15 Κομψά σχέδια Tattoo Key και εικόνες Στυλ στη ζωή

Το βασικό τατουάζ ακούγεται πάντα χαριτωμένο όταν μεταφέρεται στους καρπούς, στον αυχένα ή στα πόδια. Υπάρχουν διάφοροι τύποι σχεδίων τατουάζ κλειδιών που μπορείτε να δοκιμάσετε. Αυτά είναι πολύ κομψά και αυτά είναι sported από τα κορίτσια, διότι αυτά μπορούν να γίνουν σε συνδυασμό με τα σχέδια κρανίο ζάχαρη, αλλά και με λουλούδια. Αυτά μπορούν επίσης να γίνουν με γραπτά και αυτά είναι επίσης αρκετά κομψά. Μπορείτε εύκολα να τα δοκιμάσετε. Ωστόσο, θα πρέπει να πάρετε την καθοδήγηση ενός καλλιτέχνη μοτίβο που μπορεί να σας καθοδηγήσει για να πάρετε το κατάλληλο σχέδιο τατουάζ, αλλά και τα σωστά χρώματα. Μπορείτε επίσης να ξοδέψετε επιπλέον χρήματα και να πάρετε κάτι έθιμο με εκτυπώσεις λουλουδιών.

κομψό-κλειδί-τατουάζ-σχέδια-και-εικόνες

Best Design Τατουάζ και Σημαίες:

Παρακάτω είναι τα κορυφαία 15 βασικά σχέδια τατουάζ που θα πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε. Αυτά μπορούν να κατασκευαστούν με βάση το έθιμο και μπορείτε να προσθέσετε τη δική σας κομψή αφή σε αυτά και να τα κάνετε ακόμα πιο μοντέρνα και άνετα να φορέσετε.

1. Μικρό κλειδί στο χέρι:

Κλειδί Tattoo Designs 1

Αυτό είναι ένα μικρό βασικό τατουάζ που έχει γίνει με μαύρο μελάνι. Μπορείτε να αθληθείτε παρόμοια σχέδια σε οποιαδήποτε άλλη θέση του σώματος. Αυτό μπορεί να είναι και ο αθλητισμός στην εσωτερική πλευρά του χεριού. Μπορείτε να τα έχετε κάνει με χρώματα και επίσης μπορείτε να γράψετε κάτι με αυτά. Η διακόσμηση που μπορείτε κατά συνέπεια να κάνετε με την καθοδήγηση του καλλιτέχνη μοτίβο που μπορεί επίσης να κάνει ένα έθιμο μικρό σχέδιο για σας. Είναι ένα από τα τέλεια σχέδια τατουάζ για τα κορίτσια.

2. Εκτύπωση στην περιοχή του καρπού:

Κλειδί Tattoo Designs 2

Αυτός είναι ένας σκούρος και πολύ τολμηρός τύπος βασικού σχεδιασμού. Μπορείτε επίσης να κάνετε αυτούς τους τύπους σχεδίων στον καρπό. Αυτά είναι αρκετά κομψά αλλά πολλοί άνθρωποι δεν τους αρέσουν πολύ τολμηρά σχέδια. Επομένως, αν θέλετε κάτι διαφορετικό, αλλά σύμφωνα με αυτά τα στυλ, τότε μπορείτε να ξοδέψετε επιπλέον χρήματα και μπορείτε να φτιάξετε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο. Μπορείτε επίσης να γράψετε κάτι μαζί με αυτό.

3. Μεγάλο σχέδιο φυλετικού κλειδιού:

Κλειδί Tattoo Designs 3

Αυτός είναι ένας πολύ μεγάλης κλίμακας σχεδιασμός κλειδιού που γίνεται σε φυλετική μορφή. Αυτά δεν είναι πολύ συνηθισμένα και μπορείτε να τα κάνετε αν είστε άνετα αθλητικά αυτά. Αυτά είναι πολύ πανέμορφα και επίσης αυτά πρέπει να γίνουν από έναν επαγγελματία καλλιτέχνη αλλιώς τα αποτελέσματα μπορεί να μην γίνονται σωστά. Τα 3D εφέ μπορούν επίσης να δοθούν σε αυτά. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα βασικά σχέδια τατουάζ για τους άνδρες.

4. Τατουάζ Floral Key Designer:

Κλειδί Tattoo Designs 4

Αυτά είναι floral εκτυπώσεις στον ώμο και με το σχεδιασμό κλειδί στο πλάι. Αυτό είναι ένα στυλ σχεδιαστή με τα γραπτά επίσης. Ως εκ τούτου, μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορα είδη σχεδίων όπως αυτό εύκολα. Αυτό είναι επίσης αρκετά girly και μπορείτε να κάνετε μελάνι αυτό σε οποιαδήποτε άλλη θέση του σώματος, καθώς και.

