15 Stylish Tattoos παιχνιδιών καρτών για γυναίκες και άνδρες

Τατουάζ τα πιο μοντέρνα έργα τέχνης που έχουν τραβηχτεί πάνω στο δέρμα του σώματος μας χρησιμοποιώντας τη βελόνα και το μελάνι. Αυτός ο τρόπος σχεδίασης της τέχνης αντιπροσωπεύει τεράστιο αντίκτυπο όχι μόνο στους νέους, αλλά και στους ανθρώπους που βρίσκονται κάτω από την μεσαία ηλικιακή ομάδα. Το τατουάζ που σχεδιάζεται με το θέμα της κάρτας είναι ένα από τα πιο κοινά και πιο επιλεγμένα σχέδια τατουάζ.

Ο τρόπος παρουσίασης αυτών των σχεδίων καρτών μπορεί να γίνει με καινοτόμες ιδέες και ιδέα που σχεδιάστηκαν με σχέδια καρτών παιγνιδιού ή κάρτες ταρώ και πολλά άλλα είδη. Τέτοιου είδους είδη δερματοστιξιών είναι ιδιαίτερα γνωστά στους παίκτες καρτών ή σε όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν το ταλέντο τους στα καζίνο. Πριν σχεδιάσετε να σχεδιάσετε ένα τατουάζ καρτών πληρωμής, πρέπει να καταλάβετε πώς λειτουργούν.

Χαριτωμένα και καλύτερα τατουάζ καρτών:

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους τύπους και την έννοια που χρησιμοποιείται για το σχεδιασμό τους, απεικονίζεται εδώ με κορυφαία 15 σχέδια τατουάζ καρτών.

1. Σχέδιο τατουάζ καρτών πόκερ:

Πόκερ Card Tattoos design

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι και το μυαλό που εμπλέκονται είναι το πόκερ που περιλαμβάνει κάρτες και το κόλπο που εμπλέκεται στην μαντέψουν το καλύτερο του. Αυτό το παιχνίδι καρτών μπορεί να σχεδιαστεί σε μια κάρτα τατουάζ με ένα μόνο σχέδιο μελάνης και κάρτας με λίγα νομίσματα πόκερ. Οι ποικιλίες που θα πάρετε σε αυτό το είδος του σχεδιασμού με το χρώμα και την υφή πάρα πολύ.

2. Σχέδιο τατουάζ καρτών Joker:

Τζόκερ Card tattoos design

Ο τζόκερ θεωρείται σωτήρας κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών. Χωρίς παιχνίδι joker γίνεται λιγότερο jovial και διασκεδαστικό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένα αστείο πρόσωπο δίνει στον τζόκερ. Ο τζόκερ μπορεί να σχεδιαστεί με μονό ή πολύχρωμο σχεδιασμό τατουάζ. μπορείτε να εκφράσετε τη νίκη σας με αυτή τη σχεδίαση.

3. Κατάστρωμα των καρτών Τατουάζ:

Κατάστρωμα of cards tattoos design

Αντί να πάτε για ένα σχέδιο τατουάζ μιας κάρτας, μια τράπουλα μιας κάρτας μπορεί να σχεδιαστεί γύρω ως ένα πλήρες σχέδιο τατουάζ βραχίονα ή πόδι. Οι κάρτες που έχουν σχεδιαστεί μπορούν να χρησιμοποιηθούν από μονόχρωμες κάρτες παιχνιδιού ή πολυχρωμιές και σχεδιασμένες κάρτες παιχνιδιού.

4. Σχέδιο τατουάζ βασιλιάδων καρτών:

Βασιλιάς card tattoos design

Βασίστε την κυρίαρχη και κυρίαρχη κάρτα κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών. Για να αναδείξουμε την κυριαρχία με έναν καλλιτεχνικό τρόπο, το τατουάζ καρτών με το πρόσωπο του βασιλιά και την πλατφόρμα είναι το πιο δημοφιλές σχέδιο καρτών που σκιαγραφείται από όλους τους νέους τύπους. Δείχνει την αίσθηση τους χωρίς κανέναν ήχο.

5. Σχέδιο τατουάζ καρτών βασίλισσας:

Βασίλισσα card tattoos design

Ένα κομψό και εκλεπτυσμένο πρόσωπο, το οποίο είναι γνωστό ως Βασίλισσα όταν παίζει χαρτιά. Αυτή η βασίλισσα της καρδιάς έχει καλύψει τις καρδιές όλων των νεαρών κοριτσιών και κυριών ως σχέδιο τατουάζ. Αυτό το τατουάζ ταιριάζει καλά γύρω από τον αστράγαλο ή γύρω από τα χέρια. Τα κορίτσια μπορούν να απολαύσουν αυτό το είδος σχεδιασμού για οποιαδήποτε στολή τους για να εκφράσουν τη στάση τους.

6. Ζάρια με σχέδια τατουάζ καρτών:

Ζάρια with cards tattoos design

Τα ζάρια αποτελούν σημαντικό πράγμα που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και για να σηματοδοτήσει το σημαντικό ρόλο του, αυτό το υλικό σε σχήμα κύβου μπορεί να σχεδιαστεί ως τατουάζ. Για τους παίκτες και τους ανθρώπους που είναι τρελοί οπαδοί των παιχνιδιών, τότε αυτό το τατουάζ ζαριών είναι το κατάλληλο σχέδιο γύρω από τον βραχίονα ή στον ώμο.

