς. Αυτό το κούτρι είναι απλό αλλά δυτικό. Είναι καλύτερο για κορίτσια κολέγιο και μικρά κορίτσια. Ακόμα, γυναίκα οποιασδήποτε ηλικίας μπορεί να φορέσει κάτι τέτοιο. Μπορεί να συνδυάζεται απλά με γκέτες.

4. Κρόνος Western Kurta:

Κρόνος Western Kurta

Λοιπόν, υπάρχει υλικό φόρεμα σατέν που κάνει το φόρεμα να φαίνεται κομψό, χαριτωμένο και όμορφο. Αυτό το δυτικό κουρτί είναι μακρόστενου μοτίβου. Είναι μακρύ από την πλάτη και από το μέτωπο. Προσφέρει μια αριστοκρατική εμφάνιση και είναι ιδανική για νεαρά κορίτσια. Μπορείτε να τα φορέσετε και σε πάρτι.

5. Ινδο-Δυτική Κουρτά:

Ινδο-Δυτικό Kurta

Αυτή η κούτσα έχει μια γεύση ινδικής και δυτικής αφής. Είναι κατάλληλη για λειτουργίες και εκδηλώσεις. Αν θέλετε να είστε παραδοσιακός και σύγχρονος ταυτόχρονα τότε αυτοί οι τύποι kurtas είναι οι καλύτεροι για τις γυναίκες της μέσης ηλικίας. Μπορείτε ακόμα να είστε σύγχρονοι στην ηλικία σας και να βράσετε το πάρτι με μια τέτοια εκπληκτική στολή.

6. Stand Κολέρας Kurta:

Στάση Collar Kurta

Υπάρχουν διάφορα kurtas σε αυτό το μοτίβο. Το κολάρο στάσης φαίνεται έξυπνο και κομψό. Ένα άλλο πράγμα που μπορεί να γίνει είναι η σύζευξη με σύγχρονα αξεσουάρ. Αυτός ο σχεδιασμός western kurti είναι κομψός και κομψός. Φαίνεται καλό για νεαρά κορίτσια. Μπορεί επίσης να φορεθεί σε συμβάντα και λειτουργίες.

7. Κεντημένο Western Kurta:

Κεντημένα Western Kurta

Η απέραντη δυτική κούτσα είναι μια άλλη δημοφιλής επιλογή για τη δυτική κούρτα. Είναι πλούσιο σε εμφάνιση και περικοπές. Αυτό μπορεί να φορεθεί από γυναίκα οποιασδήποτε ηλικίας και θα δώσει μια χαριτωμένη εμφάνιση. Είναι κατασκευασμένο από πλούσια υφάσματα και μοναδικά σχέδια και σχέδια. Αυτά τα δυτικά στυλ curti είναι καλύτερο για εκδηλώσεις και λειτουργίες.

8. Κόκκινο Κόκκινο Κούτζα:

Πλευρά Collar Cut Kurta

Αυτό είναι ένα άλλο μοτίβο στη δυτική kurti το κοπτικό πλάγια κολάρο εξηγεί όλα. Θέλετε να πάτε για ένα τυπωμένο κούρτα μπορείτε να πάτε για αυτό το κούτσα είναι απλό, απλό αλλά μοντέρνο. Αυτά είναι καλά για γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας. Μπορείτε να το φορέσετε και με γκέτες.

9. Στυλ Frock Western Kurti:

Φόρεμα Style Western Kurti

Αυτό είναι το western style kurti που μπορεί να φορεθεί σε διάφορα γεγονότα και φαντασιώσεις. Αυτοί οι kurtis είναι στην μόδα και στην τάση. Αυτά συνήθως φοριούνται από νεαρά κορίτσια. Είναι επίσης ένα φόρεμα κόμματος και δίνει μια κομψή εμφάνιση. Επίσης, σας κάνει να φαίνεστε νεότεροι.

10. Συνδεδεμένο σακάκι Kurta:

Επισυνάπτεται Jacket Kurta

Αυτό το δυτικό μοτίβο κούττι έχει ένα συνηθισμένο σακάκι με το κουρτί. Δίνει μια έξυπνη εμφάνιση και είναι ιδανική για γυναίκες. Αυτό το κουρτί είναι η εικόνα για την κομψή και ισχυρή γυναίκα. Αυτά τα δυτικά kurtis μπορούν να φορεθούν και σε εταιρικούς χώρους. Μπορούν επίσης να κατασκευαστούν από διαφορετικά υλικά.