5. Τατουάζ κλειδί με κίτρινο:

Κλειδί Tattoo Designs 5

Αυτό είναι ένα κίτρινο χρώμα και σκιασμένο τατουάζ κλειδί. Αυτό γίνεται σε κάθετο τρόπο. Μπορείτε να το κάνετε αυτό και με οριζόντιο τρόπο εάν θέλετε να το κάνετε αυτό στο χέρι της πλευράς του σώματος. Αυτά είναι αρκετά καλλιτεχνικά και μπορείτε να τα κάνετε εύκολα. Ο επικεφαλής του κλειδιού λαμβάνει ένα μουσικό σημείωμα, ως εκ τούτου είναι ένα δημοφιλές σχέδιο μεταξύ των μουσικών ή των λάτρεις της μουσικής.

6. Τατουάζ βασικού στιλ βασικού στιλ:

Κλειδί Tattoo Designs 6

Αυτό είναι ένα βασικό μοτίβο στυλ vintage. Αυτά είναι επίσης αρκετά εύκολο στον αθλητισμό. Θα πρέπει να πάρετε την καθοδήγηση του καλλιτέχνη μοτίβο σας για τα χρώματα και τη θέση όπου θα πρέπει να αθλητισμό αυτό. Αυτό το είδος τατουάζ περιλαμβάνει τόσο το κλειδί όσο και το ρολόι. Αυτό μπορεί επίσης να είναι ένα αξέχαστο τατουάζ χρόνου που είναι ξεχωριστό για κάτι.

Δείτε περισσότερα: Εικόνες Πυρκαγιών Τατουάζ

7. Σχεδίαση παλαιού κλειδιού:

Κλειδί Tattoo Designs 7

Αυτή είναι η εικόνα ενός κλειδιού σχεδιασμού στυλ vintage. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτά τα στυλ και, όπως αναφέρεται στην παραπάνω εικόνα, αυτά μπορούν να γίνουν με διάφορους τρόπους. Αυτό το είδος του τατουάζ κλειδί φαίνεται όμορφο στους καρπούς. Μεταφέρεται ιδιαίτερα από τις γυναίκες. Το κεφάλι του κλειδιού έχει ένα ελκυστικό σχέδιο με όμορφες καμπύλες. Είναι ένα όμορφο βασικό τατουάζ για τις γυναίκες.

8. Κομψό κλειδί με αμπέλια:

Κλειδί Tattoo Designs 8

Αυτό είναι ένα κλειδί φύλλου και υποκαταστήματος και στυλ σχεδιασμού. Αυτό γίνεται σε καλλιτεχνική μορφή και μπορείτε να το δοκιμάσετε και αυτό. Αυτό το είδος του τατουάζ πραγματοποιείται ευρέως από τους ανθρώπους που αγαπούν τη φύση. Το κλειδί είναι τυλιγμένο με όμορφα κλαδιά αμπέλου το οποίο το κάνει πιο ελκυστικό.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια τατουάζ φωτογραφικών μηχανών

9. Καλλιτεχνική σχεδίαση μοτίβων:

Κλειδί Tattoo Designs 9

Αυτό είναι ένα καλλιτεχνικό τατουάζ κλειδί που μπορείτε να κάνετε στο σώμα σας. Μπορείτε να κάνετε σχετιζόμενα σχέδια με αυτό. Το κλειδί εδώ είναι επίσης η ένδειξη ενός κεφαλιού παζλ. Αυτό το είδος του τατουάζ πραγματοποιείται ευρέως από τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για παιχνίδια παζλ, ή αγάπη για την επίλυση των μυστηρίων. Οι όμορφες αποχρώσεις που δίνουν στο τατουάζ το κάνουν πιο ελκυστικό. Αυτό είναι το κρύο τατουάζ κλειδί για παιδιά.

10. Ο σχεδιασμός Tattoo Key 13:

top-9-key-tattoo-designs10

Αυτό το είδος των βασικών σχεδίων τατουάζ έχει δύο σημασίες. Η πρώτη έννοια σχετίζεται με κάτι κακό. Το ψηφίο 13 γενικά υπολογίζεται ως κακός αριθμός σε πολλές θρησκείες. Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι που φέρουν αυτό το τατουάζ μπορεί να δείχνουν κακή πλευρά τους. Επίσης, αυτός ο αριθμός μπορεί να τατουθεί από τους ανθρώπους που γεννήθηκαν την ίδια ημερομηνία. Το κεφάλι του κλειδιού γίνεται ελκυστικό με όμορφα καμπύλα σχέδια. Αυτό το τατουάζ μεταφέρεται ευρέως από τους παλαιστές, τους μαχητές, τους παραφυσικούς εμπειρογνώμονες κλπ.

11. Καρδιά κλειδώματος και τατουάζ κλειδί:

top-9-key-tattoo-designs11

Αυτός ο βασικός σχεδιασμός τατουάζ είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των εραστών. Αυτό το τατουάζ ονομάζεται «το κλειδί για την καρδιά μου» τατουάζ. Το τατουάζ μοιάζει με το χέρι του αγοριού και το δεύτερο μισό στο χέρι ενός κοριτσιού. Αυτό το τατουάζ συμβολίζει τη βαθιά αγάπη και αγάπη. Αυτό το τατουάζ μπορεί επίσης να μεταφερθεί σε δύο χέρια του ίδιου προσώπου. Οι σκούρες μαύρες και γκρίζες αποχρώσεις του δίνουν ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα. Είναι το καλύτερο βασικό τατουάζ για τα κορίτσια και τα αγόρια.