7. Σχεδίαση Τατουάζ με Κάρτα Φλόγας:

Κάρτα flame tattoo design

Μια κάρτα φλόγας είναι απλώς ένα καλλιτεχνικό σχέδιο που απαιτεί πολλή υπομονή και συγκέντρωση στο σχεδιασμό τους ως τατουάζ, ειδικά όταν σχεδιάζεται σε τσαλακωμένες επιφάνειες του δέρματος η μελάνη διαρκεί πολύ χρόνο.

8. Κάρτα με Filler Σχεδιασμένο:

Κάρτα with filler designed

Ένα απλό σχέδιο τατουάζ σε σχήμα καρτών μπορεί να γίνει πιο ελκυστικό με τη συμπλήρωση σε φυσικές γραφικές εικόνες που μπορεί να είναι η ανατολή του ή το φεγγάρι και το σχεδιασμό αστέρι. Αυτό με ένα χέρι που κρατάει ένα σχέδιο κάρτας είναι απλά ένα καλό έργο τέχνης.

9. Σχεδιασμός τατουάζ καρτών Ταρώ:  

Ταρώ card tattoos design

Το Tarot είναι σχεδιαζόμενη σχεδίαση αστρολογίας η οποία έχει πολλές εικόνες ανάγλυφες στην κάρτα με διαφορετικό τύπο σημασίας όπως η ευτυχία, η θλίψη και ακόμη και ο θάνατος, που προβλέπεται από τους αστρολόγους που εκπαιδεύονται στην ανάγνωση κάρτας ταρώ.

10. Σχέδιο Τατουάζ Δραματικής Κάρτας:

Δραματικός card tattoos design

Αυτό είναι σίγουρα το πιο ελκυστικό και δραματικό τατουάζ σύμβολο κάρτα, η οποία μοιράζεται μια κωμωδία μέσω αυτού του σχεδιασμού τατουάζ. Αυτά τα σχέδια απεικονίζουν πώς η καρδιά ή το διαμάντι κρατάει το λαιμό του πτερυγίου ή της κάρτας λέσχη με έναν αστείο τρόπο που αναδεικνύει το θέμα του παιχνιδιού καρτών.

11. Σχέδιο τατουάζ Batman και Card:

Μπάτμαν and card tattoos design

Batman ένας κόμικς δράσης που πολλοί νεαροί κορίτσια και αγόρια αγαπούν να παρακολουθήσουν, για να προσελκύσουν τους νέους σχεδιαστές τατουάζ συνδυάζουν αυτό το διάσημο κόμικο χαρακτήρα με το σχεδιασμό τατουάζ καρτών. Σε αυτό το τατουάζ, batman σχεδιάστηκε στο κέντρο που περιβάλλεται από κάρτες.

12. Τατουάζ καρτών με σχέδιο τατουάζ χρώματος ροζ:

Κάρτα tattoo with colored rose tattoo design

Αυτό το σχέδιο τατουάζ καρτών είναι ένα τυπικό τατουάζ κορίτσι που σχεδιάζεται γύρω από το βραχίονα ή το πίσω μέρος του ώμου. Αντί να πάμε για να παίξετε το σχεδιασμό του μπέιζμπολ, ο χαρακτήρας του σχεδιάζεται στο κέντρο της κάρτας με κόκκινα τριαντάφυλλα γύρω από την κάρτα.

13. Σχέδιο τατουάζ ζευγαριού βασιλιά και βασίλισσα:

Βασιλιάς and Queen pair tattoo design

Αυτό είναι ένα σχέδιο τατουάζ ζεύγος το οποίο είναι σχεδιασμένο σε κάθε πλευρά του κάτω βραχίονα? αυτό το είδος σχεδιασμού ζεύγους εμπνέεται από τα σχέδια του Mehendi. Το πρόσωπο του βασιλιά είναι τραβηγμένο από το ένα χέρι γύρω από το κάτω χέρι και από την άλλη πλευρά, το πρόσωπο της βασίλισσας είναι εμποτισμένο.

14. Σχεδιασμός τατουάζ καρτών UNO:

ΟΗΕ card tattoos design

Το UNO είναι ένα πιο διάσημο παιχνίδι καρτών που παίζεται από όλες τις ηλικιακές ομάδες και τα παιδιά άνω των 8 ετών. Αυτό το παιχνίδι καρτών είναι ένα χρώμα σχετικό παιχνίδι, το οποίο περιλαμβάνει χρώμα όπως το κίτρινο, το κόκκινο, το πράσινο και το μπλε αυτό το χρώμα χρησιμοποιείται για τη μελάνωση του τατουάζ της κάρτας. Αυτό το τατουάζ ταιριάζει καλά με ένα τατουάζ βραχίονα ή ώμο.

15. Σχέδιο τατουάζ 3D καρτών:

3D Card Tattoos design

3D τατουάζ επίδραση απαιτεί απόλυτη τελειότητα και αφοσίωση στη μελάνωση του 3D σχεδίαση τατουάζ. Σε αυτό το σχεδιασμό τατουάζ, ένας βασιλιάς είναι εμποτισμένος καθώς αναδύεται από την κάρτα και σκοπεύει να επιτεθεί σε κάποιον, πράγμα που είναι στην πραγματικότητα το θέμα πίσω από το παιχνίδι καρτών.

Το λεπτό λεπτομερώς και η εμφάνιση του αθώου προσώπου της βασίλισσας, ο γενναίος χαρακτήρας ενός βασιλιά και ένα ζωντανό πρόσωπο ενός τζόκερ, καθώς και οι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων που σχεδιάζονται στο κέντρο των καρτών δεν είναι σίγουρα ένα απλό έργο.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

46 − = 42