Δείτε περισσότερα: Indo Western Style Kurtis

11. Τυπωμένη Δυτική Κούρτα:

Εντυπος Western Kurta

Αυτή η κούτσα έχει μερικές διαφορετικές περικοπές με τυπωμένο τρόπο. Είναι σαφές με το βλέμμα ότι είναι μια δυτική κούρτα και είναι το καλύτερο για νεαρή γυναίκα. Μπορεί να συνδυαστεί με παλάτσο ή κιγκλιδώματα. Αυτό δίνει μια αιτιώδη εμφάνιση και μπορεί να φορεθεί και σε περιστασιακά γεγονότα.

12. Long Frill Western Kurta:

Μακρύς Frill Western Kurta

Αυτή η κούρτα έχει διαφορετικές περικοπές από τις κανονικές. Είναι κομψό, όμορφο και κάτι διαφορετικό. Αυτό δίνει μια τολμηρή εμφάνιση όταν φοριέται έχει γίνει μια δήλωση στυλ για τα νεαρά κορίτσια επίσης. Έχει μια μεγάλη μπροστινή σχισμή που δίνει μια μοντέρνα εμφάνιση. Μπορεί να φορεθεί σε αιτιακά γεγονότα και συνήθως προτιμάται από νεαρά κορίτσια.

Δείτε περισσότερα: Νέο Long Straight Kurtis Για Κορίτσια

13. Κούτα στυλ μπουφάν:

Σακάκι Style Kurta

Αυτή η κούτσα είναι πολύ σύγχρονη και σε τάση επίσης. Έχει μια ανοικτή μακριά σχισμή που πηγαίνει στα πόδια. Αυτή είναι μια κούτσα για νεαρά κορίτσια και για ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα. Σας δίνει μια κομψή εμφάνιση και μπορεί να φορεθεί και σε πάρτι. Το κούτρινο σακάκι είναι κατασκευασμένο από πλούσια υλικά και είναι επίσης διαθέσιμο σε διαφορετικά στυλ και σχέδια.

14. Δυτικό Dhoti Style Kurta:

δυτικός Dhoti Style Kurta

Αυτή η κούτσα έχει την παραδοσιακή εμφάνιση. Dhoti Kurtas είναι στην μόδα και είναι προσαρμοσμένες από πολλές γυναίκες. Αυτά φαίνονται κομψά και δίνουν μια έξυπνη εμφάνιση. Αυτά τα δυτικά στυλ kurtis είναι τα καλύτερα για πάρτι και εκδηλώσεις. Αυτή είναι η επιθυμία κάθε κοριτσιού και μπορεί να είναι το τέλειο western kurti που μπορεί να φορέσει κάθε κορίτσι. Είναι επίσης φοριέται από γυναίκα οποιασδήποτε ηλικίας και τους κάνει να φαίνονται κομψό επίσης. Πολλά σούπερ σταρ έχουν φορέσει αυτά σε διάφορα γεγονότα.

Δείτε περισσότερα: Νέο κόμμα φοράτε Kurtis

15. Ημι-μπουφάν Western Kurta:

Ημι-μπουφάν Western Kurta

Αυτός είναι ο σχεδιασμός των δυτικών curti με στυλ ημι-σακάκι. Το σακάκι βρίσκεται μόνο στο πάνω τμήμα και το υπόλοιπο είναι ανοιχτό. Αυτό φαίνεται πολύ κομψό και δίνει μια έξυπνη εμφάνιση επίσης. Είναι συνήθως φοριέται από νεαρά κορίτσια. Έχει αυτό το κομψό βλέμμα που σε κάνει να κάνεις το πάρτι.

Εδώ έχουμε αναφέρει κάποιες από τις δυτικές κούττες για κορίτσια και γυναίκες. Υπάρχουν πολλές ποικιλίες στο δυτικό κρητικό. Αυτοί οι δυτικοί κούρτες είναι κατασκευασμένοι σε διάφορα πλούσια υφάσματα, στυλ, σχέδια. Και τα λοιπα.

Leave A Comment

51 − 48 =