12. Πουλιά και δέσμη των κλειδιών Τατουάζ:

top-9-key-tattoo-designs12

Αυτό το πορτραίτο εικόνας με τατουάζ κλειδιού περιλαμβάνει ένα περιστέρι και μια δέσμη πλήκτρων. Αυτό το τατουάζ έχει μια ιστορική ιστορία πίσω από αυτό. Υπενθυμίζει την ιστορία του Νώε και απεικονίζει το μέρος όταν το περιστέρι φέρνει ένα κλαδί ελιάς για να δείξει ότι η πλημμύρα έχει τελειώσει και υπάρχει ένα ξηρό κομμάτι γης. Εδώ, τα τρία πλήκτρα με διαφορετικά κλασικά σχέδια δείχνουν τον κλάδο της ελιάς, που δείχνει τρεις διαφορετικές επιλογές απάντησης.

13. Τατουάζ Mickey Mouse Key:

top-9-key-σχέδια τατουάζ13

Αυτή η βασική ιδέα για τατουάζ είναι εμπνευσμένη από το Disney Land Cartoons. Το κεφάλι του κλειδιού είναι εμπνευσμένο από το πρόσωπο του Mickey Mouse, που δείχνει το πρόσωπό του και τα αυτιά του, γραμμές που ρέουν και ένα τόξο Mickey στη μέση του δίνουν μια ανώτερη ματιά. Αυτό το τατουάζ πραγματοποιείται ευρέως από τους εφήβους κολλεγίων, ειδικά τα κορίτσια που προσελκύονται από το Disney Cartoons. Η καμπύλη ουρά και οι γραμμές προσθέτουν στην ομορφιά της. Αυτό είναι ένα από τα τέλεια σχέδια τατουάζ κλειδί για τις γυναίκες.

14. Τατουάζ απλού κλειδιού:

top-9-key-tattoo-designs14

Αυτού του είδους τα απλά τατουάζ κλειδιών γίνονται πιό trendier από τα μεγάλα τατουάζ που συλλαμβάνουν μεγάλο χώρο στο σώμα. Το μικρό τατουάζ κλειδί είναι ως επί το πλείστον φοριούνται από τους έφηβους και τους συναδέλφους. Αυτά τα τατουάζ είναι ευρέως φθαρμένα πίσω από τα αυτιά, στα δάχτυλα, τους αστραγάλους, τους καρπούς κλπ για να δώσουν μια κομψή εμφάνιση. Το κλειδί μπορεί επίσης να συνοδεύεται από άλλα μικρά σχήματα όπως καρδιές, πουλιά, σύννεφα και μικρά μηνύματα κ.λπ. Το κλειδί δίνεται σε μια κλασική εμφάνιση για να γίνει πιο ελκυστική.

15. Τακτικό Τακτικό Κλειδί:

top-9-key-σχέδια τατουάζ15

Αυτές οι βασικές εικόνες τατουάζ γίνονται δημοτικότητα μεταξύ των νέων σε όλο τον κόσμο. Το κλειδί δίνεται σε μια παραδοσιακή εμφάνιση. Το κλειδί αναγράφεται με όμορφες γραμματοσειρές που δίνουν τα αποσπάσματα πιο ζωντανή εμφάνιση. Αυτό το είδος τατουάζ γενικά μεταφέρεται από τα κορίτσια ή τα αγόρια που θέλουν να δείξουν τη στάση που ζουν. Μεταφέρεται ιδιαίτερα από τους παλαιστές, τους μαχητές, τους στρατιωτικούς, κλπ. Είναι ένα από τα καλύτερα βασικά τατουάζ για τις γυναίκες.

Δείτε περισσότερα: Εικόνες Τατουάζ Ρολόι

Αυτά τα βασικά σχέδια τατουάζ γίνονται πλέον δημοφιλή όχι μόνο στην Αμερική, αλλά και παγκοσμίως. Συνδυάζονται επίσης με διάφορες άλλες εικόνες όπως κουκουβάγια, καρδιές, κλειδαριές, πουλιά, πεταλούδα κ.λπ. δίνοντάς του μια νέα σημασία. Αυτά τα τατουάζ μπορούν να μεταφερθούν τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες, αλλά είναι ιδιαίτερα εμφανή μεταξύ των κοριτσιών. Έχουν επίσης σκοπό να είναι τατουάζ μυστηρίου, που μπορεί να υποδηλώνει οποιοδήποτε παζλ. Τα βασικά τατουάζ κρανίου υιοθετούνται κυρίως από τους άνδρες στα χέρια και το στήθος τους. Κάποιοι παίρνουν επίσης το κλειδί με φτερά αγγέλου που δείχνουν το κλειδί στον ουρανό. Έτσι, αν ενδιαφέρονται για χαριτωμένα και μικρά παραδοσιακά τατουάζ, δοκιμάστε ένα από τα βασικά σχέδια τατουάζ.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

81 − 79 =